Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Baterijske lampe
+62
NAVIGATOR
Marko
GeoVuky
JamesSurv
Mad Max
DoomsdayST
ness
godo
Mugi
josipp
Monstrum0206
Vikingson
remulus
shadow76
slaven
Medo Gradela
duke
Wolfy
korado5
Storo
jimkukri
Simke
obg
kan
Koaksijalac
Keltan
rogziel
echelon
heks
Target
JillValentine
Svizac
dimebag
Aries
NightShadow
SmitoBona
Drvo
blinddog
laredo
zeljkoxt
mali mačak
zuzonja
Fratt
Igsy
slavonac76
iptv.gicko
siga
Frenky
puls
franciscus
Mraz
goxxon
PatrioticBacon
gibo
UBERSOLDAT
gorky
Inspektor
ivo
Hombre
erdadj
Branimir76
maxina
66 posters
Stranica 6 / 17.
Stranica 6 / 17. • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Baterijske lampe
puls je napisao/la:Ne kužim te, Hombre;
njima je u interesu, a ipak ne žele prodati.....što ja tu mogu?
Ima li još gdje tih Lustfire?
Sumnjam. Kupi Trustfire i miran si.
@Gorky
Nikako se ne može reći da je razlika samo u naljepnicama. Prošlo mi ih je preko ruku na stotine komada tako da mogu tvrdit s takvim iskustvom.
Hombre- guru
- Broj postova : 2624
Datum registracije : 05.06.2011
šta Vi kolege mislite o ovoj lampi? ne sniženju je. ajde, Hombre!
http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/4625?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=4625&utm_campaign=Newsletter_B
http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/4625?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=4625&utm_campaign=Newsletter_B
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
pretraga po slikama kaže da je to ova:
http://www.vopmart.com/flashlights/350lm-3w-3-mode-adjustable-led-swat-flashlight-torch-1-18650.html
a sigurno je ima negdje i za manje dolarsa
http://www.vopmart.com/flashlights/350lm-3w-3-mode-adjustable-led-swat-flashlight-torch-1-18650.html
a sigurno je ima negdje i za manje dolarsa
siga- spikač
-
Broj postova : 817
Godine : 45
Datum registracije : 12.09.2012
Sad vidim da malo kasnim (samo mjesec dana), ali Panasonic 18650 3400 mah nezaštićenih ima i kod nas za kupiti i to po nižoj cijeni nego za 19 dolara sa fasttecha.
edit: ali su sa ravnim + polom (što za neke baterijske lampe igra a za neke ne) i 4,2V (a ne 3,7V)
edit: ali su sa ravnim + polom (što za neke baterijske lampe igra a za neke ne) i 4,2V (a ne 3,7V)
mali mačak- lingua
-
Broj postova : 343
Godine : 46
Datum registracije : 05.11.2009
Ja sam kupio bas 3400 mah Panasonic protected prije par mjeseci sa Aliexpressa za 67$, deset komada. Bila akcija, pa mi je bilo zao propustiti. I takodjer imaju ravan + pol, ali od svih svjetiljki koje imam i drugih uredjaja koji idu na 18650 baterije, niti s jednom nisam imao problem sto se tice dimenzija. A inace su baterije odlicne, neusporedivo dulje traju od no-name kineskih.
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Pa to je super cijena. I te baterije su stvarno odlične. Imam osjećaj da kad bi te Panasonic ugrađivali u baterije od laptopa da bi mu autonomija bila u danima a ne u satima :-).
Imam i ja jednu no name kineskinju od 2600mah, ali realno nije niti približno toliko, prije bi rekao da ima ravno duplo manje mah. Barem se tako ponaša, a možda je već i istrošena, tko zna. Nisam ju kupio nego našao pa ajd, nađenoj bateriji se ne gleda u... polove :-D.
Imam i ja jednu no name kineskinju od 2600mah, ali realno nije niti približno toliko, prije bi rekao da ima ravno duplo manje mah. Barem se tako ponaša, a možda je već i istrošena, tko zna. Nisam ju kupio nego našao pa ajd, nađenoj bateriji se ne gleda u... polove :-D.
mali mačak- lingua
-
mali mačak je napisao/la:Sad vidim da malo kasnim (samo mjesec dana), ali Panasonic 18650 3400 mah nezaštićenih ima i kod nas za kupiti i to po nižoj cijeni nego za 19 dolara sa fasttecha.
