Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Noževi koji nam se sviđaju
+154
Deva207
gravesen
Simke
termit520
weedovec
didapatak
Lawman
pero
Hombre
SmitoBona
bokaso
gorky
nodado
Rainmaker
vladomado10
milito
Bejan
glock
Okibex
bushcraft survivalist
madWez
erdadj
woody_
mariobab
ursus arctos
marko5000
frbr
markonvs
franciscus
ag2307
Smeđi
ce3hel
Samael
siga
2,9,29
Tahdonvoima
ales4m
crotwar
ElPrezidente
puls
zoki208
Raptor
goxxon
Molokai
chumaman
Koaksijalac
jasmin legija agovic
marko123
JungleCity
maxina
ivo
Replikart admin
fero
ante5555
DoomsdayST
PJER
RubberDuck
rileman
yasko
ante
urbana_gorila
Guybrush
cutlass
TomoZg
Monkey_Bussines
Odin
Stribog
™pico
zenexf
Quanah
aurora
Franco G
oetzi
Elp
puholovac
StArKa
bitmap
Ikarus
rtiduti
Ris
Wolfman
rambo
mimir
hankok
skyrunner
esseti
Migach
Mad Max
boletus
zlatko1
Mornar
Medo Gradela
macedonian45mk
Target
mglavinic
medo
Fratt
baron
orao
Cave Bear
UrchinStar47
kengur32
Igsy
enki
damjan
Bansek
mali mačak
bobrok
Samobaniran
elvin
Drake
Knife_maniac
stefan_nis
LUKSA
Jolender
incy
Dukati
Djuraaa
krtica
vladimir-vlay
cidnam
Wild Wolf
Mladen
Šimun
PRACKA
WildChild
bojadva
Edelweiss
WILLY
Nahualli
cabala - baniran
baltazar
zeleni
Strider
redbeard rum
sgt bear
NAVIGATOR
Nino G
Spuzva Bob
Tonček
Aries
rinos
lonewolf
zippo
Drvo
Pomorac
Surfer
Mordechaj
Marko
LEGION66
girdeaux
Lynx
Mraz
Adept
158 posters
Stranica 11 / 30.
Stranica 11 / 30. • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Re: Noževi koji nam se sviđaju
je, baš je javna kuća - no hard feelings =)NAVIGATOR je napisao/la:ipak radim u javnoj kući (HRT-u)
pa velim - rokneš ga u torbaka...NAVIGATOR je napisao/la:malo bi me čudno gledali sa nožem i kožnom futrolom za pojasom.
E, ovaj dio je čista istina!NAVIGATOR je napisao/la:a ovim garadskim štakorima odavno je to ishlapilo iz memorije pa se čudom čude, kaj če odraslom čovjeku nož, i onda obično sljede pitanja "jesi ti bosanac?" (sorry bosanci nemam niš protiv vas)
uglavnom cure to obično više poprate sa zanimanjem a dečki nekako s čuđenjem!
Adept- mr.spika
- Broj postova : 1588
Datum registracije : 09.04.2010
.
Zadnja promjena: StepenWolf; 27.03.11 12:39; ukupno mijenjano 3 put/a.
Samobaniran- lingua
-
Broj postova : 255
Godine : 224
Datum registracije : 04.08.2009
@StepenWolf
Potpisujem.
Potpisujem.
Adept- mr.spika
-
Broj postova : 1588
Godine : 53
Samobaniran- lingua
-
Broj postova : 255
Godine : 224
Datum registracije : 04.08.2009
Ideš, nema me par sati i gle koliko postova za pročitat.
@baltazar
svakako sam zainteresiran prije kupovine pogledat kako izgleda uživo, javim se svakako.
A što se tiče same odluke koji ću uzeti, još ću malo pričekati, trebam prvo Trappera složit pa
tek nakon toga planiram barkija.
Što se tiče ove EDC teme, slažem se da je kod nas malo "čudno" vidjeti fiksnu oštricu kao EDC, iako meni to ne bi smetalo. Nekako sam više siguran u fiksnu oštricu nego u bilo koji folder i upravo zato su mi Canadian i ostali bark river minijature upale u oči.
Smiješno mi je kako ljudi odmah donose zaključak o tebi ako nosiš nož (hehe, jesi ti bosanac?), a opet mislim da većina nas koristi EDC za dnevne potrebe, samo što neki to mogu lako opravdat (npr. električar trebam skinuti izolaciju na kablu i slično) a drugi ne i ne trude.
