Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
World War III
+77
puls
maxina
maks1969
fusher
Inspektor
ivo
blinddog
poljičanin
UBERSOLDAT
Ikarus
Usamljeni vuk
ElPrezidente
vibor
remez
PJER
duke
Axter
chumaman
Duh
DoomsdayST
trolshein
Molokai
goxxon
Guybrush
gibo
hydra
crospider
Franco G
Mad Max
Spuzva Bob
Ivn
Buco
Target
SelinaKyle69
bearfaerie
.
tonka
kengur32
robert
Valkyra
Guru
Surfer
Strider
Migach
mahapirot
dkclaymore
beargrylls12
sinke
Branimir76
stefan.j
Luftwaffe
Mije
Dinx
Stribog
Julio
TomislavOS
Zokac
jratko30
Pomorac
Cave Bear
Drvo
Marko
Igsy
antun
miho
damjan
domac
girdeaux
astifan
sgt bear
Fratt
Mraz
baron
vladimir-vlay
MI666999
Nero Rii
Freeman
81 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: PREŽIVJETI NEMOGUĆE
Stranica 9 / 14.
Stranica 9 / 14. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: World War III
Ovim "junačkim" izjavama izrealski režim prvenstveno pokušava skrenuti pozornost građana sa sve teže socijalne situacije u zemlji. Već preko godinu dana Izrael potresaju ogromni socijalni prosvjedi, a došlo je do te mjere da se u posljednjih mjesec dana par izraelaca javno spalilo na prosvjedima - to naravno nećete naći u našim medijima. Veliki dio stanovništva je protiv agresije na Iran i pun im je kufer vladajućih, pa čak i dobar dio vojske i obav. zajednice Izraela je protiv ali vladajući jednostavno žele pod svaku cijenu zadržati dominaciju. Sve u svemu mislim da režim neće krenuti s agresijom ako ne dobiju dopuštenje SADa, a to ako bude teško da će biti prije izbora u 11 mjesecu.
hydra- lingua
- Broj postova : 422
Datum registracije : 15.07.2012
Izraelci se boje, znaju da je Iran potencijalna opasnost iako i oni imaju nuklearno oružje što je nebitno jer tko se mača laća.. Jasno je da ljudima neprestano ratno stanje ide na jetra. Ovo sa samozapaljenjem iskreno prvi put čujem u kontekstu bliskog istoka iako je to budistički načnin otpora.
Židovi imaju značajan utjecaj u američkom "establišmentu" iako ponovno; istinskom narodu je toga dosta. Napredni su tehnološki, svaki pojedinac(ka) daje 3 godine života za vojsku i još uvijek nisu u miru. Kod njih službeno nema PTSP-a,... vječiti sukob, nemogu se dogovoriti sa Palestincima oko frlačka teritorija?!
Pa normalno da ne mogu urat protiv Irana; to se ne usude ni Ameri iako pokušavaju ali bi ih to vjerojatno financijski odveč dotuklo pa bi palicu prepustiti morali Kini i nadaj bože Rusiji koje su strateški saveznici Irana. Ukoliko napadnu Iran vjerojatno je to početak WW3
@DoomsdayST
Pa kužim metaforu, samo se šalim, kakve žabe, ja nisam spomenul žabe, rijetko ih viđam i ne družim se s njima. Niti ih kuham
Židovi imaju značajan utjecaj u američkom "establišmentu" iako ponovno; istinskom narodu je toga dosta. Napredni su tehnološki, svaki pojedinac(ka) daje 3 godine života za vojsku i još uvijek nisu u miru. Kod njih službeno nema PTSP-a,... vječiti sukob, nemogu se dogovoriti sa Palestincima oko frlačka teritorija?!
Pa normalno da ne mogu urat protiv Irana; to se ne usude ni Ameri iako pokušavaju ali bi ih to vjerojatno financijski odveč dotuklo pa bi palicu prepustiti morali Kini i nadaj bože Rusiji koje su strateški saveznici Irana. Ukoliko napadnu Iran vjerojatno je to početak WW3
@DoomsdayST
Pa kužim metaforu, samo se šalim, kakve žabe, ja nisam spomenul žabe, rijetko ih viđam i ne družim se s njima. Niti ih kuham
trolshein- spikač
-
Broj postova : 527
Godine : 43
Datum registracije : 26.11.2011
Pa naravno da nećeš slušati o tome na medijima koji služe samo jednome - to su oni isti mediji koji uopće ne izvještavaju o prosvjedima u SADu, Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Belgiji...
