Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
izlet-ribolov- radionice
+9
gomar
ivo
Fratt
DoomsdayST
Target
antun
Migach
tonka
PJER
13 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
izlet-ribolov- radionice
S petka na subotu uputio sam se u posjetu Risu.Pravi razlog bio je potraga za alternativnom lokacijom za buschraft susret koji slijedi u mjesecu rujnu.Tijekom dopodneva obišli smo više mogućih mjesta od Drave , različitih jezera i separacija no ono najatraktivnije nismo bili u mogućnosti jer nas je dočekala rampa...Ris mi je rekao da tu noć ide u ribolov i pozvao me da mu se priključim no kada sam već tu odlučio sam i prenoćiti .Pa ovako je to bilo..
Ovoga puta Drava je bila užasno mutna i blatna, jednom riječju kaljuža koja teče..
samo tristotinjak metara od risove kuće nalazi se separacija gdje se je svojevremeno vadio šljunak ali je bogata ribom.....Ris je obećao da će me počastiti svježom mada sam malo skeptičan....
brdo opreme , štapova, dojavljivača, pa nisam ni zanao da je space tehnologija uključena i u ovom segmentu.vrijednost opreme dobar polovni auto.
Prva bitnica je skoro postavljena, uskoro slijedi i druga....
brlog za spavanje je spremljen...
vjerovali ili ne ovaj Falk se stvarno koristi...maltretirao ga je ali doslovno.
osvježenje i za nas
ugođaj je kao u Dubaiu...leda na sve strane
fotkanje me je stvarno umorilo...pa onda...
Evo konačno me Ris naučio kako se čisti i riba.
Prvo su se s pečenjaka skinule komušine i pripremila posteljica za čišćenje ribe
sve je spremno..
a i ulov je ovdje...našoj sreći nije bilo kraja...šaran dvokilaš biti će stvarno dobar obrok.Prvo je skinuo ljusku s šarana, a ja pjevam odakle se čisti riba, riba...dal od .......
link na prvu radionicu čišćenja ribe možete pogledati ovdje na slijedećoj web adresi
http://bushcraft-forum.findtalk.biz/t298-ciscenje-ribe#2689
pripremila se je vatrica..
dio ćemo ispeći na žaru a drugi dio u foliji te je tada dodao razlčito povrče i mirodije
i gdje nam je tada bio kraj.Ovo su samo neke od stvari koje sam naučio kod dvodnevnog izleta u prirodu s Risom.
malo smo guštali....
naš vjerni pratitelj tijekom cijelog dana
dan se bliži polako kraju i vrijeme je za spavanje uskoro, stigao sam Risu iz noćne smjene im ovo me je dotuklo
vrlo rano smo legli..
a u divno jutro ovo smo si pripremili za doručak
Onda je uslijedila i druga radionica.Nikada nisam praktično probao prokuhati vodu na ovaj način i ideja je pala na plodno tlo te smo uskoro pristupili realizaciji
prva pogreška koju sam napravio je što sam pripremio relativno malo kvalitetnog drveta te sam očekivao da će sa par grančica poslužiti svrsi s preostalim žarom no ......ipak treba malo više
Odabir je pao na bocu od ledenog čaja od 1.5 litara
Ris je u par minuta izradio tronožac i sve pripremio
I laganini kreće se sa štih probom.Nikada nisam probao prokuhati vodu na ovaj način i skeptičan sam pomalo koliko treba boca biti udaljena od plamena...naravno trebati će ipak više drveta....
link i na ovu mini radionicu
http://bushcraft-forum.findtalk.biz/t296-pvc-boca-kako-prokuhati-vodu-u-prirodi#2688
I tko veli da se običan izlet u prirodu ne može pretvoriti u nešto korisno.Ris je bio izuzetan domaćin u svakom pogledu i stvarno se radujem novom susretu s njim.A ima i par odličnih ideja za realizaciju na idućem vikend susretu..pozzz svima..
