Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
PROJEKT AVANTURA DO KRAJA SVIJETA na -youtubeu ep 1-30
+19
C'eed
ce3hel
Mad Max
DoomsdayST
Dravman
Ikarus
Migach
Hombre
Igsy
markonvs
Šimun
tonka
maff
Bare
Kuzma
Guybrush
Wilddude10
marine317
NAVIGATOR
23 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PROJEKT AVANTURA DO KRAJA SVIJETA na -youtubeu ep 1-30
Misliš, sa vešmašinom na struju, i digitalnim satom...?
DoomsdayST- mr.spika
- Broj postova : 1227
Datum registracije : 06.01.2012
Kuzma- bomber
-
Broj postova : 199
Godine : 45
Datum registracije : 29.11.2011
antarktika je nenaseljeni kontinent i najveća je pustinja svijeta na tom kontinentu ima najmanje živih bića, uglavom samo neke ledene bakterije no priobalje krije mnoštvo života.
ako vas zanima što sve živi na njezinim obalama pogledajte večeras postavljenu 12 epizodu "avanture do kraja svijeta" i drugu antarktičku.
link je postavljen na početku teme.
ako vas zanima što sve živi na njezinim obalama pogledajte večeras postavljenu 12 epizodu "avanture do kraja svijeta" i drugu antarktičku.
link je postavljen na početku teme.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Koliko vam je točno trebalo onim brodom? Mislim da si nešto spomenuo ali mi se činilo jako dugo
Kuzma- bomber
-
tri dana plovidbe do antarktike.
više od 1000km južno od špice amerike.
više od 1000km južno od špice amerike.
NAVIGATOR- master
-
Znao sam udaljenost ali sam nešto zabrijo za vrijeme. U glavi mi je nešto duže pa mi se činilo previše.
Kuzma- bomber
-
Jako mnogo starijeg svijeta koji je prije dolazio ponašao se upravo tako.DoomsdayST je napisao/la:Misliš, sa vešmašinom na struju, i digitalnim satom...?
Dolaskom interneta mlađi ljudi koji dođu kod nas u posjetu nemaju takve predrasude, a i ako im je što i ostalo od onog što su im stariji pričali ili ne spomenu ili se smiju zajedno s ekipom koju ovdje upoznaju
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Evo pogledao praktično sve epizode u jednom dahu ... stvarno neobjašnjivo malo klikova iako je sve dobro napravljeno i tematika nije nezanimljiva - možda bi trebao prevoditi još na engleski jezik i staviti popratni eng. tekst ... iako vidim, da ti nije stalo ... Odličan rad - kada če biti nastavak serije ?
Navi sretno s klikovima - nadajmo se, da vremenom ljudi ipak nađu ovu zanimljivu seriju reportaža - meni je odlična !
L.p. Max
Navi sretno s klikovima - nadajmo se, da vremenom ljudi ipak nađu ovu zanimljivu seriju reportaža - meni je odlična !
L.p. Max
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
Datum registracije : 15.01.2011
Možda je glupo moje razmišljanje o klikovima, ali možda se klikovi broje samo za preglede direktno na youtube stranici, a ovo što ide preko linka na forumu možda ne evidentira. Vjerujem da je već dosta ljudi ovdje pogledalo sve ili pojedine epizode.
Kuzma- bomber
-
Nadavno je YT uveo da se broj klikova ne mjeri samo klikovima pošto su na taj način neki sebi nabijali beskonačne brojeve posjeta i sada treba odgledati sve dok ne prekine da bi di doijelilo klik. U slučaju da netko prekine na kraju kada najavljuje novi nastavak službeno se ne načuna u klik.Kuzma je napisao/la:Možda je glupo moje razmišljanje o klikovima, ali možda se klikovi broje samo za preglede direktno na youtube stranici, a ovo što ide preko linka na forumu možda ne evidentira. Vjerujem da je već dosta ljudi ovdje pogledalo sve ili pojedine epizode.
