Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
NEPLANIRANI SUSRET
+33
Frenky
Simke
maxina
puls
Fratt
Strider
Hombre
goxxon
Bare
Migach
ivo
yasko
Guybrush
urbana_gorila
Viking
sinke
Knife_maniac
glock
Šimun
Medo Gradela
Target
Ikarus
Dravman
sgt bear
skyrunner
lonewolf
Fugitive
cutlass
Mraz
brdo
kengur32
Luftwaffe
NAVIGATOR
37 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 6 / 8.
Stranica 6 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: NEPLANIRANI SUSRET
pa kad ova dvojca provociraju ..
cutlass- guru
- Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011
Sisački iščupatelj ahahahha! .D Lijepo vam je bilo. A i dirajte u ga i dalje
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
moj prijatelj osobno pozna Chick Norissa i Dolph Lundgrena.
prije nekoliko postova u ovoj temi sam pisao kako su mi najuzaludniji razgovori kad se ekipa nađe u birtiji, lokalni kvartovski šaneri, i spike tko pozna koga "bitnog".
ovaj neplanirani susret od jučer, gdje smo se slučajno u sred zagreba sreli Glock, Mraz, i Mrazov frend i ja, nije uopće krenuo tim smjerom u razgovoru tko koga poznaje.
naručili smo pive i velike porcije čevosa.
ovaj forum ima veliko blago u ljudima sa brojnim iskustvima, od praktičnih znanja i vještina do korisnih poznanstava i proživljenih životnih epizoda.
neki vole pričati o svojim životnim afinitetima, poput mene, a neki to vrlo rijetko iznose u javnost.
tako ja u razgovoru uz pivu i čevape primim neki časopis sumljivog moraja koji je forumaš Glock imao sa sobom kad iz njega ispadnu slike.
na slikama Glock, Chuck i Dolph, najme naš forumaš glock u više je navrata glumio u njihovim filmovima i mjenjao ih u opasnim scenama, radio kao kaskader.
ono što Chuck i Dolph nisu mogli ili im je bilo preopasno odradio je Glock.
pitam ja Glocka zašto hoda po gradu sa tim fotkama, on veli, ma zube si uređuje pa mu zubarka treba fotke gdje se on smije, da mu vidi oblik zubiju, pitam ga pa jer nemaš neke običnije fotke di se smiješ, veli on " pa imam di jašim na dupinima, rukujem se s papom, clintonom i slične, uobičajene mi se situacije nikada nije dalo fotkati veli on.
poanta je ta da među nama ovdje na forumu stvarno ima puno ljudi sa zanimljivim životnim pričama, neke od njih nikada nećemo čuti a neke ćemo možda ipak otkriti ali ne preko tastature nego možda tek uživo, kako ni ja ne bi otkrio ove zanimljive crtice iz života Glocka-osobenjaka da nisam trknuo njegov časopis pri slučajnom susretu forumaša.
sve ostale teme o kojima smo pričali, noževi, kaljenja, titan, svjetiljke sve je palo u drugi plan pored anegdota iz Glockova života.
prije nekoliko postova u ovoj temi sam pisao kako su mi najuzaludniji razgovori kad se ekipa nađe u birtiji, lokalni kvartovski šaneri, i spike tko pozna koga "bitnog".
ovaj neplanirani susret od jučer, gdje smo se slučajno u sred zagreba sreli Glock, Mraz, i Mrazov frend i ja, nije uopće krenuo tim smjerom u razgovoru tko koga poznaje.
naručili smo pive i velike porcije čevosa.
ovaj forum ima veliko blago u ljudima sa brojnim iskustvima, od praktičnih znanja i vještina do korisnih poznanstava i proživljenih životnih epizoda.
neki vole pričati o svojim životnim afinitetima, poput mene, a neki to vrlo rijetko iznose u javnost.
tako ja u razgovoru uz pivu i čevape primim neki časopis sumljivog moraja koji je forumaš Glock imao sa sobom kad iz njega ispadnu slike.
