Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Moji radovi (nije ono što mislite)
+16
puls
mamac za pecanje
marko5000
nix1909
Migach
markonvs
Fratt
oetzi
djomla
roby71
neven
vens
goxxon
ssverko13
nodado
Inspektor
20 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Moji radovi (nije ono što mislite)
Znam da ovdje pod nazivom "moji radovi" uglavnom prevladavaju noževi, sjekire, lukovi i strijele i slične stvari iz svijeta survivala, ali ja ću ponuditi nešto drugo. Sad kad sam već neko vrijeme aktivan na forumu, želio bih pokazati čime se bavim u životu. Inače sam fotograf, a pomalo snimam i video, ali ne bavim se svadbama i krstitkama (nemam ništa protiv toga, dapače, to je krvav posao za koji jednostavno nemam živaca) već snimanjem promotivnih fotografija i materijala.
Upravo zbog posla provodim puno vremena u prirodi i mogu reći da sam prošao našu malu zemlju uzduž i poprijeko, doslovno od Prevlake do Dunava. Fotografiranje prirode podrazumijeva da ste na vrhu nekog brda u 4 ujutro, da provodite noći na poljima, da ste malo u snijegu, malo obliveni znojem na +39, malo u spilji, malo visite iz Cesne i fotkate, a kako inače i ronim, povremeno sam i pod vodom. Velikim dijelom su to i glavni razlozi mog interesa za bushcraft, kampiranje, prirodu i sve ostalo o čemu se raspravlja na ovom forumu.
Eto, za početak jedan filmić nastao prije koju godinu, a koji nažalost još nije u potpunosti završen. Možda jednog dana, ako bude novaca i vremena...
p.s. ne znam da li ima mogućnost embedanja video klipova sa Vimea? Ili samo Youtube?
Upravo zbog posla provodim puno vremena u prirodi i mogu reći da sam prošao našu malu zemlju uzduž i poprijeko, doslovno od Prevlake do Dunava. Fotografiranje prirode podrazumijeva da ste na vrhu nekog brda u 4 ujutro, da provodite noći na poljima, da ste malo u snijegu, malo obliveni znojem na +39, malo u spilji, malo visite iz Cesne i fotkate, a kako inače i ronim, povremeno sam i pod vodom. Velikim dijelom su to i glavni razlozi mog interesa za bushcraft, kampiranje, prirodu i sve ostalo o čemu se raspravlja na ovom forumu.
Eto, za početak jedan filmić nastao prije koju godinu, a koji nažalost još nije u potpunosti završen. Možda jednog dana, ako bude novaca i vremena...
p.s. ne znam da li ima mogućnost embedanja video klipova sa Vimea? Ili samo Youtube?
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Re: Moji radovi (nije ono što mislite)
svaka čast, samo šibaj još radova
nodado- bomber
-
Broj postova : 187
Godine : 35
Datum registracije : 24.11.2013
Vrlo ljepo Svaka cast...
ssverko13- bomber
-
Broj postova : 163
Godine : 26
Datum registracije : 04.10.2013
potsjeća me na Samsaru, jako lijepo. nego, može se i s Vimeoa embeddati (vidio sam), samo mislim da se moraš registrirati. poz
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Odlicno odlicno odlicno ... samo tak dalje... probaj to nekom prodat
vens- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 34
Datum registracije : 26.03.2012
Eto kad vam se sviđa, onda još jedan...
Za one koji ne vide Vimeo embbed, evo linka na video http://vimeo.com/24472496
Zadnja promjena: Inspektor; 10.01.14 19:22; ukupno mijenjano 1 put.
Inspektor- lingua
-
Ovaj drugi se ne vidi ali prvi je u rangu BBC-ijevih dokumentaraca.
neven- lingua
-
Broj postova : 396
Godine : 56
Datum registracije : 21.09.2009
nevene, stavio sam direktni link pod video, ne znam zašto tebi ne radi, ja probao na dva racunala i radi...
Inspektor- lingua
-
Kolega ovo je super. El ga smijem dijeliti?
roby71- bomber
-
Broj postova : 115
Godine : 53
Datum registracije : 12.04.2012
Roby71, naravno, dapače!