Ako ih ima kupiti kod nas bilo bi lijepo napisati i gdje. Što se mene osobno tiče nije problem ali ima ljudi koji ne mogu ili ne znaju kupovati preko Ebay/DX/Ali... pa bi im informacija dobro došla.
Jeftine lampe obično imaju neku oprugicu ili izbočinu tako da flat vrh nije problem. Ako imaš kvalitetnu lampu koja ima zaštitu od umetanja pogrešno polarizirane obično se radi o mehaničkom ispupčenju koje ne dozvoljava da ravni dio dođe do plus pola jer ga kao takvog prepoznaje kao minus pol.
Tih 3,7 i 4,2V su nebitni u cijeloj priči jer se radi o istoj bateriji. Nominalni napon je 3,7 (neki pišu i 3,6) dok se pune do 4,2V. Nakon što se lampa uključi taj napon jako brzo padne na otprilike 3,9V i tu traje kraće vrijeme dok ne dođe do nominalnog koji traje najduže.
Inače je punjenje na 4,2V štetno za bateriju jer skraćuje životni vijek i razlog je isključivo da bi nešto duže radilo nauštrb vijeku baterije.
Optimalni napon punjenja bi bio 3,9V ali onda lampe kraće svijetle, mobitele trebaš češće punit i ne možeš pričati tako dugo kao kad su napunjeni na 4,2V. To što ćeš ti prije morati kupiti novu bateriju. Ah. Moraju i oni proizvoditi i prodavati da bi mogli živjeti.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Da, ja sam isto jedan od tih bez Pay- pala.... evo linka: http://mtmstore.eu/baterija-za-e-cigarete-panasonic-ncr-18650-b-3400-mah-li-ion/
Baterija koju sam gore spomenuo da sam ju pronašao.... imala je i zgodnu futrolu- ovakvu baterijsku lampu- djeluje kako nova- novcata
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Faukroreg.s3.amazonaws.com%2Fphotos%2F400x300%2F34%2F65%2F97%2F79%2F3465977917&imgrefurl=http%3A%2F%2Faukro.od.ua%2Ftakticheskij-fonarik-bailong-t-8455-cree-1000w-item3465977917.html&h=300&w=391&tbnid=V1_2eehw-cixnM%3A&zoom=1&docid=uYyAaCjpBFcUWM&ei=6t1EVMP_C6bIyAPgkIGgDA&tbm=isch&ved=0CCIQMygaMBo4ZA&iact=rc&uact=3&dur=399&page=6&start=109&ndsp=20
:-D
edit: stavio bi sliku ali sad sam skužio da me imageshack traži neki upgrade koji treba platiti da bi uploadao tak da niš od toga
Baterija koju sam gore spomenuo da sam ju pronašao.... imala je i zgodnu futrolu- ovakvu baterijsku lampu- djeluje kako nova- novcata
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Faukroreg.s3.amazonaws.com%2Fphotos%2F400x300%2F34%2F65%2F97%2F79%2F3465977917&imgrefurl=http%3A%2F%2Faukro.od.ua%2Ftakticheskij-fonarik-bailong-t-8455-cree-1000w-item3465977917.html&h=300&w=391&tbnid=V1_2eehw-cixnM%3A&zoom=1&docid=uYyAaCjpBFcUWM&ei=6t1EVMP_C6bIyAPgkIGgDA&tbm=isch&ved=0CCIQMygaMBo4ZA&iact=rc&uact=3&dur=399&page=6&start=109&ndsp=20
:-D
edit: stavio bi sliku ali sad sam skužio da me imageshack traži neki upgrade koji treba platiti da bi uploadao tak da niš od toga
mali mačak- lingua
-
Sve su to veoma jeftine lampe pa ih mozes naci raznih. Sto se tice fotografija postoji bezbroj free hostinga koji rade prilicno dobro i fotografije na njima se ne gube bas tek tako da nije imageshack jedini dani na ovome svijetu.
