FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Chemtrailovi - Page 15 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Chemtrailovi - Page 15 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Chemtrailovi - Page 15 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Chemtrailovi - Page 15 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Chemtrailovi - Page 15 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Chemtrailovi - Page 15 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Chemtrailovi - Page 15 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Chemtrailovi - Page 15 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Chemtrailovi - Page 15 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Chemtrailovi - Page 15 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Chemtrailovi - Page 15 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Chemtrailovi - Page 15 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Chemtrailovi - Page 15 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Chemtrailovi - Page 15 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Chemtrailovi - Page 15 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Chemtrailovi - Page 15 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Chemtrailovi - Page 15 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Chemtrailovi - Page 15 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Chemtrailovi - Page 15 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Chemtrailovi - Page 15 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Chemtrailovi - Page 15 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Chemtrailovi - Page 15 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Chemtrailovi - Page 15 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Chemtrailovi - Page 15 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Chemtrailovi - Page 15 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Chemtrailovi - Page 15 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Chemtrailovi - Page 15 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Chemtrailovi - Page 15 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Chemtrailovi - Page 15 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Chemtrailovi - Page 15 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Chemtrailovi

+41
maxina
PJER
Hercolubus
Apsurdistan
jimkukri
maks1969
ce3hel
Otto Rino
Inspektor
poljičanin
xps
Ikarus
flok
dado2
Smeđi
Šimun
Frenky
chumaman
Migach
kengur32
marine317
ivo
RubberDuck
RiverMonster
Strider
Spuzva Bob
DoomsdayST
Franco G
puls
NAVIGATOR
sinke
Igsy
damjan
robert
TomoZg
trolshein
urbana_gorila
goxxon
Fratt
hydra
Hombre
45 posters

Stranica 15 / 19. Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Go down

Chemtrailovi - Page 15 Empty Re: Chemtrailovi

Postaj by damjan 17.04.13 22:06

slazem se s francom, vecina cjepiva i antibiotika su odlicna stvar ali svecesce zloupotrebe radi financijske koristi farmaceuta sve okrecu na krivu stranu. cjepiva se rade protiv ljudi a ne virusa, a antibiotici se prepisuju bez bilo kakvih pretraga.. antibiotici ne ubijaju viruse nego bakterije, znaci da bi mi doktor prepisao antibiotik mora prvo obaviti krvne pretrage, vidjeti o kojoj se bakteriji radi i onda prepisati antibiotik, meni je dosad receno da uzmem antibiotik sigurno 20ak puta na obicnu prehladu bez ikakve pretrage krvi.. i to mi doktorica jos i kaze ma imate obicnu virozu, al ipak uzmite sumamed, reko hvala a koji virus iz te viroze ce taj sumamed izlijeciti??

damjan
mr.spika
mr.spika

Broj postova : 1257
Datum registracije : 06.11.2009

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 17.04.13 22:28

@hydra

Po vama, paralelno s uvođenjem cjepiva naglo je porasla higijena i bolja (ispravnija) ishrana.
Naročito u Indiji, Bliskom istoku, Africi, ... I to onda dokazuje da je cjepljenje suvišno. Ma dajte!

U pogledu cjepljenja: po vama cijepljenje protiv boginja, polia, TBC-a je bilo beskorisno - dovoljno je bilo poboljšati higijenu i imati bolju ishranu.

Vi nemate pojma kako je to izgledalo kad se strah od variole širio tadašnjom Yu (bili ste premladi). Niste gledali kraste i muke zaraženih.

Usput: smiješno je da mene nazivate površnim i brinete se dali sam u teorijskoj fizici isto tako površan - u teorijskoj fizici mi smo od početka morali publicirati znanstvene radove u najboljim inozemnim časopisima u kojima su nam radovi podvrgnuti strogom recenziranju. Budite bez brige - radio sam istraživanja na sveučiištima u Muenchenu, Zuerichu, Parizu, Marseilleu, Hamburgu i Los Angelesu - Uvijek su me te institucije plaćale a ne HR (oko deset godina).

Ako želite poslat ću vam link na moj službeni CV da se uvjerite.

Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male
Broj postova : 750
Godine : 78
Datum registracije : 29.08.2009

[Vrh] Go down

Postaj by flok 17.04.13 23:07

ma ljudi opustite se malo,.ide jedna kineska..-"sve zavrsava sretnim krajem, a ako nije sretan onda jos nije kraj".
Uostalom mogu nas trovat na sve moguce nacine ali ne svacaju da nas jacaju..
flok
flok
lingua
lingua

Male
Broj postova : 263
Godine : 40
Datum registracije : 15.03.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 17.04.13 23:11

@hydra

molim te da moj post ne shvatiš ad personam - ovdje bi na forumu svi trebali biti prijatelji i razumni.
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Ikarus 17.04.13 23:26

@Damjan ja sam ti pobrisao post.

Prije nego sam to napravio, sam to naglasio u ovoj temi, i napisao da će forum bit očišćen od spama, šta je tvoj post i bio, jer nije imo nikakve veze sa temom niti forumom nego prepucavanje sa drgim forumašem i to na ružan način, na koj si to opet napravio.

Mogo si primjetit da tog posta na koj se referiraš, više nema, ali si ti opet krenuo u tom tonu i sa tom pričom.

Isto tako sam ti napiso da si mogao i možeš koristit PM ili PP za takve stvari ali si odlučio to ovako javno pisat, pa sam u istoj mjeri i ja svoju zadaču napravio bez neki PM-ova...

Suzdržite se od prijetnji u bilo kojem obliku...

Damjan tvoj post će bit pruređen, odnosno dio o prijetnjama izbrisan...
Ikarus
Ikarus
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Smeđi 17.04.13 23:35

@Franco G
Uključio sam se na temu o chemtrailovima, a ne antibioticima. Ja ih pijem kad trebam i to vrlo rijetko. Hvala bogu. Dobro znam kada i kako se uzimaju (kad naravno, ne buljim u nebo). Uz dužno poštovanje s obzirom na Vaše godine, meni ne trebate dijelit savjete osim ako nisu dobronamjerni. Govorim o ČINJENICI da chemtrailovi postoje i kod nas.
Mičem se iz ove teme.
Pozdrav!
Smeđi
Smeđi
bomber
bomber

Male
Broj postova : 184
Godine : 48
Datum registracije : 06.02.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 17.04.13 23:51

@Smeđi

Smeđi, nemoj se nepotrebno vrijeđati. Napisao si da potpisuješ gorilu, a on je zaželio svijet bez antibiotika.

Nisam nikakvu uvredu htio tebi uputiti. Moja isprika ako si to tako shvatio.

O tvojoj ČINJENICI u pogledu chemtrailova: sviđalo ti se ili ne, postoje CONTRAILOVI - nema ni jednog uvjerljivog argumenta o konspiraciji s CHEMtrailovima.

Nema smisla da ponavljamo ono što je u više od 20 stranica napisano.
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 18.04.13 9:35

ikarus je napisao/la:@Damjan ja sam ti pobrisao post.
.....
Mogo si primjetit da tog posta na koj se referiraš, više nema, ali si ti opet krenuo u tom tonu i sa tom pričom...

ne znam o cemu pricas jer je post na koji sam odgovorio tj citirao ga jos uvijek na prethodnoj stranici.. to je kako sam i napisao razlog mog ponovnog odgovora jer je pitanje i dalje postavljeno, nisam blesav da odgovaram na nepostavljena pitanja

ikarus je napisao/la:
Isto tako sam ti napiso da si mogao i možeš koristit PM ili PP za takve stvari ali si odlučio to ovako javno pisat, pa sam u istoj mjeri i ja svoju zadaču napravio bez neki PM-ova......

ispricavam se, nemoj mislit da te ignoriram, nisam vidio, NITI SAD VIDIM, gdje si mi napisao da koristim pm ili pp ???

ikarus je napisao/la:
Suzdržite se od prijetnji u bilo kojem obliku...

Damjan tvoj post će bit pruređen, odnosno dio o prijetnjama izbrisan...

ok, vidim da je vec preureden iako vjeruj mi da u njemu nije bilo nicega sto se zakonski moze okarakterizirati kao prijetnja, opis drukcije rekacije od one virtualne nije prijetnja pogotovo ako se izricito nije dovela u pitanje buduca sigurnost doticne osobe, sto ovdje definitivno nije bio slucaj.... al ok recimo da se slazemo
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male
Godine : 41

[Vrh] Go down

Postaj by damjan 18.04.13 9:44

Franco G je napisao/la:
O tvojoj ČINJENICI u pogledu chemtrailova: sviđalo ti se ili ne, postoje CONTRAILOVI - nema ni jednog uvjerljivog argumenta o konspiraciji s CHEMtrailovima.

