Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Baterijske lampe
+62
NAVIGATOR
Marko
GeoVuky
JamesSurv
Mad Max
DoomsdayST
ness
godo
Mugi
josipp
Monstrum0206
Vikingson
remulus
shadow76
slaven
Medo Gradela
duke
Wolfy
korado5
Storo
jimkukri
Simke
obg
kan
Koaksijalac
Keltan
rogziel
echelon
heks
Target
JillValentine
Svizac
dimebag
Aries
NightShadow
SmitoBona
Drvo
blinddog
laredo
zeljkoxt
mali mačak
zuzonja
Fratt
Igsy
slavonac76
iptv.gicko
siga
Frenky
puls
franciscus
Mraz
goxxon
PatrioticBacon
gibo
UBERSOLDAT
gorky
Inspektor
ivo
Hombre
erdadj
Branimir76
maxina
66 posters
Stranica 9 / 17.
Stranica 9 / 17. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Baterijske lampe
Ovo su moje Olight lampe:
Olight S15 Baton: 280 lum, 1xAA ili 1x14500 ili 2xAA
Olight ST25 Baton: 550 lum, 2xAA
Olight R40 Seeker: 1100 lum, 1X26650 (4000 mAh), punjiva direktno preko USB-a
rogziel- zelembara
- Broj postova : 27
Datum registracije : 29.01.2015
Meni se bas sinoc to desilo . Isao sam da nahranim psa i prestala da sveti .Proverio bateriju , punaaa? Ovo ...ono , odvrnuo sam glavu kao da proverim .Vratio nazad i sve Ok ..sveti ?? Jeftino kinesko cudo ..jbgechelon je napisao/la:Probaj na lampi odšarafiti glavu...pa pogledaj dali su se žice odpojile s lema
Keltan- lingua
-
Broj postova : 287
Godine : 62
Datum registracije : 30.06.2013
Keltan i erdadj
Gotovo sam siguran da je u pitanju hladni lem. Normalna pojava u masovnoj kineskoj proizvodnji. Treba mjernim instrumentom samo pregledati spojeve i eventualno prelemiti.
Gotovo sam siguran da je u pitanju hladni lem. Normalna pojava u masovnoj kineskoj proizvodnji. Treba mjernim instrumentom samo pregledati spojeve i eventualno prelemiti.
blinddog- tipko
-
Broj postova : 63
Godine : 58
Datum registracije : 19.07.2013
Da je samo u masovnoj kineskoj proizvodnji.
Od kada su zabranili olovo u kositru ima problema i sa skupljim i kompliciranijim stvarima.
Od kada su zabranili olovo u kositru ima problema i sa skupljim i kompliciranijim stvarima.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Ajme divote!rogziel je napisao/la:Ovo su moje Olight lampe:
erdadj- lingua
-
Broj postova : 261
Godine : 50
Datum registracije : 25.12.2013
Zamjenio sam baterijski uložak i sve radi.
Izgleda da je problem u punjaču koji je slabo ili nikako napunio Trustfire-ov TF 14500 uložak...
Izgleda da je problem u punjaču koji je slabo ili nikako napunio Trustfire-ov TF 14500 uložak...
erdadj- lingua
-
Ima li tko iskustva sa novim Petzl Tikka XP, Black Diamond Spot (130) ili Black Diamond Storm (160) lampama?
Pojavila se potreba za još jednom lampom (ah te žene) i ne mogu se odlučiti koju uzeti. Osobno koristim stari model Storma već par godina i meni je izvrsna.
Spot je na mnogo testova proglašena ponajboljom naglavnom lampom tog tipa, ima čak i bolje ocjene od Storm modela (nešto jači, vodootporan no teži slabiji "burn time"). Petzl mi je zanimljiv jer je reguliran napon, kod Storm je regulirano samo prvih 25% kapaciteta baterije dok Spot nije regulirana. E sada... koliko se to uopće primjeti na NiMH baterijama koje imaju dosta malen pad napona koliko sam upoznat?
Pojavila se potreba za još jednom lampom (ah te žene) i ne mogu se odlučiti koju uzeti. Osobno koristim stari model Storma već par godina i meni je izvrsna.
Spot je na mnogo testova proglašena ponajboljom naglavnom lampom tog tipa, ima čak i bolje ocjene od Storm modela (nešto jači, vodootporan no teži slabiji "burn time"). Petzl mi je zanimljiv jer je reguliran napon, kod Storm je regulirano samo prvih 25% kapaciteta baterije dok Spot nije regulirana. E sada... koliko se to uopće primjeti na NiMH baterijama koje imaju dosta malen pad napona koliko sam upoznat?
