Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
da se ne zaboravi dravantura
+10
NAVIGATOR
Target
Mladen
Habek
tandem
LUKSA
Krik Naglas
Šimun
cutlass
Mraz
14 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
Re: da se ne zaboravi dravantura
S nestrpljenjem čekamo 2012
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
bas lijepo,dobro, zanimljivo, i tuzno.... jer nisam mogo doci s mora..
svaka cast svim sudionicima,ljubomoran sam!!
svaka cast svim sudionicima,ljubomoran sam!!
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011
Dođem i ja dogodine,to je sigurno =)
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Stvarno mi je žao što sam ovo propustio...
Krik Naglas- bomber
-
Broj postova : 108
Godine : 45
Datum registracije : 13.08.2010
Dravanutra se neće zaboraviti, a posebno VI organizatori nećete zaboraviti što ste napravili!
Svako dobro koje osoba ili društvo napravi , nemože ostati neprimjećeno ili ...
Bitno je da ste se svi vi osjećali dobro, da ste napravili dobru stvar!
A Dravantura je velika stvar!
Skidam kapu!
Došao bih i ja ali sam imao drugi dogovor!
Pozdrav svim Varaždincima, Vuku, posebno dečkima iz Bronksa (koje sam htio vidjeti ) i svima !
Nagrade su u vašim srcima!
:bog: =)
Svako dobro koje osoba ili društvo napravi , nemože ostati neprimjećeno ili ...
Bitno je da ste se svi vi osjećali dobro, da ste napravili dobru stvar!
A Dravantura je velika stvar!
Skidam kapu!
Došao bih i ja ali sam imao drugi dogovor!
Pozdrav svim Varaždincima, Vuku, posebno dečkima iz Bronksa (koje sam htio vidjeti ) i svima !
Nagrade su u vašim srcima!
:bog: =)
Zadnja promjena: LUKSA; 15.07.11 18:00; ukupno mijenjano 1 put.
moze pitanje...zasto se odrzava sam jednom godisnje ? hvala
tandem- zelembara
-
Broj postova : 32
Godine : 35
Datum registracije : 11.07.2011
eh sad...više od jedne dravanture,al baš takve kakva ona je... bi bilo malo zahtjevnije za odraditi ponajviše mozda zbog financijskih sredstava.... jer večinu toga smo dobili od sponzora (sendvići,grah,sokovi...),a a nebi bilo baš zahvalno žicati ih par puta na godinu.. a dravantura kao neko druzenje-više survival zašto ne,znači svako da ponese ono šta mu treba za 2-3 dana...i tak nekaj to bi se dalo...
-ali i ovako je ok jer se ovo polako pretvara u jednu tradiciju za koju se nadam da će se nastaviti...
-ali i ovako je ok jer se ovo polako pretvara u jednu tradiciju za koju se nadam da će se nastaviti...
Habek- zelembara
-
Broj postova : 44
Godine : 34
Datum registracije : 31.01.2011
aha...a pa dobro ok...nisam znao da imate i sponzore...aaaaa...jel se placa kakva akontacija za tu dravanturu i jel to za odabrane ??? ili je to otvoreno za sve....?
tandem- zelembara
-
Sigurno je da priča ide dalje ...ovakva spontana i iskrena ..
ako se pretvori u nešto veče onda se i gubi izvornost ..
a ponuda od jakog sponzora postoji ...
živi bili možda druge godine limun ožujsko pili ..
Baš mi je sjelo ovakvo pitanje ..
prijatelju dravantura je potpuno javna akcija ...
svako može doći ..pozivani su ljudi ..moglo je doći nekoliko stotina ljudi i za sve bi bilo klope u subotu ..
ali bushcraft i survival nije zanimljiv ..
da je bilo piva besplatno u kampu nebi bilo mjesta...
pravi doživljaj izgubili bi ljudi željni znanja..
a bilo bi sigurno nereda i provociranja ..
zato naidealnije bi bilo da se priključuju zainteresirani ljudi koji dolaze upravo radi radionica sve ostalo da je usput ..tad bi jako dobro funkcioniralo i da je stotinu ljudi u kampu ...
ako se pretvori u nešto veče onda se i gubi izvornost ..
a ponuda od jakog sponzora postoji ...
živi bili možda druge godine limun ožujsko pili ..
Baš mi je sjelo ovakvo pitanje ..
prijatelju dravantura je potpuno javna akcija ...
svako može doći ..pozivani su ljudi ..moglo je doći nekoliko stotina ljudi i za sve bi bilo klope u subotu ..
ali bushcraft i survival nije zanimljiv ..
da je bilo piva besplatno u kampu nebi bilo mjesta...
pravi doživljaj izgubili bi ljudi željni znanja..
a bilo bi sigurno nereda i provociranja ..
zato naidealnije bi bilo da se priključuju zainteresirani ljudi koji dolaze upravo radi radionica sve ostalo da je usput ..tad bi jako dobro funkcioniralo i da je stotinu ljudi u kampu ...
