Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Baćinska jezera -nastavak II.DIO
+3
Stule
zora
tonka
7 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
Baćinska jezera -nastavak II.DIO
spustila sam se uz obalu jezera sva sretna zbog iznenađenja koja me čekaju..znam da je tu život..ak tu ne ne nađem koju žabu ili zmiju baš bi me razočaralo, gledajte;
i vidite tko mi pozira...super mi je ova fotka, slatka mi je prva žabica
al ako sad očekujete zmiju, NIŠ! niš od zmije, ni traga
I evo došli su po mene!
Lađar vozi češke turiste po Jezerima,
poskočila sam od radosti jer je ovo još bolje od ribara u trupici!
yupiiiii imam sreće! primili su me u lađu i sad dalje sve fotke su nastale u vožnji
a ovdje sam se ko prava neretvanka opustila..moji preci su rađali se i umirali u lađi..njih sam se ovdje sjetila a vas pozdravljam
ove krave koje vidite su brdske male krave, veličine pony konja...još ću ih poslije susresti
i vidite tko mi pozira...super mi je ova fotka, slatka mi je prva žabica
al ako sad očekujete zmiju, NIŠ! niš od zmije, ni traga
I evo došli su po mene!
Lađar vozi češke turiste po Jezerima,
poskočila sam od radosti jer je ovo još bolje od ribara u trupici!
yupiiiii imam sreće! primili su me u lađu i sad dalje sve fotke su nastale u vožnji
a ovdje sam se ko prava neretvanka opustila..moji preci su rađali se i umirali u lađi..njih sam se ovdje sjetila a vas pozdravljam
ove krave koje vidite su brdske male krave, veličine pony konja...još ću ih poslije susresti
Zadnja promjena: anita; 13.09.09 14:52; ukupno mijenjano 4 put/a.
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009
Re: Baćinska jezera -nastavak II.DIO
ove slike nije potrebno komentirati...uživajte..
lađar je bio jako znatiželjan o meni..čak je prešao granice dobrog ukusa, al nie to valjda bilo zato jer sam ja toćala nogice u vodi..
aj ko bi odolio?! recite
i evo oni se vraćaju na pristanište, a mene iskrcavaju na istom mjsetu i dalje nastavljam sama šetnjom
lađar je bio jako znatiželjan o meni..čak je prešao granice dobrog ukusa, al nie to valjda bilo zato jer sam ja toćala nogice u vodi..
aj ko bi odolio?! recite
i evo oni se vraćaju na pristanište, a mene iskrcavaju na istom mjsetu i dalje nastavljam sama šetnjom
Zadnja promjena: anita; 13.09.09 14:54; ukupno mijenjano 3 put/a.
tonka- mr.spika
-
šta mu smeta točanje nogu? pa ja bi se bacio cjeli, šta to nije dozvoljen, ili kaj?
zora- bomber
-
Broj postova : 180
Godine : 42
Datum registracije : 11.06.2009
Mmm,lipota....
Stule- spikač
-
Broj postova : 735
Godine : 47
Datum registracije : 22.02.2009
ma smije se kupati...i meni je bilo žao što nisam ponijela kupaći kostim...zato se nisam kupala. bio je to moj prvi posjet Jezerima pa sam ih upoznavala. Drugi put vodim obavezno kći i bude kupanje. inače u jezerima postoji i nekoliko izvora pitke vode, lađar mi ih je pokazao, ali nismo mogli stati jer je za lađu preplitko. a da znate s njim nasamo ne bih ušla u trupicu, malo me satro...kažem vam bezobrazno znatiželjan...slijede fotke sa kopna...
tonka- mr.spika
-
Za prvi put čista petica! A vidim kupila si i hlače
M5- lingua
-
Broj postova : 263
Godine : 44
Datum registracije : 13.04.2009
ogrebala se u sestre, uskoro kupim svoje
tonka- mr.spika
-
dalje sam šetala uz jezero i trudila se sve dobo promotriti. na moje iznenađenje dočekala me ograda od bodljikave žice; aha!- privatni posjed!
odlučila sam preskočiti i ući pa šta bude
sve slike u ovom postu su sa privatnog posjeda barba Jure. On tu živi sam, na svojoj farmi uzgala te brdske krave za čiji uzgoj prima državni poticaj.
e pa lijepo je njemu i ima svega, a i grad mu je blizu.