Inspektor- lingua
-
Inspektore ovo je vrhunski, svaka ti čast za uradak.. Mogu misliti koliko je vremena i pažnje trebalo za to napraviti
Sorry Inspektor link na vimeo mi stalno izbacuje web lokacija nije dostupna
neven- lingua
-
@neven
Link je ok, možda da probaš sa nekim drugim browserom...
Link je ok, možda da probaš sa nekim drugim browserom...
u internet exploreru radi.
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Datum registracije : 17.11.2010
Izgleda da Crome radi gluposti idem na lisicu
neven- lingua
-
Super je video ,pravi ste majstori
oetzi- spikač
-
Broj postova : 924
Godine : 40
Datum registracije : 25.07.2010
Ovaj video je bio već viđen (i mnogostruko pohvaljen) na ovom forumu samo nažalost ne mogu naći gdje.
Drago mi je da je ovdje i njegov "tata",ovakav video predstavlja Hrvatsku bolje nego zilijon nadrkanih čelistica sa paštetom među nogama...work of art bi bio najprikladniji epitet ovog uradka.
Drago mi je da je ovdje i njegov "tata",ovakav video predstavlja Hrvatsku bolje nego zilijon nadrkanih čelistica sa paštetom među nogama...work of art bi bio najprikladniji epitet ovog uradka.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Bavim se fotografijom i videom pa znam što znači timelapse tako da mogu samo reći kapa dolje uz opasku da nitko na ovom svijetu nema dovoljno novaca da mi plati da mu napravim ovako nešto
Odavno sam prestao nositi bilo kakav fotić u prirodu jer mi jednostavno nije imalo smisla biti magarac teškoj i nezgrapnoj opremi tako da znam što je ovaj čovjek prošao kako bi napravio ovo i još jednom - svaka čast!
Odavno sam prestao nositi bilo kakav fotić u prirodu jer mi jednostavno nije imalo smisla biti magarac teškoj i nezgrapnoj opremi tako da znam što je ovaj čovjek prošao kako bi napravio ovo i još jednom - svaka čast!
Zadnja promjena: markonvs; 10.01.14 22:20; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : gramatička)
markonvs- spikač
-
Broj postova : 571
Godine : 46
Datum registracije : 13.11.2011
Kolega Inspektor, drago mi je što si ovo podijelio s forumskom populacijom , ovaj timelaps od RH je nešto najbolje što ste ti i tvoj radni drug mogli napraviti, iznimno cijenim Vaš rad jer koliko je truda uloženo u to možda si ni mi ostali ne možemo zamisliti što ste sve prošli i proživjeli da ovo napravite =)
Prativ te uradke već duže vrijeme , a i fotografske također i mogu reći samo riječi hvale i da samo nastavite dalje istim tempom =)
SVAKA ČAST !!
I mislim da nam može biti čast kaj si dio ove tu naše ekipe! =)
Prativ te uradke već duže vrijeme , a i fotografske također i mogu reći samo riječi hvale i da samo nastavite dalje istim tempom =)
SVAKA ČAST !!
I mislim da nam može biti čast kaj si dio ove tu naše ekipe! =)
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Toliko ste me (nas) ishvalili da mi je sad neugodno Hvala svima na pozitivnim komentarima, posebno mi je drago ako je link već bio na forumu. Znam da ima ljudi iz sličnih branši na forumu i vidim da znaju koja je to muka za napraviti...
Iskreno, ne volim kukati zbog te ogromne količine posla, jer je to teško objasniti nekome tko nikad nije radio ništa slično. A s druge strane, uvijek kažem da sam sretan jer radim ono što volim. I trenutno je i meni i mom kolegi najviše žao što zbog raznoraznih razloga još uvijek nismo u mogućnosti dovršiti ovaj film onako kako smo ga zamislili. Od trena kad je ova radna verzija objavljena pa do danas, snimili smo još 150 raznih drugih lokacija, imamo dovoljno materijala čak i za dugometražni film... Ali snimanje je samo pola posla. Obrada tih milijuna fotografija i kasnije montaža, pa postprodukcija, pa glazba... To je broj radnih sati od kojeg bi se nekima zavrtilo u glavi.
