FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Chemtrailovi - Page 11 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Chemtrailovi - Page 11 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Chemtrailovi - Page 11 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Chemtrailovi - Page 11 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Chemtrailovi - Page 11 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Chemtrailovi - Page 11 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Chemtrailovi - Page 11 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Chemtrailovi - Page 11 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Chemtrailovi - Page 11 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Chemtrailovi - Page 11 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Chemtrailovi - Page 11 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Chemtrailovi - Page 11 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Chemtrailovi - Page 11 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Chemtrailovi - Page 11 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Chemtrailovi - Page 11 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Chemtrailovi - Page 11 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Chemtrailovi - Page 11 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Chemtrailovi - Page 11 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Chemtrailovi - Page 11 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Chemtrailovi - Page 11 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Chemtrailovi - Page 11 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Chemtrailovi - Page 11 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Chemtrailovi - Page 11 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Chemtrailovi - Page 11 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Chemtrailovi - Page 11 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Chemtrailovi - Page 11 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Chemtrailovi - Page 11 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Chemtrailovi - Page 11 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Chemtrailovi - Page 11 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Chemtrailovi - Page 11 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Chemtrailovi

+41
maxina
PJER
Hercolubus
Apsurdistan
jimkukri
maks1969
ce3hel
Otto Rino
Inspektor
poljičanin
xps
Ikarus
flok
dado2
Smeđi
Šimun
Frenky
chumaman
Migach
kengur32
marine317
ivo
RubberDuck
RiverMonster
Strider
Spuzva Bob
DoomsdayST
Franco G
puls
NAVIGATOR
sinke
Igsy
damjan
robert
TomoZg
trolshein
urbana_gorila
goxxon
Fratt
hydra
Hombre
45 posters

Stranica 11 / 19. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Next

Go down

Chemtrailovi - Page 11 Empty Re: Chemtrailovi

Postaj by sinke 13.11.12 21:25

TomoZg je napisao/la:@Sinke... sta god je u toj lulu na slici,radije prestani.

Ali kao i obicno,od cijelog mog posta si se uhvatio jednog malog dijelica kojeg ces se sada uhvatit ko pijan plota i dokazivat mi kako to nije ono sto si ti mislio vec nesto potpuno drugo..
Budi "momcina" i suvislo mi odgovori na pitanja...

uhvatio sam se onoga gdje si me prozvao..necu nista dokazivati jer ako znas hrvatski sve je jasno i objasnjeno u mom proslom postu..

međutim ti sam si ostao zatecen svojom gluposcu pa sad mrmljas pustimo se toga sto sam ja, Tomozg, zapoceo i odgovori mi na moja nova trkeljanja...na koje ces dobiti odgovore pa ces onda, kako nas je vise( sinke, igsy, tomozg) tu spomenulo, trpati u rukavicama i izazivati...

Zadnja promjena: sinke; 13.11.12 21:28; ukupno mijenjano 1 put.

sinke
spikač
spikač

Broj postova : 616
Datum registracije : 09.02.2011

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 13.11.12 21:28

[quote="TomoZg"]svaki avion koji ulazi u zracni prostor RH se mora javiti kontrolorima leta,sto civilnom sto vojnom.quote]

nisam rekao da se ne treba najaviti, nego da netreba traziti dozvolu za ulazak u zracni prostor niti ga kontrolor smije pitati zasto leti nelogicnom putanjom, tj smije ga pitati ali ne mora dobiti odgovor
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1257
Godine : 41
Datum registracije : 06.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by TomoZg 13.11.12 21:34

sinke je napisao/la:

Ali kao i obicno,od cijelog mog posta si se uhvatio jednog malog dijelica kojeg ces se sada uhvatit ko pijan plota i dokazivat mi kako to nije ono sto si ti mislio vec nesto potpuno drugo..

uhvatio sam se onoga gdje si me prozvao..necu nista dokazivati jer ako znas hrvatski sve je jasno i objasnjeno u mom proslom postu..

međutim ti sam si ostao zatecen svojom gluposcu pa sad mrmljas pustimo se toga sto sam ja, Tomozg, zapoceo i odgovori mi na moja nova trkeljanja...na koje ces dobiti odgovore pa ces onda, kako nas je vise( sinke, igsy, tomozg) tu spomenulo, trpati u rukavicama i izazivati...

