Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Low-end noževi
+128
josipp
Wolfy
maxina
blinddog
Redneck
didapatak
Hombre
heks
šumski divljak
ssverko13
kengur32
JillValentine
franciscus
Okibex
orao
Medo Gradela
meki_zg
GROUND ZERO
Mačak
Luftwaffe
skyrunner
Elp
Target
Quanah
Olimp
zeleni
vladimir-vlay
UBERSOLDAT
Login
Krik Naglas
Stevan Feher
betoveen
Rumun
Ris
GR7PH!X
glock
bitmap
alen_@
scout
bop
damjan
Knele.bl
hankok
Survivor10
rtiduti
Tahdonvoima
baron
Šimun
Unkas
RoundMan
Afrikanac
redbeard rum
jratko30
biga
Fratt
Ikarus
pero333
Nero Rii
UrchinStar47
jerc1
Spuzva Bob
boletus
mrkva4
puls
cobra
azbla
neon
zak
Mraz
ZNG-sb
medo
stefan_nis
p.strumf
Jolender
frbr
Igsy
djomla
Cave Bear
krtica
cidnam
Pomorac
Wild Wolf
Nino G
Mrki Medo
sgt bear
lonewolf
Marko
Zokac
pinco
WILLY
LupusREBEL
NAVIGATOR
zippo
Drvo
Adept
Qark
đoni
Zivko Les
maks1969
girdeaux
mastershooter45
morski
Nahualli
tigi
cabala - baniran
rinos
Mandić
buber75
Strider
spyder
Dukati
Samobaniran
Mladen
elvin
LUKSA
Knife_maniac
Domo
ben-66
ficovk
Stoney
tihoos
Stule
MI666999
šaran_porcijaš
LEGION66
Wood-000
mariobab
M5
132 posters
Stranica 19 / 25.
Stranica 19 / 25. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Low-end noževi
A čuj,GR7PHIX,ako imaš negdje da ga istestiraš,stavi ga između dvije grede na pola oštrice pa se objema rukama objesi o njega i napravi par zgibova pa ako izdrži super ,ako ne,nije toliko skup,1ookn,nabaviš novi.Ja tako isprobam svaki veći komad koji nabavim.I moraju se savijat ali i ispravit,nož mora bit elastičan.3OO KG...hm,Trailmaster ima 8mm pa ne znam baš da bi toliko držal.Ipak,ako si ti zadovoljan to je najvažnije.
glock- mr.spika
- Broj postova : 1128
Datum registracije : 31.01.2011
@r70,za bushcraft mora garant,ako mu ne paše drška,može jednostavno napraviti drvenu..Bushman je više survival nož.Bushcraft su više da tako kažem one ''fine'' oštrice kao kod more..U svakom slučaju Mora može za oboje,samo različiti modeli.
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
glock je napisao/la:A čuj,GR7PHIX,ako imaš negdje da ga istestiraš,stavi ga između dvije grede na pola oštrice pa se objema rukama objesi o njega i napravi par zgibova pa ako izdrži super ,ako ne,nije toliko skup,1ookn,nabaviš novi.Ja tako isprobam svaki veći komad koji nabavim.I moraju se savijat ali i ispravit,nož mora bit elastičan.3OO KG...hm,Trailmaster ima 8mm pa ne znam baš da bi toliko držal.Ipak,ako si ti zadovoljan to je najvažnije.
Pod ovo najbolji na svijetu sam mislio za mene najbolji na svijetu ja jesam svjestan da taj nož ne može biti najbolji na svijetu ako čemo realno ali za mene je to je ono što kažem da mi je najdraži ... Ja na njega negledam kao na svaki nož . To je nož nekad ponosne armije on je zaštitni znak kalaša m48 samim time i vojske naše... Više volim te vojne noževe nego lovačke! Ja sad imam taj nož ali ja sam spreman bio dati američki vojni nož koji vrijedi sigurno 2-3000 kuna za taj nož što ti kažeš 100 hehehe jbg.. Ovo što kažeš za gredu kad ga gledam ovako i kad pipam oštricu reko bih da bi izdržo nimalo nije savitljiv mislim ni nemože biti savitljiv jer ima rupicu u sredini te se može koristit kao škare za sječ ... Ali nemogu ja reć dali bi puko ili ne isprobavat nebi išao jer nebi volio da mi pukne ionako taj nož nesluži da se ide isprobavat koliko je otporan koliko ja znam na čovijeku taj nož nemože puknit niti kad sječeš neku granu ili životinju kad režeš ili šta ti ja znam šta ... A ovako na gredi većina noževa če puknit ipak nisu ti noževi rađeni za bi mi isprobavali koliko je otporan jer bitno da taj nož nemože puknit pri običnim radnjama onome čemu nož služi... tako da isprobavat neču nebi volio da mi pukne iako se ja nebi s nikim kladio da bi možda izdržo jbg da imam dva išo bi to radit ali imam jedan
GR7PH!X- zelembara
-
Broj postova : 25
Godine : 33
Datum registracije : 19.02.2011
Ja bih ti predložio da ušparaš još malo i kupiš si ovo...
