Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Baterijske lampe
+153
rajvosa
Nubilus
Inspektor
Taks
ivek
Otto Rino
Braco
Filozof
woody_
Ogi90
Filip11
markonvs
poletan
SinfulSaint
yo yu
Frenky
Simke
zsurvival
zuzonja
st1700st
ante5555
mayra6385
remez
Raptor
ivo
Odin
FrankyRC
rox
brdski
Siniša
Somi
Vikingson
Axter
hydra
BANOVIĆ
Login
Mladen_K
roguefox
Bjesomar
JillValentine
krom
goxxon
vens
v3rbatim
scout
lololorenzo
tonka
neko69
Stari Strider
obg
Branimir76
DoomsdayST
maxina
Kuzma
puls
kiki76
Migach
goran.h
vjetar
slavonika
Mije
Šimun
The Killjoy
jura
™pico
zenomorf
UČKAMAN
zoki208
gogastiOS
Spencer
explode
Medo Gradela
northy
PJER
smartbox
HrvojeKL
Hombre
Surfer
HR_Pollux
rambo
baron
McJagger
Jurgen
Guybrush
Mad Max
divlji grab
StArKa
Optik
lonewolf
miho
Tango
Katakomba
Fratt
damjan
Nero Rii
boletus
Target
Igsy
Sandman
pinco
urbana_gorila
Mornar
mrkva4
jerc1
cidnam
rtiduti
Fili
sgt bear
Mrki Medo
Adept
UBERSOLDAT
zeleni
NAVIGATOR
Wild Wolf
krtica
Drvo
shokre2010
Gane Nish
Ikarus
đoni
Mraz
Zivko Les
neven
Samobaniran
Lynx
zippo
Storo
tigi
mali mačak
neon
Franco G
campy
Guru
Fottach
Stoney
ekstrem
p.strumf
mimir
Strider
šaran_porcijaš
Psychotic
ficovk
Damir
bushman
Domo
Nono01
st_lik
Stule
commando
fallenangel385
Mshai
Stermotich
LUKSA
157 posters
Stranica 30 / 34.
Stranica 30 / 34. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Re: Baterijske lampe
O pa to je divota!
Buduci da si bio toliko dobar i podijelio informaciju sa menom kupit ću ih sve i neću ti ništa ostavit!
Buduci da si bio toliko dobar i podijelio informaciju sa menom kupit ću ih sve i neću ti ništa ostavit!
SinfulSaint- bebač
- Broj postova : 8
Datum registracije : 23.05.2012
Frenky je napisao/la:znači strobo mod goxu dobro dođe na rave partiju, siniša razmišlja da zasljepljuje s time ostale sudionike u prometu, a hombre bi stroboskopom upozoravao da jebe.
nisam baš sretan s odgovorima..
Nedavno po noći u pretrazi terena naletio sam na psa koji se zatrčao sa iskešenim zubima. Upalio sam strobo i uperio mu u oči i djelovalo je na nega jer se zaustavio i refleksno maknuo glavu u stranu. Uz malo vike i strobo bio je otjeran.
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Godine : 49
Datum registracije : 02.01.2011
A ono. FalaSinfulSaint je napisao/la:O pa to je divota!
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Godine : 38
Datum registracije : 06.11.2012
zuzonja je napisao/la:E moj gosparu, Vlaho Partner foruma REPLIKART. Ulica Florijana Andrašeca 22 (plava zgrada na križanju s Vukovarskom) 15kn olight. Ako inzistiras na zg. (i nemoj sve kupit triba i meni. ostavi par komada!)
Replikart trenutno nema ovih 123 modela po 15 kuna.
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
A neznaju ljudi sta ces..svi bi samo mape citali u mrklome mraku..a ustvari su svi 95% vrimena u gradu/naselju di su neke druge opcije bitnije..a i divljac bas ne preferira strobodivlji grab je napisao/la:Frenky je napisao/la:znači strobo mod goxu dobro dođe na rave partiju, siniša razmišlja da zasljepljuje s time ostale sudionike u prometu, a hombre bi stroboskopom upozoravao da jebe.
nisam baš sretan s odgovorima..
