Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Susret Drava , moje slike
+10
podravec
elvin
antun
Zeljko
tigi
bowhunter
Mshai
Stule
Strider
LUKSA
14 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: GALERIJA DRUŽENJA
Stranica 1 / 1.
Susret Drava , moje slike
Evo napokon slika, koje ja imam, ništa novo ali možda nekoga razvesele!
Jučer sam pola dana potrošio na ovo, objavio temu i NIŠTA! Poludio sam, toliko posla i ništa, nemreš bolivit! Da krenemo!
Da, slika prelaska rijeke užetom i mostom nemam, nažalost iz objektivnih razloga!
jedna Varaždinska zanimljivost, za one koji nisu bili u tom gradu, ali svakako ga posjetite, odiše nekom mirom!
Bowhunter je došao dva dana ranije, a ja u utorak 04.08. u Varaždin kod Vatrice, dočekan sam sa crvenim tepihom ispred ulaza itd, ovdje perem noge našem Marku jer sam izgubio na pikadu! on je jeo glistu a Vatrica morala po mraku u šumu!
kupio sam novi kotlić, koji mi je već dugo u planu i evo krstimo ga , Grah se kuha i bio je za bogove!
Ovdje je Bow srušio Vatricu u bazen od Šive, a Šiva je ovo lijepo žuto, dobroćudno!
ekipa Bronx boys u srijedu 05.08. početak izviđanja mjesta susreta
Vuk je u dogovorima, bio je jako zabrinut i zaokupljen susretom, ali evo sve je bilo za 5!
izviđanje ali dalje se ne može! Zeleni prudi koji su planirani kao mjesto susreta su 3 km dalje!u desnom dijelu slike je mjesto koje smo odabrali za logor, u šumarku
Točno ispred logora , plivaju labudovi, voda se u četvrtak spustila za nekoliko metara! i bili smo poprilično zabrinuti za ishod susreta jer je priroda nepredvidljiva i to moramo uvijek znati!
evo za primjer! subota ujutro, mjesto, par metara razlike od ovog gdje sam slikao labudove, cestu vidite!
divlji golub- Grivnjaš ( Columbe palumbus )
Četvrtak 06.08. oko podne dolazimo Bow i ja na mjesto susreta i oduševljeni smo, voda je za 24 sata pala, cesta je prohodna ali opet smo došli do jednog dijela gdje se rukavac još preljeva preko ceste , tako će ostati do petka popodne. Odmah javljam radosnu vijest Vuku i Borisu!
Drava je mutna i nabujala, ali polako se vraća u korito, problem koji nas je mučio bila je i činjenica da u Austriji , Sloveniji i kod nas puštaju sa akumulacija višak vode te je opet vodostaj mogao narasti!
Markić si je kupio nove čizme pa isprobava jel može roniti u njima!
Drava je prekrasna ali za vikend je toliko ljudi tu da je to strašno, tuku narodnjaci sa svih strana, svako svoje!
Još malo Drave!Övaj dio, zaboravio sam napisati zove se Beli kipi!
A mi bi trebali na Zelene prude!
ovo je slikano poslije, ali vidi se ulaz na mjesto logora
mjesto logora prije u četvrtak
i u petak ujutro!
Četvrtak popodne: već je tu Moko, Haski, Anica, Vatrica, Vuk, Bow i Tomek sa curom i frendom ( Vatričin sinek )
Moko radi sok od Ruja, taj grm , drvo, raste po parkovima a nismo ga znali iskoristiti, plod nalik grozdu se namoči u vodu odstoiji da pusti sok i procjedi se! jako osvježavajuće, kao limunada!
Vukov brlog faza 1
faza 2
i to je to!
Anica proučava neku vojnu literaturu, a Haski nam svira na fruli, zvuči fantastično!
