Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
//////
+12
skyrunner
robert
girdeaux
hankok
LUKSA
Igsy
darko1
divlji grab
biga
jratko30
Mraz
Šimun
16 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Re: //////
Ako uspijem,ubacit ću još koji video!
Šimun- guru
-
Ovo sa veprom je stvarno nezgodna situacija... da te odlucio napasti teško da bi danas bio ovdje.
Super mi je kako uvijek staviš filmic da docaras ugođaj i uvijek mi je drago pogledati tvoje reportaže, podsjecaju me na moja prva lutanja dok jos nisam bio razmažen opremom i posnobljen placom
Super mi je kako uvijek staviš filmic da docaras ugođaj i uvijek mi je drago pogledati tvoje reportaže, podsjecaju me na moja prva lutanja dok jos nisam bio razmažen opremom i posnobljen placom
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Rekao bi da je biljka za pripalu pavit, slika je dosta mutna.
Kad slikaš gljivu za prepoznavanje bilo bi dobro da joj se vidi stručak i listići (ili ona "spužvica").
Dobra reportaža, samo tako nastavi !!!
Još jedna preporuka, nemoj vadit mobitel dok ne dođeš kući... osim ako ti baš zatreba ( bar ja tako volim napravit)
Kad slikaš gljivu za prepoznavanje bilo bi dobro da joj se vidi stručak i listići (ili ona "spužvica").
Dobra reportaža, samo tako nastavi !!!
Još jedna preporuka, nemoj vadit mobitel dok ne dođeš kući... osim ako ti baš zatreba ( bar ja tako volim napravit)
jratko30- lingua
-
Broj postova : 366
Godine : 33
Datum registracije : 22.11.2010
mislim da su ti 'lješnjaci' oni žirevi sa duba (hrasta) u koje neka osa položi jaja.
trebao si ga prepoloviti i možda bi malu osu našao unutra...
edit: ne znam jesi li ikad vidio divlje svonje kad trče prema nečemu ili bježe od nečega... to je jednostavno nezaustavljivo i lome sve ispred sebe... drača im je kao meni mala smreka...
trebao si ga prepoloviti i možda bi malu osu našao unutra...
edit: ne znam jesi li ikad vidio divlje svonje kad trče prema nečemu ili bježe od nečega... to je jednostavno nezaustavljivo i lome sve ispred sebe... drača im je kao meni mala smreka...
biga- lingua
-
Broj postova : 227
Godine : 37
Datum registracije : 15.11.2010
Svaka čast, tigre!
Dobre su ti ove zimske miniavanture, vidi se da ti je stari bio specijalac
Duži štap uvijek imam uz sebe jer je idealno oruđe, to je dobro da si imao kraj sebe, ali neće vepar napast ako se ne osjeća ugrožen, ne brini.
Dobre su ti ove zimske miniavanture, vidi se da ti je stari bio specijalac
Duži štap uvijek imam uz sebe jer je idealno oruđe, to je dobro da si imao kraj sebe, ali neće vepar napast ako se ne osjeća ugrožen, ne brini.
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Godine : 49
Datum registracije : 02.01.2011
BOK
Rus...moje misljenje je to da si napravio lipu avanturu i da se tako uvjek nauci nesto novo...
Svaka cast i samo naprid.....
Pozdrav
Darko
Rus...moje misljenje je to da si napravio lipu avanturu i da se tako uvjek nauci nesto novo...
Svaka cast i samo naprid.....
Pozdrav
Darko
darko1- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 47
Datum registracije : 20.01.2011
Ne daj se Rus, reportaže su ti sve bolje i bolje, keep on turning!
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Da moram priznati da imaš volju i da napreduješ!
Učiš puno i to prakticiraš!
Vidim da si napravio na firesteelu drveni ovaj dio za koji se drži, lijepo!
Naravno da se prema moramo ponašati sa poštovanjem ali nas nekolicina neće promijeniti ono što čovijek radi stoljećima, posebno mislim na zagađivanje vodenih tokova tako da se kućni otpad baca u njih.
