Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Peskupi brandovi - nabrojte
+25
Lawman
ivo
Šimun
laredo
Fratt
hydra
maxina
glock
Protector
doktor
vladomado10
PatrioticBacon
gorky
Svizac
puls
poljičanin
Ariel
Hombre
NAVIGATOR
Frenky
Mraz
didapatak
FrankyRC
pirat
Redneck
29 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Peskupi brandovi - nabrojte
Potaknut sam dopisivanjem na ovom forumu gdje puno ljudi izjednačuje skupo i/ili razvikano sa dobrim... Nekad sam i sam skupljal lovu za "šminka" stvari i duboko se razočaral, tak da mi je i danas žal kaj sam uopće išel trošit na gluposti, umjesto da kupim više kvalitetnih stvari za istu ili manju lovu.... Moj popis bloopera :
1. Falkniven noževi
2. Spyderco noževi
3. Leatherman multialati
4. Snugpak ruksaci
5. BCB Crusader set za kuhanje
6. Gransfors Bruks sjekirice
7. Sve kaj je od titana
8. ZIPPO
9. Bilo kaj na čemu piše GARMIN
Svjestan sam da slijedi navala komentara tipa "razlika je jel kupuješ Mercedesa ili Daciju", ali mogu elaborirat pojedinačno svaku od stavki, poanta je da je PREskupo za ono kaj pruža. Svak mora priznat ima iskustva sa takvim stvarima.
1. Falkniven noževi
2. Spyderco noževi
3. Leatherman multialati
4. Snugpak ruksaci
5. BCB Crusader set za kuhanje
6. Gransfors Bruks sjekirice
7. Sve kaj je od titana
8. ZIPPO
9. Bilo kaj na čemu piše GARMIN
Svjestan sam da slijedi navala komentara tipa "razlika je jel kupuješ Mercedesa ili Daciju", ali mogu elaborirat pojedinačno svaku od stavki, poanta je da je PREskupo za ono kaj pruža. Svak mora priznat ima iskustva sa takvim stvarima.
Redneck- bomber
-
Broj postova : 165
Godine : 64
Datum registracije : 08.01.2014
Re: Peskupi brandovi - nabrojte
prvih 8 razumijem, ali 9. stavku bome ne.. pa ako možeš elaborirati
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
Novac je relativan pojam,šta je meni skupo nije tebi, i obrnuto. Isto tako korisnost nečega, primjeni ovo prvo. Dakle ko voli nek izvoli, ja kad sam pri novcim i bez novaca kupujem istu stvar, jel mi treba zato i zato. Dobro razmisliti i kupiti ono što nam treba. NIje uvjek najbolje najskuplje, a najlošije najeftinije. Al da se dosta korisnika foruma zagrizlo za određene brandove radi imiđa samih je istina. Al baš me zanima elaboracija GARMINA
FrankyRC- spikač
-
Broj postova : 513
Godine : 37
Datum registracije : 18.11.2011
..biće ti dosadno pa pomalo ložiš, he,he..
...
didapatak- lingua
-
Broj postova : 300
Godine : 63
Datum registracije : 29.03.2012
1. Bilo kaj iz Konzuma
2. EuroSuper 98
3. BIO maslac od kikirikija
4. Integralni kruh iz Fortune
5. Bilo kaj iz Mlinara
6. rakija od riže iz kineskog! Za tu muku bi oni meni trebali dati 20kn a ne ja njima.
7. Schwalbe
8. dijelovi za WV (VW, WW, kak se već piše... folcka)
9. Under Armour
10. Durex! 30kn paket na benzi a ne traje ni dan.
2. EuroSuper 98
3. BIO maslac od kikirikija
4. Integralni kruh iz Fortune
5. Bilo kaj iz Mlinara
6. rakija od riže iz kineskog! Za tu muku bi oni meni trebali dati 20kn a ne ja njima.