Ovoga puta Drava je bila užasno mutna i blatna, jednom riječju kaljuža koja teče..
samo tristotinjak metara od risove kuće nalazi se separacija gdje se je svojevremeno vadio šljunak ali je bogata ribom.....Ris je obećao da će me počastiti svježom mada sam malo skeptičan....
brdo opreme , štapova, dojavljivača, pa nisam ni zanao da je space tehnologija uključena i u ovom segmentu.vrijednost opreme dobar polovni auto.
Prva bitnica je skoro postavljena, uskoro slijedi i druga....
brlog za spavanje je spremljen...
vjerovali ili ne ovaj Falk se stvarno koristi...maltretirao ga je ali doslovno.
osvježenje i za nas
ugođaj je kao u Dubaiu...leda na sve strane
fotkanje me je stvarno umorilo...pa onda...
Evo konačno me Ris naučio kako se čisti i riba.
Prvo su se s pečenjaka skinule komušine i pripremila posteljica za čišćenje ribe
sve je spremno..
a i ulov je ovdje...našoj sreći nije bilo kraja...šaran dvokilaš biti će stvarno dobar obrok.Prvo je skinuo ljusku s šarana, a ja pjevam odakle se čisti riba, riba...dal od .......
link na prvu radionicu čišćenja ribe možete pogledati ovdje na slijedećoj web adresi
http://bushcraft-forum.findtalk.biz/t298-ciscenje-ribe#2689
pripremila se je vatrica..
dio ćemo ispeći na žaru a drugi dio u foliji te je tada dodao razlčito povrče i mirodije
i gdje nam je tada bio kraj.Ovo su samo neke od stvari koje sam naučio kod dvodnevnog izleta u prirodu s Risom.
malo smo guštali....
naš vjerni pratitelj tijekom cijelog dana
dan se bliži polako kraju i vrijeme je za spavanje uskoro, stigao sam Risu iz noćne smjene im ovo me je dotuklo
vrlo rano smo legli..
a u divno jutro ovo smo si pripremili za doručak
Onda je uslijedila i druga radionica.Nikada nisam praktično probao prokuhati vodu na ovaj način i ideja je pala na plodno tlo te smo uskoro pristupili realizaciji
prva pogreška koju sam napravio je što sam pripremio relativno malo kvalitetnog drveta te sam očekivao da će sa par grančica poslužiti svrsi s preostalim žarom no ......ipak treba malo više
Odabir je pao na bocu od ledenog čaja od 1.5 litara
Ris je u par minuta izradio tronožac i sve pripremio
I laganini kreće se sa štih probom.Nikada nisam probao prokuhati vodu na ovaj način i skeptičan sam pomalo koliko treba boca biti udaljena od plamena...naravno trebati će ipak više drveta....
link i na ovu mini radionicu
http://bushcraft-forum.findtalk.biz/t296-pvc-boca-kako-prokuhati-vodu-u-prirodi#2688
I tko veli da se običan izlet u prirodu ne može pretvoriti u nešto korisno.Ris je bio izuzetan domaćin u svakom pogledu i stvarno se radujem novom susretu s njim.A ima i par odličnih ideja za realizaciju na idućem vikend susretu..pozzz svima..
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
Re: izlet-ribolov- radionice
pjer kako doba reportaža..od kad risa nisam vidjela:)
ulov vam je odličan, dobro ste jeli
a i di ne bi ulovili pored toliko bitnice
dečki super ste
ulov vam je odličan, dobro ste jeli
a i di ne bi ulovili pored toliko bitnice
dečki super ste
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009
Odlično Pjer i Ris, dobar odmor a i večera na mjestu
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Opaaaa! Organizira se susret u rujnu...
Lijepo druženje, vrlo poučno za sve nas!!
Lijepo druženje, vrlo poučno za sve nas!!
antun- spikač
-
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009
Jel to znači da ćemo napokon jest i malo finije klope na susretu?
dosta mi više graha!
dosta mi više graha!
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
Svaka čast, jako lipo...
Eh, kad će jesen...
Eh, kad će jesen...
