Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Dan Druženja Survival forumaša
+32
cutlass
Drvo
Igsy
Ercimir
Elp
hanuman
Storo
sgt bear
urbana_gorila
Mornar
Strider
bobrok
amiklic1
Marko
Fratt
LUKSA
NAVIGATOR
sinke
zb17ghost
Dravman
hankok
kengur32
Šimun
Mraz
girdeaux
Target
skyrunner
Mladen
Mad Max
Luftwaffe
antun
Olimp
36 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 15.
Stranica 1 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Dan Druženja Survival forumaša
Koliko sami vidimo pomalo rastemo gotovo svakoga dana. Novi nam članovi dolaze, stari se pomalo uljuljkavaju i počinju drijemati, a vrijeme nam dolazi sve ljepše i ljepše.
Da li ste pomislili kada kako bi bilo zgodno da organiziramo zajedničko druženje negdje "na pol puta" u prirodi uz nekakvu rijeku, rječicu ili potočić. Na žalost svjesni smo da se zbog raznoraznih okolnosti nećemo nikada moći skupiti u barem natpolovičnoj većini, ali koliko nas se sakupi da nas se sakupi, druženje bi trebalo biti ugodno i u dobroj atmosferi.
Rezervacije hotelskih soba nam nisu potrebne, raznorazne sisteme za spavanje, bivakovanje i boravak u prirodi pomalo poznajemo, "alat" imamo, oprema nam jedva čeka da je heb ... PA ŠTA SE ČEKA.
Idemo sa prijedlozima o lokaciji, terminu dužini i sadržaju zajedničkoga susreta. Namjerno ne želim početi išta drugo predlagati osim samoga susreta.
Tu bi i vlasnik foruma imao šansu da se "isprsi" i napravi obračun, ako ništa drugo, a onda barem da "isplati" Olimpove priče u punom iznosu na dan druženja, prema već unaprijed dogovorenoj tarifi svima koji se okupimo.
KORISNI PRIJEDLOZI SU DOBRO DOŠLI. Čekamo ih.
Da li ste pomislili kada kako bi bilo zgodno da organiziramo zajedničko druženje negdje "na pol puta" u prirodi uz nekakvu rijeku, rječicu ili potočić. Na žalost svjesni smo da se zbog raznoraznih okolnosti nećemo nikada moći skupiti u barem natpolovičnoj većini, ali koliko nas se sakupi da nas se sakupi, druženje bi trebalo biti ugodno i u dobroj atmosferi.
Rezervacije hotelskih soba nam nisu potrebne, raznorazne sisteme za spavanje, bivakovanje i boravak u prirodi pomalo poznajemo, "alat" imamo, oprema nam jedva čeka da je heb ... PA ŠTA SE ČEKA.
Idemo sa prijedlozima o lokaciji, terminu dužini i sadržaju zajedničkoga susreta. Namjerno ne želim početi išta drugo predlagati osim samoga susreta.
Tu bi i vlasnik foruma imao šansu da se "isprsi" i napravi obračun, ako ništa drugo, a onda barem da "isplati" Olimpove priče u punom iznosu na dan druženja, prema već unaprijed dogovorenoj tarifi svima koji se okupimo.
KORISNI PRIJEDLOZI SU DOBRO DOŠLI. Čekamo ih.
Re: Dan Druženja Survival forumaša
Si čul za Dravanturu?
antun- spikač
-
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009
Jesam, ali ona je "lokalnoga" karaktera, treba nam nešta za veći dio forumaša
ja se potpuno slazem...jedva sam cekao nesto ovakvo...samo na pola puta je malo problem...iz slvonije je daleko dolaziti u npr. gorski kotar...iz dalmacije je daleko dolaziti u npr.požegu itd...ja u potpunosti podrzavam ovu "avanturu"...ja bih pedlozio Gorski Kotar ili zumberacko gorje...ma meni je zapravo svejedno di se ide...ja idem ako bu bilo icega...kud puklo da puklo...samo ne starom u sajbu
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
A da svake godine mijenjamo lokacije te na taj nači n svakome učinimo dostupnim druženje?
Gdje god da je - jednom ove godine bi došlo i iz Kopra trojica ili četvorica ljudi - kad produži ideja do postavljanja datuma mi čemo sigurno past u napast !