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Nemam ni jednu od nabrojanih ali Nimh svježe napunjene relativno brzo kliznu s 4,2 na 3,7 i onda laganom krivuljom klize prema dole otprilike do 3,2 i onda počinje pad prema 2,8V ili čak i niže.
Hombre- guru
-
ja imam BD Spot - lampa mi je super što se svijetla tiče, samo ništa izgleda ne može bez jednog "ali"...
Onaj mehanizam (za nagib) je loše napravljen - lampu imam nepune dvije godine, koristio je 10-15 puta i već su se "pojeli" oni plastični zupčanici...
A jako sam pažljiv s opremom! Moram je probat reklamirat, navodno je garancija 3godine (Kibuba)...
Imam i cca 10g staru Petzl Tikka-u (nemam pojma koji je to model, ali nije bio TOP model kad sam je uzimao) - i dalje sve 5, mehanizam čvrst kao prvog dana...
Onaj mehanizam (za nagib) je loše napravljen - lampu imam nepune dvije godine, koristio je 10-15 puta i već su se "pojeli" oni plastični zupčanici...
A jako sam pažljiv s opremom! Moram je probat reklamirat, navodno je garancija 3godine (Kibuba)...
Imam i cca 10g staru Petzl Tikka-u (nemam pojma koji je to model, ali nije bio TOP model kad sam je uzimao) - i dalje sve 5, mehanizam čvrst kao prvog dana...
Aries- spikač
-
Broj postova : 651
Godine : 53
Nekako sam se baš odlučio za zadnju verziju Spota, rezervirao dva komada.
Poslao sam upit BD-u po pitanju tog dijela i dobio odgovor da je na novim modelima redizajniran kako bi bio trajniji. Živi bili pa vidjeli.
Poslao sam upit BD-u po pitanju tog dijela i dobio odgovor da je na novim modelima redizajniran kako bi bio trajniji. Živi bili pa vidjeli.
Mraz- master
-
Pomagajte
Ovaj punjač i ove baterije jednostavno ne rade. Kupio sam i USB verziju tog punjača i ne radi.
Ima li neki imalo pristojniji punjač koji provjereno radi. Ova jeftina kineska plastika nije za ništa
Ovaj punjač i ove baterije jednostavno ne rade. Kupio sam i USB verziju tog punjača i ne radi.
Ima li neki imalo pristojniji punjač koji provjereno radi. Ova jeftina kineska plastika nije za ništa
erdadj- lingua
-
Iako sam vidiš mogu ti reći da si kupio najgori mogući punjač od kojih deset valjda ubrzo krepa devet.
Ako imaš načina provjeri kod nekoga kakvo je stanje s baterijama i ako su u redu odvoji koji dolar više za punjač. Na ebay nikad za nešto ne možeš reći da je pouzdano ali u pravilu skuplje je pouzdanije i kvalitetnije.
Ja ima odavno jedan koji ima utor za bateriju s kablom i služi bez problema ali ga ne mogu pronaći na ebay jer sam ga davno kupio. Takve otvorene i s kontaktima koji se izvlače doslovno ni ne gledam jer uz što kontakti znaju praviti probleme (jednom sam zalemio kabel za napajanje nakon što sam izvadio te ravne nogice i za divno čudo još radi) iako imam druge i namijenjen je za 18650.
Ako imaš načina provjeri kod nekoga kakvo je stanje s baterijama i ako su u redu odvoji koji dolar više za punjač. Na ebay nikad za nešto ne možeš reći da je pouzdano ali u pravilu skuplje je pouzdanije i kvalitetnije.
Ja ima odavno jedan koji ima utor za bateriju s kablom i služi bez problema ali ga ne mogu pronaći na ebay jer sam ga davno kupio. Takve otvorene i s kontaktima koji se izvlače doslovno ni ne gledam jer uz što kontakti znaju praviti probleme (jednom sam zalemio kabel za napajanje nakon što sam izvadio te ravne nogice i za divno čudo još radi) iako imam druge i namijenjen je za 18650.
Hombre- guru
-
Mraz je napisao/la:Ima li tko iskustva sa novim Petzl Tikka XP, Black Diamond Spot (130) ili Black Diamond Storm (160) lampama?
Ne znam zašto si se ogradio samo sa tim modelima i brendovima?
Imas odlicnih lampi od drugih renomiranih proizvođaća. Ja preferiram neutralno bijelu s jednom AA, tako da sam za tu svrhu odabrao Fenix HL50..
Al u toj kategoriji imaš još dobrih, ako ne i boljih prilika tipa...
Armytek Tiara AA warm white, Zebralight H52Fw NW AA, .. itd
Ok. Tikka i BD su dobre i/ili pouzdane naglavnjače, ali ne razumijem tu ljubav prema plastici.