Isti oni koji pričaju o tome kako je sad bolje Libijcima kad su pali s plaća ravnim europskom prosjeku na plaće prikladnije Africi, o tome kako se sirijska vojska bori protiv golorukih sirijaca... Pa tko više vjeruje tim medijima? Evo par naslova:
Izrael: tisuće prosvjednika u Tel Avivu protiv socijalne
nejednakosti i mjera štednje
http://www.advance.hr/vijesti/izrael-tisuce-prosvjednika-u-tel-avivu-protiv-socijalne-nejednakosti-i-mjera-stednje/
Tisuće prosvjednika na ulicama izraelskih gradova, jedan
muškarac se zapalio u znak prosvjeda protiv izraelske vlade
http://www.advance.hr/vijesti/tisuce-prosvjednika-na-ulicama-izraelskih-gradova-jedan-muskarac-se-zapalio-u-znak-prosvjeda-protiv-izraelske-vlade/
Još jedna osoba se zapalila u Izraelu u znak prosvjeda, već
peti takav slučaj u tjedan dana
http://www.advance.hr/vijesti/jos-jedna-osoba-se-zapalila-u-izraelu-u-znak-prosvjeda-vec-peti-takav-slucaj-u-tjedan-dana/
Isti oni koji pričaju o tome kako je sad bolje Libijcima kad su pali s plaća ravnim europskom prosjeku na plaće prikladnije Africi, o tome kako se sirijska vojska bori protiv golorukih sirijaca... Pa tko više vjeruje tim medijima? Evo par naslova:
Izrael: tisuće prosvjednika u Tel Avivu protiv socijalne
nejednakosti i mjera štednje
http://www.advance.hr/vijesti/izrael-tisuce-prosvjednika-u-tel-avivu-protiv-socijalne-nejednakosti-i-mjera-stednje/
Tisuće prosvjednika na ulicama izraelskih gradova, jedan
muškarac se zapalio u znak prosvjeda protiv izraelske vlade
http://www.advance.hr/vijesti/tisuce-prosvjednika-na-ulicama-izraelskih-gradova-jedan-muskarac-se-zapalio-u-znak-prosvjeda-protiv-izraelske-vlade/
Još jedna osoba se zapalila u Izraelu u znak prosvjeda, već
peti takav slučaj u tjedan dana
http://www.advance.hr/vijesti/jos-jedna-osoba-se-zapalila-u-izraelu-u-znak-prosvjeda-vec-peti-takav-slucaj-u-tjedan-dana/
hydra- lingua
-
Broj postova : 422
Godine : 47
Snažna je to poruka, samozapaljenje. Bolje gorjeti tj nestati bolnom smrću nego živjeti u takvom svijetu. Krajnji očaj trenutnom situacijom. Vjerojatno proizlazi iz visoko moralne osobnosti. Nažalost, sila ne moli boga...
trolshein- spikač
-
Definitivno, moram priznati da nikada ne bih bio u stanju napraviti takvo što. Da sam toliko očajan prije bio opalio po odgovornima jer iskreno ne vidim zašto bih ja gorio, a oni se još sprdali na moj račun - ako već odlaziš bolje da i odgovorni to osjete jer tek kad netko osjeti na svojoj koži počne razmišljati.
hydra- lingua
-
Slažem se sa Hydrom.
Da se odlučim na takvu ludost potrudio bih se da Kaina, Antenora, Ptolomeja i Judeka budu novi dom što većem broju "odgovornih".
Da se odlučim na takvu ludost potrudio bih se da Kaina, Antenora, Ptolomeja i Judeka budu novi dom što većem broju "odgovornih".
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
U tom slučaju se pritvarate u teroriste a ne u prosvjednike. Slažen se da je i meni ta opcija zanimljivija ali je samozapaljene vjerojatno učinkovitiji način borbe (naravno za sve prosvjednike osin ovoga koji se zapali). Na taj način postaju mučenici, a protiv toga se posli teško boriti..
