Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Promočile gojzerice
+23
franciscus
sgt bear
Ikarus
kengur32
SasaP
trolshein
pirat
RubberDuck
gorky
Migach
Frenky
mali mačak
Mraz
girdeaux
redbeard rum
maxxp
DoomsdayST
NAVIGATOR
FrankyRC
glock
Guru
ivo
Ziga
27 posters
Stranica 2 / 5.
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Promočile gojzerice
i moje su GTXice od brušene kože i odlične su. tu je kožu jako jednostavno kremom impregnirati i nema onaj lak koji ispuca na površini i koji sprećava upijanje kreme ili spreya.
alpina ima odlične cipele, trenutno(kada su na sniženju) su po meni best buy terenske cipele.
alpina ima odlične cipele, trenutno(kada su na sniženju) su po meni best buy terenske cipele.
NAVIGATOR- master
- Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
Sad gledam Yukon modela više nema u ponudi...kakva šteta. Onda znam da me jednoga dana čeka prelazak na Tibet!
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
NAVIGATOR je napisao/la:i moje su GTXice od brušene kože i odlične su. tu je kožu jako jednostavno kremom impregnirati i nema onaj lak koji ispuca na površini i koji sprećava upijanje kreme ili spreya.
i kad nisu na sniženju su best buy, a na nekakvom su sniženju vječito, onom planinarskom od 10%, ako ništa drugo.
Frenky- spikač
-
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012
Alpina Tibet, druga sezona, održavane uglavnom Grangersom, puštaju vodu
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Mraz je napisao/la:Alpina Tibet, druga sezona, održavane uglavnom Grangersom, puštaju vodu
pa kaj si im radio ? nadam se da moje nebuju tak
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Nosio ih Iskustva s Tibeticama su uglavnom pozitivna pa mislim da nemaš brige.
Mraz- master
-
Frenky pa zato i velim kad su na sniženju znači uvijek!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Ajde da i ja nešto malo napišem:))
Ushit prilikom obilaska dućana i traženje super cool gojzerica koje bih povoljno kupio
na sniženju prije 2-3 tjedna ubrzo je splahnuo. Shvatio sam ponovno ono što sam i prije znao - dućani Intersport, Timberland, CAT, Columbia itd. izložili su sniženje od 20-30-40% ali sve gojze koje sam pogledao nisu zadovoljile moj perfekcionistički zahtjev a to je da budu kvalitetne za novce koje trgovci traže za njih. Zapravo sve se svelo na to da svaka j....a gojzerica sa sniženjem košta
800-900kn! Po meni to bi trebala biti osnovna cijena na koju bi onda išlo sniženje. Čak i tada upitna bi bila kupnja istih - hm, ja i moja bolest za savršenstvom..
Nije dugo trebalo da se sjetim svoje zaboravljene ljubavi Alpine. Te robusne, kožne, kruto-debelih đonova funkcionalne gojze. Zaletio sam se u Vukovarsku i dobio za 900 tinjak kuna s popustom prekrasne Tibetice. Cijena kao i kod ovih drugih ali po meni bar 3x neusporedivo kvalitetniji par gojzi. Ajde kad već dajem lovu onda neka bude
za ono što vrijedi.
Obzirom da sam prošli vikend imao u planu popeti se na Mrsinj u srijedu prošli tjedan sam ih išao malo razgaziti na Leusteku. Dvije trećine puta blato, zadnja trećina snijeg. Po povratku doslovno umivanje blata u jednom od brojnih potčića s istih i povratak kući s osmijehom na licu.
Došao vikend i krenuli na Mrsinj(Lika). Uspon od 1,5h po kamenjaru ledu i snijegu - evo par slika:
Danas s klincima 2 sata u ovom mokrom snijegu - sanjkanje, grudanje, zahebancija itd...
Nema žuljeva, hladnih/mokrih nogu, samo neizmjeran gušt.
Šta reći osim da je sve ovo samo zahebancija za ove shuze. Znam da one mogu puuuunooo više;)
Ushit prilikom obilaska dućana i traženje super cool gojzerica koje bih povoljno kupio
na sniženju prije 2-3 tjedna ubrzo je splahnuo. Shvatio sam ponovno ono što sam i prije znao - dućani Intersport, Timberland, CAT, Columbia itd. izložili su sniženje od 20-30-40% ali sve gojze koje sam pogledao nisu zadovoljile moj perfekcionistički zahtjev a to je da budu kvalitetne za novce koje trgovci traže za njih. Zapravo sve se svelo na to da svaka j....a gojzerica sa sniženjem košta
800-900kn! Po meni to bi trebala biti osnovna cijena na koju bi onda išlo sniženje. Čak i tada upitna bi bila kupnja istih - hm, ja i moja bolest za savršenstvom..
