| HALLOWEEN NOŽ | |
|
+34maxina neko69 gorky ivo hydra goxxon poletan Panonsky vibor DoomsdayST trolshein puls 2,9,29 cutlass strelicar glock Fratt Mraz bearfaerie Buco Igsy Target Luftwaffe scout Pomorac mrkva4 redbeard rum Adept Šimun miho sgt bear girdeaux Strider NAVIGATOR 38 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
neko69 spikač

Broj postova : 718 Datum registracije : 31.01.2011
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.16 14:36 | |
| E to sam čekao 😁
Navi-osim super fotki vidim da te ulovio i lagani pjesnički izričaj.
Siga-super bundeve. Svaka čast klincu na rezbarenju i guba nožić.
Ja sam mojim klinkama odlučio uzeti Opinel kids ili junior seriju čim stignu u Maestralprom. | |
|
 | |
NAVIGATOR master

Broj postova : 7430 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2010
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.16 19:58 | |
| Siga super dvolična bundeva. Odličan rad klinca. I nožić mu je super za prvi nož. Mislim da se svaki nož može prilagoditi djeci. Samo mu se malo zaobli-zatupi vrh. Neko ako i ne stigne dječiji model opinela ima i sada stvarno lijepih šarenih pa bilo kojemu možeš samo malo brusom zaoblit vrh. Fotke su ok ispale, štimung je svjetlo-tama na mojima. kako ambijenta tako i oštrice  | |
|
 | |
gorky mr.spika

Broj postova : 1487 Godine : 46 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 19.11.2012
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.16 22:04 | |
| Bravo dečki! Super fotke. Nažalost, ove godine je izostalo rezbarenje. Valjda zato jer p...a Navi nije najavio masakr tikvi | |
|
 | |
NAVIGATOR master

Broj postova : 7430 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2010
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 02.11.16 9:54 | |
|  pa masakar tikvi se više ne mkra najavljivati to se već zna. I sam ću držat upitnom svoju tvrdnju jer je ove godine odaziv bio stvarno mali. No bitno je da se forumaška tradicija očuva pa makar i sa malim ali značajnim odazivom | |
|
 | |
NAVIGATOR master

| Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 02.11.16 9:57 | |
| I danas je još dan za tikve pa možda stigne još neka izrezbarena | |
|
 | |
siga spikač

Broj postova : 842 Godine : 43 Lokacija : Hamilton, Novi Zeland Datum registracije : 12.09.2012
 | |
 | |
Lawman lingua

Broj postova : 292 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2014
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 31.10.19 21:52 | |
| Fiju,,,,,koliko je prošlo od posljednjeg posta u ovoj temi...cijela forumska vječnost.... Da prekinemo sušu dajem svoje dvije sličice koje prikazuju ugođaj svjetlećih bundeva koje tjeraju zle duhove...  Well, prvo bundeva i nožići:  A, onda samo bundeva:  Bundeva nije umjetničko djelo, ali je od srca. U akciji rezbarenja je sudjelovao meni posebno dragi nožić CS Mackinac Hunter, te legendarni CR Small Sebenza 21. Iako su i možda neki drugi nožeki mogli odraditi akciju Halloween '19, radi praktičnosti prvo sam uzeo Mackinaca da načini poklopac za bundevu, a samo rezbarenje očiju, nosa i usta odradila mala Seba. Mislio sam isprva rezbariti bundevu sa nekim slip joint nožiće (SAK ili Great Eastern) zbog tvrdoće bundeve, sigurnosti, te vremenske stiske ipak sam se poslužio sa čakijom koja ima kočnicu. Iako sam imao već post u ovoj temi, moram na isti uzeti ogradu. jer danas ne mislim tako. To je to. Ovo je lijepi običaj.  | |
|
 | |
cutlass guru

Broj postova : 4153 Godine : 47 Lokacija : zagreb Datum registracije : 16.04.2011
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.21 1:17 | |
| Evo da malo ozivimo staru temu, posto je forum zamro na najjace, da malo prodrmamo stare (i nove) clanove, mozda se nesto pokrene opet..   | |
|
 | |
Mraz master

Broj postova : 6866 Godine : 36 Lokacija : Delnice Datum registracije : 26.02.2010
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.21 10:22 | |
| Denise pa zi si živ! Odlicne fotke. Ovaj inlaying ili kako bi se zvalo izgleda perfektno, ne znam kako to radis ali skidam kapu. Krasan noz, doduse malo ti je izgrebana ostrica | |
|
 | |
cutlass guru

Broj postova : 4153 Godine : 47 Lokacija : zagreb Datum registracije : 16.04.2011
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.21 10:31 | |
| Ej kompa.. Hvala ti na komplimentima Te inlaye radim na pantografu. A ostrica da, malo se pogrebala u proizvodnji | |
|
 | |
Lawman lingua

Broj postova : 292 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 05.04.2014
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ 01.11.21 17:55 | |
| Da, forum je mrtav. Kao i zemlja. Što će ti zemlja bez ljudi i forum bez članova? | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: HALLOWEEN NOŽ  | |
| |
|
 | |
| HALLOWEEN NOŽ | |
|