Inače i dvanaesta epizoda uredno pohranjena zajedno s drugima.
Toliko su kratke da sam ih i ja odgledao dok sam ih skinuo
Hombre- guru
-
kuzna i ja mislim da se radi o tome da samo ako otvoriš direktno s youtuba dase onda bilježi da je gledano i zbrajaju klikovi.
kako sam već napisao u sadašnjoj organizaciji mog youtube kanala broj klikova ne igra nikakvu ulogu.
Max drago mi je da ti se sviđa, ne planiram ništa prevoditi na engleski barem ne u skorije vrijeme.
nastavak će biti već večeras.
kako postavljam nove epizode tako se mijenja i naslov teme u kojemu trenutno piše "ep 1-12", kada postavim novu epizodu pisati će ep 1-13.
kako sam već napisao u sadašnjoj organizaciji mog youtube kanala broj klikova ne igra nikakvu ulogu.
Max drago mi je da ti se sviđa, ne planiram ništa prevoditi na engleski barem ne u skorije vrijeme.
nastavak će biti već večeras.
kako postavljam nove epizode tako se mijenja i naslov teme u kojemu trenutno piše "ep 1-12", kada postavim novu epizodu pisati će ep 1-13.
NAVIGATOR- master
-
evo i trinaeste epizode linkane na prvom postu u ovoj temi, ali i ovdje.(tako ću sada prakticirati, stavljati po dva linka na početak i na kraj teme.
za one kojima nije bilo diosta pingvina u 12.ep
[youtube][/youtube]
za one kojima nije bilo diosta pingvina u 12.ep
[youtube][/youtube]
NAVIGATOR- master
-
Spremljeno u arhivu 133,97 MBNAVIGATOR je napisao/la:evo i trinaeste epizode linkane na prvom postu u ovoj temi]
Hombre- guru
-
kak to spremaš, kaj si ne skineš u HD-u, originalni ti HD fajl ima oko 800MB
NAVIGATOR- master
-
Posebni program. Pošto na YT ima samo do 720p on ne prepoznaje više, a i nema nikakave potrebe pošto nemam TV i sve ako eventualno gledam ide preko kompjutera. Slika je apsolutno bez ikakvih zamjerki (da vidiš što samja sve gledao za vrijeme video kazeta, nisi razlikovao nos od brade i savršeno čista.NAVIGATOR je napisao/la:kak to spremaš, kaj si ne skineš u HD-u, originalni ti HD fajl ima oko 800MB
Ako uspijem uhvatiti volje kad sve završi očistit ću od špica i spojiti u jednu cjelinu pa poslati našem zajedničkom prijatelju Nevenu
Hombre- guru
-
Još jedan dobar nastavak. Neke sam već viđao prije na Dobro jutro hrvatska ako se ne varam. Znao sam povremeno naletiti prije odlaska na posao.
Kuzma- bomber
-
ma vrtilo se to u nekoliko repriza na HRT-u pa je vrlovjerovatno da su svi neke epizode vidjeli. ovdje imate priliku vidjeti sve epizode, koga zanima.
nakon što završim avanturu, a prije nego krenem u snimanje novih nastavaka staviti ću na ovaj kanal večinu svojih uradaka(oko 400).
za sada svaki dan jedna nova epizoda "vanature".
Hombre, ja osobno radije nešto ne gledam ako je slika loša a nema mi gore od dobrog filma u piratskoj verziji snimljene u kinu pa platno stoji na koso pa se ljudi miču, kašlju, psuju itd, a rezolucija katastrofa. takve video uratke ne gledam. zato sam nastojao postaviti svoj serijal da slika bude solidna. 1280x720p je ok a pogotovo što kompresija originalnog fajla nije velika.
nakon što završim avanturu, a prije nego krenem u snimanje novih nastavaka staviti ću na ovaj kanal večinu svojih uradaka(oko 400).
za sada svaki dan jedna nova epizoda "vanature".
