Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Testiranje vreće za spavanje od 50 kuna!
+15
madWez
acika
gorky
duke
Fratt
Delete
Ziga
pirat
Ikarus
Inspektor
Šimun
Frenky
Dravman
Draxor
LUKSA
19 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM :: LUKSIN KUTAK
Stranica 1 / 1.
Testiranje vreće za spavanje od 50 kuna!
Prije nekih mjesec dana sam u Second hand shopu naletio na Salewa vreću za spavanje punjenu paperjem.
Kako je zima prava tek sada došla idealno je vrijeme bilo za testiranje. A i crvi su mi radili pa sam morao zbrisati sam u prirodu.
Da se pohvalim kao prvo sa ovim papučama! Ručni rad su i Božićni poklon !
Krenuo sam na Hrastovačku goru iznad Petrinje oko pola 5 popodne. Vreću možete vidjeti na ruksaku. Poprilično je velika. Težine 2650 g.
Zadnja svjetla u Hrastovici.
Došao sam do planinarskog doma, tamo se osušio, jer su mi majca i flis bili potpuno mokri od snijega koji mi je pada sa grana otežanih istim. Popio sam pivicu i suhe robe krenuo u šumu dalje.
Kao lokaciju za testiranje sam izabrao vidikovac Iznad sela Prečanice, Bižići.
Razlog je taj što je otvoreno, vjetar puše i dodatno snižava temperaturu. Na ovom stolu sam spavao. Bez loženja vatre.
Vani je bilo oko -5, spavao sam obučen u vreći i uživao kao prasac u blatu! Bilo mi je toplo, da je to milina! Išao sam samo pišati! Hladne čizme! Brrrr!
I spavao sam do pola 10!
Pogled u strop!
Razdanilo se i bilo je vrijeme za ustati!
Dakle tu sam spavao ! I to tako dobrooo!
Evo to je ta vreća! Razlog testiranja je jer nema nikakve specifikacije koja je comfort temperatura i koji je comfort limit! Samo piše Labrador III
Pokraj vidikovca je pecana, pa sam išao pripremiti drva za vatru! Kako bi si skuhao čaj i ostalo. Fiskarsova pila i Kukri idealna kombinacija!
Još jednu stvar sam išao isprobati, je li radi, a to je šibica koja pali na sve površine u slamci, zalivena voskom.
Skine se plasitka, tj, razreže.
Ovo sam napravio prije jedno 3 godine i nosim stalno u svom priboru za vatru.
Iskreno mi je treća tek zapalila, ove prve dvije su tek se zadimile! Vosak usporava gorenje i mislim da gori oko 2 minute.
Napravio sam pera nožem. Prenio na koru Breze vatru sa šibice!
Koristio sam snijeg za čaj! Inače treba trostruka količina snijega da bi se dobila posudica puna vode i ova voda prije zaključa!
Kad se rastopi stavi se još snijega, pa još...
Vreća je odlična i prezadovoljan sam! Nikada si ne bih mogao priuštiti tako kvalitetan komad opreme. Što sam htio naglasiti na ovoj slici je vreća od karimata na napuhavanje koja je iznutra presvučena flisom i služi kao jastuk! I to je prava stvar!
Čaj
Ovo je karimat o kojem govorim! Fantastičan je! izolator i omogučava san bez žuljanja tijela! Zlata vrijedi na terenu! A malih je dimenzija.
Uvijek si ponesem knjigu, kako bi si skratio vrijeme za duge zimske noći.
evo i sunce se nazire!
Nakon guštanja u vrućem čaju bio je red za gablec.
Dobro poznati Nudlsi sa kobasicama! Fino te zagrije,okrijepi i zasiti.
Klopica! Toplo! paše!!
Za desert "kameni " čokoladni namaz!
Evo karimat u vreći!
Evo komada opereme o kojem sam sanjao! Gore tex jakna specijalne policije! Jaka , izdržljiva, kvalitetna. Za razliku od planinarske koju sam štedio i nisam se približavao vatri, Ova može svugdje! Peri deri! Platio sam 800 kn rabljenu, očuvanu sa windstopper flis jaknom koja je kompatibilna ili se nosi odvojeno.