@baltazar
svakako sam zainteresiran prije kupovine pogledat kako izgleda uživo, javim se svakako.
A što se tiče same odluke koji ću uzeti, još ću malo pričekati, trebam prvo Trappera složit pa
tek nakon toga planiram barkija.
Što se tiče ove EDC teme, slažem se da je kod nas malo "čudno" vidjeti fiksnu oštricu kao EDC, iako meni to ne bi smetalo. Nekako sam više siguran u fiksnu oštricu nego u bilo koji folder i upravo zato su mi Canadian i ostali bark river minijature upale u oči.
Smiješno mi je kako ljudi odmah donose zaključak o tebi ako nosiš nož (hehe, jesi ti bosanac?), a opet mislim da većina nas koristi EDC za dnevne potrebe, samo što neki to mogu lako opravdat (npr. električar trebam skinuti izolaciju na kablu i slično) a drugi ne i ne trude.
Drake- bebač
-
Broj postova : 18
Godine : 46
Datum registracije : 23.12.2009
Stepen Wolf svaka čast,sve si u pravu,da ne kažem da si to i stručno obradio!
Samo mi nije jasno(naravno ne ljutim se)zašto sve BOSANCE bije glas kao o ljudima koji su više gorštaci nego civilizirani građani,to ko kaže taj pojma nema o ovom narodu!
Na isti problem ja u BiH nailazim kada je pitanje nošenja noža bilo kakvog kao i vi u Zg ili bilo gdje u RH ili R Srbiji,iako još živim u dijelu BiH koji se zove Krajina i koji je čuven po narodnoj izreci :"Krajišnik bez čakije i kuća bez rakije,ni kuće ni čovjeka!"
Ljudima je nenormalno kada vas vide da nosite bilo kakav nožić i u bilo kakvoj situaciji,a sasvim je postalo normalno vidjeti klince kako se opijaju u parkovima,konzumiraju narkotike ili projure kroz najprometniji dio grada automobilom ili motorom 250km/h...nažalost postali smo društvo iskrivljenih vrijednosti i amoralnosti,ali to je druga tema...
I, da, ja svoj BRK nosim bez straha,a jedva čekam da naručim PSK ili M Canadiana,a nije loš niti onaj Falknivenov mislim da se zove WMA,baš me briga hoće li neko na osnovu toga formirati svoje mišljenje o meni!
P.S.ko god od vas kupi BRK neće se siguran sam pokajati!
Samo mi nije jasno(naravno ne ljutim se)zašto sve BOSANCE bije glas kao o ljudima koji su više gorštaci nego civilizirani građani,to ko kaže taj pojma nema o ovom narodu!
Na isti problem ja u BiH nailazim kada je pitanje nošenja noža bilo kakvog kao i vi u Zg ili bilo gdje u RH ili R Srbiji,iako još živim u dijelu BiH koji se zove Krajina i koji je čuven po narodnoj izreci :"Krajišnik bez čakije i kuća bez rakije,ni kuće ni čovjeka!"
Ljudima je nenormalno kada vas vide da nosite bilo kakav nožić i u bilo kakvoj situaciji,a sasvim je postalo normalno vidjeti klince kako se opijaju u parkovima,konzumiraju narkotike ili projure kroz najprometniji dio grada automobilom ili motorom 250km/h...nažalost postali smo društvo iskrivljenih vrijednosti i amoralnosti,ali to je druga tema...
I, da, ja svoj BRK nosim bez straha,a jedva čekam da naručim PSK ili M Canadiana,a nije loš niti onaj Falknivenov mislim da se zove WMA,baš me briga hoće li neko na osnovu toga formirati svoje mišljenje o meni!
elvin- spikač
-
Broj postova : 594
Godine : 48
Datum registracije : 17.07.2009
Elvine - sve što si napisao stoji!!!elvin je napisao/la:Stepen Wolf svaka čast,sve si u pravu,da ne kažem da si to i stručno obradio!
Fallk ti se zove WM1 i WM1/3G - FENOMENALAN IZBOR - i ja bih ga jako rado imao!!!
StepenWolf je napisao/la:
Adept- mr.spika
-
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
Evo i tebi chinchinlachBe je napisao/la:i jaaa
Adept- mr.spika
-
Hajde da napravim digresiju i da ubacim silku noža i sekirice koje sam nedavno kupio.