na slikama Glock, Chuck i Dolph, najme naš forumaš glock u više je navrata glumio u njihovim filmovima i mjenjao ih u opasnim scenama, radio kao kaskader.
ono što Chuck i Dolph nisu mogli ili im je bilo preopasno odradio je Glock.
pitam ja Glocka zašto hoda po gradu sa tim fotkama, on veli, ma zube si uređuje pa mu zubarka treba fotke gdje se on smije, da mu vidi oblik zubiju, pitam ga pa jer nemaš neke običnije fotke di se smiješ, veli on " pa imam di jašim na dupinima, rukujem se s papom, clintonom i slične, uobičajene mi se situacije nikada nije dalo fotkati veli on.
poanta je ta da među nama ovdje na forumu stvarno ima puno ljudi sa zanimljivim životnim pričama, neke od njih nikada nećemo čuti a neke ćemo možda ipak otkriti ali ne preko tastature nego možda tek uživo, kako ni ja ne bi otkrio ove zanimljive crtice iz života Glocka-osobenjaka da nisam trknuo njegov časopis pri slučajnom susretu forumaša.
sve ostale teme o kojima smo pričali, noževi, kaljenja, titan, svjetiljke sve je palo u drugi plan pored anegdota iz Glockova života.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Opa.... glock, jel može... ovaaj, G. glock, jel može past i koji autogram? Znao sam da me na nekog podsjećate, ali sad kad premjestim Chuckovu bradu i frizuru... ma to je to
Ok, sad ozbiljno. Navigatore, baš to što si napisao, stvarno da ne povjeruješ koliko različitih profila ljudi sa različitim životnim iskustvima ima ovdje... a sve nas veže isti hobi! Lajkam....
glock, ako nije tajna, u kojim filmovima si mijenjao ove akcijske ikone?
Svaka čast... super!
Ok, sad ozbiljno. Navigatore, baš to što si napisao, stvarno da ne povjeruješ koliko različitih profila ljudi sa različitim životnim iskustvima ima ovdje... a sve nas veže isti hobi! Lajkam....
glock, ako nije tajna, u kojim filmovima si mijenjao ove akcijske ikone?
Svaka čast... super!
Zadnja promjena: mali mačak; 10.01.13 14:55; ukupno mijenjano 2 put/a.
mali mačak- lingua
-
Broj postova : 343
Godine : 46
Datum registracije : 05.11.2009
heheeh, kakav Čak ma kakav Dolf, ja poznajem Sisačku Singerizu a čak i oni zaobilaze sisački kvart radi njega....a Glocku puno sreće i uspjeha
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
bi li kolega Glock napisao koji su to filmovi? zanima me, može i na PM. hvala
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Mene je sada strah da mu zubarka greškom ne napravi Dolphove zube...
Ma bravo za Glocka!
Ma bravo za Glocka!
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Datum registracije : 05.03.2010
Eh,Navi,Navi...uvijek nađe materijal za priču.Da.bilo je to lijepo i zanimljivo vrijeme,a sva ta ekipa,uz ovu dvojicu još mnogi,je baš jednostavna i susretljiva.Filmovi su mahom 2.akcijska liga ali bilo je zabavno i unosno.Chuck je tada radio "Hellbound",kod nas preveden kao Đavolja veza,a Dolph "Cover up",nemam naš prevod iako su bili nekoliko puta na Novoj ili RTL.I još nekih dvadesetak + s ostalima(Dudikoff,Pare,Lamas,Curtis,Sophie Marceu)...
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
nisi valjda Američkog Nindžu s Dudikoffom??????
goxxon- guru
-
Heh,on je napravio 3 dijela,ostala 2 David Bradley s kojim smo radili Američkog samuraja.Ovo s M.Dudikoffom je bio Human shield.Ali obično ti sakriju lice kad u jednom filmu pogineš 5-6 puta,ne smiju te odmah potrošit.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Datum registracije : 31.01.2011
sve zanimljivije i zanimljivije svaka čast! ne bi sad oftopičario, možda se nađemo jednom na cugi pa čujem se. pozdrav!
goxxon- guru
-
Molim te da opises detaljno scenu sexa sa Sophie Marceu ukoliko si bio i tamo dubler....!
