Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
NITECORE HA20 nagradni foto natječaj (GearBest)
+9
duke
Medo Gradela
ivo
zuzonja
NAVIGATOR
gorky
Hombre
Storo
Mraz
13 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: PRAVILA, OBAVIJESTI, DOBRODOŠLICA I OSTALO :: PRAVILA FORUMA I OBAVIJESTI
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
NITECORE HA20 nagradni foto natječaj (GearBest)
UKRATKO O NAGRADI:
Sklapanjem partnerstva sa GearBest-om na testiranje smo dobili zanimljivu NITECORE HA20 naglavnu lampu koju će dobiti jedan forumaš.
Specifikacije lampe (detaljnije možete vidjeti klikom na gornji link):
UKRATKO O NATJEČAJU I UVJETI SUDJELOVANJA
Natječaj počinje 11.04.2016 i traje do 09.05.2016 kada će forumaši glasanjem odlučiti tko je pobjednik.
Kako je ovo ipak "survival/bushcraft" forum, natječaj smo odlučili malo začiniti.
Svaka reportaza MORA ispuniti ova tri uvjeta:
1. Kako bi izbjegli stavljanje starih slika prva slika u reportaži mora prikazivati autora koji u zraku drži lijevu šaku sa ispruženim malim prstom.
2. Autor reportaže mora provesti noć u survival/bushcraft tipu skloništa napravljenom bez ikakvih modernih materijala. Dakle, nema šatora, nema tarpova, nema cerada... samo ono što priroda nudi.
Molimo da se prema prirodi odnosite s poštovanjem, koristite minimum "živog" materijala i za sobom ostavite samo otiske cipela.
3. Autor reportaže mora dokumentirati minimalno jednu bushcraft vještinu. U to ulaze:
- primitivno paljenje vatre (bow-drill, pump-drill, friction fire, flint&steel uz izradu chared clotha
- demonstracija barem dvije funkcije gube
- izrada prirodnog filtera za vodu
- izrada brze signalne vatre
- izrada kukse
- minimalno tri pokazne zamke
- dobivanje ulja/katrana od breze
- dobivanje soka od breze
Ukoliko se za demonstraciju odlučite na korištenje breze molimo da skidate samo mrtvi dio kore (ili skidate koru sa srušenog stabla) te da rupu kroz koju ste skupljali sok propisno sanirate.
Ukoliko se odlučite za zamke, molimo da iste nakon demonstracije rastavite.
Sudjelovanjem u natjecaju obvezujete se da, ukoliko osvojite nagradu, napravite detaljnu recenziju iste nakon koristenja.
Ako vam sve ovo zvuči prihvatljivo a NITECORE HA20 lampa djeluje primamljivo sljedeću foto reportažu započnite sa "NITECORE NATJEČAJ 2016: " i stavite u podforum "NAJ NAJ REPORTAZA".
Sretno!
Sklapanjem partnerstva sa GearBest-om na testiranje smo dobili zanimljivu NITECORE HA20 naglavnu lampu koju će dobiti jedan forumaš.
Specifikacije lampe (detaljnije možete vidjeti klikom na gornji link):
UKRATKO O NATJEČAJU I UVJETI SUDJELOVANJA
Natječaj počinje 11.04.2016 i traje do 09.05.2016 kada će forumaši glasanjem odlučiti tko je pobjednik.
Kako je ovo ipak "survival/bushcraft" forum, natječaj smo odlučili malo začiniti.
Svaka reportaza MORA ispuniti ova tri uvjeta:
1. Kako bi izbjegli stavljanje starih slika prva slika u reportaži mora prikazivati autora koji u zraku drži lijevu šaku sa ispruženim malim prstom.
2. Autor reportaže mora provesti noć u survival/bushcraft tipu skloništa napravljenom bez ikakvih modernih materijala. Dakle, nema šatora, nema tarpova, nema cerada... samo ono što priroda nudi.
Molimo da se prema prirodi odnosite s poštovanjem, koristite minimum "živog" materijala i za sobom ostavite samo otiske cipela.
