Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Pasmine koje vam se svidjaju
+51
Salix
Stanky
Muzgalo
roy
Mije
Hombre
ewcbs
Od1n
RubberDuck
mamac za pecanje
pirat
madWez
Lupus3395
skyrunner
ivo
sinke
SelinaKyle69
gile1
Ikarus
McJagger
krajacic
irra
aljosa
neko69
nick54312
Mali
gomar
Tihach
gorance
Luftwaffe
hankok
Rumun
jratko30
Elp
kengur32
najsmoludji
Mirnes
Mornar
Fratt
Target
Krik Naglas
Đedo
bobrok
Strider
Pomorac
WILLY
Aries
Adept
damjan
Zokac
Marko
55 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: LJUBITELJI PRIRODE
Stranica 3 / 7.
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Pasmine koje vam se svidjaju
Rumun nemoj se uvrijediti ali "Srpski odbrambeni pas" je obična izmišljotina od strane jedne individue koja misli da se preko noći može stvoriti standardizirana pasmina stabilnog karaktera namijenjena obrani/napadu i čuvanju. odlučio čovjek pobacat nekoliko pasmina u bućkuriš pa da vidimo šta će ispasti
Target- honoris
- Broj postova : 1242
Datum registracije : 05.09.2010
Ni ovaj nije jeo puno...
Ne kužim ovo,pa nije životinja Fićo pa da mu se mjeri potrošnja u ljetnom i zimskom periodu,pas jede 3 puta dnevno da nebi crknuo,ja za svojeg rotta znam količinu ali je smiješno misliti da veliki pas jede kao srednji ili srednji kao mali.
Može biti jedino slučaj da mali jede kao govedo (primjer. moj drugi pas Medo koji ima oblik bačvice za rakiju i pojeo bi sam sebe ako se iznenadi).
Ne kužim ovo,pa nije životinja Fićo pa da mu se mjeri potrošnja u ljetnom i zimskom periodu,pas jede 3 puta dnevno da nebi crknuo,ja za svojeg rotta znam količinu ali je smiješno misliti da veliki pas jede kao srednji ili srednji kao mali.
Može biti jedino slučaj da mali jede kao govedo (primjer. moj drugi pas Medo koji ima oblik bačvice za rakiju i pojeo bi sam sebe ako se iznenadi).
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
ovakve lešine sam viđao šetajući brdima i svi su bili vezani za stabla ,zamislite agoniju psa koji tako ugiba i kretena vlasnika bez savjesti,slika me je podsjetila na te nemile pronalaske u prirodi
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Godine : 49
Datum registracije : 12.12.2010
Kastracija i eutanazija mi padaju na pamet za ovog drugog...vidio sam jednom (prije donešenog zakona o 15 000 kn kazne) kako pas trči i na kraju odustaje kad su ga izbacili van auta.Nešto najžalosnije što sam vidio,stvarno.
Inače Medo je sin kujice Lole (imam 3 peseka sveukupno),malene divljakuše od cucka koju je netko ostavio kod moje kleti znajući da će se netko od moje obitelji smilovati (ostavili su joj neke pileće kosti da ne odluta i dočeka nekog od nas)...naravno,naletio ja i od onda je kod nas,jednom okotila i nakon toga kastrirana.
Medo je budaletina,valjda smo ga zato i ostavili a ne poklonili.
Inače Medo je sin kujice Lole (imam 3 peseka sveukupno),malene divljakuše od cucka koju je netko ostavio kod moje kleti znajući da će se netko od moje obitelji smilovati (ostavili su joj neke pileće kosti da ne odluta i dočeka nekog od nas)...naravno,naletio ja i od onda je kod nas,jednom okotila i nakon toga kastrirana.
Medo je budaletina,valjda smo ga zato i ostavili a ne poklonili.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Mislis da je danas, kada imamo zakon o zastiti zivotinja, bolje?
