Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Ispraznite svoje džepove
+26
Lawman
cutlass
SmitoBona
Ikarus
puls
maxina
NAVIGATOR
Mraz
Hombre
Dark00
chumaman
dux aeron
PatrioticBacon
goxxon
Mad Max
Login
Revengo
Bobo
gorky
Fratt
franciscus
ivo
vladomado10
dzolix
Medo Gradela
SENTINEL
30 posters
Stranica 1 / 3.
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Ispraznite svoje džepove
Dakle kao što kaže naslov, pokažite šta trenutno nosite sa sobom.
Džepovi van :-)
Džepovi van :-)
SENTINEL- zelembara
-
Broj postova : 31
Godine : 42
Datum registracije : 30.09.2013
Re: Ispraznite svoje džepove
trenutno nemam nista u džepovima,
a ako mislis na edc tj. sdn to je već druga priča, i za to postoji prikladna tema
a ako mislis na edc tj. sdn to je već druga priča, i za to postoji prikladna tema
Medo Gradela- spikač
-
Broj postova : 557
Godine : 30
Datum registracije : 16.09.2010
Nisam mislio na EDC al valjda je naslov teme prekompliciran )
SENTINEL- zelembara
-
[img][/img]
dzolix- bomber
-
Broj postova : 124
Godine : 52
Datum registracije : 21.10.2014
osim toga Note 4 kojim je slikano, ostatak opreme kao Lenslight K.O. i Hinderer investigator pen u torbi
vladomado10- lingua
-
Broj postova : 477
Godine : 34
Datum registracije : 12.06.2013
Evo, u lijevom snop ključeva i maramica, krpena i odstajala, "na čičak". U desnom ključi auta i to je sve. Ni je ne razumijem intenciju autora teme, osim, možda, dosade ?
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
U lijevom maramica sa odstajalim sadržajem i novčanik bez sadržaja, osim slipa sa bankomata - lovu su podijelili žena i djeca. U desnom, ključ od auta na kome visi mala svjetiljka koja ne svijetli jer joj treba nova baterija, a nije je lako zamijeniti, pa je i ne mijenjam. Stvarno, zašto bi to ikoga zanimalo?
franciscus- spikač
-
Broj postova : 943
Godine : 62
Datum registracije : 29.07.2012
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Za razliku od gospodina Ive ja osim ključeva imam još nešto!
Ali prvo hvala kolegi Sentinelu što me podsjeti na to:
Kažem podsjeti jer nožić je tako dobro napravljen da se uopće ne osjeti u đepu. Pravi mali gospodski nožić
Evo tek jednog detaljčića koji nagovještava da je nešto skriveno u đepu.
Ali prvo hvala kolegi Sentinelu što me podsjeti na to:
Kažem podsjeti jer nožić je tako dobro napravljen da se uopće ne osjeti u đepu. Pravi mali gospodski nožić
Evo tek jednog detaljčića koji nagovještava da je nešto skriveno u đepu.
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
Ivo ima rupu u džepu pa kad vidi neku udovicu ili frajlu na groblju onda i njemu ponekad bude nekaj u džepu.Tada nije dobro tražiti upaljač kojeg on šatro nemre izvaditi jer su mu ruke kao masne od sendviča...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
U ovom trenutku džepovi su mi prazni, nemam čak ni lipe u džepovima
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Trenutno stanje po džepovima...
Revengo- tipko
-
Broj postova : 93
Datum registracije : 27.03.2014
Vidim nisam jedini da nosim pauka u boji
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Godine : 38
Datum registracije : 17.07.2010
Moj sadržaj :
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-works-100-MG-brand-Bliztwing-Lightning-knife-Germany-D2-bearing-flipper-open-tactical/1940968320.html
L.p. Max
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-works-100-MG-brand-Bliztwing-Lightning-knife-Germany-D2-bearing-flipper-open-tactical/1940968320.html
L.p. Max
Zadnja promjena: Mad Max; 04.12.14 23:21; ukupno mijenjano 1 put.
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
Datum registracije : 15.01.2011
imam dosta dubokih džepova pa sve stane. Imacasa fixni nož, mortadela, sir, kruw, jabuka, četvrt glavice kupusa, ajvar, majoneza, preklopna daska za rezanje (PeDeZe-eR), kajenski papar (dobar za zgrušavanje krvi kod porezotina).
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
Kolega jel to fancy ime za sataru ?
Inaće swiss army manager , gospodski novćanik , cardsharp lite , card tool , tu i tamo koja kuna
Inaće swiss army manager , gospodski novćanik , cardsharp lite , card tool , tu i tamo koja kuna
PatrioticBacon- lingua
-
Broj postova : 315
Godine : 25
Datum registracije : 10.03.2014
Preklopna Daska Za Rezanje (Pe-De-Ze-eR)
goxxon- guru
-
goxxon je napisao/la:
imam dosta dubokih džepova pa sve stane. Imacasa fixni nož, mortadela, sir, kruw, jabuka, četvrt glavice kupusa, ajvar, majoneza, preklopna daska za rezanje (PeDeZe-eR), kajenski papar (dobar za zgrušavanje krvi kod porezotina).