Nema smisla da ponavljamo ono što je u više od 20 stranica napisano.

postoji puno uvjerljivih argumenata za chemtreilove, ali nazalost nije ih dao nitko sa Vama zadovoljavajucim credentialsima, dovoljan argument bi vam trebao biti mjenjanje podataka o contrailovima na netu u zadnjih 3-4 godine, na svim referencama od prije 2000. contrailovi su opisani da se zadrzavaju na nebu maximalno 2-3 minute ,i to ovisno o atmosferskim uvjetima..
...danas gdje god se spominju contrailovi, ubacili su i pojam persistant contrail koji se moze prosiriti preko cijelog neba i zadrzati preko 6 sati.. meni se to cini kao manipulacija podatcima..
damjan
damjan
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by flok 18.04.13 12:13

Interesantno da su se prvi chemtrailovi nasem nebu poceli pojavljivat daleke 2000tisucite kad smo potpisali "partnerstvo za mir" i ujedno poceli pregovore sa NATO-m..od tog dana NATO ima dozvolu da sa svojim avionima leti na nasem nebu.
flok
flok
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by trolshein 18.04.13 13:00

Franco G je napisao/la:
U pogledu cjepljenja: po vama cijepljenje protiv boginja, polia, TBC-a je bilo beskorisno - dovoljno je bilo poboljšati higijenu i imati bolju ishranu.

Higijena je veli se pola zdravlja Chemtrailovi - Page 15 368870 . Danas u RH je cijepljenje dijece obaveza pa roditelji često nailaze na probleme ( ne mogu djecu npr upisati u vrtić ) ako se koji usprotivi. To su cijepiva uglavnom protiv bolesti kojih odavno više nema. Ako se roditelj kojim slučajem usprotivi odgovra za eventualne posljedice, ali farmaceutske kompanije ne odgovaraju u slučaju nuspojava. Osobno znam za dvoje djece u dobi od 3 godine; cijepljena su da bi nakon toga jedno doživjelo lagani moždani udar dok je drugom došlo do neurološke disfunkcije ( čitaj lagana hemipareza ) u trajanju od 3 tjedna. U Njemačkoj npr cijepljenje djece nije tako strogo regulirano. Da ne govorim o svinjskoj ptičjoj ili kakvoj već gripi i maxflu-u. Znam da je off ali moral sam.
To što vi "javni" znanstvenici istražujete i pronalazite ne znaći da ne postoji naprednija znanost pod vojnim okriljem, kojoj možda niste-mo dorasli tj neznamo-te ništa o tom. To je i s Darwinovog gledišta razumljivo, najajči je onaj tehnološki najjnapredniji.
A takav se i potrudi da tako i ostane.

trolshein
trolshein
spikač
spikač

Male
Broj postova : 527
Godine : 43
Datum registracije : 26.11.2011

[Vrh] Go down

Postaj by flok 18.04.13 16:47

Reka bi dragi gradonacelnik zagreba- "vukovi i ovce za sisanje".
flok
flok
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by robert 18.04.13 17:53

Nekidan je jedan "dobro prasia" cak je bucia vise nego obicno tako da sam se cak i ja , koji nevjerujem u te CHEMtrailove malo , ali samo malo zamislia .
robert
robert
lingua
lingua

Male
Broj postova : 454
Godine : 39
Datum registracije : 09.12.2010

[Vrh] Go down

Postaj by sinke 18.04.13 23:53

Lijecenje cjepivom, antibioticima, tabletama bi trebalo ostaviti pacijentima na izbor.. ali isto tako, ukoliko zele, bi im se trebalo omogucit ili bar ne zabranit da pokusaju sa alternativom...
sinke
sinke
spikač
spikač

Male
Broj postova : 616
Godine : 45
Datum registracije : 09.02.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 19.04.13 0:05

trolshein je napisao/la:

To što vi "javni" znanstvenici istražujete i pronalazite ne znaći da ne postoji naprednija znanost pod vojnim okriljem, kojoj možda niste-mo dorasli tj neznamo-te ništa o tom. To je i s Darwinovog gledišta razumljivo, najajči je onaj tehnološki najjnapredniji.

Naravno, slažem se, postoje i tajna istraživanj vezana uz nacionalnu sigurnost (ispravno bi bilo reći 'državnu sigurnost' jer engleski 'nation' i 'national' znači 'država' i 'državni').

