Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Oglasi - prodaja - pravila
+15
cutlass
Ernest
skyrunner
robert
Šimun
Ris
Fratt
Igsy
Migach
ante5555
RubberDuck
Login
Mraz
yasko
PJER
19 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Oglasi - prodaja - pravila
uvedite pravilo da ovi padobranci se prvo predstave a ne uletavanje iz vedra neba,u suprotnom brisanje postova i baniranje
ante5555- spikač
- Broj postova : 654
Datum registracije : 31.10.2011
ante5555 je napisao/la:uvedite pravilo da ovi padobranci se prvo predstave a ne uletavanje iz vedra neba,u suprotnom brisanje postova i baniranje
podržavam u potpunosti,polako se pretvaramo u oglasnik...
skyrunner- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 45
Datum registracije : 01.01.2011
Žalosno je što se događa na forumu u zadnje vrijeme ..
Većina rasprava i svađa je potaknuta zbog zarade i samoreklamiranja ili reklamiranja nekih drugih ili bespotrebnog nabijanja postova ..
Ako imaš nešto za prodaju stavi tamo gdje i pripada ..
Pomozimo jedni dugima ..
Većina rasprava i svađa je potaknuta zbog zarade i samoreklamiranja ili reklamiranja nekih drugih ili bespotrebnog nabijanja postova ..
Ako imaš nešto za prodaju stavi tamo gdje i pripada ..
Pomozimo jedni dugima ..
Ernest- tipko
-
Broj postova : 52
Godine : 53
Datum registracije : 21.02.2011
ernest to stoji slazem se,sve vise ljudi odlazi sa ovog foruma.dolaze klinci koji nas sikaniraju glupim postovima a sve ima na prijasnim temama samo je lijenost malo pogledat,pa otvaraju tisucu glupih tema ,a o oglasniku sve je receno
ante5555- spikač
-
Broj postova : 654
Godine : 43
pa bilo je rijeci da se mora imati odredena kolicina postova da bi mogao davati oglase... ja bi to digao na 20-30 postova...
isto pravilo je i na Britishbladesu, samo je tamo 100 postova!!
ja sam clan 8-9 mjeseci i prije 2 dana sam imao 100ti post..
a ovdje dodu ljudi koje tematika fotuma ne zanima ni najmanje a kamoli ljudi s foruma , cak se ni ne predstave, nego samo dodu da bi prodali nesto sto je vec mjesecima u oglasnicima i njuskalu...
mislim da to treba nekako regulirati..
isto pravilo je i na Britishbladesu, samo je tamo 100 postova!!
ja sam clan 8-9 mjeseci i prije 2 dana sam imao 100ti post..
a ovdje dodu ljudi koje tematika fotuma ne zanima ni najmanje a kamoli ljudi s foruma , cak se ni ne predstave, nego samo dodu da bi prodali nesto sto je vec mjesecima u oglasnicima i njuskalu...
mislim da to treba nekako regulirati..
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011
Šta da ja radim i kako da dam oglas da prodajem novi nož ili slično ako ne mogu staviti svoju osobnu fotografiju prodajnog predmeta jer nemam fotoaparat za slikati ga.. a jedno od pravila je da fotografija mora biti !.. Ja napišem sve informacije o tom predmetu i stavim sliku istog noža sa neta.. identičan je.. i to mi se izbriše.. zašto? hvala
Marduk- bomber
-
Broj postova : 149
Godine : 44
Datum registracije : 13.02.2011
To je glupo vec,oko slika,ako nekoga zanima,ljudi ce se snaci medusobno,na nama nije da pi*dimo oko toga ko će stavit sliku ili ne,ne tiče nas se kakvo je stanje i ostalo,to se lako opiše,i zainteresirani će nazvat..
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
uzmes mobitel i slikas ,a brise ti se jer mora biti fotografija predmeta kojeg prodajes
ante5555- spikač
-
Baš suprotno,potrebna je originalna slika predmeta za one koji se neće nalaziti nego će obaviti primopredaju poštom bez da su bili u fizičkom doticaju.
Pravilo objavljivanja fotografije originalnog predmeta ostaje jer ima debelog smisla.
Rusu,daj pročitaj nonsens koji si napisao...
Pravilo objavljivanja fotografije originalnog predmeta ostaje jer ima debelog smisla.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Datum registracije : 30.09.2010
ante5555 je napisao/la:uzmes mobitel i slikas ,a brise ti se jer mora biti fotografija predmeta kojeg prodajes
imam staru nokiu bez kamere.. nemam posao, ni lovu za bolji mobitel... znači ja ne mogu staviti oglas.. ili moram zvati nekoga susjeda da mi posuđuje mobitele i fotoaparate.. lijepo
Marduk- bomber
-
Da,a šta je problem čovjeku poslat natrag?Ako ti pošalje kil ćevapa umisto noža,jel ga teško prijavit,i napisat na forumu da ga se klone preko oglasa?
