Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
TOR, HI-END TRAILMASTER - guardless
+36
skyrunner
Tahdonvoima
elvin
mirDaK
bezribic
Ikarus
redbeard rum
maxina
Franco G
gorky
Kuzma
goxxon
Luftwaffe
oetzi
Fratt
yasko
Login
Utvara
urbana_gorila
marinko
Mraz
mariobab
poletan
Koaksijalac
Jolender
markonvs
djomla
Igsy
Migach
puls
cutlass
Knife_maniac
scout
glock
Medo Gradela
NAVIGATOR
40 posters
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TOR, HI-END TRAILMASTER - guardless
cutlass je napisao/la:
i gle cuda , nis nebum prepravljal ...
Se ga nebuš ni koristil
Opako nož izgleda, svaka vitrina bi ga rado.
Mraz- master
- Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
normalno da ga nebum koristil ..
dolazi mi to u zamjenu za moj noz ..
ovaj ce u vitrinu , bas tako ...
mozda bude malo kraci , ovo je mac...
i nemam tolku vitrinu , hahahh
dolazi mi to u zamjenu za moj noz ..
ovaj ce u vitrinu , bas tako ...
i nemam tolku vitrinu , hahahh
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011
@cutlass
Obzirom da je mač možda mu treba staviti dvostruki guard?
Obzirom da je mač možda mu treba staviti dvostruki guard?
Zadnja promjena: Franco G; 25.03.13 0:53; ukupno mijenjano 1 put.
Franco G- spikač
-
Broj postova : 750
Godine : 78
Datum registracije : 29.08.2009
haha , Franco , i u tome ima nesto ..
kako god , vitrina mu ne gine ...
ipak je to Braga ...
laku noć drustvo ..
kako god , vitrina mu ne gine ...
ipak je to Braga ...
laku noć drustvo ..
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011
NAVIGATOR je napisao/la:
ikarus
znaš da sam ja specijalno osjetljiv na profil i kut sekundarnog grinda i da su nam ukusi prilično slični. vjeruj mi da najmanji kut koji koristim na tom grinderu da napravi prilično široku fazetu na najtanjem kuhinjskom nožu koji imam.
ja nisam internet freek i ne baratam pojmovima u teoriji ali znam da se uvijek za oštricu daje kut od centralne okomite osi oštrice pa do kuta fazete i on na stvarno tankim slajserima tipa cally 3 iznosi oko 17 stupnjeva, (ukupni je kut 34).
dakle ovaj predefinirani najstrmiji ponuđeni kut je 20, samo 3 stupnja blaži i primjeren namjeni jer čak i od najjeftinijih kineskih oštrica dlake same skaču s kože, pri tako definiranom sekundarcu.
možda u teoriji i griješim ali su noževi potegnuti na ovaj grinder primjereno oštri a podatak da sam mamine noževe iz kuhinje koje nisam brusio nekoliko godina sve doveo u stanje brijanja u samo par minuta za mene je neprocjenjiv.
ali evo ovako kut koji je na ovome grinderu oznaće sa 20 stupnjeva je strmiji a sječivo oštrije nego na najtanjoj mori clipper onoj od 2mm.
TORU sam rezni brid polirao iz ruke dakle bez ikakvog predefiniranog kuta.
Kako sam ja internet freak nasao sam ti info na proizvodjacevom webu
The Work Sharp Knife & Tool Sharpener is the first knife sharpener designed to sharpen every knife you own. Using flexible abrasive belts, the sharpener is able to sharpen not just straight bladed knives, but also curved knives, tanto blades, filet knives, serrated knives, gut hooks and virtually any other shape of knife blade. The Knife & Tool Sharpener uses precision angle sharpening guides to ensure that you get the proper angle every time. Two guides are included: a 50° guide for hunting and outdoor knives (25° per bevel) and a 40° guide for thinner blades and kitchen knives (20° per bevel).
Dosta veliki predefinirani kutevi ali vjerujem da se slobodnom rukom svasta da napraviti sa ovim malim strojem.