3. Autor reportaže mora dokumentirati minimalno jednu bushcraft vještinu. U to ulaze:
- primitivno paljenje vatre (bow-drill, pump-drill, friction fire, flint&steel uz izradu chared clotha
- demonstracija barem dvije funkcije gube
- izrada prirodnog filtera za vodu
- izrada brze signalne vatre
- izrada kukse
- minimalno tri pokazne zamke
- dobivanje ulja/katrana od breze
- dobivanje soka od breze
Ukoliko se za demonstraciju odlučite na korištenje breze molimo da skidate samo mrtvi dio kore (ili skidate koru sa srušenog stabla) te da rupu kroz koju ste skupljali sok propisno sanirate.
Ukoliko se odlučite za zamke, molimo da iste nakon demonstracije rastavite.
Sudjelovanjem u natjecaju obvezujete se da, ukoliko osvojite nagradu, napravite detaljnu recenziju iste nakon koristenja.
Ako vam sve ovo zvuči prihvatljivo a NITECORE HA20 lampa djeluje primamljivo sljedeću foto reportažu započnite sa "NITECORE NATJEČAJ 2016: " i stavite u podforum "NAJ NAJ REPORTAZA".
Sretno!
Zadnja promjena: Mraz; 12.04.16 18:58; ukupno mijenjano 4 put/a.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Re: NITECORE HA20 nagradni foto natječaj (GearBest)
Mraz je napisao/la:
Jedini uvjet za sudjelovanje u natječaju je da se obavezujete da, ukoliko osvojite nagradu, napravite detaljnu recenziju lampe nakon korištenja. To je to.
Dakle, za sudjelovanje u natječaju potrebno je ispuniti SVA tri uvjeta:
Pa jebemu miša, kaj ti steroidi tak jako pojedu pamet?
Storo- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 40
Datum registracije : 16.11.2009
Aj ne jebi, krivo sam se izrazio
Mraz- master
-
Ne prepirite se. Lampu ću ionako osvojiti ja što i jeste u redu jer sam alfa i omega za lampe redoviti sam kupac gearbesta, napisat ću najbolju recenziju...
To što neće bit survivala poklanjam svoju bolest nekome ko će biti u stanju nešto takvo napravati, a da je bolestan kao ja.
To što neće bit survivala poklanjam svoju bolest nekome ko će biti u stanju nešto takvo napravati, a da je bolestan kao ja.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Apeliram na vodstvo foruma da lampu odmah proslijede Hombretu! Ako ništa drugo barem će nas redovito izvještavati koliko već dana bez prestanka svijetli
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
Ako to nešto znači Gearbest sam preporučio gomili ljudi koji su veoma zadovoljni, a da je to tako potvrdit će gore navedeni gospodin Slatky koji je po mojoj preporuci kupio Convoy S3 i oduševljen je istom.
Da vas vidim ptićice.
Moja lista za niti dva mjeseca... i ono na dnu što se jedva vidi je Gearbest!!!
Da vas vidim ptićice.
Moja lista za niti dva mjeseca... i ono na dnu što se jedva vidi je Gearbest!!!
Hombre- guru
-
Dobar izazov! A i lampa se čini kvalitetna!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Lampu ce dobiti autor pobjednicke reportaze i nitko drugi. Cilj je motivirati forumase da provode vrijeme u prirodi i uce nove vjestine.
Danas sam dobio pozitivnu potvrdu Emelie Bröms iz Morakniva, salje dvije More koje ce takoder ici forumasima a na putu bi trebao biti i paket iz GearSkina. No o svemu tome nakon ovog natjecaja.
Danas sam dobio pozitivnu potvrdu Emelie Bröms iz Morakniva, salje dvije More koje ce takoder ici forumasima a na putu bi trebao biti i paket iz GearSkina. No o svemu tome nakon ovog natjecaja.
Mraz- master
-
Oš ti da ja prestanem kupovati kod Gearbesta
Hombre- guru
-
To je ocito iz prvoga posta i zato je hvalevrijedno! Ja neman vrimena ni dovrsit projekte zapocete unazad par miseci, ali za ovo cu se potrudit!Mraz je napisao/la:Lampu ce dobiti autor pobjednicke reportaze i nitko drugi. Cilj je motivirati forumase da provode vrijeme u prirodi i uce nove vjestine.
Je li moze bit vise osoba na kampiranju, izletu i sl.?
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Datum registracije : 06.11.2012
Zuzonja, broj sudionika nije ogranicen no kako je samo jedna nagrada ista ide autoru teme.