Krenuo sam dalje i u selu Prečanice sam pozvan u dom Vase i Mire Prečanice na rakijicu ,kavicu, orahnjaču! Tko bi to odbio !? Ugodno smo popričali! I jedva su me pustili dalje! Za rastanak sam dobio kukuruzne pogače, rakijice i orahnjače! JUPI!!!
Kako sam bio kratak sa vremenom ipak sam odlučio se za noćenje na starom mjestu!
Računao sam da ima drva! Međutim sitna je netko potrošio i samo su bili ovi trupci!
Morao sam srušiti jedno osušeno drvo, kako bi se zagrijao!
Vatrica je krenula i sad se moglo uživati!
Spavao sam kao top bez vatre! I bilo mi je predobro! Toplo za popizditi! Vreća je ZAKON!
Pogled iz spilje
Prema svodu spilje!
Pred polazak!
Otišao sam do planinarskog doma i tamo se ugodno družio s planinarima, prijateljima i izletnicima!
Od planinarskog doma do moje zgrade me pratio Orlando, Adrijanov pas ( domarev ).
Ljut je na mene što ga nisam otjerao, ali šta ću, odgovaralo mi je njegovo društvo po mraku kad sam se spuštao u Petrinju.
Nahranio sam, ga, napojio, osušio!
I ostaje kod mene do sutra ujutro, kada će ga pokupiti!
U 5 ujutro sam ga morao voditi van na WC!
Dečko je s planine! Outdoor tip skroz!
Evo i to je to! Jedna avantura koju sam htio podijeliti svama i recenzija, testiranje i malo poučnog sadržaja! kao i uvijek!
Ljudi uživajte!
Pozdrav!
Kako je zima prava tek sada došla idealno je vrijeme bilo za testiranje. A i crvi su mi radili pa sam morao zbrisati sam u prirodu.
Da se pohvalim kao prvo sa ovim papučama! Ručni rad su i Božićni poklon !
Krenuo sam na Hrastovačku goru iznad Petrinje oko pola 5 popodne. Vreću možete vidjeti na ruksaku. Poprilično je velika. Težine 2650 g.
Zadnja svjetla u Hrastovici.
Došao sam do planinarskog doma, tamo se osušio, jer su mi majca i flis bili potpuno mokri od snijega koji mi je pada sa grana otežanih istim. Popio sam pivicu i suhe robe krenuo u šumu dalje.
Kao lokaciju za testiranje sam izabrao vidikovac Iznad sela Prečanice, Bižići.
Razlog je taj što je otvoreno, vjetar puše i dodatno snižava temperaturu. Na ovom stolu sam spavao. Bez loženja vatre.
Vani je bilo oko -5, spavao sam obučen u vreći i uživao kao prasac u blatu! Bilo mi je toplo, da je to milina! Išao sam samo pišati! Hladne čizme! Brrrr!
I spavao sam do pola 10!
Pogled u strop!
Razdanilo se i bilo je vrijeme za ustati!
Dakle tu sam spavao ! I to tako dobrooo!
Evo to je ta vreća! Razlog testiranja je jer nema nikakve specifikacije koja je comfort temperatura i koji je comfort limit! Samo piše Labrador III
Pokraj vidikovca je pecana, pa sam išao pripremiti drva za vatru! Kako bi si skuhao čaj i ostalo. Fiskarsova pila i Kukri idealna kombinacija!
Još jednu stvar sam išao isprobati, je li radi, a to je šibica koja pali na sve površine u slamci, zalivena voskom.
Skine se plasitka, tj, razreže.
Ovo sam napravio prije jedno 3 godine i nosim stalno u svom priboru za vatru.
Iskreno mi je treća tek zapalila, ove prve dvije su tek se zadimile! Vosak usporava gorenje i mislim da gori oko 2 minute.
Napravio sam pera nožem. Prenio na koru Breze vatru sa šibice!
Koristio sam snijeg za čaj! Inače treba trostruka količina snijega da bi se dobila posudica puna vode i ova voda prije zaključa!
Kad se rastopi stavi se još snijega, pa još...
