Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Pomoć oko odabira ruksaka
+76
antarctica
jure2802
Šimun
gorky
ivo
dzolix
heks
Drvo
remulus
Black Jack
LUKSA
Marko
Tandrax
NightShadow
Delete
Salix
Svizac
ribar
da000
blinddog
zuzonja
weedovec
elvin
Filip11
laredo
Dark00
Hombre
survival_996
ssverko13
ivek
Okibex
Bobo
macho
Ziga
DoomsdayST
maxxp
Inspektor
Brzi123
CroPrepper
redbeard rum
pirat
franciscus
goxxon
sepiroth6
Vikingson
ratomir6
Mraz
xps
Odin
puls
FrankyRC
Frenky
Migach
vens
maxina
Guru
Ikarus
kengur32
markonvs
goran.h
glock
jenny
Storo
cabala - baniran
Freeman
TomislavOS
Surfer
tigi
Aries
sgt bear
NAVIGATOR
damjan
Wild Wolf
LupusREBEL
rtiduti
Treybone
80 posters
Stranica 11 / 13.
Stranica 11 / 13. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Pomoć oko odabira ruksaka
ACT Trail 32 je vrlo hvaljeni ruksak koji se na žalost prestao proizvoditi prije nekoliko mjeseci i zamjenili su ga Trail 30 i Trail Pro 34.. U RH ga se moglo (osim preko Lere) nabaviti u Intersportu po 760 kn, ali ne znam da li imaju još koji primjerak zaostao.. Tu sam ja kupio svoj crveni..
Trail 30 je 120g lakši, remen oko pojasa je sada od mrežice i može se sakriti, ima kukice za nosač za kacigu (doplata) umjesto rastezljivog pretinca sprijeda i izgubio je gornje trake za kompresiju..
To je kao neka verzija recimo za via ferrate gdje se može prilagoditi nošenju penjačkog pojasa, ali je zbog toga vjerojatno krajnja nosivost nešto niža. Drugi model u seriji je Trail 24 (plus ženski modeli).
Trail Pro 34 je 150g teži od ACT 32 i 270g od verzije 30. Ima čvršći remen i redizajniran "back sustav" pa prema tome i bolju nosivost. Nema kukice za nosač za kacigu nego se cijeli prednji dio može rastegnuti kao i na starijem modelu (stane kaciga). Dolazi inače i u verziji 40.
Deuter je od jednog zakon univerzalca napravio dvije serije.
Lakšu i manjeg kapaciteta za ljude koji paze na svaki gram ili često koriste penjački pojas.
I Pro verziju sa naprednijim leđnim sustavom i većim kapacitetom za ljude koji natrpaju ruksak do maksimuma.
Trail 30 je 120g lakši, remen oko pojasa je sada od mrežice i može se sakriti, ima kukice za nosač za kacigu (doplata) umjesto rastezljivog pretinca sprijeda i izgubio je gornje trake za kompresiju..
To je kao neka verzija recimo za via ferrate gdje se može prilagoditi nošenju penjačkog pojasa, ali je zbog toga vjerojatno krajnja nosivost nešto niža. Drugi model u seriji je Trail 24 (plus ženski modeli).
Trail Pro 34 je 150g teži od ACT 32 i 270g od verzije 30. Ima čvršći remen i redizajniran "back sustav" pa prema tome i bolju nosivost. Nema kukice za nosač za kacigu nego se cijeli prednji dio može rastegnuti kao i na starijem modelu (stane kaciga). Dolazi inače i u verziji 40.
Deuter je od jednog zakon univerzalca napravio dvije serije.
Lakšu i manjeg kapaciteta za ljude koji paze na svaki gram ili često koriste penjački pojas.
I Pro verziju sa naprednijim leđnim sustavom i većim kapacitetom za ljude koji natrpaju ruksak do maksimuma.
NightShadow- bebač
- Broj postova : 15
Datum registracije : 05.01.2015
NightShadow je napisao/la:
Bome 1200g. za ruksak od 30L sigurno nije izbor za osobu koja pazi na svaki gram... možda da je duplo lakši....