Sve obavještajno-sigurnosne službe skrbe o nacionalnoj sigurnosti.

U USA su mnogi instituti i sveučilišta angažirana u istraživanju koje spada pod 'national security'. Veliki je broj Nobelovih nagrada dodijeljen istraživanjima koje je financiralo ministarstvo obrane ili izravno pojedini rodovi američke vojske.

U USA su takva istraživanja provodile mnoge ustanove - između ostalih DARPA (koja je izumila internet) pa NSA, itd. Poznajem izvrsne znanstvenike u RH, povratnike, koji su radili za te navedene ustanove. Kao što vidiš, nisam baš naivni 'javni' znanstvenik.

U RH istraživanja vezana za nacionalnu sigurnost provodi među inim i Institut Rudjer Bošković.

Problem nastaje kad neki ludjak ili vlada izmakne kontroli. No to nema veze s paranojom chemtrailova - mislim da određeni centri u svijetu i preferiraju takve paranoje jer ih lako mogu ismijati. Zbog toga i pišem u ovoj temi - da upozorim da je oprez itekako potreban ali ne i paranoja.

@flok

Netočno je da se contrailovi pojavljuju tek od 2000-ite. Stalno su bili prisutni. Pamtim i kao klinac i kao odrasliji u Dalmaciji naše divljenje avionima koji tako dugo ostavljaju tragove po nebu. Dalmacija je uglavnom sunčana, čistog neba, rijeka i mora ...

Evo ti i jedna slika aviona iz WWII nad ovim prostorima. Pogledaj dobro! Nažalost, ti su avioni išli bombardirati moju Dalmaciju.

Chemtrailovi - Page 15 WWII-overyu__str_26_6_s_554587S0_zpsbe00172d
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by flok 19.04.13 0:48

@ Franco G

..contrailovi nisu isto sta i
chemtrailovi,)
flok
flok
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 19.04.13 8:50

robert je napisao/la: Nekidan je jedan "dobro prasia" cak je bucia vise nego obicno tako da sam se cak i ja , koji nevjerujem u te CHEMtrailove malo , ali samo malo zamislia .

Probužan auspupf ?
ivo
ivo
guru
guru

Male
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by xps 19.04.13 12:22

Franco G je napisao/la:
trolshein je napisao/la:

Naravno, slažem se, postoje i tajna istraživanj vezana uz nacionalnu sigurnost (ispravno bi bilo reći 'državnu sigurnost' jer engleski 'nation' i 'national' znači 'država' i 'državni').

Sve obavještajno-sigurnosne službe skrbe o nacionalnoj sigurnosti.

U USA su mnogi instituti i sveučilišta angažirana u istraživanju koje spada pod 'national security'. Veliki je broj Nobelovih nagrada dodijeljen istraživanjima koje je financiralo ministarstvo obrane ili izravno pojedini rodovi američke vojske.

U USA su takva istraživanja provodile mnoge ustanove - između ostalih DARPA (koja je izumila internet) pa NSA, itd. Poznajem izvrsne znanstvenike u RH, povratnike, koji su radili za te navedene ustanove. Kao što vidiš, nisam baš naivni 'javni' znanstvenik.

U RH istraživanja vezana za nacionalnu sigurnost provodi među inim i Institut Rudjer Bošković.

Problem nastaje kad neki ludjak ili vlada izmakne kontroli. No to nema veze s paranojom chemtrailova - mislim da određeni centri u svijetu i preferiraju takve paranoje jer ih lako mogu ismijati. Zbog toga i pišem u ovoj temi - da upozorim da je oprez itekako potreban ali ne i paranoja.

@flok

Netočno je da se contrailovi pojavljuju tek od 2000-ite. Stalno su bili prisutni. Pamtim i kao klinac i kao odrasliji u Dalmaciji naše divljenje avionima koji tako dugo ostavljaju tragove po nebu. Dalmacija je uglavnom sunčana, čistog neba, rijeka i mora ...

Evo ti i jedna slika aviona iz WWII nad ovim prostorima. Pogledaj dobro! Nažalost, ti su avioni išli bombardirati moju Dalmaciju.

