Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
[WALLPAPER] Survival forum wallpaper pack
+8
mali mačak
Marko
glock
Ikarus
NAVIGATOR
goxxon
Mraz
SmitoBona
12 posters
Stranica 1 / 1.
[WALLPAPER] Survival forum wallpaper pack
Evo moj mali doprinos i "poklon" svim forumasima za pocetak, nove, 2015 godine.
*NAPOMENA*
Slikama ce mozda trebati vremena da se ucitaju.
Specijalno za Goxxona
Za one koji vole clean and simple wallpapere
Za prave pustolove, mislim da ce se NAVIGATOR pronaci u ovom wallpaperu
Za oldskulere
Za urban survivere
Komentirajte, downloadajte i stavite na desktop ako vam se svidja. Ako ne - no hate. Inace...
*NAPOMENA*
Slikama ce mozda trebati vremena da se ucitaju.
Specijalno za Goxxona
Za one koji vole clean and simple wallpapere
Za prave pustolove, mislim da ce se NAVIGATOR pronaci u ovom wallpaperu
Za oldskulere
Za urban survivere
Komentirajte, downloadajte i stavite na desktop ako vam se svidja. Ako ne - no hate. Inace...
SmitoBona- lingua
-
Broj postova : 440
Godine : 33
Datum registracije : 27.12.2014
Re: [WALLPAPER] Survival forum wallpaper pack
Pravo dobro! Evo, mogao bi dogovoriti s modovima i napraviti novi banner. Jedino što su do sada uvijek bila fotke forumaša, ne s neta... dakle, prvo na teren!
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
meni je najljepša on s jezerom koju imaš u svakom postu!
bilo bi super još ako su to tvoje fotografije!
bilo bi super još ako su to tvoje fotografije!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Mraz je napisao/la:Pravo dobro! Evo, mogao bi dogovoriti s modovima i napraviti novi banner. Jedino što su do sada uvijek bila fotke forumaša, ne s neta... dakle, prvo na teren!
To meni nebi bio ni najmanji problem da mi admih odgovori na poruku koju sam mu poslao prije najmanje 5/6 dana. Ponudio sam mu besplatan redesign stranice, banera, logoa, ikona... al eto nisam jos dobio odgovora
SmitoBona- lingua
-
ah, ti modelatoli administlatoli...
goxxon- guru
-
Gosp SmitoBona kada već navodite kako ste mi poslali pm pa vam nisam odgovorio, evo odgovaram javno...
Mraz je već napisao, znači baner foruma je bio i ostat će fotografija forumaša (barem dok se to mene pita) znači nikakve slike sa neta, kada forumaši bace nove fotke ( a to će biti uskoro jer bi sada trebao ići prigodni banner) onda vas mogu zamoliti da to napravite...
Šta se tiće svega drugog po stranici, to odlučuje vlasnik ili Boris, koji je vlasnik foruma.
Forum neće mjenjati domenu, jer je ideja foruma da bude besplatan, tako da nedolaze u obzir nikakve plačene domene, to je njegova želja i ja ju kao takvu poštujem....
Šta se tiće drugih stvari oko izgleda to se možemo dogovoriti, rekli ste redizajn, drukčiji buttoni i slične stvari....
Šta ste imali u planu, bacite neku ideju, može i tu javno...
Mraz je već napisao, znači baner foruma je bio i ostat će fotografija forumaša (barem dok se to mene pita) znači nikakve slike sa neta, kada forumaši bace nove fotke ( a to će biti uskoro jer bi sada trebao ići prigodni banner) onda vas mogu zamoliti da to napravite...
Šta se tiće svega drugog po stranici, to odlučuje vlasnik ili Boris, koji je vlasnik foruma.
Forum neće mjenjati domenu, jer je ideja foruma da bude besplatan, tako da nedolaze u obzir nikakve plačene domene, to je njegova želja i ja ju kao takvu poštujem....
Šta se tiće drugih stvari oko izgleda to se možemo dogovoriti, rekli ste redizajn, drukčiji buttoni i slične stvari....
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
da budem iskren meni je vizualni dojam foruma odličan i ja tu ne bi ništa mijenjao. I ikone su odlične, jedino reklame i baneri bodu oči ali protiv njih nemožemo.
Od svega jedino mi fali smajlić tipa "thumbs up"
Od svega jedino mi fali smajlić tipa "thumbs up"
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Ne dao Bog! Najmanji je problem ubaciti "lajk" ali mi taj simbol toliko smeta da ga namjerno nikada nisam htio staviti.
Mraz- master
-
@Navi: probaj instalirati Adblock Plus dodatak za browsere, miče reklame.
https://adblockplus.org/
https://adblockplus.org/
goxxon- guru
-
Ikarus je napisao/la:Gosp SmitoBona kada već navodite kako ste mi poslali pm pa vam nisam odgovorio, evo odgovaram javno...
Hvala na odgovoru. Sve ste ovo mogli napisati i na moju poruku cisto da znam da ste procitali i da me ne ignorirate bez razloga. Dobro to su bile samo moje ideje ja nisam mogao znati da je forum "namjerno" na free domeni i slicno. Ako nista baner uvijek mogu da uradim, mogu i licno da odem uslikati nesto ako ne zelite slike sa neta to nista nije problem. Evo neki se vec zale radi ikonica nisam ja rekao da bi se trebale mjenajti ili slicno nego samo da mogu ako je potrebno tj ako drugi odluce da treba. Ja sam samo zelio pomoci i doprinjeti forumu svojim talentom. LP
SmitoBona- lingua
-
Guscu na teren i uslikaj koju dobru fotku!