četvrtak navečer, zanimljivo je to da smo uspjeli dobiti Vatricu da skupi hrabrosti i prespava po prvi puta sa nama vani!
oko vatrice, čista uživancija!
petak ujutro, evo stižu polako: Ivan,Tanja, Mare i Željko!
kamp se širi!
prije dolaska većine, odlazimo u izviđanje za promjenu lokacije, ali nakon toga ostajemo na prvom mjestu
odmaramo malo, ali zašto ova slika, pa da vidite kao se voda razbistrila i vratila u korito!
Vuk; Bowhunter, Mare i Tanja
oni koji su bili tamo znaju za ovu radionicu!
Većernje druženje uz vatru!
ovo je slikano oko 5 ujuto na povratku sa vožnje, naime Damir, Boris i ja nakon druženja uz vatru oko pola 4 ujutro došli smo na ideju da se idemo voziti kanuom na rijeku, bilo je odlično, osim za ribiče kojima smo napravili uzbunu i paru zaljubljenih labudova!
opet ova slika ali ... buđenje je bilo predviđeno za 6 ali nkako smo mi došli u 5 i počeli cijepati drva svi su se probudili, ovo jeslika polaska na poučnu šetnju do Zelenih pruda, prvobitno mjesto susreta
cijelim putem Vuk nam je pokazivao biljnu raznolikost Dravskog područja i upotrebljivost tih biljaka u preživljavanju!
tražili smo tragove i diskutirali o njima, učili...
ovdje nam Bowhunter pokazuje način paljenja vatre pomoću karbonizirane tkanine i dravskog kamena, fali i komad turpije ha,ha
Hodamo i uživamo u prekrasnim sprudovima koje je rijeka napravila, jednostavno prekrasna je!
igra sunca i sjene na Dravskom pijesku
uživamo!
Damir i njegova neustrašiva survivorica Alexa!
bez riječi, čista uživancija!
nakon gustiša, moramo gaziti rijeku!
obukli smo obuću i opet morali gaziti!
tu smo odmorili malo i svi se okupali, tu je snimljena ona fotka sa zmijom,
to su Zeleni prudi
pijesak, kako ga je rijeka oblikovala, prakrasno je bilo hodati tamo, kao na novootkrivenoj planeti, nikakvih tragova ljudi i životinja, prekrasno!
bez riječi!
povratak u logor!Ovaj prvi je moj imenjak Robert, on nas vozi na Škardu!
predavanje o skloništima by Ivan! prije toga je bio prelazak rijeke i prelasci preko mostova, nisam nosio aparat ,tako da nemam slika
večera, moram se pohvaliti da sam izabran za kuhara Škole, ljudi su bili zadovoljni i osjećao sam se prakrasno!
predstavljanje kitova za preživljavanje u nedjelju ujutro, noć smo proveli uz druženje i vatru!
e njega sam zaboravio! nešto je šuškalo!
naše male Ramboline!
radionica izrade plovila, svi su sudjelovali!
slika govori sve!
sve se vidi što bih komentirao!
svečano porinuće, e pa nismo kumu izabrali!
Markić je bio malo težak, pa je Vuk preuzeo veslo i istinski uživao!
evo Vuka!
Željko nam pokazuje dobivanje vode pomoću tzv. Solar stilla
a ovo nam Ivan pokazuje dobivanje vode pomoću kondenzacije iz biljaka!
Boris demonstrira oštrenje noža pomoću kožnog opasača, ali treba ga prije pripremiti, o tome drugi put!
evo i Vatrica se odvažila doći i vidjeti ekipu!
Moko i njegova kuna- U prvom tjednu mjeseca Rujna možete vidjeti Moka kod Knjaza!
Kože i Vrana koja govori! ( kože su sve od uginulih ili pregaženih životinja, Moko je veliki ljubitelj prirode )
Njegove strijele, inače čovijek posjećuje viteške turnire, te sve sam izrađuje!
I NA KRAJU JEDNA SPONTANA!još se nisu namjestili!
Bio sam odsutan te nisam mogao odmah postaviti više slika!
Svaku reportažu radim sa puno ljubavi prema prirodi, ovom forumu i školi!