Koaksijalac- lingua
-
Broj postova : 243
Godine : 48
Datum registracije : 19.03.2011
otvorit ću idućih dana posebnu temu o tom malom grinderu,
no još ću jednom ponoviti već napisano.
većina, 90% noževa dolaze sa predefiniranim sekundarcem od 24 stupnja, oni koji su grindani na dvadeset smatraju se uberslajserima. mora je grindana negdje na 20 stupnjeva.
jedini nož koji sam ja imao a koji je imao sekundrac pod manjim kutem od 20 je bio spyderco cally, oni koji su ga imali ili vidjeli u živo znaju o čemu govorim.
on je grindan na oko 17 stupnjeva.
istina da iz vješte ruke sekundarac može ispasti strava oštar ali na 95% noževa propuštenih preko predefinirane 20tice ovdje će vlasnik osjetiti drastični napredak u slajser performansama a sekundarac će biti daleko širi i strmiji nego što je originalno došao na nožu, oni koji bruse noževe znaju o čemu govorim.
i Tora i svoje sebe ću i dalje oštriti ručno na keramiku ali ću ih umjesto na strop polirati na traku gradacije 6000 što je drastično finije nego purol na mom stropu.
no još ću jednom ponoviti već napisano.
većina, 90% noževa dolaze sa predefiniranim sekundarcem od 24 stupnja, oni koji su grindani na dvadeset smatraju se uberslajserima. mora je grindana negdje na 20 stupnjeva.
jedini nož koji sam ja imao a koji je imao sekundrac pod manjim kutem od 20 je bio spyderco cally, oni koji su ga imali ili vidjeli u živo znaju o čemu govorim.
on je grindan na oko 17 stupnjeva.
istina da iz vješte ruke sekundarac može ispasti strava oštar ali na 95% noževa propuštenih preko predefinirane 20tice ovdje će vlasnik osjetiti drastični napredak u slajser performansama a sekundarac će biti daleko širi i strmiji nego što je originalno došao na nožu, oni koji bruse noževe znaju o čemu govorim.
i Tora i svoje sebe ću i dalje oštriti ručno na keramiku ali ću ih umjesto na strop polirati na traku gradacije 6000 što je drastično finije nego purol na mom stropu.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
Tu se brka jako puno pojmova kad se govori o oštrenju, na stranu mali grinder ili ti ga Work Sharp on je solidna stvar,za to šta je, ali kut od 20 na debljini noža od 2,5mm i i 7mm nisu ista stvar.
Oštrenje noža nije isto šta i "honanje" samog sekundarca, Cally ili ne cally najveći problem na tim noževima i klasičnom "V" grindu sa sama ramena koje se sastaju sa sekundarca na primarni grind, ona su ta koja najviše zapinju i štopaju...
Prednost kod ovakvog grindera je ta šta on baš ta ramena skida, odnosno, zaobljuje ih...
Mislim da bi bio odličan alat da su ostavili mogučnost i samo namještavanja kuta oštrenja, ili barem napravili dodatak sa kojim je to moguće...
Šta se tiće "uberslajsera" šta da kažem kad jedna mora podržava ukupni kut od nekih 10 stupnjeva (znaći 5 po strani) , onda je to svjetlosni mać...
Već dugo vremena slažem temu o oštrenju i nekim mojim pogledima na to ali nikako uhvatit vremena da to postam...
Drago mi je da si zadovoljan sa grinderom...
A Tor neka te dugo služi, sad kada si ga upregnuo!
Oštrenje noža nije isto šta i "honanje" samog sekundarca, Cally ili ne cally najveći problem na tim noževima i klasičnom "V" grindu sa sama ramena koje se sastaju sa sekundarca na primarni grind, ona su ta koja najviše zapinju i štopaju...
Prednost kod ovakvog grindera je ta šta on baš ta ramena skida, odnosno, zaobljuje ih...
Mislim da bi bio odličan alat da su ostavili mogučnost i samo namještavanja kuta oštrenja, ili barem napravili dodatak sa kojim je to moguće...
Šta se tiće "uberslajsera" šta da kažem kad jedna mora podržava ukupni kut od nekih 10 stupnjeva (znaći 5 po strani) , onda je to svjetlosni mać...
