Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Lista PREPORUKE & SHIT lista
+19
Panonsky
ivo
Fratt
Igsy
Mad Max
redbeard rum
zeleni
urbana_gorila
ekstrem
Strider
Pomorac
mali mačak
neven
buber75
LUKSA
Stoney
WildChild
vandall
Mshai
23 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Lista PREPORUKE & SHIT lista
Motiviran Vandallovim iskustvom s Bokerovim Magnum kukrijem otvaram ovu temu da sve svi konstruktivno izjasnimo o oruđu kojeg koristimo. Od toga bi i članovi foruma ali i gosti imali koristi pri kupnji novih alata. Ideja ja da postoje dvije liste (anketa je prekompleksna jer postoji previše prozivoda) -
LISTA PREPORUKE, koja bi funkcionirala na principu da je napisano
- ime proizvoda (unutar vrste - nož, kukri, lopata, multitool... itd)
- pokraj toga bi išao link na temu člana koji je izanalizirao iz svoje ruke taj proizvod (ako tema postoji)
- i onda bi se svi koji su se ispod svojim komentarima izjasnili dodali u zagradu ispod prozivoda da preporučaju taj proizvod
Suprotno tome, postojala bi i SHIT LISTA, koju mislim da ne moram objašnjavati što znači. Funkcionirala bi na isti način kao i lista preporuke. Tu ćemo stavljati sve predmete koje itekako treba izbjegavati pri nabavi.
p.s. Ovaj dio ću obrisati ako/kad tema zaživi. Sad ću za primjer staviti ispod post koji će u biti biti prvi post kad ovo obrišem. Slobodno kad vam se bude dalo dopisujte predmete ispod koje imate s kojim imate pozitivno ili negativno iskustvo pa ću dodavati na listu.
LISTA PREPORUKE, koja bi funkcionirala na principu da je napisano
- ime proizvoda (unutar vrste - nož, kukri, lopata, multitool... itd)
- pokraj toga bi išao link na temu člana koji je izanalizirao iz svoje ruke taj proizvod (ako tema postoji)
- i onda bi se svi koji su se ispod svojim komentarima izjasnili dodali u zagradu ispod prozivoda da preporučaju taj proizvod
Suprotno tome, postojala bi i SHIT LISTA, koju mislim da ne moram objašnjavati što znači. Funkcionirala bi na isti način kao i lista preporuke. Tu ćemo stavljati sve predmete koje itekako treba izbjegavati pri nabavi.
p.s. Ovaj dio ću obrisati ako/kad tema zaživi. Sad ću za primjer staviti ispod post koji će u biti biti prvi post kad ovo obrišem. Slobodno kad vam se bude dalo dopisujte predmete ispod koje imate s kojim imate pozitivno ili negativno iskustvo pa ću dodavati na listu.
Mshai- spikač
-
Broj postova : 517
Godine : 39
Datum registracije : 29.01.2009
Re: Lista PREPORUKE & SHIT lista
[Ovdje će doći uvodna riječ da ukratko objasnim(o) o čemu se zapravo radi na ovoj temi. Sad sam u žurbi, moram na Interliber po Grlićevu knjigu.] Molim vas izjasnite se o ovoj temi da li mislite da je korisna i poželjna tako da ne trošim vrijeme bezveze uređivajući je. Unaprijed fala. Odoh sad, pozz
Lista Preporuke
[Ovdje će doći uvodna riječ o opisu i načinu na koji preporučamo predmete s ove liste]
- "Ime noža" - proizvođač - okvirno cijena - link na temu o nožu, ako postoji
(Prozivođač će ujedno i biti link na nož direktno na stranici proizvođača)
(a ovdje ispod slijede nickovi korisnika koji daju svoj glas da prozivod valja: npr. Mshai, Stoney, Rinos, Vandall, Vatrica, Luksa, Vuk, Moko... itd)
Shit Lista
[Ovdje će doći uvodna riječ o opisu i razlogu zbog kojeg ne-preporučamo predmete s ove liste]
(a ovdje ispod slijede nickovi korisnika koji daju svoj glas da proizvod ne-valja: npr. Mshai, Stoney, Rinos, Vandall, Vatrica, Luksa, Vuk, Moko... itd)
Lista Preporuke
[Ovdje će doći uvodna riječ o opisu i načinu na koji preporučamo predmete s ove liste]
- Noževi
(a ovdje ispod slijede nickovi korisnika koji daju svoj glas da prozivod valja: npr. Mshai, Stoney, Rinos, Vandall, Vatrica, Luksa, Vuk, Moko... itd)
- Kukriji, mačete, sjekire... i slično
- Multi Tools
- Ostalo (lopate, ašovi, preklopne pile... itd)
Shit Lista
[Ovdje će doći uvodna riječ o opisu i razlogu zbog kojeg ne-preporučamo predmete s ove liste]
- Noževi
(a ovdje ispod slijede nickovi korisnika koji daju svoj glas da proizvod ne-valja: npr. Mshai, Stoney, Rinos, Vandall, Vatrica, Luksa, Vuk, Moko... itd)
- Kukriji, mačete, sjekire... i slično
- Multi Tools
- Ostalo (lopate, ašovi, preklopne pile... itd)
Mshai- spikač
-
odlicna ideja al mozda malo pre komplicirano.. mislim mozda se nekom nece dati sve te podatke skupljati u jedan post.. a moglo bi se i dogodit da se zbog loseg iskustva pojedinca neki proizvod stvai na shit listu a ustvari je bio izolirani slucaj ili nestrucno rukovanje ili tako nesto...