Hombre, ja osobno radije nešto ne gledam ako je slika loša a nema mi gore od dobrog filma u piratskoj verziji snimljene u kinu pa platno stoji na koso pa se ljudi miču, kašlju, psuju itd, a rezolucija katastrofa. takve video uratke ne gledam. zato sam nastojao postaviti svoj serijal da slika bude solidna. 1280x720p je ok a pogotovo što kompresija originalnog fajla nije velika.
NAVIGATOR- master
-
Ma to je bilo krajem 80tih kad je bilo ludilo i svak je htio vidjeti najnoviji fil, a ja sam imao videoteku. Da sam bio jedini bilo bi me stid dati nešto takvo ali davali su drugi i što je najgore ljudi su to tražili bez obzira na kvalitet.NAVIGATOR je napisao/la:Hombre, ja osobno radije nešto ne gledam ako je slika loša a nema mi gore od dobrog filma u piratskoj verziji snimljene u kinu pa platno stoji na koso pa se ljudi miču, kašlju, psuju itd, a rezolucija katastrofa. takve video uratke ne gledam. zato sam nastojao postaviti svoj serijal da slika bude solidna. 1280x720p je ok a pogotovo što kompresija originalnog fajla nije velika.
Na žalost sada nisam u stanu gledati skoro ništa duže od deset minuta ali ima ljudi koji imaju i većih problema i sebe pokušavam pronaći u nekim stvarima tako da mi to i nije neki hendikep.
Ali. Kad vidim tri knjige Gospodara koje znam napamet i želim čitati, a bolest ne dopušta. Ufff. Baš mi nije lako.
Hombre- guru
-
eto zato ti ja radim filmiće u tebi prihvatljivoj formi do 8 minuta
danas kada se toliko podražaja osjetila nudi večini je ljudi teško zaokupiti pažnju na duže od 10 minuta. s tom je filozofijom rađen i ovaj moj serijal. mogao sam ga složiti kao 6 polusatnih dokumentaraca i to bi neki vidjeli ili ovako da se vrtilo 40 epizoda po 8 tjedana i tako nekoliko puta u 3 godine.
nema osobe u hrvatskoj koja nije odgledala barem nekoliko epizoda. to je bilo bitno i meni i sponzorima.
danas kada se toliko podražaja osjetila nudi večini je ljudi teško zaokupiti pažnju na duže od 10 minuta. s tom je filozofijom rađen i ovaj moj serijal. mogao sam ga složiti kao 6 polusatnih dokumentaraca i to bi neki vidjeli ili ovako da se vrtilo 40 epizoda po 8 tjedana i tako nekoliko puta u 3 godine.
nema osobe u hrvatskoj koja nije odgledala barem nekoliko epizoda. to je bilo bitno i meni i sponzorima.
NAVIGATOR- master
-
To što su kratke serije je super. To pogledam usput kad ulovim par minuta vremena pogotovo kad imaš dijete pa nemožeš sjedit pred telkom koncentrirano 45 min da odgledaš neku seriju.
Kuzma- bomber
-
kupanje među santama leda! u 14 epozodi avanture do kraja svijeta.
kompletan serijal, svih 14 epizoda, možete pogledati na prvoj stranici ove teme.
[youtube][/youtube]
kompletan serijal, svih 14 epizoda, možete pogledati na prvoj stranici ove teme.
[youtube][/youtube]
NAVIGATOR- master
-
Svaka čast onim ludim izraelcima za kupanje. Mislim da bi me strefio herc od same pomisli da uđem gol u tako hladnu vodu.
Kuzma- bomber
-
je, voda je vrlo hladna i ostavlja ti oko 15 minuta života prije smrtonosnog stadija hipotermije.
no ima na antartici i toplih, dapače vručih, termalnih kupki koju ću kamerom opisati u jednoj od idućih epizoda.
za večeras 15 nastavak "ADKS", naš posjet jednoj od britanskih istraživačkih baza koju su prije sto godina izgradili kitolovci.