Ovo na slici je otprilike četvrtina Fretova gabletza, pih...
ivo- guru
-
Ha ha dobra tema i odličan odaziv... u trenirci sam i džepova opraznih ha ha... vratit ću se na temu poslije ha ha
dux aeron- lingua
-
Broj postova : 372
Godine : 58
Datum registracije : 02.03.2013
slažem se sa Frattom još non stop visim u pamučnoj trenerci , komotnije za
chumaman- mr.spika
-
Broj postova : 1451
Godine : 32
Datum registracije : 26.10.2011
Ostalo 0 kn i jos samo 2 kalorije
Dark00- tipko
-
Broj postova : 77
Godine : 34
Datum registracije : 19.11.2013
Previše sam bolestan da fotkam sadržaj.
Uglavnom dva ključa i privjesak na kojem je ITP A3 lampica, u drugom džepu zakačen Ganzo MO20 i nešto najlon kesica koje inače služe za zamrzavanje hrane, a meni za higijenu psa. Imam mali smotak Dynema tankog konopa kojeg mi je poklonio Navi i nosim ga jer sam navikao uvijek sa sobom imati komadić konopa. U stražnejm džepu koja kuna, a kako sam se u zadnje vrijeme naplaćao privatno doktora mogu reći baš koja. Za opasačem je torbica u kojoj je kreditna, osobna, invalidska, zdravstvena, Konzumova... kartica i u drugom pretincu mobitel.
Kad idem vani u džepu vjetrovke se nađe neka ozbiljnija lampa ili neki veći džepni nož, gomila labratorijskih i inih nalaza što bi bilo manje više sve. Sa sobom u normalnim okolnostima ne nosim kojekakvi špek, kobase i slično osim jednog bombona zlu ne trebalo. Pošto sam ja specifičan slučaj i sada sam u fazi kad se teškom mukom natjerajem da izađem vani, a jedina želja mi je krevet događa se da budem bolje, a onda u džepovima bude svega pogotovo ako zbavim neki novi gadget da ga mogu pokazati ekipi (jednom sam vukao Ontario mačetu iako ne baš u džepu nego lukavo maskiranu kartonom
Uglavnom dva ključa i privjesak na kojem je ITP A3 lampica, u drugom džepu zakačen Ganzo MO20 i nešto najlon kesica koje inače služe za zamrzavanje hrane, a meni za higijenu psa. Imam mali smotak Dynema tankog konopa kojeg mi je poklonio Navi i nosim ga jer sam navikao uvijek sa sobom imati komadić konopa. U stražnejm džepu koja kuna, a kako sam se u zadnje vrijeme naplaćao privatno doktora mogu reći baš koja. Za opasačem je torbica u kojoj je kreditna, osobna, invalidska, zdravstvena, Konzumova... kartica i u drugom pretincu mobitel.
Kad idem vani u džepu vjetrovke se nađe neka ozbiljnija lampa ili neki veći džepni nož, gomila labratorijskih i inih nalaza što bi bilo manje više sve. Sa sobom u normalnim okolnostima ne nosim kojekakvi špek, kobase i slično osim jednog bombona zlu ne trebalo. Pošto sam ja specifičan slučaj i sada sam u fazi kad se teškom mukom natjerajem da izađem vani, a jedina želja mi je krevet događa se da budem bolje, a onda u džepovima bude svega pogotovo ako zbavim neki novi gadget da ga mogu pokazati ekipi (jednom sam vukao Ontario mačetu iako ne baš u džepu nego lukavo maskiranu kartonom
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Tema nije napravljena iz "dosade" ili nekog fetiša o sadržaju džepova stranaca nego sam na istu ponukan tako što na Fb pratim Kershaw stranicu na kojoj svako malo izbace "dumpyourpockets" pa ekipa stavlja slike onog što trenutno imaju po džepovima (ne po torbicama i torbama).
Smatrao sam zgodnim pa eto da to podijelim i sa vama kao survivalistima i malo osvježim ovaj ionako tromi forum koji se samo sveo na nožare i njihova remek djela, nemojte me krivo shvatit jer cijenim sve majstore i njihova postignuća, ali mislim da ovaj forum nije imao prvobitnu namjenu kao isključivo radionica te vrste :-)),
vidim da ima svakakvih odgovora,od onih sarkastičnih i "pametnih" pa do onih koji su shvatili poantu teme, ali društvo kao društvo, malo je za napomenut ako nemaš šta pametno za reć ili postat šuti .-).