mozda da se na svaku temu gdje netko predstavlja neki proizvod stavi anketa sa dva ponudjena odgovora ZA i PROTIV pa ko preporuca taj proizvod glasuje za, a ko misli da proizvod ne valja glasuje protiv.. a u samoj temi se vidi rasprava o proizvodu... to je samo ideja.. treba jos razraditi.. al u svakom slucaju dobro si se sjetio
mozda da se na svaku temu gdje netko predstavlja neki proizvod stavi anketa sa dva ponudjena odgovora ZA i PROTIV pa ko preporuca taj proizvod glasuje za, a ko misli da proizvod ne valja glasuje protiv.. a u samoj temi se vidi rasprava o proizvodu... to je samo ideja.. treba jos razraditi.. al u svakom slucaju dobro si se sjetio
Odličma ideja i svako ju podrzavam, ti kao moderator bi trebao formirati shit listu koju mozes samo ti mjenjat i dodavat stvari na nju tako da se nebi događalo da stvarno pojedinacne pogreske proizvođača zavrse na listi te na listu uvrstiti samo proizvode s kojima vise ljudi ima isti problem, tipa doticni kukuri ak se nađu jos 2 posta u kojima ljudima puca kod primjena treba ga izlistati, mislim da bi obicnim glasovanjem moglo biti subjektivnih i objektivnih glasova te da ona nebi bila realna... svakako tema na kojoj bi trebalo bolje poradit
WildChild- bomber
-
Broj postova : 101
Datum registracije : 02.11.2009
Ideja je super, samo predviđam puno editiranja u tvojoj budućnosti
WildChild, nemas puno inforacija, to ce on raspodijelit lako. Samo napises firmu i sl info i gotovo.
WildChild, nemas puno inforacija, to ce on raspodijelit lako. Samo napises firmu i sl info i gotovo.
Stoney- spikač
-
Broj postova : 630
Godine : 36
Datum registracije : 23.05.2009
Dobra i korisna ideja!
buber75- tipko
-
Broj postova : 55
Godine : 44
Datum registracije : 12.11.2009
Hlače Rio stop, maslinasto zelene iz Frontlinea, totalno razočaranje, nošene na ispit na Učki i na jedan dan hodanja po Sljemenu, otpala dugmad, pukli oni prorezi za dugmad, kod pranja se skupile i to dosta!Boja nije postojana!
One maskirne Hv sam mislio da su sranje a li ovi je katastrofa, bačen novac!
Za shit listu pod hitno!
One maskirne Hv sam mislio da su sranje a li ovi je katastrofa, bačen novac!
Za shit listu pod hitno!
HV vojne (ljetne) su meni dobre. Zakacim ali bas svako 3 koraka za draču (neznam književni naziv biljke), kamen, granu... jos se nisu rasporile a nimalo na njih ne gledam. Kupio sam ih u Puli na onom nekom malom "sajmu antikviteta i smeca" koji se odrzava svaku nedjelju (ili subotu?) kod PBZ-a. Zimske nisam probao ali cujem da su dobre ali nisam provjerio osobno.