Dobro si dobio kritiku zbog zaštite od požara, jer te jedan izlet može koštati tvoje budućnosti, a to je zatvor radi izazivanja požara.
Baš lijepo da si pekao pile, malo si ga kremirao , ali j..i ga, treba dobra vatra da se ispeće i dosta vremena.
i za kraj jedan citat " najbolji način da se nosite sa situacijom preživljavanja je taj da se uopće ne dovedete u nju !"
Svi bi mi pravi survival, ali nevjerujem da ga itko uistinu želi.
Tako možemo usporediti vojsku i rat, spremaš se za njega a nedaj bože da se desi, jer ništa lijepo ne donosi!
Samo ti brij svoj film i uživaj! :bog: =)
PS pita mene Igsy šta znači taj tvoj avatar ?," pa luk, bijeli i crveni,samo što je kod tebe kapula, a nadimak mi je LUK sa! "
Učiš puno i to prakticiraš!
Vidim da si napravio na firesteelu drveni ovaj dio za koji se drži, lijepo!
Naravno da se prema moramo ponašati sa poštovanjem ali nas nekolicina neće promijeniti ono što čovijek radi stoljećima, posebno mislim na zagađivanje vodenih tokova tako da se kućni otpad baca u njih.
Dobro si dobio kritiku zbog zaštite od požara, jer te jedan izlet može koštati tvoje budućnosti, a to je zatvor radi izazivanja požara.
Baš lijepo da si pekao pile, malo si ga kremirao , ali j..i ga, treba dobra vatra da se ispeće i dosta vremena.
i za kraj jedan citat " najbolji način da se nosite sa situacijom preživljavanja je taj da se uopće ne dovedete u nju !"
Svi bi mi pravi survival, ali nevjerujem da ga itko uistinu želi.
Tako možemo usporediti vojsku i rat, spremaš se za njega a nedaj bože da se desi, jer ništa lijepo ne donosi!
Samo ti brij svoj film i uživaj! :bog: =)
PS pita mene Igsy šta znači taj tvoj avatar ?," pa luk, bijeli i crveni,samo što je kod tebe kapula, a nadimak mi je LUK sa! "
Zadnja promjena: LUKSA; 25.01.11 17:20; ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi ludi rus ,ti si super rus sa super reportažama i super furkom u prirodi,samo nastavi jer si osvježenje na forumu.momke tvojih godina(većinu )to ne zanima,tebi svaka čast.
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Datum registracije : 12.12.2010
Ja samo znam da sam sa 16 bio puno ozbiljniji i razumniji nego sad!!!
Svima koji idu često u prirodu se događaju situacije u kojima nešto žrtvujemo i riskiramo.
Ludi Rus je izuzetno zanimljiv mladić sa jako lijepim hobijem. A njegovo reportaže su dragocjene na ovom forumu.
Osobno smatram da nebi trebao u prirodu ići sa nekim starijim...to je po meni čist bezveze. Imaš dovoljno znanja i pameti da se brineš o sebi.
Istina je da bi trebao paziti da ne izgoriš... ...ta borovina zna biti gadna... Zato Ludi nedaj se smesti...samo štancaj reportaže i uživaj u prirodi!
:bog:
Svima koji idu često u prirodu se događaju situacije u kojima nešto žrtvujemo i riskiramo.
Ludi Rus je izuzetno zanimljiv mladić sa jako lijepim hobijem. A njegovo reportaže su dragocjene na ovom forumu.
Osobno smatram da nebi trebao u prirodu ići sa nekim starijim...to je po meni čist bezveze. Imaš dovoljno znanja i pameti da se brineš o sebi.
Istina je da bi trebao paziti da ne izgoriš... ...ta borovina zna biti gadna... Zato Ludi nedaj se smesti...samo štancaj reportaže i uživaj u prirodi!