Nedavno po noći u pretrazi terena naletio sam na psa koji se zatrčao sa iskešenim zubima. Upalio sam strobo i uperio mu u oči i djelovalo je na nega jer se zaustavio i refleksno maknuo glavu u stranu. Uz malo vike i strobo bio je otjeran.
zuzonja- spikač
-
Kupio sam baterijsku lampu. Naravno da to nije nikakva novost pošto meni dođe potražiti po ebay i kupit ko budali pljuska nego je interesanrno da sam je kupio u Hrvatskoj u Replikarta (ne, nisu me nagovarali, nisu mi je poklonili, nisu mi je dali po nižoj cijeni osim forumskog popusta). Radi se o Olight i1 koju sam imao i poklonio pa sam slučajno vidio da je imaju, pogledao na ebay kolika je razlika u cijeni i pravo se iznenadio. Jeftinije me došla kod nas s poštarinom i forumskim popustom nego na ebay s poštarinom. Za nevjerne Tome ebay je 37,9$ dok cijenu minus 10% popusta i cijenu poštarine možete vidjeti na stranicama Replikarta. Obzirom da posluju u Hrvatskoj te plaćaju porez iz kojeg se financira i moja mirovina kupovina mi je tim bila još draža
Zadnja promjena: Hombre; 28.12.12 16:09; ukupno mijenjano 2 put/a.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
zuzonja je napisao/la:A ono. Fala
Zajebavam se amigo, fala na informaciji.
SinfulSaint- bebač
-
Broj postova : 8
Godine : 50
Datum registracije : 23.05.2012
Ma je...SinfulSaint je napisao/la:zuzonja je napisao/la:A ono. Fala
Zajebavam se amigo, fala na informaciji.
zuzonja- spikač
-
Hombre je napisao/la:---Obzirom da posluju u Hrvatskoj te plaćaju porez iz kojeg se financira i moja mirovina kupovina mi je tim bila još draža
E lijepo je ovo znati.
Od ovog časka biram robu samo onamo gdje inima rastu mirovine
poletan- bomber
-
Broj postova : 105
Datum registracije : 27.03.2011
poletan je napisao/la:Hombre je napisao/la:---Obzirom da posluju u Hrvatskoj te plaćaju porez iz kojeg se financira i moja mirovina kupovina mi je tim bila još draža
E lijepo je ovo znati.
Od ovog časka biram robu samo onamo gdje inima rastu mirovine
@poletan-da li si ti šta u rodu s forumašem Robertom?
maxina- MODERATOR
-
imam jedan problem ...
imam lampicu Tank 007 TK-566 i koristim je vec 6-7 mjeseci i sve super i padala mi je i bila u blatu i sve al jucer na partiju dok sam koristio bljeskalicu mi je pala sa cca 1,5m na parket i od tad vise ne radi....
Jel tko zna sta moze bit i di da ti odem popravit /pogledat?
Hvala
imam lampicu Tank 007 TK-566 i koristim je vec 6-7 mjeseci i sve super i padala mi je i bila u blatu i sve al jucer na partiju dok sam koristio bljeskalicu mi je pala sa cca 1,5m na parket i od tad vise ne radi....
Hvala
vens- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 34
Datum registracije : 26.03.2012
Hombre je napisao/la:Kupio sam baterijsku lampu. Naravno da to nije nikakva novost pošto meni dođe potražiti po ebay i kupit ko budali pljuska nego je interesanrno da sam je kupio u Hrvatskoj u Replikarta (ne, nisu me nagovarali, nisu mi je poklonili, nisu mi je dali po nižoj cijeni osim forumskog popusta). Radi se o Olight i1 koju sam imao i poklonio pa sam slučajno vidio da je imaju, pogledao na ebay kolika je razlika u cijeni i pravo se iznenadio. Jeftinije me došla kod nas s poštarinom i forumskim popustom nego na ebay s poštarinom. Za nevjerne Tome ebay je 37,9$ dok cijenu minus 10% popusta i cijenu poštarine možete vidjeti na stranicama Replikarta. Obzirom da posluju u Hrvatskoj te plaćaju porez iz kojeg se financira i moja mirovina kupovina mi je tim bila još draža
Hombre, može li kad isprobaš lampu mali osvrt na njen rad - u zatvorenom i otvorenom prostoru, matična zemlja, cijena itd?
