Frenky spikač

Broj postova : 931 Godine : 67 Lokacija : Osijek Datum registracije : 18.10.2012
 | Naslov: Ruksak, vojni, legija stranaca, original 24.01.19 20:22 | |
| Francuski vojni ruksak, korišten od Legije stranaca, Jedan od najkvalitetnije izrađenih i naj ergonoskijih vojnih ruksaka. made in France. Rabljen, ali u vrlo dobrom stanju. 90 litarski izrađen od Cordure, vodonepropusan, francuski woodland camo. Dno ojačano PVC materijalom za cerade, glavni pretinac podjeljen vodoravno, pregrada se da otvoriti. Pristup stvarima u ruksaku i sa prednje strane. Dva džepa u poklopcu ruksaka i jedan s vanjske strane glavnog pretinca. Veliki đžep za hidratacijski mjehur, džep na pojasu, džepovi za skije. MOLLE i PALS kompatibilan. Konstrukciju ruksaka nose dva plosna komada dur aluminija, Sistem za nošenje je moguće podešavati po visini korisnika. Ruksak je pogodan za dugačke hodnje, putovanja, lov, buschkraft i nedajbože rat. Ruksak je moguće preuzeti u Osijeku, moguće je slanje poštom, nakon uplate i na teret kupca. Cijene je fiksna.          | |
|
ness tipko

Broj postova : 83 Godine : 59 Lokacija : Bijelo Polje Datum registracije : 27.06.2018
 | Naslov: Re: Ruksak, vojni, legija stranaca, original 25.01.19 4:12 | |
| | |
|
Frenky spikač

Broj postova : 931 Godine : 67 Lokacija : Osijek Datum registracije : 18.10.2012
 | Naslov: Re: Ruksak, vojni, legija stranaca, original 25.01.19 10:26 | |
| Ne samo se hvalim. Ma prodajaem ga ofkors, samo sam zaboravio napisati cijenu, ostalo sam c/p iz oglasa koji sam predao u njuškalo. Dakle cijena je 750 kunića. | |
|
Frenky spikač

| Naslov: Re: Ruksak, vojni, legija stranaca, original 14.02.19 20:00 | |
| | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Ruksak, vojni, legija stranaca, original  | |
| |
|