Šimun- guru
-
Fratt je napisao/la:Baš suprotno,potrebna je originalna slika predmeta za one koji se neće nalaziti nego će obaviti primopredaju poštom bez da su bili u fizičkom doticaju.
pa nismo lopovi i lažovi ili cigani (ne vrijeđam nikog, samo kažem) ovdje.. a ako se pošalje poštom lako se i ne preuzme ako nije kupac zadovoljan.. al dobro ajde. pravila su valjda pravila
Marduk- bomber
-
Marduk je napisao/la:ante5555 je napisao/la:uzmes mobitel i slikas ,a brise ti se jer mora biti fotografija predmeta kojeg prodajes
imam staru nokiu bez kamere.. nemam posao, ni lovu za bolji mobitel... znači ja ne mogu staviti oglas.. ili moram zvati nekoga susjeda da mi posuđuje mobitele i fotoaparate.. lijepo
sad su ovo kenjanja ,nista uz duzno postovanje ali to nepuse djeca ni u vrticu,da ovo ne preraste u prepucavanje odustajem
ante5555- spikač
-
opet ce se "zastranit" koliko vidim ..
odoh ja ..
odoh ja ..
cutlass- guru
-
Potpisujem Marduk..A i 30% ljudi na forumu,kako sam skuzio,skinu slike s neta,od drugih korisnika..
Šimun- guru
-
Čemu jednostavno kad može biti komplicirano,ne?
A poštarina recimo da je tvoja,pa ti izbije cca 15 kuna iz đepa,to je isto za podnijeti samo da se ne mora pridržavati nekog logičnog pravila?
Dajte ljudi ne filozofirajte i ne izmišljajte toplu vodu...
A poštarina recimo da je tvoja,pa ti izbije cca 15 kuna iz đepa,to je isto za podnijeti samo da se ne mora pridržavati nekog logičnog pravila?
Dajte ljudi ne filozofirajte i ne izmišljajte toplu vodu...
Fratt- MODERATOR
-
molim da me se banira na par dana ..hvala ..
Ernest- tipko
-
Broj postova : 52
Godine : 53
Datum registracije : 21.02.2011
ante5555 je napisao/la:Marduk je napisao/la:ante5555 je napisao/la:uzmes mobitel i slikas ,a brise ti se jer mora biti fotografija predmeta kojeg prodajes
sad su ovo kenjanja ,nista uz duzno postovanje ali to nepuse djeca ni u vrticu,da ovo ne preraste u prepucavanje odustajem
Samo sam argumentirao i rekao svoje mišljenje, nisam kenjao niti lagao.. nezaposleni sam geodet. Imam staru nokiu.. ne znam zašto je to čudno?! ili sam na krivom mjestu za druženje i pomaganje..
Marduk- bomber
-
Ernest je napisao/la:molim da me se banira na par dana ..hvala ..
legendooooo
ante5555- spikač
-
Ljudi, pa ovo je smiješno.. zašto se uopće i diskutira o tome. Prije par mjeseci je bila tema baš s prijedlozima za tržnicu i tamo se javilo sve skupa 5 ljudi.
@Marduk Nek ti poslija neko. Nije moguće da ne znaš nikoga s aparatom na mobitelu... a komp i internet očito imaš.
@Marduk Nek ti poslija neko. Nije moguće da ne znaš nikoga s aparatom na mobitelu... a komp i internet očito imaš.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Marduk je napisao/la:Igsy je napisao/la:Ljudi, pa ovo je smiješno.. zašto se uopće i diskutira o tome. Prije par mjeseci je bila tema baš s prijedlozima za tržnicu i tamo se javilo sve skupa 5 ljudi.
zato jer sam danas stavio oglas za nožić.. prodajem jer nemam nova.. jeste čuli za to???
i bio je izbrisan jer nisam stavio original fotografiju na kojoj je taj nož pored upaljača ravnala, mojeg falusa i slično.. pa su me ta pravila malo uzrujala ..
A ovo za posuđivanje je dobra ideja ali kao ozbiljan argument za jedno od pravila foruma i oglašavanja, nisko..
Oprosti , ali sam ti stavil upozorenje da staviš fotku, a ti si onda reko da ga se obriše.Da budemo načisto.
a sad
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Igsy je napisao/la:Ljudi, pa ovo je smiješno.. zašto se uopće i diskutira o tome. Prije par mjeseci je bila tema baš s prijedlozima za tržnicu i tamo se javilo sve skupa 5 ljudi.
zato jer sam danas stavio oglas za nožić.. prodajem jer nemam novaca..
i bio je izbrisan jer nisam stavio original fotografiju na kojoj je taj nož pored upaljača ravnala, mojeg falusa i slično.. pa su me ta pravila malo uzrujala ..
A ovo za posuđivanje je dobra ideja ali kao ozbiljan argument za jedno od pravila foruma i oglašavanja, nije lijep
Marduk- bomber
-
Migach je napisao/la:Marduk je napisao/la:Igsy je napisao/la:Ljudi, pa ovo je smiješno.. zašto se uopće i diskutira o tome. Prije par mjeseci je bila tema baš s prijedlozima za tržnicu i tamo se javilo sve skupa 5 ljudi.
zato jer sam danas stavio oglas za nožić.. prodajem jer nemam nova.. jeste čuli za to???