Zadnja promjena: vuk; 15.07.11 22:42; ukupno mijenjano 3 put/a.
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
svetogrđevuk je napisao/la:živi bili možda druge godine limun ožujsko pili ..
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
ahaaaa hvala na odgovoru !!! a te radionice i to...mislim, jel se treba negdje prijaviti za to itd. ?
tandem- zelembara
-
Netreba se prijaviti ..treba samo doći u kamp ..i sve dalje ide po dogovoru ..barem je do sad tako bilo ..inače same najave se nalaze na plakatima ..a ima i puno stvari kojese događaju usput a nose možda veče znanje od samih radionica ..zato bitno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme .. :migg:
Mladen- honoris
-
odlicno onda nadam se da cu prisustvovati iducem kampu...jer izgleda veoma poucno...nadam se da se vidimo pozdrav ! i jos jednom hvala na pojasnjenju !
tandem- zelembara
-
super se prisjetiti malo tri ugodna dana u zanimljivog sadržajau lijepom ambijentu i sa još boljom ekipom.
upravo sam jučer počeo montirati priču o dravanturi za HRT. ići će poćetkom osmog mjeseca, javim termin.
upravo sam jučer počeo montirati priču o dravanturi za HRT. ići će poćetkom osmog mjeseca, javim termin.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
Ovo je lijepo pročitati ..dravantura to i zaslužuje ..stvarno ima predivnih prizora ..treba to podjeliti među ljudima ..mada ima stvari koje nisu ostvarene a trebale su biti udarne ..nek to bude na duši Drave i nas nekolicine koji smo malo zakazali ..sad mogu napisati jer je več prošlo mjesec dana i stvari su sjele na mjesto ..visoki vodostaj oduzeo nam je mogučnost za vrhunski spektakl koji je ostao tajna ..ali to ne znaći da nebude druge godine ..izostale su još neke stvari koje su bile gotovo sigurne a oplemenile bi dodatno ovaj susret ..ali sad nije u tome stvar ...jer dravantura je i ovakva bila vrhunska ..posebno na detaljima koji su proizlazili iz predavanja i radionica ..ne samo bushcrafta , survivala ..več opčenito o šumama, rijekama i ekologiji..kad sjedite uz vatru sa tomislavom ratajom i goranom šafarekom ( http://hr.wikipedia.org/wiki/Goran_%C5%A0afarek) koji su vidjeli svijeta a opet su prezadovoljani dravanturom...čak pamtim rečenicu koju mi je rekao goran kad je sjeo do mene uz vatru ..otvorio laptop i pokazivao mi je svoje slike sa šri lanke i tih egzotičnih zemalja ..veli ne želim biti frajer među vama več jedan od vas ..jer krečem se terenima gdje ovakvi savjeti postaju realnost ..a vjerujte ima nevjerojatnih prizora ..posebnu ulogu odigrali su moji prijatelji boris i mariobab koji su svojim prezentacijma jednostavno mamili zanimanje prisutnih ljudi ...jer imaju zaista što reći i pokazati a uz to imaju nevjerojatnu volju podjeliti ..nesmijem zaboraviti libera predstavnika hrvatskih šuma koji je također iskusan i veliki znalac a također se rado odazvao na dravanturu ...pa moja "banda " koja več tri godine zaredom zajedno samnom polako plete mrežu da drava bude tri dana ono što navigator veli ..mene zadnje vrijeme ima jako malo na forum jer mi životna situacija to onemogučava ..veliki pritisak na poslu, frka kod kuće tak da nastavljam biti aktivniji kad se malo oslobodim ...kad bude prikazano na tv .. nek se to snimi i pusti video na forumu ..
Mladen- honoris
-
vuk je napisao/la: ...pa moja "banda " koja več tri godine zaredom zajedno samnom polako plete mrežu ..