:bog:
girdeaux- honoris
-
Broj postova : 1077
Godine : 37
Datum registracije : 21.10.2009
L. Rus-u ,
nije ti bas neko prezivljavanje ali si se bar maka od kuce , malo
obisa okolo, marenda , sve u svemu dobro provedan dan .
nije ti bas neko prezivljavanje ali si se bar maka od kuce , malo
obisa okolo, marenda , sve u svemu dobro provedan dan .
robert- lingua
-
Broj postova : 454
Godine : 39
Datum registracije : 09.12.2010
Vatra mi se čini dosta mala i fino kontrolirana (ne znači da ne treba pazit)...
Ludi Rus
ova tvoja pougljenjena krpica, i ako gori, nije do kraja "ispečena".
Probaj napraviti novu, onda ju možda uspiješ zapaliti kremenom od upaljača
Ludi Rus
jratko30- lingua
-
Većina nas tako ide u prirodu.ja iisto ponesem više opreme od noža i čuture i mislim da je to ok.pravi survival je kad se nađemo bez ičega u situaciji koju ne kontroliramo i tad se trudiš preživjet,a to se mora dogodit.nemožeš ti nasilu napravit borbu za opstanak.ja sam uvijek za to da se uzme dovoljno opreme jer kad ideš na dva tri dana uvijek ćeš nešto zaboraviti a i naradit ćeš se.u svakom slučaju lijepo provodiš vrijeme u prirodi i to mi je drago.
skyrunner- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 45
Datum registracije : 01.01.2011
jratko30 je napisao/la:Vatra mi se čini dosta mala i fino kontrolirana (ne znači da ne treba pazit)... da ne nastavljamo
Ludi Rus
Ove poluugljene krpice,to mi je da tako kažem zadnja zaliha,ona sa krajeva,onu što valja sam iskoristio,pravit ću novu =)
I stvarno te pitam ko šumara,i cijenim to,dal' je ugrožen eko sustav,recimo 10 stabala na 7 ipol toćno hektara,koja su kasnije prekrivena zemljom (bar mi je Vuk tako rekao da je dobro)?
Šimun- guru
-
Ludi Rus je napisao/la:
I stvarno te pitam ko šumara,i cijenim to,dal' je ugrožen eko sustav,recimo 10 stabala na 7 ipol toćno hektara,koja su kasnije prekrivena zemljom (bar mi je Vuk tako rekao da je dobro)?
Ne, tih 10 stabala definitivno nije problem, ali kada bi svaki vikend sjekao 10 stabala to ne bi bilo ok.
Ovaj tvoj stav, da će ih i tako netko posjeć radi konzuma... isto nije ok (trebamo čuvati sve što možemo).
Mislim da malo prenaglo reagiraš.
jratko30- lingua
-
Tema počiščena od prepucavanja. Budite dobri i nemojte ponavljati iste komentare.
Mraz- master
-
Tako je...ljubav i razmijevanje prije svega.
Ova divna pjesma neka nas spoji na višoj razini... :migg:
https://www.youtube.com/watch?v=pWT9tLa15vU&feature=player_embedded#!
Ova divna pjesma neka nas spoji na višoj razini... :migg:
https://www.youtube.com/watch?v=pWT9tLa15vU&feature=player_embedded#!
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Datum registracije : 30.09.2010
Mrazomor je napisao/la:Tema počiščena od prepucavanja. Budite dobri i nemojte ponavljati iste komentare.
Mrazomor
izbrisao si sve moje postove, koji nisu bili bezvezni vec su imali svoje uporiste u stvarnosti i bili su poucni i korisni, pogotovo za mlade i neiskusne "survivore".
takvu vrstu cenzure ne mogu tolerirati, pa odo ja negdje drugo sa ovog foruma.
za kraj jedan savjet... stalno se tu prica o nekakvoj psihickoj pripremi i spremnosti na survival situaciju gdje osoba treba ostati stabilna, hladne glave i logickog razmisljanja. brate mili, radis medvjedju uslugu Ludom Rusu sitetci ga na ovakav nacin kad nije u stanju podnijeti dobronamjernu i ozbiljnu kritiku, i to ce ga jednom u zivotu kostati. na ovakav nacin nikada nece izgraditi stabilnu pshinu i biti cvrsta osoba.
drugarski pozdrav, over and out!
