FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

NEPLANIRANI SUSRET

+33
Frenky
Simke
maxina
puls
Fratt
Strider
Hombre
goxxon
Bare
Migach
ivo
yasko
Guybrush
urbana_gorila
Viking
sinke
Knife_maniac
glock
Šimun
Medo Gradela
Target
Ikarus
Dravman
sgt bear
skyrunner
lonewolf
Fugitive
cutlass
Mraz
brdo
kengur32
Luftwaffe
NAVIGATOR
37 posters

Stranica 5 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 Empty Re: NEPLANIRANI SUSRET

Postaj by cutlass 19.12.12 18:59

bilo bi mi drago upoznat tog vragolana , dapace , i povest ga ako treba

cutlass
guru
guru

Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 22.12.12 12:48

kako je bilo i nedogovoreno nekolicina nas forumaša, koji dajemo prednost druženju u živo nad virtualnim druženjem preko tipkovnice gdje svi olfa imamo kornjače na trbusima, okupili smo se u birtiji u savskom gaju. svi ostali nazočni na ovome druženju pristali su na ovu krčmu kako bi hromi Puls, prastari manje pokretan Ivo, i radišni s posla dolepršali Goxxon također prisustvovali okupljanju.
osim njih, interijer nalik najopskurnijim zakutcima iz šenoinih romana ukrasili su i Mraz, Strider, Cutlass i moja malenkost.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0654Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0653Medium

kako smo svi bili ili sa posla ili sa puta, čitaj gladni, dobro nam je došao kolut, jegera, glavice luka, kruha.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0630Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0631Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0636Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0643Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0644Medium

navedeni artikli bili su odličan test poligon za naše oštrice kojih se i na ovome umirovljeničkom druženju skupilo poprilično.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0650Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0637Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0645Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0666Medium

i dok su ponovno uvijek isti radili za dobrobit sviju, drugi su iz informacija friško pristiglih iz udaljenih krajeva hrvatske stjecali osobnu korist i dobit.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0647Medium

pred sam kraj druženja, pristigao je i Gorila u poslijepodnevnim je satima krenuo s posla na susret, po vremenskom intervalu koje mu je trebalo za dopedalirati do savskog gaja zaključujem da radi kao splavar za ilegalne imigrante u blizini murskog središća.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0669Medium

evo još nekoliko fotki sa druženja(skojevac Mraz)

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0673Medium

termiti su sve jestivo potamanili pa su i štapići došli na red

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0657Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0639Medium

za kraj je Ivotu kako i dolikuje najstarijem partijaneru dodjeljena i nagrada. uručio mu ju je osobno gorila(u svečanom je govoru nešto promrmljao da su mu prsti na tastaturi bili brži nego pamet)

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0676Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0679Medium

prekrasan ručno rađeni stolni stalak za bocu medicinskog kisika koja bi vremešnom ivi uskoro mogla i zatrebati na ovakvim druženjima s mlađarijom.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0680Medium

lijepo druženje, nismo puno ni popili a osoblje krčme je bilo više nego uslužno pa su nam posudili tanjure, solenke itd.

za kraj konstatacija da je moja seba u obračunu oštrica ipak bila pobjednik. najviše je jegera i kruha izrezala iako joj se denisov kineski folder opasno približio. zapravo uz pridjev denisovo uopće nije potrebno isticati da se radi o kineskom jer to se već odavno podrazumijeva.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_0660Medium

Zadnja promjena: NAVIGATOR; 22.12.12 13:21; ukupno mijenjano 2 put/a.
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 22.12.12 13:04

"prekrasan ručno rađeni stolni stalak za bocu medicinskog kisika koja bi vremešnom ivi uskoro mogla i zatrebati"

Hahahahahaha, win komentar.
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Simke 22.12.12 14:35

He,sto vam je lose. Rado bih podmetnuo malo i svoja ledja da vam olaksam teret. Vidim jadni da niste mogli da savladate kobaju i jegera. Rado bih uskocio da vam pomognem od srca.
Simke
Simke
bomber
bomber

Male
Broj postova : 144
Godine : 54
Datum registracije : 19.12.2012

[Vrh] Go down

Postaj by puls 22.12.12 15:27

Jeste li primjetili kako je NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 fotogeničan........vuk u janjećoj koži!