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Godine : 49
Datum registracije : 02.01.2011
Naravno. Drži me depresija pa možda neće bit fotki. Dovoljno sam iskusan za ocjenu u ovih par dana. Slabi mod je baš za u bush i ide preko 10m dok najači svijetli skroz solidni i bijeli objekt po mraku lijepo osvjetli i preko 60m. U zatvorenom isto bez zamjerke jer OP reflektor omogućuje dovoljno širok throw. Olight spada u kineske poznate i priznate brandove i zemlja porijekla se podrazumijeva.divlji grab je napisao/la:Hombre je napisao/la:
Hombre, može li kad isprobaš lampu mali osvrt na njen rad - u zatvorenom i otvorenom prostoru, matična zemlja, cijena itd?
Cijena kod nas 200 i koja kn. Kad se odbije forumskih 10% i plati dostava jeftinije dođe nego ista takva na ebay tako da se isplati uzeti kod nas. Ove koje nisu u blister pakovanju s priloženom baterijom su koji dolar jeftinije ali ne toliko bitno da bi poništile brzinu isporuke i garanciju koju imaš kod nas.
Hombre- guru
-
vens je napisao/la:imam jedan problem ...
Hvala
Itko pomoc ?
vens- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 34
Datum registracije : 26.03.2012
Replikart,e-bay i slichni servisi jedino
Znam da nije neka pomoch al za partijanje uzmi jeftilen kineza i peri bez brige!
Znam da nije neka pomoch al za partijanje uzmi jeftilen kineza i peri bez brige!
maxina- MODERATOR
-
Da li je itko koristio KLARUS svjetiljke i kakvi su dojmovi?
Drvo- mr.spika
-
Broj postova : 1663
Godine : 44
Datum registracije : 13.03.2010
Pošto kod nas nema zastupnika sumnjam da je itko ima ali sudeći po cijeni i izgledu moglo bi se reći da su odlično napravljene.Drvo je napisao/la:Da li je itko koristio KLARUS svjetiljke i kakvi su dojmovi?
Hombre- guru
-
[quote="Hombre"]
Hvala na odgovoru.Drvo je napisao/la:
Pošto kod nas nema zastupnika sumnjam da je itko ima ali sudeći po cijeni i izgledu moglo bi se reći da su odlično napravljene.
Drvo- mr.spika
-
Imam jedno pitanjce ako netko zna.
Imam EagleTac D25LC2 Clicky.
Prema proizvođaču radi na dva CR123A uloška ili jedan punjivi 18650.
Probao sam obje opcije i lampa svijetli dosta jače sa dva CR123A uloška budući da u toj konfiguraciji dobiva 6V napona umjesto 3.7V koliko je 18650. To je samo moja laički logička pretpostavka.
U specifikacijama proizvođača stoji da je "Operating voltage 2.7V - 8.4V"
S obzirom na radnu voltažu pretpostavljam da bi radila i sa 2 punjiva uloška po 3.7V svaki no kako proizvođač to ne navodi u specifikacijama zanima me zna li netko nešto o tome i je li to ok?
Hvala!
Imam EagleTac D25LC2 Clicky.
Prema proizvođaču radi na dva CR123A uloška ili jedan punjivi 18650.
Probao sam obje opcije i lampa svijetli dosta jače sa dva CR123A uloška budući da u toj konfiguraciji dobiva 6V napona umjesto 3.7V koliko je 18650. To je samo moja laički logička pretpostavka.
U specifikacijama proizvođača stoji da je "Operating voltage 2.7V - 8.4V"
S obzirom na radnu voltažu pretpostavljam da bi radila i sa 2 punjiva uloška po 3.7V svaki no kako proizvođač to ne navodi u specifikacijama zanima me zna li netko nešto o tome i je li to ok?