Od kada vodim udrugu nagledao sam se takvih sr..., ljudi su zlo prema psima... jako veliko zlo....
Od kada vodim udrugu nagledao sam se takvih sr..., ljudi su zlo prema psima... jako veliko zlo....
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
meni je ostaviti psa da krepa sam na osami nekoj uzasno zlo...ja obozavam zivotinje i mislim da ako netko nije u prilici da zadrzi psa treba uciniti nesto od navedenog:
1.uopce ne uzimati psa ako nije u stanju i biti snjim nardenih 15 godina
2.ako je uzeo psa i financije mu ne dozvoljavaju takvo nesto...postoje razne udruge za zastitu i zbrinjavanje pasa i zivotinja diljem Hrvatske koje ce ga rado prihvatiti
3.najzalosnije i najneprihvatljivije...koje nikad nebi preporucio je eutanazija....najbezbolnije i najhumanije...iako to nikada ne bi napravio...
PS:tek sam sada vidio temu pa da odgovorim....najdraza mi je vrsta njemacki ovcar(kao i vecini,cast iznimcima )i mjesanac njemackog ovcara i sarplaninca...imao sam takvog psa i bio je prekrasan,tj.prekrasana kujica....srednje/male visine(zacudjujuce) i sivo crne boje...cudo prirode sam je zvao...a inace se zvala azra....danasnjeg pesa sto imam sam kupio na kolodvoru zagrebackom za 250kn(sada vrjedi puno vise )covijek ga je prodavao medju zecevima i mi smo ga morali kupiti kako je bio presladak...kao stene je izgledaovrlo potentan i imao je velike sape...pa smo mislili da ce biti zlatni labrador ili retriver...ali...jednog dana za jedno godinu dana on stade rasti i dalje samo dlaka siba....heheh..najsmjesnije je sto ni veterinari neznaju od koje vrste je mjesanac...ali ja mislim da ima nekakvog pticara u sebi...obozava svrake i vrapce
1.uopce ne uzimati psa ako nije u stanju i biti snjim nardenih 15 godina
2.ako je uzeo psa i financije mu ne dozvoljavaju takvo nesto...postoje razne udruge za zastitu i zbrinjavanje pasa i zivotinja diljem Hrvatske koje ce ga rado prihvatiti
3.najzalosnije i najneprihvatljivije...koje nikad nebi preporucio je eutanazija....najbezbolnije i najhumanije...iako to nikada ne bi napravio...
PS:tek sam sada vidio temu pa da odgovorim....najdraza mi je vrsta njemacki ovcar(kao i vecini,cast iznimcima )i mjesanac njemackog ovcara i sarplaninca...imao sam takvog psa i bio je prekrasan,tj.prekrasana kujica....srednje/male visine(zacudjujuce) i sivo crne boje...cudo prirode sam je zvao...a inace se zvala azra....danasnjeg pesa sto imam sam kupio na kolodvoru zagrebackom za 250kn(sada vrjedi puno vise )covijek ga je prodavao medju zecevima i mi smo ga morali kupiti kako je bio presladak...kao stene je izgledaovrlo potentan i imao je velike sape...pa smo mislili da ce biti zlatni labrador ili retriver...ali...jednog dana za jedno godinu dana on stade rasti i dalje samo dlaka siba....heheh..najsmjesnije je sto ni veterinari neznaju od koje vrste je mjesanac...ali ja mislim da ima nekakvog pticara u sebi...obozava svrake i vrapce
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
Imam i ja jednog pticara, insektara, misara.... mali je sve i neumoran je ....
nije mi nikak jasno kako jedna tako mala zivotinjica ima toliko energije....
2 ast-a se izlete za 2-3 sata a mali Eko jos se nije ni postigao radnu temperaturu .
Najodaniji i najzahvalniji psici su psici koje pokupite s ulice....
nije mi nikak jasno kako jedna tako mala zivotinjica ima toliko energije....
