Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
"Zimski" dan u okolici Rijeke
+5
NAVIGATOR
jratko30
Olimp
Mraz
Target
9 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
"Zimski" dan u okolici Rijeke
Nakon svih mogućih frustracija i muka na faxu zadnjih mjesec dana, napokon sam dočekao jednu potpuno slobodnu nedjelju da odem lutati po šumi sa labradorom Donom
umjesto zimskog dobio sam proljetni dan sa temperaturom oko 18°C u šumi
Polazna točka je bila selo Mučići na putu prema slo granici. nisam imao neke fiksne ciljeve, nego jednostavno pratit stazu pa nakndadno odlučivat gdje ću skrenuti
sunce se polako diže na nebu
staza
nakon nekih 30min hodanja osjetim kako mi je donja majica nekako premokra pa počinje kratka prisilna pauza za presvlačenje na odmorištu Stanić ispod vrha Stanić
ubrzo je otrkiven krivac za mokru majicu- prolila se kava iz nove termosice koju sam dobio na poklon, cijeli ruksak divno miriše po kavi
idemo dalje
prvo raskrižje,kamo ćemo?
Don kaže, ajmo lijevo
znak za jamu, Don opet kaže ajmo tu skrenut
pogled prema ulazu
iako sam htio sam istražit jamu, Don me prisilio da ide samnom unutra. zavezao sam ga vani za onu tablu ali je poludio i pokušao se isčupat. čuo sam krckanje u drvu pa nisam imao izbora. ušli smo samo nekih 50-ak m jer istovremeno žongliranje svjetiljkom, fotićem i psom od 40kg neide zajedno pod zemljom
pogled na ulaz
još malo i podne
kaže Don ajmo na Mačkov vrh, možda ima slasnih mačaka na lešo
pogled sa Mačkovog vrha - tu smo bratski podijelili bananu
točno u podne
idemo dalje, A TAMO - vodeni spremnik ostavljen za Bear Grillza
došli smo do sela Breza gdje se nalazi jako lijepa mala crkvica. tu smo namjeravali odmoriti 20min u tišini ali onda dolazi grupa od 40-ak vikend šetača u poodmakloj dobi, oprema je kod 80% njih od glave do pete jack wolfskin (šta smo ono govorili za JW?). jedini koji se usrećio bio je Don, ulizica si je nažicala jednu cijelu i jedno 100g sušene banane. prodana duša!
nemam slika crkvice, navalili na slikavanje penzići pa kaže Red target Donu ajmo mi odavdje naći negdje mir.
nakon jedno 45min hoda odlučim skrenuti dublje u šumu van staza da si mogu u miru pripremiti ručak da me ne prekidaju vikendaši
nemam pojma što je ovo
odlučih zaviriti unutra kad ono opet netko ostavio hranu za bear grillza! pa taj ima pomagače po cijelom svijetu
ostavljam si po putu markacije iako na kraju nisu bile potrebne, pametno pseto znalo samo put nazad
dublje u šumi nađem u maloj udolini mali proplanak gdje bih mogao spustit malo stvari i pripremiti vatru, zaklonjen od neželjenih pogleda. počinje čišćenje tla od suhog lišča i pripremanje vatre
u ruksaku je bilo još kave na dnu pa mi se i rezervna majica smočila na leđima - malo sušenja
vatru sam upalio uz pomoć Light my fire army firesteel-a
dok sam čekao da se vatra pojača išao sam napokon testirati ka-bar heavy bowie.
za presjeć ovo drvo debljine 3 moje podlaktice trebalo mi je jedno 10-11 udaraca, možda bi trebalo i manje ali sam bio oprezan radi kamenja i što sam ga prvi put koristio. radio sam još neke stvari ali samo ovo je bilo dovoljno da kažem da sam... ODUŠEVLJEN! sječe ko sjekira a drška mi je fenomenalna! zakrivljeni dio na kraju drške je pun pogodak, nema šanse da ispadne ili sklizne iz ruke! nož je ostao oštar kakav je i bio prije korištenja
u tom trenutku shvaćam da su mi doma ostale domaće kobasice!! ajme greške!!
jedino mi ostalo ova čašica noodlesa i ova psećja hrana
kako smo Don i ja bratski podijelili moju bananu, odlučujem da je jedino pravedno da onda na isti način podijelimo i njegovu porciju!