Glava me zabolila od ove sintakse...uglavnom,nemas odgovore na relativno bitna pitanja koja bi poduprla ovu teoriju a svejedno nastavljas slijepo vjerovat.

@damjan budem se raspitao,ako nisi upravu javim ali isto tako ako si upravo napisat cu to.

TomoZg
bomber
bomber

Male
Broj postova : 171
Godine : 42
Datum registracije : 17.08.2011

[Vrh] Go down

Postaj by sinke 13.11.12 21:44

TomoZg je napisao/la:
sinke je napisao/la:

Glava me zabolila od ove sintakse...uglavnom,nemas odgovore na relativno bitna pitanja koja bi poduprla ovu teoriju a svejedno nastavljas slijepo vjerovat.

@damjan budem se raspitao,ako nisi upravu javim ali isto tako ako si upravo napisat cu to.

vau, sintaksa.. a ja se bojao da ne razumijes hrvatski

nisam ti odgovorio jer se slazem sa damjanom, a neki nemaju potrebe ponavljati jedno te isto cijelo vrijeme
sinke
sinke
spikač
spikač

Male
Godine : 45

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 13.11.12 23:22

urbana_gorila je napisao/la:Pardon, ali vi ste mi ukazali na to da kršim pravila foruma javno navodeći vaše ime...

Franco G je napisao/la:Gorila, opet javno navodiš moje ime iako ti je ukazano da time kršiš pravila foruma.

Zbog čega mi je vaša iduća izjava u najmanju ruku nejasna...

Franco G je napisao/la:Gorila, šjor Ivo me oslovljala sa šjor Branko ali to ne znači da me svatko smije tako oslovljavati. Primjerice, kao student nećeš profesora osloviti po imenu iako čuješ kako ga njegovi kolege oslovljavaju po imenu.

To znači da postoji jedan set pravila za mlađe od 40 i drugi za starije?
Da kršim pravila time što sam mlađi od vas, a oslovljavam vas imenom?
Da mi fali diploma da bi bili kolege pa da vas mogu oslovljavati imenom?
Jer nismo na faxu i vi mi niste profesor, a ja vaš student, već smo na internetskom forumu gdje (barem ja) sve članove smatram ravnopravnim kolegama.

Što se poštovanja tiće: zar vam se ne obraćam cijelo vrijeme sa VI iako se ne slažem nužno sa vašim mišljenjem?

A što se "ozbiljnosti" vaše prijetnje tiće neka o tome odluče moderatori jer, za razliku od mojeg oslovljavanja vas imenom, to je kršenje pravila foruma.

Gorila,

To znači da postoji jedan set pravila za mlađe od 40 i drugi za starije?

Točno. Ako se pridržavamo bontona.

Da kršim pravila time što sam mlađi od vas, a oslovljavam vas imenom?

Ma ne kršite pravila - već sam napisao da je to moja reakcija na vaše pisanje mog punog imena i prezimena - čemu onda nickname ako svatko može javno razotkriti tko se iza toga nalazi.

Da mi fali diploma da bi bili kolege pa da vas mogu oslovljavati imenom?

Ja nisam nikada cijenio ljude zbog diplome ili titule, naprotiv. Po ovom budite bez brige.

Jer nismo na faxu i vi mi niste profesor, a ja vaš student, već smo na internetskom forumu gdje (barem ja) sve članove smatram ravnopravnim kolegama.

Što se poštovanja tiće: zar vam se ne obraćam cijelo vrijeme sa VI iako se ne slažem nužno sa vašim mišljenjem?

Posve se slažem s prvom rečenicom. Glede druge, mislim da na ovom Forumu svi možemo biti na ti - situacija se naravno mijenja kad počnu uvrede - tada je 'Vi' postavljanje distance.
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male
Broj postova : 750
Godine : 78
Datum registracije : 29.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 13.11.12 23:35

Chemtrailovi - Page 11 24787767
Šimun
Šimun
guru
guru

Male
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 13.11.12 23:43

Generalno:

1. Nikad nisam tvrdio da vojna istraživanja ne uključuju i djelovanje kemikalija ili bioloških agensa zaprašivanjem iz aviona, raketa ili granata. To je poznato - no, obratite pozornost na riječ ISTRAŽIVANJE.