7. Schwalbe
8. dijelovi za WV (VW, WW, kak se već piše... folcka)
9. Under Armour
10. Durex! 30kn paket na benzi a ne traje ni dan.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
mraz, za ove pod 10. se nemre reći da su krivi, jerbo si ih navlekel.
Frenky- spikač
-
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012
da, moram priznati da i mene baš uz ostale zanima elaboracija za GB i garmin.
Kad sam bio u sahari mjesec dana 1200km od najbližeg ljudskog naselja jedino je garmin imao barem okvirne karte tog područja. Kompletno sva vojska, sva pustinjska vozila i svi avioni helikopteri koje smo svakodnevno koristili su bili na garminu.
Mogu reći da kad sam tražio gps za južni pol jedino je garmin imao raster karte do tih zemljopisnih dužina i širina da je mogao prikazati kartu u tom području. Na svim ostalima karte su završavale kod Cape Horna. Mogao bi još malo dati safta ali ova je meni bila činjenica naj konkretnija.
Evo neka moja iskustva s garminom, mislim da ih je solidno.
https://survival.aforumfree.com/t6466-garmin-gps-i
Kad sam bio u sahari mjesec dana 1200km od najbližeg ljudskog naselja jedino je garmin imao barem okvirne karte tog područja. Kompletno sva vojska, sva pustinjska vozila i svi avioni helikopteri koje smo svakodnevno koristili su bili na garminu.
Mogu reći da kad sam tražio gps za južni pol jedino je garmin imao raster karte do tih zemljopisnih dužina i širina da je mogao prikazati kartu u tom području. Na svim ostalima karte su završavale kod Cape Horna. Mogao bi još malo dati safta ali ova je meni bila činjenica naj konkretnija.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Nemam GB ali imam Garmin. Imam dva Garmina. Imao sam ih u rukama mnogo i ni jedan se nije pokvario. Par puta sam letio niz kamenje, ja na jednu dok je 60CsX na drugu stranu. I ja i on smo preživjeli.
Nije da je extra kvaliteta izrade ali definitivno najzastupljeniji GPS uređaji na svietu pogotovo u segmentu ručnih. Karte i to posebno rutabilne su im trashy ali srećom meni ne trebaju. Znam nešto ljudi koji su iz moje selendre prvi put krenuli autom za Zagreb. Čak i oni koji su parkirali automobile prije rotora vratili su se ozarenih lica i prepuni sreće što su našli sve adrese/trgovine koje su trebali i kupili sve što im treba. To da baba hoće reći da skreneš lijevo a ispod tebe usjek dubok par stotina metara ili na sred nadvožnjaka. Što se mene tiče oprošteno im je zbog beskrajno dobrih ručnih uređaja odlične osjetljivosti, zaslona čitljivog i pri najačem suncu i fizičke robusnosti.
BTW. Naslov bi trebao glasiti Preskupi, a Peskui
Jedna od intersantnijih slika Garminovog ručnog uređaja i stvari koje ljudi rade tehnici iz ko zna kakvih pobuda
Nije da je extra kvaliteta izrade ali definitivno najzastupljeniji GPS uređaji na svietu pogotovo u segmentu ručnih. Karte i to posebno rutabilne su im trashy ali srećom meni ne trebaju. Znam nešto ljudi koji su iz moje selendre prvi put krenuli autom za Zagreb. Čak i oni koji su parkirali automobile prije rotora vratili su se ozarenih lica i prepuni sreće što su našli sve adrese/trgovine koje su trebali i kupili sve što im treba. To da baba hoće reći da skreneš lijevo a ispod tebe usjek dubok par stotina metara ili na sred nadvožnjaka. Što se mene tiče oprošteno im je zbog beskrajno dobrih ručnih uređaja odlične osjetljivosti, zaslona čitljivog i pri najačem suncu i fizičke robusnosti.