Stoney- spikač
-
Stoney je napisao/la:HV vojne (ljetne) su meni dobre. Zakacim ali bas svako 3 koraka za draču (neznam književni naziv biljke), kamen, granu... jos se nisu rasporile a nimalo na njih ne gledam. Kupio sam ih u Puli na onom nekom malom "sajmu antikviteta i smeca" koji se odrzava svaku nedjelju (ili subotu?) kod PBZ-a. Zimske nisam probao ali cujem da su dobre ali nisam provjerio osobno.
Da se nadovežem na ovu temu!
Mislim da odjeća i obuća ovise o vlastitim afinitetima i iskustvu (novcu) neki put naletiš na nešto dobro a neki put na nešto loše, Luksa je napisao da ima Alpinine gojze i da su
mu propustile, ja ih isto imam i to one sa dodatkom za dereze i meni su ok nikada mi nisu propustile vodu.Također netko je na forumu napisao post o gorotex jakni i da mu se zamrznula takva jakna ako joj se to dogodi nije za ništa drugo nego da je koristi po
ljeti.U Frontlinu kupio sam rabljene hlače one njemačke impregnirao sam ih sprejem i služe svrsi nakon dugog propitivanja čovjek je iz skladišta izvukao isto takvu jaknu s postavom koja se odvaja, znači orginalku ne onu koja košta 280 kn i koja ima rusku kragnu, eto i jedno i drugo služi svrsi i ja sam zadovoljan, jakna rabljena 130 kn hlače 90 kn.
neven- lingua
-
Broj postova : 396
Godine : 56
Datum registracije : 21.09.2009
Ima nešto i u Nevenovom postu ali ove hlače su definitivno za shit listu, noasio sam američke uniforme godinama ali ovo nema ve ze sa tim!
Alpinine gojze nebi promočile na snijegu ali u uvjetima od par sati na kiši, dok ti se voda sljeva niz nogu i ulazi u gojzu nema pomoći, a posebno ako se krećeš van puteva, dakle nisko mokro raslinje i travu koje je puno vode i dodatno moči!
Gojze sam koristio u ekstremnim uvjetima kiše, stvar je u tome da se i loše suše!
Tretirane su sprejem za impregnaciju ali ne pomaže!Hodajući kroz mokru travu ode kvragu! Ali mislim da za 1200 kn trebaju biti bolje, a imaju i membranu!
Sada sam ih namazao kremom za impregnaciju i stvar je 10 puta bolja, sa tom kremom mi na Dravi nisu promocile poluraspadnute Adidasove gojze, a one si par klasa ispod tih Alpininih!
Čak ni gamaše ne pomažu u tolikoj mjeri ali znatno smanjuju ulazak vode u obuću!
Ista stvar je i sa pelerinom ili ti kabanicom, štiti od kiše ali ti se vod sljeva niz listove i ulazi u obuću!
Alpinine gojze nebi promočile na snijegu ali u uvjetima od par sati na kiši, dok ti se voda sljeva niz nogu i ulazi u gojzu nema pomoći, a posebno ako se krećeš van puteva, dakle nisko mokro raslinje i travu koje je puno vode i dodatno moči!
Gojze sam koristio u ekstremnim uvjetima kiše, stvar je u tome da se i loše suše!
Tretirane su sprejem za impregnaciju ali ne pomaže!Hodajući kroz mokru travu ode kvragu! Ali mislim da za 1200 kn trebaju biti bolje, a imaju i membranu!
Sada sam ih namazao kremom za impregnaciju i stvar je 10 puta bolja, sa tom kremom mi na Dravi nisu promocile poluraspadnute Adidasove gojze, a one si par klasa ispod tih Alpininih!
Čak ni gamaše ne pomažu u tolikoj mjeri ali znatno smanjuju ulazak vode u obuću!
Ista stvar je i sa pelerinom ili ti kabanicom, štiti od kiše ali ti se vod sljeva niz listove i ulazi u obuću!
Zadnja promjena: LUKSA; 23.11.09 18:48; ukupno mijenjano 1 put.
LUKSA je napisao/la:Ima nešto i u Nevenovom postu ali ove hlače su definitivno za shit listu, noasio sam američke uniforme godinama ali ovo nema ve ze sa tim!