Već dugo vremena slažem temu o oštrenju i nekim mojim pogledima na to ali nikako uhvatit vremena da to postam...
Drago mi je da si zadovoljan sa grinderom...
A Tor neka te dugo služi, sad kada si ga upregnuo!
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
slažem se da bi bilo odlično da su ostavili mogućnost namještanja kuta po stupnjevima, bilo bi odlično i da su napravili neki podložak koji bi išao ispod remena i sprečavao njegovo uvijanje, za slučaj da želimo naoštriti ili pobrusiti nešto ravno a ne konvexno.
pretpostavljam da su ta poboljšanja ostavili za neki budući model. mislim da bi takav bio i nešto skuplji.
mene su na tom strojčeku najviše oduševili nevjerojatno izdržljivi brusni remeni koji i nakon 50-60 naoštrenih noževa ne pokazuju znakove trošenja.
sa Torom mi je taj grinderčić itekako pomogao i teško bi to izveo ručno turpijajući, mislim na modifikaciju guarda.
pretpostavljam da su ta poboljšanja ostavili za neki budući model. mislim da bi takav bio i nešto skuplji.
mene su na tom strojčeku najviše oduševili nevjerojatno izdržljivi brusni remeni koji i nakon 50-60 naoštrenih noževa ne pokazuju znakove trošenja.
sa Torom mi je taj grinderčić itekako pomogao i teško bi to izveo ručno turpijajući, mislim na modifikaciju guarda.
NAVIGATOR- master
-
Prepravka je odlična, samo naprijed gdje će ti biti kraj.
Čestitke za posjed moćanog alata.
Samo nije se igrati sa Bogovima. Jedino što mi pada na pamet da si ti iznad Boga pa to možeš.
Evo moj skromni doprinos za gravuru na oštrici:
Čestitke za posjed moćanog alata.
Samo nije se igrati sa Bogovima. Jedino što mi pada na pamet da si ti iznad Boga pa to možeš.
Evo moj skromni doprinos za gravuru na oštrici:
Jolender- spikač
-
Broj postova : 746
Godine : 58
Datum registracije : 09.03.2010
hvala ali ja letim puno niže!
svejedno čestitke, ja nikako da naučim koristiti taj photoshop.
svejedno čestitke, ja nikako da naučim koristiti taj photoshop.
NAVIGATOR- master
-
Znam, a ima nas koji smo specijalizirani za skidanje visokoletača:)
Komentar jeste nabijen sarkazmom ali iskrene su čestitke za trud, meni ovako izgleda upotrebljivije.
Još malo finijim papirom srediti prelaz.
Finiji papir neće oštetiti kožu koju zaštitiš sa samoljepljivom trakom.
poz..
Komentar jeste nabijen sarkazmom ali iskrene su čestitke za trud, meni ovako izgleda upotrebljivije.
Još malo finijim papirom srediti prelaz.
Finiji papir neće oštetiti kožu koju zaštitiš sa samoljepljivom trakom.
poz..
Jolender- spikač
-
Broj postova : 746
Godine : 58
Datum registracije : 09.03.2010
Iako je ovo tema o nožu bogu Toru ipak ću je započeti malo opširnije.
Ovoga vikenda Pozvao me moj prijatelj forumaš Glock da navratim do njega nedaleko Vrbovca.
Nije mi bilo druge nego ranim jutrom sjesti na vlak i pravac grada kobasica i mesnih prerađevina.
Kako me Glock povremeno zna iznenaditi sa nekim neplaniranim izletićem-šetnjom za svaki slučaj ponio sam i ponešto opreme u ruksaku.
Glock me zamolio da ponesem i fotić da poslikam paracord narukvice za katalog Jestera koji se bacio u biznis pletenja.
stvarno se ispraksirao i u nekoliko minuta pred nama ispleo još nekoliko.
Jester nam je obečao roštilj no kako smo ranije od planiranog završili sa fotkanjem odlučili smo se na šetnju u lijepoj prirodi u okolici.
priroda se pomalo budi.