Hombre- guru
-
Da, znam, ali imao sam sve slike do sad na imageu pa sam tek sad skužio da se mora plaćati nešto ua upload po novom, tako da ću nešto otvoriti drugdje (prijedlozi dobrodošli) ali nisam još stigao.
Ta lampa ima isto opruge i na plusu i na minusu tak da su ove moje bez button top + pola ko stvorene za nju.
Ta lampa ima isto opruge i na plusu i na minusu tak da su ove moje bez button top + pola ko stvorene za nju.
mali mačak- lingua
-
Koliko ja znam trebaš plaćati kada ti broj fotografija pređe ono koliko su oni odredili.
Navigator je imao isti problem pa se možeš obratiti njemu kako je to riješio.
Navigator je imao isti problem pa se možeš obratiti njemu kako je to riješio.
Hombre- guru
-
mali mačak je napisao/la:Sad vidim da malo kasnim (samo mjesec dana), ali Panasonic 18650 3400 mah
nezaštićenih ima i kod nas za kupiti i to po nižoj cijeni nego za 19 dolara sa fasttecha.
edit: ali su sa ravnim + polom
Oprosti ali tek sad sam vidio ostatak gdje se spominje Fasttech.
Nisam, a mislim ni da ću skoro vidjeti da je neki kineski proizvod jeftiniji kod nas nego kod njih.
Žao mi je ako ću te razočarati ali Fastech prodaje zaštićene baterije koje su inače uvijek i vidno skuplje od nezaštićenih industrijskih s flat plus polom i to 2 Pack za svojih 19$ pa to ispada nešto malo više od 9$ po komadu dok kod nas nezaštićena dođe 76 kn što pak znači da je kod nas skuplja nezaštićena nego kod njih zaštićena. Kod nasPanasonic baterija s kapicom (Button top) i za koju predviđam da je zaštićena dođe 92kn.
Što se tiče zaštićene i njezine cijene radi se o nezaštićenoj koja je prošla tretman od elektronike do kapice na +polu pa je zbog tog razloga skuplja. Tko nema potrebe promašio je investiciju.
Još jedna stvar na koju bi te/vas upozorio. Šanse da ne uspiješ kupiti bateriju na Fasttechu su ti 100% jer ti je/vam neće htjeti prodati. Obzirom na restriktivne zakone po pitanju prijevoza određenih vrsta
roba avionom u koje spadaju i Li ion baterije ne žele riskirati i šalju samo u određene dijelove svijeta, a nas nema na tom spisku. Ima prodavača koji šalju i baterije dolaze, ponekad s velikim zakašnjenjem jer se služe kojekakvim opskurnim poštama ali Fasttech definitivno ne spada među takve pa su ti i šanse da je kupiš onakve kakvesam već prije napisao.
Hombre- guru
-
Hombre, prijatelju, drago mi je da si malo živnija i da si opet na Forumu. Očito je godija subotnji telefonski poziv trojitze lunatika !
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Čovjeka nema par sati na forumu i odmah izbije šora tužnih smajlića :-DD
I ja sam čuo da fast (više) ne šalje baterije u Hr ali pošto nisam sam naručivao je to sve rekla-kazala. Isto tako nisam skužio da je ona cijena od 19 dolara za 2 kom, tak da eto, moja greška. Kako rekoh, nemam Pay pal pa mi je zgodnije neke stvari kupiti kod nas, jer ionako baterije ne kupujem baš svaki dan pa ajd... preživim nekako a i ne moram čekati 30ak dana.
Znam da su zaštićene skuplje, ali meni su trebale prvenstveno za neku drugu namjenu (iz linka koji sam postao se može skužiti za koju) pa su mi trebale nezaštićene.
Inače preferiram AA i AAA svjetiljke, ali eto, uletila je igrom slučaja i 18650 svjetiljka pa su mi super došle i za nju, nije mi bitno što su nezaštićene jer ih nikad ne praznim do kraja.
I ja sam čuo da fast (više) ne šalje baterije u Hr ali pošto nisam sam naručivao je to sve rekla-kazala. Isto tako nisam skužio da je ona cijena od 19 dolara za 2 kom, tak da eto, moja greška. Kako rekoh, nemam Pay pal pa mi je zgodnije neke stvari kupiti kod nas, jer ionako baterije ne kupujem baš svaki dan pa ajd... preživim nekako a i ne moram čekati 30ak dana.