Kupio sam ih u Wobby hous-u i jeftini su: nož 6 EUR i sekirica 11 EUR. Nije neki kvalitet, ali poslužiće, nož je klasičan-lovački (nešto se baš i ne razumem u noževe i ne pratim) a sekirica je izuzetno lagana, tanka je i fali mi što nema onaj ''tupi'' deo za pobijanje kočića npr. Na oštricama piše John Benzen tools. Za amtersku posetu šumi i planini ' elem, vodim sina od 6 godina da ga malo upoznam sa prirdom: išli smo 2 vikenda u planinu, pravili sklonište, logorsku vatru, jeli pečurke, skakavce, kukuruz, krompir, hvatali bube, brali lekovito bilje, kuvali čaj, poneli luk i strele, postavljali zamke, ma skroz sam se vratio u detinjstvo I jedino što sam imao jeftini rambo nož koji se odmah iskrivio i iznervirao me tako da sam rešio da po povratku u Niš kupim bar nešto da valja i sad zadovoljan sam, vrši posao, naročito sekirica, zakon je za šumu.
A taj nesretni rambo nož kupljen je u Bugarskoj sredinom devedesetih za 10 maraka = 5 EUR . Mislio sam da g ovde ''utopim'' nekom lovcu za veće pare. Sve dok nisam probao da razdvojim jednu suvu granu, nož se SAVIO! Onda sam ga ja i rukama savio u U oblik Poslaću i foto kad uslikam
Kupio sam ih u Wobby hous-u i jeftini su: nož 6 EUR i sekirica 11 EUR. Nije neki kvalitet, ali poslužiće, nož je klasičan-lovački (nešto se baš i ne razumem u noževe i ne pratim) a sekirica je izuzetno lagana, tanka je i fali mi što nema onaj ''tupi'' deo za pobijanje kočića npr. Na oštricama piše John Benzen tools. Za amtersku posetu šumi i planini ' elem, vodim sina od 6 godina da ga malo upoznam sa prirdom: išli smo 2 vikenda u planinu, pravili sklonište, logorsku vatru, jeli pečurke, skakavce, kukuruz, krompir, hvatali bube, brali lekovito bilje, kuvali čaj, poneli luk i strele, postavljali zamke, ma skroz sam se vratio u detinjstvo I jedino što sam imao jeftini rambo nož koji se odmah iskrivio i iznervirao me tako da sam rešio da po povratku u Niš kupim bar nešto da valja i sad zadovoljan sam, vrši posao, naročito sekirica, zakon je za šumu.
A taj nesretni rambo nož kupljen je u Bugarskoj sredinom devedesetih za 10 maraka = 5 EUR . Mislio sam da g ovde ''utopim'' nekom lovcu za veće pare. Sve dok nisam probao da razdvojim jednu suvu granu, nož se SAVIO! Onda sam ga ja i rukama savio u U oblik Poslaću i foto kad uslikam
Bansek- zelembara
-
Broj postova : 24
Godine : 48
Datum registracije : 22.07.2010
nož izgleda elegantno baš =)
Marko- guru
-
nedavno izašla linija Enzo foldera i iako nisam pretjerani ljubitelj foldera, ovaj mi se čini vrlo dobar za ne puno para
Drake- bebač
-
Broj postova : 18
Godine : 46
Datum registracije : 23.12.2009
Marko- guru
-
Bansek je napisao/la: Za amtersku posetu šumi i planini ' elem, vodim sina od 6 godina da ga malo upoznam sa prirdom: išli smo 2 vikenda u planinu, pravili sklonište, logorsku vatru, jeli pečurke, skakavce, kukuruz, krompir, hvatali bube, brali lekovito bilje, kuvali čaj, poneli luk i strele, postavljali zamke, ma skroz sam se vratio u detinjstvo
eto to je primjer dobrog odgoja djetetu nista draze nego kad mu stari postane dijete...bar se ima s kim igrati
damjan- mr.spika
-
Broj postova : 1257
Godine : 41
Datum registracije : 06.11.2009
YEPdamjan je napisao/la:Bansek je napisao/la: Za amtersku posetu šumi i planini ' elem, vodim sina od 6 godina da ga malo upoznam sa prirdom: išli smo 2 vikenda u planinu, pravili sklonište, logorsku vatru, jeli pečurke, skakavce, kukuruz, krompir, hvatali bube, brali lekovito bilje, kuvali čaj, poneli luk i strele, postavljali zamke, ma skroz sam se vratio u detinjstvo
eto to je primjer dobrog odgoja djetetu nista draze nego kad mu stari postane dijete...bar se ima s kim igrati
Adept- mr.spika
-
WILLY- lingua
-
Broj postova : 468
Godine : 49
Datum registracije : 13.12.2009
evo jos jednog.
lone wolf diablo. donekle pristojna cijena.
lone wolf diablo. donekle pristojna cijena.
