Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Dan Druženja Survival forumaša
+32
cutlass
Drvo
Igsy
Ercimir
Elp
hanuman
Storo
sgt bear
urbana_gorila
Mornar
Strider
bobrok
amiklic1
Marko
Fratt
LUKSA
NAVIGATOR
sinke
zb17ghost
Dravman
hankok
kengur32
Šimun
Mraz
girdeaux
Target
skyrunner
Mladen
Mad Max
Luftwaffe
antun
Olimp
36 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 2 / 15.
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Dan Druženja Survival forumaša
Kaj more netko baciti koordinate ili barem lnik na google maps/earth da vidimo gdje je to točno?
Ukoliko mi se smjene poklope da mogu doć, imam još 4 mjesta u autu pa lako pokupim koga iz mojih krajeva/Ri.
I kada bi to bilo?
Ukoliko mi se smjene poklope da mogu doć, imam još 4 mjesta u autu pa lako pokupim koga iz mojih krajeva/Ri.
I kada bi to bilo?
Mraz- master
- Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
http://maps.google.hr/maps?hl=hr&safe=off&biw=1024&bih=677&gbv=2&q=mre%C5%BEnica%20na%20karti&ie=UTF-8&sa=N&tab=il
ja osobno tamo nikada nisam bio...nisam imao priliku,ali sada bi vrlo rado otiso...i isto se slazem da je dostupna vecini forumasa...vise-manje...iduce godine izaberemo nesto pristupacnije onima drugima i tako dalje...ne govorim ja ovo samo zato sto je to meni blize nego dubrovnik....da se ide tamo ja bi opet isao...samo ako se pogodi vikend i prijevoz ili nes takvo
ja osobno tamo nikada nisam bio...nisam imao priliku,ali sada bi vrlo rado otiso...i isto se slazem da je dostupna vecini forumasa...vise-manje...iduce godine izaberemo nesto pristupacnije onima drugima i tako dalje...ne govorim ja ovo samo zato sto je to meni blize nego dubrovnik....da se ide tamo ja bi opet isao...samo ako se pogodi vikend i prijevoz ili nes takvo
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
Bilo bi dobro sta prije odrediti datum susreta tako da zaposleni mogu na vrjeme pokusati uzeti slobodne dane....
Sta se tice lokacije... meni je dovoljno da na dan polaska saznam di se putuje.
I tko je organizator, ipak bi netko trebao preuzeti tu ulogu
Sta se tice lokacije... meni je dovoljno da na dan polaska saznam di se putuje.
I tko je organizator, ipak bi netko trebao preuzeti tu ulogu
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
za organizatora bi ja uzeo onoga tko je i zapoceo...naravno ako se on slaze...
PS:nemoj misliti da ti zelim to nabiti kao obavezu....vec kao privilegiju
i...da bilo bi najbolje sto prije odrediti datum,ja predlazem za nekih 2 tjedna,sto se mjene tice moze i ranije,ali da ljudi nisu na horuk...nego lagano i opusteno
PS:nemoj misliti da ti zelim to nabiti kao obavezu....vec kao privilegiju
i...da bilo bi najbolje sto prije odrediti datum,ja predlazem za nekih 2 tjedna,sto se mjene tice moze i ranije,ali da ljudi nisu na horuk...nego lagano i opusteno
Luftwaffe- spikač
-
Malo je 2 tjedna, stavri koje nosim spremim za 15min.... ali zapovjednicima na poslu treba malo vise od 2 tjedna ......
I koliko bi se zadrzali?
I koliko bi se zadrzali?
kengur32- MODERATOR
-
ja predlažem 2-dnevno okupljanje, naravno kako koji forumaš može.
i ne zaboravite, TEAM će provoditi red i na okupljanju
"sredstva prisile" imamo i u fizičkom obliku
opet se šalim, naravno... da... šalim se... :migg:
i ne zaboravite, TEAM će provoditi red i na okupljanju
"sredstva prisile" imamo i u fizičkom obliku
opet se šalim, naravno... da... šalim se... :migg:
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
ma sto se tice vremena moze i mjesec dana....ja ionako sam tek sa ovim poceo pa trebam skupiti neku opremu...evo bas gledam neke vrece za spavanje da si nabavim,nakon toga je ona magnezijeva plocica na popisu pa slijedi noz,kompas,karta i tu sam stao neznam sto vise mi treba?