U slučaju pokušaja atentata na članove vlade postaju teroristi i nakon toga vlada dobiva opravdanje za još gora razračunavanja sa njima.
U slučaju pokušaja atentata na članove vlade postaju teroristi i nakon toga vlada dobiva opravdanje za još gora razračunavanja sa njima.
Duh- bebač
-
Broj postova : 7
Godine : 36
Datum registracije : 18.07.2012
Pa kako u teroriste zar se ne pretvaraš onda u goloruki narod koji se bori za slobodu i demokraciju protiv tiranina? Ja sam siguran da bi najdemokratskije zemlje svijeta odmah poslale pomoć u milijunima dolara da pomognu našu borbu za slobodu i demokraciju (još nam pošalju u pomoć slične miroljubive prosvjednike iz zemalja gdje je već slična demokracija uvedena) - dobro pod uvjetom da je naša zemlja bogata prirodnim resursima, ali svjedno svjetski mediji bi pjevali ode našoj junačkoj borbi, a ako vidimo da stvari ne idu u dobrom smjeru mi zbrišemo, a svjetski dušebrižnici nam dodijele azil i lijepu mirovinu te postanemo bi dio "slobodne vlade xy države u izgnanstvu" putovali bi po svijetu, držali govore i skupljali novce za našu stvar (odnosno što god nam se kaže da je naša stvar)!
hydra- lingua
-
A je.i ga sad... ja u kupe, ti u špade Ako ćemo tako onda se ne triba ni zapaliti ni uletiti sa kalašon nego najdemokratskija zemlja pošalje u pomoć par bombardera i kabum...
A tu se opet vraćamo na to da bi najdemokratskija zemlja poslala par bombardera, prvo se u javnosti triba stvoriti slika potlačenog naroda, šta misliš koja slika bolje pali,
a)poluludog lika koji trči sa kalašon na čuvani konvoj,
b)bombaš samoubojica koji trči na konvoj,
c) čovik koji se polije benzinon i zapali iz prosvjeda...
A tu se opet vraćamo na to da bi najdemokratskija zemlja poslala par bombardera, prvo se u javnosti triba stvoriti slika potlačenog naroda, šta misliš koja slika bolje pali,
a)poluludog lika koji trči sa kalašon na čuvani konvoj,
b)bombaš samoubojica koji trči na konvoj,
c) čovik koji se polije benzinon i zapali iz prosvjeda...
Duh- bebač
-
Dok mi tu čavrljamo Ameri rade ovo http://www.jutarnji.hr/supervojnici-sutrasnjice--trcat-ce-brze-od-olimpijaca--ne-spavati-danima-i-komunicirati-telepatijom/1047434/. Prvo vojnici a poslije i policajci. Pa ti vozi u naselju 61 km/h kad ti dotrči pandur i otkine ovijes. A u sličaju "nereda" ne moraš se ni truditi, oni će te javno spalit.
trolshein- spikač
-
Slažem se sa Hydrom i Mrazom, zašto bi sebe spaljivao kad ima hrpa ljudi koje zaslužuju i puno gore od spaljivanja, ma kakav terorizam, ništa više nego pravda.
Guybrush- lingua
-
Broj postova : 331
Godine : 40
Datum registracije : 17.12.2010
Mučenik ili terorist ionako bi završio kao hrana crvima.
Narod se ne bi trebao bojati svoje vlade. Vlada bi se trebala bojati naroda.
Narod se ne bi trebao bojati svoje vlade. Vlada bi se trebala bojati naroda.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Nemu je isto ali nije isto onima koji ostanu iza njega, a ako se već javno samospaljuje onda valjda sa tin želi nešto prominiti.
Očajničkim činom samospaljivanja 17. prosinca 2010,. tuniski ulični prodavač ukazao je na nemoć pred korupcijom i pokrenuo godinu Arapskog proljeća u kojoj su prosvjedima rušeni diktatorski režimi, ali i izmijenjena politička karta Bliskog istoka.http://www.nacional.hr/clanak/121772/samospaljivanje-koje-je-promijenilo-svijet
U sri Praga u Češkoj stoji spomenik studentu koji se zapalija iz prosvjeda, tamo šezdesetih-sedandesetih, nakon njega se zapalilo još par ljudi..