Chemtrailovi - Page 15 WWII-overyu__str_26_6_s_554587S0_zpsbe00172d

contrails se pojavljuju na velikim minusima ispod -35 (+ 7000m) , ovo na manjim visinama ti zrakoplovi sami pustaju to jest pilot, gdje ti pustaju ulje u ispusni sistem i tu ti se stvaraju bijeli tragovi koji mogu posluzit kao indentifikacija zrakoplova ili da se bolje vidi kao na aeromitinzima, a tragovi u boji su obicne dimne rakete ili bombe kako vec
xps
xps
bomber
bomber

Male
Broj postova : 109
Datum registracije : 11.02.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Spuzva Bob 14.05.13 8:49

Evo nađoh nešto zanimljivo o modificiranju klime - Rusi svake godine imaju lijepo vrijeme za parade a to rade ovako :
http://englishrussia.com/2013/05/13/moving-clouds-away/
Spuzva Bob
Spuzva Bob
bomber
bomber

Male
Broj postova : 170
Godine : 44
Datum registracije : 13.05.2010

[Vrh] Go down

Postaj by hydra 22.10.13 21:25

Nije baš službeno ali dimi se na sve strane Chemtrailovi - Page 15 747986 

NASA priznala postojanje chemtrailova
Dr. Douglas E. Rowland je znanstvenik zaposlen u Heliofizikalnom laboratoriju za proučavanje svemirskih vremenskih prilika, u sklopu NASA-inog Centra Goddard, centra za svemirske letove.
Prema pisanju portala Nexus svjetlost, NASA je priznala postojanje chemtrailova. Naime, Dr. Rownald iznosi podatke da je zaprašivanje počelo 1970-ih, a nastavilo se i 1990.-ih te od 2000. do današnjih dana, a otpuštanje litija po danu nije od 70.-tih iz čega bi se moglo zaključiti da je zaprašivanje vršeno noću?
Litijev karbonat se može koristiti kod ublažavanja poremećaja raspoloženja što znači da djeluje na psiho-fizički sustav.
Dr. Rowland je znanstvenik zaposlen u Heliofizikalnom laboratoriju za proučavanje svemirskih vremenskih prilika, u sklopu NASA-inog Centra Goddard, centra za svemirske letove.
Zanimljivo je što dr. Rowland chemtrailove naziva "'chemtrailima", a taj naziv obično koriste teoretičari zavjera. On priznaje i da ima više vrsta chemtrailova.
UN je nedavno pokušao chemtrailove prikazati kao jedinu priliku koja može pomoći u borbi protiv globalnog zatopljenja, a samim time su priznali i njihovo postojanje.
CIA je također u dokumentima s kojih je skinuta oznaka tajnosti donijela podatke da su vlasti vršile testove s otrovnim plinovima kojima je zaprašivano stanovištvo SAD-a, od 60-ih do 80-ih.

Zato s druge strane ovo je službeno da službenije ne može biti (a možda neki University of Oxford ne smatraju ozbiljnom institucijom?):

http://www.geoengineering.ox.ac.uk/

The Oxford Geoengineering Programme was founded in 2010 as an initiative of the Oxford Martin School at the University of Oxford.

The University of Oxford is involved in three major projects on geoengineering funded by the UK Research Councils.

They are: The Integrated Assessment of Geoengineering Proposals (IAGP) in partnership with The University of Leeds, Cardiff University, Lancaster University, University of Bristol, University of East Anglia, The Tyndall Centre and the UK Met Office; Stratospheric Particle Injection for Climate Engineering (SPICE) in partnership with The University of Bristol and Cambridge University; and Climate Geoengineering Governance (CGG)

I ponovo teorije urote polako postaju samo urote.
hydra
hydra
lingua
lingua

Male
Broj postova : 422
Godine : 47
Datum registracije : 15.07.2012

[Vrh] Go down

Postaj by poljičanin 22.10.13 23:16

Kolega trolshein je u jednom od prethodnih postova spomenuo cjepljenje. A sada poslušajte što govori najveći svjetski dobrotvor i veliki humanista, čovjek koji je ogroman dio svog bogatstava i humanitarnog rada posvetio zdravlju čovječanstva kroz napor cjepljena globalne populacije:

poljičanin
lingua
lingua

Male
Broj postova : 428
Godine : 53
Datum registracije : 27.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by poljičanin 22.10.13 23:28

Da, zaboravio sam napomenuti kako je prije spomenuti gospodin:"Bill Gates otkriven kao financijer istraživanja i promocije chemtrailova širom svijeta! "

http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/02/10/bill-gates-otkriven-kao-financijer-istrazivanja-i-promocije-chemtrailova-sirom-svijeta/