Inače, odlična večer.......... društvo, razgovori, teme, spiza..........

Anegdota:vidjevši luk i jeger konobarica, sirota, priupita (u dobroj namjeri) Trebate li nož? NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 990630
puls
puls
guru
guru

Male
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 22.12.12 15:38

hahaha, da , na to smo zaboravili ..
a mi pras u smijeh ... "nekako cemo se snaci" NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 22.12.12 16:45

puls je napisao/la:Inače, odlična večer.......... društvo, razgovori, teme, spiza..........

Anegdota: vidjevši luk i jeger konobarica, sirota, priupita (u dobroj namjeri) Trebate li nož? NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 990630
Očito im je bilo dobro što mi je veoma drago.

Mislim da bi ovu tvoju anegdotu trebalo staviti na neko vidljivo mjesto na forumu NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256

Hombre
guru
guru

Male
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Strider 22.12.12 17:10

Hahahhaha da boca s kisikom xD
Super provod, nema što! NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 nam je za Božić poklonio cijelu vreću klementine koje je, priznao, sam kupio u dućanu preko puta, čak je rekao da je izabrao najljepše. Mrazek i ja zalutali smo negdje u opasnom Čučerju- temelj koga je nastala legenda o labirintu i Minotauru. Iako nas, po vašem vremenu, nije bilo svega nekoliko minuta, nama su prolazili dani, tjedni, pojam je vremena izgubio smisao. Gladni, obrlatili smo NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 -tove mandarine i ostavljali kore po cesti od kostiju da bi se znali vratiti.

Ponovilo se uskoro!
Strider
Strider
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 24.12.12 9:13

Baš ugodna večer. Moram spomenuti da je "savskogajska krchma" Hilton hotel prema opskurnom i stješnjenom brlogu u kojem se inače sastaje forumska sekcija - istok.
Dok smo mi smrtnici ćaskali o koječemu, najfmejkerski lobi je bio neumoran, Katles je cijelu večer kalio, ali, Boga mi, kolega Strajder nije popuštao, čak ni na 250 ! Nisam ih prisluškivao, ali je, potpuno izgubivši kontrolu, Katles u jednom trenu uskliknuo:"Moraš ga dići na xy i tek onda ti je tvrd !", a mladome Strajderu su samo okice zaigrale NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 747986 . Ja sam, naravno i ove večeri izvukao osobnu korist, počeo sam, naime, na rate kupovati Lucyu, prekrasni lovački nož majstora Budaka. Ovim tempom i visinom anuiteta, do 2017. je moja i božja !
Općenito, baš zanimljiva i raznovrsna ta naša riječka sekcija. Kolega Target je čovjek koji od svih dosad u mojem životu upoznatih, bez ikakve ozbiljne konkurencije, najbrže priča. Ustvari, on ne priča, ispaljuje rafale, poput junaka Kurosawinih filmova ! Za razliku od njega, kolega Strajder, fin i odmjeren mladić, briljantan shtudent (koji je upravo uspio parcijalno upisati prvu godinu), priča neobično tiho, kao da nešto za se mrmlja. Pošto sam ja na lijevo uho nagluh, valjda od pucanja iz puške, Bog će ga znat, naši su dijalozi tekli otprilike ovako; Strajder:"Barba Ivo, di vi radite ?" Ja:"Ma ne sadim ti ja, moj Loris puno toga, samo malo kumpira gori u Trpucima." I tako to, Mraz je po običaju diskretno škiljio odispod svoje lenjinovske šilterice, pokazivao bicepse i zapisivao u notesić narodne mudrosti, te neobične i retke reči, smješkao se, pa pipkao nogom ispod stola Goxona, koji je, razgaljen, nakon svakog Mrazova dodira naručivao dvautri, Navigator vrijedno fotodokumentirao, a kolega Puls smazao sav čips i štapiće koje je za naše goste kupio, ne oprostivši ni Navigatorovu jegeru. Mislim da je s druženja otišao barem pola kile teži (a i inače je težak čovjek). Gorila je, po običaju, dobrano okasnio i donio mi, kao što vidjeste, stalak za kiseonik, na kojem mu javno zahvaljujem, makar takav isti već imam.
Sve u svemu, baš nam je lipo bilo. Volim ja svoje forumite i susrete s njima, žao mi je što s nama nije bio moj dragi frend Ikarus, inače redovit učesnik ovakvih krchma-skupljanja, onda moj duhoviti pajdo iz Zaboka, životni partneri SS i Pjer, ali tko bi nas sve skupio ? Pa vas i ovom prigodom sve skupa pozdravljam, ma gdje bili i želim vam Sritan Božić !
Vaš shjor Ivo
ivo
ivo
guru
guru