lončić vode za noodlese i držač postavljeni
dok sam čekao da voda zakuha, testirao sam malo žičanu pilu kupljenu na e-bayu za 16kn
nisam baš jako zadovoljan, za ovaj rez mi je trebalo 30-40 sekundi. dobro je za pričuvu
klopa je pojedena, treba se spremit dalje. vatra ugašena ali za svaki slučaj nabacujem kamenje jer je u okolici jako suha trava
dalje po putu
počeli se lagano vraćati prema mjestu polaska, treba netko prozore??
prodajem povoljno fiat 127, biserno bijele boje, malo vožen, full oprema (grane, hrđa itd.)
na povratku se odlučujemo popesti na vrh Stanić sa početka priče, otkrivam da imam vlastiti 4x4 pogon uz brdo. šifra: labrador Don
malo smo pospani
pogled s vrha
mala kapelica ispod vrha
šta imaš u ruci?? DAJ MI DAJ MI!
prijevoz nam je došao i stigosmo kući
dok su neki...
drugi su udarali po...
8 komada kao da ih nema. sarme su platile danak prevarantskih kobasica koje su dobile odgodu smaknuća do slijedeće priče
evo slika nošene opreme, nedostaje lončić koji je na pranju i magnum stealth II čizme. ruksak se vidi na slikama
nadam se da ste uživali u slikama barem upola koliko sam ja uživao u današnjem danu
Pozdrav svima,
Red target & Don AllWheelDrive
umjesto zimskog dobio sam proljetni dan sa temperaturom oko 18°C u šumi
Polazna točka je bila selo Mučići na putu prema slo granici. nisam imao neke fiksne ciljeve, nego jednostavno pratit stazu pa nakndadno odlučivat gdje ću skrenuti
sunce se polako diže na nebu
staza
nakon nekih 30min hodanja osjetim kako mi je donja majica nekako premokra pa počinje kratka prisilna pauza za presvlačenje na odmorištu Stanić ispod vrha Stanić
ubrzo je otrkiven krivac za mokru majicu- prolila se kava iz nove termosice koju sam dobio na poklon, cijeli ruksak divno miriše po kavi
idemo dalje
prvo raskrižje,kamo ćemo?
Don kaže, ajmo lijevo
znak za jamu, Don opet kaže ajmo tu skrenut
pogled prema ulazu
iako sam htio sam istražit jamu, Don me prisilio da ide samnom unutra. zavezao sam ga vani za onu tablu ali je poludio i pokušao se isčupat. čuo sam krckanje u drvu pa nisam imao izbora. ušli smo samo nekih 50-ak m jer istovremeno žongliranje svjetiljkom, fotićem i psom od 40kg neide zajedno pod zemljom
pogled na ulaz
još malo i podne
kaže Don ajmo na Mačkov vrh, možda ima slasnih mačaka na lešo
pogled sa Mačkovog vrha - tu smo bratski podijelili bananu
točno u podne
idemo dalje, A TAMO - vodeni spremnik ostavljen za Bear Grillza
došli smo do sela Breza gdje se nalazi jako lijepa mala crkvica. tu smo namjeravali odmoriti 20min u tišini ali onda dolazi grupa od 40-ak vikend šetača u poodmakloj dobi, oprema je kod 80% njih od glave do pete jack wolfskin (šta smo ono govorili za JW?). jedini koji se usrećio bio je Don, ulizica si je nažicala jednu cijelu i jedno 100g sušene banane. prodana duša!
nemam slika crkvice, navalili na slikavanje penzići pa kaže Red target Donu ajmo mi odavdje naći negdje mir.
nakon jedno 45min hoda odlučim skrenuti dublje u šumu van staza da si mogu u miru pripremiti ručak da me ne prekidaju vikendaši
nemam pojma što je ovo
odlučih zaviriti unutra kad ono opet netko ostavio hranu za bear grillza! pa taj ima pomagače po cijelom svijetu
ostavljam si po putu markacije iako na kraju nisu bile potrebne, pametno pseto znalo samo put nazad
dublje u šumi nađem u maloj udolini mali proplanak gdje bih mogao spustit malo stvari i pripremiti vatru, zaklonjen od neželjenih pogleda. počinje čišćenje tla od suhog lišča i pripremanje vatre
u ruksaku je bilo još kave na dnu pa mi se i rezervna majica smočila na leđima - malo sušenja
vatru sam upalio uz pomoć Light my fire army firesteel-a
dok sam čekao da se vatra pojača išao sam napokon testirati ka-bar heavy bowie.