Storo- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 40
Datum registracije : 16.11.2009
Ovak jedno šabansko pitanje. Konkretno za ferrino transalp 75, pošto je vec sav u blatu, prašini i neznam čemu, sad prije zimske sezone bi ga počastio s pranjem. Sad me samo zanima dal sam osuđen na četku i ribaj marko ili to ide i u vešmašinu odnosno postoji li neki brži i efikasniji način od ribanja a da se ruksak ne ošteti?
Lako mi je s manjim ruksacima, ali ovo nije mala igračka baš.
Također nisam pažnju do sad obracao, ona šipka na ledjima je lagano savinuta, ruksak nije mažen ali nije ni korišten kao lopta. Da li šipka treba biti ravna ili savinuta?
Također nisam pažnju do sad obracao, ona šipka na ledjima je lagano savinuta, ruksak nije mažen ali nije ni korišten kao lopta. Da li šipka treba biti ravna ili savinuta?
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
Ja sam svoj Lowe Alpine 64l nakon duže ture "rastavio" tj izvadio šipke,gurtne i sl i oprao u perilici isključivši centrifugu.Eno ga ko nov.
Btw šipke su isto savinute.....tvornički.
Btw šipke su isto savinute.....tvornički.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Marko je napisao/la:Ovak jedno šabansko pitanje. Konkretno za ferrino transalp 75, pošto je vec sav u blatu, prašini i neznam čemu, sad prije zimske sezone bi ga počastio s pranjem. Sad me samo zanima dal sam osuđen na četku i ribaj marko ili to ide i u vešmašinu odnosno postoji li neki brži i efikasniji način od ribanja a da se ruksak ne ošteti?
Ne znam da li je pranje tako velikog ruksaka u perilici najbolja opcija, no možda vam moje iskustvo s čišćenjem ruksaka može pomoći. Ja nakon svakog izleta u prirodu pregledam i očistim svaki dio opreme koji sam koristio, pa tako i ruksak. Tako se ne dovodim u situaciju da se na bilo kojem dijelu opreme nakupi previše prljavštine. Ako je ruksak samo zaprljan zemljom, to se može dobro skinuti spužvom i vodom s blagim rastvorom deterdženta, no ako je zaprljan nečim drugim, kao npr. uljem, smolom ili katranom to se može pokušati skinuti sapunim za pranje veša, plus intenzivno trljanje mrlja tvrđom četkicom za ruke, mada nisam siguran da će i to u slučaju katrana ili smole dati stopostotni rezultat. U takvim slučajevima najefikasnije je čišćenje nekim organskom otapalom, kao npr. nitro razrjeđivač, ali je problem u tome, što će on rastopiti vodonepropusni premaz s unutranje strane ruksaka, pa to ne dolazi u obzir. Koliko znadem alkohol (etanol) ne rastapa taj premaz, tako da se manje mrlje mogu pokušati očistiti s njime. Što se tiće savinutih šipki za ukrutu ruksaka, pretpostavljam, da su dvije, svaka s jedne strane i one se barem u slučaju mojeg ruksaka mogu izvući. Postoje otvori s gornje strane, koji su vjerojatno pokriveni, ali se mogu otvoriti i izvuči šipke koje su obično od debljeg aluminija i blago zakrivljene, ali obje potpuno isto. Ako su obje šipke potpuno isto blago zakrivljene, to ne treba ispravljati, ali ako je jedna više zakrivljena od druge, onda tu treba pokušati poravnati u skladu s drugom.
