FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom!

+20
Fratt
Kuzma
divlji grab
Migach
robert
jeti
puls
maxina
urbana_gorila
Mraz
Ikarus
Igsy
roby71
franciscus
Molokai
DoomsdayST
chumaman
Hombre
flecktarn
Šimun
24 posters

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty Re: UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom!

Postaj by Hombre 19.11.12 16:28

Rus (poskok) je napisao/la:
Točno! Ali Vi ste stariji,pa možete uzvratit primjedbom. Ja ispadnem balavac!

@hombre. A vjerojatno sam onda lud kad ne može biti kako ja kažem.

Sad su me upravo zvali,novac je pristigao prije 5 dana,ali se izgleda nitko nije sjetio to donijeti na adresu!

Potpuno te razumijem ali kod mene službenice na šalterima pošte svakome kažu vi. Nije da meni nisu pokušale svojevremeno biti drske ali postoji procedura za to. I meni se događalo da dođem i da mi traže da sam ispunjavam listić. Kad ja kažem da ispune one pravdaju se da je takvo pravilo da se ne bi dogodilo da one umjesto nekoga nešto ne naplate pa sam im rekao neka samo one ispune, a moj potpis ovjerava ono što je napisano. I nema se nitko ništa derat na tebe samo ih treba prizemljit prijetnjom ni oni nisu više svemoćni kakvi su bili, u pošti lako padaju otkazi...
Jednom sam došao poslati nešto i tražio da mi ispune listić pa je nastalo da ne može, da imaju previše posla, da ih je premalo i onda sam ih ja pitao kako to da su tete na šalterima banaka fine i uljudne, ispunit će ti svaki mogući formular i tvoje je samo da potpišeš, a kod njih strka i panika pa su me blijedo gledale i ispunile.

Drago mi je da je novac došao. Kao što sam odmah napisao greške su moguće i događaju se ali kod takve vrste pošiljaka pošta je jako stroga i vodi se rigorozna evidencija što i kako je s njome bilo baš zbog toga da u slučaju neisporuke iste pošta plaća veću svotu nego je pošiljka (imaš i to na njihovim stranicama), a i poštari su prije znali ukrast paket kad nije bilo striktnog praćenja.

Zaista mi je žao ali morat ćeš se prilagoditi tome da čitaš i pitaš sve jer je takva praksa u svijetu odavno zastupljena (čuo si američke fore s ugovorima kod kojih je jedna strana ugovor, a još dvije tiskane sitnim tekstom na kojima su začkoljice i uvjeti) i ne misli da sam ja došao do ovog bez da sam platio školu pa sam se nakon prvog plaćanja pouzećem pitao odakle tolika razlika za platiti, pitao poštara koji mi je odgovorio i od onda poučen tim primjerom dobro gledam u cjenik i pitam koliko će doći mene i koliko primatelja.

Hombre
guru
guru

Broj postova : 2624
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 Empty Re: UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom!

Postaj by Igsy 19.11.12 16:57

roby71 je napisao/la:Ma dečki šaljite kao otkupnu preporuku i to vam dođe 25 kn. Nema potrebe slati hp-expresom jer su to sve dodatne usluge koje koštaju.

Radim u pošti pa znam o čemu pričam.

Slažem se, poslao sam na taj način samo ove godine preko 100 pošiljki i nikad nikakvih problema. Naravno nema "besplatnog" osiguranja pošiljke vrijednosti do 3000 kn kao u HP ekspres usluzi, već samo poštarina uvaćana za max 5 puta ali ja svjesno preuzimam taj rizik jer niti ne šaljem preporučeno s otkupninom neke meni vrijednije pošiljke.

Od dana kada primatelj plati otkupninu (+ od tog iznosa 1,88% provizije za transfer novca) pa dok ta otkupnina dođe do mene, zna proći i 7 dana ako zapadne preko vikenda, ali do sad mi je svaki put novac uredno došao. Također postoji i opcija "isplata narednog radnog dana" (INRD) koja se dodatno naplaćuje ali onda dobiješ lovu idući radni dan nakon što je primatelj preuzeo i platio paket.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by flecktarn 19.11.12 17:23

Igsy je napisao/la:
roby71 je napisao/la:Ma dečki šaljite kao otkupnu preporuku i to vam dođe 25 kn. Nema potrebe slati hp-expresom jer su to sve dodatne usluge koje koštaju.