Male
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 24.12.12 9:30

krasne li Bozicne cestitke !
bravo shyor Yvo, hvala i također svako dobro!

I ne brinite , prva Lussyjina rata je pohranjena duboko u srcu i naravno popijena istu vecer NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 393492

cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 24.12.12 10:02

cutlass je napisao/la:krasne li Bozicne cestitke !
bravo shyor Yvo, hvala i također svako dobro!

I ne brinite , prva Lussyjina rata je pohranjena duboko u srcu i naravno popijena istu vecer NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 393492

Hvala vam na komplimentu, dragi kolega Katleše. Onaj zlobni forumaš koji bi slijedom goreoznačenog zaključio da ste vi čovjek koji bi i vlastito srce propio, imat će s menom vražjeg posla NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 564295 !
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by puls 24.12.12 14:43

Krasno susjed, krasno.......

....evo suzu pustih...djeca pitaše tata, što ti je....ah, ništa. naašiljio sam se na bor...
puls
puls
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 24.12.12 15:52

Ivin bor danas doduse objeshen,nekad je bio strashno naoshtren na radost negovih kolegica i ponekad kolega s posla...tako da nije ni chudo kolega Puls sto ste suzu kanuli.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 24.12.12 19:36

Znao sam da će stari lisac omađijati cijelo društvo a onda krenuti u perfidno blaćenje i cipelarenje!

Ne samo da je ocrnio svakog na susretu već se očešao i poštenih forumita koji nisu bili prisutni!

Mislim da su projekti radnog naziva "na kavi s Ivom" postali pravi survival testovi za forumaše!

Počeli smo se na PM hvaliti koliko smo susreta s NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 preživjeli!

Evo da se javno pohvalim(po savjetu psihijatra) -preživio sam (čak) dva susreta uživo s dotičnim!!

Uhhhhh.........sad mi je lakše!
maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011

[Vrh] Go down

Postaj by puls 24.12.12 21:08

Fratt je napisao/la:Ivin bor danas doduse objeshen,nekad je bio strashno naoshtren na radost negovih kolegica i ponekad kolega s posla...tako da nije ni chudo kolega Puls sto ste suzu kanuli.

Kolega Fret, vjerovat ću vam na riječ. NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 304316

Kolega Maxina, u potpunosti vas razumijem. NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 323904
puls
puls
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 24.12.12 23:28

maxina je napisao/la:Mislim da su projekti radnog naziva "na kavi s Ivom" postali pravi survival testovi za forumaše!

Počeli smo se na PM hvaliti koliko smo susreta s NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 preživjeli!

Evo da se javno pohvalim(po savjetu psihijatra) -preživio sam (čak) dva susreta uživo s dotičnim!!