[youtube][/youtube]
no ima na antartici i toplih, dapače vručih, termalnih kupki koju ću kamerom opisati u jednoj od idućih epizoda.
za večeras 15 nastavak "ADKS", naš posjet jednoj od britanskih istraživačkih baza koju su prije sto godina izgradili kitolovci.
[youtube][/youtube]
NAVIGATOR- master
-
Super serijal, jako zanimljivo. Tim više jer, ako sam dobro shvatio, sve si sam radio od snimanja montaže...
Jedva čekam Rapanui
Jedna preporuka: u opisu npr. 2. epizode na youtubeu stavi link na sljedeću epizodu da bude lakše navigiranje. Ovako moraš tražiti nastavak u linkovima desno(često nema traženog videa), kopati po profilu ili tražiti u tražilici.
Jedva čekam Rapanui
Jedna preporuka: u opisu npr. 2. epizode na youtubeu stavi link na sljedeću epizodu da bude lakše navigiranje. Ovako moraš tražiti nastavak u linkovima desno(često nema traženog videa), kopati po profilu ili tražiti u tražilici.
ce3hel- tipko
-
Broj postova : 97
Godine : 43
Datum registracije : 05.04.2012
Navi, u 15. nastavku je u pozadini u jednom kadru jedrilica. Možda je glupo pitanje ali za jedrilicu mi je još jasno, a koja je autonomija broda kojim ste vi išli što se tiče tankanja goriva. Onakva mrcina sigurno ima velike tankove ali sumnjam da troši ko upaljač.
Kuzma- bomber
-
ce3hel
je, sve sam ja snimao (osim kadrova u kojima mene vidite, te je odradila supruga.
cijeli sam serijal također sam smontirao nakucao textove izabrao muziku itd.
uglavnom cijeli je projekt one man band.
supruga je odradila veći dio posla prije puta. ona je organizator na projektu, rješava ugovore, dozvole, dopise s institucijama itd.
nikada ne trkeljam o stvarima u koje se ne razumjem i uvijek ću priznati da nešto neznam ako to zaista ne znam. e pa takav je slučaj samnom i youtubom. trebalo mi je nekoliko godina(učio sam druge stvari) da priče naučim uopće staviti na youtube ali ih još ne znam polinkati. svaki savjet vezano za to je dobrodošao. najme pokušao sam unijeti makar iste ključne riječi za pronalaženje svih epizoda na internetu, ali mi ni to za sada nije uspjelo.
Kuzma
ovaj brod je certificiran kao expedicijski. da bi to mogao biti navodno treba zadovoljavati neke uvijete vezane za čvrstoću, neprobojnost trupa i samoodrživost, jer moglo se dogoditi da cijelu godinu zaglavimo na njemu kod južnog pola, događalo se već. tako da pretpostavljam da ima vrlo veliku autonomiju sa gorivom.
mi smo njime preplovili više od 3000km i to bez tankanja. mora moći prijeći atlantik i pacifik, mislim da bi cenera morao moći odraditi.
je, sve sam ja snimao (osim kadrova u kojima mene vidite, te je odradila supruga.
cijeli sam serijal također sam smontirao nakucao textove izabrao muziku itd.
uglavnom cijeli je projekt one man band.
supruga je odradila veći dio posla prije puta. ona je organizator na projektu, rješava ugovore, dozvole, dopise s institucijama itd.
nikada ne trkeljam o stvarima u koje se ne razumjem i uvijek ću priznati da nešto neznam ako to zaista ne znam. e pa takav je slučaj samnom i youtubom. trebalo mi je nekoliko godina(učio sam druge stvari) da priče naučim uopće staviti na youtube ali ih još ne znam polinkati. svaki savjet vezano za to je dobrodošao. najme pokušao sam unijeti makar iste ključne riječi za pronalaženje svih epizoda na internetu, ali mi ni to za sada nije uspjelo.