Nije dugo trebalo da se sjetim svoje zaboravljene ljubavi Alpine. Te robusne, kožne, kruto-debelih đonova funkcionalne gojze. Zaletio sam se u Vukovarsku i dobio za 900 tinjak kuna s popustom prekrasne Tibetice. Cijena kao i kod ovih drugih ali po meni bar 3x neusporedivo kvalitetniji par gojzi. Ajde kad već dajem lovu onda neka bude
za ono što vrijedi.
Obzirom da sam prošli vikend imao u planu popeti se na Mrsinj u srijedu prošli tjedan sam ih išao malo razgaziti na Leusteku. Dvije trećine puta blato, zadnja trećina snijeg. Po povratku doslovno umivanje blata u jednom od brojnih potčića s istih i povratak kući s osmijehom na licu.
Došao vikend i krenuli na Mrsinj(Lika). Uspon od 1,5h po kamenjaru ledu i snijegu - evo par slika:
Danas s klincima 2 sata u ovom mokrom snijegu - sanjkanje, grudanje, zahebancija itd...
Nema žuljeva, hladnih/mokrih nogu, samo neizmjeran gušt.
Šta reći osim da je sve ovo samo zahebancija za ove shuze. Znam da one mogu puuuunooo više;)
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
otvaramo fan page sa svima koji imaju tibetice
mislim da nas više od pol aktivnih forumaša fura to. hehe .. očemo još popustaa !
mislim da nas više od pol aktivnih forumaša fura to. hehe .. očemo još popustaa !
Migach- ADMIN
-
Možda čak i ja uzmem još jedne iako su se ove pokazale li-la, za 450kn stvarno ne znam gdje kupiti obične tenisice a kamoli gojze.
Mraz- master
-
Mraz,kupio sam za 450 Haix Air power s gtx membranom,za gradsku zimu prvenstveno,i preživljavaju ovaj snijeg i bljuzgu,danas sam po gradu baš namjerno tražio lokve.Svojedobno su mi Tibetice propustile nakon 4mj i to po rubovima gdje su iznutra ljepljene.Kad jednom propuste gotovo je,nema povratka.Idaho se već drži šestu zimu,iskreno,iznad očekivanja.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
Skroz sam iznenađen. Kad sam kupovao moje gojze, Tibet su bile 200 kuna skuplje. Zato sam i uzeo Yukon. Ne mogu vjerovati da imate problema sa propuštanjem vode. Možda neka tvornička greška ili nešto takve vrste?
Jer po svoj logici to se nebi smjelo događati...oblik je sličan kao i kod mojih, čak su i šavovi na sličnim mjestima, vjerojatno je i ljepilo isto...jedina razlika je u koži. Zar to može činiti neku značajnu razliku?
Jer po svoj logici to se nebi smjelo događati...oblik je sličan kao i kod mojih, čak su i šavovi na sličnim mjestima, vjerojatno je i ljepilo isto...jedina razlika je u koži. Zar to može činiti neku značajnu razliku?
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Cccc ... a,kaj sad .. ja mislio izbidat ove ujutro ... baš su moj broj .. hehh ..
http://www.aukcije.hr/prodaja/Kolekcionarstvo/Militarija/Vojna-oprema/Ostalo/536/oglas/HAIX-TIBET-VOJNE-CIZME-KO-NOVE-AKCIJA-MJESECA-KKUUNNAA/2088285/
http://www.aukcije.hr/prodaja/Kolekcionarstvo/Militarija/Vojna-oprema/Ostalo/536/oglas/HAIX-TIBET-VOJNE-CIZME-KO-NOVE-AKCIJA-MJESECA-KKUUNNAA/2088285/
RubberDuck- lingua
-
Broj postova : 441
Datum registracije : 20.01.2012
meni su jucer promocile Alpina Prima Mid gojzerice nakon 9 sati hodanja u snijegu od preko pola metra i kroz par lokvi..
ne zamjeram im inace su do sada bile u snijegu po 3-4 sata bez problema bez propustanja
ne zamjeram im inace su do sada bile u snijegu po 3-4 sata bez problema bez propustanja
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
Sa Alpinom nebi trebalo biti euforije. Cijelu prošlu godinu do jeseni, tibetice su koštale 900kn. Jedan kratki tren su bile na popustu od 50%, a potom duže vrijeme 40%.