Hvala!
markonvs- spikač
-
Broj postova : 571
Godine : 46
Datum registracije : 13.11.2011
Nedavno sam kupio Fenix TK 22 ( na kvama.com, hrvatski web shop specijaliziran za lampe, toplo ih preporučam). Lampa je bolesni hibrid između light sabera i bacača plamena.
Uz nju sam kupio Fenix bateriju, koja je super, ali imam u planu kupiti neku sa većim kapacitetom, 3100 ili 3400 maha. Kakva su iskustva kupnje preko neta? Ima li neki europski web shop koji prodaje AW, Enerpower+ i ostale visokokvalitetne 18650 baterije a da ih dostavlja u HR?
Uz nju sam kupio Fenix bateriju, koja je super, ali imam u planu kupiti neku sa većim kapacitetom, 3100 ili 3400 maha. Kakva su iskustva kupnje preko neta? Ima li neki europski web shop koji prodaje AW, Enerpower+ i ostale visokokvalitetne 18650 baterije a da ih dostavlja u HR?
Filip11- bebač
-
Broj postova : 13
Godine : 33
Datum registracije : 29.03.2013
Ne znam za visokokvalitetne europske ali znam za niskokvalitetne kineske koje ja koristim i sa kojima sam za sada više nego zadovoljan:
http://www.ebay.com/itm/2-Trustfire-18650-3000mAh-3-7V-Protected-Li-ion-Battery-/260765646163?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3cb6d7fd53
http://www.ebay.com/itm/2-Trustfire-18650-3000mAh-3-7V-Protected-Li-ion-Battery-/260765646163?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3cb6d7fd53
markonvs- spikač
-
Jedna preporuka.
Od ovog sam sellera nedavno kupio dvije lampe, UltraFire C8 i B502.
http://www.ebay.com/sch/Outdoor-Sports-/159043/i.html?_ipg=&_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=giantstar100
Lampe nisu hi-tech proizvod no prema onome što sam do sada isprobao, nemam zamjerke ni u kom pogledu.
Nakon 1 sat i 20 minuta u najjačem modu voltaža 18650 je pala na 3,65V. Dalje nisam ni isprobavao jer mi je to i više nego dovoljno.
Solidno su napravljene, brtve na svim navojima, prekidači rade besprijekorno, stakalce je od stakla, ne plastike, svijetle kao šašave, puno jače nego ću ikada trebati.
Znam da frikove za lampama ovakvo nešto ni ne zanima (kao ni mene kineski noževi) ali meni kao "prosječnom" korisniku bile su vrlo ugodno iznenađenje, puno više nego sam od njih očekivao.
Od ovog sam sellera nedavno kupio dvije lampe, UltraFire C8 i B502.
http://www.ebay.com/sch/Outdoor-Sports-/159043/i.html?_ipg=&_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=giantstar100
Lampe nisu hi-tech proizvod no prema onome što sam do sada isprobao, nemam zamjerke ni u kom pogledu.
Nakon 1 sat i 20 minuta u najjačem modu voltaža 18650 je pala na 3,65V. Dalje nisam ni isprobavao jer mi je to i više nego dovoljno.
Solidno su napravljene, brtve na svim navojima, prekidači rade besprijekorno, stakalce je od stakla, ne plastike, svijetle kao šašave, puno jače nego ću ikada trebati.
Znam da frikove za lampama ovakvo nešto ni ne zanima (kao ni mene kineski noževi) ali meni kao "prosječnom" korisniku bile su vrlo ugodno iznenađenje, puno više nego sam od njih očekivao.
markonvs- spikač
-
Hombre je napisao/la:
Naravno. Drži me depresija pa možda neće bit fotki. Dovoljno sam iskusan za ocjenu u ovih par dana. Slabi mod je baš za u bush i ide preko 10m dok najači svijetli skroz solidni i bijeli objekt po mraku lijepo osvjetli i preko 60m. U zatvorenom isto bez zamjerke jer OP reflektor omogućuje dovoljno širok throw. Olight spada u kineske poznate i priznate brandove i zemlja porijekla se podrazumijeva.