A kako to već kod nas ide, i kako je Fratt spomenuo - novce dobiju oni što gude, ali ne po violončelu, nego po nekim organima koje ovdje nije pristojno spominjati. S obzirom da od nečeg moramo živjeti, tim se materijalima nažalost bavimo tek kad uhvatimo slobodnog vremena, a primarni je posao ipak promo fotografija za razne hotelske lance i turističke zajednice po Jadranu. Siguran sam da neće nitko imati ništa protiv da okačim i neke oskudno odjevene dame koje smo imali prilike fotkati u tu svrhu? Da ne ispadne da samo snimam vodopade i zalaske sunca
Iskreno, ne volim kukati zbog te ogromne količine posla, jer je to teško objasniti nekome tko nikad nije radio ništa slično. A s druge strane, uvijek kažem da sam sretan jer radim ono što volim. I trenutno je i meni i mom kolegi najviše žao što zbog raznoraznih razloga još uvijek nismo u mogućnosti dovršiti ovaj film onako kako smo ga zamislili. Od trena kad je ova radna verzija objavljena pa do danas, snimili smo još 150 raznih drugih lokacija, imamo dovoljno materijala čak i za dugometražni film... Ali snimanje je samo pola posla. Obrada tih milijuna fotografija i kasnije montaža, pa postprodukcija, pa glazba... To je broj radnih sati od kojeg bi se nekima zavrtilo u glavi.
A kako to već kod nas ide, i kako je Fratt spomenuo - novce dobiju oni što gude, ali ne po violončelu, nego po nekim organima koje ovdje nije pristojno spominjati. S obzirom da od nečeg moramo živjeti, tim se materijalima nažalost bavimo tek kad uhvatimo slobodnog vremena, a primarni je posao ipak promo fotografija za razne hotelske lance i turističke zajednice po Jadranu. Siguran sam da neće nitko imati ništa protiv da okačim i neke oskudno odjevene dame koje smo imali prilike fotkati u tu svrhu? Da ne ispadne da samo snimam vodopade i zalaske sunca
Inspektor- lingua
-
Ehhhmm,ovaj da,okači ti samo jer to neki trebaju za kalendar ili nešto slično,nije da ja bi htio nego radi ljudi i tako,ne...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Prvi video....ostavio sam kladu, pljugu da gori i nisam micao pogled...
Svaka cast!
Svaka cast!
nix1909- bomber
-
Broj postova : 114
Datum registracije : 25.08.2011
Vrhunski, bez riječi... Odlično!
marko5000- lingua
-
Broj postova : 281
Godine : 33
Datum registracije : 21.03.2013
Hvala ljudi... A sad evo par fotki na koje obično svi pozitivno reagiraju! I ovo je samo za znanstveno-istraživačke svrhe, molim lijepo bez neprimjerenih komentara, neke od ovih djevojaka su mi jako drage prijateljice!
Inspektor- lingua
-
Svaka čast prvi video je odličan.A kaj se tičefotki moram priznati da su vrhunske 100% profesionalno jako mi se sviđau sve pohvale samo napred.
mamac za pecanje- lingua
-
Broj postova : 430
Godine : 63
Datum registracije : 20.03.2013
Super su ti prijateljice..........ovaj....fotke...
Ne, stvarno......odlično radiš!
Ne, stvarno......odlično radiš!
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Datum registracije : 05.03.2010
Puls, ma jednu sam umalo oženio Evo još malo fotki "prirodnih ljepota", a onda ću probati staviti i fotke nekih dragih lokacija snimljenih diljem Hrvatske.
Inspektor- lingua
-
Inspektor !
Što se fotki tiče ti si stvarno sretan momak.
Što se fotki tiče ti si stvarno sretan momak.
neven- lingua
-
Fret- mislim da je to bilo u temi Filmska preporuka, ali ne drži me za riječ.
Zakon fotke stari! Gdje si to pobjegao slikat ovu ka meditira? Opatija? Lovran?
Pitam se- bi li uz ovakvu umjetničku ruku i gospodin Ivo ispao lijep i mlad (što nije)? Molim da ga uslikate pa da se svi uvjerimo!
Zakon fotke stari! Gdje si to pobjegao slikat ovu ka meditira? Opatija? Lovran?
Pitam se- bi li uz ovakvu umjetničku ruku i gospodin Ivo ispao lijep i mlad (što nije)? Molim da ga uslikate pa da se svi uvjerimo!
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
Mislim da se gospodin Inspektor ne bavi karikaturama...
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Datum registracije : 05.03.2010
Stranica 1 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.