DoomsdayST- mr.spika
-
Broj postova : 1227
Godine : 50
Datum registracije : 06.01.2012
Jako dobro provedeno vrijeme,vidi se da Ris barata dobro svojim space instrumentima...potekle su mi sline na usta od ovijeh delicija.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Supach ! Boga mi, kolega Ris pravi sharanash, štapovi Greys Prodigy, rod pod, koliko vidim, Ugo, role i signalizatore ne razabirem dobro, ne sumnjam da je i to vrhunsko.
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Svaka čast na ulovu,odlično provedeno vrijeme
gomar- bomber
-
Broj postova : 146
Datum registracije : 11.05.2011
lijepo provedeno vrijeme! pozdrav Pjer!
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
goxxon je napisao/la:lijepo provedeno vrijeme! pozdrav Pjer!
pozdrav svima a gospon Ivo mislim da su signalizatori Prologic ako se ne varam.nadam se da će i Ris nadometnuti koju fotku....
PJER- mr.spika
-
PJER svaka vam čast odlićno provedeno vrijeme
lololorenzo- mr.spika
-
Broj postova : 1027
Godine : 27
Datum registracije : 23.01.2012
da kao što je Pjer rekao signalizatori Prologic WUSB,a mašinice Shimano Big Baitrunner LC.Vidim da je gospon Ivo dobro upučenivo je napisao/la:Supach ! Boga mi, kolega Ris pravi sharanash, štapovi Greys Prodigy, rod pod, koliko vidim, Ugo, role i signalizatore ne razabirem dobro, ne sumnjam da je i to vrhunsko.
Ris- spikač
-
Broj postova : 509
Godine : 36
Datum registracije : 22.12.2010
Ivo ima fetiš na ribolov, voli čitati Playribara, FRM (For Ribar Magazine) i Moju riblju tajnu
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Ris je napisao/la:da kao što je Pjer rekao signalizatori Prologic WUSB,a mašinice Shimano Big Baitrunner LC.Vidim da je gospon Ivo dobro upučenivo je napisao/la:Supach ! Boga mi, kolega Ris pravi sharanash, štapovi Greys Prodigy, rod pod, koliko vidim, Ugo, role i signalizatore ne razabirem dobro, ne sumnjam da je i to vrhunsko.
A evo, ponešto, malo . U mene su dvije garniture bipera, jedna Foxova, druga Carp Sounderova, od Prologica imam dva prekrasna štapa, TI Carp, potpuno antačibl, 3,60 - 3 libre, najskuplji (po mnogima i najbolji štapovi koje je Prologic ikad proizveo), mislim da ih je Tery Hearns projektirao, ne znam ima li ih u Hrvatskoj uopće osim ovog mojeg para.
Pa mi ih žao, nikad nisu bili na vodi, vjerojatno ću ih prodat, lovim starim Sproovima.
Nego, mene vam ionako na forumu doživljavaju ko salonskog seronju, pa ni ne pišem ozbiljno o svojim vještinama. Bistro vam bilo, dragi kolega Riše !
ivo- guru
-
kakav salonski seronja, vi ste za mene uvijek jedan fini gospodin koji se odlično snalazi na ovom uzburkanom moru
PJER- mr.spika
-
Samo bi nam to trebalo-da počnete pisati o svojim vještinama...
...literarno djelo koje bi pariralo ruskim klasicima...
...literarno djelo koje bi pariralo ruskim klasicima...
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
PJER je napisao/la:kakav salonski seronja, vi ste za mene uvijek jedan fini gospodin koji se odlično snalazi na ovom uzburkanom moru
...ali u sebi kronično pati od morske bolesti. Kolega Pjer, hvala na ovoj lijepoj stilskoj figuri, pa makar bila i zajebancija u pitanju . I (dobro, dobro, rečenica ne bi smjela počimati veznikom) oprostite na oftopiku, molim vas.
@Nadvelecijenjeni (sic !) kolega Pulše, ne solite mi ranu, ne zlorabljujte moju životnu fascinaciju Fjodorom Mihajlovičem i Nikolajem Vasiljevičem !
ivo- guru
-
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.