Labud već leži u gnijezdu na jajima.
dabrovi nisu ni prestali s aktivnostima rušenja i gradnje
a Glock je svako malo izvukao po nekoliko zmija koje su se još usporene tek budile iz zimskog sna.
iako smo se najprije nečka li ali pokazalo se vrlo korisnim što smo i na tako kratku šetnju ponijeli veće oštrice, Tora i Fehrmana. Priroda je prilično zarasla pa smo mjestimično morali i puzati kako bi negdje prošli ili prokrčiti dio jer smo uglavnom hodali po 3 m visokom uskom zaraštenom nasipu.
nakon dva i pol sata lagane šetnje napravili smo pauzu uz neizostavno bacanje noževa.
Baš sam od prijatelja dobio Gill Hibenov nož, onaj koji kuhar segal u filmu opsada zabija u dasku u kuhinji.
Nož je stvarno fantastičan za bacanje. Glock nije izdržao i morao je uposliti svojeg Fehrmana.
sad meni vrag nije dao mira, ako on može hitati svog Ferhmana pa mogu i ja svog boga Tora.
Nevjerovatno kako se tako velik nož lako baca. Zamah "švis-TUP " pogodak od prve. Da budem iskren nisam nikada mislio da ću bacati svog Tora, a osjećaj je fantastičan.
Baff je fotkao pa baš nije uhvatio nož u letu ali vjerujte mi na riječ osjećaj je baš izuzetan.
u nekoliko bacanja dva puta sam fulao a nož se odbio i vrlo duboko zabio u zemlju. iznenadilo me da na oštrici od zemlje nije nastalo apsolutno nikakvo oštećenje čak ni najmanji chip na reznom bridu.
po povratku bili smo počašćeni odličnim obečanim roštiljem i najboljim domačim pečenim kruhom koji sam ikada jeo.
Ovoga vikenda Pozvao me moj prijatelj forumaš Glock da navratim do njega nedaleko Vrbovca.
Nije mi bilo druge nego ranim jutrom sjesti na vlak i pravac grada kobasica i mesnih prerađevina.
Kako me Glock povremeno zna iznenaditi sa nekim neplaniranim izletićem-šetnjom za svaki slučaj ponio sam i ponešto opreme u ruksaku.
Glock me zamolio da ponesem i fotić da poslikam paracord narukvice za katalog Jestera koji se bacio u biznis pletenja.
stvarno se ispraksirao i u nekoliko minuta pred nama ispleo još nekoliko.
Jester nam je obečao roštilj no kako smo ranije od planiranog završili sa fotkanjem odlučili smo se na šetnju u lijepoj prirodi u okolici.
priroda se pomalo budi.
Labud već leži u gnijezdu na jajima.
dabrovi nisu ni prestali s aktivnostima rušenja i gradnje
a Glock je svako malo izvukao po nekoliko zmija koje su se još usporene tek budile iz zimskog sna.
iako smo se najprije nečka li ali pokazalo se vrlo korisnim što smo i na tako kratku šetnju ponijeli veće oštrice, Tora i Fehrmana. Priroda je prilično zarasla pa smo mjestimično morali i puzati kako bi negdje prošli ili prokrčiti dio jer smo uglavnom hodali po 3 m visokom uskom zaraštenom nasipu.
nakon dva i pol sata lagane šetnje napravili smo pauzu uz neizostavno bacanje noževa.
Baš sam od prijatelja dobio Gill Hibenov nož, onaj koji kuhar segal u filmu opsada zabija u dasku u kuhinji.
Nož je stvarno fantastičan za bacanje. Glock nije izdržao i morao je uposliti svojeg Fehrmana.
sad meni vrag nije dao mira, ako on može hitati svog Ferhmana pa mogu i ja svog boga Tora.
Nevjerovatno kako se tako velik nož lako baca. Zamah "švis-TUP " pogodak od prve. Da budem iskren nisam nikada mislio da ću bacati svog Tora, a osjećaj je fantastičan.
Baff je fotkao pa baš nije uhvatio nož u letu ali vjerujte mi na riječ osjećaj je baš izuzetan.
u nekoliko bacanja dva puta sam fulao a nož se odbio i vrlo duboko zabio u zemlju. iznenadilo me da na oštrici od zemlje nije nastalo apsolutno nikakvo oštećenje čak ni najmanji chip na reznom bridu.
po povratku bili smo počašćeni odličnim obečanim roštiljem i najboljim domačim pečenim kruhom koji sam ikada jeo.