Narod se nebi triba bojati svoje vlade? Neznan za tebe ali ja se bojin nesposobnosti ove naše . Ili Čačića za volanon. Ali još uvik ima država di se moraju bojati oće ih mrak progutati radi nekih njihovih djela.
Očajničkim činom samospaljivanja 17. prosinca 2010,. tuniski ulični prodavač ukazao je na nemoć pred korupcijom i pokrenuo godinu Arapskog proljeća u kojoj su prosvjedima rušeni diktatorski režimi, ali i izmijenjena politička karta Bliskog istoka.http://www.nacional.hr/clanak/121772/samospaljivanje-koje-je-promijenilo-svijet
U sri Praga u Češkoj stoji spomenik studentu koji se zapalija iz prosvjeda, tamo šezdesetih-sedandesetih, nakon njega se zapalilo još par ljudi..
Narod se nebi triba bojati svoje vlade? Neznan za tebe ali ja se bojin nesposobnosti ove naše . Ili Čačića za volanon. Ali još uvik ima država di se moraju bojati oće ih mrak progutati radi nekih njihovih djela.
Duh- bebač
-
Samospaljivanje je simboličan čin, poruka individue vlasti i društvu. Kome je do "ultranasilja", neka gleda Stanleya Kubricka.
trolshein- spikač
-
Počelo je i s teškim naoružanjem, sve pi*darije iz filmova i igrica su se obistinile!
http://www.24sata.hr/gadgeti/kuratas-je-grdosija-od-4-tone-puca-cim-se-pocnete-smijati-275993
http://www.24sata.hr/gadgeti/kuratas-je-grdosija-od-4-tone-puca-cim-se-pocnete-smijati-275993
Guybrush- lingua
-
Broj postova : 331
Godine : 40
Datum registracije : 17.12.2010
Evo hipotetičkog primjera - zamislite da ste političar bilo na vlasti ili opoziciji (kako god okrenete dođe na isto) probudite se jedno jutro, sjednete na svoju terasu uz bazen, posluga vam natoči kavu i dostavi novine, okrenete prvu stranicu kad ono naslov:
1) nezaposleni radnik otac troje djece zapalio se u centru Trogira kako bi ukazao na socijalnu nepravdu i privatizacijsku pljačku
2) Policija u šoku - proteklih 12 sati pronađeno 20 poznatih ali nikad procesuiranih lopina obješenih o bandere u centru Zagreba
Koji od ovih naslova bi vas zbiljski zabrinuo i razbio staklenog zvona ispod kojeg živite, te vas naveo na drestičnu promjenu u ponašanju?
1) nezaposleni radnik otac troje djece zapalio se u centru Trogira kako bi ukazao na socijalnu nepravdu i privatizacijsku pljačku
2) Policija u šoku - proteklih 12 sati pronađeno 20 poznatih ali nikad procesuiranih lopina obješenih o bandere u centru Zagreba
Koji od ovih naslova bi vas zbiljski zabrinuo i razbio staklenog zvona ispod kojeg živite, te vas naveo na drestičnu promjenu u ponašanju?
hydra- lingua
-
2)Bandera --- meni je to misao vodilja već 20.god,nek i gorim vječno u paklu ali bi sigurno
dalo rezultat,okitimo sve kandalabere i jedno 100. godina smo mirni jer samo takva poruka
bi bila vrlo jaka u kolektivnoj svijesti.
Vrati nam se Pole Pote pa da vidiš te ljepote,he he
I da ne mislite da sam bolesni psihopata jedna zanimljiva tema
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/video/2012/aug/16/after-capitalism-costas-lapavitsas-money-and-credit
dalo rezultat,okitimo sve kandalabere i jedno 100. godina smo mirni jer samo takva poruka
bi bila vrlo jaka u kolektivnoj svijesti.