G. Hombre, zaista ne bi bilo u redu lampu ili bilo koji drugi sponzorski artikal jednostavno dati nekome. Ovako (gotovo) svi imaju podjednaku sansu.
G. Hombre, zaista ne bi bilo u redu lampu ili bilo koji drugi sponzorski artikal jednostavno dati nekome. Ovako (gotovo) svi imaju podjednaku sansu.
Mraz- master
-
Halo genije!
O kakvim ti to istim šansma pričaš.
Je li ti ikada doprlo do svijesti sve ove godine kada bi se tužio da ne mogu ništa, okomljivao se na ljude bez razloga, a ti si samo čitao ali ne i razmišljao. Ko da na ulici pokupiš ljude bez gledanja pa bude sportaša i paraplegičara, a onda kažeš da imaš nagradu i da će je dobiti onaj koji najbrže prevali razdaljinu od - do. U tom slučaju najveću šansu ima paraplegičar koji u ruci drži automatsku pušku (napunjenu) i spreman je upotrijebiti da dobije nagradu.
Tako bih i ja trebao krenuti po HR i upucavati članove foruma što se ne morate brinuti jer se ni iz ovog prokletog grada nisam u stanju pokrenuti bez da me netko ne uhvati za vrat i strpa u auto, a i onda grčevito želim nazad. I ne mogu se prisiliti da noć provedem vani, ne mogu se prisiliti da gledam TV, ne mogu se prisiliti da čitam knjige i brdo nešto toga i da sam sretam što uopće mogu hodati jer toliko dugo nisam mogao, što mogu jesti jer sam se hranio gurajući hranu u usta jer sam bio svjestan da ako ne budem jeo da ću umrijeti, makar mi je i to ponekad bilo svejedno pa sam bio ko skelet, i ono što radiš posve nesvjesno ne sluteći da to nekome uopće može biti problem.
I tako. Iako svi mi teoretski imamo istu šansu ja nemam nikakve šanse da osvojim tu nagradu, a onom tko je osvoji želim da ga dugo i vjerno služi.
O kakvim ti to istim šansma pričaš.
Je li ti ikada doprlo do svijesti sve ove godine kada bi se tužio da ne mogu ništa, okomljivao se na ljude bez razloga, a ti si samo čitao ali ne i razmišljao. Ko da na ulici pokupiš ljude bez gledanja pa bude sportaša i paraplegičara, a onda kažeš da imaš nagradu i da će je dobiti onaj koji najbrže prevali razdaljinu od - do. U tom slučaju najveću šansu ima paraplegičar koji u ruci drži automatsku pušku (napunjenu) i spreman je upotrijebiti da dobije nagradu.
Tako bih i ja trebao krenuti po HR i upucavati članove foruma što se ne morate brinuti jer se ni iz ovog prokletog grada nisam u stanju pokrenuti bez da me netko ne uhvati za vrat i strpa u auto, a i onda grčevito želim nazad. I ne mogu se prisiliti da noć provedem vani, ne mogu se prisiliti da gledam TV, ne mogu se prisiliti da čitam knjige i brdo nešto toga i da sam sretam što uopće mogu hodati jer toliko dugo nisam mogao, što mogu jesti jer sam se hranio gurajući hranu u usta jer sam bio svjestan da ako ne budem jeo da ću umrijeti, makar mi je i to ponekad bilo svejedno pa sam bio ko skelet, i ono što radiš posve nesvjesno ne sluteći da to nekome uopće može biti problem.
I tako. Iako svi mi teoretski imamo istu šansu ja nemam nikakve šanse da osvojim tu nagradu, a onom tko je osvoji želim da ga dugo i vjerno služi.
Hombre- guru
-
A jebemu shishmisha...
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
tebi onda lampa ni ne treba
Medo Gradela- spikač
-
Broj postova : 557
Godine : 30
Datum registracije : 16.09.2010
Hombre, s razlogom sam napisao da sudjelovati mogu GOTOVO svi. Naravno da ima pojedinaca koji ne mogu, no zar zaista mislite da je fer da zbog nekolicine (samo vas u ovom slucaju) promijenimo cijeli natjecaj? Ovo je, ipak, forum "prezivljavanja, bushcrafta, pustolovine i prirode" i dok sam ja ovdje poticati cu iste te aktivnosti i davati im prednost nad testovima iz fotelje, svidjelo se to nekome ili ne.