Radim u pošti pa znam o čemu pričam.

Slažem se, poslao sam na taj način samo ove godine preko 100 pošiljki i nikad nikakvih problema. Naravno nema "besplatnog" osiguranja pošiljke vrijednosti do 3000 kn kao u HP ekspres usluzi, već samo poštarina uvaćana za max 5 puta ali ja svjesno preuzimam taj rizik jer niti ne šaljem preporučeno s otkupninom neke meni vrijednije pošiljke.

Od dana kada primatelj plati otkupninu (+ od tog iznosa 1,88% provizije za transfer novca) pa dok ta otkupnina dođe do mene, zna proći i 7 dana ako zapadne preko vikenda, ali do sad mi je svaki put novac uredno došao. Također postoji i opcija "isplata narednog radnog dana" (INRD) koja se dodatno naplaćuje ali onda dobiješ lovu idući radni dan nakon što je primatelj preuzeo i platio paket.

Ček malo..ja baš ne razumijem sve...slao sam dosada manji broj paketa sve iz pošte takozvanim pouzećem...odnosno ja pošaljem, a onaj tko kupuje plaća cijenu predmeta po dogovoru i poštarinu...prije slanja uvijek sam morao popunjavat one neke papire..samo jednom su oni popunili!!

Nakon par dana meni dolazi oavijest da podignem pare u pošti!!

Prije par mjeseci sam htio slati jedan predmet, težine manje od kilu...vrijednosti nekih 50 kuna..išao sam u dvije pošte...i htio poslati istom procedurom i uvijek su predmet stavljali na vagu i izračunali da me poštarina košta više od pola vrijednosti samog predmeta!! Odustao sam od prodaje do daljnjeg!!

Možda sam dosadan...ali ako mi netko može objasnit ako želim poslati pošiljku, predmet, paket u kojem se nalazi predmet koji sam prodao za 50 kuna..kako da to uradim na najjeftiniji način.

Jel bolje da ti ljudi uplaćuju na neki račun ili da se to sve rješi preko pošte??
flecktarn
flecktarn
lingua
lingua

Male
Broj postova : 283
Godine : 49
Datum registracije : 14.03.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 17:30

Brže i jeftinije po meni je sredit to preko direktnih uplata na bankovni račun.... a što se slanja preko pošte tiče, najbolje poslati kao preporučena pošiljka, a cijenu izračunaš ovdje: http://www.posta.hr/cjenik-on-line i na to dodaš još cijenu kutije ili koverte.

Zadnja promjena: Igsy; 19.11.12 17:31; ukupno mijenjano 1 put.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Molokai 19.11.12 17:30

najjeftiniji način bi bio,
ti mu pošalješ robu preporučeno,
a on tebi u omotnici s bijelim papirom, preporučeno, novac....
Molokai
Molokai
spikač
spikač

Male
Broj postova : 669
Godine : 48
Datum registracije : 26.03.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 17:33

to također funkcionira! UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 304316 Samo bolje u par slojeva novina + bijeli papir da se ne vidi kroz kovertu preko lampi i sl.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Ikarus 19.11.12 17:37

Meni su osobno te stvari sa poštom smiješne....

Pošaljem curi koja je radila za mene sezonu papire, znači radnu knjižicu odjavu sa zdravstvenog, pk-karticu idr sa poštom odnosno hp-expressom drugi dan do 10h i platim za to 70KN!!!!

Od Krka do Rijeke, naravno požalim se a gospođa u pošti kaže to je cijena za cijelu Hrv.

Reko dobro nema problema moram na put pa nemam vremena za druge kombinacije a njoj trebaju hitno papiri...

Zovem ju drugi dan iz Zadra ako je dobila, ona govori ne ništa nije došlo, nego tek dan iza toga i to oko 12h!

Pa ko je tu lud???
Ikarus
Ikarus
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 17:45

Imaš u opisu usluge, da ne odgovaraju niti isplaćuju štete za kašnjenje ako nastupi zastoj u prometu ili "viša sila" gdje nisu krivi djelatnici pošte. Doslovno tako piše.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by flecktarn 19.11.12 17:49

Igsy je napisao/la:Brže i jeftinije po meni je sredit to preko direktnih uplata na bankovni račun.... a što se slanja preko pošte tiče, najbolje poslati kao preporučena pošiljka, a cijenu izračunaš ovdje: http://www.posta.hr/cjenik-on-line i na to dodaš još cijenu kutije ili koverte.