Znam da su zaštićene skuplje, ali meni su trebale prvenstveno za neku drugu namjenu (iz linka koji sam postao se može skužiti za koju) pa su mi trebale nezaštićene.
Inače preferiram AA i AAA svjetiljke, ali eto, uletila je igrom slučaja i 18650 svjetiljka pa su mi super došle i za nju, nije mi bitno što su nezaštićene jer ih nikad ne praznim do kraja.
mali mačak- lingua
-
Hombre je napisao/la:mali mačak je napisao/la:Čovjeka nema par sati na forumu i odmah izbije šora tužnih smajlića :-DD
Ma nisu tužni samo što se tip od prvog dana postavio ko da je popio svu pamet svijeta i to na način koji meni ne odgovara. Takvih osobno dovoljno poznajem i držim se podalje od njih pa što i on na forumu ne bi bio izuzetak.
Fasttech šalje u HR jer sam ja nedavno kupovao nož, a šalje i baterije ali ne avionskim putem (pogledao sam i na pola stranice je solucija kada cilindrične baterije šalju samo što to nije avion). Situacija se stalno mijenja pa su tako neki dobili odbijenicu od nekih kineza s tvrdnjom da naši prave probleme i da im se roba gubi. Nema veze. Uglavnom ih ima kupiti i kod nas, a kinezi će naći načina ma što god da se dogodilo jer je svaki dolar važan.
da je tako kako pisete nebi ni bilo ovakvih komentara, jer ste upravo Vi gosp. hombre poceli drsko replicirati na moj nedavni post, a to svaki forumas moze provjerit nekoliko strana unazad u ovoj temi, a tice se pisanja malin slovon i sl. ali drago mi je kad takvi ka sta ste Vi svatu da nema smisla ic kontra mene..neki bi rekli otpor je uzaludan tako da mi je drago kad komentirate teme vezane uz lampe i baterije, a upucenima u tu tematiku je jasno da ste ipak malo tanji nego se predstavljate vezano uz sve teme, a posebno ovu. akademski obrazovanon pojedincu ka sta je moja malenkost (ahahahahahahaha) takvi ka vi i nisu neki problem, problem su ljudi ka ja koji postave pitanje i traze pomoc, a umisto informacija dobiju dezinformacije. tu nastupan ja.. pusa hombre :* i ne, ne osjecan se toliko jak na svin poljima, zato trazin pomoc od drugih clanova sta nije bas karakteristicno za Vas slucaj. a tribalo bi bit. zato Vama ka i drugima stojin na raspolaganju za sve odgovore, pa cak i one provokatorske
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Godine : 38
Datum registracije : 06.11.2012
Brišem prepucavanja a idući svađalački post sankcioniram banom.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Djeco, došla odluka da ovo mora ić jer sam u fazi odvikavanja od svojih opsesivno - kompulzivnih navika. Možda sad kršim neka forumska pravila, ne znam ..slika je brzinska od jutra pa je prilično loša i nejasna, moram naknadno to bolje slikat kad bude svjetla i dodat brojke i tekst neki. Ima tu svega od streamlighta, fenixa, zebralighta, maglitea, nekih kineskih, sunwayman, čak i jedan titanski eagletac za koji mi nije jasno šta mi je to opće trebalo. Isto tako i turbo glava za crelant, bilo je par mm prašine gore. Bog i batina među lampama je ova mala debela zebra s6330 u prvom planu. Programabilni modovi, stvarnih 2500 lumena a stane u šaku skoro. Izrada je na razini sunwaymana, znači bolje ne može.