2 ast-a se izlete za 2-3 sata a mali Eko jos se nije ni postigao radnu temperaturu .
Najodaniji i najzahvalniji psici su psici koje pokupite s ulice....
kengur32- MODERATOR
-
ovaj moj nije bas previse odan jednome...osim mami...ona ga je kao stenca "maltretirala" da ne pisa po stanu i harnila ga...pa nju najvise slusa..ali oce i mene kada treba van ili treba zderat...ali majko mila taj jede sve...ali doslovno sve...pazi ovo:ja moram micati magnete sa frizidera jer on to pojede...ali on to stvarno pojede..a onda ga moramvoditi veterinaru da mu da neki laksativ...a dalje znas kako je najzesci je dio kad provjerava di je magnet...nasloni mu skalpel ili neku alatku na trbuh a ono visi
i da...lud je ko..ma neznam sa cime da ga usporedim...stavio bi sliku da mi radi fotic..
PS:nezdere sve zato sto je gladan..nego valjda iz radoznalosti,sta ja znam
i da...lud je ko..ma neznam sa cime da ga usporedim...stavio bi sliku da mi radi fotic..
PS:nezdere sve zato sto je gladan..nego valjda iz radoznalosti,sta ja znam
Luftwaffe- spikač
-
hahahhaha...evo da sa vama podjelim radosnu vijest
danas sam dobio stene njemackog ovcara
zenka...stara 8 mjeseci...jabi molio one koji imaju iskustva sa psima....da mi kazu da li je prekasno za "novi pocetak"...tj. da li joj je kasno za novog vlasnika...danas je citav dan jako tucan...ali jako...jedva sam je nagovorio da stavi nesto u usta...vde nije ni pila
i...moj pas kojeg duze vrijeme imam nije bas sklon ovoj kujici...cini mi se da misli da je zapusten ili "zaboravljen"...ali njemu ninakoji nacin nije uskracena paznja...hoce li se njih dvoje priviknuti jedno na drugog...kujica je jako lijepa,mirna i neodoljiva
i jos jedno pitanje...mi smo joj dali ime Đina...hoce li ona prihvatiti novo ime?
hvala na odgovorima....nadam se da nije van teme
danas sam dobio stene njemackog ovcara
zenka...stara 8 mjeseci...jabi molio one koji imaju iskustva sa psima....da mi kazu da li je prekasno za "novi pocetak"...tj. da li joj je kasno za novog vlasnika...danas je citav dan jako tucan...ali jako...jedva sam je nagovorio da stavi nesto u usta...vde nije ni pila
i...moj pas kojeg duze vrijeme imam nije bas sklon ovoj kujici...cini mi se da misli da je zapusten ili "zaboravljen"...ali njemu ninakoji nacin nije uskracena paznja...hoce li se njih dvoje priviknuti jedno na drugog...kujica je jako lijepa,mirna i neodoljiva
i jos jedno pitanje...mi smo joj dali ime Đina...hoce li ona prihvatiti novo ime?
hvala na odgovorima....nadam se da nije van teme
Luftwaffe- spikač
-
čestitke na prinovi....
za početak ju pusti na miru da sama odlući sudjelovati u životu novog čopora.... bude se ona oslobodila kroz koji dan
starom pesonji će možda trebati i godinu dana da je prihvati u potpunosti, ali kad se bude tjerala.... možda to pripomogne, ali pazi da se ne spare!
ime će prihvatiti, ali moras joj pomoći... zazovi ju sa Đina i ćim te pogleda nagrada (poslastica-komadić sira, parizera), poćni tako da joj daš da ponjuši poslasticu i prije nego joj daš zazovi je, s vremenom to okrećeš na zazivanje bez predhodnog njuškanja....
nipošto nemoj zanemariti starog psa, gledaj da je i on u sve ukljućen!
ali prije svega daj kujici mira da se udomaći, da shvati da će joj tu biti ok.