Cijena kod nas 200 i koja kn. Kad se odbije forumskih 10% i plati dostava jeftinije dođe nego ista takva na ebay tako da se isplati uzeti kod nas. Ove koje nisu u blister pakovanju s priloženom baterijom su koji dolar jeftinije ali ne toliko bitno da bi poništile brzinu isporuke i garanciju koju imaš kod nas.
Baš sad gledam na ebay-u 2 slična produkta ovom gore navedenom, no po meni s puno dražim (survival) baterijskim uloškom AA ...
Olight i2 EOS Cree XP-G R5 Keychain AA Flashlight Torch... 24.6$
http://www.ebay.com/itm/Olight-i2-EOS-Cree-XP-G-R5-Keychain-AA-Flashlight-Torch-/160637275129?pt=US_Flashlights&hash=item2566ba4bf9
i...
ThruNite T10 Flashlight With Cree XP-G LED Torch 115Lumen Hiking Camp... 25$
http://www.ebay.com/itm/Portable-ThruNite-T10-Flashlight-With-Cree-XP-G-LED-Torch-115Lumen-Hiking-Camp-/251201609808?pt=US_Flashlights&hash=item3a7cc86050
Ova druga mi je zanimljivija zbog firefly moda 0,09lumena ali i skroz upotrebljivog Low-a od 9 lumena.
Tvoje mišljenje, što je isplativije i kvalitetnije ..?
UBERSOLDAT- lingua
-
Broj postova : 271
Godine : 47
Datum registracije : 08.06.2010
Pozdrav! Moze li mi neko nesta reci o ovoj baterijskoj lampi: police 20000w t-6,koliko je lumena i nesta uopste o njoj?
Ogi90- bebač
-
Broj postova : 3
Datum registracije : 15.03.2013
Filip11 je napisao/la:Nedavno sam kupio Fenix TK 22 ( na kvama.com, hrvatski web shop specijaliziran za lampe, toplo ih preporučam). Lampa je bolesni hibrid između light sabera i bacača plamena.
Svakako preporucam ove XTAR/Panasonic ,preporuka i sa candlepowerforums :
http://www.ebay.com/itm/150942847684?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
TK22 je vrhunska lampa,al ja cu ipak uskoro uzet Olight M22,baca malo dalje i super mi je double click za max lumen.
woody_- tipko
-
Broj postova : 66
Datum registracije : 22.05.2013
M22 je odlična, ja sam je razmatrao kada sam kupovao, ali kod tk22 je prevladalo vrhunsko trajanje baterije. Hvala na preporuci!
Filip11- bebač
-
Broj postova : 13
Datum registracije : 29.03.2013
Prelisto sam zadnjih par stranica ove teme i kolko sam skuzio ova lampa bi trebala biti dobra :
http://www.aliexpress.com/item/Ultrafire-C8-CREE-XM-L-XML-Lamp-T6-Flashlight-Torch-5-Mode-18650-in-set/435481102.html
pa eto samo da provjerim jos jednom kod vas profesionalaca, da nebi kupio sranje
zahvaljujem
http://www.aliexpress.com/item/Ultrafire-C8-CREE-XM-L-XML-Lamp-T6-Flashlight-Torch-5-Mode-18650-in-set/435481102.html
pa eto samo da provjerim jos jednom kod vas profesionalaca, da nebi kupio sranje
zahvaljujem
Filozof- bebač
-
Broj postova : 11
Godine : 32
Datum registracije : 13.07.2011
Filozof je napisao/la:Prelisto sam zadnjih par stranica ove teme i kolko sam skuzio ova lampa bi trebala biti dobra :
zahvaljujem
Ovakvu lampu ima moj frend.. koristi ju u ribičiji, i dvorišnim poslovima.. Zadovoljan je kvalitetom, no kaže da nigdje nije imao zahtjev za tako snažnim svjetlom u turbo modu. Dakle, isplativa za ono što je uloženo u nju.