BTW. Naslov bi trebao glasiti Preskupi, a Peskui
Jedna od intersantnijih slika Garminovog ručnog uređaja i stvari koje ljudi rade tehnici iz ko zna kakvih pobuda
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
1. Montana sendviči
2. BMW
3. parking u Varaždinu
4. Pringles čips
5. Merrell
6. duty free u Amsterdamu
7. truli Golfovi
8. plodovi mora općenito
9. Gerber
10. forumski popust
2. BMW
3. parking u Varaždinu
4. Pringles čips
5. Merrell
6. duty free u Amsterdamu
7. truli Golfovi
8. plodovi mora općenito
9. Gerber
10. forumski popust
Ariel- tipko
-
Broj postova : 65
Godine : 50
Datum registracije : 30.06.2011
Komentar Ariela pod 5.: imam jedne Merrellice, đon se izlizao, ali ne pretjerano brzo, prednja guma na prstima popucala od starosti, noga se u njima znojila nešto više nego što sam očekivao, ali: tako udoban komad obuće do sada nisam imao, kao da sam obukao jastuk na noge, a ne cipele. Nisu bile jeftine, ali nije mi žao ni jedne uložene lipe, da mogu kupio bih opet isti model.
Komentar Ariela pod 7.: 7 godina sam vozio golfa jedinicu, od njegove punoljetnosti do 25. rođendana. Mislim, govorimo o automobilu davno nestale generacije, ali ne može se ponoviti više takav automobil: jeftini djelovi, sam ga održavaš, jednostavna i pouzdana dijagnostika, ne kvari se lako, još uvijek vozi (35 godina) dok su njegovi vršnjaci hrpa hrđe i to bez (makar vidljive) točke hrđe. Naravno da ga je pojelo vrijeme, ali u to vrijeme nije mu bilo premca.
A osobito se ne slažem s točkom 8., što me i ponukalo na pisanje komentara. Ako te možda put nanese u moje krajeve pokušat ću te razuvjeriti s 2 kg hobotnice začinjene s jednom sipom i domaćim kumpirom, a sve toplinski obrađeno ispod peke.
Komentar Ariela pod 7.: 7 godina sam vozio golfa jedinicu, od njegove punoljetnosti do 25. rođendana. Mislim, govorimo o automobilu davno nestale generacije, ali ne može se ponoviti više takav automobil: jeftini djelovi, sam ga održavaš, jednostavna i pouzdana dijagnostika, ne kvari se lako, još uvijek vozi (35 godina) dok su njegovi vršnjaci hrpa hrđe i to bez (makar vidljive) točke hrđe. Naravno da ga je pojelo vrijeme, ali u to vrijeme nije mu bilo premca.
A osobito se ne slažem s točkom 8., što me i ponukalo na pisanje komentara. Ako te možda put nanese u moje krajeve pokušat ću te razuvjeriti s 2 kg hobotnice začinjene s jednom sipom i domaćim kumpirom, a sve toplinski obrađeno ispod peke.
poljičanin- lingua
-
Broj postova : 428
Godine : 53
Datum registracije : 27.10.2011
Možebitno zanimljiva tema....
Ipak, volio bih da Redneck, a i drugi, uz svoju listu stave i alternative-druge brandove koji su jeftiniji a zadovoljavajući....možda i bolji...
Ili, barem, zašto su se razočarali u ove....
Ovo me zanima iz praktičnih razloga, a ne zato jer mi je "žao" nekog branda ili ga branim...
Ipak, volio bih da Redneck, a i drugi, uz svoju listu stave i alternative-druge brandove koji su jeftiniji a zadovoljavajući....možda i bolji...
Ili, barem, zašto su se razočarali u ove....
Ovo me zanima iz praktičnih razloga, a ne zato jer mi je "žao" nekog branda ili ga branim...