NAVIGATOR- master
-
NAVIGATOR je napisao/la:Iako je ovo tema o nožu bogu Toru ipak ću je započeti malo opširnije.
Bogovi lete u nebo.
Nešto zaista nije u redu dok si se odlučio bacati njega
Predobar je to nož da bi ga to pozlijedilo, a zamlja dovoljno mekana od lišća za razliku od moje gdje zemlje ima tek u tragovima i ja bih trebao bacati šipke za bušenje mina u kamenu.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
uuuuu.. iznenadio si me s ovim
pa što ti došlo da si ga bacio hehe .. očito si pao pod glock-ov utjecaj hahaha
pa što ti došlo da si ga bacio hehe .. očito si pao pod glock-ov utjecaj hahaha
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
he,zato ima dva,jedan za bacanje,batoniranje tj. pajser,a drugi je u vitrini,čeka kao miraz.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
Kad se opet odlučiš baciti neki nož, gledaj da ja budem u blizini......
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
hombre
istina bila je prilično mekana zemlja okolo ali se nož u nju zabio do pola, sva sreća da nije bio neki kamen u tom humusu. da se to dogodilo kod tebe vjerujem da bi imao pilu. Ma zato sam ga se i odlučio baciti jer su uvjeti bili idealni. čvrsto suho drvo i zemlja uokolo.
Migach
Pa kako su neki zaključili potpao sam pod Glockov utjecaj, ali kako i on kaže imam jedan u rezervi pa sam s ovime ravnodušniji. Odličan nož. Još uvijek nisam vidio niti jedan fiksni a da je bolji od Tora.
Pulše
ma što da si u blizini, ma bacat ću prema tebi tako da si siguran da će baš biti tvoj
Sto više Tora koristim to mi je draži, ne mislim na ovo bacanje nego na ozbiljnije izlete i upotrebu, stvarno je najuniverzalniji rezni alat koji posjedujem. da smo na divljem zapadu nosio bi ga kao EDC
istina bila je prilično mekana zemlja okolo ali se nož u nju zabio do pola, sva sreća da nije bio neki kamen u tom humusu. da se to dogodilo kod tebe vjerujem da bi imao pilu. Ma zato sam ga se i odlučio baciti jer su uvjeti bili idealni. čvrsto suho drvo i zemlja uokolo.
Migach
Pa kako su neki zaključili potpao sam pod Glockov utjecaj, ali kako i on kaže imam jedan u rezervi pa sam s ovime ravnodušniji. Odličan nož. Još uvijek nisam vidio niti jedan fiksni a da je bolji od Tora.
Pulše
ma što da si u blizini, ma bacat ću prema tebi tako da si siguran da će baš biti tvoj
Sto više Tora koristim to mi je draži, ne mislim na ovo bacanje nego na ozbiljnije izlete i upotrebu, stvarno je najuniverzalniji rezni alat koji posjedujem. da smo na divljem zapadu nosio bi ga kao EDC
NAVIGATOR- master
-
Najnovija vijest iz Fallknivena,Prestaju s proizvodnjom Tora,Navi,čuvaj svoja 2 ko oči u glavi.
glock- mr.spika
-
glock to je provjerena vijest ili?
cijelu fallkovu NL seriju pa tako i boga TOR-a radi japanac Hattori. Kako je čiča več prilično star moguće je stvarno da NL serija bude teže dostupna tako da tvoja izjava makar bila i neprovjerena ima neke logike i osnove. Pa ipak se nadam da će netko naslijediti ugovor s fallknivenom za NL seriju pa da će moj omiljeni među fiksnima TOR biti i dalje dostupan na tržištu.
Ako i nebude vjerujrem da će mi dva primjerka koja imam trajati dok sam živ pa čak i uz povremene egzibicije poput nepreporučljivog bacanja tog nožarskog umjetničkog djela.
cijelu fallkovu NL seriju pa tako i boga TOR-a radi japanac Hattori. Kako je čiča več prilično star moguće je stvarno da NL serija bude teže dostupna tako da tvoja izjava makar bila i neprovjerena ima neke logike i osnove. Pa ipak se nadam da će netko naslijediti ugovor s fallknivenom za NL seriju pa da će moj omiljeni među fiksnima TOR biti i dalje dostupan na tržištu.