http://replikart.com/lovacki-nozevi/969-black-fox-008wd.html
Krik Naglas- bomber
-
Broj postova : 108
Godine : 45
Datum registracije : 13.08.2010
nema frke,ko sta sam rekao,ako si ti zadovoljan to je najvažnije,a najbolji nož na svijetu je imaginaran pojam,najbolji za šta,ima puno različitih namjena pa je i bez veze neki nož proglašavati najboljim.Koji američki vojni vrijedi 3 soma kuna,znaš marku možda.Trenutno ti je jedan takav tvoj na njuškalu za 1ookn.E,kalaš je bio ak47 ili ak74,zastavina verzija m7o,m48 je stara tandžara petometka s bajonetom,dobronamjerna opaska.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
glock je napisao/la:nema frke,ko sta sam rekao,ako si ti zadovoljan to je najvažnije,a najbolji nož na svijetu je imaginaran pojam,najbolji za šta,ima puno različitih namjena pa je i bez veze neki nož proglašavati najboljim.Koji američki vojni vrijedi 3 soma kuna,znaš marku možda.Trenutno ti je jedan takav tvoj na njuškalu za 1ookn.E,kalaš je bio ak47 ili ak74,zastavina verzija m7o,m48 je stara tandžara petometka s bajonetom,dobronamjerna opaska.
Model noža je Buck-184 Buckmaster inaće nož za preživljavanje proizvodi se u dvije inačice za potrebe vojske i sport ovaj što ja imam je vojni jer nema kompas ni špage u rućki a imam i taj za preživljavanje ima kompas dole na dnu ručke ima špaga unutra odnosno konopac mali ... Na nožu ovom mom piše na oštrici us -army pa je vjerovatno vojni a dobio sam ga iz kanade od tetka...Htijeo sam u burzu stavit da mjenjam taj nož za jna nož ali odusto sam ... Moj stari je u ratu imo zastavu m70 i on za to kaže kalaš i mi svi kažemo kalaš jer je inačica slična ak-47 ... Upravo na taj m70 ide bajonet taj jna... Ovo si u pravu svaki nož je za svoju namjenu dobar.. I ne slažem se da postoje loši noževi svaki bajonet ili nož građen je da bude što kvalitetniji i da služi svrsi namjeni svojoj... Nitko pa tako ni JNA nije išla radit te noževe da budu kako kažu savitljivi loši, da pucaju lagano da su klimavi valjda su ljudi znali šta rade nitko takav nož na svijetu nebi proizveo nego su uvijek pazili da bude što kvalitetniji pa tako i JNA . :migg:
GR7PH!X- zelembara
-
GR7PH!X je napisao/la:Igsy je napisao/la:Ja mislim da vi do sada niste držali u ruci, a kamoli koristili ništa kvalitetnije od toga i onog "solidnog lovačkog nožića" s prve stranice ove teme koji mi liči na neku jeftinu kopiju starih puma noževa kojih ima nabavit novih na pazaru za 100, 200 kn. Tako da vam je to vrhunac. Uz dužno poštovanje prema vašim očevima, to što su oni s tim noževima prošli rat i "tisuće kilometara šuma" ne znači da je to najbolji nož na svijetu, a bome ni među boljima prije 20 godina, a u današnje vrijeme pogotovo. Možda ih nisu baš ni "mučili" svo to vrijeme pa su imali sreće da im izdrže svo to vrijeme, za razliku od tisuće onih vojnika kojima su se iskidali već nakon par dana korištenja... Moj otac je također prošao domovinski rat s jednim JNA nožem (M51) i on i ja smo se složili oko toga da je to bilo sr*** od noža pa ipak sam si ga ostavio u kolekciji zbog meni sentimentalne vrijednosti. Nabavio sam i još jedan polovni isti taj model baš da ga testiram i ono nakon par dana vucaranja okolo, zaključio sam da ga brije bilo koja Mora. (Drška se brzo rasklima, loš sloj vojno zelene boje po svemu koji se brzo se ljušti, kožni obruč za remen skoro nikao spojen za futrolu i svima to prvo otpadne, čelik pre mekan i lako se krivi, vrh mi je puknuo u grani starog oraha promjera 5 cm... pametnom dosta).