U svakom slučaju zahvaljujem na velikom odazivu po pitanju teme a nisam stigao ništa jutros fotkat u trenutku stvaranja teme samo iz razloga što sam bio na poslu pa mi je malo bilo nezgodnu slikat sadržaj koji se sastojao od 2 pilot penkala, gerber remixa, sanrenmu 710 black, mala lampica iz bauhausa, blokić za pisanje, novčanik s nešto kovanica i ključeve(razne) sa cold steel superedgeom, i naravno iphone 3gs s kojeg sam i otvorio temu ;-)
pozz svima
Smatrao sam zgodnim pa eto da to podijelim i sa vama kao survivalistima i malo osvježim ovaj ionako tromi forum koji se samo sveo na nožare i njihova remek djela, nemojte me krivo shvatit jer cijenim sve majstore i njihova postignuća, ali mislim da ovaj forum nije imao prvobitnu namjenu kao isključivo radionica te vrste :-)),
vidim da ima svakakvih odgovora,od onih sarkastičnih i "pametnih" pa do onih koji su shvatili poantu teme, ali društvo kao društvo, malo je za napomenut ako nemaš šta pametno za reć ili postat šuti .-).
U svakom slučaju zahvaljujem na velikom odazivu po pitanju teme a nisam stigao ništa jutros fotkat u trenutku stvaranja teme samo iz razloga što sam bio na poslu pa mi je malo bilo nezgodnu slikat sadržaj koji se sastojao od 2 pilot penkala, gerber remixa, sanrenmu 710 black, mala lampica iz bauhausa, blokić za pisanje, novčanik s nešto kovanica i ključeve(razne) sa cold steel superedgeom, i naravno iphone 3gs s kojeg sam i otvorio temu ;-)
pozz svima
SENTINEL- zelembara
-
Evo ja trenutno nemam ni džepova a bogme ni gaća na sebi.. no ranije je ovo bio slučaj:
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
ukrali su ti gaće?
goxxon- guru
-
Što mudruješ, kao da nisi kraj njega ovaj tren ?!?goxxon je napisao/la:ukrali su ti gaće?
ivo- guru
-
Freeballing
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Datum registracije : 26.02.2010
Ova mi je tema skroz interesantna, i sam sam ih postavio nekoliko s vrlo sličnom tematikom. Često mučim ljude oko sebe da saznam što nose po džepovima i pederušama. To me i profesionalno zanima jer predajem EDC na nekim tečajevima. Svako malo od nekog čak i totalnog amatera dobijem ideju što novo totalno korisno uvrstiti u svoj EDC.
Ja u džepovima nosim jedino CR sebenzu 21 large. Zataknem ju u hlače čim se probudim. U zadnje vrijeme tu i tamo uleti i kershaw Ruby, ali uglavnom kao i danas to bude sebenza.
Sve ostale stvari koje su ovdje na fotografiji nosim apsolutno svaki tren sa sobom čim izlazim iz stana u obiteljskoj kući. Nosim ih u takozvanoj pederuši. Koristim dva modela mountainsmith vibe II i Kata s312. Normalno ne istovremeno jedna je ljetna a druga zimska torbica.
Da nemam torbicu ovo bi mi bilo u džepovima hlača i prsluka.
Dakle na fotki su:
Iphone 5, fantastičan telefon koji mi služi i kao kamera, fotić, svjetiljka, kompas, GPS itd.
CR sebenza 21 large, moj najdraži folder ikada.
Olight titanska S10 batton, po meni najbolja do sada EDC svjetiljka.
Victorinox grickalica za nokte.
Windmill classic, jet upaljač.
Cross crni roller sa 0.8 mm patronom.
Set odvijaća križnih i ravnih, ono crno nalik flomasteru.
Moleskine blokić.
USB 3.0 stick od 128GB, treba mi za posao.
Ključevi od auta sa Kingstonom od 16GB.
Pepersprey modificirani za brzo potezanje iz futrole.
HRT iskaznica bez koje bi mi bio onemogućen dolazak na posao i ulaz na mnoga druga mjesta.
Mali kožni novčanik u koji mi stane zdravstvena, kreditna, osobna. Ostale dokumente ne nosim jer sam 365 dana na biciklu.
lipstyck, domaće izrade od meda, propolisa i pčelinjeg voska, korisno za zimu provedenu na biciklu i u planini.
Eto to je to!
I za kraj zadnjih nekoliko dana nosim ovaj moj vrlo stari fotić. To je najbolji fotić koji sam ikada imao po performansama i omjeru veličine, težine i kvalitete fotografije(ako ne računam iphone).
Kupio sam ga davne 2005g i bio mi je jedini fotić na putovanjima po Kubi, Kanarima, Korzici, Sahari, i sve fotke koje sam ovdje na forumu objavljivao iz tih krajeva su bile fotkane ovim fotićem. Također velik dio fotki fotkanih u Ognjenoj zemlji, Patagoniji, Antartici, Argentini, Čileu, Rapa Nuiu su fotkane upravo ovim fotićem.