Tretirane su sprejem za impregnaciju ali ne pomaže!Hodasjući kroz mokru travu ode kvragu! Ali mislim da za 1200 kn trebaju biti bolje, aimaju i membranu!
Sada sam ih namazao ktremom za impregnaciju i stvar je 10 puta bolja, sa tom kremom mi na Dravi nisu promocile poluraspadnute Adidasove gojze, a one si par klasa ispod tih Alpininih!
Zanima me kako stvari stoje sa kišnim odijelima vidim da ovdje ima dosta vas koji ista koristite, imao sam dva, jedno je bilo plastificirano, a jedno gumirano i u jednom
i drugom više sam se oznojio nego pokisnuo.Zapravo bolje mi je bilo da sam pokisnuo
jedva sam izdržao u tome.
neven- lingua
-
Broj postova : 396
Godine : 56
Datum registracije : 21.09.2009
Zanima me kako stvari stoje sa kišnim odijelima vidim da ovdje ima dosta vas koji ista koristite, imao sam dva, jedno je bilo plastificirano, a jedno gumirano i u jednom
i drugom više sam se oznojio nego pokisnuo.Zapravo bolje mi je bilo da sam pokisnuo
jedva sam izdržao u tome.
Imam plastificirano kišno odijelo Baleno i gumiranu kabanicu. Zadovoljan sam, malo više para ali je kvaliteta mrak. Ali kao što kažeš, malo je problem sa znojenjem u njima pri kretanju... a ja jako isparavam, uvijek. Ti materijali od kojih se rade kišna odijela i kabanice jednostavno nisu ni predviđeni da budu dišući nego da zadržavaju vodu vani. Uvijek se oblačim u više slojeva pa mi nije problem skinuti flis jaknu i ostati u majici i jakni od kišnog odijela.
mali mačak- lingua
-
Broj postova : 343
Godine : 46
Datum registracije : 05.11.2009
Na mojoj SHIT listi se nasel ovaj army shop
http://www.army-shop.si/
gdje sam kupio dva noza i potpuno se razocaral...nozevi su tupi i njima mozes samo mazat pastetu
gdje sam kupio dva noza i potpuno se razocaral...nozevi su tupi i njima mozes samo mazat pastetu
Pomorac- lingua
-
Broj postova : 333
Godine : 38
Datum registracije : 24.11.2009
Cuo sa vec price za tu stranicu (army-shop.si) i jos mi nitko nije rekao da je kupio nesto od njih 2 puta. Eventualno stvari koje nemogu bit nekvalitetne, kao recimo torbice za kompas i slicno.
Stoney- spikač
-
To se na jednu ruku isplati al opet ak si daš malo više truda napravis si sam kožnu...kolko sam videl čuturice njim nisu nest preskupe
Pomorac- lingua
-
Broj postova : 333
Godine : 38
Datum registracije : 24.11.2009
pitajne: koji je najtopliji i naj efikasniji materijal odjeće? Vuna, filc ili što?
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
po meni flis!
topao, brzo se suši i lagan je!Iznad vatre na toplom zraku ili na vrhu neke planine ga vjetar osuši za čas!
par slojeva, to je bit, slojevito oblačenje!
Majca, tanki flis, debeli flis i jakna ili što već i nemaš brige!
Vuna je dobra ali je teška kada se natopi znojem i vodom i dugo se suši!
Ovi jeftini flisevi su meni zakon!
kupio sam u Lidlu jedan deblji, jedan tanji za 59 kn svaki! i sad sam miran!
Marku platiš puno više ali zašto, a i ja sam sklon gubljenju stvari, pa mi ovakvih i nije toliko žao!
Pa ti vidi što ćeš!
topao, brzo se suši i lagan je!Iznad vatre na toplom zraku ili na vrhu neke planine ga vjetar osuši za čas!
par slojeva, to je bit, slojevito oblačenje!
Majca, tanki flis, debeli flis i jakna ili što već i nemaš brige!
Vuna je dobra ali je teška kada se natopi znojem i vodom i dugo se suši!
Ovi jeftini flisevi su meni zakon!
kupio sam u Lidlu jedan deblji, jedan tanji za 59 kn svaki! i sad sam miran!
Marku platiš puno više ali zašto, a i ja sam sklon gubljenju stvari, pa mi ovakvih i nije toliko žao!
