Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Gearskin - ljepljivi pokrov opreme - Made in Croatia
+22
odmetnik
sgt bear
nodado
Dark00
Bushcrafter
Lawman
ivo
Wolfy
Okibex
siga
gorky
franciscus
Mraz
Bobo
snake
puls
SmitoBona
maxina
Fratt
Ariel
Tandrax
Login
26 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Gearskin - ljepljivi pokrov opreme - Made in Croatia
Zadnjih tjedana prava pomana u airsoft vodama oko novog hrvatskog proizvoda Gearskin. Riječ je o ljepljivoj tkanini kojom se može pokriti oprema (futrole, kydex, drške..). Biti će u nekoliko uzoraka većinom vojni maskirni. Prema informacijama s fejsa od ožujka u prodaji. To su pokrenuli dečki iz Hrvatske, projekt je nagrađivan mislim i tako to. Mislim da će proizvod navelike zaživjeti među korisnicima vojne opreme.
Također proizvod bi mogao biti zanimljiv i korisnicima ovog foruma pa evo stavljam ovdje ovo, neznam detalje, pratite ih na fejsu ako vas zanima pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Meni je interesantno prije svega radi korištenja na kydex futroli.
na fejsu ima više detalja
https://www.facebook.com/gearskin.eu
stranica jos nije u funckoji
http://www.gearskin.eu/
Također proizvod bi mogao biti zanimljiv i korisnicima ovog foruma pa evo stavljam ovdje ovo, neznam detalje, pratite ih na fejsu ako vas zanima pa ćemo vidjeti o čemu se radi. Meni je interesantno prije svega radi korištenja na kydex futroli.
na fejsu ima više detalja
https://www.facebook.com/gearskin.eu
stranica jos nije u funckoji
http://www.gearskin.eu/
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Godine : 38
Datum registracije : 17.07.2010
Re: Gearskin - ljepljivi pokrov opreme - Made in Croatia
A čemu to služi zapravo ? Samo estetski da airsooft pljuca izgleda "camo" ili ima neko korisnu upotrebu to sve ?
onaj "ghillie " suit u kutiji izgleda kul doduše
onaj "ghillie " suit u kutiji izgleda kul doduše
Tandrax- bomber
-
Broj postova : 177
Godine : 36
Datum registracije : 16.07.2012
Proizvod je još jako nov i sve to može otići u puno smjerova. Pohvalno je što se radi u HR i postoji ogroman interes van HR za njega. Dakle, barem malo će podići tu našu ekonomiju.
Korisnici oružja i opreme istu ponekad vole maskirati, iz sasvim logičnih razloga. Do sad su koristili sprejeve i camo trake, a sad postoji i Gearskin opcija. Sve ima svoje prednosti i mane, evo npr. sprejevi se relativno lako ljušte, imaju odsjaj, a IR osobine su im vrlo loše. Camo traka prianja na samu sebe ali ne na opremu, dok je Gearskin upravo komplementaran traci, prianja na sve osim na sebe .
Korisnik sam testnih primjeraka Gearskina i sviđa mi se, lako se nanosi čak i na neravne površine, nema odsjaj, daje bolji hvat na glatkim površinama, IR osobine su jako dobre, a radi i ono osnovno, kamuflira opremu (npr. razni kablovi u crnoj boji, dijelovi opreme i oružja i sl.).
Izuzetno pohvalno je što dolazi i u tzv. cropat uzorku, pa ni pripadnici HV neće biti zakinuti. A valjda ima i onih koji vole kamuflirati svoju opremu, bar se nadam.
Baš sam predložio proizvođaču nek razmisli o high-visibility modelu, za upravo suprotno od prvotne namjene, tj. sprečavanje gubljenja opreme u prirodi.
Korisnici oružja i opreme istu ponekad vole maskirati, iz sasvim logičnih razloga. Do sad su koristili sprejeve i camo trake, a sad postoji i Gearskin opcija. Sve ima svoje prednosti i mane, evo npr. sprejevi se relativno lako ljušte, imaju odsjaj, a IR osobine su im vrlo loše. Camo traka prianja na samu sebe ali ne na opremu, dok je Gearskin upravo komplementaran traci, prianja na sve osim na sebe .
Korisnik sam testnih primjeraka Gearskina i sviđa mi se, lako se nanosi čak i na neravne površine, nema odsjaj, daje bolji hvat na glatkim površinama, IR osobine su jako dobre, a radi i ono osnovno, kamuflira opremu (npr. razni kablovi u crnoj boji, dijelovi opreme i oružja i sl.).