No, znam da ce rijetko tko napraviti jednako detaljan test kao vi a pretpostavljam da vas lampa svrbi vise iz znatizelje nego potrebe pa mozda mozemo naci kompromis. Da li se slazete da vam lampu posaljem na probu i testiranje nakoncega ju po zavrsetku natjecaja saljete pobjedniku?
No, znam da ce rijetko tko napraviti jednako detaljan test kao vi a pretpostavljam da vas lampa svrbi vise iz znatizelje nego potrebe pa mozda mozemo naci kompromis. Da li se slazete da vam lampu posaljem na probu i testiranje nakoncega ju po zavrsetku natjecaja saljete pobjedniku?
Mraz- master
-
Game on!
Imas pravila kaj se od opreme smije ili ne smije koristiti?
Firesteel vidim da smije, noz pretpostavljam da da!
Vreca/cerada/shator jok... Još kaj?
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
Mraz je napisao/la:Hombre, s razlogom sam napisao da sudjelovati mogu GOTOVO svi. Naravno da ima pojedinaca koji ne mogu, no zar zaista mislite da je fer da zbog nekolicine (samo vas u ovom slucaju) promijenimo cijeli natjecaj? Ovo je, ipak, forum "prezivljavanja, bushcrafta, pustolovine i prirode" i dok sam ja ovdje poticati cu iste te aktivnosti i davati im prednost nad testovima iz fotelje, svidjelo se to nekome ili ne.
Ovo je izvrsna ideja. Sumnjam da će lampu itko detaljnije retzenzirati od stare sovuljage !
ivo- guru
-
duke je napisao/la:Game on!
Vojvodo Lisatz, vrecu smijes koristiti jer stvarno ne zelim da mi se razbolis
Frumasi ce sami odabrati pobjednika. Sto vise "primitivnog" napravis i sto bolje to prezentiras vece su sanse da ces bas ti pobjediti.
Mraz- master
-
ivo je napisao/la:Mraz je napisao/la:Hombre, s razlogom sam napisao da sudjelovati mogu GOTOVO svi. Naravno da ima pojedinaca koji ne mogu, no zar zaista mislite da je fer da zbog nekolicine (samo vas u ovom slucaju) promijenimo cijeli natjecaj? Ovo je, ipak, forum "prezivljavanja, bushcrafta, pustolovine i prirode" i dok sam ja ovdje poticati cu iste te aktivnosti i davati im prednost nad testovima iz fotelje, svidjelo se to nekome ili ne.
Ovo je izvrsna ideja. Sumnjam da će lampu itko detaljnije retzenzirati od stare sovuljage !
gorky- mr.spika
-
Eto... Pljunuti Hombre, samo fali lampadina oko glave !!!
ivo- guru
-
Uopce ne sumnjam da hocu
duke- mr.spika
-
Mraz je napisao/la:No, znam da ce rijetko tko napraviti jednako detaljan test kao vi a pretpostavljam da vas lampa svrbi vise iz znatizelje nego potrebe pa mozda mozemo naci kompromis. Da li se slazete da vam lampu posaljem na probu i testiranje nakon cega ju po zavrsetku natjecaja saljete pobjedniku?
Naravno da s oduševljenjem prihvaćam.
Ali!
Pošto Gearbest nije dobrovoljna ustanova i ja sam njima sve platio koliko su tražili tako i recenzija zahtijeva angažiranje mojih resursa, dugogodišnjeg iskustva, novca utrošenog na ono što baš i nisam htio jer preko interneta ne možeš isprobati i opipati stvar nego se učiš na pokušajima. Upravo imam krasan primjer da mi je Rayfall naglavna lampa koju sa naručio preko Gearbesta krepala nakon što je svijetlila pola sata, tri mjeseca ležala u ladici i kada sam je pokušao uključiti mrtva ko krepano magare. I nisam neiskusan da sam je ostavio da uložak iscuri, niti sam stavio prazan uložak. Jednostavno krepala, a nakon tri mjeseca možeš se tužiti kokošjem sudu. Netko je ubrao novac dok je meni ostao beskorisni komad aluminija s nešto elektronike. Zato recenzije koje samoinicijativno pišem, ljude koji me kontaktiraju preko pm da ih savjetujem što i gdje da uzmu ne naplaćujem.
Ostalo da.