Svizac- tipko
-
Broj postova : 81
Godine : 67
Datum registracije : 08.08.2014
Ja na ruksaku povremeno operem samo naramenice i ledni dio tj. ono natopljeno znojem. Ostatak... pa ne sjecam se kada sam uzeo krpicu i ocistio ruksak. On sluzi meni, ne ja njemu.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Imam Pro force ruksak 25 litara već 5 godina i nanosao sam se ruksaka. Ruksak je svakodnevno samnom. Zaprlja se naravno jer ga nosim i na posao i terene i na poligonu ima prašine da se usereš. Operem ga u vodi sa blagim rastvorom detrđenta u kadi i dobro namočim pa ga stavim sušiti na zrak ili po zimi na centralno. I usmrdi se od znoja naravno. Kopče mada su certificirane su mi obadvije otišle pa sam šivao druge. Da sam bio pametran i sačuvao račun mogao sam ga zamijeniti u American shopu ali je zanimljiva stvar koju mio je rekao tip u dućanu. " Ima on garanciju ali ne za nošenje svaki dan " . Moram ga i prati jer se sol vidi na naramenicama poslje dugotrajnih aktivnosti. Međutim jako sam zadovoljan kvalitetom materijala jer je stvarno prošao svašta i bio bacan u kamionima, đipovima, borbenim vozilima. Crni je pa se sve vidi na njemu, mada sam htio maslinasto zeleni na kojem se zemlja ne vidi toliko. I osnovna greška koju svi rade je kada stave ruksak na tlo je to da leđni dio stavljaju na tlo. To treba izbjegavati iz više razloga. Mokar je, zaprljaš odjeću kada ga staviš, onda ti se uvuku djelovi biljaka, trnja..I onda si napraviš samo dodatnog posla..Ali ruksak definitivno treba uzeti kvalitetan od renomiranog proizvođača sa kvalitetnim zipovima.
Ne znam jer netko ima iskustva sa Karimor ruksacima koje tip iz Čakovca mislim prodaje na njuškalu?
Ne znam jer netko ima iskustva sa Karimor ruksacima koje tip iz Čakovca mislim prodaje na njuškalu?
Luksa-pogledaj ponudu Karimora na... http://www.sportsdirect.com/accessories/backpacks#dcp=1&dppp=100&OrderBy=rank&Filter=ABRA%5EKarrimor
Nemaš carine(Unija) samo provjeri koliko košta dostava.Dođe ti doma za 3-5 dana.
Nemaš carine(Unija) samo provjeri koliko košta dostava.Dođe ti doma za 3-5 dana.
maxina- MODERATOR
-
ima i ovdje, dostava je besplatna iznad 250,00kn. Plača se pouzećem.
https://www.factcool.hr/index.php?route=product/category&path=396_512_395#/karrimor-m4/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=80
https://www.factcool.hr/index.php?route=product/category&path=396_512_395#/karrimor-m4/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=80
Black Jack- tipko
-
Broj postova : 55
Godine : 54
Datum registracije : 08.11.2013
Ja sam na factcool-u kupio Karrimor Leopard65 i zadovoljan sam. Temeljiti pregled nije otkrio ništa loše no nosio sam ga tek jednom te ne garantiram. Materijal je pristojan a prostora i pretinaca više no što trebam. Cijena mu je bila 325 kunića pa se nemam na što požaliti
remulus- zelembara
-
Broj postova : 38
Godine : 56
Datum registracije : 27.11.2015
Pozdrav ljudi. Molio bih vas za savjet. Ne radi se o meni već o mom prijatelju, a ja ne znam što bih mu rekao. Naime on je u potrazi za kvalitetnim ruksakom unutarnje zapremnine 45-50 litara. Hoće da je što kvalitetniji da dugo izdrži(jer nije baš pri novcu pa da kupuje drugi), boja da je crna, smeđa, siva ili maslinastozelena, da ima i dosta vanjskih džepova i ono najvažnije da nije skuplji od 500 kuna. Koji preporučujete? Također bih pitao i za sebe. Ja sam u potrazi za kvalitetnim ruksakom od 65-75 litara unutarnje zapremnine. Isto bih volio da ima dosta vanjskih džepova te da je boja crna ili maslinastozelena. Naravno i da je što povoljniji jer i ja nisam baš u najboljim odnosima s novcem. Unaprijed hvala na odgovoru.
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010
Dobio na poklon: deuter 32 futura
http://www.deuter.com/DE/en/hiking/futura-32-34254.html
tipični planinarski ruksak.
Ima li netko iskustva s istim?
Nakon što ga isprobam bacit ću koju riječ o njemu. Zasad mi djeluje jako kvalitetno, jedino čega se plašim je ova mreža koja odvaja leđa od ruksaka, za prozračnost odlično no bojim se da bi se mogla brzo potrgat ukoliko ga natovarim.
http://www.deuter.com/DE/en/hiking/futura-32-34254.html
tipični planinarski ruksak.
