| Zalihe za slučaj raspada sistema | |
|
+60survival_996 Hombre chumaman TomoZg starttheriot ivo Bjesomar hydra Axter Migach Molokai zenomorf trolshein crospider goxxon poletan fero Mraz smartbox Grubi way Target yasko Šimun Gamad miles puls Guru DoomsdayST jura žohar Lovac23 Guybrush . Ernest Branimir76 PJER RubberDuck sinke Igsy Aries rinos Fratt Ikarus NAVIGATOR ebola Sandman Surfer loser neven amiklic1 Login divlji grab tucakovic Freeman dman damjan bolle tonka Stoney 64 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
PatrioticBacon lingua

Broj postova : 349 Datum registracije : 10.03.2014
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 13.09.14 15:11 | |
| | |
|
 | |
UBERSOLDAT lingua

Broj postova : 273 Godine : 45 Lokacija : Vallis lacrimarum Datum registracije : 08.06.2010
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 18.09.14 20:45 | |
| Svaka zaliha spremljene hrane i vode, a posebno malo veceg ruksaka napunjenog po bag for out preporuci moze samo biti od koristi.. u svim situacijama. Ako se nista i ne dogodi, propale konzerve i flasirana voda nece biti propast svijeta za kucni budjet, ali ako se dogodi ista od navedenog (rat, poplave, socijalni kolaps, potresi ili planeta majmuna)... nedostatak nepripremljenosti bi itekako mogao znaciti nasu osobnu propast.
Naravno, u nicem ne treba pretjerivati, niti icim susjedima pokazivati da na necem radimo.. Kao prvo, ispast cemo cudni, a kao drugo.. ako dodje do icega, moglo bi previse ljudi pozvoniti na nasa vrata. | |
|
 | |
PatrioticBacon lingua

Broj postova : 349 Godine : 23 Lokacija : zadar Datum registracije : 10.03.2014
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 18.09.14 20:47 | |
| Ma bit će kao i ovdje , bum bum , gotovo , ali kad je rusija u pitanju , ipak se malo bojim .. | |
|
 | |
way tipko

Broj postova : 61 Godine : 40 Lokacija : Zenica Datum registracije : 06.11.2011
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 26.09.14 22:49 | |
| Samo dA vas pitam....i da se desi neka katastrofa ,pogotovo zemljotres nedaj Boze...sta onda sa zalihama, te kako nositi sa sobom zalihe ako nemas kamo? Mislim da je bitnije nauciti prezivljavati u prirodi, napravit sator, naucit sve o biljkama, jedino od svega imati brasno jer to je mozda najbitnije u cijeloj prici. | |
|
 | |
PatrioticBacon lingua

| Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 27.09.14 0:02 | |
| Pa gle , brašno nije ni u top 50 listi , ako se dogodi napr total anarhija , uzmeš sve u jedan veliki ranac i odeš u šumu i sjemenke ili lov , brašno ima toliko mana da ih neću ni nabrajati .. | |
|
 | |
way tipko

Broj postova : 61 Godine : 40 Lokacija : Zenica Datum registracije : 06.11.2011
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 27.09.14 1:11 | |
| - PatrioticBacon je napisao/la:
- Pa gle , brašno nije ni u top 50 listi , ako se dogodi napr total anarhija , uzmeš sve u jedan veliki ranac i odeš u šumu i sjemenke ili lov , brašno ima toliko mana da ih neću ni nabrajati ..
Pa sve i da uzmes u 1 veliki ranac to se moze brzo potrositi. Sjemenke ili lov nisu rjesenje. Divljac moze biti bolesna. Mislim da je dobro poznavati gljive. Ne znam sta fali brasnu. Ja bez brasna nikad nisam bila. | |
|
 | |
PatrioticBacon lingua

| Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 27.09.14 10:19 | |
| crvi , malo vode i gotovo , bla bla bla , vjetar , životinje . Uzmi sjemenke za sadnju ili lov ili vojne racije . | |
|
 | |
maxina MODERATOR

Broj postova : 3035 Godine : 53 Lokacija : Sisak Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 27.09.14 15:38 | |
| @way-mislim da u prethodnih 16 stranica ove teme imaš dosta savjeta i iskustava pa pročitaj i izaberi,po tebi,najbolju varijantu. Hint-ponekad dosta pomogne pogledati koliko godina ima sugovornik P )  Hombre:Ulažem oštar protest u svezi potpisa kolege Maxine. | |
|
 | |
Branimir76 lingua

Broj postova : 363 Godine : 45 Lokacija : Pčinjski okrug - Republika Srbija Datum registracije : 18.05.2011
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 01.10.14 5:17 | |
| Brašno nije loša stvar, ali njegova proizvodnja, skladištenje i transport jasno ukazuju na to da nije namirnica za preživljavanje. | |
|
 | |
Brun0 zelembara

Broj postova : 21 Godine : 25 Lokacija : pripyat Datum registracije : 28.10.2014
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema 29.10.14 4:50 | |
| - UBERSOLDAT je napisao/la:
- Naravno, u nicem ne treba pretjerivati, niti icim susjedima pokazivati da na necem radimo.. Kao prvo, ispast cemo cudni, a kao drugo.. ako dodje do icega, moglo bi previse ljudi pozvoniti na nasa vrata.
danas sam poceo sa pripremama pakujem u torbu najosnovnije mater gelda i misli da sam lud  sta cu joj ja  uzeo sam od starog vojnu odoru, prsluk sa dosta đepova,podkapu,kapu,pribor za jelo i ostalo... nije se bunio... nek misle da sam lud. sutra otic vidit kakvi torbi ima i neku cakiju i jos neke stvari da se i ja pripremim mirnije cu spavat'  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Zalihe za slučaj raspada sistema  | |
| |
|
 | |
| Zalihe za slučaj raspada sistema | |
|