Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
T.H.E. Wallet - video review novčanika / EDC kita
+7
vens
likota
Dark00
zippo
Migach
ssverko13
Inspektor
11 posters
Stranica 1 / 1.
T.H.E. Wallet - video review novčanika / EDC kita
Review američkog Spec-Ops novčanika, koji se uz malo truda i mašte može organizirati kao pravi EDC kit!
Ako se pitate čemu EDC u novčaniku i nije li lakše nositi torbicu, ponekad mi nije praktično, nije primjereno ili čak nije dozvoljeno nositi torbicu / pederušu, tako da sam odlučio složiti i EDC u novčaniku.
Ako se pitate čemu EDC u novčaniku i nije li lakše nositi torbicu, ponekad mi nije praktično, nije primjereno ili čak nije dozvoljeno nositi torbicu / pederušu, tako da sam odlučio složiti i EDC u novčaniku.
Inspektor- lingua
-
Broj postova : 424
Godine : 42
Datum registracije : 10.04.2012
Re: T.H.E. Wallet - video review novčanika / EDC kita
Svaka cast! Jesi li i ti u onoj skupini na faceu koji rade review-ove. Ak nisi možda da im se pridružiš Bas imas dobar glas za takve neke stvari
ssverko13- bomber
-
Broj postova : 163
Godine : 26
Datum registracije : 04.10.2013
Nisam, a iskreno ni ne znam o kakvoj se skupini za review-e radi? Nekad davno sam radio na radiju, pa sam prošao govorne vježbe, vježbe disanja, dikciju i tako dalje, ali s godinama se to malo izgubilo... Nekad sam sebe uhvatim u pogrešci, malo previše ima onih "uuum, aaaam" itd. ali valjda ne smeta previše za youtube Ipak, hvala
Inspektor- lingua
-
Urban gaddete se zovu imaju u redu reviewe tako daa sam pomislio ae nije bito nastavi i dalje uživam gledajući
ssverko13- bomber
-
Krenimo redom
Video odličan, super je za vidjeti da i takav način prezentiranja netko koristi. Makar je u zadnje vrijeme sve više video uradaka. Što se tiče samog novčanika, odlično je predstavljen i zakon mi je ona britvica s ogledalom, dovoljno keša je unutra i kartica
Inače nisam preveliki fan novčanika, al su nužno zlo i kad se kupuje uzme se čim kvalitetniji. Ja imam nekog kineza kad ne mogu nositi pederušu..npr na posel i sl.
Ali većinom je tu pederuša i sitnice u njoj.
Nadam se uskoro vidjeti još koji zanimljivi video.
p.s. dužina videa po meni je + a ne minus i nebi se trebao truditi da bude ispod 15 min =)
Video odličan, super je za vidjeti da i takav način prezentiranja netko koristi. Makar je u zadnje vrijeme sve više video uradaka. Što se tiče samog novčanika, odlično je predstavljen i zakon mi je ona britvica s ogledalom, dovoljno keša je unutra i kartica
Inače nisam preveliki fan novčanika, al su nužno zlo i kad se kupuje uzme se čim kvalitetniji. Ja imam nekog kineza kad ne mogu nositi pederušu..npr na posel i sl.
Ali većinom je tu pederuša i sitnice u njoj.
Nadam se uskoro vidjeti još koji zanimljivi video.
p.s. dužina videa po meni je + a ne minus i nebi se trebao truditi da bude ispod 15 min =)
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
odličan video,neizmjerno mi je drago vidjet domaće video uratke o raznoj opremi na youtubu.
samo pitanje jedno,di si ga kupio,uzeo bi sebi jedan a i lega bi jednog,njegov je razlohan do bola(ima ga 6 god).
samo pitanje jedno,di si ga kupio,uzeo bi sebi jedan a i lega bi jednog,njegov je razlohan do bola(ima ga 6 god).
zippo- lingua
-
Broj postova : 359
Godine : 37
Datum registracije : 12.11.2009
Ak ikog zanima Ja cu kupiti jedan spartan od maxpedition-a ma nabacim review
ssverko13- bomber
-
@Ssverko, fala I svakako daj review!