Ima li netko iskustva s istim?
Nakon što ga isprobam bacit ću koju riječ o njemu. Zasad mi djeluje jako kvalitetno, jedino čega se plašim je ova mreža koja odvaja leđa od ruksaka, za prozračnost odlično no bojim se da bi se mogla brzo potrgat ukoliko ga natovarim.
heks- tipko
-
Broj postova : 51
Datum registracije : 10.02.2015
Ako je stvarno Deuter onda nemaš brige-neće se potrgati tako lako.
maxina- MODERATOR
-
Takvi ruksaci sa mrezom nazad po saznanjima nisu namjenjeni neravnim planinskim terenima i pogotovo nisu za veranje uz stijene vec su vise namjenjeni za ravnije terene,,
dzolix- bomber
-
Broj postova : 124
Godine : 52
Datum registracije : 21.10.2014
Ruksaci ce cesto dijele na planinarske i alpinisticke. Iako su Deuterovi modeli cesto izmedu, ovaj je planinarski i ledni dio odgovara namjeni ruksaka. Uz to je i vrlo dobar, isti sistem imam na svojem Deuteru i nema price o trganju. Koristio sam Bike1, AC Lite i jos jedan model kojem zaboravljam naziv a Futuru smo upravo narucili frendici za rockas. Nije to Mil-Tec
Mraz- master
-
A što ja onda, dragi kolega Mraže, ove puste godine nosam na leđima ? Osim križa, ali to spada u temu "Moji susreti s Fretom". Napominjem da se nikad nisam bavio planinarenjem, a kamoli alpinizmom. Gdje spadaju moji zeleni, old skul, ruksatzi ?
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
ivo je napisao/la:A što ja onda, dragi kolega Mraže, ove puste godine nosam na leđima ? Osim križa, ali to spada u temu "Moji susreti s Fretom". Napominjem da se nikad nisam bavio planinarenjem, a kamoli alpinizmom. Gdje spadaju moji zeleni, old skul, ruksatzi ?
U lovački muzej,
maxina- MODERATOR
-
ivo je napisao/la:A što ja onda, dragi kolega Mraže, ove puste godine nosam na leđima ? Osim križa, ali to spada u temu "Moji susreti s Fretom". Napominjem da se nikad nisam bavio planinarenjem, a kamoli alpinizmom. Gdje spadaju moji zeleni, old skul, ruksatzi ?
Ti stari klasichni ruksaci su nekada bili i alpinistichki i planinarski i lovacki,, znachi za sve ,, Mogu se i danas koristiti za sve ali oni su sada vishe za lov, ribolov i za bushcraft,,
dzolix- bomber
-
Broj postova : 124
Godine : 52
Datum registracije : 21.10.2014
Mraz je napisao/la:Ruksaci ce cesto dijele na planinarske i alpinisticke. Iako su Deuterovi modeli cesto izmedu, ovaj je planinarski i ledni dio odgovara namjeni ruksaka. Uz to je i vrlo dobar, isti sistem imam na svojem Deuteru i nema price o trganju. Koristio sam Bike1, AC Lite i jos jedan model kojem zaboravljam naziv a Futuru smo upravo narucili frendici za rockas. Nije to Mil-Tec
Hvala na pojašnjenju.
Čim ga stignem isprobat napisat ću koju riječ o njemu.
heks- tipko
-
Broj postova : 51
Datum registracije : 10.02.2015
Te zelene koliko sam uspio vidjeti, jos jedino koriste sirote skitnice i klosariivo je napisao/la:A što ja onda, dragi kolega Mraže, ove puste godine nosam na leđima ? Osim križa, ali to spada u temu "Moji susreti s Fretom". Napominjem da se nikad nisam bavio planinarenjem, a kamoli alpinizmom. Gdje spadaju moji zeleni, old skul, ruksatzi ?
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
@gorky: ...i orjunci!