Chemtrailovi - Page 15 CHEMTRAIL-PLANE-INSIDE-INTERIOR-TANKS-PATENT-NUMBER-DEES-300x248

Chemtrailovi - Page 15 1-chemtrail-rasprc5a1ivac48d

poljičanin
lingua
lingua

Male
Broj postova : 428
Godine : 53
Datum registracije : 27.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Inspektor 23.10.13 14:52

Ovakve teme uvijek zavrse burno - barem iz mog iskustva Chemtrailovi - Page 15 747986 Imam nekoliko prijatelja koji su apsolutno 100% uvjereni da nas truju, a ja sam ipak po prirodi veliki skeptik. U konkretnom slucaju (ne znam da li je netko to mozda vec spomenuo) mi se cini potpuno neucinkovito i komplicirano zasipati ljude bilo cime iz zraka. Koncentracije bi morale biti ogromne, ucinak previse ovisan o vremenskim uvjetima, podrucje na koje se djeluje je nemoguce kontrolirati, a ne bi li ti "skriveni" igraci na kraju krajeva zasipali otrovom i sami sebe? Jer koliko mi je poznato, tragovi koji ostaju u zraku iza aviona su prisutni svuda u svijetu.

Nije li npr. puno jednostavnije, skrivenije i efikasnije otrovati vodocrpilista? Ne shvacam zasto bi netko trosio silne novce na gorivo, pilote, avione, rasprsivace i tko zna sto sve ne, kad mozes poslati jednog covjeka da obavi to teoretsko trovanje - i biti siguran da nitko to nece skuziti. Jedan profesionalac bi u 15 dana mogao onecistiti kompletnu hrvatsku vodoopskrbu, sa 90%-tnom ucinkovitoscu. Cini mi se puno bolje nego spricanje iz zraka koje je ocito svima i na kraju krajeva je rezultiralo ovakvim teorijama.

Kakva je logika iza chemtrailova? Sve i da nas netko zeli nasopati nekakvim kemikalijama, meni ovakav nacin uopce nema smisla.
Inspektor
Inspektor
lingua
lingua

Male
Broj postova : 424
Datum registracije : 10.04.2012

[Vrh] Go down

Postaj by flok 23.10.13 17:22

poanta i je, da nista sta VIDIMO nema smisla..
di je logika da čestica može biti na dva mista istovremeno??? NEMA LOGIKE. Chemtrailovi - Page 15 30210 
flok
flok
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Inspektor 23.10.13 18:00

Ne kužim kakve veze ima kvantna mehanika sa logikom ljudskog ponašanja...
Inspektor
Inspektor
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by flok 23.10.13 19:31

pa to je bila sama usporedba..

a uostalom ko kaze da se tu radi o ljudskom ponašanju.. (namjerno nisam stavija upitnik)

sorry na nelogičnom postu al to je samo moje mišljenje..
flok
flok
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Franco G 24.10.13 0:07

Inspektor je napisao/la:Ovakve teme uvijek zavrse burno - barem iz mog iskustva :)Imam nekoliko prijatelja koji su apsolutno 100% uvjereni da nas truju, a ja sam ipak po prirodi veliki skeptik. U konkretnom slucaju (ne znam da li je netko to mozda vec spomenuo) mi se cini potpuno neucinkovito i komplicirano zasipati ljude bilo cime iz zraka. Koncentracije bi morale biti ogromne, ucinak previse ovisan o vremenskim uvjetima, podrucje na koje se djeluje je nemoguce kontrolirati, a ne bi li ti "skriveni" igraci na kraju krajeva zasipali otrovom i sami sebe? Jer koliko mi je poznato, tragovi koji ostaju u zraku iza aviona su prisutni svuda u svijetu.

Nije li npr. puno jednostavnije, skrivenije i efikasnije otrovati vodocrpilista? Ne shvacam zasto bi netko trosio silne novce na gorivo, pilote, avione, rasprsivace i tko zna sto sve ne, kad mozes poslati jednog covjeka da obavi to teoretsko trovanje - i biti siguran da nitko to nece skuziti. Jedan profesionalac bi u 15 dana mogao onecistiti kompletnu hrvatsku vodoopskrbu, sa 90%-tnom ucinkovitoscu. Cini mi se puno bolje nego spricanje iz zraka koje je ocito svima i na kraju krajeva je rezultiralo ovakvim teorijama.