Eto a meni taj bajonet-nož za m48 predstavlja sentimentalnu vrijednost bivše stare JNA.
Mom starom je dovoljno to da mu je taj nož život par puta spasio mislim da znate o čemu se radi kad kažem da mu je par puta spasio život nebih o tome...Ugl taj nož JNA je meni najdraži nož od svih koje imam. Reko si da od nas nitko nije držo prave noževe osim toga u ruci,pa bih se tijeo pohvalit da imam malu kolekciju lovačkih noževa ... Od američkih vojnih do hrvatskih i lovačkih a upravo taj JNA mi je najdraži. Ovo na kraju što kažeš neznam na koji nož misliš pod time da ima mekan čelik . Jer ovaj nož JNA ima iznimno tvrd čelik vidim po opipu i korištenju . A ručka je željezna. Imaš više vrsta tih noževa JNA . Tebi se reci drška rasklimala možda imaš takav nož sa drvenom drškom ili polu plastika polu željezo.. Vidio sam i takvih ja recimo imam sa željeznom drškom učvrščenom sa dvije strane . Mislim sam pogled dovoljno govori da nemožeš rasklimat nešta što je dobro učvrščeno ... Ja neznam šta je kod tog noža čvršće oštrica ili drška tako da se neslažem u nečem s tobom. Imaš ti pravo nije to najbolji nož na svijetu ja to nisam ni reko ja sam samo reko da je taj nož meni najbolji od svih ovih koje imam a imam dovoljno za malu kolekciju
Htijeo bi ispravit ovo m48 htijeo sam reći m70 ! Zeznio sam se znam za m48 lići na mitraljez ima sastrane onak metke kao za strojnicu ...
GR7PH!X- zelembara
-
ako se dobro razumijemo m48 ne lići na mitraljez... sastrane je zatvarać i otvor za izbacivanje čahura...
a šta se tiće tog noža mislim da ćeš se jako razočarat u njemu...
imaš puno o tome tu na forumu...
loša kvaliteta čelika...
neugodna drška...
ne drži oštrinu...
korice sa sijekaćem žice???
normalno ovisi šta misliš radit sa njim ali opet...
on je "možda" služio svrsi ali vreme ga je debelo pregazilo jer da nije i danas bi se koristio...
loša kvaliteta čelika...
neugodna drška...
ne drži oštrinu...
on je "možda" služio svrsi ali vreme ga je debelo pregazilo jer da nije i danas bi se koristio...
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
Pošto se ova rasprava odužila prebacujem ju u zasebnu temu.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Da li se samo meni čini !?
Tip jednostavno zajbeava i sprda, ako se ovako nastavi forum je totalno u krucu, šteta
LP
Tip jednostavno zajbeava i sprda, ako se ovako nastavi forum je totalno u krucu, šteta
LP
rtiduti- bomber
-
Broj postova : 140
Godine : 54
Datum registracije : 08.05.2010
bez obzira jel se tip sprda ili ne, bitno je da drugi forumaši koji čitaju ovu temu budu svjesni da se radi o jeftinom artiklu masovbne proizvodnje koji iako mu je namjena za sve i svašta zapravo nije za niš. imao sam nekoliko takvih komada, baš ona crna i svi su se raspali, dobro istina je da sam ih koji puta koristio i za bacanje, nakon kaj sam skužio da im je oštrica od materjala kao od konzerve za ribice. da ih bar za nekaj iskoristim a da ih ne bacim u smeće. na žalost mekani materjal nije bio dobar čak ni za to jer se ručka i oštrica pigala kod svakog jačeg pogotka od inercije, nož bi se zapiknuo u drvo a masa ručke je oštricu spigala. nakon nekog vremena ručka bi jednostavno otpala. no bolje je imati i takav nož nego nikakav, makar za cvijeće u vrtu okopavati.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
I meni se isto to čini.r70 je napisao/la:Da li se samo meni čini !?