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Datum registracije : 17.11.2010
gorky je napisao/la:Te zelene koliko sam uspio vidjeti, jos jedino koriste sirote skitnice i klosariivo je napisao/la:A što ja onda, dragi kolega Mraže, ove puste godine nosam na leđima ? Osim križa, ali to spada u temu "Moji susreti s Fretom". Napominjem da se nikad nisam bavio planinarenjem, a kamoli alpinizmom. Gdje spadaju moji zeleni, old skul, ruksatzi ?
Ja to ne bih izgovarao u blizini nekog lovačkog društva
Inače imam i ja takav ''zeleni'' ruksak, 30ak litara, široke naramenice, 4 džepa, sasvim pristojno služi po potrebi već 10ak godina.
Delete- lingua
-
Broj postova : 294
Godine : 30
Datum registracije : 09.01.2012
Moja recenzija MilTecovog ruksaka...
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Dobar je MILTec. Bar onaj od 20L sa kojin iman iskustva. Nema nikakvih iskidanih i rastegnutih savova i slicno. Eto na higlander Pro Force san mora sit na dva mista. Mnostvo pretinaca i odlican EDC ruksak. Udoban poprilicno. Doduse mjehur je uvik neprakticno stavit odma u pretinac iza ledja vec u glavni odjeljak. I cijena je solidna za taj ruksak. Po meni spada u best buy. Inace ovo pise osoba koja do sad ima iskustva sa Camelbak, 5.11, Kroko, Source, Tasmanian tiger, Highlander ruksacima. Da ne bi mislili da neman sta za usporedbu
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Datum registracije : 06.11.2012
Pozdrav ljudi
Iman u planu kupiti ruksak za planinu, ali preferiram vojnog tipa. Nakon pretrage bespuca interneta suzia sam izbor na 3 ruksaka.
Prvo, moji izleti se svode na jednodnevne i dvodnevne vecinom, po Velebitu. Rijetko su u pitanju ekspedicije ili 3 nocenja i vise.
S obzirom na to izbor je suzen na:
Condor 3 day assault pack - tu me jedino jebe sto ide u dubinu, a ne visinu pa problem moze biti tezina, ostalim svime sam zadovoljan.
Drugi model je Snugpak rocket ili snugpak bergen. Bergen je vrh ali neznan jeli mi litraza od 70 l prevelika za moje potrebe i tu bi najvise volia cuti vase misljenje jer mi je on najprivlacniji. I pitanje jeli kompatibilan za hidracijske torbe. Nisam uspia vidit po review- ovima.
Opet model rocket mi se cini mal posto doma iman cacin ranac iz specijalne policije koji je velicinom slican njemu kad nema poucheve i on mi sluzi cak i za dvodnevne, ali je neprakticniji od ovih gore navedenih.
Iman u planu kupiti ruksak za planinu, ali preferiram vojnog tipa. Nakon pretrage bespuca interneta suzia sam izbor na 3 ruksaka.
Prvo, moji izleti se svode na jednodnevne i dvodnevne vecinom, po Velebitu. Rijetko su u pitanju ekspedicije ili 3 nocenja i vise.
S obzirom na to izbor je suzen na:
Condor 3 day assault pack - tu me jedino jebe sto ide u dubinu, a ne visinu pa problem moze biti tezina, ostalim svime sam zadovoljan.
Drugi model je Snugpak rocket ili snugpak bergen. Bergen je vrh ali neznan jeli mi litraza od 70 l prevelika za moje potrebe i tu bi najvise volia cuti vase misljenje jer mi je on najprivlacniji. I pitanje jeli kompatibilan za hidracijske torbe. Nisam uspia vidit po review- ovima.
Opet model rocket mi se cini mal posto doma iman cacin ranac iz specijalne policije koji je velicinom slican njemu kad nema poucheve i on mi sluzi cak i za dvodnevne, ali je neprakticniji od ovih gore navedenih.
jure2802- bebač
-
Broj postova : 9
Godine : 33
Datum registracije : 12.02.2017
Daj mi samo reci kak to da si izabrao vojnicke modele? Da li spavas po sklonistima ili po vani, tj. dal furas sator, tarp, satorsko ili nesto u tom smislu? Naravno dal ides cjelu godinu ili samo po toplijem vremenu?