za presjeć ovo drvo debljine 3 moje podlaktice trebalo mi je jedno 10-11 udaraca, možda bi trebalo i manje ali sam bio oprezan radi kamenja i što sam ga prvi put koristio. radio sam još neke stvari ali samo ovo je bilo dovoljno da kažem da sam... ODUŠEVLJEN! sječe ko sjekira a drška mi je fenomenalna! zakrivljeni dio na kraju drške je pun pogodak, nema šanse da ispadne ili sklizne iz ruke! nož je ostao oštar kakav je i bio prije korištenja
u tom trenutku shvaćam da su mi doma ostale domaće kobasice!! ajme greške!!
jedino mi ostalo ova čašica noodlesa i ova psećja hrana
kako smo Don i ja bratski podijelili moju bananu, odlučujem da je jedino pravedno da onda na isti način podijelimo i njegovu porciju!
lončić vode za noodlese i držač postavljeni
dok sam čekao da voda zakuha, testirao sam malo žičanu pilu kupljenu na e-bayu za 16kn
nisam baš jako zadovoljan, za ovaj rez mi je trebalo 30-40 sekundi. dobro je za pričuvu
klopa je pojedena, treba se spremit dalje. vatra ugašena ali za svaki slučaj nabacujem kamenje jer je u okolici jako suha trava
dalje po putu
počeli se lagano vraćati prema mjestu polaska, treba netko prozore??
prodajem povoljno fiat 127, biserno bijele boje, malo vožen, full oprema (grane, hrđa itd.)
na povratku se odlučujemo popesti na vrh Stanić sa početka priče, otkrivam da imam vlastiti 4x4 pogon uz brdo. šifra: labrador Don
malo smo pospani
pogled s vrha
mala kapelica ispod vrha
šta imaš u ruci?? DAJ MI DAJ MI!
prijevoz nam je došao i stigosmo kući
dok su neki...
drugi su udarali po...
8 komada kao da ih nema. sarme su platile danak prevarantskih kobasica koje su dobile odgodu smaknuća do slijedeće priče
evo slika nošene opreme, nedostaje lončić koji je na pranju i magnum stealth II čizme. ruksak se vidi na slikama
nadam se da ste uživali u slikama barem upola koliko sam ja uživao u današnjem danu
Pozdrav svima,
Red target & Don AllWheelDrive
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
Re: "Zimski" dan u okolici Rijeke
Isti nož, isti mjeh, paracord, skoro-pa-ista lampa i još si kupio isti ruksak kao i ja... hmmm
Super slike! Cucak mi je zakon, vidi se tko je gazda (on očito).
Nego... hranu od cucka si zamješao sa noodlesima ili grickao čisto?
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
znamo mi šta valja, jel tako?Mrazomor je napisao/la:Isti nož, isti mjeh, paracord, skoro-pa-ista lampa i još si kupio isti ruksak kao i ja... hmmm
namočio sam ju malo u toploj vodi sa par bobica i dodatkom čilija da dobije na intenzitetu okusa
p.s. nije isti nož, moj je dugi tvoj je kratki
Target- honoris
-
Mraz- master
-
Lijepo proveden dan. Lijepe fotografije, jedino ne smiješ ostavljati traga iza sebe (nepotrebno sjeći drveće ili ih zasjecati). Mogao si isprobati nož i pilu i na kakvom odsječenom drvetu. Kada bi svatko odsjeao po jedno drvce, eto ti goleti koja ne privlači pažnu oku.
Pazi prirodu i čuvaj je, vratiti će ti mnogostruko brigu.
Pazi prirodu i čuvaj je, vratiti će ti mnogostruko brigu.
Super izlet!!!
Ono tamo ti je solište za divljač, u onu gornju rupu (gdje je hrana za beara) se stavi gruda soli koja se topi i curi po drvetu.
Ono tamo ti je solište za divljač, u onu gornju rupu (gdje je hrana za beara) se stavi gruda soli koja se topi i curi po drvetu.