Upravo sam jednu jako sličnu i naručio ...
http://www.ebay.com/itm/TrustFire-3800lm-Lumen-3x-CREE-XM-L-3T6-LED-Flashlight-Torch-Lamp-Light-18650-/370795558248?pt=US_Flashlights&hash=item5655233568
Dolazi za 2 tjedna
Ovdje imaš review-ove od njezine predhodnice...
http://club.dx.com/reviews/text/121720
Mislim da stvarna lumenaža nije 3800, već 2500 po ANSI-u.. no i to je impozantno za cifru od 27$
Sigurno da se ne radi o lampi za svaki dan, no imat će svoju ulogu u mojoj zbirci
UBERSOLDAT- lingua
-
Broj postova : 271
Datum registracije : 08.06.2010
Gdje se u Hrvatskoj mogu kupiti SUREFIRE baterijske svjetiljke? Također me zanima koje svjetiljke su kvalitetnije OLIGHT ili SUNWAYMAN?
Zadnja promjena: Drvo; 05.08.13 21:59; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Dodavanje upita da ne otvaram novi post.)
Drvo- mr.spika
-
Evo prvi službeni post.
Veliki sam ljubitelj lampadina stoga ih iman za svaku priliku.
U autu iman od Varte malu ručnu koju sam kupia na Ini kad je bila ona šema Varta i Ina.
Link : Evo prvi službeni post.
U autu iman od Varte malu ručnu koju sam kupia na Ini kad je bila ona šema Varta i Ina.
Link : http://www.varta-consumer.com/en/Products/Flashlights/Professional-Line/Indestructible-1-Watt-LED-Light-3AAA.aspx
Pokazala se odličnom za auto jer ima lipo slabije svitlo za po autu i jako ako triba šta vidit okolo auta.
Za kampiranje i planinarenje:
- uvik u torbi ima Dynamo lamadinu koju sam dobia na poklon kad sam kupia mali radio od Panasonica. Nisam je nešto puno koristia ali je free i dosta dobro napravljena.
- za obisit isprida šatora na patent iman mini-torch (link: http://www.ebay.com/itm/New-Mini-Torch-USB-Rechargeable-LED-Light-Flashlight-/220929931071?pt=US_Flashlights&hash=item337073373f). Za te potrebe se pokazala odličnom jer se glava okriće i livo i desno. Na jednu stranu vitli non stop, a na drugu bljeska. Koristim kad sam u kampu tako da mi je nonstop osvjetljen šator. Puni se preko USB.
- za potrebe šatora , sjedenja, večere/podu na stolu koristim od camelion (Link:http://www.chipoteka.hr/artikl/6689/lampa-za-kampiranje-rucna-sl7051-camelion), to je u slučaju idem bez auta . Pokazala se super jer ima dvi opcije . Prva je samo svitlo kroz gornji dio pa služi kao lampadina, dok je druga opcija još dodatnih 5 ledica koje bacaju svitlo sastrane tako da imate fenjer. Ne oslipi vas od jačine ali je dovoljno za te potrebe. Moj šator osvitli perfetkno. Baterije još nisam prominia, a koristia sam je dosta. Ako se obisi iznad mjesta di se sidi ovo nema blind spot jer ovo centralno svilno nonstop gori i na fenjer modu, tako da se dobije super osvjetljenost.
-naglavna lampadina je marke UK vizion , USA made odlične kvalitete(link: http://www.uwkinetics.com/products/3aaa-eled-vizion-headlamp#.UhHzuj_QWmo).
Evo par linkova s youtube-a :
https://www.youtube.com/watch?v=nYSMiW6My4o
https://www.youtube.com/watch?v=axH3QrA-J8w
Meni se pokazala odličnom jer sam tražia lampadinu koja je može izdržat pljuskove i padove u vodi. Da je jednostavna za korištenje, tj. da netriba držat 5 sec da poćne drugi mod ili šta li već postoji. Jednostavna desno za micat leću gori doli, livo za načine svjetla(usmjereno, raspršeno, crveno) te ujedno s live strane je veliki botun tako da i sa rukavicama nema problema. Evo baterije još traju a ima da sam je kupia 2 godine, je da se slabije vidi ali svitli dovoljno.
Kad sam razmišlja koju ću naglavnu kupit bilo je između Black Diamond Storm i Tikka 2 XP. Naručeno priko Ebay-a i mogu reć ne žalim šta sam je kupia, nije kupljeno od ovoga ali samo da vidite koliko košta (link: http://www.ebay.com/itm/Underwater-Kinetics-UK-Vizion-eLED-Headlamp-3AAA-Blue-Black-Silver-Strap-17002-/390632849591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5af38840b7).