STOGA MOLIM DA SE SUZDRŽITE OD CINIČNIH I HIPOKRITSKIH KOMENTARA!
Pozdrav svima!
:bog: =)
Jučer sam pola dana potrošio na ovo, objavio temu i NIŠTA! Poludio sam, toliko posla i ništa, nemreš bolivit! Da krenemo!
Da, slika prelaska rijeke užetom i mostom nemam, nažalost iz objektivnih razloga!
jedna Varaždinska zanimljivost, za one koji nisu bili u tom gradu, ali svakako ga posjetite, odiše nekom mirom!
Bowhunter je došao dva dana ranije, a ja u utorak 04.08. u Varaždin kod Vatrice, dočekan sam sa crvenim tepihom ispred ulaza itd, ovdje perem noge našem Marku jer sam izgubio na pikadu! on je jeo glistu a Vatrica morala po mraku u šumu!
kupio sam novi kotlić, koji mi je već dugo u planu i evo krstimo ga , Grah se kuha i bio je za bogove!
Ovdje je Bow srušio Vatricu u bazen od Šive, a Šiva je ovo lijepo žuto, dobroćudno!
ekipa Bronx boys u srijedu 05.08. početak izviđanja mjesta susreta
Vuk je u dogovorima, bio je jako zabrinut i zaokupljen susretom, ali evo sve je bilo za 5!
izviđanje ali dalje se ne može! Zeleni prudi koji su planirani kao mjesto susreta su 3 km dalje!u desnom dijelu slike je mjesto koje smo odabrali za logor, u šumarku
Točno ispred logora , plivaju labudovi, voda se u četvrtak spustila za nekoliko metara! i bili smo poprilično zabrinuti za ishod susreta jer je priroda nepredvidljiva i to moramo uvijek znati!
evo za primjer! subota ujutro, mjesto, par metara razlike od ovog gdje sam slikao labudove, cestu vidite!
divlji golub- Grivnjaš ( Columbe palumbus )
Četvrtak 06.08. oko podne dolazimo Bow i ja na mjesto susreta i oduševljeni smo, voda je za 24 sata pala, cesta je prohodna ali opet smo došli do jednog dijela gdje se rukavac još preljeva preko ceste , tako će ostati do petka popodne. Odmah javljam radosnu vijest Vuku i Borisu!
Drava je mutna i nabujala, ali polako se vraća u korito, problem koji nas je mučio bila je i činjenica da u Austriji , Sloveniji i kod nas puštaju sa akumulacija višak vode te je opet vodostaj mogao narasti!
Markić si je kupio nove čizme pa isprobava jel može roniti u njima!
Drava je prekrasna ali za vikend je toliko ljudi tu da je to strašno, tuku narodnjaci sa svih strana, svako svoje!
Još malo Drave!Övaj dio, zaboravio sam napisati zove se Beli kipi!
A mi bi trebali na Zelene prude!
ovo je slikano poslije, ali vidi se ulaz na mjesto logora
mjesto logora prije u četvrtak
i u petak ujutro!
Četvrtak popodne: već je tu Moko, Haski, Anica, Vatrica, Vuk, Bow i Tomek sa curom i frendom ( Vatričin sinek )
Moko radi sok od Ruja, taj grm , drvo, raste po parkovima a nismo ga znali iskoristiti, plod nalik grozdu se namoči u vodu odstoiji da pusti sok i procjedi se! jako osvježavajuće, kao limunada!
Vukov brlog faza 1
faza 2
i to je to!
Anica proučava neku vojnu literaturu, a Haski nam svira na fruli, zvuči fantastično!
četvrtak navečer, zanimljivo je to da smo uspjeli dobiti Vatricu da skupi hrabrosti i prespava po prvi puta sa nama vani!
oko vatrice, čista uživancija!
petak ujutro, evo stižu polako: Ivan,Tanja, Mare i Željko!
kamp se širi!
prije dolaska većine, odlazimo u izviđanje za promjenu lokacije, ali nakon toga ostajemo na prvom mjestu
odmaramo malo, ali zašto ova slika, pa da vidite kao se voda razbistrila i vratila u korito!