Vrati nam se Pole Pote pa da vidiš te ljepote,he he
I da ne mislite da sam bolesni psihopata jedna zanimljiva tema
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/video/2012/aug/16/after-capitalism-costas-lapavitsas-money-and-credit
chumaman- mr.spika
-
Broj postova : 1451
Godine : 32
Datum registracije : 26.10.2011
Društvo koje živi u miru i blagostanju se ne stvara nasilnim kažnjavanjem pojedinaca koji danas kontroliraju ovo društvo..oni su postavili temelje a mi smo ti koji smo ih prihvatili i odrzavamo, tak da po tome svi skupa mozemo na banderu..mi smo odobrili i podrzali ratove, nasilja, socijalne nepravde, siromaštvo, kriminal..mi dopuštamo da nam školstvo pretvori djecu u robote zombije koji ne razmisljaju svojom glavom i prihvacaju sve sto im se kaze na javnoj tv i u novinama...statisticki gledano zbog jednog pojedinca pati njih milijun i tog pojedinca ne treba kaznit zato sto je dao smjernice koje je milijun prihvatio, treba jednostavno shvatit ludost tih smjernica i tog pojedinca ignorirat..
sinke- spikač
-
Broj postova : 616
Godine : 45
Datum registracije : 09.02.2011
Shvaćam logiku i razumijem to što govoriš ali što predlažeš, kako taj "Gandijevski" tip otpora prošiti i druga stvar kad se dođe do neke kritične mase ne misliš li da će vladajuće elite opaliti svom snagom po takvom otporu kojih u biti najviše ugrožava.
hydra- lingua
-
takav otpor se vec stvara i siri samo sto se o tome ne prica previse..vecinom se stvaraju zajednice gdje ljudi zive neovisno o sistemu, pomocu besplatne energije i svatko se moze pridruziti ili preuzeti taj primjer i ostvarit ga u svojoj okolini..kad se pametni ljudi sloze granice se ruse..danas postoje ljudi koji svojim nacinom zivota i razmisljanjem slijepo odrzavaju sistem i postoje oni koji postaju sve svjesniji problema ovog drustva..problem je sto se ovaj drugi tip konstantno svađa i diskutira, svak misli da on zna kak treba promjeniti drustvo i svaki takav je moguci buduci hitler
evo jedan film koji sam jucer pogledao..stvarno je dobar i daje puno informacija i vjere u bolje sutra...
evo jedan film koji sam jucer pogledao..stvarno je dobar i daje puno informacija i vjere u bolje sutra...
sinke- spikač
-
...da vladajuca elita zeli opalit po otporu treba joj vojska...vojnici nece pucat po svojim roditeljima, obitelji, prijateljima...
sinke- spikač
-
Svaka čast na golemoj vjeri u ljude ali nažalost pogledaj svakodnevnicu oko sebe, cijelo društvo postaje sve materijalnije, pohlepnije, sebičnije i pokvarenije.
Policajci konjima, palicama, vodenim topovima i peper sprejevima tuku mirne studentske prosvjede, policija ježevima i bodljikavom žicom blokira putete za prolaz opet mirnih prosvjednika, radnici i umirovljenici se batinaju, a lopovi štite, vojska bojevom municijom puca rudarima u leđa. Pa tko su ti ljudi zar oni nemaju obitelji?
Pogledaj Hrvatsku svatko želi samo materijalno i to na bilo koji način, mladi se masovno učlanjuju u stranke kako bi pokušali što ušićariti, za sve treba ili stranačka/rodbinska veza ili kuverta, nitko više nikome ne vjeruje, empatija je u potpunosti nestala, kockanje i sponzoriranje cvjetaju kao gljive poslije Černobila..... nažalost nekad sam bio optimista ali moram priznati da uz sve što se događa ne miriše mi na dobro.
Policajci konjima, palicama, vodenim topovima i peper sprejevima tuku mirne studentske prosvjede, policija ježevima i bodljikavom žicom blokira putete za prolaz opet mirnih prosvjednika, radnici i umirovljenici se batinaju, a lopovi štite, vojska bojevom municijom puca rudarima u leđa. Pa tko su ti ljudi zar oni nemaju obitelji?