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
Datum registracije : 15.01.2011
Ja sam za , nek se ekipa upozna ..da na dravanturi več bude uhodana ..ko podržava takav susret nek napiše i otprilike lokaciju ..samo nek to bude donekle sigurno da opet ne propadnu sati dogovora a susret se ne održi .. moj prijedlog je mrežnica
Zadnja promjena: vuk; 02.04.11 15:14; ukupno mijenjano 1 put.
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
odlična inicijativa i podržavam je totalno.
skyrunner- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 45
Datum registracije : 01.01.2011
ja predlažem susret na Mrežnici ali samo ako nas damjan vodi da vidimo "prirodne ljepote" <3
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
Target je napisao/la:ja predlažem susret na Mrežnici ali samo ako nas damjan vodi da vidimo "prirodne ljepote" <3
Slažem se sa prijedlogom poštovanog kolege, a uz survival trening možemo naučiti i ponešto o proktologiji!
Šalu na stranu, svaki susret gdje god on bio, treba podržati. Nadam se da će se nešto i ostvariti...
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Onaj niže od struka
Šalu na stranu, ja sam za!
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
Mraz je napisao/la:Onaj niže od struka
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Krušićko jezero? Veca divljina, manje ljudi, ljepsa priroda.....
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
ja sam za....svidja mi se mreznica...samo mi je problem prijevoz...da li je netko iz ZG-a pa da ide pa da mu se skrpam kad bu mo isli...naravno da dijelim trosak goriva
jedino...ako bi "survival"na hrvatski nacina bio vikendom,najbolje....muislim da to nije samo za mene...nego i vi decki i cure koji radite....steta sto je 1.5 u nedjelju....mogli smo spojiti..al sto je tu je...
jedino...ako bi "survival"na hrvatski nacina bio vikendom,najbolje....muislim da to nije samo za mene...nego i vi decki i cure koji radite....steta sto je 1.5 u nedjelju....mogli smo spojiti..al sto je tu je...
Luftwaffe- spikač
-
Krušičko jezero je lijepo, ali je daleko od nekih lakših pristupa forumašima koji nemaju svoj prijevoz.
Znam da nije nama iz ovog djela Hr bas pod nosom ali nije ni toliko daleko....
Sisak- Perušić cca 3 h lagane voznje+ 30 min do Kosinja...
Ja cu tak i tak izgustati Krušćicu ovog ljeta kao i proslog;))
Sisak- Perušić cca 3 h lagane voznje+ 30 min do Kosinja...
Ja cu tak i tak izgustati Krušćicu ovog ljeta kao i proslog;))
kengur32- MODERATOR
-
evo radi malo informacija...koliko bi "izlet" trajao(npr.2,3,4,18928...dana)....i,da li bi bili kakvi tuoriali(poduke) za nas par(nadam se da nisam jedini )totalnih neznalica ali punih entuzijazma i želje za ucenjem?
Luftwaffe- spikač
-
Moramo gledati da se do mjesta susreta ili što bliže tome mjestu može doći javnim prijevozom za one koji nemaju svoj prijevoz. Normalno da ćemo izaći u susret i svojim vozilom prevesti one koji nemaju prijevoz, barem od zadnje stanice javnoga prijevoza do mjesta susreta
Luftwaffe je napisao/la:evo radi malo informacija...koliko bi "izlet" trajao(npr.2,3,4,18928...dana)....i,da li bi bili kakvi tuoriali(poduke) za nas par(nadam se da nisam jedini )totalnih neznalica ali punih entuzijazma i želje za ucenjem?
Mislim da nije potrebno organizirati neke posebne seminare. Dođeš tamo, vidiš kaj te zanima i pitaš kako se to radi... večina će ti drage volje pokazati.
Mraz- master
-
Posto imam kombi sa mnom moze 8 ljudi. Naravno ako mi se poklope slobodni dani i ako vam nece smetati 3 cucka.
kengur32- MODERATOR
-
na Vis ,svima je daleko
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Godine : 49
Datum registracije : 12.12.2010
Mraz je napisao/la:Luftwaffe je napisao/la:evo radi malo informacija...koliko bi "izlet" trajao(npr.2,3,4,18928...dana)....i,da li bi bili kakvi tuoriali(poduke) za nas par(nadam se da nisam jedini )totalnih neznalica ali punih entuzijazma i želje za ucenjem?