Izuzetno pohvalno je što dolazi i u tzv. cropat uzorku, pa ni pripadnici HV neće biti zakinuti. A valjda ima i onih koji vole kamuflirati svoju opremu, bar se nadam.
Baš sam predložio proizvođaču nek razmisli o high-visibility modelu, za upravo suprotno od prvotne namjene, tj. sprečavanje gubljenja opreme u prirodi.
Ariel- tipko
-
Broj postova : 65
Godine : 50
Datum registracije : 30.06.2011
Safety orange bi bila dobra opcija,da.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Ariel je napisao/la:
Odlična ideja
Login- mr.spika
-
Prihvatili su ideju, high visibility orange će biti dostupan zajedno s ostalim bojama/kamuflažama.
Ariel- tipko
-
Broj postova : 65
Godine : 50
Datum registracije : 30.06.2011
Ariel je napisao/la:Prihvatili su ideju, high visibility orange će biti dostupan zajedno s ostalim bojama/kamuflažama.
To se zove dobro osluškivanje tržišta.
S tom "hvo" naljepnicama bi mogli dobro proći kod lovaca.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
ii kada pocinju sa prodajom
SmitoBona- lingua
-
Broj postova : 440
Godine : 33
Datum registracije : 27.12.2014
S prodajom?
PA valjda će prvo jednu šaržu pustiti viđenijim (bilježim se!) survajvl forumašima na testiranje!
PA valjda će prvo jednu šaržu pustiti viđenijim (bilježim se!) survajvl forumašima na testiranje!
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
puls je napisao/la:S prodajom?
Da, sa prodajom. Pa hajde evo kad tj ako nam puste i ja se biljezim.
SmitoBona- lingua
-
Poštovani članovi Survival foruma,
javljam se u ovu temu kao jedan od tri člana ekipe koji sudjeluju u gore navedenom projektu Gearskin – samoljepljiva tkanina. Kolega i ja iz ekipe airsoft smo entuzijasti. Kolega je također i survival entuzijast. Nedavno smo saznali da se na ovom forumu te outdoor zajednici pročulo za naš projekt te nam je iznimno drago da se u relativno kratkom vremenu toliko proširila vijest o Gearskinu. Neki članovi ovog foruma također su kolege airsofteri te su možda malo više upoznati s Gearskinom od ostalih outdoor entuzijasta. Za sve one koji nisu upoznati, ukratko ću objasniti o čemu se radi i zamoliti vas za malo vašeg vremena.
Radi se o domaćem, hrvatskom proizvodu i inovaciji koja je jako odjeknula na svjetskom airsoft/vojnom/outdoor tržištu. Svakodnevno dobivamo upite o tome gdje i kako naručiti Gearskin. Najviše upita dolazi upravo iz SAD-a i EU. Iznimno nam je drago što se u zadnjih nekoliko tjedana pojavio veliki interes i na domaćem, hrvatskom tržištu, što nas je dodatno motiviralo da što prije započnemo službenu proizvodnju i prodaju.
Što se samog Gearskina tiče, radi se o visokokvalitetnoj samoljepljivoj tkanini za specijalne namjene u potpunosti proizvedenoj u Republici Hrvatskoj. Za ime Gearskin odlučili smo se jer zvuči dosta catchy na engleskom jeziku te u slobodnom prijevodu opisuje naš projekt. Što se tiče palete boja i uzoraka, osim standardnih jednobojnih (olive green, tan, crna, bijela, khaki, sand, foliage, smeđa) i multicama, u ponudi imamo i sve hrvatske digitalne, woodland i desert šare. Također, najnoviji dodatak je gore spomenuti high visibility orange čiju primjenu već vidimo u raznim situacijama gdje je takvo označavanje neophodno. Proizvod će se vrlo uskoro naći na hrvatskim policama.
Nakon više od godinu dana proizvodnje, rada u 3 smjene i neprospavanih noći projekt smo prijavili na svojevrstan supertalent poduzetničkih ideja u organizaciji ZABE i financijskih institucija RH – Moj ZABA Start - Moja prilika – od 660 projekata izabrani smo u top 10 koji će se boriti za ukupno 133000 kuna bespovratnog kapitala koji bi nam znatno omogućio ulaganje u strojeve i opremu koja nam je ključna za bržu, lakšu i kvalitetniju proizvodnju.