Luftwaffe- spikač
-
onda...."organizatori",jel neko smislio nes novo ili ostajemo na mreznici...nekakav plan kretanja ili nesto slicno...vidm javilo se svega 10-tak ljudi...na forumu je registrirano vise stotina ljudi...pa zar niko ne zeli na izlet samnom...sve sam ih otjero
ps:iduci komentar:...đubre mućko,ne pereč se,smrdič,lažeš i kradeš...bježi od mene...
ps:iduci komentar:...đubre mućko,ne pereč se,smrdič,lažeš i kradeš...bježi od mene...
Luftwaffe- spikač
-
idemo, utvrdite datum i lokaciju, samo ne puno dogovarati
nek se prijave ljudi koji su zainteresirani za druženje i to je to
kaj se mene tiče može već ovaj vikend
ako treba nekog pokupiti usput nema problema!
nek se prijave ljudi koji su zainteresirani za druženje i to je to
kaj se mene tiče može već ovaj vikend
ako treba nekog pokupiti usput nema problema!
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
Predlažem neki vikend u VI mjesecu.
Do sada za lokaciju predloženo:
- Krušićko jezero
- Mrežnica
-
-
- .... predlažite ...
Datume još nitko nije pomenuo pa idemo van i sa njima.
predlozo:
- idući vikend (smatram preuranjen)
- Sredina VI mjeseca
-
-
-
- ... predlažite ...
Trajanje za sada 2 dana (idealno za početak)
-
-
- ... predlažite ...
Kao "majstore za preživljavanje" ne treba vam ništa sem pametno odabrane lokacije, sve ostalo ćemo sami ponijeti za sebe, ali i za društvo.
P.S. onaj čija se lokacija usvoji mora imati u vidu da se smije postaviti privremeni kamp, da za njega ima prostora i da položaj odgovara potrebama druženja.
NADODAJTE ako nešto zaboravih
Do sada za lokaciju predloženo:
- Krušićko jezero
- Mrežnica
-
-
- .... predlažite ...
Datume još nitko nije pomenuo pa idemo van i sa njima.
predlozo:
- idući vikend (smatram preuranjen)
- Sredina VI mjeseca
-
-
-
- ... predlažite ...
Trajanje za sada 2 dana (idealno za početak)
-
-
- ... predlažite ...
Kao "majstore za preživljavanje" ne treba vam ništa sem pametno odabrane lokacije, sve ostalo ćemo sami ponijeti za sebe, ali i za društvo.
P.S. onaj čija se lokacija usvoji mora imati u vidu da se smije postaviti privremeni kamp, da za njega ima prostora i da položaj odgovara potrebama druženja.
NADODAJTE ako nešto zaboravih
za vrijeme bi ja predlozio bilo kada od 5-6 mjeseca...meni to odgovara...2 dana u redu...neka se jos malo predlazu lokacije...meni sve odgovara...tako da tu necu nista predlagati,to je vasa odgovornost
Luftwaffe- spikač
-
Meni odgovara Mrežnica, dva dana vikend, sredina 6. mjeseca
zb17ghost- lingua
-
Broj postova : 279
Godine : 62
Datum registracije : 06.02.2011
Ako se izabere Mreznicu nek lokaciju odredi netko tko je poznaje.
Ja sam predlozio Krušićko jezero ali posto su se manje vise svi zainteresirani za druzenje izjasnili za Mreznicu i ja se pokoravam volji vecine. No ukoliko zelite mogu nabaciti kordinate lokacije za koju smatram da bi bila ok i pokoju fotku tek toliko da vidite o cemu se radi.