Marko- guru
-
Ja sam se u ovaj zaljubio.
http://minishop.t-com.hr/replikart/ProductDetails.asp?pid=745&pcurrpid=8&ppn=7&ppsn=1&gid=28
Bem ti, vrijedi li to tih para?
http://minishop.t-com.hr/replikart/ProductDetails.asp?pid=745&pcurrpid=8&ppn=7&ppsn=1&gid=28
Bem ti, vrijedi li to tih para?
Jolender- spikač
-
Broj postova : 746
Godine : 58
Datum registracije : 09.03.2010
Yo, Jole - nadasve lijepa stvar - i kvalitetna!!!
Skup do bola - baci oko na e-bay i slične stvari pa sam donesi odluku...
Skup do bola - baci oko na e-bay i slične stvari pa sam donesi odluku...
Adept- mr.spika
-
Tješim se tako što je u odnosu na ovaj
http://sogknives.com/store/S95CF.html jeftin.
Ista stvar samo razlika u oblogi drške. Već sebe vidim kako pravim razne obloge za onaj "obični" tomcat, -od drveta, poliranog aluminija, roga ..... čak imam i carbon fibera, -tunning knives he he, bit će presvlačenja ko u bebe.
I pokrio bi oblogom ono "sog" izrezano na dršci + poliranje oštrice, slično kao kod ovog:
http://minishop.t-com.hr/replikart/ProductDetails.asp?pid=710&pcurrpid=8&ppn=7&ppsn=1&gid=28
http://sogknives.com/store/S95CF.html jeftin.
Ista stvar samo razlika u oblogi drške. Već sebe vidim kako pravim razne obloge za onaj "obični" tomcat, -od drveta, poliranog aluminija, roga ..... čak imam i carbon fibera, -tunning knives he he, bit će presvlačenja ko u bebe.
I pokrio bi oblogom ono "sog" izrezano na dršci + poliranje oštrice, slično kao kod ovog:
http://minishop.t-com.hr/replikart/ProductDetails.asp?pid=710&pcurrpid=8&ppn=7&ppsn=1&gid=28
Zadnja promjena: Jolender; 08.09.10 12:27; ukupno mijenjano 4 put/a.
Jolender- spikač
-
Broj postova : 746
Godine : 58
Datum registracije : 09.03.2010
Jak si
Puno sreće i baci fotke :bog:
Puno sreće i baci fotke :bog:
Adept- mr.spika
-
Ja sam se zaljubio!
Daklem, gledam ovaj video i nož mi je jednostavno vrhunac... tradicionalan, jednostavan, funkcionalan. Jedina zamjerka je što je oštrica ofarbana, no to se lako skine i ispolira.
https://www.youtube.com/watch?v=NDrhw061ICc&feature=sub
Daklem, gledam ovaj video i nož mi je jednostavno vrhunac... tradicionalan, jednostavan, funkcionalan. Jedina zamjerka je što je oštrica ofarbana, no to se lako skine i ispolira.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Jako zanimljiv nož - po svemu - od korica do samog noža. Ne sumnjam da je kvalitetan. Jednostavan i učinkovit - nema bolje kombinacije.Mrazomor je napisao/la:Ja sam se zaljubio!
Adept- mr.spika
-
ima ih puno kasnije stavim cijelu listu : )
enki- tipko
-
Broj postova : 52
Datum registracije : 07.05.2010
jednog dana će biti moj
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
Ruski majstor Vitalij Bedrik:
Nino G- lingua
-
Broj postova : 451
Godine : 54
Datum registracije : 26.09.2009
Jako lijepi nozevi!! Nino znas kakve su cijene?
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
PREDIVNO!
Adept- mr.spika
-
ufffff!!
WILLY- lingua
-
Broj postova : 468
Godine : 49
Datum registracije : 13.12.2009
Novi Recon 1 je zanimljiv, pogotovo kad sam vidio na youtube-u da moze prezivjet cjepanje drva bez problema (nutnfancy probao).
UrchinStar47- tipko
-
Broj postova : 69
Datum registracije : 27.01.2010
ovi su predivni :
http://www.rockstead.jp/collection/
a bome i skupi
HRc65
http://www.rockstead.jp/collection/
a bome i skupi