-Varta fenjer , koristim je kad idemo u ribolov ili na kampiranje s autom. Ima 3 načina : jako, slabo i blink. Pokazala se odličnom, s tim da ima blind spot ako se obisi. Sve u svemu više nego dovoljno i kvalitetno napravljeno.(link :http://www.varta-consumer.com/hr-HR/Products/Flashlights/Professional-Line/Indestructible-1-Watt-LED-Light-3AAA.aspx#4-Watt-LED-Camping-Lantern-3D)
E sad kako volim bit self sufficient imam sanyo usb punjać baterija koji puni svaku odvojeno (link : http://www.eneloop.info/eneloop-products/chargers.html#c430), power bank od 5000mah (link: http://www.ebay.com/itm/Portable-5000mAh-External-Backup-Battery-Charger-Power-Bank-with-Dual-USB-Ports-/140988162608?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item20d38ca230) i solarni panel koji je malo pimpan (link : http://www.ebay.com/itm/TSSS-4W-Solar-Panel-Power-Charger-Emergency-USE-Outside-For-Cellphones-Mobile-/271246373906?pt=AU_Solar&hash=item3f278b3412) . Sad izbacuje max 1000mah, s tim da idu još 3 ploće umisto ovih malih i svaka daje max 500mah. Tako da mi max triba imat 2250 mah . S tim da će ić 2 USB-a za punit i na svakome će bit ogranićeno 1A.
Ako koga zanima ovo radio može se kupit za 30 kn u Splitu (link: http://www.mark2.hr/info.php) radio je super i novo zapakirano. Osta im višak, a pošto ih više niko ne koristi bagatela su.
Link : Evo prvi službeni post.
Link : http://www.varta-consumer.com/en/Products/Flashlights/Professional-Line/Indestructible-1-Watt-LED-Light-3AAA.aspx
Pokazala se odličnom za auto jer ima lipo slabije svitlo za po autu i jako ako triba šta vidit okolo auta.
Za kampiranje i planinarenje:
- uvik u torbi ima Dynamo lamadinu koju sam dobia na poklon kad sam kupia mali radio od Panasonica. Nisam je nešto puno koristia ali je free i dosta dobro napravljena.
- za obisit isprida šatora na patent iman mini-torch (link: http://www.ebay.com/itm/New-Mini-Torch-USB-Rechargeable-LED-Light-Flashlight-/220929931071?pt=US_Flashlights&hash=item337073373f). Za te potrebe se pokazala odličnom jer se glava okriće i livo i desno. Na jednu stranu vitli non stop, a na drugu bljeska. Koristim kad sam u kampu tako da mi je nonstop osvjetljen šator. Puni se preko USB.
- za potrebe šatora , sjedenja, večere/podu na stolu koristim od camelion (Link:http://www.chipoteka.hr/artikl/6689/lampa-za-kampiranje-rucna-sl7051-camelion), to je u slučaju idem bez auta . Pokazala se super jer ima dvi opcije . Prva je samo svitlo kroz gornji dio pa služi kao lampadina, dok je druga opcija još dodatnih 5 ledica koje bacaju svitlo sastrane tako da imate fenjer. Ne oslipi vas od jačine ali je dovoljno za te potrebe. Moj šator osvitli perfetkno. Baterije još nisam prominia, a koristia sam je dosta. Ako se obisi iznad mjesta di se sidi ovo nema blind spot jer ovo centralno svilno nonstop gori i na fenjer modu, tako da se dobije super osvjetljenost.
-naglavna lampadina je marke UK vizion , USA made odlične kvalitete(link: http://www.uwkinetics.com/products/3aaa-eled-vizion-headlamp#.UhHzuj_QWmo).