Ako i nebude vjerujrem da će mi dva primjerka koja imam trajati dok sam živ pa čak i uz povremene egzibicije poput nepreporučljivog bacanja tog nožarskog umjetničkog djela.
NAVIGATOR- master
-
he he ,1.aprillll
glock- mr.spika
-
glock je napisao/la:he he ,1.aprillll
Odvratan si
Uz dužno poštovanje oštricama najviše su me dojmile fotke gdje se vide radovi dabrova. Vjerovatno zato što ih nikada nisam vidio uživo, a još više što nisam vidio kako samo stablo izgleda poslije prirodne pile. Prvo sam vidio precvikano stablo, a onda još jedno, pa još jedno... to kod vas mora da je velika porodica dabrova.
Hombre- guru
-
Da porodica,BRIGADA!Dabrovi su u Hrvatsku unešeni 1996. i to 8 parova,pušteni u polje Žutica kod Ivanića i eto,nakon ni 20ak godina dobrano su se proširili po nizinama i marljivo rade tj. obaraju.A kopaju i rupe u nasipu pa ga oslabljuju.
glock- mr.spika
-
Nisam skužio da je pisano na 1 april jer sam čitao tek danas.
Dobar štos!
Da impozantan je rad tih krznenih motorki.
Možda forumaš glock postane novi Dejvi Kroket!
Dobar štos!
Da impozantan je rad tih krznenih motorki.
Možda forumaš glock postane novi Dejvi Kroket!
NAVIGATOR- master
-
I Mladen-Vuk veli da dabrovi harače u Varaždinskom kraju.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Iz Žutice su se proširili prema Sutli i Bednji i prema BiH,izvrsno su se prilagodili,moglo bi se desiti da s vremenom postanu kao nutrije u Istri.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Kolega Hombre, nije dabra baš lako vidjeti danju, radi se o vrlo plahoj životinji. U jednom dijelu mojeg lovišta, kojim često prolazim, udomaćile su se dvije familije. Unatoč brojnim tragovima, po kojima je (meni) lako rekonstruirati njihovo obitavanje i linije kretanja, još ga nisam sreo uživo. Povremeno ih uslika kamera, no isključivo po noći.
Kolegi Navigatoru se ispričavam na oftopiku njegove teološke teme.
Kolegi Navigatoru se ispričavam na oftopiku njegove teološke teme.
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Datum registracije : 05.10.2011
Vidim da je nožić dobio mali "ukras" na kraju drške. Jel to zato što ta "savršena" drška ipak nije toliko savršena pa voli skliznuti iz ruke prilikom zamaha?
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Mraz je napisao/la:Vidim da je nožić dobio mali "ukras" na kraju drške. Jel to zato što ta "savršena" drška ipak nije toliko savršena pa voli skliznuti iz ruke prilikom zamaha?
I meni je ta "turban" zapeo za oko al vidim da nema opisa "što i zašto" tako da samo mogu nagađati da je prisutan uticaj turskih sapunitza.....ili se varam?
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Moguce da je lanyard omotan da ne smeta pri bacanju noza...
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
nema lanyard,traka za omotavanje ručke teniskog reketa na vrhu,kad je ručka suha prilično je skliska,ja sam običavao navlažit ili ručku ili dlan prije bacanja Tora svojedobno kad je bio kod mene.Ono,pljuneš u šake i udri.
glock- mr.spika
-
glock je napisao/la:nema lanyard,traka za omotavanje ručke teniskog reketa na vrhu,kad je ručka suha prilično je skliska,ja sam običavao navlažit ili ručku ili dlan prije bacanja Tora svojedobno kad je bio kod mene.Ono,pljuneš u šake i udri.
Ne petljaj. Na fotografiji se vidi da ga drži za vrh oštrice kod bacanja
Hombre- guru
-
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 7 / 8.