2. Dopuštam da može doći do zloupotreba i da neki časnik pokuša to isprobati uživo. To su onda lokalni incidenti.

3. Jasno je da su se zasipanja raznim kemijskim /biološkim agensima zbila u nekim ratovima - opet ograničeno i prije ili kasnije otkriveno i osuđeno.

4. Ali, ako netko (primjerice sinke) tvrdi da se to zbiva permanentno, kao rezultat svjetske zavjere moćnika, s određenom zlom svrhom, a tvrdi to bez ijednog ZNANSTVENOG dokaza (primjerice da netko uzme uzorak contraila i referentni lab potvrdi da je namjerno ubačen otrovni agens) - onda je takva osoba, šta bi u Dalmaciji rekli, čista dijagnoza.

5. Jedno pitanje za kvazi-vjernike svjetske konspiracije: Ako ste vi doista razotkrili tu zavjeru i time je ugrozili, ZAŠTO STE JOŠ ŽIVI? Zar se oni, ljudi-gušteri ili samo ljudi, koji konspiriraju, nebi potrudili da vas likvidiraju - da upotrebim taj glasovit termin KNOJ-a, OZNE i UDBa-e?

Da sam ja in charge na njihovom mjestu ja bi vas spremija 'pod ploču'. Sorry, guys.
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by chumaman 13.11.12 23:59

Chemtrailovi - Page 11 304316 u tome ste apsolutno u pravu šjor Franco,momci u ratu se gine na crti i iza crte a ovo
zaprašivanje ne bi bilo ništa drugo doli vojna operacija top secret klase tako da i samo
naglas razmišljanje znači osudu,tu nema šta bit ne jasno a ova teoretska prepucavanja
slobodno nastavite tema je postala radi vašeg prepucavanja praćena od svih forumita Chemtrailovi - Page 11 478256
chumaman
chumaman
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1451
Godine : 32
Datum registracije : 26.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 14.11.12 0:00

sinke je član sizifa i time je postao nedodirljiv svim tim gmazovima i ostalima Chemtrailovi - Page 11 478256
kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:01

Na koji nacin smo ugrozili provodenje zavjere, mislite da ce zbog robertovog linka avioni morati mjenjati registracije prije ulaska u rh ili cak potpuno prestati letjeti, a da je incharge neko poput vas ko bi nas spremio pod plocu to bi tek bilo urnebesno.. Rado bi oni smanjili populaciju ali ic od kuce do kuce i prema ip adresi rjesavat viskove bilo bi zamornije nego organizirat kemtrejl program. A i steta metaka kad su ljudi ovce pa su ionako zagovornici kemtrejlova predmet sprdnje i nemaju potreban credentials da bi ostali progledali svojim ocima
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by DoomsdayST 14.11.12 0:09

Postavljat pitanja, sumnjat, istraživat, tražit odgovore je po meni uvik dobro...

Bit siguran da znaš i slipo virovat u bilo šta, po meni, nikad nije...

U to ulazi i ova tematika...

Bar za mene...

Chemtrailovi - Page 11 747986
DoomsdayST
DoomsdayST
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1227
Datum registracije : 06.01.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 14.11.12 0:15

damjan je napisao/la:Na koji nacin smo ugrozili provodenje zavjere, mislite da ce zbog robertovog linka avioni morati mjenjati registracije prije ulaska u rh ili cak potpuno prestati letjeti, a da je incharge neko poput vas ko bi nas spremio pod plocu to bi tek bilo urnebesno.. Rado bi oni smanjili populaciju ali ic od kuce do kuce i prema ip adresi rjesavat viskove bilo bi zamornije nego organizirat kemtrejl program. A i steta metaka kad su ljudi ovce pa su ionako zagovornici kemtrejlova predmet sprdnje i nemaju potreban credentials da bi ostali progledali svojim ocima

Damjane, bez uvrede, malo si naivan. Ljude su likvidiraliza puno manje stvari.