Sigurno nekome treba nešto od ovoga. Detalji naknadno samo da ulovim vremena. Većina ovoga ne da je nova nego struje nije vidla a ostalo je samo isprobano. Ovo ni nije konkretan oglas pa nebude valjda problema
Sigurno nekome treba nešto od ovoga. Detalji naknadno samo da ulovim vremena. Većina ovoga ne da je nova nego struje nije vidla a ostalo je samo isprobano. Ovo ni nije konkretan oglas pa nebude valjda problema
zeljkoxt- tipko
-
Broj postova : 52
Godine : 40
Datum registracije : 27.08.2014
zeljkoxt je napisao/la:Djeco, došla odluka da ovo mora ić jer sam u fazi odvikavanja od svojih opsesivno - kompulzivnih navika. Možda sad kršim neka forumska pravila, ne znam ..slika je brzinska od jutra pa je prilično loša i nejasna, moram naknadno to bolje slikat kad bude svjetla i dodat brojke i tekst neki. Ima tu svega od streamlighta, fenixa, zebralighta, maglitea, nekih kineskih, sunwayman, čak i jedan titanski eagletac za koji mi nije jasno šta mi je to opće trebalo. Isto tako i turbo glava za crelant, bilo je par mm prašine gore. Bog i batina među lampama je ova mala debela zebra s6330 u prvom planu. Programabilni modovi, stvarnih 2500 lumena a stane u šaku skoro. Izrada je na razini sunwaymana, znači bolje ne može.
De ti to fino stavi u oglas.. malo pofotkas, neke specificne detalje o lampi, lupi postenu cijenu i to je to..
sigurno je da ce se naci nekakav kronikus i kupiti pokoji primjerak od tebe.
Samo za informaciju.. ovdje na ovom podforumu uglavnom obitavaju teski flashoholicari (kojima btw. i sam pripadam),
i kojima nema pomoci, tako da nema razloga da se stidis svog hobija.
Doduse za razliku od tebe, ja svoje lampe cesto koristim,
neke i svakodnevno (na poslu uglavnom), neke povremeno (outdoor, caving i planinarenje), a neke jedva da upalih (cekaju neke sretnije dane.. barem za njih).
UBERSOLDAT- lingua
-
Broj postova : 271
Godine : 47
Datum registracije : 08.06.2010
@zeljkoxt-naravno da možeš staviti oglas(e) kada,po pravilima,budeš imao pravo na to....30 dana na forumu(to si već riješio) i min 50 postova.
Detalji su na .... https://survival.aforumfree.com/t3656-pravila-oglasnika-prodajem-i-poklanjam
pozz
Detalji su na .... https://survival.aforumfree.com/t3656-pravila-oglasnika-prodajem-i-poklanjam
pozz
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Flashoholichari !!!
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
ivo je napisao/la:Flashoholichari !!!
bivsi flashoholichar !
zeljkoxt- tipko
-
Broj postova : 52
Godine : 40
Datum registracije : 27.08.2014
ako se odviknes, javi!zeljkoxt je napisao/la:ivo je napisao/la:Flashoholichari !!!
bivsi flashoholichar !
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Godine : 38
Datum registracije : 06.11.2012
@zeljkoxt: mislim da ovdje dosta ljudi jedva čeka tvojih 50 postova
laredo- lingua
-
Broj postova : 320
Godine : 50
Datum registracije : 19.02.2014
Nije lampa ali je bitan dio.
Svojevremeno je bilo kukanja da je teško kupiti CR123A po nekoj razumnoj cijeni. Danas sam dobio info (pošto je za opće dobro ne smatram da se radio o oglasu) da Suzavac Argus prodaje litijeve Texcus CR123A od 1400 mAh po 35 kn komad što je za naše krajeve skroz pristojna cijena pogotovo ako se pokažu onakvima kakvima ih opisuju. Još ako su proizvodnja ove ili prošle godine bilo bi baš idealno.
Svojevremeno je bilo kukanja da je teško kupiti CR123A po nekoj razumnoj cijeni. Danas sam dobio info (pošto je za opće dobro ne smatram da se radio o oglasu) da Suzavac Argus prodaje litijeve Texcus CR123A od 1400 mAh po 35 kn komad što je za naše krajeve skroz pristojna cijena pogotovo ako se pokažu onakvima kakvima ih opisuju. Još ako su proizvodnja ove ili prošle godine bilo bi baš idealno.
Hombre- guru
-
Pardon, govorimo li o CR ili RCR123A? Ako je riječ o jednokratnim baterijama, 35 kn je prilično puno..
laredo- lingua
-
Broj postova : 320
Godine : 50
Datum registracije : 19.02.2014
laredo je napisao/la:Pardon, govorimo li o CR ili RCR123A? Ako je riječ o jednokratnim baterijama, 35 kn je prilično puno..