Hombre- guru
-
Pa plaća ti je oduševljenje koje upravo osjećaš, žitzaru stari !!!Hombre je napisao/la:Mraz je napisao/la:No, znam da ce rijetko tko napraviti jednako detaljan test kao vi a pretpostavljam da vas lampa svrbi vise iz znatizelje nego potrebe pa mozda mozemo naci kompromis. Da li se slazete da vam lampu posaljem na probu i testiranje nakon cega ju po zavrsetku natjecaja saljete pobjedniku?
Naravno da s oduševljenjem prihvaćam.
Ali!
Pošto Gearbest nije dobrovoljna ustanova i ja sam njima sve platio koliko su tražili tako i recenzija zahtijeva angažiranje mojih resursa, dugogodišnjeg iskustva, novca utrošenog na ono što baš i nisam htio jer preko interneta ne možeš isprobati i opipati stvar nego se učiš na pokušajima. Upravo imam krasan primjer da mi je Rayfall naglavna lampa koju sa naručio preko Gearbesta krepala nakon što je svijetlila pola sata, tri mjeseca ležala u ladici i kada sam je pokušao uključiti mrtva ko krepano magare. I nisam neiskusan da sam je ostavio da uložak iscuri, niti sam stavio prazan uložak. Jednostavno krepala, a nakon tri mjeseca možeš se tužiti kokošjem sudu. Netko je ubrao novac dok je meni ostao beskorisni komad aluminija s nešto elektronike. Zato recenzije koje samoinicijativno pišem, ljude koji me kontaktiraju preko pm da ih savjetujem što i gdje da uzmu ne naplaćujem.
Ostalo da.
ivo- guru
-
Ja predlažem da se Hombretu dadne lampa ali da paralelno s tim pokrenemo ispred Survival foruma tužbu prema GearBestu,to je moderno sad...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
gorky- mr.spika
-
G. Hombre, takoder sam sve svoje racune morao platiti i nisam jednom ostao posran. Vjerovali mi ili ne, nisam se okoristio ovim forumom a mogao sam u mnogo navrata, kao sto sam mogao zadrzati dosta sponzorskih artikala. U rukama forumasa zavrsile su i stvari koje sam osobno dobio na testiranje. Ako ista, ovaj me forum samo kostao no preko njega sam upoznao puno zanimljivih osoba od kojih nekolicinu smatram i prijateljima.
U neku je ruku ovaj forum moj krupirani doberman i kakav god da je, meni je drag.
U neku je ruku ovaj forum moj krupirani doberman i kakav god da je, meni je drag.
Mraz- master
-
Valjda misliš,"korumpirani doberman"?
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Što bi narodna poslovica rekla "Pošten čovjek, kenjcu brat".
Ako mi možeš vjerovati ni sam nisam drukčiji pa što sam mogao smutiti, a nisam pripisujem u vrline umjesto u mane.
Mene ovaj forum ništa nije koštao tako da sam na dobitku jer sam isto upoznao ljude i u krajnjem slučaju zbog toga se i javljam jer djelimo neke zajedničke interese pa mi je drago pročitati tuđa iskustva, a ne sjećam se da se netko požalio da ja nisam htio prenijeti svoja.
@Fratt
To on vjerovatno tipka na mobitelu pa mu je pobjeglo slovo.
Ako mi možeš vjerovati ni sam nisam drukčiji pa što sam mogao smutiti, a nisam pripisujem u vrline umjesto u mane.
Mene ovaj forum ništa nije koštao tako da sam na dobitku jer sam isto upoznao ljude i u krajnjem slučaju zbog toga se i javljam jer djelimo neke zajedničke interese pa mi je drago pročitati tuđa iskustva, a ne sjećam se da se netko požalio da ja nisam htio prenijeti svoja.
@Fratt
To on vjerovatno tipka na mobitelu pa mu je pobjeglo slovo.
Hombre- guru
-
ajde da se mi vratimo natrag na temu "kako će Đuka odnijeti nagradu"
duke- mr.spika
-
kako vidim da susvi ustuknuli predamnom i pomirili se da je lampa moja, voljan sam ju proslijediti nosiocu drugog mjesta
duke- mr.spika
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: PRAVILA, OBAVIJESTI, DOBRODOŠLICA I OSTALO :: PRAVILA FORUMA I OBAVIJESTI
Stranica 1 / 2.