I dođe jesen i tibetice op, 1200kn. Danas, kad u susjednoj deželi ta ista Alpina ima akciju 2 za 1, kod nas tek mizernih 30% popusta, i to za plačanje gotovinom.
Ne ulazeći u kvalitetu i jednog modela, niti odnos cijena Slo-Hr, mislim da Alpina dobro naplačuje svoju dostupnost, kao i pomanjkanje konkurencije na širem području lijepe naše.
I dođe jesen i tibetice op, 1200kn. Danas, kad u susjednoj deželi ta ista Alpina ima akciju 2 za 1, kod nas tek mizernih 30% popusta, i to za plačanje gotovinom.
Ne ulazeći u kvalitetu i jednog modela, niti odnos cijena Slo-Hr, mislim da Alpina dobro naplačuje svoju dostupnost, kao i pomanjkanje konkurencije na širem području lijepe naše.
maxxp- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 63
Datum registracije : 05.12.2012
maxxp je napisao/la:Sa Alpinom nebi trebalo biti euforije. Cijelu prošlu godinu do jeseni, tibetice su koštale 900kn. Jedan kratki tren su bile na popustu od 50%, a potom duže vrijeme 40%.
Da ne otkrivamo toplu vodu - gojzerice spadaju u kategoriju zimske obuće i naravno da ono što se ne proda zimi prodaje se samo da se proda pa otuda i popusti. Tako je svugdje u svijetu pa i kod nas počevši od obuće, odjeće, opreme itd. Dobar primjer su trake za trčanje gdje ih ljetio nitko ne nudi ili ih nudi po nikakvim cijenama a onda dođe zima i buuumm:)
Da rezimiram: Većina kupuju onda kad im treba:
PS. imam 100 lopata za čistiti snijeg po cijeni od 100kn. Ljeti ih dajem u 50% jeftinije
Nažalost to je tako sa svim brandovima!maxxp je napisao/la:Ne ulazeći u kvalitetu i jednog modela, niti odnos cijena Slo-Hr, mislim da Alpina dobro naplačuje svoju dostupnost, kao i pomanjkanje konkurencije na širem području lijepe naše.
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
OK, to je u redu, ali ćitam da sada, u periodu oko i poslije nove godine slovenci imaju akciju 2 za 1. U nas je cijena dignuta 30-tak posto. Ponavljam, tibetice su bile 900, a nepalice cca. 1250kn. Šta je uzrok poskupljenju? Rekao bi ne imanju prave konkurencije, dok je dežela puna talijanskih, njemačkih, čeških itd. gojzi.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv Alpine. Prave dobre gojze, neka prave još bolje. Osobno bi volio biti u mogučnosti probati više proizvođaća, više modela. Ako već moram istresti 150-200€ da imam izbora.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv Alpine. Prave dobre gojze, neka prave još bolje. Osobno bi volio biti u mogučnosti probati više proizvođaća, više modela. Ako već moram istresti 150-200€ da imam izbora.
maxxp- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 63
Datum registracije : 05.12.2012
Rubber Duck,bidiraj,ono su Haix Tibet s Goretex membranom,a ovdje se kritizira Alpina Tibet sa Sympatex.Mislim da je kod Alpine problem u ljepljenju šavova jer tu najčešće promoče dok sama membrana odrađuje svoju zadaću jer ne puštaju npr. na mjestima gdje je čista kožna ploha,bez šavova i preštepavanja.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Datum registracije : 31.01.2011
evo jucer sam bio 5 sati u snijegu, izbjegavao sam lokve, malo su mi noge na rubovima bile mokre, sad neznam je li od znoja ili je promocilo, ali nije strasno kao dan prije..
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
na ovom forumu je prava epidemija promakanja gojzi sa ptfe membranom.
hodam, evo cijeli tjedan po ovoj bljuzgi, na poslu sam satima vani na skladištu, od ponedeljka svakodnevno nosim alpina lovačke čizme, sa nekom žbljalpitex membranom i ne promaču.
možda vam se ipak znoje noge...
hodam, evo cijeli tjedan po ovoj bljuzgi, na poslu sam satima vani na skladištu, od ponedeljka svakodnevno nosim alpina lovačke čizme, sa nekom žbljalpitex membranom i ne promaču.
možda vam se ipak znoje noge...
Frenky- spikač
-
glock je napisao/la:Mraz,kupio sam za 450 Haix Air power s gtx membranom,za gradsku zimu prvenstveno,i preživljavaju ovaj snijeg i bljuzgu,danas sam po gradu baš namjerno tražio lokve.Svojedobno su mi Tibetice propustile nakon 4mj i to po rubovima gdje su iznutra ljepljene.Kad jednom propuste gotovo je,nema povratka.Idaho se već drži šestu zimu,iskreno,iznad očekivanja.