Gost- Gost
Mrazomor
nisam u profilu pronasao opciju brisanja vlastitog korisnickog racuna, pa te molim kad si vec pokrenuo događaje u ovom smjeru da mi izbrises account, ili zatrazis to od Admina u moje ime....
hvala.
nisam u profilu pronasao opciju brisanja vlastitog korisnickog racuna, pa te molim kad si vec pokrenuo događaje u ovom smjeru da mi izbrises account, ili zatrazis to od Admina u moje ime....
hvala.
Gost- Gost
Mrazomor, nisam bio na strani Cho Oyua u početku (svatko ima pravo na svoje mišljenje, i on i ja i svi ostali potpisnici u ovoj temi), ali nije u redu tako skinut sve postove, ipak nitko nije nikoga vrijeđao i smatram da ako već skidaš sve naše postove onda barem ostavi prvi Cho Oyuv post napisan Rusu jer sutra će netko od nas slično reagirati prema nekoj drugoj temi i onda ćete i nekog od nas skinuti sa teme. Nije u redu, jeste vi moderatori i sve to skupa, ali malo poštovanja i prema članovima foruma. Smatram da trebate razmisliti još jednom i vratiti prvi njegov post, a ako treba ove naše i njegove upadice izbrišite ako mislite da je to svrsishodno (ja nisam vidio neko veliko prepucavanje). Javite mu na PM ŠTO STE ODLUČILI.
Ludi Rus i ostali forumaši, šta vi mislite? Hoće li nam forumaši ovako jedan po jedan odlazit radi neke ne baš tako žustre rasprave?
Kad pregledam "pročišćeni" post vidim da su se oko kontrole vatre i prevencije požara složili i LUKŠA i GIRDEAUX i JRATKO30 (znači izvukli su nešto iz Chooyevog posta). Smatram da bi i oni, skupa sa Rusom, trebali reći svoje mišljenje vezano za skidanje nekih postova koji po meni nisu bili zlonamjerni.
Ludi Rus i ostali forumaši, šta vi mislite? Hoće li nam forumaši ovako jedan po jedan odlazit radi neke ne baš tako žustre rasprave?
Kad pregledam "pročišćeni" post vidim da su se oko kontrole vatre i prevencije požara složili i LUKŠA i GIRDEAUX i JRATKO30 (znači izvukli su nešto iz Chooyevog posta). Smatram da bi i oni, skupa sa Rusom, trebali reći svoje mišljenje vezano za skidanje nekih postova koji po meni nisu bili zlonamjerni.
divlji grab- lingua
-
Kad se diskusije i neslaganja u mišljenjima presele više na PM-ove a manje na sami topic onda dolazimo do neke forumske kulture,sve ostalo je obično offtopičarenje...administrator i moderator sam na dva foruma tako da imam prilike vidjeti sve vrste forumaša i njihovog pisanja/trolanja/offtopičarenja i mislim da je Mrazomor možda malo nespretno obrisao postove Cho Oyua ali je mogao biti još brutalniji.
Osobno bi obrisao sva s*ranja napisana,prvo sa naznakom da su cijenjeni kolege u offtopicu a nakon toga automatizmom i bez daljnjeg upozorenja.Poslao bi svakom PM da riješavaju nesuglasice preko privatnih poruka inače idu na "led".
I to je to,radio sam tako,radim i dalje i nitko nije nezadovoljan,posebno radi same činjenice da se preko PM-a izbjegava efekat publike pred kojom se neki moraju dokazivati.
Forum nije "zadružni",netko plaća na kraju i tu domenu,trud modova i administratora je uložen u velikom dijelu tako da smatrajte ovu internet lokaciju njihovom "kućom" u koju ste pozvani da obitavate u njoj a ne da je raz*ebavate svojim ponašanjem i dokazivanjem pravice.
Naravno,iz perspektive kompulzivnog offtopičara,s vremena na vrijeme podržavam isti...*ebiga,jače je od mene. :bog:
Eto.