Ovom objavom pozivamo Vas kao kolege, outdoor, survival i ostale srodne entuzijaste da u priloženom linku glasate za naš projekt i time u par klikova podržite ovu pozitivnu hrvatsku priču. Također vas pozivamo da, ako ste u mogućnosti, link podijelite sa svojim prijateljima i poznanicima.
Hvala adminu i moderatorima na dopuštenju da se ovo objavi i hvala svima unaprijed na trudu i vremenu!
Link za glasanje: https://www.mojzabastart.hr/home/zs/finalisti/moja-prilika/samoljepljiva-tkanina-gearskin
["popravio" sam link. Mraz]
1 osoba - 1 glas službeno je pravilo (3 opcije za glasanje po izboru: email, facebook, google+).
Glasanje traje do 6.3.2015. do 16h.
Službena stranica: https://www.facebook.com/gearskin.eu?ref=hl
Trenutno smo 3. na ljestvici s 18% glasova (prvi imaju 20%). Utrka je tijesna te se nadamo da uz vašu pomoć možemo doći do pobjede!
Neizmjerno zahvalan gearskin team.
javljam se u ovu temu kao jedan od tri člana ekipe koji sudjeluju u gore navedenom projektu Gearskin – samoljepljiva tkanina. Kolega i ja iz ekipe airsoft smo entuzijasti. Kolega je također i survival entuzijast. Nedavno smo saznali da se na ovom forumu te outdoor zajednici pročulo za naš projekt te nam je iznimno drago da se u relativno kratkom vremenu toliko proširila vijest o Gearskinu. Neki članovi ovog foruma također su kolege airsofteri te su možda malo više upoznati s Gearskinom od ostalih outdoor entuzijasta. Za sve one koji nisu upoznati, ukratko ću objasniti o čemu se radi i zamoliti vas za malo vašeg vremena.
Radi se o domaćem, hrvatskom proizvodu i inovaciji koja je jako odjeknula na svjetskom airsoft/vojnom/outdoor tržištu. Svakodnevno dobivamo upite o tome gdje i kako naručiti Gearskin. Najviše upita dolazi upravo iz SAD-a i EU. Iznimno nam je drago što se u zadnjih nekoliko tjedana pojavio veliki interes i na domaćem, hrvatskom tržištu, što nas je dodatno motiviralo da što prije započnemo službenu proizvodnju i prodaju.
Što se samog Gearskina tiče, radi se o visokokvalitetnoj samoljepljivoj tkanini za specijalne namjene u potpunosti proizvedenoj u Republici Hrvatskoj. Za ime Gearskin odlučili smo se jer zvuči dosta catchy na engleskom jeziku te u slobodnom prijevodu opisuje naš projekt. Što se tiče palete boja i uzoraka, osim standardnih jednobojnih (olive green, tan, crna, bijela, khaki, sand, foliage, smeđa) i multicama, u ponudi imamo i sve hrvatske digitalne, woodland i desert šare. Također, najnoviji dodatak je gore spomenuti high visibility orange čiju primjenu već vidimo u raznim situacijama gdje je takvo označavanje neophodno. Proizvod će se vrlo uskoro naći na hrvatskim policama.
Nakon više od godinu dana proizvodnje, rada u 3 smjene i neprospavanih noći projekt smo prijavili na svojevrstan supertalent poduzetničkih ideja u organizaciji ZABE i financijskih institucija RH – Moj ZABA Start - Moja prilika – od 660 projekata izabrani smo u top 10 koji će se boriti za ukupno 133000 kuna bespovratnog kapitala koji bi nam znatno omogućio ulaganje u strojeve i opremu koja nam je ključna za bržu, lakšu i kvalitetniju proizvodnju.
Ovom objavom pozivamo Vas kao kolege, outdoor, survival i ostale srodne entuzijaste da u priloženom linku glasate za naš projekt i time u par klikova podržite ovu pozitivnu hrvatsku priču. Također vas pozivamo da, ako ste u mogućnosti, link podijelite sa svojim prijateljima i poznanicima.
Hvala adminu i moderatorima na dopuštenju da se ovo objavi i hvala svima unaprijed na trudu i vremenu!
Link za glasanje: https://www.mojzabastart.hr/home/zs/finalisti/moja-prilika/samoljepljiva-tkanina-gearskin
["popravio" sam link. Mraz]
1 osoba - 1 glas službeno je pravilo (3 opcije za glasanje po izboru: email, facebook, google+).
Glasanje traje do 6.3.2015. do 16h.