ako zeliš ćujemo se tel....
kengur32- MODERATOR
-
hvala puno...ova fora sa nagradom oko imena je odlicna...gazdarica kaze da ju je zvala Crna...ali ne reagira ni nato...stari pesonja nije ni nakoji nacin zakinut...o tome uzasno puno mislim...nezelim da se on i tako osjeca...posto je sada sezona parenja...neznam kako ce to proci xD...jedno drugoga zaobilaze u sirokom luku
svoje mjesto je nasla tik uz mene pored kompjutera a iznad nje je prozor i radijator....sve je tu sto joj treba...probao sam je malo izvesti van ali mi se cini jaaako tuzna...izasli smo ali samo lezi na travi...ja shvacam da je to za nju veliki sok...ali sada ce biti i problem nauciti je da nuzsu obavlja vani...imas i za to neki trik ?
svoje mjesto je nasla tik uz mene pored kompjutera a iznad nje je prozor i radijator....sve je tu sto joj treba...probao sam je malo izvesti van ali mi se cini jaaako tuzna...izasli smo ali samo lezi na travi...ja shvacam da je to za nju veliki sok...ali sada ce biti i problem nauciti je da nuzsu obavlja vani...imas i za to neki trik ?
Luftwaffe- spikač
-
kad su pesonje u pitanju uvjek imam trik
za poćetak ju vodi 5-6 puta van, s vremenom to smanjuješ na broj šetnji koji ti odgovara.. 2-3. kad obavi nuždu poslastica. ako obavi u kući nema kazne... ti si zezno ne ona!!!
gledaj da su izlasci uvjek u isto vrjeme (ne u minutu al bar tu negdje), ona ce vec uhvatiti rutinu a rutina je najvažnija u životu psa. bit svega je da ona shvati da ti brines da joj zadovoljis sve potrebe. i pazi da ne pretjeras s poslasticama, za pocetak joj daj svaki put, s vremenom nekad das nekad ne, ponekad ju nagradiš svojim oduševljenjem... budi blesav skaći, poigraj se s njom- to vrjedi za sve. potrudi se gleda tebe a ne poslasticu, npr:
ime pogled poslastica..
vježba koncetracije; prvih par dana - ime pogled poslastica, sljedećih par dana- ime pogled 3 sek, onda -ime pogled 3 5 7 sek poslastica ovo ponavljaš 3 puta prvo 3 sek pa 5 pa... kužiš?
tesko mi je prenjeti sve ovak porukama... ima jako puno toga
i hrani ju 2 puta dnevno do kraja života!!
i nemoj je tjerati i forsirati na ništa sada na poćetku.
za poćetak ju vodi 5-6 puta van, s vremenom to smanjuješ na broj šetnji koji ti odgovara.. 2-3. kad obavi nuždu poslastica. ako obavi u kući nema kazne... ti si zezno ne ona!!!
gledaj da su izlasci uvjek u isto vrjeme (ne u minutu al bar tu negdje), ona ce vec uhvatiti rutinu a rutina je najvažnija u životu psa. bit svega je da ona shvati da ti brines da joj zadovoljis sve potrebe. i pazi da ne pretjeras s poslasticama, za pocetak joj daj svaki put, s vremenom nekad das nekad ne, ponekad ju nagradiš svojim oduševljenjem... budi blesav skaći, poigraj se s njom- to vrjedi za sve. potrudi se gleda tebe a ne poslasticu, npr:
ime pogled poslastica..
vježba koncetracije; prvih par dana - ime pogled poslastica, sljedećih par dana- ime pogled 3 sek, onda -ime pogled 3 5 7 sek poslastica ovo ponavljaš 3 puta prvo 3 sek pa 5 pa... kužiš?
tesko mi je prenjeti sve ovak porukama... ima jako puno toga
i nemoj je tjerati i forsirati na ništa sada na poćetku.
kengur32- MODERATOR
-
kengur32 je napisao/la:
ako mogu nadodati da to isto otprilike u isto vrijeme svaki dan. tako su bar mene ucili i kad sam pesa imal tak sam i ja prakticiral.