Osobno bi obrisao sva s*ranja napisana,prvo sa naznakom da su cijenjeni kolege u offtopicu a nakon toga automatizmom i bez daljnjeg upozorenja.Poslao bi svakom PM da riješavaju nesuglasice preko privatnih poruka inače idu na "led".
I to je to,radio sam tako,radim i dalje i nitko nije nezadovoljan,posebno radi same činjenice da se preko PM-a izbjegava efekat publike pred kojom se neki moraju dokazivati.
Forum nije "zadružni",netko plaća na kraju i tu domenu,trud modova i administratora je uložen u velikom dijelu tako da smatrajte ovu internet lokaciju njihovom "kućom" u koju ste pozvani da obitavate u njoj a ne da je raz*ebavate svojim ponašanjem i dokazivanjem pravice.
Naravno,iz perspektive kompulzivnog offtopičara,s vremena na vrijeme podržavam isti...*ebiga,jače je od mene. :bog:
Eto.
Fratt- MODERATOR
-
Ma, lipo se ovaj momak izražava, nema šta! Kako ono, A NE DA JE RAZ*EBAVATE SVOJIM PONAŠANJEM, ili ono, osobno bih izbrisao sva s*anja napisana.
To što si ti tamo neki administrator ne daje ti za pravo da tek tako rušiš forumaše, smatram ovo društvo još uvijek demokratskim i smatram da ovaj forum (skupa sa forumašima) je jedan od boljih i da se neće na njemu provoditi politika tvog foruma.
Daleko sam otišao, zaspamao sam temu do kraja.
To što si ti tamo neki administrator ne daje ti za pravo da tek tako rušiš forumaše, smatram ovo društvo još uvijek demokratskim i smatram da ovaj forum (skupa sa forumašima) je jedan od boljih i da se neće na njemu provoditi politika tvog foruma.
divlji grab- lingua
-
Postovi su obrisani nakon upozorenja dva moderatora koja ste ignorirali.
Cho Oyu: Sve napisano mogao si Rusu poslati i privatno, pogotovo nakon što si vidio kako je reagirao na tvoje savjete, a ne se nastaviti s komentarima koji ga očito provociraju sudeci po reakcijama.
Ako želiš napustiti forum jednostavno se više nemoj logirati. Ja te obrisati ne želim jer ne smatram da si problem a i savjeti su ti bili na mjestu, samo ne i nacin na koji si ih prikazao osobi od 16 godina.
divlji grab, prvi post je obrisan iz jednog razloga a to je da se na njega opet ne pocmu vezati komentari.
Isti post koji je Cho Oyu poslao Rusu ja sam mu c/p privatno uz objašnjenje i neke svoje nezgode s vatrom koje su naslavno završile (a nema potrebe da cijeli forum za njih zna).
Sada se vratite topicu a sve što mi imate za reci napravite to s dozom forumske kulture i pošaljite mi privatno. Znam da je trenutno IN javno prozivat moderatore ali ipak... bio bih zahvalan.
Cho Oyu: Sve napisano mogao si Rusu poslati i privatno, pogotovo nakon što si vidio kako je reagirao na tvoje savjete, a ne se nastaviti s komentarima koji ga očito provociraju sudeci po reakcijama.
Ako želiš napustiti forum jednostavno se više nemoj logirati. Ja te obrisati ne želim jer ne smatram da si problem a i savjeti su ti bili na mjestu, samo ne i nacin na koji si ih prikazao osobi od 16 godina.
divlji grab, prvi post je obrisan iz jednog razloga a to je da se na njega opet ne pocmu vezati komentari.
Isti post koji je Cho Oyu poslao Rusu ja sam mu c/p privatno uz objašnjenje i neke svoje nezgode s vatrom koje su naslavno završile (a nema potrebe da cijeli forum za njih zna).
Sada se vratite topicu a sve što mi imate za reci napravite to s dozom forumske kulture i pošaljite mi privatno. Znam da je trenutno IN javno prozivat moderatore ali ipak... bio bih zahvalan.