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
I ja kao i većina korisnika Garmin GPS uređaja teško bi se složili a konstatacijom da je to preskup ili precijenjen uređaj, pogotovo u segmentu ručnih GPS uređaja. U tom segmentu možemo birati samo između dvije podjednako kvalitetne, odnosno cjenovno slične marke, Garmin ili Magellan. Stvar izbora. Ja osobno već 6 godina imam Garmin 60 CSX, koji koristim vrlo rijetko, ali iako je to sada stariji model, svojevremeno je to bio najbolji Garminov model ručnog GPS-a, a još uvijek je vrlo precizan i ne može se uspoređivati s nekim mobitelom s ugrađenim GPS-om. U vrlo nepovoljnim uvjetima, kada smo na nekom mjestu s ograničenim prijemom GPS signala, vidi se razlika u kvaliteti između kvalitetnog Garmina i nekog kineskog no name GPS-a ili fancy mobitela s GPS-om. Tada na Garminu imamo signal s barem četiri satelita koliko nam u stvarnosti treba da bi GPS uopće odredio našu poziciju, pa makar ta preciznost bila i +/- 100 m , ali ipak imamo približnu poziciju, dok na no name GPS-u ili fancy mobitelu signal nije dovoljno jak da bi uređaj mogao odrediti bilo kakvu GPS poziciju. Jednostavno u takvim situacijama takvi uređaji postaju neupotrebljivi, a u kriznoj situaciji kada netko treba brzu i učinkovitu pomoć na nekom teško pristupačnom mjestu, GPS pozicija je životno važna da bi nas mogli locirati i poslati GSS da nas izvuče i spasi. Kod cestovnih GPS uređaja ta razlika u kvaliteti ne dolazi toliko do izražaja, pa vas uspješno do cilja može dovesti i GPS uređaj cjenovnog razreda od 100 €. Oko većine ostalih brendova bismo se možda i mogli suglasiti, pogotovo oko noževa i multialata, koji mi nisu visoko na listi prioriteta. Mene zadovoljava i španjolski nož Nieto Gran Cazador (440c), koji iako ga imam desetak godina nije baš bio u nekoj stvarnoj uporabi na terenu. Samo nošen bez potrebe u ruksaku, pa izvađen da leži u ladici zadnjih 5-6 godina, a sada koristim manji preklopni španjolski Albainox. Za moje potrebe sasvim zadovoljavajući.
Svizac- tipko
-
Broj postova : 81
Godine : 67
Datum registracije : 08.08.2014
..Puls, apsolutno se slažem s tobom
..
didapatak- lingua
-
Broj postova : 300
Godine : 63
Datum registracije : 29.03.2012
didapatak je napisao/la:
..Puls, apsolutno se slažem s tobom
..
Eto, bas ste dobar par
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
Uhhh pringles chips
Sve na sajmovima hrane
Sve u kinima
Sva kineska sranja u algoritma i chipoteke
Sve sa ljetnih štandova
Oprema sa ebaya i amazona zbog poštarine
Apple proizvodi
Sve na sajmovima hrane
Sve u kinima
Sva kineska sranja u algoritma i chipoteke
Sve sa ljetnih štandova
Oprema sa ebaya i amazona zbog poštarine
Apple proizvodi
PatrioticBacon- lingua
-
Broj postova : 315
Godine : 25
Datum registracije : 10.03.2014
U potpunosti se slažem za stvari od titana, preskupe su, nažalost to je i dalje materijal koji ima auru vaaaau, mislim da treba jos jedno desetljeće proc dok ne postane jeftiniji i pristupacniji, a na obzoru se već primjećuju novi high end metali, zirkonij i niobij.
vladomado10- lingua
-
Broj postova : 477
Godine : 34
Datum registracije : 12.06.2013
Eto, i ja bih molio da uz liste stavite vase alternative jer vidim da se tu naslo uredaja vrhunske kvalitete kojima vjerujem veci dio zivota i koristim ih u podrucjima svijeta gdje je nepouzdana alternativa prevelik rizik.
doktor- bomber
-
Broj postova : 172
Godine : 46
Datum registracije : 09.12.2013
NAVIGATOR je napisao/la:da, moram priznati da i mene baš uz ostale zanima elaboracija za GB i garmin.
Sorry na offtopicu, no navigator cini mi se da imas vrlo zanimljive priče i da si imao/imas zanimljiv zivot? Imaš neki blog s tim putovanjima, opisima i slično?