UBERSOLDAT- lingua
-
Broj postova : 271
Godine : 47
Datum registracije : 08.06.2010
Hm... zato jer:
-crvene diode
-flood
-throw
-autonomija baterije
-regulacija jacine koja nije hi-mid-low (obicno sa lose postavljenim modovima, za mene)
-zakljucavanje, indikator razine baterije
Ako znas neku lampu koja ima sve to a nije plastika i tu je po cijeni, slobodno mi preporuci.
-crvene diode
-flood
-throw
-autonomija baterije
-regulacija jacine koja nije hi-mid-low (obicno sa lose postavljenim modovima, za mene)
-zakljucavanje, indikator razine baterije
Ako znas neku lampu koja ima sve to a nije plastika i tu je po cijeni, slobodno mi preporuci.
Mraz- master
-
U posjedu sam Zebralight H52w i po meni je naj naj ...
Zao mi je sto nisam uzeo f verziju ali cu to rjesiti difuzorskom folijom.
Odusevljen sam modovima i prakticnoscu te odlicnom iskoristivosti baterija (NiMh te Li-ion)
Imam i SC62w, ista iskustva.
Pozdrav.
Odusevljen sam modovima i prakticnoscu te odlicnom iskoristivosti baterija (NiMh te Li-ion)
Pozdrav.
Koaksijalac- lingua
-
Broj postova : 243
Godine : 48
Datum registracije : 19.03.2011
Moram prizna da prvi put za ovo čujem, sudeći po cijeni mora da je odlična.Koaksijalac je napisao/la:U posjedu sam Zebralight H52w i po meni je naj naj ...
Pozdrav.
Ja imam Petzl Tikku Plus i meni je fantastična.
U SC62w ide 18650 baterija pa je zato skuplja?
erdadj- lingua
-
Meni se je na dva razlicita modela Tikke raspala plastika. Ali to je bilo u dugogodisnjoj uporabi.
Dok nisam pronasao ZL i ja sam bio odusevljen Petzlom.
Sada nekako cvrsto stojim pri tome da mi je ZL h52 najbolja lampica ikad.
Ne odvajam se od nje i uvijek mi je u dzepu a pretvara se u ceonu lampu po potrebi.
Olighte i Fenixe podijelio sam dragim ljudima. Ne fale mi.
Modovi su fantasticni i konfigurabilni po lo-mid-hi grupama.
Obzirom na diodu i reflektor lampa je vise flood nego throw.
SC62 je 18650 verzija i zato je razlika u cijeni.
Pozdrav
Dok nisam pronasao ZL i ja sam bio odusevljen Petzlom.
Sada nekako cvrsto stojim pri tome da mi je ZL h52 najbolja lampica ikad.
Ne odvajam se od nje i uvijek mi je u dzepu a pretvara se u ceonu lampu po potrebi.
Olighte i Fenixe podijelio sam dragim ljudima. Ne fale mi.
Modovi su fantasticni i konfigurabilni po lo-mid-hi grupama.
Obzirom na diodu i reflektor lampa je vise flood nego throw.
SC62 je 18650 verzija i zato je razlika u cijeni.
Pozdrav
Koaksijalac- lingua
-
Broj postova : 243
Godine : 48
Datum registracije : 19.03.2011
Nisam jedino skužio, šta s tom f verzijom?
erdadj- lingua
-
Mraz šta ti nisi imao Storm? Šta njoj fali?
Meni storm izgleda super po svemu osim po tipu baterija. Ja tražim tako nešto a da radi na AA baterije
Meni storm izgleda super po svemu osim po tipu baterija. Ja tražim tako nešto a da radi na AA baterije
kan- tipko
-
Broj postova : 72
Godine : 49
Datum registracije : 20.06.2011
Ops. Mea culpa. Sad vidjeh da to ne tražiš za sebe nego za ženu.
A njoj storm se ne uklapa sa bojom jakne ili nešto slično pa bi nešto drugo?
A njoj storm se ne uklapa sa bojom jakne ili nešto slično pa bi nešto drugo?
kan- tipko
-
Broj postova : 72
Godine : 49
Datum registracije : 20.06.2011
Storm je 30% skuplji a ima slabiju autonomiju. Ja na svojem gotovo nikada ne koristim svih 100 lumena, tak da je 130 od Spota sasvim dovoljno (novi Storm je 160). Jedina bitnija razlika osim tih 30 lumena je sto je Storm vodootporan a Spot otporan na mlazove vode i uranjanje... sasvim dovoljno obzirom da djevojka vjerovatno nece nikada s njom ni na kisu, a kamoli plivanje (za sto pak imam Olight, Fenix).