Znam da nema spasa, probao sam sve moguće i ne djeluje. Još ovu zimu nek poduraju pa ih nagodinu zamjenim nekim boljim gojzama.
Mraz- master
-
Ja ima Haix sa gtx membranom. E sad, baš sam ih impregniral kremom prije nego sam krenul u šetnju jer se samo tada sjetim nabiksati ih . Uglavnom snijeg se je lovil za njih radi impregnacije i promočile su.
trolshein- spikač
-
Broj postova : 527
Godine : 43
Datum registracije : 26.11.2011
to je sranjola, ako još uvijek imaš garanciju (dvije godine), vrati ih.
baš sam se jučer čudio svojima p6 - nakon dvije i pol godine još uvijek ne propuštaju.
upravo sam se vratio iz šetnje s cuckima, vani je brutalno - ako ovako nastavi padati, snijeg će nestati do jutra, a mjesta uz kanal sava-odra do navečer.
na pojedinim mjestima je voda duboka do 15cm - noge suhe nakon sat vremena tabananja
baš sam se jučer čudio svojima p6 - nakon dvije i pol godine još uvijek ne propuštaju.
upravo sam se vratio iz šetnje s cuckima, vani je brutalno - ako ovako nastavi padati, snijeg će nestati do jutra, a mjesta uz kanal sava-odra do navečer.
na pojedinim mjestima je voda duboka do 15cm - noge suhe nakon sat vremena tabananja
redbeard rum- spikač
-
Broj postova : 848
Godine : 40
Datum registracije : 06.12.2009
Problem je da je zapravo cijela GTX membrana na obje propustila, doduše nije lokvu ali su mi čarape bile mokre. ja imam isti model samo pustinjske, pa možda i zato, jer kako sam navel snijeg se je lovil nakon impregnacije kremom, što u protivnom nebi. Kupil sam u Haixu i sprej i kremu samo što je sprej očito bio poluprazan, par aplikacija i puf, nema više.
trolshein- spikač
-
Broj postova : 527
Godine : 43
Datum registracije : 26.11.2011
Ako je ljetni model, nema baš toplinske izolacije, pa je više nego moguće kako je došlo do masivne kondenzacije u čizmi, možda čak nije membrana propustila...
Rješenje za to su ti vunene čarape, i mokre ostaju dobar toplinski izolator...
Rješenje za to su ti vunene čarape, i mokre ostaju dobar toplinski izolator...
DoomsdayST- mr.spika
-
Broj postova : 1227
Godine : 50
Datum registracije : 06.01.2012
Imao sam 2 para alpina gojzerica koje su propustile reklamirao sam i dobio alpina mont ali su i one vlazne iznutra sta da radim?
SasaP- tipko
-
Broj postova : 61
Godine : 32
Datum registracije : 09.02.2013
Nisu puno vlazne vec samo malo noga mi je bila suha alii kad sam ih izuo i ostavio nakon 15 minuta unutra su bile vlazne
SasaP- tipko
-
Broj postova : 61
Godine : 32
Datum registracije : 09.02.2013
Da nije ipak kondenzacija...? Koliko je bilo hladno...?
Ako je noga suha, koga briga jesu li one lagano vlažne nakon skidanja...
Ako je noga suha, koga briga jesu li one lagano vlažne nakon skidanja...
DoomsdayST- mr.spika
-
Broj postova : 1227
Godine : 50
Datum registracije : 06.01.2012
SasaP je napisao/la:Imao sam 2 para alpina gojzerica koje su propustile reklamirao sam i dobio alpina mont ali su i one vlazne iznutra sta da radim?
možda da nabaviš ove, kažu da su nepromočive...
http://www.sportiva.com/products/footwear/mountain/olympus-mons-evohttp://www.sportiva.com/products/footwear/mountain/olympus-mons-evo
Frenky- spikač
-
Ja isto mislim da je riječ o kondenzaciji, a ne da su ti promočile.. samo se noga malo oznojila =)
Migach- ADMIN
-
Migach je napisao/la:Ja isto mislim da je riječ o kondenzaciji, a ne da su ti promočile.. samo se noga malo oznojila =)
meni se čini da momak trola
pred dva dana je otvorio temu sa upitom o alpina mont cipelama, a danas je već poderao dva para i puštaju mu.
Frenky- spikač
-
Stranica 2 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 2 / 5.