Uhhhhh.........sad mi je lakše!
Obzirom da psihijatri baš preporučuju ponovno suočenje s traumom nakon traume da bi se brže prevladala predlažem da se s njim počneš još češće družiti NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 4h9onkpq0acphmrnan5n

Hombre
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 28.12.12 16:19

i ovaj je susret od jučer ispao totalno neplanirano. najme bilo je dogovora da se nekoliko nas nađe na starom mjestu u bircu akvarel na streljani oboj kraj maksimira.
čučerska obavještajna služba je na sreću dobro ovaj puta obavila posao i na vrijeme doznala(ozna sve dozna) da nam je omiljeno mjesto potezanja oštrica od nedavno zapečačeno državnom plombom.
našli smo se u mome kvartu na rezervnoj lokaciji u bircu snoopy gdje su također već navikli da hladan odbljesak visokopoliranog uberoštrog čelika.

ekipa je bila probrana, Ivo, Ikarus, Cutlass i ja(Navi), (fotkao konobar)

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1021Medium

jedini kome lokacija baš nije bila po volji je naš vremešni dalmatinac NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 kojega smo smjestili podno svetinje u mome kvartu i šire, dinamovog grba. lijepo se vidi oduševljenje na Ivinom licu.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1016Medium

forumaških tema nije nedostajalo a kao novost je najavljeno da se od sada čučerski nožodjelac počinje baviti preprodajom karamboliranih foldera, eh što se sve ljudi neće sjetiti raditi kako bi se dovinuli općoj krizi.

na žalost karamboliranih primjeraka nismo imali ali onih extra klase nije usfalilo. iako je kriza itekako svima zavukla ruku duboko u džepove i novčanike ipak je teško ne primjetiti da su primjerci koji iz tih istih džepova svakodnevno izlaze sve rafiniraniji i rafiniraniji.
kako sam i nedavno prognozirao da će sebenze i titanska remek djela sličnog ranga začas postati svakodnevica. ono što je u hrvatskoj prije 5 godina nekad npr. bio spyderco.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1012Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1007Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1011Medium

i štivo je bilo u duhu foruma

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1014Medium

iako su hi end škljoce plijenile pažnju, čak i pored totalno egzotičnih primjeraka, koji su i na ovome okupljanju mijenjali vlasnike, ipak najzapaženiji je ostao komad grane. u rukama majstora opasno oružje.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1025Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1032Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1018Medium

i danas se identično druženje ponovilo u nešto izmjenjenom sastavu.
teško je koji puta ponoviti onaj iskonski prvotni štimung jučerašnjeg gotovo spontanog druženja.
današnje je prošlo u za mene totalno uzaludnim raspravama, tko si je s kime dobar i ko koga bitnog poznaje. to su mi iskreno najuzaludnije teme i nažalost vrlo često ulaze u opticaj kada se u birtiji okupe kvartovski fakini pa baš i nemaju o čemu pametnom razgovarati. onda obično razgovor krene putem:"znaš ti onog XY, ma ja sam si s nime skoro ko brat al ne mogu mu se baš sad sjetiti prezimena ni gdje živi al mi smo si frende ko od iste majke rođeni"
srećom pronašao sam si opravdanje za time out od takvih tema i proveo prijepodne u fotkanju, u dvorištu birtije, nekih egzotičnih oštrica forumaša Glocka koje će se uskoro pojaviti u tržnici.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1046Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1049Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1082Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1143Medium

možda teme danas nisu bile po mojoj mjeri ali daleko od toga da druženje nije bilo ugodno i korisno, a neke su oštrice i danas mijenjale vlasnike. koje?
to možda saznate u izvještaju iz idućih neplaniranih forumaških druženja.
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by puls 28.12.12 17:04

NAVIGATOR je napisao/la:

ekipa je bila probrana

je....sam nečastivi vas je birao... NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 368870

NAVIGATOR je napisao/la:
jedini kome lokacija baš nije bila po volji je naš vremešni dalmatinac NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 481349 kojega smo smjestili podno svetinje u mome kvartu i šire, dinamovog grba. lijepo se vidi oduševljenje na Ivinom licu.