uživajte
naša neretvanska trupica, ja sam kao dijete dosta vremena provela u trupici, bez straha smo mi djeca sami ih vozali, izvodili... također i u lađi jer smo imali zemlje preko bara, posebno ljeti sijeno smo prevozili..kak je bilo slatko zadrijemati u lađi na sijenu u vožnji..pa onda i splav- moji su uvijek imali splav, otac bi je sam sklepo...već sto godina nisam vidjela splavi.
na jednom mjestu uz obalu jezera školjke! ja sam samo jela morske, kakvog su ove okusa?
a onda sam naišla na ovo deblo i tu odlučila stati...ma to deblo je bilo super za odmor i sunčanje
možete li objasniti ovu pjenu
uz obalu jezera? ja ne znam zašto ona i otkud?
sad sam se zaputila ovom stazom i baš me zanimalo gdje vodi...ma nigdje posebno; na kraj barba Jurinog imanja koje je sa svih strana ograđeno bodljikavom žicom. sve to za njegove kravice. cijelim imanjem one se kreću slobodno...piju vodu iz jezera..svugdje je njihov izmet..po komodu i gotovo!
e aj priznajte, baš su lijepo govedo ove male kravice. mene su se prepale i cijelo krdo je počelo trčati kao izbezumljeno. al kako su male nisu me prepale čak sam se u jednom trenutku našla okružena kravama, baš u sredini, a one oko mene. i prate što ću, a ja samo štrokam fotkićem. poslije sam saznala da sam dobro prošla jer njihovi bikovi su jako opasni. a ja u blaženom neznanju straha se ni sjetila nisam. ma meni super bilo. A krdo je veliko i ima ih svih boja.
i ovo tele je baš slatko
lijepo je ovdje imati ovako nešto svoje....
idem dalje, moram ići s imanja natrag istim putem, jer nigdje drugo se ne može preskočiti bodljikava žica nego na ulazu na farmu.
odlučila sam preskočiti i ući pa šta bude
sve slike u ovom postu su sa privatnog posjeda barba Jure. On tu živi sam, na svojoj farmi uzgala te brdske krave za čiji uzgoj prima državni poticaj.
e pa lijepo je njemu i ima svega, a i grad mu je blizu.
uživajte
naša neretvanska trupica, ja sam kao dijete dosta vremena provela u trupici, bez straha smo mi djeca sami ih vozali, izvodili... također i u lađi jer smo imali zemlje preko bara, posebno ljeti sijeno smo prevozili..kak je bilo slatko zadrijemati u lađi na sijenu u vožnji..pa onda i splav- moji su uvijek imali splav, otac bi je sam sklepo...već sto godina nisam vidjela splavi.
na jednom mjestu uz obalu jezera školjke! ja sam samo jela morske, kakvog su ove okusa?
a onda sam naišla na ovo deblo i tu odlučila stati...ma to deblo je bilo super za odmor i sunčanje
možete li objasniti ovu pjenu
uz obalu jezera? ja ne znam zašto ona i otkud?
sad sam se zaputila ovom stazom i baš me zanimalo gdje vodi...ma nigdje posebno; na kraj barba Jurinog imanja koje je sa svih strana ograđeno bodljikavom žicom. sve to za njegove kravice. cijelim imanjem one se kreću slobodno...piju vodu iz jezera..svugdje je njihov izmet..po komodu i gotovo!
e aj priznajte, baš su lijepo govedo ove male kravice. mene su se prepale i cijelo krdo je počelo trčati kao izbezumljeno. al kako su male nisu me prepale čak sam se u jednom trenutku našla okružena kravama, baš u sredini, a one oko mene. i prate što ću, a ja samo štrokam fotkićem. poslije sam saznala da sam dobro prošla jer njihovi bikovi su jako opasni. a ja u blaženom neznanju straha se ni sjetila nisam. ma meni super bilo. A krdo je veliko i ima ih svih boja.
i ovo tele je baš slatko
lijepo je ovdje imati ovako nešto svoje....
idem dalje, moram ići s imanja natrag istim putem, jer nigdje drugo se ne može preskočiti bodljikava žica nego na ulazu na farmu.
Zadnja promjena: anita; 13.09.09 14:49; ukupno mijenjano 1 put.
tonka- mr.spika
-
evo zadnji post možda vas iznenadi. znate da sam u srcu imala dvije želje;
1. da me neki od ribara malo provoza jezerima, a dobila sam puno više..prostranu lađu, društvo i obilazak pet jezera od njih sedam.
moja druga želja je bila ako bih imala sreće napraviti koju lijepu fotku životinja, posebno kukaca. što mislite koliko sreće sam imala?! slutite li?