Trajanje druzenja od 2 dana je cist ok, na licu mjesta se lako dogovorimo za produzeno druzenje tj. tko zeli ostati duze....
Datum odrzavanja susreta; od sredine 5 do ....... bitno mi je samo da znam 20-30 dana ranije da bih mogao uzeti slobodne dane.
I jedan mali off topic da ne otvaram novu temu;
Od 15.08. sam na Krusickom jezeru nekih 5 do 10 dana pa ako ima netko zainteresiran nek mi se javi u PP da ne razbijamo temu! Bas sam zapeo za K jezero... ali kad je tako ljepo
Ja sam predlozio Krušićko jezero ali posto su se manje vise svi zainteresirani za druzenje izjasnili za Mreznicu i ja se pokoravam volji vecine. No ukoliko zelite mogu nabaciti kordinate lokacije za koju smatram da bi bila ok i pokoju fotku tek toliko da vidite o cemu se radi.
Trajanje druzenja od 2 dana je cist ok, na licu mjesta se lako dogovorimo za produzeno druzenje tj. tko zeli ostati duze....
Datum odrzavanja susreta; od sredine 5 do ....... bitno mi je samo da znam 20-30 dana ranije da bih mogao uzeti slobodne dane.
I jedan mali off topic da ne otvaram novu temu;
Od 15.08. sam na Krusickom jezeru nekih 5 do 10 dana pa ako ima netko zainteresiran nek mi se javi u PP da ne razbijamo temu! Bas sam zapeo za K jezero... ali kad je tako ljepo
kengur32- MODERATOR
-
Mrežnica, 2 dana, 5 ili 6 mjesec
damjana za vodica, ako nade vremena... zna li jos netko podrucje?
damjana za vodica, ako nade vremena... zna li jos netko podrucje?
sinke- spikač
-
Broj postova : 616
Godine : 45
Datum registracije : 09.02.2011
Olimp je napisao/la:Koji dio Mrežnice. Daj lokaciju.
Lokaciju neka daju domaći ili netko tko točno zna mjesto.
zb17ghost- lingua
-
Broj postova : 279
Godine : 62
Datum registracije : 06.02.2011
ja cu svakako doci gdje got i kad got to bude organizirano, odgovara mi i mreznica ali mislim da je kruscica jos divljiije mjesto, ima zgodnih otocica a ujutro ti drustvo uz kavu rade lokalni na pola pitomi medvjedi koji ti masu sa 20tak metara udaljene obale. krasno mjesto. ali i mreznica je takodjer prekrasna i mozda vecini bliza
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Mislim da otocica na Krusickom nece biti u ovo doba godine, pred jesen da ali sada ....
Moracu si dati truda pa sloziti neku reportazu!
Moracu si dati truda pa sloziti neku reportazu!
kengur32- MODERATOR
-
pošto je dravantura krajem 6. mjeseca, mislim da bilo dobro ovo druženje organizirati u petom mj, možda i prije.
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
vidis da ljudi traze da bude malo kasnije da imaju vremena javiti poslovodjama za slobodne dane...mislim za mene bi bilo i iduci vikend dobro...ali tako je kako je...jos bolje,6.mj.,sunce...mozda ponesem i kupace
Luftwaffe- spikač
-
Šta kažete o 11. i 12. ili 18. i 19. 06.2011. godine. Datumi se odnose na subotu i nedjelju kao dane u tjednu?
Olimp ali Dravantura ti je kraj 6 . mjeseca, bolje da se ekipa nađe u 5, mjesecu.
Dravantura je isto tako dobra prilika za druženje :bog: =)
Dravantura je isto tako dobra prilika za druženje :bog: =)
Slažem se s Luksom, bezveze je trpati dva velika događaja u isti mjesec... a i nama koji radima u turnusima nije lako u roku od 2-3 tjedna dva puta tražiti zamjene/slobodne dane...