Nije im potrabna IP adresa. Svi mailovi i ostala internet-komunikacija je zabilježena. Šta misliš, kako su za vrijeme rata naši prisluškivali Miloševića? Račanov budalasti ministar je to dao u javnost i inozemne su službe zauzele distancu.

Sva su naša prepucavanja praćena i po potrebi registrirana. Ovo nije paranoja već istina. Point je u tomu da moraš moći raspoznati što je stvarnost a što paranoja.
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 14.11.12 0:17

DoomsdayST je napisao/la:Postavljat pitanja, sumnjat, istraživat, tražit odgovore je po meni uvik dobro...

Bit siguran da znaš i slipo virovat u bilo šta, po meni, nikad nije...

Potpuno se slažem.
Ali ovo što se proglašava chemtrailsima mi odstupa od znanja kojeg imam, zdrave logike i postojanja bezroj drugih nevidljivijih i perfidnijih rješenja od toga.

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:19

Dumzdej sta si pojeo sve kokice pa si se ukljucio u raspravu Chemtrailovi - Page 11 368870

Zadnja promjena: damjan; 14.11.12 0:21; ukupno mijenjano 1 put.
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:20

@hombre: rjesenje za sta, koliko vidim nitko tocno ne zna posljedice kemtrejlova
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by DoomsdayST 14.11.12 0:25

Nemo'š ni samo kokce jest stalno... Udebljat ću se...

Chemtrailovi - Page 11 478256

P.S. da ne bude skroz off topic, ja ne vidin kako će mi pomoć i ako se na CNN-u objavi analiza koja pozitivno potvrđuje postojanje chemtrails-a te se objavi i njihov kemijski sastav... Ni meni, ni bilo kome od nas... Osim šta će neki moć sa pravom reć' 'A JESAN TI REKA...!!!'

DoomsdayST
DoomsdayST
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1227
Datum registracije : 06.01.2012

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:30

Franco G je napisao/la:

Nije im potrabna IP adresa. Svi mailovi i ostala internet-komunikacija je zabilježena.

Ali potreban je individualan pristup svakoj potencijalnoj zrtvi.... Mislim i kenedi je likvidiran tako da ne sumnjam u njihovu sposobnost ali i sami shvacate ludost ideje likvidacije hrpe idiota bez credentialsa kojima ni mama ne vjeruje
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by chumaman 14.11.12 0:35

A šta vi dječaci mislite da 'vidite' ,a ja sam 'slijep' nakon svega što sam osobno iskusio
pa mi treba pomoć survival dječaka fantazista da progledam Chemtrailovi - Page 11 368870
Bez zamjeranja i ljutnje ovo već liči na fanatične vjernike i sl. super je osjećaj da si nešto posebno i pripadaš takvoj eliti prosvjetljenih ali NIŠTA OD TOGA samo će vrijeme pokazati istinu jer ko si ti da mjenjaš svijet a možeš samo sebe,sad možda nisi spreman da prihvatiš ali s vremenom hoćeš,Mark My Words . Chemtrailovi - Page 11 304316

Toliko,ne namjeravam ulaziti više u diskusiju,ne zamjerite meni na izboru riječi i ne nalazite se prozvanim i uvrijeđenim,sad kako vas volja saspite drvlje i kamenje.
chumaman
chumaman
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1451
Godine : 32
Datum registracije : 26.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:38

DoomsdayST je napisao/la:ne vidin kako će mi pomoć i ako se na CNN-u objavi analiza koja pozitivno potvrđuje postojanje chemtrails-a te se objavi i njihov kemijski sastav... Ni meni, ni bilo kome od nas..)
Nece nam to nista pomoci, iako cemo mi koji ne vjerujemo slijepo nicemu nego cekamo da vidimo kako ce se stvari razvijati imati brzu i bolju reakciju ukoliko ce trebati reagirati jer necemo razbijati glavu oko toga pa kak je to sad moguce
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 14.11.12 0:43

Chemtrailovi - Page 11 264551_2070255327110_814067_n

meni su chemtrailovi baš ljepi i oku ugodni...
kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 0:57