Mraz- master
-
ima u zadnje vrijeme optimističnih momčića koji čim dođu na forum odmah bi nešto mijenjali,kako se zvao onaj iz varaždina od prije mjesec dva...iskreno,boli me uvo za to ali ovako mi je baš kako veli Navi ok.ALI...ako odlučite mijenjati...kako bi rekao No.1-Nisam dovoljno star da ti dam savjet ali ako želiš pobjediti ne smiješ izgubiti.
glock- mr.spika
-
Broj postova : 1128
Godine : 61
Datum registracije : 31.01.2011
Zbog ovog wallpapera "Za oldskulere" njušim shutterstock, ili nesto slicno? zgodna stvarcica za dizajnera imati pristup tako necemu. Lajkam treci wallpaper, da je flat design poslao bi ti gajbu pive, odlicno složeno
A to što slike nisu tvoje nema smisla zamjerati, to ko da stolaru zamjera netko kaj ne koristi drvo koje je sam posadio, nema veze zapravo s krajnjim rezultatom, znas svoj posao. Iako bi za banner bilo dobro da je slika forumaša. Pilim bezveze. Hvala na trudu, ko se bavi s tim znat ce i cijeniti
A to što slike nisu tvoje nema smisla zamjerati, to ko da stolaru zamjera netko kaj ne koristi drvo koje je sam posadio, nema veze zapravo s krajnjim rezultatom, znas svoj posao. Iako bi za banner bilo dobro da je slika forumaša. Pilim bezveze. Hvala na trudu, ko se bavi s tim znat ce i cijeniti
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Godine : 34
Datum registracije : 03.08.2009
Nema na cemu, hvala svima na komentarima
SmitoBona- lingua
-
Meni se sviđaju. Ali moja primjedba ide na logo foruma koji bi ja stavio u neki od kuteva. Isto bi se vidio dobro a ne bi smetao kod gledanja pozadine. Jer ja volim 'čisti' desktop tak da mi nešto što je na sredini ekrana smeta.
Svaka čast na trudu.
Svaka čast na trudu.
mali mačak- lingua
-
Broj postova : 343
Godine : 46
Datum registracije : 05.11.2009
Onaj sa planinom mi se najviše svidio... Hvala na trudu!
Diabolik Ri- bebač
-
Broj postova : 12
Godine : 40
Datum registracije : 08.12.2014
potpisujem ovo za logo foruma...bolje bi bilo da je u kutu...inače super izgledaju...meni nekako najbolje sjela ova s kartom i kompasom...
Stanky- bomber
-
Broj postova : 175
Godine : 37
Datum registracije : 01.06.2012
Lajkić za wallpapere, a dva posljednja su baš guba(urban i oldschool shema).
Podržavam želju da se forum malo oživi u dizajnerskom smislu, te mislim da starije generacije ne bi smjeli biti kočinčari onih mlađih od sebe. Mladost u sebi ima polet, želju, tedenciju prema nečemu boljem.
Opet, definicija mladosti je rastezljiva....netko rano ostari, a drugi primjerice u kasnim četrdesetima još ne posutaju u svojem naletu i elanu.
Da, žao mi je što nije zaživjela ona ideja od onog forumaša što je htio forum dići na višu razinu.
Eh, da, ako ništa drugo, barem bi mogli dobiti još više emotionsa, odnosno "smajlića", za "vizualno izražavanje osjećaja".
Podržavam želju da se forum malo oživi u dizajnerskom smislu, te mislim da starije generacije ne bi smjeli biti kočinčari onih mlađih od sebe. Mladost u sebi ima polet, želju, tedenciju prema nečemu boljem.
Opet, definicija mladosti je rastezljiva....netko rano ostari, a drugi primjerice u kasnim četrdesetima još ne posutaju u svojem naletu i elanu.
Da, žao mi je što nije zaživjela ona ideja od onog forumaša što je htio forum dići na višu razinu.
Eh, da, ako ništa drugo, barem bi mogli dobiti još više emotionsa, odnosno "smajlića", za "vizualno izražavanje osjećaja".
Lawman- lingua
-
Broj postova : 345
Godine : 41
Datum registracije : 05.04.2014
Lawman je napisao/la:Eh, da, ako ništa drugo, barem bi mogli dobiti još više emotionsa, odnosno "smajlića", za "vizualno izražavanje osjećaja".
[/justify]
Pogotovo onih što spadaju pod ostali smajlići jer je izbor previše mršav, a ovaj na prvoj strani baš i nije nešto.
Inače se vidi da se na forumu nešto (pozitivno) radilo. Jedan dan je bio sav razbucan ali sada mi se učita u svoj širini što prije nije bio slučaj na mom full HD display, daleko je brži, post koji sam ja postao više nije highlight u žuto...
BTW. I "Odbrojavanje može početi" DRAVANTURA
Ili mi se čini ili je to već poodavno bilo aktualno.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Similar topics
» Survival forum....
» Mobilni SURVIVAL FORUM
» SURVIVAL FORUM I KVALITETA LJUDI NA NJEMU ...
» survival forum na KT18 ili ti ga na vrhu Sv. Ilija
» Mobilni SURVIVAL FORUM
» SURVIVAL FORUM I KVALITETA LJUDI NA NJEMU ...
» survival forum na KT18 ili ti ga na vrhu Sv. Ilija
Stranica 1 / 1.