@Migach, ma nosim i ja pederusu tj. EDC torbicu svaki dan. Ali ima situacija u kojima ne mogu nositi pederusu sa sobom ili naprosto nije bas primjereno, npr. javna okupljanja, sluzbeni dogadjaji, kino, svadbe i tome slicno. Nekako ne ide bas odijelo i kravata sa Maxpeditionom Isto tako, nekad kad vec vucem tonu druge opreme, ne mogu jos nositi i pederusu ili mi smeta u poslu. A za duzinu, mogu ja blebetati koliko god treba, ali trudim se ipak srezati na nesto sto nece ljudima previse vremena oduzeti
@zippo, uzeo sam ga na ebayu, mislim od nekog iz Italije ili Britanije, nisam 100% siguran. Imao sam srece, bio je jedno 20$ jeftiniji od onoga sto inace traze. Samo ako zelis bas isti ovaj, pazi da ne uzmes T.H.E. Wallet JR, to je onaj manji model.
@Migach, ma nosim i ja pederusu tj. EDC torbicu svaki dan. Ali ima situacija u kojima ne mogu nositi pederusu sa sobom ili naprosto nije bas primjereno, npr. javna okupljanja, sluzbeni dogadjaji, kino, svadbe i tome slicno. Nekako ne ide bas odijelo i kravata sa Maxpeditionom Isto tako, nekad kad vec vucem tonu druge opreme, ne mogu jos nositi i pederusu ili mi smeta u poslu. A za duzinu, mogu ja blebetati koliko god treba, ali trudim se ipak srezati na nesto sto nece ljudima previse vremena oduzeti
@zippo, uzeo sam ga na ebayu, mislim od nekog iz Italije ili Britanije, nisam 100% siguran. Imao sam srece, bio je jedno 20$ jeftiniji od onoga sto inace traze. Samo ako zelis bas isti ovaj, pazi da ne uzmes T.H.E. Wallet JR, to je onaj manji model.
Inspektor- lingua
-
Prije svega jako dobro radis reviewe sve pohvale
Novcanik je stvarno super mjesta vise nego dovoljno materijal cvrst i izdrzljiv, i skroz mi je fora sta je tvoj pun gadgeta i to jako korisnih
Sve u svemu jos reviewa kad te tako dobro ide
Novcanik je stvarno super mjesta vise nego dovoljno materijal cvrst i izdrzljiv, i skroz mi je fora sta je tvoj pun gadgeta i to jako korisnih
Sve u svemu jos reviewa kad te tako dobro ide
Dark00- tipko
-
Broj postova : 77
Datum registracije : 19.11.2013
Da ne pametujem previse ja cu se samo sloziti sa Dark00. Tako da samo napred. Publiku imas sigurno.
Ajde, drago mi je da vam se sviđa review, bit će onda uskoro još nešto! Već tjednima čekam da mi dođe zadnji dio seta za Maxpedition Bottle Holder, pa je to prvo iduće na redu.
Inspektor- lingua
-
Video jako kvaliteno napravljen i sve odlicno opisano - cestitam... samo po meni je malo pre dug
Što se tiče samog novčanika ... ja osobno ne volim te velike novcanike jer iovak imam 3 kartice i keš tak da mi nema smisla nosit tak nes veliko pogotovo jer mi je u stražnjem desnom đepu pa mi samo smeta
Što se tiče samog novčanika ... ja osobno ne volim te velike novcanike jer iovak imam 3 kartice i keš tak da mi nema smisla nosit tak nes veliko pogotovo jer mi je u stražnjem desnom đepu pa mi samo smeta
vens- lingua
-
Broj postova : 344
Datum registracije : 26.03.2012
Znam da je predug, trudim se biti kratak, ali onda dok pokažem jednu stvar, pa drugu, pa se sjetim nečeg trećeg, pa dok to sve nekako smisleno posložim u rečenice, pa malo filozofiranja, pa ovo i ono i hebiga... Trebao bih si napisati na papirić nekakav podsjetnik, a ne ovako sve iz glave
Inspektor- lingua
-
Odličan ti je rewiew, nije predug. Ono, objasnio si 100 stvari za 15 min, npr nutnfancy će o čačkalici pričati pola sata.