Vreća je odlična i prezadovoljan sam! Nikada si ne bih mogao priuštiti tako kvalitetan komad opreme. Što sam htio naglasiti na ovoj slici je vreća od karimata na napuhavanje koja je iznutra presvučena flisom i služi kao jastuk! I to je prava stvar!
Čaj
Ovo je karimat o kojem govorim! Fantastičan je! izolator i omogučava san bez žuljanja tijela! Zlata vrijedi na terenu! A malih je dimenzija.
Uvijek si ponesem knjigu, kako bi si skratio vrijeme za duge zimske noći.
evo i sunce se nazire!
Nakon guštanja u vrućem čaju bio je red za gablec.
Dobro poznati Nudlsi sa kobasicama! Fino te zagrije,okrijepi i zasiti.
Klopica! Toplo! paše!!
Za desert "kameni " čokoladni namaz!
Evo karimat u vreći!
Evo komada opereme o kojem sam sanjao! Gore tex jakna specijalne policije! Jaka , izdržljiva, kvalitetna. Za razliku od planinarske koju sam štedio i nisam se približavao vatri, Ova može svugdje! Peri deri! Platio sam 800 kn rabljenu, očuvanu sa windstopper flis jaknom koja je kompatibilna ili se nosi odvojeno.
Krenuo sam dalje i u selu Prečanice sam pozvan u dom Vase i Mire Prečanice na rakijicu ,kavicu, orahnjaču! Tko bi to odbio !? Ugodno smo popričali! I jedva su me pustili dalje! Za rastanak sam dobio kukuruzne pogače, rakijice i orahnjače! JUPI!!!
Kako sam bio kratak sa vremenom ipak sam odlučio se za noćenje na starom mjestu!
Računao sam da ima drva! Međutim sitna je netko potrošio i samo su bili ovi trupci!
Morao sam srušiti jedno osušeno drvo, kako bi se zagrijao!
Vatrica je krenula i sad se moglo uživati!
Spavao sam kao top bez vatre! I bilo mi je predobro! Toplo za popizditi! Vreća je ZAKON!
Pogled iz spilje
Prema svodu spilje!
Pred polazak!
Otišao sam do planinarskog doma i tamo se ugodno družio s planinarima, prijateljima i izletnicima!
Od planinarskog doma do moje zgrade me pratio Orlando, Adrijanov pas ( domarev ).
Ljut je na mene što ga nisam otjerao, ali šta ću, odgovaralo mi je njegovo društvo po mraku kad sam se spuštao u Petrinju.
Nahranio sam, ga, napojio, osušio!
I ostaje kod mene do sutra ujutro, kada će ga pokupiti!
U 5 ujutro sam ga morao voditi van na WC!
Dečko je s planine! Outdoor tip skroz!
Evo i to je to! Jedna avantura koju sam htio podijeliti svama i recenzija, testiranje i malo poučnog sadržaja! kao i uvijek!
Ljudi uživajte!
Pozdrav!
Zadnja promjena: LUKSA; 04.02.14 0:54; ukupno mijenjano 4 put/a.
Re: Testiranje vreće za spavanje od 50 kuna!
Reportaža za 5
U tu spilju sam se zaljubio na kestenijadi, rado bi došao opet da vidim kako je i po ovakvom vremenu tamo! Sve u svemu odlično i drago mi je da ti je vreća dobra!
U tu spilju sam se zaljubio na kestenijadi, rado bi došao opet da vidim kako je i po ovakvom vremenu tamo! Sve u svemu odlično i drago mi je da ti je vreća dobra!
Draxor- bomber
-
Broj postova : 125
Godine : 32
Datum registracije : 08.09.2012
kak to izgleda jedino ti si u pogonu, moram priznati da ove godine nisam još nigdje bio osim jednog uspona na Ivanšćicu
vrijeme je da se krene...
vrijeme je da se krene...