Koverta mi nije problem..što se tiče paketa ....ja sam sebi nabavio veliki komad papira za umotavanje, uzmem kutiju od cipela (toga imam na izvoz)koju umotam u papir, široku traku ljepenku, oblijepim..sve i na omotu napišem adrese!! Mada sam nakon takvih postupaka primjetio kod pojedinaca neka uvrtanja nosom..neznam da li na sam izgled paketa ili već neznam što!! Uglavnom..nisam zadovoljan odnosom službenika pošte u 90 posto..uvijek kao nađu neku moju grešku...ali ja sam pizdun...koji šuti, šuti,šuti....ali kad ja progovorim..e onda je to incident težih razmjera.. UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 478256 Još nisam progovorio ali evo kad vidim da i novac moraš umotavat u više slojeva papira UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 323904 ...e pa dosta je bilo šutnje!!! Nedavno sam na paketu napisao adresu primaoca, adresu pošaljitelja...dođem na poštu...i prvo što je napravio..prekrižio adresu..pošaljitelja...nije mi to jasno..zašto to rade?? Ja ne šaljem svaki dan pakete da znam protokole njihove!! Sutra idem u poštu da preispitam vaše savjete!! Ako sutra bude neki naslov u crnoj kronici iz neke od pošta..možda sam ja sudionik događaja!! UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 478256
flecktarn
flecktarn
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 19.11.12 17:54

Recite kaj ćete, najjeftiniji i najbrži način je dati paket zajedno sa 20kn za kavu vozaču autobusa i javiti tablice primatelju. Kroz par sati je u rukama zadovoljnog kupca UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 350615
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by flecktarn 19.11.12 17:56

Mraz je napisao/la:Recite kaj ćete, najjeftiniji i najbrži način je dati paket zajedno sa 20kn za kavu vozaču autobusa i javiti tablice primatelju. Kroz par sati je u rukama zadovoljnog kupca UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 350615

Misliš nakon uplate na račun za predmet....istoga poslati autobusom??
flecktarn
flecktarn
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 18:03

Ne ne, pare se zavežu za nogu goluba pismonoše i lagano mu se prišapne adresa primatelja... U mom kraju sve je žilavo, škrto, ispaćeno i neuhranjeno pa tako i golubi... na žalost ne nose pakete teže od 250 grama. UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 166116
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 19.11.12 18:05

Prije uplate, nakon uplate, bez uplate... nije bitno, meni kada je nekaj hitno velim prodavaču da pošalje busom i kroz par sati je kod mene, nisam nikada imao loše iskustvo s tim načinom slanja.
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by urbana_gorila 19.11.12 18:09

ikarus je napisao/la:...ne ništa nije došlo, nego tek dan iza toga i to oko 12h!

Pa ko je tu lud???

Meni je znao doći HP express paket na kojem je naznačeno "drugi dan do 13 sati" tri dana od datuma koji je na papiru...

Ko je tu lud? Pa očito korisnici pošte...

urbana_gorila
urbana_gorila
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1505
Godine : 41
Datum registracije : 09.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by flecktarn 19.11.12 18:11

Mraz je napisao/la:Prije uplate, nakon uplate, bez uplate... nije bitno, meni kada je nekaj hitno velim prodavaču da pošalje busom i kroz par sati je kod mene, nisam nikada imao loše iskustvo s tim načinom slanja.

Ako ima linija!! Ako ja šaljem predmet za Zagreb..onda funkcionira...ali ako hoću tebi u Delnice..to ne ide baš lahko!!
flecktarn
flecktarn
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Ikarus 19.11.12 18:13

Je Gorila istina, ja starom hitno slao neku lovu a pošto je on u ZG banci a ja nisam imo nigdje pristup takvoj odlučio poslat lovu na isti način. Drugi dan do 10h došlo za dva dana, a cijena sa Krka u Zg 70kn.

