Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
//////
+12
skyrunner
robert
girdeaux
hankok
LUKSA
Igsy
darko1
divlji grab
biga
jratko30
Mraz
Šimun
16 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: //////
@Mrazomor Šteta što si pobrisao i moja dva komentara na ispad Cho Oyu-a u kojem sam mu rekao sve što ga ide po tom pitanju, al nema veze. Bitno je da je cilj postignut.
Igsy- honoris
- Broj postova : 2412
Datum registracije : 12.03.2010
Hhahaha,slažem se..Ja sam suzu pustio od smijeha sinoć haha :bog:Igsy je napisao/la:@Mrazomor Šteta što si pobrisao i moja dva komentara na ispad Cho Oyu-a u kojem sam mu rekao sve što ga ide po tom pitanju, al nema veze. Bitno je da je cilj postignut.
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Nemojte ismijavati čovjeka, dobar dio savjeta mu je bio na mjestu. Pogotovo što se vatre tiče, tebi sam Ruse rekao kaj se meni dogodilo zbog nepažnje
Dajte sada napokon Ako nije svađa onda je spam... pa nikako na zelenu granu s vama
Dajte sada napokon Ako nije svađa onda je spam... pa nikako na zelenu granu s vama
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Fratt je napisao/la:divlji grab je napisao/la:Ma, lipo se ovaj momak izražava, nema šta! Kako ono, A NE DA JE RAZ*EBAVATE SVOJIM PONAŠANJEM, ili ono, osobno bih izbrisao sva s*anja napisana.
To što si ti tamo neki administrator ne daje ti za pravo da tek tako rušiš forumaše, smatram ovo društvo još uvijek demokratskim i smatram da ovaj forum (skupa sa forumašima) je jedan od boljih i da se neće na njemu provoditi politika tvog foruma.
Daleko sam otišao, zaspamao sam temu do kraja.
Pod opaskom da ću i sam ući u OT,moram replicirat.
@Divlji grab
Ne brini brigu,niti mi je namjera niti afinitet a bogme nemam ni nikakav mandat za provoditi nekakvu svoju "politiku" na ovom forumu.
Jedno je pobuniti se argumentirano kao na topicu REVOLUCIJA a drugo je raspojasati se na nekom topicu bez argumenata i ići u neku svađu.
Rušenje forumaša,mogu se samo nasmijati ovome,rušenje forumaša bi valjda trebalo značiti ban ili što već?
Rušenje integriteta forumaša misliš?
Ako je dobronamjerno upozorenje na temi i nakon toga obavijest preko PM-a korisnika/forumaša koji je u nekakvom forumskom prekršaju (konkretno offtopic i svadljiva priroda postova) "rušenje" njegovog integriteta koji nakon toga tog korisnika baca u očaj i bunt, onda taj problem nije u moderatoru nego u tom istom forumašu.
Odlika kvalitetnog moderatora je da prvenstveno usmjerava ostale korisnike/forumaše kako bi se trebali ponašati na jednom forumu,na kraju krajeva on bi trebao to pokazivati i svojim primjerom što zadnjih dana kod određenog moderatora nije bio slučaj ali opet,svi smo ljudi pa možemo i griješiti.
Uglavnom,moj način moderiranja na mojim forumima nije niti apsolutistički a ni isključiv,svoje pogreške gutam kao i bilo koji drugi forumaš a na kraju to niti nije tvoj problem (prije bi bio moj kad bi griješio ali vox populi na istima ipak misli drugačije)...
A za ova "RA*HEBAVATE" i "S*ANJA" ti ne mogu ništa odgovoriti,ako ti smeta ima jedan forum na kojem toga nema:
http://www.kriz-zivota.com/forum/hrvatski/
U prirodi toga zadnjeg,kolega želim ti sve najbolje.
Također i ja tebi želim sve najbolje (ali kakve veze ima Križ života i katolička vjera sa ovom temom, pobrka si lončiće), hvala na ponudi, ali sa foruma ne idem. A što se tiče Križa života, ja sam vjernik, ti pišeš o forumskoj kulturi, a koristiš takve skrivene izjave tipa ako ti smeta znaš di ćeš, tako da me vrijeđaš takvim ispadima.
Ne da mi se gubit energiju na tvoje izjave, živia i vidimo se u nekim drugim temama.
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Godine : 49
Datum registracije : 02.01.2011
PP vas dvojica
Šimun- guru
-
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Datum registracije : 12.12.2010
@divlji grab
Molim mir više i prestanak oftopičarenja.
Svaki post koji je usmjeren na prepucavanje BITI ĆE OBRISAN BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA, a korisnika će se (BILO KOJEG...!) putem PM-a upozoriti da više konačno prestane spamati temu, a dalje ćemo BY THE BOOK - isključivo i samo po pravilima...
Što je previše je previše i ovo je prešlo svaku dobru mjeru, sva pravila internet bontona i ovo je sada više bezobrazno.