Za ovo skidam kapu,svaka cast Glock.
Za ovo skidam kapu,svaka cast Glock.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
ovo u Frattovom potpisu nije moja izjava , neznam od kud mu to i kako se nasla tu ..
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Ja, provincijalac, ponovo zalazim u metropolu sutra, priča kao u Kovačića Ante- U registraturi. Za sad su u priči Goxxon i Ivo, (još veo tajne nije pao- tko je od njih dvojice hajdučica, zlobna Laura!) to je dovoljno da se pokrene nepovratna lančana reakcija! Savski Gay. Kada? To nij na meni. Pridite, dojdite, bude svega!
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
KaD?
Mozda i ja navratim,moram u Sakašvilijev prolaz ovijeh dana,sljedeceg tjedna...
Mozda i ja navratim,moram u Sakašvilijev prolaz ovijeh dana,sljedeceg tjedna...
Fratt- MODERATOR
-
sutra navečer u Savskom Gayu u baraci je okupljanje. svi će da časte osim mene!
goxxon- guru
-
Tamo nece,nece biti mene!
Fratt- MODERATOR
-
Fratt je napisao/la:Tamo nece,nece biti mene!
Ajd' navratite, kolega Fret, brže ste od doma tam, nego veleuvaženi kolega najfmejker od kojeg ste sebi svojstvenom podmuklošću naručili zadnji nož, a čiju nazočnost također očekujemo. S radošću.
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Datum registracije : 05.10.2011
ako cu izlazit van necu doci, ako necu izlaziti- dodem !!
NIJE REBUS ! SAMO TAKO ZVUCI!
NIJE REBUS ! SAMO TAKO ZVUCI!
cutlass- guru
-
Danas u 18h na staroj lokaciji (streljana) na Maximiru je neki mini meet istomišljenika pa ko je u mogućnosti neka navrati.
Lokal se zove Aquarel i nalazi se ispred streljane ili malo dalje od terena Čirini sinovi na Maxu.....
Lokal se zove Aquarel i nalazi se ispred streljane ili malo dalje od terena Čirini sinovi na Maxu.....
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
mislim da ću do tada završiti s poslom pa dođem!
NAVIGATOR- master
-
ko dolazi?
jel IVEntura na Mirogoju posto je kraj godine ili su svi skureni koji su trebali biti ?
jel IVEntura na Mirogoju posto je kraj godine ili su svi skureni koji su trebali biti ?
cutlass- guru
-
Okupilo se stvarno staro društvo foruma. Krenut ću s onima stvarno starima dakle jahači apokalipse su bili Ivota, Ikarus, već svjetski proslavljeni nožodjelac Budak i ja. Kao nekada tako i sada stol je pun oštroga čelika. Bilo je tu svakojakih svjetskih i tuzemskoh nožarskih delicija. I konobari su nas se namah sjetili. Neobično, i to bez zezanja, ekipa ostalih posjetitelja akvarela sva se skupilau u dijametralno suprotan čošak od nas, nemam poma zašto
iz velikog izbora za oko mi je zapeo ovaj budakov folder koji je po meni u rangu hatamota, iako nisam ljubitelj tanto oštrice ova je napravljena fantastično.
ekipa nije mogla naći zajednički jezik, oštrih argumenata je bilo na obje strane
potsjetili smo se davnih dana kada smo se zadnji puta ovako okupili prije skoro 2 godine. Istračali smo sve aktualne forumaše i u miru se razišli do idućeg "neplaniranog susreta"
iz velikog izbora za oko mi je zapeo ovaj budakov folder koji je po meni u rangu hatamota, iako nisam ljubitelj tanto oštrice ova je napravljena fantastično.
ekipa nije mogla naći zajednički jezik, oštrih argumenata je bilo na obje strane
potsjetili smo se davnih dana kada smo se zadnji puta ovako okupili prije skoro 2 godine. Istračali smo sve aktualne forumaše i u miru se razišli do idućeg "neplaniranog susreta"
Zadnja promjena: NAVIGATOR; 16.12.14 23:14; ukupno mijenjano 1 put.