Vuk; Bowhunter, Mare i Tanja
oni koji su bili tamo znaju za ovu radionicu!
Većernje druženje uz vatru!
ovo je slikano oko 5 ujuto na povratku sa vožnje, naime Damir, Boris i ja nakon druženja uz vatru oko pola 4 ujutro došli smo na ideju da se idemo voziti kanuom na rijeku, bilo je odlično, osim za ribiče kojima smo napravili uzbunu i paru zaljubljenih labudova!
opet ova slika ali ... buđenje je bilo predviđeno za 6 ali nkako smo mi došli u 5 i počeli cijepati drva svi su se probudili, ovo jeslika polaska na poučnu šetnju do Zelenih pruda, prvobitno mjesto susreta
cijelim putem Vuk nam je pokazivao biljnu raznolikost Dravskog područja i upotrebljivost tih biljaka u preživljavanju!
tražili smo tragove i diskutirali o njima, učili...
ovdje nam Bowhunter pokazuje način paljenja vatre pomoću karbonizirane tkanine i dravskog kamena, fali i komad turpije ha,ha
Hodamo i uživamo u prekrasnim sprudovima koje je rijeka napravila, jednostavno prekrasna je!
igra sunca i sjene na Dravskom pijesku
uživamo!
Damir i njegova neustrašiva survivorica Alexa!
bez riječi, čista uživancija!
nakon gustiša, moramo gaziti rijeku!
obukli smo obuću i opet morali gaziti!
tu smo odmorili malo i svi se okupali, tu je snimljena ona fotka sa zmijom,
to su Zeleni prudi
pijesak, kako ga je rijeka oblikovala, prakrasno je bilo hodati tamo, kao na novootkrivenoj planeti, nikakvih tragova ljudi i životinja, prekrasno!
bez riječi!
povratak u logor!Ovaj prvi je moj imenjak Robert, on nas vozi na Škardu!
predavanje o skloništima by Ivan! prije toga je bio prelazak rijeke i prelasci preko mostova, nisam nosio aparat ,tako da nemam slika
večera, moram se pohvaliti da sam izabran za kuhara Škole, ljudi su bili zadovoljni i osjećao sam se prakrasno!
predstavljanje kitova za preživljavanje u nedjelju ujutro, noć smo proveli uz druženje i vatru!
e njega sam zaboravio! nešto je šuškalo!
naše male Ramboline!
radionica izrade plovila, svi su sudjelovali!
slika govori sve!
sve se vidi što bih komentirao!
svečano porinuće, e pa nismo kumu izabrali!
Markić je bio malo težak, pa je Vuk preuzeo veslo i istinski uživao!
evo Vuka!
Željko nam pokazuje dobivanje vode pomoću tzv. Solar stilla
a ovo nam Ivan pokazuje dobivanje vode pomoću kondenzacije iz biljaka!
Boris demonstrira oštrenje noža pomoću kožnog opasača, ali treba ga prije pripremiti, o tome drugi put!
evo i Vatrica se odvažila doći i vidjeti ekipu!
Moko i njegova kuna- U prvom tjednu mjeseca Rujna možete vidjeti Moka kod Knjaza!
Kože i Vrana koja govori! ( kože su sve od uginulih ili pregaženih životinja, Moko je veliki ljubitelj prirode )
Njegove strijele, inače čovijek posjećuje viteške turnire, te sve sam izrađuje!
I NA KRAJU JEDNA SPONTANA!još se nisu namjestili!
Bio sam odsutan te nisam mogao odmah postaviti više slika!
Svaku reportažu radim sa puno ljubavi prema prirodi, ovom forumu i školi!
Pozdrav svima!
:bog: =)
Zadnja promjena: LUKSA; 08.12.11 18:20; ukupno mijenjano 7 put/a.
Re: Susret Drava , moje slike
ha ha ha ha nema do fažola
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
Luksa lipi kotlic,ali jos lipsi sadrzaj unutra....