Pa ti vidi što ćeš!
Sve je bolje od pamuka.
Stoney- spikač
-
kvalitetno donje rublje+flis polar 100+ flis polar 300+ goretex i mozes slobodno na himalaje
ekstrem- zelembara
-
Broj postova : 45
Godine : 46
Datum registracije : 20.08.2009
dobro, pitam jer želim si želim kupit neku topliju odjeću...sve što imam je više manje hladno osim vunenih pulovera, a jakne su mi pufnerice, doista tople ali sam kao bačva u njima, svugdje zapinjem. ostale su skijaške koje uopće nevolim jer je onaj najlon hadan kao led
Strider- honoris
-
Kad smo već kod toplije odjeće, a da ne otvaram novi topic samo radi toga, imam vrijednu obavijest za sve na području Zagreba:
Na placevima, ilitiga tržnicama, cijena robe je drastično pala zbog pomankanja interesa kao posljedica recesije. To su riječi roma kod kojeg sam kupio dvije preje*ene flis majice koje u dućanima dođu oko 300kn (i jedino što na njima vrijedi više je IME kuće koja proizvodi, i eventualno ziper). Cijene kvalitetnih fliseva se kreću na placu oko 150-200kn. Nabavio sam jednu po 100, drugu po 80. Debele i tople. Skinuli su cijene za sve odjevne proizvode a za neke i više od 50%. Svakako odite pogledati.
Svoje sam kupio na trešnjevačkom placu. Trebalo bi vrijediti isto i za ostale placeve. Ovim postom je očito da i ja podržavam fliseve. Evo, baš sam se jučer vozio na biciklu sa flis puloverom i flis windproof prslukom na sebi. Leđa su mi bila mokra... od jedne zgode u parkiću, da ne objašnjavam; dok sam stigao doma, pamučna majica kratkih rukava je i dalje bila skroz mokra, flis pulover se posušio na meni na vjetru, prsluk je bio skoro skroz suh. Tako da... flis mi je zakon. A pamuk mi je sve više i više fuj.
Na placevima, ilitiga tržnicama, cijena robe je drastično pala zbog pomankanja interesa kao posljedica recesije. To su riječi roma kod kojeg sam kupio dvije preje*ene flis majice koje u dućanima dođu oko 300kn (i jedino što na njima vrijedi više je IME kuće koja proizvodi, i eventualno ziper). Cijene kvalitetnih fliseva se kreću na placu oko 150-200kn. Nabavio sam jednu po 100, drugu po 80. Debele i tople. Skinuli su cijene za sve odjevne proizvode a za neke i više od 50%. Svakako odite pogledati.
Svoje sam kupio na trešnjevačkom placu. Trebalo bi vrijediti isto i za ostale placeve. Ovim postom je očito da i ja podržavam fliseve. Evo, baš sam se jučer vozio na biciklu sa flis puloverom i flis windproof prslukom na sebi. Leđa su mi bila mokra... od jedne zgode u parkiću, da ne objašnjavam; dok sam stigao doma, pamučna majica kratkih rukava je i dalje bila skroz mokra, flis pulover se posušio na meni na vjetru, prsluk je bio skoro skroz suh. Tako da... flis mi je zakon. A pamuk mi je sve više i više fuj.
Mshai- spikač
-
ok, znači flis je praktičniji od vune...osim ako je merina to bi kupio bilo gdje blo kad da cijene nisu visoke.
Niti vuna niti flis ne gore, iako se flis pretvori u plastiku (iskustvo s cigarama u disku i lijepoj plavoj flis jakni), oboje su topli, ali flis je lakši, jeftiniji, i većinom su uočljivih boja ako se kamo izgubim
onda biram flis
hvala
Niti vuna niti flis ne gore, iako se flis pretvori u plastiku (iskustvo s cigarama u disku i lijepoj plavoj flis jakni), oboje su topli, ali flis je lakši, jeftiniji, i većinom su uočljivih boja ako se kamo izgubim
onda biram flis
hvala
Strider- honoris
-
Samo da i ja dodam svoje iskustvo sa flisevima:
Biciklist sam i po zimi sam uvijek bio zabundan do brade sa sto slojeva dok nisam u Iglu sportu kupio Polartec flis od Lowe alpine-a i mogu reći da sam prezadovoljan. Na - 10 mi je bio dosta samo taj flis na kratke rukave i jedan windstopper preko i to je to.