NAVIGATOR- master
-
aaaaaa, kjut! herr Gruber und his little tankich se pojavio (Ivo) hehe
goxxon- guru
-
Vidim da ste Ivu držali po strani.........pametno.......a imali ste i argumente za to....
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Datum registracije : 05.03.2010
jel ovo starija verzija Bodege, ne izgleda ko field grade, a ono iznad njega jel Ferrum forge neki stariji model?
p.s. kad budem išao sređivati papire početkom prvog mjeseca u Ministarstvo, volio bih da sudjelujem u jednom ovakvom susretu.
p.s. kad budem išao sređivati papire početkom prvog mjeseca u Ministarstvo, volio bih da sudjelujem u jednom ovakvom susretu.
vladomado10- lingua
-
Broj postova : 477
Godine : 34
Datum registracije : 12.06.2013
Vladomado, ovakvi susreti drže se u tajnosti do zadnjeg trena i samo rijetki imaju pravo sudjelovanja. To je pravo stjecano godinama kroz brojne tajnovite obrede. No ima način kako te obrede i inicijaciju zaobići !!!??? pozoveš rundu i nuta si!!!!
Zadnja promjena: NAVIGATOR; 16.12.14 23:32; ukupno mijenjano 1 put.
NAVIGATOR- master
-
Još bolje imam odličnog Schneider TAP8 piva , tako dobro necete naci u RH lako
vladomado10- lingua
-
To mi zvuči kao valjana ulaznica! To bumo konspirativno srkali iz škanicla pod stolom a na stolu čaj od metvice! Među oštricama.
NAVIGATOR- master
-
prvo bi se zahvalio prijateljima na krasnom druzenju i casici razgovora .. Ivotu zahvaljujem i na flasici HVALA IVO, jako ste me dirnuli .. u srce , ne u ...
Navija nisam vidio dugo vremena , i unatoc par kila manje , ostao je isti , veliki zaljubljenik i "železo"
Ikarus po starom , od njega covek stalno moze saznati informaciju vise
hvala sudionicima jos jednom .. vidimo se i drugi put , sektor JUG!!
kolega , ovo nije Bodega to je najveci Begg - BEGGATTI !
iznad je Tuff , razvikani , trazeni , cijenjeni i precijenjeni , prerazvikani i smijesni .. narocito za cijenu od 2300$ of makera!!
suludo !! na nozu 5 gresaka vidljivih iz svemira ..
LP
Denis
Navija nisam vidio dugo vremena , i unatoc par kila manje , ostao je isti , veliki zaljubljenik i "železo"
Ikarus po starom , od njega covek stalno moze saznati informaciju vise
hvala sudionicima jos jednom .. vidimo se i drugi put , sektor JUG!!
vladomado10 je napisao/la:jel ovo starija verzija Bodege, ne izgleda ko field grade, a ono iznad njega jel Ferrum forge neki stariji model?
kolega , ovo nije Bodega to je najveci Begg - BEGGATTI !
iznad je Tuff , razvikani , trazeni , cijenjeni i precijenjeni , prerazvikani i smijesni .. narocito za cijenu od 2300$ of makera!!
suludo !! na nozu 5 gresaka vidljivih iz svemira ..
LP
Denis
cutlass- guru
-
sumnjao sam da bi mogao biti beggati al, ovu verziju nisam vidio nigdje, ne sviđa mi se ionako, bolje je puno ferrum forgeova nego jedan on
vladomado10- lingua
-
Stranica 6 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Susret
» Susret na Dravi 2019
» 1. SUSRET - 01.05.2009
» 2. SUSRET - 07.08.2009
» 3. Susret - 01.01.2010
» Susret na Dravi 2019
» 1. SUSRET - 01.05.2009
» 2. SUSRET - 07.08.2009
» 3. Susret - 01.01.2010
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 6 / 8.