Super je novčanik i jako mi se sviđa kako si to sve složio.
I sad napokon kužim za što si tražio malumalu lampicu
Super je novčanik i jako mi se sviđa kako si to sve složio.
I sad napokon kužim za što si tražio malumalu lampicu
Okibex- spikač
-
Broj postova : 570
Godine : 30
Datum registracije : 27.11.2012
Tnx Okibex, sad još moram smisliti kako da ušijem onu rastezljivu traku, pa da konačno unutra dodam i svjetiljku. Razmišljam da odnesem novčanik nekoj krojačici, jer ako ja budem sam brljao po tome mislim da ću prije ušiti komade mesa s prstiju
Inspektor- lingua
-
Genijalno,je da je velik ali koliko stvari imas unutra je super.Fora je sto je sve u obliku kartice
Otto Rino- tipko
-
Broj postova : 95
Godine : 25
Datum registracije : 03.11.2013
Možda nećeš trebati šivati...
Ako ti lampica ima šnalu za džep, možeš je provući da se drži za onu središnju traku gdje piše Spec-ops.
Ako ti lampica ima šnalu za džep, možeš je provući da se drži za onu središnju traku gdje piše Spec-ops.
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
Drug video ti je zaista ok kao što kolege su primjetile imaš lijep vokabular, jer i ja pazim na rijeći i svakodnevno i ovako, jer nikad ne znamo ko će da nas sluša,što se toga tiće samo napred a zamolio bih te ako možeš mi reći gdje nabavljaš to fleksibilno povečalo vidim da ga imaš u svojim kitovima ja bih isto volio imati par komada pošto ja uvijek pravim najmanje dva kita jer moja mlađa kčerka (i starija ali malo manje) zaista je preko mene zaljubljenik u ove stvari, jer ih ja ućim da neće uvije biti onako kako mi želimo, nego da će biti i nepredviđenih, ne lijepih situacija i da se mora biti uvijek spremno, naravno nije to ništa fanatično ali nije ni naivno.Kod nas u Bosni ne postoji neko baš tržište za to pa se snalazimo kako znamo, ali na ta povečala još nisam naletio i jako mi je teško skoro nemoguće naletiti na tablete za pročišćavanje vode ali bit ću uporan pa će i to doći u komplete hvala još jednom na trudu pa se čujemo lijep pozzz
acika- tipko
-
Broj postova : 59
Godine : 53
Datum registracije : 11.09.2013
Puls, upravo sam nešto slično i napravio. Za sad funkcionira, ali nekako mi se čini da bi mogla ispasti van... Vidjet ćemo!
Acika, hvala lijepa! Kao što rekoh, nekad davno sam radio na radiju, a i moj posao je često javne prirode, pa nekako već instiktivno pazim na dikciju i riječnik. Što se poveća tiče, naručio sam ih sa ebaya, evo link: 6pcs Credit Card 3x Magnifier. 6 komada za 7$, sasvim pristojno. Svako povećalo ima svoju malu zaštitnu košuljicu od folije, tako da se ne grebe.
Acika, hvala lijepa! Kao što rekoh, nekad davno sam radio na radiju, a i moj posao je često javne prirode, pa nekako već instiktivno pazim na dikciju i riječnik. Što se poveća tiče, naručio sam ih sa ebaya, evo link: 6pcs Credit Card 3x Magnifier. 6 komada za 7$, sasvim pristojno. Svako povećalo ima svoju malu zaštitnu košuljicu od folije, tako da se ne grebe.
Inspektor- lingua
-
Drug hvala ti za info svakako ću pogledat a i cijena mi godi lijep ti pozzz i samo napred
acika- tipko
-
Broj postova : 59
Godine : 53
Datum registracije : 11.09.2013
Similar topics
» Petromax HL 1 petrolejka - review
» Video review: Maxpedition Titanium custom set za kuhanje
» Kineski softshell za malo para - review
» Nitecore EC 20 review
» Video review: Maxpedition Titanium custom set za kuhanje
» Kineski softshell za malo para - review