Pogledaj Hrvatsku svatko želi samo materijalno i to na bilo koji način, mladi se masovno učlanjuju u stranke kako bi pokušali što ušićariti, za sve treba ili stranačka/rodbinska veza ili kuverta, nitko više nikome ne vjeruje, empatija je u potpunosti nestala, kockanje i sponzoriranje cvjetaju kao gljive poslije Černobila..... nažalost nekad sam bio optimista ali moram priznati da uz sve što se događa ne miriše mi na dobro.
hydra- lingua
-
Trenutno se dešavaju velike teorije zavjere. Amerikanci zatežu oko Irana koji po svemu sudeci možda ima ili nema nuklearno oruzje oni godisnje proizvode 700 raketa dometa 3000km. Iran posjeduje najbrži torpedo na svijetu zove se Hut. Posjeduju rakete Hut, Kovsar, Fatih-110, Šahab-3, Sajdžil, Ašura, Gadr-110, Fadžr-3. To je samo ono objavljeno. Pogledajte njihove vježbe raketama na youtub. Amerika pokušava na sve načine da uništi tamo one Arapske zemlje zbog nafte i svjetske dominacije. Ako bilo ko sta pokusa da uradi Iranu Israel ce biti sravnjen sa zemljom u roku 3 minuta. Israel je po meni realno najvece zlo današnjice poslije amerikanaca njihovog starijeg brata. Niko ne pominje da je Israel ubio 30.000 civila u pojasu Gaze. I niko za to nije odgovarao. Sta god da neko proba protiv Irana nece dobro proci Iran je Persijska zemlja veliki ljudi ratnici i borci.
Axter- tipko
-
Broj postova : 63
Godine : 28
Datum registracije : 26.06.2012
Ljudi su iznimno sklopi poopćavanju stvari i to često dovodi do velikog zla - ne može se okolo bacati izraze amerikanci i izraelci su zlo, a xy su dobro. Kako bi se uvidjelo stvarno stanje stvari mora se razlikovati režim od naroda. Ja sam izričito protiv toga da se izjednačuju vladajući režimi s ljudima. Već sam ranije napisao Izrealci redovito prosvjeduju čak se i samozapaljuju, ali režim za to nije briga jednako gaze palestince i izrealske prosvjednike.
Prije nego se okrive cijele nacije treba puno čitati i razmišljati.
Prije nego se okrive cijele nacije treba puno čitati i razmišljati.
hydra- lingua
-
Hydra- Ja mislim na vlade njihove a ne na ljude lično jer u Israelu ima mnogo ljudi koji su protiv bilo kojeg rata u pravu si čak se spaljuju. Svake nedjelje vazdusnom linijom salju čokolade i bombone Irancima i lijepe poruke a režim je drugo. Isto je sa Amerikancima imam tamo mnogo rodjaka i prijatelja. Amerikanci nemaju pravu sliku onoga sto njihova vlada radi sve je maskirano njihovim prendovima ! Ja nisam okrivio čitavu naciju ! Ali dosta sam na tu temu načitan.
Axter- tipko
-
hydra je napisao/la:Svaka čast na golemoj vjeri u ljude ali nažalost pogledaj svakodnevnicu oko sebe, cijelo društvo postaje sve materijalnije, pohlepnije, sebičnije i pokvarenije.
takve ljude i takvo društvo gledam cijeli život..sada promatram ovu drugu skupinu koja se dize protiv toga i kojih je sve vise i vise i to mi daje vjeru..kad sam prije 5 g prico o ovakvim stvarima skoro za sve sam bio lud a danas sam okruzen 90% ljudima koji vjeruju u bolje sutra..treba se okruzit istomisljenicima i pocet ignorirat zablude i ljude koji kazu to i to je nemoguce kad ja znam da nije..nikada se ne smijemo pomirit sa patnjom i trazit izlaz u manjem zlu, jer manje zlo je i dalje zlo..
sinke- spikač
-
sinke je napisao/la:nikada se ne smijemo pomirit sa patnjom i trazit izlaz u manjem zlu, jer manje zlo je i dalje zlo..
svaka čast!!
ja se hoću družit s tobom!!
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
Sinke svaka čast na optimizmu i vjeri u ljude ali sjeti se i one biblijske zlo nastaje i kao rezultat nečinenja dobrih ljudi tako da nisam siguran da će samo ignoriranje elita biti dovoljno - oni u svojim rukama drže sve - medije, sudstvo, represivni aparat, svu moguću birokraciju. Znam ja da u krupnom planu sve to prašina na vjetru i velika iluzija koja se može rasplinuti ali mi trenutno ipak nastanjujemo ova fizička tijela i iluzije itekako utječu na nas.