ETo da dodam,e to je Luksa to,prava mala lipa reportaza....
Jos jednom je idem listati i jos jednom i jos......
ETo da dodam,e to je Luksa to,prava mala lipa reportaza....
Jos jednom je idem listati i jos jednom i jos......
Zadnja promjena: Stule; 29.08.09 14:40; ukupno mijenjano 1 put.
Stule- spikač
-
Broj postova : 735
Godine : 47
Datum registracije : 22.02.2009
Bome se niste zezali kad ste rekli do kud se voda digla prije susreta. =)LUKSA je napisao/la:
izviđanje ali dalje se ne može! Zeleni prudi koji su planirani kao mjesto susreta su 3 km dalje!
Mshai- spikač
-
Broj postova : 517
Godine : 39
Datum registracije : 29.01.2009
LUKSA je napisao/la:
evo suzdrzavam se
iako ima materija
Gost- Gost
Da, a baš mi je i bilo čudno gdje je ostatak fotki kad znam da si fotografirao i kad smo mi bili. =)
Luksa, šta da ti kažem nego - P R E D I V N O ! Sve sam lijepo arhivirao - od svakog tko je stavio fotke, ide pod Dravu, i ime fotografa. Ova tvoja galerija je kao točka na i. Fala lijepa!
Luksa, šta da ti kažem nego - P R E D I V N O ! Sve sam lijepo arhivirao - od svakog tko je stavio fotke, ide pod Dravu, i ime fotografa. Ova tvoja galerija je kao točka na i. Fala lijepa!
Mshai- spikač
-
Broj postova : 517
Godine : 39
Datum registracije : 29.01.2009
svaka čast Luksa
bowhunter- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 38
Datum registracije : 24.01.2009
ma luksa svaka čast slike su fantastične, nema što!
tigi- spikač
-
Broj postova : 616
Godine : 50
Datum registracije : 13.02.2009
slike su super!!
antun- spikač
-
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009
LUKSA svaka ti cast stvarno si docarao susret da sam na trenutak osjetio kao da sam bio sa vama,i hvala ti na tome.
Kad stignes pojasni ono oko ostrenja noza na kajisu.
Kad stignes pojasni ono oko ostrenja noza na kajisu.
elvin- spikač
-
Broj postova : 594
Godine : 48
Datum registracije : 17.07.2009
Luksa kaj je to neka scena iz evanđelja???
bowhunter- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 38
Datum registracije : 24.01.2009
Hahahahaha
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
može te li mi reći gdje je to na Dravi??
podravec- tipko
-
Broj postova : 61
Godine : 25
Datum registracije : 09.02.2012
bravo,baš lipo provedeno vrime
negro- zelembara
-
Broj postova : 27
Godine : 41
Datum registracije : 12.12.2011
fotke su za čistu desetku
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
Ova me stara reportaža vratila na sam početak ..kada se okupljala ekipa
Taj drugi susret bio je najbolji susret ..,velika večina sudionika danas nije aktivna na forumu ...svi su se razišli u svoje udruge i škole ..forume ..tako da se više nikad to ne može ponoviti a bilo je divlje i nezaboravno ...sve poslije samo su prilagodbe .. :migg:
Taj drugi susret bio je najbolji susret ..,velika večina sudionika danas nije aktivna na forumu ...svi su se razišli u svoje udruge i škole ..forume ..tako da se više nikad to ne može ponoviti a bilo je divlje i nezaboravno ...sve poslije samo su prilagodbe .. :migg:
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Ako smijem pitat, jel ono prava, živa kuna?
Simba-OS- bebač
-
Broj postova : 8
Godine : 54
Datum registracije : 22.09.2013
Similar topics
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 4
» Slike iz moje galerije
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 2
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 1
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 3
» Slike iz moje galerije
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 2
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 1
» Susret - "Drava" (7-9.8.2009.) - 3
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: GALERIJA DRUŽENJA
Stranica 1 / 1.