Kuzma
ovaj brod je certificiran kao expedicijski. da bi to mogao biti navodno treba zadovoljavati neke uvijete vezane za čvrstoću, neprobojnost trupa i samoodrživost, jer moglo se dogoditi da cijelu godinu zaglavimo na njemu kod južnog pola, događalo se već. tako da pretpostavljam da ima vrlo veliku autonomiju sa gorivom.
mi smo njime preplovili više od 3000km i to bez tankanja. mora moći prijeći atlantik i pacifik, mislim da bi cenera morao moći odraditi.
Zadnja promjena: NAVIGATOR; 14.12.12 0:53; ukupno mijenjano 1 put.
NAVIGATOR- master
-
Vjeruj da jedrilice imaju više problema s autonomijom nego brodovi na kakvom je bio Navi. Zbog preslabog ili prejakog vjetra jedrilice su pogodnije za jako otvorena područja gdje mogu pustiti da ih nose morske struje dok su između otoka, u kanalima, među ledenim brijegovima pri lošim uvjetima za jedrenje prisiljene trošiti gorivo, a same su napravljene da budu što lakše zbog jedrenja dok veliki brodovi imaju prigodne tankove i sasvim je normalno da brod koji je isplovio iz Rijeke ide za Rio De Janeiro bez stajanja pa usporedi tu daljinu i onu koju je potrebno od polazne točke u Južnoj Americi do kopna na polu.Kuzma je napisao/la:Navi, u 15. nastavku je u pozadini u jednom kadru jedrilica. Možda je glupo pitanje ali za jedrilicu mi je još jasno, a koja je autonomija broda kojim ste vi išli što se tiče tankanja goriva. Onakva mrcina sigurno ima velike tankove ali sumnjam da troši ko upaljač.
Hombre- guru
-
Gledam sad ove nove kaj si stavil i nisam sad našel ko je napisal, al bi bilo dobro da ispod svakog klipa staviš link sljedećeg.. to je već tu neko napisal.. jer ovaj je dost teško se navigirati =)
Inače, predobar serijal i uživam gledajući to
I nadam se da ćemo u 1. mjesecu napraviti ono što sam ti spomenuo =)
Inače, predobar serijal i uživam gledajući to
I nadam se da ćemo u 1. mjesecu napraviti ono što sam ti spomenuo =)
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
pa možeš jednostavno napraviti playlistu pa će ići sve jedno iza drugog
C'eed- zelembara
-
Broj postova : 20
Godine : 34
Datum registracije : 15.11.2012
pa cijelo vrijeme skoro u svakom postu dodam da je na početku ove teme u prvome postu na prvoj stranici play lista svih postavljenih epizoda.
kad naučim linkati na youtubeu onda ću i napraviti da kad završi npr. 5 epizoda da se odma pojavi u prozorčići 6 itd.
ali sada su sve epizode postavljene jedna za drugom na prvoj stranici ove teme, to bi trebalo biti dovoljno za laganu navigaciju.
kad naučim linkati na youtubeu onda ću i napraviti da kad završi npr. 5 epizoda da se odma pojavi u prozorčići 6 itd.
ali sada su sve epizode postavljene jedna za drugom na prvoj stranici ove teme, to bi trebalo biti dovoljno za laganu navigaciju.
NAVIGATOR- master
-
Evo tutoriala
hth
hth
ce3hel- tipko
-
Broj postova : 97
Godine : 43
Datum registracije : 05.04.2012
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "AVANTURA DO KRAJA SVIJETA"- na HRT-u!
» Avantura do kraja svijeta u Lepoglavi-24.01.2013.
» ANTARKTIK - NASTAVAK AVANTURE DO KRAJA SVIJETA
» PROJEKT
» da li je ovo pocetak kraja ?
» Avantura do kraja svijeta u Lepoglavi-24.01.2013.
» ANTARKTIK - NASTAVAK AVANTURE DO KRAJA SVIJETA
» PROJEKT
» da li je ovo pocetak kraja ?
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 3 / 5.