Tip jednostavno zajbeava i sprda,
Jolender- spikač
-
Broj postova : 746
Godine : 58
Datum registracije : 09.03.2010
Dečki ja sam inače kolekcionar AK47 bajoneta, u kolekciji imam preko 50 komada ak bajoneta.
Ovdje je dio koji sam slikao prije 2 godine, naraslo je to još malo.
Uglavnom upoznat sam sa verzijama ak bajoneta koje su se radile kod nas, preko europe pa do egipta pa sve do kine i sj.koreje, čak imam i jednu s kube. Sve je to ljudi moji čisti šrot ako u uzbir uzmemo survival potrebe i noževe koji nam se nude za bushkraft. Ovakva najjeftinija bajoneta kod naj je cca 100-150kn na aukcije.hr ,jugo verzija JNA. Za te pare bi radije uzeo Moru ili nekakav pošten nož nego bajonetu, naravno ako nam treba za prirodu i te šeme.
Te bajonete su bile ok u svoje vrijeme, čak su bile i cool zbog ovih raznih dodataka ,rezača žice i sl. rambo fora, ali vjerujte da je oštrica čisto sranje.. nije namjena bajoneta oštrenju i rezanju već da ubode, takve oštrice brzo se tupe i rđu primaju. Jesu robusne i izgledaju čvrsto, ali samo zato jer imaju u sebi pun k. nepotrebnog materijala koji je nađičkan i teške su bespoptrebno - naravno s gledišta upotrebe u prirodi.
Svima savjet da si uzmu klasican nož, lovački, survival i sl. nego bajonetu ako misle u prirodu ići. A ako kupujete iz fore ili za ukras samo naprijed, imate obično dobru ponudu na aukcije.hr, a za momka iz Osijeka imaš ih na autopiji nedjeljom i na sajmu antikviteta u tvrđi svake prve subote u mjesecu.
Ovdje je dio koji sam slikao prije 2 godine, naraslo je to još malo.
Uglavnom upoznat sam sa verzijama ak bajoneta koje su se radile kod nas, preko europe pa do egipta pa sve do kine i sj.koreje, čak imam i jednu s kube. Sve je to ljudi moji čisti šrot ako u uzbir uzmemo survival potrebe i noževe koji nam se nude za bushkraft. Ovakva najjeftinija bajoneta kod naj je cca 100-150kn na aukcije.hr ,jugo verzija JNA. Za te pare bi radije uzeo Moru ili nekakav pošten nož nego bajonetu, naravno ako nam treba za prirodu i te šeme.
Te bajonete su bile ok u svoje vrijeme, čak su bile i cool zbog ovih raznih dodataka ,rezača žice i sl. rambo fora, ali vjerujte da je oštrica čisto sranje.. nije namjena bajoneta oštrenju i rezanju već da ubode, takve oštrice brzo se tupe i rđu primaju. Jesu robusne i izgledaju čvrsto, ali samo zato jer imaju u sebi pun k. nepotrebnog materijala koji je nađičkan i teške su bespoptrebno - naravno s gledišta upotrebe u prirodi.
Svima savjet da si uzmu klasican nož, lovački, survival i sl. nego bajonetu ako misle u prirodu ići. A ako kupujete iz fore ili za ukras samo naprijed, imate obično dobru ponudu na aukcije.hr, a za momka iz Osijeka imaš ih na autopiji nedjeljom i na sajmu antikviteta u tvrđi svake prve subote u mjesecu.
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Godine : 38
Datum registracije : 17.07.2010
Mislim da ovim Loginovim postom tema završava...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Datum registracije : 30.09.2010
Fratt je napisao/la:Mislim da ovim Loginovim postom tema završava...
Možda samo još moje svjedočanstvo iz prve ruke:
Služio sam JNA 1988/89 i dužio sam AP-ovku (Zastavin M70 A.K.A Kalašnjikov) s pripadnom bajonetom koju ovaj mladić toliko hvali. Da ne dužim (Login je sve fino objasnio), radi se o takvom smeću, da su čak i notorni kineski noževi koje toliko kritiziramo prava premija u odnosu na taj "nož". Nema apsolutno nikakvu vrijednost osim kolekcionarske.
Nino G- lingua
-
Broj postova : 451
Datum registracije : 26.09.2009
Ja sam imao AKM bajunetu iz Izmasha,jednako govno kao i ova iz Kragujevca...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Datum registracije : 30.09.2010
@Login,@Fratt,@Nino G ,@NAVI,@ikarus,@glock..i svi ostali ,su stvarno rekli sve bitno o ovom tipu ''noža'' .