Evo jednostavan primjer zakonski te se može natjerati na cjepljenje protiv bilo kakve izmišljenje pandemije (a u cjepivo se može ubaciti bilo što: čip, agensi koji uzrokuju neplodnost, bolesti itd.), može se zabraniti uzgoj u vlastitim vrtovima i šopati te onim što oni žele jer "država" npr. nema kontrolu nad sanitarnim uvjetima, može se raznim kemikalijama (npr. flor) tretirati voda pod krinkom brige države za oralno zdravlje, može se chemtrails-ima špricati do mile volje.....
Evo jednostavan primjer zakonski te se može natjerati na cjepljenje protiv bilo kakve izmišljenje pandemije (a u cjepivo se može ubaciti bilo što: čip, agensi koji uzrokuju neplodnost, bolesti itd.), može se zabraniti uzgoj u vlastitim vrtovima i šopati te onim što oni žele jer "država" npr. nema kontrolu nad sanitarnim uvjetima, može se raznim kemikalijama (npr. flor) tretirati voda pod krinkom brige države za oralno zdravlje, može se chemtrails-ima špricati do mile volje.....
hydra- lingua
-
hydra je napisao/la:Sinke svaka čast na optimizmu i vjeri u ljude ali sjeti se i one biblijske zlo nastaje i kao rezultat nečinenja dobrih ljudi tako da nisam siguran da će samo ignoriranje elita biti dovoljno - oni u svojim rukama drže sve - medije, sudstvo, represivni aparat, svu moguću birokraciju. Znam ja da u krupnom planu sve to prašina na vjetru i velika iluzija koja se može rasplinuti ali mi trenutno ipak nastanjujemo ova fizička tijela i iluzije itekako utječu na nas.
slažem se. mislim da je netko rekao nešto tipa nije problem problem vec sto ljudi ne zele uciniti nista da ga rijese..i slazem se da oni drze sve u svojim rukama i da nas zakonski mogu natjerati na cjepljenje i zabraniti uzgoj i sve ostalo...
ali to ne mora znaciti da se s tim moramo pomiriti..
sinke- spikač
-
Pa dobro koje je onda rješenje kad te s maricom dođu voditi na cjepljenje ili ti preoru vrt ili......? A pri tome mediji neće pisati o tome, sud će ti dodati i novčanu kaznu, a svi susjedi će gledati u pod jer ne bi se šteli mešat.
Evo jedan aktualni primjer kako se ljudi odnose prema svojoj djeci i roditeljima:
Čile: studenti, đaci, roditelji i radnici - svi u masovnom štrajku i borbi protiv neoliberalizma
http://www.advance.hr/vijesti/cile-studenti-daci-roditelji-i-radnici-svi-u-masovnom-strajku-i-borbi-protiv-neoliberalizma/
Čileanski studenti širom države danas stupaju u štrajk, nastavljajući svoju žestoku borbu za kvalitetno i javno obrazovanje. U masovnim prosvjedima od više desetaka tisuća studenata i đaka također se nalazi i velik broj nastavnika, roditelja pobunjenih studenata i radnika. Čak 80 radničkih organizacija također će stupiti u 48-satni štrajk potpore studentima i đacima.