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
naravno....
psi vole rutinu!
psi vole rutinu!
kengur32- MODERATOR
-
setnja- klopa.... to im dođe kao lov
kengur32- MODERATOR
-
uzasno si pomogo...ali kako da je hranim 2 puta dnevno...kupili smo joj jednu zdjelicu...ovj ima svoju pa ce i ona svoju ...danas sam joj dao i pozderala je punu zdjelicu...da li joj je to dovoljno do iduce ture?
ovaj moj ne pojede jednu zdjelicu u 3-4 dana a ona to u sekundama broji
van sam je probao voditi ali se jako boji...mozda sutra ...kupili smo joj onu ogrlicu sto se stavi ispod pazuha...ali NIKADA nije bila na povodcu...to je problem....na lanac gleda ko na kaznu...a ne reagira ni na "idemo van" na sto ovaj drugi poludi
treba jos nauciti kako da pita da ide u setnju...hahaha...ovaj se mazi i mazi dok ne odustanes i napokon ga ne izvedes van
hahah...uzasno si mi pomogao...hvala na savjetima
ovaj moj ne pojede jednu zdjelicu u 3-4 dana a ona to u sekundama broji
van sam je probao voditi ali se jako boji...mozda sutra ...kupili smo joj onu ogrlicu sto se stavi ispod pazuha...ali NIKADA nije bila na povodcu...to je problem....na lanac gleda ko na kaznu...a ne reagira ni na "idemo van" na sto ovaj drugi poludi
treba jos nauciti kako da pita da ide u setnju...hahaha...ovaj se mazi i mazi dok ne odustanes i napokon ga ne izvedes van
hahah...uzasno si mi pomogao...hvala na savjetima
Luftwaffe- spikač
-
a ne ne ne....... psi se ne hrane tako! joj meni i tebi i njima
ovak ja hranim svoje; hranim ih suhom hranom (K9), ako je dnevna kolićina za njenu kilažu npr 300g to podjeli na 2 puta.
spustim zdjelicu, zapovjed sjedi, zapovjed smijes nakon par sek i tek tada smiju jesti, zdjelica stoji pola sata max i ak pojedu ok ak ne.... niš do sljedećeg obroka! to sada zvuci okrutno ali tak je i u prirodi, prvo jede vođa i kad dopusti onda jedu drugi. niš nema za đabe! ti si vođa, bog i batina i s takvim stavom moras nastupati... strog i pravedan.
i još jedna bitna stvar nikad ali bas nikad niš sa stola, i uvjek prvo jedes ti tek onda pas!
kad se udomaci pokušaj joj uzeti zdjelicu dok jede ak zarezi uzmi joj hranu, ak ne vrati joj.
ovak ja hranim svoje; hranim ih suhom hranom (K9), ako je dnevna kolićina za njenu kilažu npr 300g to podjeli na 2 puta.
spustim zdjelicu, zapovjed sjedi, zapovjed smijes nakon par sek i tek tada smiju jesti, zdjelica stoji pola sata max i ak pojedu ok ak ne.... niš do sljedećeg obroka! to sada zvuci okrutno ali tak je i u prirodi, prvo jede vođa i kad dopusti onda jedu drugi. niš nema za đabe! ti si vođa, bog i batina i s takvim stavom moras nastupati... strog i pravedan.
i još jedna bitna stvar nikad ali bas nikad niš sa stola, i uvjek prvo jedes ti tek onda pas!
kad se udomaci pokušaj joj uzeti zdjelicu dok jede ak zarezi uzmi joj hranu, ak ne vrati joj.
kengur32- MODERATOR
-
tu ogrlicu baci za sada...... uzmi obićnu, neku mekanu, podstavljenu, zategni ju toliko da možeš staviti 2 prsta između vrata i ogrlice, NIPOŠTO DAVILICU!