Mislim da nije potrebno organizirati neke posebne seminare. Dođeš tamo, vidiš kaj te zanima i pitaš kako se to radi... večina će ti drage volje pokazati.
ma to i pitam samo sam se krivo izrazio
Luftwaffe- spikač
-
hankok je napisao/la:na Vis ,svima je daleko
kako te nije sram..........salim se..
Luftwaffe- spikač
-
kengur32 je napisao/la:Posto imam kombi sa mnom moze 8 ljudi. Naravno ako mi se poklope slobodni dani i ako vam nece smetati 3 cucka.
ti kad ides prema karlovcu,ako ce mo na kraju tamo ici,da li putujes kroz zagreb...cucki ne smetaju,dapace imam i ja svog(nepitaj sta je...neznaju ni veterinari:P)...a za gorivo sam reko..nije mi problem podjeliti trosak
Luftwaffe- spikač
-
Pošto postoji želja..u nekoliko rečenica trebalo bi opisati što takvi susreti nude..kao prvo upoznavanje i druženje virtualnih prijatelja uživo..što je na prvom susretu u gorskom kotaru bilo neopisivo ...kao drugo veliki izvor informacija na licu mjesta kroz usmenu i praktičnu predaju..kao treće lijepo provedeno vrijeme sa ljudima koji djele iste interese ..nakon dvije organizacije susreta uvjeren sam da se ljudi uživo najbolje mogu upoznati i surađivati..samo uvijek postoji jedna zamka ako se ideja ostvari o tome budemo kasnije pisali ..ako nam se pridruži škola preživljavanja doživljaj bi trebao biti potpun..još i danas se naveliko priča o mostu preko drave ..a zašto se nebi ubuduće pričalo o nečemu sa nekog od budućih susreta ... :migg:
Mladen- honoris
-
Luftwaffe je napisao/la:kengur32 je napisao/la:Posto imam kombi sa mnom moze 8 ljudi. Naravno ako mi se poklope slobodni dani i ako vam nece smetati 3 cucka.
ti kad ides prema karlovcu,ako ce mo na kraju tamo ici,da li putujes kroz zagreb...cucki ne smetaju,dapace imam i ja svog(nepitaj sta je...neznaju ni veterinari:P)...a za gorivo sam reko..nije mi problem podjeliti trosak
Obicno idem na Vojnic, Tusilovic ali ako se dogovorimo nije problem ni prek zg...skoro pa ista kilometraza, gorivo zaboravi (loža zakon)
kengur32- MODERATOR
-
ok onda....a vi ostali...pa sto niko se vise nejavlja....prekrasna ideja...ajmo ljudi navalite ideje,prijedlozi, kritike bilo sta...da ovo uspijemo realizirati...stvarno bi bilo steta da ovo sve padne u vodu...
Luftwaffe- spikač
-
Zašto Mrežnica ?
Jer smatram da je Mrežnica upravo rijeka koja može ponuditi ambijent za takvi susret...
a sad ljudi koji bolje poznaju Mrežnicu mogu o lokaciji puno više napisati ..također Mrežnica je dostupna večini članova foruma i mišljenja sam da nije previše zahtjevno...
Ako bude sve ok formirala se bude jedna ekipica iz Varaždina pa ako bude potreba za prijevozom uz put , lako pokupim nekoga od zainteresiranih...
Ako ima forumaša koji nude neku drugu lokaciju ..prostora za dogovor ima ..
Jer smatram da je Mrežnica upravo rijeka koja može ponuditi ambijent za takvi susret...
a sad ljudi koji bolje poznaju Mrežnicu mogu o lokaciji puno više napisati ..također Mrežnica je dostupna večini članova foruma i mišljenja sam da nije previše zahtjevno...
Ako bude sve ok formirala se bude jedna ekipica iz Varaždina pa ako bude potreba za prijevozom uz put , lako pokupim nekoga od zainteresiranih...
Ako ima forumaša koji nude neku drugu lokaciju ..prostora za dogovor ima ..
Mladen- honoris
-
Kaj more netko baciti koordinate ili barem lnik na google maps/earth da vidimo gdje je to točno?
Ukoliko mi se smjene poklope da mogu doć, imam još 4 mjesta u autu pa lako pokupim koga iz mojih krajeva/Ri.
I kada bi to bilo?
Ukoliko mi se smjene poklope da mogu doć, imam još 4 mjesta u autu pa lako pokupim koga iz mojih krajeva/Ri.
I kada bi to bilo?
Mraz- master
-
Stranica 1 / 15. • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 1 / 15.