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
luksa, dočpao si se ozbiljne ekspedicijske vreće za spavanje, kakve se više na proizvode.
stara je vjerojatno preko 20 godina.
ja imam istu, punjena je sa 1800g paperja, a za današnje pojmove je preteška.
u takvoj se može spavati na -30, a rađene su himalajske uvjete.
pazi jedino sa ti se ne smoči, malo vlage joj ne smeta i jedino kemijsko čišćenje dolazi u obzir, što vjerojatno već znaš.
ja za svoju imam kompresijsku vreću, ali i kad se dobro stisne, svejedno je hrga od opreme.
pazi jedino sa ti se ne smoči, malo vlage joj ne smeta i jedino kemijsko čišćenje dolazi u obzir, što vjerojatno već znaš.
ja za svoju imam kompresijsku vreću, ali i kad se dobro stisne, svejedno je hrga od opreme.
Frenky- spikač
-
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Odlična reportaža! Jakna je Splendor, jel da? Te jakne su fenomenalne... Imam jednu, nažalost, knap mi je, flis sam poklonio curi, ali od jakne se ne mogu rastati Vjerovatno bih trebao potražiti broj veću, ali mi je teško opravdati kupovinu još jedne jakne u moju kolekciju. Skupe su, ali vrijede.
A vreća... Uopće me ne čudi tvoje zadovoljstvo! Kao što sam već ranije rekao, za apsurdno male novce si dobio vrhunski proizvod. Perje je stvarno bez premca kad je u pitanju toplina, a pogotovo za suhe zimske uvjete. Jedini nedostatak koji vidim je ova svjetla boja unutrašnjosti... Poznavajući sebe, to bi izgledalo kao svinjac nakon 2 noćenja
@frenky, ako znaš možda, koliko je teška?
A vreća... Uopće me ne čudi tvoje zadovoljstvo! Kao što sam već ranije rekao, za apsurdno male novce si dobio vrhunski proizvod. Perje je stvarno bez premca kad je u pitanju toplina, a pogotovo za suhe zimske uvjete. Jedini nedostatak koji vidim je ova svjetla boja unutrašnjosti... Poznavajući sebe, to bi izgledalo kao svinjac nakon 2 noćenja
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Odlična reportaža!
Svaka čast za vereću, očito si bio na pravom mjestu u pravo vrijeme!
Kako te služe čizme? jesu to još one jelenove? Di si nabavio jaknu?
Orlando je zakon!
Orlando je zakon!
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Datum registracije : 06.03.2010
odlicno, cestitke na odlicnom komadu opreme
a pas je bas lik
a pas je bas lik
pirat- mr.spika
-
Broj postova : 1217
Godine : 39
Datum registracije : 19.01.2012
¸Inspektor je napisao/la:Odlična reportaža! Jakna je Splendor, jel da? Te jakne su fenomenalne... Imam jednu, nažalost, knap mi je, flis sam poklonio curi, ali od jakne se ne mogu rastati :PVjerovatno bih trebao potražiti broj veću, ali mi je teško opravdati kupovinu još jedne jakne u moju kolekciju. Skupe su, ali vrijede.
preko dvije i po kile, prijatelju.
ali, gledajući tvoje revije i opremu, rekao bi da je tebi kila, dvije, manje-više
Frenky- spikač
-
Frenky, definitivno Ja se ne sekiram previše, ako se tegli - tegli se s razlogom! A kod mene je ionako sve ravno, pa mi onda kile ne padaju teško kao kolegama forumašima koji se pentraju po planinama i brdima.
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Datum registracije : 10.04.2012
Odlična reportaža....
Ziga- tipko
-
Broj postova : 86
Godine : 44
Datum registracije : 02.12.2011
Inspektor je napisao/la:Frenky, definitivno :)Ja se ne sekiram previše, ako se tegli - tegli se s razlogom! A kod mene je ionako sve ravno, pa mi onda kile ne padaju teško kao kolegama forumašima koji se pentraju po planinama i brdima.
kod nas se kaže, tko nosi-ne prosi.
mada, ne valja pretjerivati.
uglavnom, nakon svakog izleta podijeli stvari na tri hrpe, na jednu hrpu ono bez čega nebi mogao, na drugu ono bi bez problema mogao da nemaš i na treću ono što si teglio bez veze.
tako će se vremenom ono što ti je neophodno smanjiti za bar pola.
to nisam ja izmislio, nego majstori u sas-u.
u veliki ruksak se začas nabere dvadesetak kila, a to nije ugodno nosti ni po ravnom.