Mrazo Vas je zamolio, ja sam Vas zamolio dva puta - stalno nešto molimo...
E pa, nećemo više moliti!
Pametnome dosta...
Hvala Vam na razumijevanju.
Sa poštovanjem,
Adept
P.S. Ovaj "donji" i duži dio poruke se odnosi NA SVE forumaše. Jedini post koji ovdje vrijedi je onaj Frattov (govorim o OFF dijelu teme - nota bene), ostalo je čisti spam.
Molim mir više i prestanak oftopičarenja.
Svaki post koji je usmjeren na prepucavanje BITI ĆE OBRISAN BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA, a korisnika će se (BILO KOJEG...!) putem PM-a upozoriti da više konačno prestane spamati temu, a dalje ćemo BY THE BOOK - isključivo i samo po pravilima...
Što je previše je previše i ovo je prešlo svaku dobru mjeru, sva pravila internet bontona i ovo je sada više bezobrazno.
Mrazo Vas je zamolio, ja sam Vas zamolio dva puta - stalno nešto molimo...
E pa, nećemo više moliti!
Pametnome dosta...
Hvala Vam na razumijevanju.
Sa poštovanjem,
Adept
P.S. Ovaj "donji" i duži dio poruke se odnosi NA SVE forumaše. Jedini post koji ovdje vrijedi je onaj Frattov (govorim o OFF dijelu teme - nota bene), ostalo je čisti spam.
Adept- mr.spika
-
Broj postova : 1588
Godine : 53
Datum registracije : 09.04.2010
@hankok
JAVNA OPOMENA PRED BANIRANJE!
POST TI JE MAKNUT U TRASH!
MOLILO SE NEKOLIKO PUTA, MOLIO SAM I SADA - OVO JE ZADNJI PUT...
JAVNA OPOMENA PRED BANIRANJE!
POST TI JE MAKNUT U TRASH!
MOLILO SE NEKOLIKO PUTA, MOLIO SAM I SADA - OVO JE ZADNJI PUT...
Zadnja promjena: Adept; 26.01.11 18:58; ukupno mijenjano 2 put/a.
Adept- mr.spika
-
@skyrunner
Ovo je tema koju je zadao forumaš Crazy Russian!
Ovo nije tema o kojoj ti raspravljaš u svome postu - dakle još jedan OT!
Sada i tebe molim i javno upozoravam KAO I HANKOKA - postati samo ono što se tiče zadane teme, a ne politike "forumiranja".
Post ti je maknut u Trash.
Ovo je tema koju je zadao forumaš Crazy Russian!
Ovo nije tema o kojoj ti raspravljaš u svome postu - dakle još jedan OT!
Sada i tebe molim i javno upozoravam KAO I HANKOKA - postati samo ono što se tiče zadane teme, a ne politike "forumiranja".
Post ti je maknut u Trash.
Adept- mr.spika
-
@izbrisan
I tebi opomena pred ban...
Post ti je u Trashu...
I tebi opomena pred ban...
Post ti je u Trashu...
Adept- mr.spika
-
Nego da prekinem ove gluposti..
Ludi koliko ti je trebalo da napraviš sklonište-vremenski? Kod mene po šumama je uvijek problem naći nešto što ne propušta vodu, vidim da kod tebe ima dosta ove mahovine!?
Ludi koliko ti je trebalo da napraviš sklonište-vremenski? Kod mene po šumama je uvijek problem naći nešto što ne propušta vodu, vidim da kod tebe ima dosta ove mahovine!?
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
Preporuka ako je (preko ljeta) polje kukuruza negdi u blizini, njegove stabljike i listovi pomažu, i za krovište i podnicu.
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Datum registracije : 02.01.2011
Za Rusa , ludoga naravno jesi li kada prespava u ovakvom sklonistu ?
robert- lingua
-
Broj postova : 454
Godine : 39
Datum registracije : 09.12.2010
Vidiš ti kud ode jedna reportaža!
Tako sam i ja u dobroj namjeri napravio reportažu, kad kritike što sam zagrijao kukri!?
Dobro tu smo da raspravljamo!
Što se tiče požara od početka ga upozoravamo na posljedice!
Zato ja nikada ne isprobavam zamke u prirodi, jer nebih htio izgubiti posao zbog gluposti, a sa druge strane toliko životinjskog svijeta uzgajamo za hranu i zar nije lijepo promatrati npr. vjevericu u njenom okruženju, pa se malo gledate i svatko ode svojim putem!
Nije Ok bespotrebno uništavati prirodu, ali da bi nešto naučio ponekad moraš malo.
I mislim da će rus prespavati vani kada će njemu biti po volji! to je njegova stvar a ne stvar testasterona i dokazivanja!
PS i jedino sam ovdje Lukša, neznam kako ali po koji put već!
Tako sam i ja u dobroj namjeri napravio reportažu, kad kritike što sam zagrijao kukri!?
Dobro tu smo da raspravljamo!