Protector- bebač
-
Broj postova : 19
Godine : 32
Datum registracije : 01.11.2014
GARMIN? imal sam E-trex 30 i dakota 10, ne znaš koji je više pljuga. Neupotrebljivo, ili bolje reć jedva upotrebljivo, poanta je da se ne isplati bacat tolku lovu. Buraz mi ima magellana explorist, to je svemirska oprema u usporedbi sa Garminima.pirat je napisao/la:prvih 8 razumijem, ali 9. stavku bome ne.. pa ako možeš elaborirati
Redneck- bomber
-
PS baterije ne drže, a čim oslabe počne štekat
Redneck- bomber
-
skupo kod nas u RH,a u Americi za čik.Npr.prosječnog Leathermana tamo zaradiš za par sati,a tu za 3-4 dana da ne nabrajam dalje kao npr. fallka od 150usd kao f1 u sad imaš za dan-dva,a tu ti za to treba i tjedan tako da je pojam PREskupo teorija relativnosti.
ps Garmin trek,trenutno ga rabim svaki dan(posao) i začudo služi svrsi.
ps Garmin trek,trenutno ga rabim svaki dan(posao) i začudo služi svrsi.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
Mogu se složiti da su ove naše igračke skupe za hr platežnu moć ali....
Leathermana sam dobio na poklon(Redneck-sjećaš se PX-a na Plesu) a Garmina dobio od kolege kojem sam zauzvrat dao 12 lisičjih štavljenih krzna.
Možda su to pradavni sistemi trampe i daj-dam,điđi-miđi sistemi ali ipak sam se,bez potrošene kune, domogao stvarčica koje život ne znače(ako ćemo full iskreno) ali ga uljepšavaju.
GB-sicu već dugo snimam,nakon podozrenja zbog cijene i pročitanih hvalospjeva imao sam prilike cijepati s njom i od tada ih obožavam.Pala je i Bastille (Bastilja)-past će i GB-sica uskoro!Samo se nadam se da moja bolja polovica ne prati forum!
Kada bi išli racionalno razmišljati i kupovati-svi bi imali Opinele i More!
Leathermana sam dobio na poklon(Redneck-sjećaš se PX-a na Plesu) a Garmina dobio od kolege kojem sam zauzvrat dao 12 lisičjih štavljenih krzna.
Možda su to pradavni sistemi trampe i daj-dam,điđi-miđi sistemi ali ipak sam se,bez potrošene kune, domogao stvarčica koje život ne znače(ako ćemo full iskreno) ali ga uljepšavaju.
GB-sicu već dugo snimam,nakon podozrenja zbog cijene i pročitanih hvalospjeva imao sam prilike cijepati s njom i od tada ih obožavam.Pala je i Bastille (Bastilja)-past će i GB-sica uskoro!Samo se nadam se da moja bolja polovica ne prati forum!
Kada bi išli racionalno razmišljati i kupovati-svi bi imali Opinele i More!
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Redneck je napisao/la:GARMIN? imal sam E-trex 30 i dakota 10, ne znaš koji je više pljuga. Neupotrebljivo, ili bolje reć jedva upotrebljivo, poanta je da se ne isplati bacat tolku lovu. Buraz mi ima magellana explorist, to je svemirska oprema u usporedbi sa Garminima.