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
izlet je sigurno bio zanimljiv, pes je prekrasan. malo mi se neke fotke čine ponovljene, zapravo si puno puta fotkao identične rakurse(kao naprimjer one ploče s natpisima mjesta ali i druge fotke). po meni bi bilo zgodno ubaciti koju fotku sa dva ili tri plana, ovak su sve malo flah. rado bi vidio i tebe u kadru iako znam da je uz pesa to malo kompliciranije.
često ljudi na forumu kritiziraju dulje oštrice, oglavnom su to oni koji ih zapravo i nisu nikada za ozbiljno heb(nisu nikada proveli tjedan dva u divljini) pa nisu niti svjesni koliku prednost nose nad malim rezuckalima. neopisiv je to komfor u divljini kada jednim alatom možeš u jednom zamahu odrezati granu skoro debljine podlaktice a onda si istim tim alatom možeš napraviti čačkalicu, narezati paradajz i jeger i sve ostale stvari odradit za koje nož može biti korišten. tako da dijelim tvoje oduševljenje Ka barovim bowiem
često ljudi na forumu kritiziraju dulje oštrice, oglavnom su to oni koji ih zapravo i nisu nikada za ozbiljno heb(nisu nikada proveli tjedan dva u divljini) pa nisu niti svjesni koliku prednost nose nad malim rezuckalima. neopisiv je to komfor u divljini kada jednim alatom možeš u jednom zamahu odrezati granu skoro debljine podlaktice a onda si istim tim alatom možeš napraviti čačkalicu, narezati paradajz i jeger i sve ostale stvari odradit za koje nož može biti korišten. tako da dijelim tvoje oduševljenje Ka barovim bowiem
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
@jratko30 hvala, i hvala na info
@Olimp ne volim ni ja bespotrebno sječi stabla ali tu gdje sam bio nije bilo svježe srušenih te debljine, sve su bila gnjila drva a bio mi je potreban vjerodostojan test mogućnosti koje na drugi način nebih mogao ispitati
@Navi a primijetio sam to i sam, svaka slika je slikana "iz ruke" dok drugom držim psa, nesmijem ga pustiti jer zna odjurit za tragom divljači a bitnije mi bilo više toga proči nego puno vremena "gubiti" na kvalitetnije slike. popravit ću se obećajem
treba nabaviti i bolji aparat, macro je sa ovim užasan. a šta se tiče ka-bara, sad me vuče da si uzmem i cutlass machette i počnem sastavljat mini kolekciju. šta je nekima falk meni će postati ka-bar hehe
@Olimp ne volim ni ja bespotrebno sječi stabla ali tu gdje sam bio nije bilo svježe srušenih te debljine, sve su bila gnjila drva a bio mi je potreban vjerodostojan test mogućnosti koje na drugi način nebih mogao ispitati
@Navi a primijetio sam to i sam, svaka slika je slikana "iz ruke" dok drugom držim psa, nesmijem ga pustiti jer zna odjurit za tragom divljači a bitnije mi bilo više toga proči nego puno vremena "gubiti" na kvalitetnije slike. popravit ću se obećajem
treba nabaviti i bolji aparat, macro je sa ovim užasan. a šta se tiče ka-bara, sad me vuče da si uzmem i cutlass machette i počnem sastavljat mini kolekciju. šta je nekima falk meni će postati ka-bar hehe
Target- honoris
-
odlican izlet, jedino ne kuzim kak te pas uopce ne slusa da mora cijelo vrijeme bit zavezan..
i pitanje za tebe i mrazomora..kakav vam je onaj mjeh..jel valja sta? jeste probali sjest na njega pa vidjet dal ce propustit gdje voda?, ja sam ih promjenio vec 4, zadnji od camelbaka za nekih 300 kn i sva 4. su bila za smece.. jedan procuri na otvoru gdje se toci voda, drugi gdje se spaja cijev sa mjehom, 3. na oba mjesta itd..., sad koristim onu ferinovu sklopivu bocu od 2 litre i jedina je izdrzala test sa kratkim sjedenjem na njoj...
i pitanje za tebe i mrazomora..kakav vam je onaj mjeh..jel valja sta? jeste probali sjest na njega pa vidjet dal ce propustit gdje voda?, ja sam ih promjenio vec 4, zadnji od camelbaka za nekih 300 kn i sva 4. su bila za smece.. jedan procuri na otvoru gdje se toci voda, drugi gdje se spaja cijev sa mjehom, 3. na oba mjesta itd..., sad koristim onu ferinovu sklopivu bocu od 2 litre i jedina je izdrzala test sa kratkim sjedenjem na njoj...
damjan- mr.spika
-
Broj postova : 1257
Godine : 41
Datum registracije : 06.11.2009
Mjeh je kupljen u Iglu sportu za cca. 100 kn,Source Clear 2l (stane oko 2,6l kada se do vrha napuni).