Vrlo je mali i izuzetno robusan. Kad sam ja nabavio sofisticiraniji, prije 4 godine, dao sam ga Minigatoru. On ga je koristio za sve i svašta i cijelog ga je obljepio sa nekim dječijim naljepnicama. Vratio mi ga je pred neki dan i skužio sam da fotić radi vrlo solidne fotografije i da je još i nakon njegove torture potpuno ispravan. Sada ga koristim upravo za fotografiranje poput ovoga. Kada mi recimo Iphone mora biti na fotki.
Vidi se koliko je kompaktan, malih dimenzija uz upaljač. Napomenuo bi da još ima originalnu bateriju, a fotkao je desetke i desetke tisuća fotografija. Canon ixus 40 od samo 4 megapixela.
Ja u džepovima nosim jedino CR sebenzu 21 large. Zataknem ju u hlače čim se probudim. U zadnje vrijeme tu i tamo uleti i kershaw Ruby, ali uglavnom kao i danas to bude sebenza.
Sve ostale stvari koje su ovdje na fotografiji nosim apsolutno svaki tren sa sobom čim izlazim iz stana u obiteljskoj kući. Nosim ih u takozvanoj pederuši. Koristim dva modela mountainsmith vibe II i Kata s312. Normalno ne istovremeno jedna je ljetna a druga zimska torbica.
Da nemam torbicu ovo bi mi bilo u džepovima hlača i prsluka.
Dakle na fotki su:
Iphone 5, fantastičan telefon koji mi služi i kao kamera, fotić, svjetiljka, kompas, GPS itd.
CR sebenza 21 large, moj najdraži folder ikada.
Olight titanska S10 batton, po meni najbolja do sada EDC svjetiljka.
Victorinox grickalica za nokte.
Windmill classic, jet upaljač.
Cross crni roller sa 0.8 mm patronom.
Set odvijaća križnih i ravnih, ono crno nalik flomasteru.
Moleskine blokić.
USB 3.0 stick od 128GB, treba mi za posao.
Ključevi od auta sa Kingstonom od 16GB.
Pepersprey modificirani za brzo potezanje iz futrole.
HRT iskaznica bez koje bi mi bio onemogućen dolazak na posao i ulaz na mnoga druga mjesta.
Mali kožni novčanik u koji mi stane zdravstvena, kreditna, osobna. Ostale dokumente ne nosim jer sam 365 dana na biciklu.
lipstyck, domaće izrade od meda, propolisa i pčelinjeg voska, korisno za zimu provedenu na biciklu i u planini.
Eto to je to!
I za kraj zadnjih nekoliko dana nosim ovaj moj vrlo stari fotić. To je najbolji fotić koji sam ikada imao po performansama i omjeru veličine, težine i kvalitete fotografije(ako ne računam iphone).
Kupio sam ga davne 2005g i bio mi je jedini fotić na putovanjima po Kubi, Kanarima, Korzici, Sahari, i sve fotke koje sam ovdje na forumu objavljivao iz tih krajeva su bile fotkane ovim fotićem. Također velik dio fotki fotkanih u Ognjenoj zemlji, Patagoniji, Antartici, Argentini, Čileu, Rapa Nuiu su fotkane upravo ovim fotićem.
Vrlo je mali i izuzetno robusan. Kad sam ja nabavio sofisticiraniji, prije 4 godine, dao sam ga Minigatoru. On ga je koristio za sve i svašta i cijelog ga je obljepio sa nekim dječijim naljepnicama. Vratio mi ga je pred neki dan i skužio sam da fotić radi vrlo solidne fotografije i da je još i nakon njegove torture potpuno ispravan. Sada ga koristim upravo za fotografiranje poput ovoga. Kada mi recimo Iphone mora biti na fotki.
Vidi se koliko je kompaktan, malih dimenzija uz upaljač. Napomenuo bi da još ima originalnu bateriju, a fotkao je desetke i desetke tisuća fotografija. Canon ixus 40 od samo 4 megapixela.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
U džepu imam samo SRM 710 i ništa više.
Za sve ostalo (a ima toga dosta) služi mi pederuša ali to nije ovdje tema pa neću nabrajati.
Za sve ostalo (a ima toga dosta) služi mi pederuša ali to nije ovdje tema pa neću nabrajati.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
Mislim da pederuša glat ulazi u temu jer to je ništa drugo nego externi džep. Drugo je sad torba alata iz gepeka automobila ili ruksak i slično ali ako pederušu nosimo svakodnevno i u njoj telefon i slične sitnice mislim da također ualzi u srž ove teme.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
Stranica 1 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 1 / 3.