Službena stranica: https://www.facebook.com/gearskin.eu?ref=hl
Trenutno smo 3. na ljestvici s 18% glasova (prvi imaju 20%). Utrka je tijesna te se nadamo da uz vašu pomoć možemo doći do pobjede!
Neizmjerno zahvalan gearskin team.
snake- bebač
-
Broj postova : 5
Godine : 35
Datum registracije : 22.02.2015
Ne radi vam link za glasanje.
Ovo mi izbacuje:
Not Found
The Access Manager WebSEAL server cannot find the resource you have requested.
Explanation
The Access Manager WebSEAL server cannot find any resource matching the requested URL: /%E2%80%A6/samoljepljiva-tkanina-gearskin
Solutions
If you manually entered the URL, check the accuracy of the URL.
If this appears to be a broken link, please contact the owner of the referring page: https://survival.aforumfree.com/t9800-gearskin-ljepljivi-pokrov-opreme-made-in-croatia
Ovo mi izbacuje:
Not Found
The Access Manager WebSEAL server cannot find the resource you have requested.
Explanation
The Access Manager WebSEAL server cannot find any resource matching the requested URL: /%E2%80%A6/samoljepljiva-tkanina-gearskin
Solutions
If you manually entered the URL, check the accuracy of the URL.
If this appears to be a broken link, please contact the owner of the referring page: https://survival.aforumfree.com/t9800-gearskin-ljepljivi-pokrov-opreme-made-in-croatia
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Sređen problem s linkom i glasano, "jednom"
Zadnja promjena: Mraz; 22.02.15 21:58; ukupno mijenjano 1 put.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
Sve radi.
Evo moj glas ste dobili...idemo dalje!
Evo moj glas ste dobili...idemo dalje!
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Glasano,samo naprijed dečki...
Fratt- MODERATOR
-
Radi link, radi.
franciscus- spikač
-
Broj postova : 943
Godine : 62
Datum registracije : 29.07.2012
Glasano. Držim fige!
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
Glasao i potvrdio sa 2 e mail-a
@edit
btw eto sada je 19%
@edit
btw eto sada je 19%
SmitoBona- lingua
-
Glasao!
Sretno...
Sretno...
siga- spikač
-
Broj postova : 817
Datum registracije : 12.09.2012
Nema sumnje da ćete s foruma dobiti lijepu potporu......
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
Evo, samo da se zahvalim svima u ime Gearskin ekipe na podršci i glasovima!
Prema najnovijim rezultatima, preuzeli smo prvo mjesto s 20% glasova!
Nije ništa gotovo, glasanje traje još 10 dana, postoci se mogu iz dana u dan mijenjati, puno je toga u igri. Svatko koristi sve izvore moguće, tako da treba ići do kraja!
Ponovno, veliko hvala svima i idemo do pobjede!
Prema najnovijim rezultatima, preuzeli smo prvo mjesto s 20% glasova!
Nije ništa gotovo, glasanje traje još 10 dana, postoci se mogu iz dana u dan mijenjati, puno je toga u igri. Svatko koristi sve izvore moguće, tako da treba ići do kraja!
Ponovno, veliko hvala svima i idemo do pobjede!
snake- bebač
-
Broj postova : 5
Godine : 35
Datum registracije : 22.02.2015
Evo i od mene 4 glasa, nemam više mailova
Okibex- spikač
-
Broj postova : 570
Godine : 30
Datum registracije : 27.11.2012
Wolfy- tipko
-
Broj postova : 99
Godine : 36
Datum registracije : 22.01.2015
Evo, glasao i ja, čisto da podržim mlade entuzijaste, makar ne znam što ću s Gearskin trakom kad mi bude dostupna. Možda ću je zalijepiti Fretu na usta kad zajedno krenemo u lov .
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Evo na 21% ste zasada, ostali sa najvišim postotkom iza vas su 2 projekta na 18%.
Sretno i želim vam daljnji uspjeh i napredovanje.
Sretno i želim vam daljnji uspjeh i napredovanje.
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Glasovao sam.
Samo ljudi, nemojte glasovati više od jednoga puta. Pročitajte, "Uvjete glasovanja". Svatko može dati samo jedan glas za jedan projekat. A ovi sigurno nisu glupi, da ne bi znali da je jedna osoba glasovala više puta. Nemojte da u dobroj vjeri nanesete više štete, nego koristi.