Što se tiče požara od početka ga upozoravamo na posljedice!
Zato ja nikada ne isprobavam zamke u prirodi, jer nebih htio izgubiti posao zbog gluposti, a sa druge strane toliko životinjskog svijeta uzgajamo za hranu i zar nije lijepo promatrati npr. vjevericu u njenom okruženju, pa se malo gledate i svatko ode svojim putem!
Nije Ok bespotrebno uništavati prirodu, ali da bi nešto naučio ponekad moraš malo.
I mislim da će rus prespavati vani kada će njemu biti po volji! to je njegova stvar a ne stvar testasterona i dokazivanja!
PS i jedino sam ovdje Lukša, neznam kako ali po koji put već!
sluša li Hmezad jeklo Ruše gazdinska sekira ?. Je li dobila zube..? Ima li updatea recenziji, otkrio neke nove dobre i loše strane ?
lonewolf- lingua
-
Broj postova : 496
Godine : 55
Datum registracije : 26.04.2010
Da počnem =)
Prvo,hvala na vraćanju k temi =)
Prvo da pohvalim Adepta,inače meni jedan od dražih na forumu,hvala što čistiš temu =)
Next,
@Girdeaux,poprilično više nego što sam mislio da će mi trebati.Trebalo mi je oko 30,40 minuta..Dok sam pokrio rupe i tako dalje.
@Divlji grab,da,to mi je baba pričala..oni su u polju radili skrovišta od kiše još 1930-ih,u slučaju kiše itd. da se mogu na brzinu sakriti..Uglavnom kukuruz zakon.
@robert,spavao jesam,i to bi znao po 3 4 sata,al ''prenoćio'' nikad.Al' po to me sam gledao što ne valja..Recimo ako bi mi bilo hladno leđima ako spavam na boku,to je znak da propušta vjetar,pa bih pomalo popravljao.Tako to ide =)
@Luksa,da..Ja sam u potrazi za zekom..Svi misle da ću mu stavit lacu kako se kaže.Ja rijetko viđam životinje u prirodi,osim divljači nekad.Ja bih se najrađe sakrio i gledao ga cijeli dan
@lonewolf-poprilično puno puta bi mi odletjela u kamen,i nije dobila zube..Osim jednom mali sitni,nevidljiv da tako kažem,al to sam dobro puka u kamen.Loša strana je kako je glava nabijena na dršku.Stavim sliku što prije pa ti je u pp ili negdje stavim
Pozdrav.
Prvo,hvala na vraćanju k temi =)
Prvo da pohvalim Adepta,inače meni jedan od dražih na forumu,hvala što čistiš temu =)
Next,
@Girdeaux,poprilično više nego što sam mislio da će mi trebati.Trebalo mi je oko 30,40 minuta..Dok sam pokrio rupe i tako dalje.
@Divlji grab,da,to mi je baba pričala..oni su u polju radili skrovišta od kiše još 1930-ih,u slučaju kiše itd. da se mogu na brzinu sakriti..Uglavnom kukuruz zakon.
@robert,spavao jesam,i to bi znao po 3 4 sata,al ''prenoćio'' nikad.Al' po to me sam gledao što ne valja..Recimo ako bi mi bilo hladno leđima ako spavam na boku,to je znak da propušta vjetar,pa bih pomalo popravljao.Tako to ide =)
@Luksa,da..Ja sam u potrazi za zekom..Svi misle da ću mu stavit lacu kako se kaže.Ja rijetko viđam životinje u prirodi,osim divljači nekad.Ja bih se najrađe sakrio i gledao ga cijeli dan
@lonewolf-poprilično puno puta bi mi odletjela u kamen,i nije dobila zube..Osim jednom mali sitni,nevidljiv da tako kažem,al to sam dobro puka u kamen.Loša strana je kako je glava nabijena na dršku.Stavim sliku što prije pa ti je u pp ili negdje stavim
Pozdrav.
Šimun- guru
-
ako si u potrazi za zekom onda idemo na Unije, nećemo ih dirati, ali ćeš ih vidjeti barem deset , kako se ponašaju u svom okruženju!
pogledaj temu " Unije otok krvopija"
Aerodrom i zeka koliko hoćeš!
Ali samo gledanje!
pogledaj temu " Unije otok krvopija"
Aerodrom i zeka koliko hoćeš!
Ali samo gledanje!
I ja bi gledo zeku
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
Op, krivi smajlić
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
Meni vidjet malog sisavca je nešto očaravajuće..Al' nekad ih je lijepo vidjet i u eterninom loncu
Šalu na stranu. =)
Šimun- guru
-
Posle svega pisanog i brisanog u ovoj temi Ludi Rus bi slobodno mogao da objavi: "Samo vi pucajte, ja i dalje drzim cas"!
Levi- bomber
-
Broj postova : 152
Godine : 46
Datum registracije : 11.03.2010
Stranica 2 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 2 / 2.