U sumrak izgledaju bas super, zivciraju me kad mi sunčano jutro pretvore u oblacni dan
Ali ... " time will tell" iliti ponaski "bumo vidli" , iako nebudu svi vidli jer ih je vlastito iskustvo zaslijepilo
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 14.11.12 1:06

kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by sinke 14.11.12 2:16

kengur32 je napisao/la:sinke je član sizifa i time je postao nedodirljiv svim tim gmazovima i ostalima Chemtrailovi - Page 11 478256

sinke
sinke
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by sinke 14.11.12 3:53

Franco G je napisao/la:
4. Ali, ako netko (primjerice sinke) tvrdi da se to zbiva permanentno, kao rezultat svjetske zavjere moćnika, s određenom zlom svrhom, a tvrdi to bez ijednog ZNANSTVENOG dokaza (primjerice da netko uzme uzorak contraila i referentni lab potvrdi da je namjerno ubačen otrovni agens) - onda je takva osoba, šta bi u Dalmaciji rekli, čista dijagnoza.

to sto sam dijagnoza zahvaljujem što me ne trpaš u vlastitu ladicu normalnosti i realnosti..al to je tebi i najveci problem..vidis franco g ti mene ne razumijes, sto god ti ja rekao, kolko god vremena proveo sa mnom ti me neces shvatiti jer se ne uklapam u tvoj svijet, po tebi je meni mjesto u ludnici, nakljukan lijekovima jer ovaj svijet nema vremena pozabaviti se mnogima koji danas cuce u tim nehumanim institucijama zbog kojekakvih problema..meni je mjesto tamo jer ne prihvacam tvoje misljenje i tebi se ne da vise baviti sa mnom..a tebe franco g je lagano citati jer sam procitao vec podosta takvih..jedno je biti unikat u zivotu a jedno ono sto ste VI, pisem u mnozini pošto dolazis u masama, a to je šablona..

ovime ne dovodim pod upitnik tvoje znanje niti postignuca, samo sam uvjeren da kad bi samo na kratko izvirio iz te ladice u kojoj si zavrsio, ni ne sanjas di bi ti bila granica..

i za kraj ako mozete molim vas svi francu g dozvoliti jedan off topic, trebao bi biti zanimljiv..
u jednom postu si izjavio kako si katolik

zelim te zamoliti da mi znanstveno dokazes katolickog boga, neke dijelove slobodno mozes matematicki prikazat, ne ustrucavaj se niti latinskog..ili ce zavrsiti sa sedit qui timuit ne non succederet?

evo smjestio sam se
Chemtrailovi - Page 11 Popc1
sinke
sinke
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 14.11.12 4:32

nestrpljivo očekujem nastavak sage o kemtrejlovima i matematičkom dokazu Svevišnjeg! yeees!
goxxon
goxxon
guru
guru

Male
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010

[Vrh] Go down

Postaj by TomoZg 14.11.12 9:59

Vidim ovo je uzelo maha... donekle mi je drago da se publika povecala iz razloga da ne bude natjecanje u pišanju u dalj izmedju nas nevjernika i zagovaratelja doticne teorije.

1."Bez zamjeranja i ljutnje ovo već liči na fanatične vjernike i sl. super je osjećaj da si nešto posebno i pripadaš takvoj eliti prosvjetljenih ali NIŠTA OD TOGA samo će vrijeme pokazati istinu" - kolega Chumaman nisi mogao ovo bolje napisat.U potpunosti se slazem...

2."zelim te zamoliti da mi znanstveno dokazes katolickog boga, neke dijelove slobodno mozes matematicki prikazat." - Ovo je cisto provokatorsko pitanje i bjezanje sa glavne teme,znas dobro kao sto ce ti i gdin Franco objasnit da NEMA DOKAZA za postojanje Boga,to je cista stvar "vjerovanja" ... i sada ce se posprdat vjera jer je to smijesno i nema dokaza ali chemtrailovi kao imaju! ista stvar,vjerovanje na bazi rekla kazala.. zao mi je ako ce se netko uvrijediti sto se tice religije,nije namjera samo uzimanje kao primjera sto ljudi mogu vjerovat bez znanstvenih dokaza.( i religija je veeeelik i po meni jako selektivan pojam tko ce u sta vjerovat,sumnjam da gdin Franco vjeruje u bukvalno shvacanje Biblije)

p.s Iskreno i meni contrailovi nekada prelijepo izgledaju.