Frenky- spikač
-
Odlična reportaža. Bio sam na tom vidikovcu ljetos, prijateljica mi je slavila rođendan ,a cijelo to naše društvance je uvjek više za roštilj, otvoreno nebo i gitaru umjesto klubova i kafica. Samo nisam znao da je toliko blizu lokaciji na kojoj se održava čuvena kestenijada.
Delete- lingua
-
Broj postova : 294
Godine : 30
Datum registracije : 09.01.2012
Izvrsna reportaža (kao i uvjek) a gesta sa psom je za pohvaliti,neznam da bi baš svatko peseka nakon dolaska pred zgradu udomio na jedan dan.
Tako je i moja Lola ostala kod mene,živinče me slijedilo od kljeti doma pa ostala kod mene,već je i potomak Medo oldtimer ali se Lola još drži.
Vreća je mrak,znam koliko su Salewe koštale svojevremeno u Igluu kad sam kupovao vreću,na kraju sam se morao zadovoljiti nekom no name vojnom s perjem koja je nestala u procesu posuđivanja "kolegama"...
Tako je i moja Lola ostala kod mene,živinče me slijedilo od kljeti doma pa ostala kod mene,već je i potomak Medo oldtimer ali se Lola još drži.
Vreća je mrak,znam koliko su Salewe koštale svojevremeno u Igluu kad sam kupovao vreću,na kraju sam se morao zadovoljiti nekom no name vojnom s perjem koja je nestala u procesu posuđivanja "kolegama"...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
respect!
svaka ti čast kak naletiš na takvu vreču za 50kn...
hah... uspomene sa kestenijade su još tamo... stolić, jarac...
čak ni taj kukri nisam već 100 godina vidio, podsjeća me na moje početke na ovom forumu, kad je bio jako popularan i svi su ga imali....
zbilja ti s tim tvojim reportažama uspiješ dirnut u ono nešto u čovjeku...
daj nam još!
svaka ti čast kak naletiš na takvu vreču za 50kn...
hah... uspomene sa kestenijade su još tamo... stolić, jarac...
čak ni taj kukri nisam već 100 godina vidio, podsjeća me na moje početke na ovom forumu, kad je bio jako popularan i svi su ga imali....
zbilja ti s tim tvojim reportažama uspiješ dirnut u ono nešto u čovjeku...
daj nam još!
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Datum registracije : 04.04.2012
Uživao sam u reportaži - 5+! Vreća mora da je super kad si uživao kao svinja u blatu:)
Ovo zadnje s psom, nasmijalo me skroz. Psi su zakon!
Ovo zadnje s psom, nasmijalo me skroz. Psi su zakon!
gorky- mr.spika
-
Broj postova : 1400
Godine : 48
Datum registracije : 19.11.2012
Lijepa reportaža nema šta vidi se da si uživao samo napred LP
acika- tipko
-
Broj postova : 59
Godine : 53
Datum registracije : 11.09.2013
Frenky je napisao/la:luksa, dočpao si se ozbiljne ekspedicijske vreće za spavanje, kakve se više na proizvode.
Hvala za ovu informaciju! Znao sam da će se netko naći tko zna nešto više! Svaka čast! Živio!
Ikarus je napisao/la:Odlična reportaža!
Orlando je zakon!
Bile su dvije! Jedna je otišla frendici! Čizme su me malo razočarale jer se đon odljepio pa voda prodire, posebno nakon hodanja po snjegu koji kao brusni papir skida impregnaciju, Inače sam ih impregnirao mješavinom svinjske masti i pčelinjeg voska. Alpinine su i naletio sam na njih za 420 kn! Imaju odličan Alpinin đon koji je prva liga za teren. Jaknu sam kupio preko njuškala od tipa iz Slavonije! Poludio sam od sreće kasd sam vidio da se prodaje!
Stajao sam ispod probušenog oluka 20 minuta pod takoreći slapom i nije promočila, ali se namočila!
Je Orllando je super, ali mi je dans pred poštom napravio pizdariju, odnosno htio je spolno općiti od sreće pa mi je ispao mobitel,. Sva sreća da sam ga našao! JUPI!