Po meni bi najbolje bilo početkom 5. mjeseca... dovoljno je vremena da se sve dogovori (mjesec dana) a opet je i dovoljno razmaka od toga do Dravature (isto skoro mjesec dana).
Po meni bi najbolje bilo početkom 5. mjeseca... dovoljno je vremena da se sve dogovori (mjesec dana) a opet je i dovoljno razmaka od toga do Dravature (isto skoro mjesec dana).
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
ja sam reko...od 5.mjeseca pa nadalje sam ja slobodan...vi se samo dogovoritie datum...prvo je bilo da je to malo prerano sada je malo prkasno...meni je svejedno...zapravo bi bilo bolje da je 5.mjesec..kada je drvantura(sto gos to bilo)krajem 6. .....ja neznam koliko vi mozete ili nemozete dobiti slobodnih dana...tako da bi blo najbolje onda probati se sa svima ravnati da svi,koji zele mou na vrjeme onda uzeti te dane...ali onda jednom kada se dogovori..nema mjenjanja...ma i ja previse pricam...evo par datuma u petom mj. :
7. i 8.,14. i 15.,21. i 22. ...to susubote i nedjelje u 5.mj...ima jos jedan vikend ali to je vec kraj...neznam,mozda onda 7. i 8.?
7. i 8.,14. i 15.,21. i 22. ...to susubote i nedjelje u 5.mj...ima jos jedan vikend ali to je vec kraj...neznam,mozda onda 7. i 8.?
Luftwaffe- spikač
-
Osnove bitne za susret ...
lokacija , datum i želja za sudjelovanjem..
Lokaciju smo predložili da bi najbolje bila negdje u središnjem dijelu..za sad Mrežnica ima najviše izgleda..ali postoji problem nemamo nikoga ko bi mogao preuzeti organizaciju lokacije ..mjesto koje sam ja zamislio dobio sam objašnjenje da je preuređeni privatni posjed..a lokacija dalje več je teže dostupna ..ali još sam uvijek uvjeren da bi se na Mrežnici moglo pronaći mjesto za naš bushcraft kamp..
Datum sam napomenuo da bi idealno bilo mjesec dana prije dravanture ..taman rafteri odrađuju takmičenje u eurocupu i mogli bi se pridružiti ..
Želja za sudjelovanjem se pokazala kod desetak ljudi i to je več neka brojka ..samo ima jedna stvar koju uvijek kad se organizira neko okupljanje imam u vidu a to su opasna mjesta ..gdje nikako ne mogu prihvatiti da na takve mjesta idu osobe koje nisu navršile punoljetnost i koje ne odgovaraju za svoje postupke ..dakle svi maloljetni moraju imati izričitu dozvolu roditelja i neko od starijih treba preuzeti na sebe brigu ..drugo ...opijanje ..prošli smo mjesec na dravi bili svjedoci kako to završava ..
Nek to organizator ima u vidu ..
lokacija , datum i želja za sudjelovanjem..
Lokaciju smo predložili da bi najbolje bila negdje u središnjem dijelu..za sad Mrežnica ima najviše izgleda..ali postoji problem nemamo nikoga ko bi mogao preuzeti organizaciju lokacije ..mjesto koje sam ja zamislio dobio sam objašnjenje da je preuređeni privatni posjed..a lokacija dalje več je teže dostupna ..ali još sam uvijek uvjeren da bi se na Mrežnici moglo pronaći mjesto za naš bushcraft kamp..
Datum sam napomenuo da bi idealno bilo mjesec dana prije dravanture ..taman rafteri odrađuju takmičenje u eurocupu i mogli bi se pridružiti ..
Želja za sudjelovanjem se pokazala kod desetak ljudi i to je več neka brojka ..samo ima jedna stvar koju uvijek kad se organizira neko okupljanje imam u vidu a to su opasna mjesta ..gdje nikako ne mogu prihvatiti da na takve mjesta idu osobe koje nisu navršile punoljetnost i koje ne odgovaraju za svoje postupke ..dakle svi maloljetni moraju imati izričitu dozvolu roditelja i neko od starijih treba preuzeti na sebe brigu ..drugo ...opijanje ..prošli smo mjesec na dravi bili svjedoci kako to završava ..