Stari se odlučio natezat, moro je platit nekih 30tak kn žalbu ali su mu ju priznali i nakon par dana isplatili nekih 200kn
Ikarus
Ikarus
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 19.11.12 18:13

To je istina, u tom slučaju si prisiljen koristiti kurirske službe.
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by roby71 19.11.12 18:50

Dečki možemo ovako do ujutro čiji je veći i duži. Svako neka ižvaže šta mu je bolje. Izračunajte koliko bi vas došlo da sjednete u auto i krenete iz Rijeke za Osijek ili slično. Netko je nekako prošao i dalje tvrdim da je najbolje poslati kao preporučenu otkupninu do
15 sati i ako nije vikend sutra sigurno stiže.

Pozdrav iz HP-a
roby71
roby71
bomber
bomber

Male
Broj postova : 115
Godine : 53
Datum registracije : 12.04.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 19.11.12 18:55

Lol,zanimljiva radnica HP-a..''Joj pa ''TI'' si imao veliku sreću što si zvao,kako to da si zvao? Pa joj što se nisi prije javio.''
Jel trebam dalje pisat oko ''kvalitetne'' usluge?
Ne bih,hvala.
Šimun
Šimun
guru
guru

Male
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 19.11.12 19:00

Kao djelatnik Hrvatske pošte koji radi na šalteru mogu vam prikazati i drugu stranu medalje.

U pravu su oni koji kažu da ima dosta mojih kolega i kolegica koji nemaju radnu etiku i osnove ponašanja!Osobno to me ljuti i ratujem s njima stalno!

S druge strane korisnici su dosta neinformirani pa bi ih trebali ih uputiti što i kako!
Npr.u rokove uručenja se ne računaju sub i ned.osim ako se to dodatno ne napomene i plati-tako da novci poslani u četvrtak a dođu u ponedjeljak putuju samo 2 dana a ne 5,kako bi većina izbrojala!Opet ponavljam-to je naš posao da objasnimo na šalteru bez obzira na vaše godine i slično.
Ključne riječu su RADNI DANI-ponedjeljak-petak!To imajte na umu.
Brzina se plaća tj.nemojte koristiti HP expres uslugu za pošiljke male vrijednosti-ne isplati se!
Probajte preporučeno,proritetnu,otkupnu pošiljku-puuno jeftinije a košta 30-tak kuna!Dolazi većinom idući radni dan ili drugi radni dan!
Prošla su vremena da bahati šalteraši prolaze bez sankcija-slobodno tražite šefa ili prijavite na naš info tel-ima broj na web stranici i u svakom pošt uredu!
Za pošiljke veće vrijednosti se isplati HP expres s dostavom idući dan do 20 h,osiguranjem do 3000 kuna(bez dod naplate) i naravno otkupninom.
Ne bi vjerovali koliko ljudi nema poštanski sandučić (a trebali bi po zakonu) i koji se dođu žaliti da nisu dobili (žutu) obavijest,pismo i slično!Čisti njihov propust!

Počeli su puhati neki novi vjetrovi u H pošti mada sporo za moj ukus ali imamo track n trace za međunarodne pošiljke i slično.

Ponekad je dosta pristojno pitati-kod mene uvijek pali-napravim i više nego što trebam i često složim korisniku povoljniju(jeftiniju)varijantu mada moji nadređeni nebi bili presretni da znaju!

Vidim da par kolega forumaša zna kako slati sigurno a da ne košta previše-znači može se!

Opet ponavljam-tu sam za savjete,pomoć oko slanja,problema i svih drugih pitanja oko pošte svima na forumu!Ponekad mogu doći do više informacija "iznutra" samo pitajte-niš ne košta!

maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 19.11.12 19:09

maxina je napisao/la:Kao djelatnik Hrvatske pošte koji radi na šalteru mogu vam prikazati i drugu stranu medalje.

Npr.u rokove uručenja se ne računaju sub i ned.osim ako se to dodatno ne napomene i plati-tako da novci poslani u četvrtak a dođu u ponedjeljak putuju samo 2 dana a ne 5,kako bi većina izbrojala!Opet ponavljam-to je naš posao da objasnimo na šalteru bez obzira na vaše godine i slično.

Da razjasnimo,Novac je u moju poštu došao 12.11.