stavi joj ogrlicu i povodac dok je u kući , nek se navikne na to!
nemoj je vući..... parizer ili sir čuda ćine...
stavi joj ogrlicu i povodac dok je u kući , nek se navikne na to!
nemoj je vući..... parizer ili sir čuda ćine...
kengur32- MODERATOR
-
oooo...ovo se kosi sa svim mojim dosadasnjim postupanjim
ja svoje isto hranim suhom hranom....ovaj stari ima 3 godine i bilo bi ga tesko sada nauciti na "termin hranjenja"...u svakom slucaju dat cu sve od sebe da to bude kako treba...hahahah...ovaj starosijedioc je dosada dobivao kosti nakon nekog svecanijeg rucka kosti...nas ima u obitelji puno pa ima i kostiju nakon rucka....hhahhaha..to je valjda u redu da mu dam ...barem se nadam
jako cu se potruditi....puno savjeta si mi dao...korisnih naravno
ja svoje isto hranim suhom hranom....ovaj stari ima 3 godine i bilo bi ga tesko sada nauciti na "termin hranjenja"...u svakom slucaju dat cu sve od sebe da to bude kako treba...hahahah...ovaj starosijedioc je dosada dobivao kosti nakon nekog svecanijeg rucka kosti...nas ima u obitelji puno pa ima i kostiju nakon rucka....hhahhaha..to je valjda u redu da mu dam ...barem se nadam
jako cu se potruditi....puno savjeta si mi dao...korisnih naravno
Luftwaffe- spikač
-
vodiš ih van kad ti želiš a ne kad te izmanipuliraju, ali pazi da je bar otprilike u isto vrjeme.... joj joj joj sve krivo radiš
kengur32- MODERATOR
-
ali ona se jako lako izvuce iz one sto se samo stavi oko vrata....i...sada je pocela rezati na mog dosadasnjeg cuku...valjda nece biti problema
Luftwaffe- spikač
-
hahahah...ak da sam novi
Luftwaffe- spikač
-
kosti ih ubijaju malo pomalo...... pogotovo pileće! pogotovo zaćinjene!
možeš im dati goveđe, samo ih pustiš da prokipe par min, može i svinjske.
nikad nije kasno za prommjene, moraš biti uporan sa stavom!
možeš im dati goveđe, samo ih pustiš da prokipe par min, može i svinjske.
nikad nije kasno za prommjene, moraš biti uporan sa stavom!
kengur32- MODERATOR
-
a...da li mogu oni svinjski papci...to je jako jeftino...ali u grahu odlicno sluzi
da li bi im to mogao davati 1 puta tjedno?
da li bi im to mogao davati 1 puta tjedno?
Luftwaffe- spikač
-
bice tu puno posla
moze ako nije začinjeno....uzmi goveđe kosti, paketić je 2-3 kn i samo prokipi par min i jednom tjedno je ok, imaš one kosti od kože za pse i to je ok...
prvi simptom da nes ne valja kod psa je drek... ak je mekan ne valja, ak je pretvrd ne valja. das im čvrsti jogurt sa tjestom, rizom ili cornflaksom. rizu ili tjesto treba kuhati 45 min jer teka tada postaje psima probavljivo. pilece kosti pucaju u iglicama koje se zabijaju u stjenke želuca, crijeva.... svi končići, špagice koje progutaju zauvjek ostaju u njima takve igracke baci, guma je ok budu ju posrali.
moze ako nije začinjeno....uzmi goveđe kosti, paketić je 2-3 kn i samo prokipi par min i jednom tjedno je ok, imaš one kosti od kože za pse i to je ok...