Ti mora da si bliža rodbina DFu. Cijela Etrex serija je dobra dok mi se novi kao Dakota touch screen ne sviđaju. Ne sviđaju se još nekima pa je Garmin poslije poplave touch screen izbacio model 62 i njegove varijante i on je s tipkama kao i serija 60
Baterije u Etrexima traju izuzetno dugo i u pravilu preko 26 sati. Dakota i ostali nancy fancy su veliki potrošači. Direktna usporedba Magellana i Garmina nema značajne razlike (jedino Garmin ima savršeno čitljiv display i po najačem suncu) i svaki ima neke prednosti i mane. Meni su se mane kod Garmina manje izražavale pa sam uzeo njega dok sam Magellan imao davnih dana i mislim da je model bio 150 ili slično. Imao sam i jedan Lowrance koji osim što je bio skup nije bio ništa naročito. Praktično sav hodajući svijet koristi Garmin i odnos Magellan Garmin je vjerovatno 1:1000 dok ni u motoriziranom svijetu nije mnogo drukčije. Ili imaš neki interes ili si imao lošu sreću... ali Garmin, a pogotovo ručni uređaji su daleko popularniji i korišteniji od Magellana što svakako govori o kvaliteti. Navigator je osim godine i kusur u Saharskom pijesku s istim uređajem obašao doslovno cijeli svijet bez greški i zamjerki. Bolji primjer u korist kvalitete i iskoristivosti teško da se može pobiti osim da pokušaš isto.
Ne bi bilo fair ne spomenuti vrhunsku tehničku podršku gdje uređaj dobivaš odmah i to novi ako je greška bila do njih. To što nisi znao (baterija šteka) kriv si sam, a i baterija šteka i uređaj se gasi ako ne postaviš pravi tip baterije (obična alkalna, punjiva NIMh) te je tvoje loše mišljenje o Garmin uređajima zaista subjektivno i veoma rijetko.
Hombre- guru
-
Buraz mi ima magellana explorist, to je svemirska oprema u usporedbi sa Garminima.
Prije 6 godina kada sam kupio Garmina 60CSX, prijatelj je kupio Magellan Explorist 600. Iako je Garmin 60CSX imao nešto noviji chip u usporedbi s Magellan-om Explorist-om 600, na istim lokacijama pokazivali su skoro identične rezultate s zanemarivim odstupanjima. Kako su tada jedan i drugi uređaj bili najbolji modeli tih firmi, bilo je moguće izvršiti usporedbu. Ne možemo uspoređivati modele koji nisu u istoj klasi. Nisam dosad čuo ni jednu pritužbu na Garmin 60CSX, osim da ima relativno mali ekran u odnosu na novije modele. Taj model je bio toliko popularan, da su iako je dizajnom malo zastario, na osnovu njega napravili seriju Garmin GPSMAP 62.
Svizac- tipko
-
Broj postova : 81
Godine : 67
Datum registracije : 08.08.2014
Imao sam i 60csx i map62, fantastični uređaji!
NAVIGATOR- master
-
PRIMUS plinski upaljač - najgori proizvod koji sam ikada kupio!
Košta papreno, lijepog dizajna, dobro leži u ruci ALI niti u u idealnim uvjetima ne može se kresnuti više od 5-6 puta za redom, ukoliko temperature padnu na -7 ili niže (a za to je deklariran da je i napravljen) nećete ga zapaliti nikada! Bilo koji upaljač koji košta 3 kn obavlja neusporedivo bolji posao od ovog komada lijepog i beskorisnog škarta!
Košta papreno, lijepog dizajna, dobro leži u ruci ALI niti u u idealnim uvjetima ne može se kresnuti više od 5-6 puta za redom, ukoliko temperature padnu na -7 ili niže (a za to je deklariran da je i napravljen) nećete ga zapaliti nikada! Bilo koji upaljač koji košta 3 kn obavlja neusporedivo bolji posao od ovog komada lijepog i beskorisnog škarta!
hydra- lingua
-
Broj postova : 422
Godine : 47
Datum registracije : 15.07.2012
Protector je napisao/la:https://survival.aforumfree.com/t6466-garmin-gps-i
Sorry na offtopicu, no navigator cini mi se da imas vrlo zanimljive priče i da si imao/imas zanimljiv zivot? Imaš neki blog s tim putovanjima, opisima i slično?
nemam baš vremenan za facebookove i blogove, ja uglavnom radim za televiziju ali imam svoj youtube kanal
https://www.youtube.com/user/ZgNavigator?feature=mhee
ali većinu stvari sam postao ovdje na forumu, ako potražiš pod temama u rubrici foto video reportaže imam desetke tema iz cijeloga svijeta.