Na tebi je da odabereš i koristiš ono što misliš da ti odgovara ,no ljudi su vrlo realno i objektivno napisali svoja iskustva s tim .Moje iskustvo s AK ''nožem'' u neke praktične svrhe je identično njihovom .No ,ako te veseli i tebi odgovara ha onda koristi .
Na tebi je da odabereš i koristiš ono što misliš da ti odgovara ,no ljudi su vrlo realno i objektivno napisali svoja iskustva s tim .Moje iskustvo s AK ''nožem'' u neke praktične svrhe je identično njihovom .No ,ako te veseli i tebi odgovara ha onda koristi .
scout- lingua
-
Broj postova : 480
Godine : 59
Datum registracije : 28.09.2010
Ja ti neću biti tako blagonaklonjen, iskreno mislim da je ta bajuneta sranje koje nebi koristio ni za otvarat konzerve. Ako ima sentimentalnu vrijednost onda može vrijediti 50 kn...inače nikako. Skužio sam da ti se taj nož sviđa i da ti je drag...ali mislim da si se zaljubio u pogrešan nož. Majke mi, prije bi u prirodu ponjeo kuhinjski nož nego tu bajunetu.
A da nisam čuo hvalospjeve o njoj nebi sad ovo pisao...ljudi će povjerovati svašta kad se ne kuže u ono o čemu se priča. I ja isto tako imam prijatelje koji misle da će sa bajunetom prerezati pola svijeta...a pojma nemaju o kvalitetnim i dobrim noževima. Kad sam im pokazao Fallkniven F1 njihov je komentar bio: izgleda ko kuhinjski!
Bez uvrede, ali ako si namjeravao onog Buck-a dati za ovu bajunetu...znači da se uopće ne razumiješ u noževe. Upravo zato pročitaj si malo teme po ovom forumu, naučit ćeš podosta.
Živio!
A da nisam čuo hvalospjeve o njoj nebi sad ovo pisao...ljudi će povjerovati svašta kad se ne kuže u ono o čemu se priča. I ja isto tako imam prijatelje koji misle da će sa bajunetom prerezati pola svijeta...a pojma nemaju o kvalitetnim i dobrim noževima. Kad sam im pokazao Fallkniven F1 njihov je komentar bio: izgleda ko kuhinjski!
Bez uvrede, ali ako si namjeravao onog Buck-a dati za ovu bajunetu...znači da se uopće ne razumiješ u noževe. Upravo zato pročitaj si malo teme po ovom forumu, naučit ćeš podosta.
Živio!
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Low-end noževi
waw meem ra je napisao/la:Ja bih ti predložio da ušparaš još malo i kupiš si ovo...
Mislim da je već raspravljano ovdje da noževi napravljeni od 440A čelika nisu najbolja opcija.
UBERSOLDAT- lingua
-
Broj postova : 271
Godine : 47
Datum registracije : 08.06.2010
eto,bar jedna dobra stvar da nisi mijenjao buckmastera za m7o,istina,buck je skup ,ja sam 93. dao 4oo usd za njega i potrgal ga,puknul pri bacanju, a debljina mu 8mm.iz tvornice mi poslali novi al vrag mi nije dal mira pa sam odmah isao testirat špicu u panj i opet krc. onda ga je frend ušminkal i izbrusil pa sam ga mijenjao tako da mi je buckmaster isto veliko razočarenje al svi smo onda još bili pod rambomanijom.A pri dužoj uporabi dobiješ žulj na korjenu palca,al opet ako imaš buckmastera ipak je puno bolji od bajonete.Uf,mislim da je ovo previše priče za jedan takav nož,3 stranice...
glock- mr.spika
-
mislim da baš zato šta nema štitnika proizvođač počinje oštricu malo dalje od drške,kao preventivu za slučaj rezanja kažiprsta.26o kn nije velika lova ali gledajući ove noževe ne mogu,a ne spomenut tipa pod zidom ispod tržnice,brusiona također imena Condor,radi lude stvari,većinom lovačke noževe od 3oo-4oo kn,od prokroma 4-5mm,drška jelenji rog i solidne kožne korice.I svaki je unikat i brije,naravno.
glock- mr.spika
-
razlika je 440 i 440A...Nije istina da nisu najbolja solucija..Neće čovjek kupiti za 50€ nešto aka damaskus..