Evo par linkova s youtube-a :
https://www.youtube.com/watch?v=nYSMiW6My4o
https://www.youtube.com/watch?v=axH3QrA-J8w
Meni se pokazala odličnom jer sam tražia lampadinu koja je može izdržat pljuskove i padove u vodi. Da je jednostavna za korištenje, tj. da netriba držat 5 sec da poćne drugi mod ili šta li već postoji. Jednostavna desno za micat leću gori doli, livo za načine svjetla(usmjereno, raspršeno, crveno) te ujedno s live strane je veliki botun tako da i sa rukavicama nema problema. Evo baterije još traju a ima da sam je kupia 2 godine, je da se slabije vidi ali svitli dovoljno.
Kad sam razmišlja koju ću naglavnu kupit bilo je između Black Diamond Storm i Tikka 2 XP. Naručeno priko Ebay-a i mogu reć ne žalim šta sam je kupia, nije kupljeno od ovoga ali samo da vidite koliko košta (link: http://www.ebay.com/itm/Underwater-Kinetics-UK-Vizion-eLED-Headlamp-3AAA-Blue-Black-Silver-Strap-17002-/390632849591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5af38840b7).
-Varta fenjer , koristim je kad idemo u ribolov ili na kampiranje s autom. Ima 3 načina : jako, slabo i blink. Pokazala se odličnom, s tim da ima blind spot ako se obisi. Sve u svemu više nego dovoljno i kvalitetno napravljeno.(link :http://www.varta-consumer.com/hr-HR/Products/Flashlights/Professional-Line/Indestructible-1-Watt-LED-Light-3AAA.aspx#4-Watt-LED-Camping-Lantern-3D)
E sad kako volim bit self sufficient imam sanyo usb punjać baterija koji puni svaku odvojeno (link : http://www.eneloop.info/eneloop-products/chargers.html#c430), power bank od 5000mah (link: http://www.ebay.com/itm/Portable-5000mAh-External-Backup-Battery-Charger-Power-Bank-with-Dual-USB-Ports-/140988162608?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item20d38ca230) i solarni panel koji je malo pimpan (link : http://www.ebay.com/itm/TSSS-4W-Solar-Panel-Power-Charger-Emergency-USE-Outside-For-Cellphones-Mobile-/271246373906?pt=AU_Solar&hash=item3f278b3412) . Sad izbacuje max 1000mah, s tim da idu još 3 ploće umisto ovih malih i svaka daje max 500mah. Tako da mi max triba imat 2250 mah . S tim da će ić 2 USB-a za punit i na svakome će bit ogranićeno 1A.
Ako koga zanima ovo radio može se kupit za 30 kn u Splitu (link: http://www.mark2.hr/info.php) radio je super i novo zapakirano. Osta im višak, a pošto ih više niko ne koristi bagatela su.
Braco- zelembara
-
Broj postova : 22
Godine : 37
Datum registracije : 18.08.2013
Hojla forumaši, nije me bilo neko vrijeme, ali evo jedno pitanjce za poznavaoce. Naime, frenda zanima da li je moguće i kako na ovoj lampi:
http://www.tacticalgeartrade.co.uk/element-llm01-type-advance-multi-function-aiming-device-black.html
dobiti jače osvijetljenje, LEDica je unutra mislim Cree Q5 ili neka ekvivalentna, staviti jaču LEDicu ili promijeniti driver? Znam da se to ne isplati, jer ima boljih lampi za manju lovu, ali on je zapeo baš za tu, ali da li je moguće i kako bi to bilo izvedivo?
http://www.tacticalgeartrade.co.uk/element-llm01-type-advance-multi-function-aiming-device-black.html
dobiti jače osvijetljenje, LEDica je unutra mislim Cree Q5 ili neka ekvivalentna, staviti jaču LEDicu ili promijeniti driver? Znam da se to ne isplati, jer ima boljih lampi za manju lovu, ali on je zapeo baš za tu, ali da li je moguće i kako bi to bilo izvedivo?
Guybrush- lingua
-
Broj postova : 331
Godine : 40
Datum registracije : 17.12.2010
Stranica 30 / 34. • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Similar topics
» Baterijske lampe
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
» Baterijske lampe u realnim uvjetima-link
» Baterijske lampe... ultra bestbuy throweri (Throw>500m)
» Baterijske lampe_Malo recenzije
Stranica 30 / 34.