I jos jedna stvar za damjana,jutros sam se cuo sa svojim prijateljima iz kontrole leta... NATO avioni imaju koridor kojim lete tu nema nekih odstupanja cik-cak a preusmjeravanje letova jer prolazi NATO-ov avion je smijesna,oboje su mi se nasmijali u slusalicu.Ne koriste se isti koridori za vojne i civilne zrakoplove.Znaci ono nije istina sto si jucer napisao,zao mi je...

TomoZg
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 14.11.12 11:13

Isprike na krivim informacijama, a jesi li ih pitao treba li im dozvola za ulazak u zracni prostor i dal je moguce da oni ispustaju kemkalije u vojnim koridorima... I znas li ti kad pogledas u nebo koji avion leti vojnim a koji civilnim koridorom te iz kojeg koridora dolazi koji trag
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by TomoZg 14.11.12 11:26

Sve 5,sto se tice dozvole... mislim da im ne treba u kontekstu da se ne moraju niti javiti,ali jave se kada ulaze u nas zracni prostor.. mislim iskreno ne znam koga se odbija u preletu naseg zracnog prostora,bitno da se najavis...ali ako cemo zapet za detalje pitat cu ja opet.

Sto se tice razlikovanja koridora i tipa aviona,evo ja nisam najstrucniji u tome..mislim da golim okom bi mozda uz pomoc neta mogao odrediti o kojem se avionu radi,te po tome dalje ustanovit na kojoj visini let..

TomoZg
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 14.11.12 11:29

Vi se zahebavate sa tim glupostima,a sprema nam se izgleda invazija,i forumaši viđaju NLO-e
https://survival.aforumfree.com/t6636-jeste-l-ih-susreli
Šimun
Šimun
guru
guru

Male
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 14.11.12 12:42

@TomoZg... dobro si poredio vjeru u boga ili šta već sa chemt., nema dokaza ni jednom ni drugom! samo šta ni jedan zagovaratelj teorije chemt. nije vrjeđao ni pljuvao religiju, vjeru, boga.... ali su zato znanstveni krugovi puno puta pljunuli na vjeru u chemt.!
u cjeloj ovoj temi, mada ju nisam baš detaljno pročitao, sam naišao samo na jedan dokaz.. mislim da je navi tamo negdje na početku spomenuo švedsku i njihov parlament... u mojoj glavi chemtrejlaši vode 1:0 .... stalno tipkate da bi ovi trovaći mozgova trebali uzeti uzorak chemt., a zašto nebi vi uzeli uzorak cont. i tako nam dokazali vjerodostojnost svoje teorije.
ps.
ono su chemtrejlovi, valjda znam šta sam fotografirao Chemtrailovi - Page 11 747986 ... ako smatraš da je drugaćije molim te da mi dokažeš!
kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by TomoZg 14.11.12 12:55

@Kengur Tako je,nema dokaza za postojanje niti jednog niti drugog... hoces li i dalje onda vjerovat u to? zagovaratelji teorije,mozda en pljuju religiju ali pljuju zakone prirode i smiju se njima kao da su nepostojeci..to je problem,jednostavno manjak edukacije.I naravno da ocekujem da ce znanost reagirat na takve vijesti,i mora mozda nekada "ruzno" reagirati iako ne znam koliko ti to mislis da se lose reagira.. ali da nema skepticizma danas bi se i dalje lijecili nekim kvazi alternativnim metodama,vjerovao bi u vjestice,uroke i sl stvari.

Problem je u tome sto nisi detaljno procitao,hombre je jako dobro sa grafovima pokazao o cemu se tu radi..i to sto je navigator linkao je izjava jednog/jedne POLITICARA/KE koja je rekla ovo sto se ovdje prica.. bez ijednog dokaza,osim sto vidi oblake na nebu.
Mi ne moramo uzimati uzorke jer znamo o cemu se radi,trovaci mozgova moraju uzet uzorke i dokazat svoju teoriju.. iako im to ne ide od ruke.

Ako procitas postove od pocetka vidjet ces da su to contrailovi ne chemtrailovi Chemtrailovi - Page 11 747986 jer ne znas kemijski sastav istih da bi rekao da su chemtrailovi Chemtrailovi - Page 11 747986

TomoZg
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down