Litijeva 3V jednokratna. Obzirom na kakve sam cijene nailazio po našim trgovinama uopće nije puno pogotovo ako je kvalitena i svježa. Imaju i punjive mislim da su te 45kn ali možeš provjeriti na njihovim stranicama.
Ja imam Trustfire punjive koje su mi se pokazale jako dobrima (Trustfire u pravilu ima veoma solidne baterije bez obzira koje su vrste) iako ne svijetlim baš mnogo ali jedna je u lampi koja mi je pod jastukom i već je godina dana, a još nije poklekla zbog samopražnjenja. Ne bi me čudila izdržljivost u Olight I3 jer se ona pali na par lumena, a toliko mi obično treba već ovoj ispod jastuka koja je neka ko fol Ultrafire (uopće nije loša) koja ima T6 diodu i opako jako svijetli na najačem modu. Imam nešto WF koje sam dobio uz neku lampu pak od 5 komada ali je to zadnja liga za svijetliti u civilizaciji bez brige da ostaneš bez svjetla u nekom bushu kad ti najviše treba.
Hombre- guru
-
multipraktik
http://www.dx.com/p/a7-led-white-flashlight-power-bank-gsm-phone-w-tf-dual-sim-2-0-screen-bluetooth-red-352821#.VEZZGlfESdx?r=57743615
http://www.dx.com/p/a7-led-white-flashlight-power-bank-gsm-phone-w-tf-dual-sim-2-0-screen-bluetooth-red-352821#.VEZZGlfESdx?r=57743615
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Datum registracije : 17.11.2010
Kupio bih LED LENSER baterijsku svjetiljku. Svidjela su mi se dva modela P7 i M7. Oba modela koriste AAA baterije što mi se sviđa jer su lako dostupne. Koji je od ta dva modela bolji i isplati li se kupnja LED LENSER-a te kakve je kvalitete? Unaprijed hvala na odgovoru.
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Datum registracije : 13.03.2010
U Hrvatskoj ih je relativno malo jer su skupe. Hvale se kvalitetom ali nigdje nikakve Mil specifikacije osim da su CE i RoHS. Također nigdje traga H3 anodizaciji i slično. Imao sam ih u rukama i djeluju solidno, svijetle solidno, možda im je anodizacija izdržljiva ali je ne želim kupovati samo zbog toga. Moj prijatelj je imao X21 i trajala mu je godinu dana s tim da nije bilo stvari koju nije s njom oprobao pa ti samo napominjem. Od šturih iskustava koje sam čuo cijena im je previsoka za kvalitetu iako su unutra kvalitetni materijali. Ne znam što da ti kažem. Pogledaj recenzije na candlepowerforums i sličnim pa odluči, a ima i drugih dobrih proizvođača koji rade lampe na AA ili AAA baterije.
Hombre- guru
-
Pogledao sam recenzije i vidio da ima suprostavljenih mišljenja tako da nisam siguran da li kupiti ili ne. Koje proizvođače preporučaš koji rade lampe na AA i AAA baterije a da su dimenzije kao LED LENSER P7 ili M7, te da su kvalitetni i cjenovno prihvatljivi? Također, ali nije uvjet, da se mogu kupiti u Hrvatskoj.Hombre je napisao/la:... Pogledaj recenzije na candlepowerforums i sličnim pa odluči, a ima i drugih dobrih proizvođača koji rade lampe na AA ili AAA baterije.
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Datum registracije : 13.03.2010
Ako sam nešto naučio od mojih 15 kilograma lampi je to da tehnika galopira i da ako ne koristim lampu odmah, neću ni kasnije. Lumeni skaču ko popareni, potrošnja se smanjuje i ja ubrzo imam zastareo komad svetla koje više nije za praktičnu upotrebu. Streamlight TwinTask sad i da poklonim nekome, neću mu učiniti neku uslugu.
Branimir76- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 47
Datum registracije : 18.05.2011
Stranica 6 / 17. • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Baterijske lampe
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
» LED lampe na navijanje
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
» LED lampe na navijanje
Stranica 6 / 17.