Biciklist sam i po zimi sam uvijek bio zabundan do brade sa sto slojeva dok nisam u Iglu sportu kupio Polartec flis od Lowe alpine-a i mogu reći da sam prezadovoljan. Na - 10 mi je bio dosta samo taj flis na kratke rukave i jedan windstopper preko i to je to.
urbana_gorila- mr.spika
-
Broj postova : 1505
Godine : 41
Datum registracije : 09.02.2010
Slažem se da je flis odličaan izbor, ali ako je vjetrovito preko njega mora iči nešto što če zadržati vjetar.
Inače ideja "Lista PREPORUKE & SHIT lista" je super. I subjektivna mišljenja su bitna ako imaju argumente. Čitači neka sami procijene i odvagnu.
Inače ideja "Lista PREPORUKE & SHIT lista" je super. I subjektivna mišljenja su bitna ako imaju argumente. Čitači neka sami procijene i odvagnu.
zeleni- lingua
-
Broj postova : 406
Godine : 49
Datum registracije : 09.04.2010
flis je super,no zahtijeva oprez(zapravo,puno opreza)u blizini vatre.zato i nisam ljubitelj umjetnih materijala(što ne znači da ih ne nosim).
meni je vuna zakon,ali kvalitetan pulover ili nešto slično koštajuuuuu...
meni je vuna zakon,ali kvalitetan pulover ili nešto slično koštajuuuuu...
redbeard rum- spikač
-
Broj postova : 848
Godine : 40
Datum registracije : 06.12.2009
ljudi moji ali uz vatru odu kvragu svi ti skupi flisevi i dobre jakne, prije dva tjedna sam spalio za vrijeme čišćenja planinarskih staza Softshell, spalio šatorsko, marame, kabanicu itd. na avanturama!
razmislite malo dali se isplati dati 1000 ili 2000 kn , na nešto što moraš paziti, kvalitetno itekako ali ako platiš 100 kn nije te briga , toliko!
Survival je velika razlika od planinarenja i šetnjica, oprema su dere, prlja, troši itd!
jedna iskrica i ode u PM goretex ili bilo što!
U flisu za 60 kuna se valjam gdje god hoću a grije!
razmislite malo dali se isplati dati 1000 ili 2000 kn , na nešto što moraš paziti, kvalitetno itekako ali ako platiš 100 kn nije te briga , toliko!
Survival je velika razlika od planinarenja i šetnjica, oprema su dere, prlja, troši itd!
jedna iskrica i ode u PM goretex ili bilo što!
U flisu za 60 kuna se valjam gdje god hoću a grije!
Nije da mi je drago kada oštetim jaknu pogotovo skupu. Jednom prilikom sam tako sa bengalkom "pošpricao" po ramenima novi novcati skup windstopper, koji sam dobio na poklon i strašno mi se sviđao. Prvo sam bio ljut na sebe, ali onda sam svatio da je to samo "rana" koja prvo boli a onda vremenom zaraste u ožiljak koji nosi nostalgičnu priču. Zakrpao sam vješto rupice na jakni i s guštom je nosim i danas.
Nemam ništa protiv rupica ako su sa dobrom pričom. Ne treba žaliti...
Nemam ništa protiv rupica ako su sa dobrom pričom. Ne treba žaliti...
zeleni- lingua
-
Broj postova : 406
Godine : 49
Datum registracije : 09.04.2010
Ma dobro i cjena je blizu kvaliteta noža ... ja sa njima imam loša iskustva jer mi šalju krivu robu, (čizme br.42 umjesto 45 ) ne šalju neke artikle iz ponude jer ih kao nema / a u ponudi jesu ... i - kvalitet nekih proizvoda je stvarno nizak ... plastika ( razne torbice za na pojas marsupii i jeftiniji proizvodi ... one Američke čuturice - u njima voda ima okus plastike non stop i poslije tri godine upotrebe .. ) vjerovatno je to neko kinesko smeče podvaljeno umjesto pravih koje koristi Nato vojska.Pomorac je napisao/la:Na mojoj SHIT listi se nasel ovaj army shop
... cjena jest niska za neke proizvode ali ako su ti neupotrebljivi onda je - prevelika !
LP MM
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
Datum registracije : 15.01.2011
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.