A ovo za posuđivanje je dobra ideja ali kao ozbiljan argument za jedno od pravila foruma i oglašavanja, nisko..
Oprosti , ali sam ti stavil upozorenje da staviš fotku, a ti si onda reko da ga se obriše.Da budemo načisto.
a sad
da naljutio sam se i bio tužan.. zato sam reko 'dobro izbriši'
ok, back to topic
Marduk- bomber
-
Gle Šimune ne fantaziraj... pravilo sa slikom je uvedeno da se zaštiti vas tj. kupce a ne jer je nama bilo dosadno. Bilo je situacija kada je slika s neta prikazivala nov artikal a kupac je dobio nešto sasvim drugo.
Ovo nije oglasnik nego prvenstveno forum a tržnica je samo mali dio njega koji je zamišljen da bude interna stvar forumaša.
Druga stvar... nisam siguran koje su točno mogućnosti foruma ali ako je ikako moguće tržnica će automatski biti blokirana novim korisnicima do određenog statusa (vjerovatno "bomber" koji se dobiva sa 100 postova) kako bi se eliminirali oglasi ljudi koji ovaj forum vide kao alternativu njuškalu.
@Marduk: znam da pravila ne odgovaraju uvijek svima ali ne možemo radi rijetkih slučajeva poput tvojega mjenjati pravila, nadam se da to razumiješ.
Ovo nije oglasnik nego prvenstveno forum a tržnica je samo mali dio njega koji je zamišljen da bude interna stvar forumaša.
Druga stvar... nisam siguran koje su točno mogućnosti foruma ali ako je ikako moguće tržnica će automatski biti blokirana novim korisnicima do određenog statusa (vjerovatno "bomber" koji se dobiva sa 100 postova) kako bi se eliminirali oglasi ljudi koji ovaj forum vide kao alternativu njuškalu.
@Marduk: znam da pravila ne odgovaraju uvijek svima ali ne možemo radi rijetkih slučajeva poput tvojega mjenjati pravila, nadam se da to razumiješ.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
ova "druga stvar" mi se svida mraže...
ja lajkam...
ja lajkam...
cutlass- guru
-
Ma Mraze ova druga stvar se mora šta brže uvest.Jer stvarno neki se registriraju samo da prodaju neku alat ili slićno
lololorenzo- mr.spika
-
Broj postova : 1027
Godine : 27
Datum registracije : 23.01.2012
Mraz je napisao/la:Gle Šimune ne fantaziraj... pravilo sa slikom je uvedeno da se zaštiti vas tj. kupce a ne jer je nama bilo dosadno. Bilo je situacija kada je slika s neta prikazivala nov artikal a kupac je dobio nešto sasvim drugo.
Naravno da razumijem i nisam očekivao promjene, samo sam rekao što možda nije u redu.. napisao sam da su vaš pravila, vaša i to je to.. ko je šimun?
Marduk- bomber
-
Marduk je napisao/la:.. ko je šimun?
Kombinacija Les Strouda i Che Guevare. (šala Rus)
Fratt- MODERATOR
-
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
Ma drago mi je vidjeti konstruktivnu raspravu više nego išta.Svi smo svjesni da se uz neke male preinake i donošenja pravila ovaj forum može ustrojiti kao brži, preglednii i dostupniji krajnjim korisnicima a to je i njegova temeljna svrha.Mene zanima da li ću sutra ja moći staviti oglas s prodajem pedesetak stvari i moći vas jebati u mozak tako da se u idućih četiri pet dana neće moći vidjeti uopće šta je pisano na forumu .Treba ipak donijeti neka pravila i zaštititi forumaše od trgovaca i debila ili jednostavno otvoriti podforum ili nešto slično što neće ometati ostatak ekipe na forumu.I još uvijek javno prozivam forumšaa cylona da bar kojom riječi prosvjetli mene jer kada kažem nekome da smrdi onda neka posipa i mene ili se bar javno opere pred svima jer ja smatram da su takvi tipovi smradovi jer-ne donose nikakve konstruktivne rasprave, prirodu gledaju s tv-a, forum im služi kao tatina firma za prodaju stvari i šute kao pičke kada se spomene njihovo ime-- e sada mi samo recite koliko sam dana udaljen sa foruma da si organiziram neke stvari
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
sve prepisujem i slazem se prijatelju,eto moram reci da je ova igsy -jeva ljepa gesta sta se tice poklona izmedu forumasa aktivnih,
ali ovi sto ovo smatraju novim njuskalom e sa tim se bogami neslazem ,i naravno prebaciti ove prodaje da ih negledamo na pokretnoj traci
ali ovi sto ovo smatraju novim njuskalom e sa tim se bogami neslazem ,i naravno prebaciti ove prodaje da ih negledamo na pokretnoj traci
ante5555- spikač
-
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.