Šimun- guru
-
Ludi Rus je napisao/la:razlika je 440 i 440A...Nije istina da nisu najbolja solucija..Neće čovjek kupiti za 50€ nešto aka damaskus..
Mora noževi koštaju manje od 50€, pa imaju daleko kvalitetniji čelik.
UBERSOLDAT- lingua
-
ako je na oštrici oznaka samo 44o,gotovo je uvijek riječ o verziji A samo što tvornica izbjegava objaviti da se radi o najeftinijoj varijanti,a ne o boljima B ili C koje uvijek stoje uz broj.Inače,ako je dobro termički obrađen,44oA može biti bolji od slabo obrađenog 44oC,pogotovo kod masovne proizvodnje.Čak i za 4o-5o eura možeš na ebayu naći solidan damask samo kad dodaš poštarinu i davanja onda se to popne i na 7o.
glock- mr.spika
-
Meni ti noževi izgledaju prvenstveno kao noževi za rezanje mesa, od oblika oštrice, ručke itd. S tog razloga i onaj razmak između drške i oštrice, taj dio u spomenutoj namjeni jednostavno nije važan, a daje dodatnu sigurnost u radu.
Na prvi pogled nisu mi simpatični, bit će interesantno čuti korisnička iskustva iz prve ruke.
LP
Na prvi pogled nisu mi simpatični, bit će interesantno čuti korisnička iskustva iz prve ruke.
LP
rtiduti- bomber
-
Broj postova : 140
Datum registracije : 08.05.2010
UBERSOLDAT je napisao/la:Ludi Rus je napisao/la:razlika je 440 i 440A...Nije istina da nisu najbolja solucija..Neće čovjek kupiti za 50€ nešto aka damaskus..
Mora noževi koštaju manje od 50€, pa imaju daleko kvalitetniji čelik.
To je istina..Samo što svima more izgledaju ko kuhinjski noževi..Mene su isto palili iz početka rambo stil noževi..Al nebi falio za moru..
Šimun- guru
-
nisu loši oni fox-ovi ,za tu cijenu bolji su od more,barem izgledaju ko pravi noževi za u šumu,a ne ko kuhinjski.iman ja i moru i stvarno je stalno u kuhinji
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Godine : 49
Datum registracije : 12.12.2010
hankok je napisao/la:nisu loši oni fox-ovi ,za tu cijenu bolji su od more,barem izgledaju ko pravi noževi za u šumu,a ne ko kuhinjski.iman ja i moru i stvarno je stalno u kuhinji
hahhahahah, a jesam se nasmijao..
A što je je, dizajn mu je užasan, a kvaliteta neupitna.
Još noževi More i izgledaju na nešto, ali dizajni futrola su im totalna katastrofa... Izgledaju ko one limene futrole za bruseve za ručne kose.
Ti Šveđani stvarno nemaju štiha za umjetnost... sve je tako hladno, učinkovito i bezlično.
Nije ni čudo što je Borg švedsko prezime :bog:
UBERSOLDAT- lingua
-
ikarus je napisao/la:ako se dobro razumijemo m48 ne lići na mitraljez... sastrane je zatvarać i otvor za izbacivanje čahura...
loša kvaliteta čelika...
neugodna drška...
ne drži oštrinu...
m84 slići mitraljezu .. Ja opet ispravljam htijeo sam reći m84 zastava .. Žao mi je pogrješio sam više puta
GR7PH!X- zelembara
-
r70 je napisao/la:Da li se samo meni čini !?
LP
Ne. Radi se o mojoj pogrešci htijeo sam reći da zastava m84 slići mitraljezu ... Žao mi je ali moram pisat brzo i često pogrješim jer ono malo što imam slobodno u vojsci odem kod uje u ured na laptop pa brzo pogledam šta trebam .. Eto ja se ispričavam na pogreškama i žurbi
Zadnja promjena: GR7PH!X; 27.02.11 3:44; ukupno mijenjano 1 put.
GR7PH!X- zelembara
-
Jolender je napisao/la:I meni se isto to čini.r70 je napisao/la:Da li se samo meni čini !?
Tip jednostavno zajbeava i sprda,
Napisao sam pa ču opet napisat da vidite svi... heb se nego žurim i brzo pišem pa često pogrešim ispričavam se još jednom ali u vojarni sam i nebih smio ovo radit pa žurim brzo i pišem da stignem i da budem u tjeku tu na forumu
GR7PH!X- zelembara
-
Stranica 19 / 25. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Stranica 19 / 25.