Nek to organizator ima u vidu ..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
od maloljetnih osoba sam jedan od njih ja....i mislio sam da ce to biti jedan od problema...meni su roditelji jednoglasno dopustili da idem AKO ide jedan moj frend samnom...znaci nedaju mi da idem sam...ali ako ide on idem i ja...takav je odgovor...za preuzimanje odgovornosti mislim da nije potrebno ako imam pristanak roditelja...mislim da nece ni biti potrebno...zasto?
1.ne pijem alkohol niti konzumiram ikakva opojna srdestva ili duhan na bilokakav nacin
2.imam uzorno ponasanje,jesam saljiv,ali znam di je granica i koga se treba slusati,uglavnom se zadrzavam u blizini odraslih i iskusnijih od mene kako bi mogao nauciti nesto ili izvuci neku poantu iz svega toga...
3.svjestan sam nepozeljnih dogadjaja koji se mogu nehotice dogoditi...uvjek sam na oprezu u takvim situacijama....
odgajan sam tako da postujem starije od sebe i da uvijek poslusam sto je stariji i/ili iskusnij rekao....sto da vam kazem...stari je bio vojna licnost
1.ne pijem alkohol niti konzumiram ikakva opojna srdestva ili duhan na bilokakav nacin
2.imam uzorno ponasanje,jesam saljiv,ali znam di je granica i koga se treba slusati,uglavnom se zadrzavam u blizini odraslih i iskusnijih od mene kako bi mogao nauciti nesto ili izvuci neku poantu iz svega toga...
3.svjestan sam nepozeljnih dogadjaja koji se mogu nehotice dogoditi...uvjek sam na oprezu u takvim situacijama....
odgajan sam tako da postujem starije od sebe i da uvijek poslusam sto je stariji i/ili iskusnij rekao....sto da vam kazem...stari je bio vojna licnost
Luftwaffe- spikač
-
Luftwaffe je napisao/la:od maloljetnih osoba sam jedan od njih ja....i mislio sam da ce to biti jedan od problema...meni su roditelji jednoglasno dopustili da idem AKO ide jedan moj frend samnom...znaci nedaju mi da idem sam...ali ako ide on idem i ja...takav je odgovor...za preuzimanje odgovornosti mislim da nije potrebno ako imam pristanak roditelja...mislim da nece ni biti potrebno...zasto?
Lijepo napisano ..
Kad budeš odradio nekoliko susreta i sam češ vidjeti zašto uvijek to napominjem..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
da...mozda i budem,ah...sta ja znam..jedva cekam da vidim u cemu je caka
a do tada...malo po malo
a do tada...malo po malo
Luftwaffe- spikač
-
Meni odgovara 5-ti mjesec. A sto se tice lokacije.... imam frenda koji zivi pustinjacki u Batinovoj kosi (nema net, mob...) i poznaje mreznicu, odem do njega ovih dana pa malo prolunjamo.... Naravno ako nitko sa foruma nemre pomoci oko odabira lokacije.
kengur32- MODERATOR
-
Možda bi odgovarala lokacija na rijeki Kupi kod Severina na Kupi. Lagan je pristup vozilom (iza benzinske se skrene desno prema Kupi gledajući iz pravca Karlovca prema Rijeki) Dolje ima mjesta koliko hoćete, ima slap na rijeci, kanjon, voda čista, javni prijevoz manje od 2 km od potencijalnoga mjesta okupljanja.
Fotose možete vidjeti oko sredine ove stranice
https://survival.aforumfree.com/t3206-priea-sa-rijeke-kupe-ili-kanuom-od-broda-na-kupi
Fotose možete vidjeti oko sredine ove stranice
https://survival.aforumfree.com/t3206-priea-sa-rijeke-kupe-ili-kanuom-od-broda-na-kupi
Stranica 2 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 2 / 15.