većina video uradaka s putovanja objedinjeno je ovdje pod ovom temom.
https://survival.aforumfree.com/t7183-projekt-avantura-do-kraja-svijeta-na-youtubeu-ep-1-30
gotovo sam svugdje na tim putovanjima koristio neki od garmina, tek da se vratim na temu
NAVIGATOR- master
-
Obzirom na raspravu o Garmin uređajima, rekao bih prije da je GPS navigacija na smartphoneima precijenjena. Baš ovaj vikend sam se muvao okolicom Zaboka i tražio put od Sv. Križa Začretja do Jakovlja. Dakle, nikakva divljina već cestovna navigacija.
Nevjerojatno kamo me je taj iGo navodio, doslovce sam zaobilazio lovce po kojekakvim šumskim puteljcima. Katastrofa, bilo mi je žao što sam ostavio Garmin 60CSx doma.
Nevjerojatno kamo me je taj iGo navodio, doslovce sam zaobilazio lovce po kojekakvim šumskim puteljcima. Katastrofa, bilo mi je žao što sam ostavio Garmin 60CSx doma.
Ariel- tipko
-
Broj postova : 65
Godine : 50
Datum registracije : 30.06.2011
Nemaš se kaj ti muvati po mojem kvartu,to sam ti ja buzzirao GPS!
Mene opet teta engleskinja na Iphone-u dofura kam god mi se hoće,izvrsna navigacija.
Mene opet teta engleskinja na Iphone-u dofura kam god mi se hoće,izvrsna navigacija.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Sve te navigacije imaju bubice ali kad čovjek ne bulji u ekran nego gleda put i razmišlja sve su šanse da će te dovesti do željenog cilja. Kod nekih su pojedina područja točnija nego kod drugih, događa se da je sve točno nacrtano ali teta u njemu ima PMS pa navodi krivo...
Indikativna je priča jednog Amera (oni imaju opako dobru topografiju, sve do u sitnice ucrtano i premjereno), a i samo tržište je veliko, dosta igrača se trudi iz petnih žila biti bolja i preciznija od konkurencije.
Uglavnom je tip napisao da je bio zastoj na putu, vidio da mu je pod nosom križanje kojim može napraviti baypass i krenuo. Prvo je put bio onakav kakav treba, onda se pretvorio u makadam i na kraju je došao do nekog potoka preko kojeg je bio mostić ko deblo, a GPS je i dalje pokazivao normalnu cestu.
Ili priča jednog mog prijatelja s news grupa koje više ne pratim. Uglavnom se vraćao preko Švicarske po noći, prvi put je prolazio tuda i onda je u 4 ujutro sat vremena pokušavao objasniti graničaru na nekom opskurnom planinskom prelazu koji mu je prekopavao automobil uvjeren da nešto šverca kako je on u GPS samo ukucao nabržu i najpovoljniju rutu koja će ga dovesti do druge strane granice.
Indikativna je priča jednog Amera (oni imaju opako dobru topografiju, sve do u sitnice ucrtano i premjereno), a i samo tržište je veliko, dosta igrača se trudi iz petnih žila biti bolja i preciznija od konkurencije.
Uglavnom je tip napisao da je bio zastoj na putu, vidio da mu je pod nosom križanje kojim može napraviti baypass i krenuo. Prvo je put bio onakav kakav treba, onda se pretvorio u makadam i na kraju je došao do nekog potoka preko kojeg je bio mostić ko deblo, a GPS je i dalje pokazivao normalnu cestu.
Ili priča jednog mog prijatelja s news grupa koje više ne pratim. Uglavnom se vraćao preko Švicarske po noći, prvi put je prolazio tuda i onda je u 4 ujutro sat vremena pokušavao objasniti graničaru na nekom opskurnom planinskom prelazu koji mu je prekopavao automobil uvjeren da nešto šverca kako je on u GPS samo ukucao nabržu i najpovoljniju rutu koja će ga dovesti do druge strane granice.
Hombre- guru
-
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.