Storo- lingua
-
Bez obzira da li uzimaš vojni ili "civilni" ja bih ti samo preporučio da dobro gledaš kakav je leđni dio i kakav je pojas koji ide oko struka. Vojni uglavnom imaju loš leđni dio (jer se, pak, koriste preko sve sile vojne opreme pa i pancirke i ne treba im ergonomija) što se nakon par sati hodanja osjeti.
Mraz- master
-
Ubiti Mraz ti je htio rec... Nemoj kupiti vojni ruksak nego "civilni"... Sto ce ti vjerovatno rec vecina ljudi ukljucujuci i mene, samo kaj mene zanima tvoj razlog zasto bas vojni... Da bude onaj kul efekt vojna spreha i to ili zato kaj nevolis sebe i mislis da ce ti vojni biti udobniji od planinarskog?
Ali ako bas od ova dva moras birat jel recimo samo ta dva postoje na svijetu ja bi izabrao drugi hobi...
sad za ozbac... 70 litara ti je previse za dan dva u prirodi pa cak da nosis i veliki sator koji zelis stavit u ruksak... Tako da bi ja isao opcijom najnjeg pod uvjetom da ima izrazito dobar pojas oko struka tj da mi pojas fino sjedne kad ga natovaris, cak bi tome podario vise paznje nego ledjno djelu samo iz razloga jel na nekim ruksacima me pojas znao nazuljat pa ga popustim i onda mi ramena pate...
Moje misljenje je da ti je daleko bolji izbor planinarski ruksak nego vojni u svakom pogledu osim ako ga nemislis vuc po podu pa ti treba jaki materijal...
Storo- lingua
-
60l ti je dovoljno. Bolje da ima viška prostora pa stavit dvije majive,nego da fali. A nema gore stvari od manjka prostora. SnugCrap izbjegavaj jer su im šavovi katastrofa,i imaju dosta nedostataka. Kod vojnih ćeš teško naći udobnost za cijenu kakvu ćeš platiti civilnog. Ali na kraju,kupi šta se tebi sviđa naravno.
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
@jure2802 : ako si se odlučio za vojni ruksak,onda ti mogu mirne savjesti preporučiti Karrimor Predator 45 iz serije SF.
Slučajno sam ga ovdje kupio od jednog člana prije 4 godine,i do sad mi je taj najdraži.
Do sad sam imao ALICE pack u mini,medium i large verziji(mini nije bio original,ali ipak jako lijep),
PLCE bergen 125L(mrcina od ruksaka),i sad navedeni Karrimor i Mil-tec assault u maloj veriji za jednodnevne izlete.
Da ne duljim,pogledaj recenzije na youtube,a na njihovoj stranici detaljan izgled kao i izbor dodatne opreme.Ono što mi se kod njega sviđa su leđa,dosta kompresijskih remena,mogućnost dodavanja bočnih džepova(kojih ima 3 verzije)i dosta MOLLE traka na sebi,odvojivi poklopac.A boja je dovedena do savršenstva.Bar na mojem OD. ;-)
Slučajno sam ga ovdje kupio od jednog člana prije 4 godine,i do sad mi je taj najdraži.
Do sad sam imao ALICE pack u mini,medium i large verziji(mini nije bio original,ali ipak jako lijep),
PLCE bergen 125L(mrcina od ruksaka),i sad navedeni Karrimor i Mil-tec assault u maloj veriji za jednodnevne izlete.
Da ne duljim,pogledaj recenzije na youtube,a na njihovoj stranici detaljan izgled kao i izbor dodatne opreme.Ono što mi se kod njega sviđa su leđa,dosta kompresijskih remena,mogućnost dodavanja bočnih džepova(kojih ima 3 verzije)i dosta MOLLE traka na sebi,odvojivi poklopac.A boja je dovedena do savršenstva.Bar na mojem OD. ;-)
antarctica- bomber
-
Broj postova : 101
Godine : 47
Datum registracije : 28.09.2009
Stranica 11 / 13. • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Stranica 11 / 13.