Reportaza prva liga, uzivali ste u testiranju vrece vidi se, i 50 kuna za takvu kvalitetnu zimsku vrecu je odlicno, bili bi ludi da niste uzeli ... drago mi je kad znam kolko si netko zeli tako neku stvar, a nije mu sam tak odresit kesu i piknut si to, i onda vam naleti heheh
Uzivajte i jos puno nocenja u novoj "staroj" vreci vam zelim
Uzivajte i jos puno nocenja u novoj "staroj" vreci vam zelim
madWez- lingua
-
Broj postova : 206
Datum registracije : 05.11.2013
Prekrašno
Bilo je pravo zadovoljstvo čitati i gledati pogotovo što sam smrzljiv i ne bih imao petlje tako nešto osim ako bi me natjerala nevolja. Još se po toj hladnoći presvući iz mokre u suhu odjeću. Dobio bih sto prehlada i deset upala sinusa samo da sam u mokroj odjeći, a kamoli se presvući van ugrijane sobe.
Bilo je pravo zadovoljstvo čitati i gledati pogotovo što sam smrzljiv i ne bih imao petlje tako nešto osim ako bi me natjerala nevolja. Još se po toj hladnoći presvući iz mokre u suhu odjeću. Dobio bih sto prehlada i deset upala sinusa samo da sam u mokroj odjeći, a kamoli se presvući van ugrijane sobe.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
Reportaža je odlična, da je takvih barem biše na forumu Uvijek mi je drago vidjeti kad netko "za**be sustav" pa za malo novaca nabavi vrijedan i kvalitetan komad opreme , neka te dugo i toplo služi!
Lijep izlet, fotke i osvrt na opremu. Meni je osobno vreća malo pre teška, vjerujem i pre topla za uobičajene hrvatske zime. Termarest je super stvar, ja ga koristim nekih 10tak godina i nikada se više nisam vratio karimatu. Što se jakne tiče imao sam ju prilike koristiti, iako je stvarno solidno vodootporna ali za moj pojam pre slabo diše. Taj windstoper od jaknei je odličan.
Lijepo, lijepo!
Lijepo, lijepo!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
E vidiš meni je Windstopper lošija strana jer ima kragnu kao spitfajerica, dakle trebaš palestinku ili šal, I oko struka je previsoka, jer je predviđena za potezanje oružja i opreme koje ti je na opasaču. Dobar je ali mi se uporabom pokazalo da su to nedostatci.
Jakna mi je želja! stvar koju moraš imati i prezadovoljan sam s njom! A jako dobro znam zašto je tebi disanje bitno, mada se i ja ušvicam do bola!
I hvala ljudi! Nevjerojatna posjećenost teme za manje od 24 h!
Jakna mi je želja! stvar koju moraš imati i prezadovoljan sam s njom! A jako dobro znam zašto je tebi disanje bitno, mada se i ja ušvicam do bola!
LUKSA je napisao/la:Jakna mi je želja! stvar koju moraš imati i prezadovoljan sam s njom! A jako dobro znam zašto je tebi disanje bitno, mada se i ja ušvicam do bola!
Ma evo ti još jer si baš zaslužio. Pravo sam uživao i dva puta pročitao, a slike pogledao više puta. Jest da mi je u krevetu bilo hladno dok sam gledao gdje si spavao. Brrrr!
Hehe! Pravo mi je drago što nisam jedini. Još kad se obučem u kojekakve Polartece, Goretexe... i krenem nešto raditi pa za minutu mokar ko voda i nikako da se naviknem skinuti makar dio prije nego što počnem. Uz sve to ja imam dodatni "bonus" jer pijem lijek kojem je jedna od osnovnih nuspojava znojenje (uključujući i noćno) pa onda zamisli kako je kad si prirodno sklon, a još moraš piti kemiju koja to dodatno potencira.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
@Luxa: svaka čast, drago mi je da si se vratio s svojim temama. uvijek sam te rado čitao. također tvoje survival papuče su zakon!
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM :: LUKSIN KUTAK
Stranica 1 / 1.