I ja bih radije lampu sa AA ili nekim drugim uloskom ali jednostavno nema takve a da je barem priblizno funkcionalna. Vec tjednima guglam, da kaj ima vjerovatno bih naisao
I ja bih radije lampu sa AA ili nekim drugim uloskom ali jednostavno nema takve a da je barem priblizno funkcionalna. Vec tjednima guglam, da kaj ima vjerovatno bih naisao
Mraz- master
-
Molio bi bolje informirane da mi odgovore dali je ovo original Olight ili kopija http://www.banggood.com/Olight-SR51-Intimidator-CREE-XM-L2-1080lm-LED-Flashlight-p-921309.html
Hvala
Hvala
obg- bomber
-
Broj postova : 101
Godine : 41
Datum registracije : 01.12.2011
Mislim da nitko nije siguran. Kopija može biti toliko vjerna da izgleda ko original. Iako je Bangood jakoveliki trgovac i može dobiti popuste opet je njegova cijena neka "srednja" po kojoj ne možeš zaključiti ništa. Oprezno bih mogao predpostaviti da je original ali i da ti je u rukama nisi siguran.
Hombre- guru
-
Hvala Hombre
Našao sam na njuškalu SR51 sa XM-L2 U2 diodom za 549 kn , piše da je to najnovija dioda ali piše i pod napomenom da na kutiji i uputstvima su navedene specifikacije starijeg modela , to mi je malo čudno , zašto bi Olight pakirao lampu u kutiju sa lošijim specifikacijama , osim toga po internetu sam vidio da se SR51 pakira u aluminijsku kutiju a u ovom oglasu na slici je kartonska . Zbog navedenog nisam siguran u originalnost lampe a onda sam nasao i ovu bang good stranicu pa sumjnam da bi to mogla biti kopija .l
Našao sam na njuškalu SR51 sa XM-L2 U2 diodom za 549 kn , piše da je to najnovija dioda ali piše i pod napomenom da na kutiji i uputstvima su navedene specifikacije starijeg modela , to mi je malo čudno , zašto bi Olight pakirao lampu u kutiju sa lošijim specifikacijama , osim toga po internetu sam vidio da se SR51 pakira u aluminijsku kutiju a u ovom oglasu na slici je kartonska . Zbog navedenog nisam siguran u originalnost lampe a onda sam nasao i ovu bang good stranicu pa sumjnam da bi to mogla biti kopija .l
obg- bomber
-
Broj postova : 101
Godine : 41
Datum registracije : 01.12.2011
Nije neka razlika bila T6 ili U2 dioda. Na Njuškalu u pravilu ništa ne kupujem jer imam cijeli svijet na dlanu i za kojekakve niževrijedne predmete ne planiram dati 100% više novca. U Hrvatskoj za cca 200kn više možeš kupiti taj Olight original i još dobiješ garanciju pa ako ti nešto znači uradi to.
Još jednom da ponovim kako na netu nitko ne može biti siguan. Bangood je veliki igrač i mogao bi biti original ali kako garantirati da ćeš original zaista i dobiti.
Još jednom da ponovim kako na netu nitko ne može biti siguan. Bangood je veliki igrač i mogao bi biti original ali kako garantirati da ćeš original zaista i dobiti.
Hombre- guru
-
LED lenser L 7 i F 1, odlican snop. Jaka i jasna svjetlost, lagane i prakticne.
Simke- bomber
-
Broj postova : 144
Godine : 53
Datum registracije : 19.12.2012
Zna li itko da li u Hrvatskoj postoji uvoznik LED LENSER svjetiljki?
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010
Mislim da postoji s obzirom da imaju garanciju odštampanu na naškem. Ima ih kupiti pa čak i u ovoj bizarnoj rupi kao što je moje selo.
Hombre- guru
-
da se pohvali, kupih ovu za privjesak na ključeve, puni se preko mirko-usb-a. jako zgodna.
http://www.dx.com/p/nitecore-45lm-2-mode-cool-white-light-rechargeable-usb-light-tube-black-367068#.VNI7_i4YG-s
http://www.dx.com/p/nitecore-45lm-2-mode-cool-white-light-rechargeable-usb-light-tube-black-367068#.VNI7_i4YG-s
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Datum registracije : 17.11.2010
" ...puni se preko mirko-usb-a."
Filipović?
Filipović?
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
jes, moraš je u njega uštekati u zadnji usb port
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Datum registracije : 17.11.2010
Stranica 9 / 17. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Baterijske lampe
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
» LED lampe na navijanje
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
» LED lampe na navijanje
Stranica 9 / 17.