Ono što se često uzima zdravo za gotovo i što se ne vidi ako se malo ne stane i ne razmisli je ogroman posao koji ste odradili i organizacijski i fizički, što sam već spomenuo i što nikada nije previše opet spomenuti. A vodostaj Drave je izvan mogućnosti organizatora pa nema smisla žaliti za propuštenim. Svaka čast.
heh da...fizički smo se dosta iscprili dan prije početka ( u četvrtak) i zato mi je žao da onaj kamp koji smo sredili kod drave nije bio iskorišten zbog nažalost velikog ,prevelikog vodostaja ,al sve ovo kaj se održalo je jednostavno za ništa drugo nego - kapa dolje svima koji su bili,sudjelovali i na bilo koji naćin pomogli..evo to sad mogu reći nakon mjesec dana od dravanture kad su se dojmovi malo slegli...čekamo 2012 ! :bog:
Habek- zelembara
-
Broj postova : 44
Godine : 34
Datum registracije : 31.01.2011
kak veli balašević ..žao mi konja ..a meni još uvijek žao neiskorištenu hrpu užadi koju je dravman posudio za priliku prelaska drave i viseći most ..sve smo imali a nismo ostvarili ..
u pravu si Mario netreba žaliti ..treba ostvariti :migg:
u pravu si Mario netreba žaliti ..treba ostvariti :migg:
Mladen- honoris
-
Navi ajde nekako spremi jednu kopiju Dravanture za mene jer nisam u mogućnosti pogledati je na TV. Idem Dunavom pa sam isključen od savremenih sredstava koji prenose novosti. Čak mi i mobitel radi 10 - tak minuta dnevno
mišljenja sam da ne treba žaliti za nerealiziranim visećim mostom prek Drave, svi znamo koji smo bili na dravanturi da je Drava bila nabujala i nemoguće odraditi taj izazov
druge godine ak bumo živi i zdravi i to bumo napraviti, možda se i pojavi neka nova ideja..
druge godine ak bumo živi i zdravi i to bumo napraviti, možda se i pojavi neka nova ideja..
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
bilo je super na Dravi...bilo je stvari koje treba promisliti i ne ponoviti. Previše hrane je propalo, to se trebalo odmah rješavati; ono što se ne pojede odvesti u neku komunu ili starački dom, ili dječji dom, ili u Caritas.
Vuk je bio preumoran na samu Dravanturu, to se nije smjelo dozvoliti. Svi mu trebaju pomoći i jednako povući teret organizacije, a ne ovako kao ove g.
iako je kiša bila u petak mogli smo imati predavanja tu večer, kiša nam kao survivalima nije problem i nije smjela remetiti program.
svako predavanje je trebalo biti održano u određenoj minutaži i vrijeme održavanja predavanja i radionica se nije smilo pomicati. posebno za predavanja idealno vrijeme je 45 min.
bilo je super društvo, al varaždinci trebaju bolje i radije pjevati. tu se nisu dali opustiti:)))
hwalla vam svima na vašem gostoprimstvu jer ste se pokazali kao odličlni domaćini, nikad to neću zaboraviti kako ste me posebno kao jedinu curku koja je spavala u kampu pazili.... Dravman tvoja pažnja i briga su mi zauvijek u srcu posebno zapisani. pa onda naš Panonski.tvoj sok od BAZGE je bio MRAK!
pa naš Navigator - koje riječiima opsiati uzbuđenje jer sam ga napokon upoznala.
pa onda nova poznantva i prijateljstva koja se razvijajau nakon Drave...neki dan sam u discu plesala s našim Dorom i Anom, bilo nam super...svr s eto nastavlja...to je predivno i tako posebno i jako mi puno znači...a tek naš mrazo; moj private hero...
Vuk je bio preumoran na samu Dravanturu, to se nije smjelo dozvoliti. Svi mu trebaju pomoći i jednako povući teret organizacije, a ne ovako kao ove g.
iako je kiša bila u petak mogli smo imati predavanja tu večer, kiša nam kao survivalima nije problem i nije smjela remetiti program.
svako predavanje je trebalo biti održano u određenoj minutaži i vrijeme održavanja predavanja i radionica se nije smilo pomicati. posebno za predavanja idealno vrijeme je 45 min.
bilo je super društvo, al varaždinci trebaju bolje i radije pjevati. tu se nisu dali opustiti:)))
hwalla vam svima na vašem gostoprimstvu jer ste se pokazali kao odličlni domaćini, nikad to neću zaboraviti kako ste me posebno kao jedinu curku koja je spavala u kampu pazili.... Dravman tvoja pažnja i briga su mi zauvijek u srcu posebno zapisani. pa onda naš Panonski.tvoj sok od BAZGE je bio MRAK!
pa naš Navigator - koje riječiima opsiati uzbuđenje jer sam ga napokon upoznala.
pa onda nova poznantva i prijateljstva koja se razvijajau nakon Drave...neki dan sam u discu plesala s našim Dorom i Anom, bilo nam super...svr s eto nastavlja...to je predivno i tako posebno i jako mi puno znači...a tek naš mrazo; moj private hero...
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Datum registracije : 08.06.2009
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.