Krenula sam sa barba Jurinog imanja totalno neodređeno, samo sam gazila staze i štrokala aparatom biljke.
evo ljubičasta smokva, ja sam ih taj dan prvi put uživo vidjela. u Metkoviću ih nitko nema, a Baćina puna stabala ljubičaste smokve.
a kakav grm je ovo? Vuče?
1. da me neki od ribara malo provoza jezerima, a dobila sam puno više..prostranu lađu, društvo i obilazak pet jezera od njih sedam.
moja druga želja je bila ako bih imala sreće napraviti koju lijepu fotku životinja, posebno kukaca. što mislite koliko sreće sam imala?! slutite li?
Krenula sam sa barba Jurinog imanja totalno neodređeno, samo sam gazila staze i štrokala aparatom biljke.
evo ljubičasta smokva, ja sam ih taj dan prvi put uživo vidjela. u Metkoviću ih nitko nema, a Baćina puna stabala ljubičaste smokve.
a kakav grm je ovo? Vuče?
Zadnja promjena: anita; 13.09.09 14:50; ukupno mijenjano 4 put/a.
tonka- mr.spika
-
došla sam do jednog grma mlade sikavice( ja mislim da je to sikavica, ak nije ispravite me) i počela sam slikati pupoljke kad odjednom na sikavicu je sletilo jato leptira. Možete zamislite mojeg vriska sreće u sebi..nisam znala gdje prvo gledati i okidati kad još jače iznenađenje; dolaze i drugi kukci i za tren puna mladica kukaca i leptira. Znala sam da je to poklon meni, znala sam! Samo sam okidala...znam da bi netko drugi još više aparatom izvukao iz ove ljepote,al i sa mojim fotkama možete doživjeti ljepotu stvorenja. uživajte!
eto ga dragi moji...došla sam do kraja reportaže..još sam ja lutala tamo, al više ništa vam nisam uslikala jer mi je tu na sikavici nestalo batrije u fotkiću..a pa neka nešto ostane za drugi put ili još bolje neka nešto ostane i za vas...samo nemojte doći a da se ne javite...
eto ga dragi moji...došla sam do kraja reportaže..još sam ja lutala tamo, al više ništa vam nisam uslikala jer mi je tu na sikavici nestalo batrije u fotkiću..a pa neka nešto ostane za drugi put ili još bolje neka nešto ostane i za vas...samo nemojte doći a da se ne javite...
Zadnja promjena: anita; 13.09.09 14:51; ukupno mijenjano 1 put.
tonka- mr.spika
-
LIjep kraj!
naučio sam što je LAĐA a što TRUPICA ali trupicu ću malo teže zapamtiti!
Idem pogledati gdje se točno nalaze ta jezera, mislim da znam ali nisam siguran!
A autorica neka nastavi sa radom i istražuje!Ima slika koje su fantastične ali najbolja kritika je od Mshaija i Štuleta, oni su fotografi!
Mala se zarazila!
naučio sam što je LAĐA a što TRUPICA ali trupicu ću malo teže zapamtiti!
Idem pogledati gdje se točno nalaze ta jezera, mislim da znam ali nisam siguran!
A autorica neka nastavi sa radom i istražuje!Ima slika koje su fantastične ali najbolja kritika je od Mshaija i Štuleta, oni su fotografi!
Mala se zarazila!
oooo, super fotke, prekrasna priroda,
gladiator- lingua
-
Broj postova : 258
Godine : 28
Datum registracije : 08.03.2009
E to učiteljicevjeroučiteljice survivorice! sad je pregledno i sve na svojem mjestu!
Odličan -5
Odličan -5
luksa volim teeeeeeeeeeeeeee!!
hvala frend ovo smo zajedno noslili..hvala adminu i nahuallii....
hvala frend ovo smo zajedno noslili..hvala adminu i nahuallii....
tonka- mr.spika
-
predivna priroda i još bolji ljudi, neretva bogatstvo lijepe naše
wild bill- zelembara
-
Broj postova : 32
Datum registracije : 15.09.2009
ti poznaješ dolinu Neretve? otkud?
reciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
reciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tonka- mr.spika
-
ne bio jednom, ali znam par ljudi odozdo i legende su.
wild bill- zelembara
-
Broj postova : 32
Datum registracije : 15.09.2009
aha! i ja sam super isto!
tonka- mr.spika
-
Similar topics
» 3 dana 3 jezera
» Nastavak OT iz Challenger teme...
» ANTARKTIK - NASTAVAK AVANTURE DO KRAJA SVIJETA
» Nastavak OT iz Challenger teme...
» ANTARKTIK - NASTAVAK AVANTURE DO KRAJA SVIJETA
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.