Štrajkom se ujedno označava i kraj napetog mjeseca u kojem je izbijalo više prosvjeda i sukoba s policijom. Preko godine dana studenti se predano i žestoko bore, forsirajući obrazovanje u sam centar fokusa državne agende. Tijekom proteklih mjeseci došlo je do re-radikalizacije studentske pobune - ukupno 9 srednjih škola upravo se nalazi pod okupacijom. Pritom je svakako bitno istaknuti kako u borbi za svoja prava uz studente prednjače srednjoškolci, pokazujući kako su i u tim ranim godinama izuzetno svjesni klasnih konflikata i važnosti borbe koja je pred njima. Tijekom proteklog tjedna stotine tinejdžera je uhićeno i ozljeđeno za vrijeme policijskih napada na okupirane srednje škole. Mnogi su mirnim prosvjedom i solidarnošću pružili znatan otpor nasilnim upadima policije. Pošto je većina prosvjednika maloljetno, neki su istaknuli kako je detaljno pretraživanje od strane policije ujedno i oblik seksualnog zlostavljanja. Jednog dječaka policija je pogodila suzavcem u tijelo iz neposredne blizine. Situacija u zemlji je takva da nijedna strana ne želi posustati - studenti i đaci odlučni su svoju borbu voditi sve do pobjede, dok su se vlasti odlučile na policijsku brutalnost, doslovno protiv "vlastite djece" - termin koji političari toliko vole isticati u svojim predizbornim kampanjama. U zemlji koja je prošla brutalnost diktatorskog režima Augusta Pinocheta i njegovu nasilnu instalaciju režima slobodnog tržišta, sada se budi na krilima nove generacije koja ni ne pamti 17 godina torture i diktature. Mladež Čilea iskazala se svojom izuzetnom hrabrošću boreći se agresivno protiv policije od koje su strepile prethodne generacije njihovih roditelja..........
Evo jedan aktualni primjer kako se ljudi odnose prema svojoj djeci i roditeljima:
Čile: studenti, đaci, roditelji i radnici - svi u masovnom štrajku i borbi protiv neoliberalizma
http://www.advance.hr/vijesti/cile-studenti-daci-roditelji-i-radnici-svi-u-masovnom-strajku-i-borbi-protiv-neoliberalizma/
Čileanski studenti širom države danas stupaju u štrajk, nastavljajući svoju žestoku borbu za kvalitetno i javno obrazovanje. U masovnim prosvjedima od više desetaka tisuća studenata i đaka također se nalazi i velik broj nastavnika, roditelja pobunjenih studenata i radnika. Čak 80 radničkih organizacija također će stupiti u 48-satni štrajk potpore studentima i đacima.
Štrajkom se ujedno označava i kraj napetog mjeseca u kojem je izbijalo više prosvjeda i sukoba s policijom. Preko godine dana studenti se predano i žestoko bore, forsirajući obrazovanje u sam centar fokusa državne agende. Tijekom proteklih mjeseci došlo je do re-radikalizacije studentske pobune - ukupno 9 srednjih škola upravo se nalazi pod okupacijom. Pritom je svakako bitno istaknuti kako u borbi za svoja prava uz studente prednjače srednjoškolci, pokazujući kako su i u tim ranim godinama izuzetno svjesni klasnih konflikata i važnosti borbe koja je pred njima. Tijekom proteklog tjedna stotine tinejdžera je uhićeno i ozljeđeno za vrijeme policijskih napada na okupirane srednje škole. Mnogi su mirnim prosvjedom i solidarnošću pružili znatan otpor nasilnim upadima policije. Pošto je većina prosvjednika maloljetno, neki su istaknuli kako je detaljno pretraživanje od strane policije ujedno i oblik seksualnog zlostavljanja. Jednog dječaka policija je pogodila suzavcem u tijelo iz neposredne blizine. Situacija u zemlji je takva da nijedna strana ne želi posustati - studenti i đaci odlučni su svoju borbu voditi sve do pobjede, dok su se vlasti odlučile na policijsku brutalnost, doslovno protiv "vlastite djece" - termin koji političari toliko vole isticati u svojim predizbornim kampanjama. U zemlji koja je prošla brutalnost diktatorskog režima Augusta Pinocheta i njegovu nasilnu instalaciju režima slobodnog tržišta, sada se budi na krilima nove generacije koja ni ne pamti 17 godina torture i diktature. Mladež Čilea iskazala se svojom izuzetnom hrabrošću boreći se agresivno protiv policije od koje su strepile prethodne generacije njihovih roditelja..........
hydra- lingua
-
"Drže" nas u šaci ! Ali zavisi kako se ko postavi prema naredjenjima i zavisi koliko je ko spreman da nesto razumno u tom trenutku preduzme !
Axter- tipko
-
Stranica 9 / 14. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: URBANO PREŽIVLJAVANJE :: PREŽIVJETI NEMOGUĆE
Stranica 9 / 14.