| Suzavac | |
|
+39yasko maxina Okibex NAVIGATOR CroPrepper Gmaster Fratt Igsy bonaca divlji grab Hombre Kuzma marine317 Mraz Jaki indeksica Odin kengur32 gorance Mad Max Target ray45 Drvo Bilal Zokac zeleni LupusREBEL neon Pomorac damjan Mshai avantura robertino Vanja Psychotic LUKSA antun Stoney šaran_porcijaš 43 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Otto Rino tipko

Broj postova : 95 Datum registracije : 04.11.2013
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 14:14 | |
| A svako sredstvo za samoobranu ima svoju manu.Kako bi ti postupio da te lik jednostavno baci na pod i lezi na tebi?Nema sanse da bi ga uspio poprskati s suzavcem.Kako bi postupio da te uhvati za ruke i ti nemozes uhvatiti suzavac.Ima puno mogucnosti da dobijes batine stoga drzi u depu onaj kubotan(takticku olovku) sto si kupio. | |
|
 | |
Okibex spikač

Broj postova : 706 Godine : 28 Lokacija : Kutina Datum registracije : 27.11.2012
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 14:22 | |
| - Otto Rino je napisao/la:
- Kako bi postupio da te uhvati za ruke i ti nemozes uhvatiti onaj kubotan(takticku olovku) sto si kupio.
Kako ćeš se obraniti kubotanom kad nemaš prostora ni za manevriranje suzavcem. I za suzavac nije potrebno praktički ništa treninga ako je napadač bliže od 3-4 metra. Sa kubotanom se ipak mora znati gdje i kako se koristi, a to pod adrenalinom dok te netko napada ne možeš znati ako ti nije refleks(tipa da treniraš s takvim stvarima koju godinu) | |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2689 Godine : 68 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 19:49 | |
| - yasko je napisao/la:
- naprimjer sto je vidljivo kod navijeve reportaze suzavac poprima pravo djelovanje tek prilikom ulaska na toplije....
Samo što suzavac djeluje na oči koje su neuporedivo osjetljivije od usana. Meni isto stoji jedan kome je godinama istekao rok trajanja ali u spreju. Po pričama ljudi koji su bili poprskani tim out of date suzavcem ništa ne zaostaje za onim koji je tek kupljen. Jedan prijatelj koji je kod susjedske razmirice bio poprskan s takvim kaže da u životu nije osjetio takvo pečenje u očima i koliko da je bio bijesan nije ništa mogao učiniti. | |
|
 | |
NAVIGATOR master

Broj postova : 7430 Godine : 48 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2010
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 20:05 | |
| - maxina je napisao/la:
- Hvala Navi jer si mi riješio dilemu da li kupiti sprej-maglicu ili jet-mlaz suzavac.
Kao i uvijek opširna recenzija full popraćena sa fotkama.Samo si još dodao isprobavanje na svojoj koži doslovno.
Btw-da li su to "oni" žuti baloni iz moje firme? Hvala Maxx! Meni je trabalo nekoliko godina da se odlučim koji mi je od ta dva bolji. Na koncu definitivno onaj s tanjim mlazom samo što je takav po mojem iskustvu rijeđe dobavljiv u dućanima u koje ja zalazim. Je max to su tvoji poštanski baloni za koje još uvijek očekujem osvetu još od one kestenijade  | |
|
 | |
Mraz master

Broj postova : 6866 Godine : 37 Lokacija : Delnice Datum registracije : 26.02.2010
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 20:32 | |
| Već sam to spomenuo negdje... jednom sam prilikom dobio "pucanj" tog spreja kojem je istekao rok trajanja, onog koji ispušta maglu. Vrlo ugodno iskustvo  | |
|
 | |
Hombre guru

Broj postova : 2689 Godine : 68 Lokacija : Jug Hrvatske Datum registracije : 05.06.2011
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 21:08 | |
| - Mraz je napisao/la:
- Već sam to spomenuo negdje... jednom sam prilikom dobio "pucanj" tog spreja kojem je istekao rok trajanja, onog koji ispušta maglu.
Vrlo ugodno iskustvo  Vidiš. Tebe sam zaboravio staviti u spisak iako se pisalo već nekoliko puta. | |
|
 | |
Taks bomber

Broj postova : 100 Godine : 35 Lokacija : Osijek Datum registracije : 22.11.2013
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 22:32 | |
| Volio bih nabaviti suzavac samo zato da vidim što sve može pasti na pamet pijanoj ekipi oko 2 ujutro na nekom afteru.. Pojesti teglu feferoni za okladu više nije fora  | |
|
 | |
maxina MODERATOR

Broj postova : 3035 Godine : 54 Lokacija : Sisak Datum registracije : 19.11.2011
 | Naslov: Re: Suzavac 10.02.14 22:50 | |
| tema počišćena od kubotan kaubojštine i opscenih komentara maxina | |
|
 | |
bananica bebač

Broj postova : 1 Godine : 32 Lokacija : Rovinj Datum registracije : 04.06.2020
 | Naslov: Re: Suzavac 15.06.20 8:51 | |
| pozz pitanje za sprej za samoobranu koja je razlika između običnog pepper spreja za samoobranu i spreja za pse vidim da je ovaj drugi jeftiniji pa me zanima ako mogu s njime se braniti od ljudi učinkovitko. hvala pozz | |
|
 | |
Lawman lingua

Broj postova : 293 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2014
 | Naslov: Re: Suzavac 16.06.20 16:53 | |
| @bananica U sastavu plina. To je kemija. Neka to objasni tko se bolje žiki u to. Al', jedno i drugo djeluje kontra opasnih grabežljivaca bilo koje vrste.  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Suzavac  | |
| |
|
 | |
| Suzavac | |
|