Imao sam par no-name koji su bili ravni katastrofi i osjetila se "plastika" kada si pio vodu. Imao sam Camelbak koji ima toliko loš ventil da to nije normalno... mrcina od 10ak cm s ne vrijedi qurca.
Source ima 2 oblika ventila i oba su odlična. Sam mjeh ne mjenja okus vode i lako se čisti od drugih oblika tekučine (tipa bambus hahaha). Do sada mi ni u ludilu nije palo na pamet sjesti na njega ali reko ajd... nek ti bude Sjedio sam jedno 7-8 minuta na njemu bez cjevi i nije propustio nigdje. Sada sjedim jedno 10ak minuta na njemu sa priključenom cjevi i dupe mi je još suho. Imam kojih 80kg.
Imao sam par no-name koji su bili ravni katastrofi i osjetila se "plastika" kada si pio vodu. Imao sam Camelbak koji ima toliko loš ventil da to nije normalno... mrcina od 10ak cm s ne vrijedi qurca.
Source ima 2 oblika ventila i oba su odlična. Sam mjeh ne mjenja okus vode i lako se čisti od drugih oblika tekučine (tipa bambus hahaha). Do sada mi ni u ludilu nije palo na pamet sjesti na njega ali reko ajd... nek ti bude Sjedio sam jedno 7-8 minuta na njemu bez cjevi i nije propustio nigdje. Sada sjedim jedno 10ak minuta na njemu sa priključenom cjevi i dupe mi je još suho. Imam kojih 80kg.
Mraz- master
-
Red target je napisao/la:@jratko30 hvala, i hvala na info
pa zbog toga smo ovdje (ne da raspravljamo o cijeni fallknivena), dosta sam naučio od vas, drago mi je da drugi uče od mene (pa makar i "nevažne" stvari).
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
@ damjan, nije da pas ne sluša, imamo mi odličan odnos ali moj pesonja dolazi iz radne lovačke linije i ako nanjuši trag divljači ode on za njom, to je jače od njega. nije me toliko strah da će se izgubiti, pametan je on, nego lovaca koji vole vježbati gađanje na psima. prije malo više od godinu dana lovac je hladnokrvno ustrijelio psa na stazi koja se oglašava u turističkoj zajednici kao šetnica za sve, nedaleko područja gdje sam jučer bio - pas je bio manje 50m od gazde NA STAZI.
jednom mi je odjurio za srnom i nakon 5min čujem hitac, srce mi skoro stalo. od tad ga ne puštam
a za mjeh, meni je odličan, stvarno jako dugo održava vodu hladnom, meni je jučer nakon 7h na suncu u ruksaku voda ostala hladna kao i na jutarnjem punjenju, jedino treba pripaziti da se dobro zategne onaj široki čep. za razliku od mraza, ja bome neću sjest na njega, +25kg neću riskirati
jednom mi je odjurio za srnom i nakon 5min čujem hitac, srce mi skoro stalo. od tad ga ne puštam
a za mjeh, meni je odličan, stvarno jako dugo održava vodu hladnom, meni je jučer nakon 7h na suncu u ruksaku voda ostala hladna kao i na jutarnjem punjenju, jedino treba pripaziti da se dobro zategne onaj široki čep. za razliku od mraza, ja bome neću sjest na njega, +25kg neću riskirati
Target- honoris
-
meni je za vodu odlična boca od 2.5 litara Coca Cole. kad je puna možeš biciklom priječi preko nje i neče pustiti vodu, kad se isprazni samo je sprešam i kao da je ni nema i još je badava odnosno 50 lipa. znam za vodu nositi i sigicu od 1.5 L.
baš i ne trčim maratone da bi mi bio bitan camel bag sa cijevčicom koji samo komplicira stvar. uvijek stignem stati predahnuti i cugnuti vode.