prvi simptom da nes ne valja kod psa je drek... ak je mekan ne valja, ak je pretvrd ne valja. das im čvrsti jogurt sa tjestom, rizom ili cornflaksom. rizu ili tjesto treba kuhati 45 min jer teka tada postaje psima probavljivo. pilece kosti pucaju u iglicama koje se zabijaju u stjenke želuca, crijeva.... svi končići, špagice koje progutaju zauvjek ostaju u njima takve igracke baci, guma je ok budu ju posrali.
kengur32- MODERATOR
-
hahahaha...ovaj jede magnete sa frizidera
to mu je hobi
....znaci te goveđe kosti...a ja sam svom bio davo i pilece jooj...najradje bi sada glavom u zid lupo...evo sada je jos jednom kujica izasla u stnjicu...jedva cekam da se vrati da cujem da li joj je bolje...stara joj je dala malo za smirenje...valjda bu joj pomoglo
i...kako da znam kada je kakica pretvrda
samo mi nemoj reci da kada mi izgleda sumnjivo da malo moram to po prstima
to mu je hobi
....znaci te goveđe kosti...a ja sam svom bio davo i pilece jooj...najradje bi sada glavom u zid lupo...evo sada je jos jednom kujica izasla u stnjicu...jedva cekam da se vrati da cujem da li joj je bolje...stara joj je dala malo za smirenje...valjda bu joj pomoglo
i...kako da znam kada je kakica pretvrda
samo mi nemoj reci da kada mi izgleda sumnjivo da malo moram to po prstima
Luftwaffe- spikač
-
hmm Kengur ako imas volje i vremena mogli bi napraviti neku sticky temu o ispravnom hranjenju pesonja i opcenito o kojim stvarima treba paziti, kak ih odgajati itd. Znam da je to opširna tema ali nešto opcenito napišeš a onda se mogu na istu temu postavljati pitanja i kroz odgovore se stvari dodatno pojašnjavaju. Vidim sa timom pa ako su oni za i ako ti prihvacas?
Vjerujem da dosta forumaša ima pse koji ih prate na avanturama i da dosta njih ima razna pitanja a ti mi se cinis ko kompetentna osoba da odgovaras na ta pitanja.
Vjerujem da dosta forumaša ima pse koji ih prate na avanturama i da dosta njih ima razna pitanja a ti mi se cinis ko kompetentna osoba da odgovaras na ta pitanja.
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
nemoraš niš prevrtati drek mora biti kompaktan, kao kobasica i boje kao hrana, ak je kao recimo fila za kolaće ili rjeđi nevalja, ak su tvrde kuglice nevalja.
šta je dobila za smirenje?
šta je dobila za smirenje?
kengur32- MODERATOR
-
Marko je napisao/la:hmm Kengur ako imas volje i vremena mogli bi napraviti neku sticky temu o ispravnom hranjenju pesonja i opcenito o kojim stvarima treba paziti, kak ih odgajati itd. Znam da je to opširna tema ali nešto opcenito napišeš a onda se mogu na istu temu postavljati pitanja i kroz odgovore se stvari dodatno pojašnjavaju. Vidim sa timom pa ako su oni za i ako ti prihvacas?
ak su cucki u pitanju uvjek!
uostalom vec sam obecao nekome pomoci prije par mjeseci al sam zaboravil kome...
kengur32- MODERATOR
-
ja se slazem...trebala bi jedna takva tema...kengura ako ti se bude dalo...raskomoti se
ja sam i onako "ukrao" sebi temu
ja sam i onako "ukrao" sebi temu
Luftwaffe- spikač
-
nemam pojma sto je dobila ...nekakvu tableticu..uglavnom i ja je koristim prije testa
Luftwaffe- spikač
-
Stranica 3 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» koje je ovo drvo
» Koje bi ovo bilo drvo ?
» Tragovi koje zivotinje?
» Evo koje nozeve ja koristim...
» Koje bi ovo bilo drvo ?
» Tragovi koje zivotinje?
» Evo koje nozeve ja koristim...
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: LJUBITELJI PRIRODE
Stranica 3 / 7.