Inače, sviđa mi se ovaj proizvod. Znanje, kvaliteta, snaga za ostvarenje ideje(nije bitna sama ideja, nego mogućnost dal' netko zna i može istu realizirati...), poduzetništvo...potrebne da se ovako nešto uopće zaživi.
Samo odbacite od sebe svaki pesimizam, te neka vas osporavatelji ne brinu, uvijek ima dežurnih dušebrižnika koji uvijek imaju "štogod" za reći. Ne, mislim ovom posljednjom rečenicom na naše kolege sa foruma, nego one, sve ostale.
Bitno je naći svoju nišu, izvoziti na svjetsko tržište ili ništa....razgovarajte i konzultiraj te se sa našim poduzetnicima, obrtnicima, izvoznicima...
Poslao sam Vam, na PP jedno ime, pa njega nađite preko društvenih mreža, te malo popričajte. Čovjek zna što radi, iako niste ista branša...
Puno sreće i uspjeha Vam dragi moji želim.
Go, bussiness, go...
Dakako, vaš primjer može biti i podstrek i poziv svima ostalima, da probaju se plasirati na svjetsko tržište. Sve može biti proizvod, samo treba naći nišu...
Npr., knifemakeri(znam, da naši neki to ljudi rade), ljudi sa iskustvom, ak' ništa neka pišu blogove i tako to...
Samo ljudi, nemojte glasovati više od jednoga puta. Pročitajte, "Uvjete glasovanja". Svatko može dati samo jedan glas za jedan projekat. A ovi sigurno nisu glupi, da ne bi znali da je jedna osoba glasovala više puta. Nemojte da u dobroj vjeri nanesete više štete, nego koristi.
Inače, sviđa mi se ovaj proizvod. Znanje, kvaliteta, snaga za ostvarenje ideje(nije bitna sama ideja, nego mogućnost dal' netko zna i može istu realizirati...), poduzetništvo...potrebne da se ovako nešto uopće zaživi.
Samo odbacite od sebe svaki pesimizam, te neka vas osporavatelji ne brinu, uvijek ima dežurnih dušebrižnika koji uvijek imaju "štogod" za reći. Ne, mislim ovom posljednjom rečenicom na naše kolege sa foruma, nego one, sve ostale.
Bitno je naći svoju nišu, izvoziti na svjetsko tržište ili ništa....razgovarajte i konzultiraj te se sa našim poduzetnicima, obrtnicima, izvoznicima...
Poslao sam Vam, na PP jedno ime, pa njega nađite preko društvenih mreža, te malo popričajte. Čovjek zna što radi, iako niste ista branša...
Puno sreće i uspjeha Vam dragi moji želim.
Go, bussiness, go...
Dakako, vaš primjer može biti i podstrek i poziv svima ostalima, da probaju se plasirati na svjetsko tržište. Sve može biti proizvod, samo treba naći nišu...
Npr., knifemakeri(znam, da naši neki to ljudi rade), ljudi sa iskustvom, ak' ništa neka pišu blogove i tako to...
Lawman- lingua
-
Broj postova : 345
Godine : 41
Datum registracije : 05.04.2014
ivo je napisao/la:Možda ću je zalijepiti Fretu na usta kad zajedno krenemo u lov .
Od sad sam na silent modu.Od mene ni zvuka nećete čuti dok se ne ispričate javno!!!
Fratt- MODERATOR
-
Fratt je napisao/la:ivo je napisao/la:Možda ću je zalijepiti Fretu na usta kad zajedno krenemo u lov .
Od sad sam na silent modu.Od mene ni zvuka nećete čuti dok se ne ispričate javno!!!
Njanji, njanja....
Evo, javno vam se ispričavam !!!
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Evo +1 glas, sretno!
Bushcrafter- zelembara
-
Broj postova : 48
Godine : 34
Datum registracije : 03.04.2014
ivo je napisao/la:Evo, glasao i ja, čisto da podržim mlade entuzijaste, makar ne znam što ću s Gearskin trakom kad mi bude dostupna. Možda ću je zalijepiti Fretu na usta kad zajedno krenemo u lov .
Hahaha
Što se tiće primjene, pošto su uveli i narančastu vjerujem da bi moglo biti i korisno za lovce. Već vidim da bih mogao s narančastom naljepnicom od sad nositi i najdražu JohnDeer šiltericu u lov
p.s. - glasao i ja, držim fige
Login- mr.spika
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Nabavka opreme: Jeftino, a dobro!
» Man women wild in Croatia =)
» Odrzavanje opreme
» Eka - made by me