Mislim da je sjeo na nešto NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 676815

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256 NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256 NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256
puls
puls
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Hombre 28.12.12 18:26

puls je napisao/la:
NAVIGATOR je napisao/la:

Mislim da je sjeo na nešto NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 676815

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256 NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256 NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256
A možda je ovo čudna sjeta u očima...

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 C6dw7mkx5gx9i33k1r

Hombre
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 28.12.12 22:25

bas je bilo dobro ova dva dana popricati s prijateljima i izmjeniti nova iskustva i spoznaje ..

i naravno nabaviti nove rezervne dijelove , hahahah
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 03.01.13 0:28

danas se u prijepodnevnim satima ponovio susret na novoj alternativnoj lokaciji nakon mućki zatvaranog našeg omiljenog sastajališta birtije akvarel na streljanai oboj.

ekipa je bila nešto drugačija i upoznali sam dva nova forumaša.

uz sveprisutnog glocka, cutlassa, pulsa i mene, skupu su prvi puta nazočili forumaš frenky i alan.

stol nikada nije bio bogatiji,a na fotkama se vidi otprilike polovica od onoga što se po rukama vrtilo. i danas su ovdje noževi mijenjali vlasnike.

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1526Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1529Medium

NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 IMG_1531Medium

neznam kako mi je promaklo fotkati denisov abbys nož NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 374724
a još mi je manje jasno kako ga je čovijek koji si ga je priželjkivao više od 20 godina i na čiju je inicijativu sibert napravio ovu filmsku legendarnu repliku, kako ga se odlučio odreći i prodati ga???
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 03.01.13 0:43

kaj očes , pa dobru je odluku donio ..
sad konacno ima pravi noz - BUDAK , a ne neki iz Sibira ili od kud vec .. NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 69343

a gle , prejaka je zelja za pravim komadom celika bila u njemu i popustio je mojem pregovarackom sarmu ..

o kvaliteti noza nije bilo ni rijeci , osim toga , dobio sam polu naostren noz ?!? WTF?!?!

da , danas je bilo jos jedno lijepo okupljanje , a i skupilo nas se ..
bas je to krasno , sa svih strana sjevaju ostrice, prica se o terencima, o extremnim sportovima , razmjenjuju se iskustva i zivotne stecevine NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 69343 ... uglavnom , odlicno je to .,.

cim vise takvih okupljanja ..

ljudi , vodite ljubav , ko mi , a ne rat NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 747986
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Frenky 03.01.13 0:43

pa da, tu fali još jedno desetak većih komada.

doduše i ovako izgleda kao da je murija rasprostrla zapljenjeno naoružanje poveće zločinačke organizacije u svrhu prezentacije novinarima. NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 747986
Frenky
Frenky
spikač
spikač

Male
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 03.01.13 0:49

sve je dobro dok ne počnemo međusobno kockati životne stečevine NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256
da siguran sam da je svaki tvoj upotrebljiviji od ovog teškog podvodnog polunaoštrenog.

Frenky istina NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by puls 04.01.13 15:49

...žao mi je samo što prerano napustih ovaj eminentni skup......ugodno društvo i impozaantnna količina rijetkih i vrijednih oštrica.......plus Katlesov gabor..... NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 747986
puls
puls
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 04.01.13 21:21

bome je gabor NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 478256 al valjda prvi puta da bi i ja rado gabora
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 04.01.13 21:28

deckiii, miiirrrr...

mogu ga jos koji put donijet da Ga taknete NEPLANIRANI SUSRET - Page 5 69343
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by PJER 04.01.13 21:36

cutlass je napisao/la:deckiii, miiirrrr...

nemoj da te Szingeritza čuje
PJER
PJER
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1838
Datum registracije : 12.02.2011

[Vrh] Go down

Postaj by maxina 04.01.13 21:38

PJER je napisao/la:

maxina
maxina
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2512
Datum registracije : 19.11.2011

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 04.01.13 21:45

PJER je napisao/la:

Sisački iščupatelj ?
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down