Mraz- master
-
tako treba ,sasjeć korov u korjenu.Ja podržavam ludog rusa zato jer ima volje i želje održati forum svježim pošto je već ustajao od dosadnih tema npr...moj nož,jeli ovaj dobar za preživljavanje,koji kupiti,može li se vatra upalit upaljačem ili šibicama u prirodi itd...Ruse naprijed!Mrazomor nastavi tako!
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Datum registracije : 12.12.2010
Hvala Mrazomor.
Posebno hvala Vama što me bodrite i dajete mi dodatnu motivaciju za dalje.Hankok,Igsy,Fratt
P.S. Razbit će vas LUK''S''A radi toga ''LUKŠA''
Posebno hvala Vama što me bodrite i dajete mi dodatnu motivaciju za dalje.Hankok,Igsy,Fratt
P.S. Razbit će vas LUK''S''A radi toga ''LUKŠA''
Šimun- guru
-
divlji grab je napisao/la:Ma, lipo se ovaj momak izražava, nema šta! Kako ono, A NE DA JE RAZ*EBAVATE SVOJIM PONAŠANJEM, ili ono, osobno bih izbrisao sva s*anja napisana.
Pod opaskom da ću i sam ući u OT,moram replicirat.
@Divlji grab
Ne brini brigu,niti mi je namjera niti afinitet a bogme nemam ni nikakav mandat za provoditi nekakvu svoju "politiku" na ovom forumu.
Jedno je pobuniti se argumentirano kao na topicu REVOLUCIJA a drugo je raspojasati se na nekom topicu bez argumenata i ići u neku svađu.
Rušenje forumaša,mogu se samo nasmijati ovome,rušenje forumaša bi valjda trebalo značiti ban ili što već?
Rušenje integriteta forumaša misliš?
Ako je dobronamjerno upozorenje na temi i nakon toga obavijest preko PM-a korisnika/forumaša koji je u nekakvom forumskom prekršaju (konkretno offtopic i svadljiva priroda postova) "rušenje" njegovog integriteta koji nakon toga tog korisnika baca u očaj i bunt, onda taj problem nije u moderatoru nego u tom istom forumašu.
Odlika kvalitetnog moderatora je da prvenstveno usmjerava ostale korisnike/forumaše kako bi se trebali ponašati na jednom forumu,na kraju krajeva on bi trebao to pokazivati i svojim primjerom što zadnjih dana kod određenog moderatora nije bio slučaj ali opet,svi smo ljudi pa možemo i griješiti.
Uglavnom,moj način moderiranja na mojim forumima nije niti apsolutistički a ni isključiv,svoje pogreške gutam kao i bilo koji drugi forumaš a na kraju to niti nije tvoj problem (prije bi bio moj kad bi griješio ali vox populi na istima ipak misli drugačije)...
A za ova "RA*HEBAVATE" i "S*ANJA" ti ne mogu ništa odgovoriti,ako ti smeta ima jedan forum na kojem toga nema:
http://www.kriz-zivota.com/forum/hrvatski/
U prirodi toga zadnjeg,kolega želim ti sve najbolje.
Fratt- MODERATOR
-
Ludi Rus
Baš nešto razmišljam... pošto u šumu ideš vikendima, kada je puno lovaca, bilo bi dobro da uzmeš neku cvenu jaknu ili onaj prsluk za auto.
Baš nešto razmišljam... pošto u šumu ideš vikendima, kada je puno lovaca, bilo bi dobro da uzmeš neku cvenu jaknu ili onaj prsluk za auto.
jratko30- lingua
-
@jratko30,da. Baš sam spomenuo ocu jučer da mi donese jedan,narančasti,flourescentni.
@fratt hahahahahaha http://www.kriz-zivota.com/forum/hrvatski/ xD
@fratt hahahahahaha http://www.kriz-zivota.com/forum/hrvatski/ xD
Šimun- guru
-
@Mrazomor Šteta što si pobrisao i moja dva komentara na ispad Cho Oyu-a u kojem sam mu rekao sve što ga ide po tom pitanju, al nema veze. Bitno je da je cilj postignut.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Stranica 1 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.