Danas sam podigao novce jer mi nitko ništa nije donio na adresu,ni uputnicu ni sl.
I rečeno je da je došlo do greške. Jel ima potrebe uopće dalje pričati što se tiče te dostave,mislim da nema. Došlo je do greške u sustavu i bok. Ja zasigurno nisam kriv za te propuste.
Šimun
Šimun
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 19.11.12 19:15

Ljudski je griješiti, ne treba raditi toliko frku oko jedne iznimke, ne događa se to baš svaki dan.
Mraz
Mraz
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 19.11.12 19:18

@Rus-u pravu si-naša greška!

Evo savjet-postoje rokovi koje moramo poštovati za svaku vrstu pošiljka tako da imaš pravo na odštetu za zakašnjelu dostavu novca poštanskom uputnicom na tvoju adresu!
Ako hoćeš provjerit ću ti sutra na poslu detalje u pravilniku ili s potvrdama(uputnicama) koje su ti danas isplaćene odi u tvoju poštu i pitaj za postupak za dobivanje odštete!Ništa ne moraš platiti samo rukom napišeš izjavu-zahtjev i predaš šefu-kontroloru u pošti!
Zašto ne bi dobio ako te pripada a nakon toga naša kontrola nariba krivca-uvijek ga nađu,vjeruj mi!
maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 19.11.12 19:24

Ma jasno je to meni sve. Nego mene neki forumaši ovdje uvjeravaju o nekim glupostima koje nemaju veze s navedenom temom i problemom. Cak su se neki javili preko PP ,pa ispada da je ovo sve moja greška xD
Šimun
Šimun
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 19:25

Rus, nemoj da ne odeš... traži i naknadu za pretpljenu duševnu bol. UPOZORENJE! Slanje HP express paketa s otkupninom! - Page 2 304316
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 19.11.12 19:26

I nisam picajzla da cu traziti odstetu za pisljivih 500 kn tako reći. Stvar je principa,ne novca.
Šimun
Šimun
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Igsy 19.11.12 19:30

Ne budi lud, ta odšteta ti pripada... šta dobiješ uplati u dobrotvorne svrhe ako ti nećeš. Osim toga tako ćeš i popravit sustav u pošti, a ne da ovaj što zabušava prođe nekažnjeno i možda već sutra ponovi istu grešku.
Igsy
Igsy
honoris
honoris

Male

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 19.11.12 19:31

Igsy je napisao/la:Ne budi lud, ta odšteta ti pripada... šta dobiješ uplati u dobrotvorne svrhe ako ti nećeš. Osim toga tako ćeš i popravit sustav u pošti, a ne da ovaj što zabušava prođe nekažnjeno.

Dobro rečeno Igsy!!
maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Šimun 19.11.12 19:34

Rečeno mi je da je do poštara problem. Kako je uzeo uputnicu,tako ju je vratio. Poštara znam osobno,tako da će imat razgovor pošteni,i da,sumnjam da ce napravit istu grešku..
Šimun
Šimun
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 19.11.12 19:35

Rus (poskok) je napisao/la:I nisam picajzla da cu traziti odstetu za pisljivih 500 kn tako reći. Stvar je principa,ne novca.

Onda zbog principa to i napravi-više ćeš koristi napraviti nego bit ljut doma!

Lijepo pristojno napravi zahtjev a u H pošti kada se nekom isplati odšteta onda netko iznutra bude nariban i to više ne radi!Provjereno!
maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by flecktarn 19.11.12 19:48

maxina..evo ja sam trebao poslat jednom forumašu predmet..cca pola kile...htio sam mu poslati pouzećem..da on plati sve kad primi a ja naknadno dobijem novac ..to je pouzeće jel tako??

pustio sam cjenu dolje i otišao u poštu..zapakovao predmet....cijena je bila 60 kuna..naš dogovor...ali kad sam došao u poštu zaračunali su mi još nekih 30 kuna..ispada da primatelj mora platit 90 kuna za nešto što smo se mi dogovorili 50-60 kuna!!

nisam htio slati, nego sam kolegi sa foruma poslao poruku i objasnio o čemu se radi..da ga ne oštetim na neki način!!

kako da što jeftinije to pošaljem ako hoću??

šta je otkupnina, šta je pouzeće, preporučeno...niš ne kužim!!??
flecktarn
flecktarn
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 4. Previous  1, 2, 3, 4  Next

[Vrh]

- Similar topics