baš i ne trčim maratone da bi mi bio bitan camel bag sa cijevčicom koji samo komplicira stvar. uvijek stignem stati predahnuti i cugnuti vode.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Solidna reportaža, vidimi nova Fenix lampa je bila u akciji... :bog:
Za transport vode koristim baš raznoliku opremu ovisi gdje idem, ali najčešće SIGG-ovu metalnu bocu od litre + vrećicu koju tobože koristi Izraelska vojska kapaciteta 2,5 litre. Vrećica ima čvrsti plastični čep na vidanje, a materijal same vrečice je kao neka deblja cerada i vrlo je otporna na habanja svake vrste, čak joj ni vatra ne može naštetiti ali deklarirano može bit na živoj vatri do minute bez deformacija... I da probao sam sjediti na njoj kada je puna i nema problema. Ali najbolje od svega je što stane u šaku ruke kada je prazna... vrhunska stvar.
Za transport vode koristim baš raznoliku opremu ovisi gdje idem, ali najčešće SIGG-ovu metalnu bocu od litre + vrećicu koju tobože koristi Izraelska vojska kapaciteta 2,5 litre. Vrećica ima čvrsti plastični čep na vidanje, a materijal same vrečice je kao neka deblja cerada i vrlo je otporna na habanja svake vrste, čak joj ni vatra ne može naštetiti ali deklarirano može bit na živoj vatri do minute bez deformacija... I da probao sam sjediti na njoj kada je puna i nema problema. Ali najbolje od svega je što stane u šaku ruke kada je prazna... vrhunska stvar.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Mrazomor je napisao/la:
Do sada mi ni u ludilu nije palo na pamet sjesti na njega ali reko ajd... nek ti bude Sjedio sam jedno 7-8 minuta na njemu bez cjevi i nije propustio nigdje. Sada sjedim jedno 10ak minuta na njemu sa priključenom cjevi i dupe mi je još suho. Imam kojih 80kg.
a jesi lik kad krenes testirat ne znas prestat
mislio sam na kratkotrajno sjedenje- minutu max., jer kad hodam s ruksakom i negdje stanem cesto sjednem na njega, pa sam par puta zaboravio na taj mjeh i procurio mi je u ruksaku... znaci taj source je defintivno bolji od svih koje sam ja imao.. e i sad se mozes ustat
damjan- mr.spika
-
Broj postova : 1257
Godine : 41
Datum registracije : 06.11.2009
nažalost, to se pokazalo kao greška, jer sam zbog Fenixice ostavio naglavnu lampu doma i neplanirano išao u jamu pa nisam mogao proć zajedno sa psomIgsy je napisao/la:Solidna reportaža, vidimi nova Fenix lampa je bila u akciji... :bog:
skočit ću jedan drugi dan sa naglavnom pa da ju pregledam cijelu
Target- honoris
-
Za samostalno istraživanje špilja i jama treba imat obe + onu jeftinu na dinamo zlu ne trebalo :bog:
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Bobrock ima sličan 4x4 pogon samo da je boja druga - crna metilna
[img] [/img]
[img] [/img]
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
Datum registracije : 15.01.2011
Zgodan izlet u dobrom društvu.
Jedan savjet za one koji ne znaju:oni odbačeni prozori(nažalost) mogu i poslužiti za potpalu jer se najvjerojatnije radi o (pre)suhoj jelovini-čak i kada je izvana mokra može se rascijepati velika je vjerojatnost da u sredini mamo vrhunsko suho lakogorivo drvo,a i boja će pomoći
Jedan savjet za one koji ne znaju:oni odbačeni prozori(nažalost) mogu i poslužiti za potpalu jer se najvjerojatnije radi o (pre)suhoj jelovini-čak i kada je izvana mokra može se rascijepati velika je vjerojatnost da u sredini mamo vrhunsko suho lakogorivo drvo,a i boja će pomoći
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
Similar topics
» Bushcraft u okolici vrela Une!
» vatra u okolici zagreba
» Ekipa za bushcraft i planinarenje po okolici ZG
» [trazim savjet] di u okolici zagreba na jednostavn izlet
» Zimski "firestarteri"
» vatra u okolici zagreba
» Ekipa za bushcraft i planinarenje po okolici ZG
» [trazim savjet] di u okolici zagreba na jednostavn izlet
» Zimski "firestarteri"
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.