Kakva je logika iza chemtrailova? Sve i da nas netko zeli nasopati nekakvim kemikalijama, meni ovakav nacin uopce nema smisla.
Inspektore, tvoj post jasno pokazuje da jednostavno logičko razmišljanje pokazuje svu apsurdnost teorije o chemtrailovima.

@Hydra

Pišeš o NASA-inom priznanju postojanja chemtrailova.

Navodiš

Prema pisanju portala Nexus svjetlost, NASA je priznala postojanje chemtrailova.

Hydra, portal Nexus svjetlost je pun bljezgarija koje sa znanošću i stvarnošću nemaju veze. Pogledaj teme: iscjeljivanje theta-valovima, kurkuma ubija smrtonosne tumore pankreasa, psihički uljezi Arkoni hodaju među nama, Obama htio narediti nuklearni udar na SAD, itd. da ne zamaram forumite.

Hydra, to je tebi vjerodostojan izvor? Jesi li ikada radio znanstvena istraživanja?

Usput, istraživanja (geo-inženjering) na Uni. Oxford su normalna znanstvena iztraživanja. Nikakva konspiracija. Da je konspiracija, dali bi to objavili?

Izvješća o određenim pokusima na živim ljudima, pogotovo zatvorenicima i osuđenicima na smrt nisu nikakvo novo otkrivenje. Danas je takva praksa osuđena i kriminalizirana. Case stories nisu dokaz već anomalije koje se uvijek događaju. Ne može se, primjerice, osuditi i odbaciti demokraciju temeljem negativnog iskustva u Hrvatskoj (korupcija, itd.).
Franco G
Franco G
spikač
spikač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by hydra 24.10.13 1:31

@Franco G
Ako se ovakvim poluistina i izvrtanjem teza baviš i u svom "znanstvenom radu" jao si ga hrvatskoj znanosti.
Kao što je svakome tko zna čitati vidljivo iz mog posta prvi citat (koji se referira na Nexus) sam iznesao s ironijom i jasno vidljivom rezervom. Drugi citat koji se odnosi na Oxford je onaj koji je važan i kojeg sam naglasio kao ozbiljnog (opet jasno vidljivo). Zanimljivo kako si preskočio komentirati naslove znanstvenih projekata kojima se Oxford hvali - opet ozbiljan bias i preskakanje činjenica koje ne idu u prilog tvojoj hipotezi - mislim da je to dobra definicija nadriznanosti Chemtrailovi - Page 15 304316 

P.S. Da odgovorim na pitanje u vezi mojih istraživanja - da eto malenkost od 62 znanstvena rada u međunarodnim časopisima (većina u WoSu) i 3 znanstvene knjige (1 na engleskom, 2 na hrvatskom), ako te još što zanima slobodno pitaj pa si možemo nastaviti mjeriti veličine organa, čija mama bolje peče kolače i čiji je tata jači jer očito spuštaš raspravu na tu razinu.
P.P.S. Za kolače sam siguran da nemaš šanse Chemtrailovi - Page 15 478256 
hydra
hydra
lingua
lingua

Male
Broj postova : 422
Godine : 47
Datum registracije : 15.07.2012

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 24.10.13 8:01

Kolega Hydra, kojom se znanstvenom disciplinom vi profesionalno bavite ?
ivo
ivo
guru
guru

Male
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 24.10.13 10:04

Šta to vas ionako zanima kad mjerite ljude samo po dužini.
Chemtrailovi - Page 15 Grave-digger
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Inspektor 24.10.13 12:04

Volio bih čuti objašnjenje logike u odabiru zračnog zaprašivanja u odnosu na puno jeftinije, praktičnije i učinkovitije metode distribucije kemikalija. Dakle, ako ćemo se, isključivo diskusije radi, složiti da neke tamne sile žele nasumično trovati populaciju koje su i sami dio, zašto bi odabrali ovako skupu, neefikasnu i užasno uočljivu metodu?

Također, ako nas toliko truju, cijepe otrovima i što sve ne, kako je moguće da se prosječna životna dob čovjeka kontinuirano produžuje? Umjesto da se brinete o chemtrailsima, možda bi bilo bolje brinuti o problemu prenapučenosti koji nas vrlo izgledno očekuje.
Inspektor
Inspektor
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content