Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Chernobyl diaries
+12
Storo
Bobo
Mraz
Cober
Igsy
ElPrezidente
Ikarus
DoomsdayST
Migach
goxxon
kengur32
Odin
16 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.
Chernobyl diaries
... i ovog vikenda je pala odluka za neko zujanje po prirodi,pošto je bio pao snijeg (možda i zadnji ove godine) trebalo je to iskoristiti. Ovaj put sam uzeo fotic i iako se radi o digitalcu starom skoro deset godina odlučih baciti i koju fotku pa evo i reportažice,...Goxxone.
Krenuli smo iz Prečkog oko podneva,opskrbljeni pogonskim sredstvima šta iz Dione,šta iz Bobotovih podruma™ u postavi Gorila,Bobo,Matea i moja malenkost...a cilj je bio napraviti dionicu po vanjskoj strani nasipa (onoj strani gdje je novi Zagreb) i pritom obići napuštenu sveučilišnu bolnicu koja već 20tak godina zjapi kao avet na kraju grada.
Fotka je s kraja Prečkoga,nedaleko od okretišta tramvaja gdje ima gro malih gruntova,kućica i sličnog...naš starting point.
Hodajući po nasipu prema mostu Jankomir srećemo usamljenog ribiča...neka mu je sa srećom.
Pola sata hoda nakon mosta,dolazimo do šumice Jankomir gdje se redovito održavaju techno partiji i imamo šta vidjeti. Iako se glupi trenseri furaju na "majku prirodu" to ih nije potaklo da za sobom pokupe smeće pa je po šumi desetak ovakvih "građevina" koje su vjerovatno prije bili šatori,drva izmasakrirana i izbušena čavlima od pola metra i slične gluposti koje bi se trebale kažnjavati. Nek si hebu mater.
Hobit Bobbit pali vatru u otežanim uvijetima nakon šta smo uklonili snijeg sa ašovom...jest da je made in China ali dobro obavlja svoju dužnost,pogotovo kada treba prenositi žar jer su gradele/rešetka moj najbitniji dio u EDCu.
...za to vrijeme Gorila sa svojim Laplanderom sređuje ogrijev,isprobali smo i Higlander Wolverine preklopnu pilu koja je također ok,pili drvo bolje nego EKA Viking.
...a ja radim ono šta najviše volim.
Pošto je bio visok datum u mjesecu tj. limitirani buđžet, primorani smo uzeti narodne kobasice....inače peremo po češnjovkama ali kada se nema i ovo je dobro. Gorila je pustio suze radosnice i prisjetio se svojih punk dana kada se za 3 kn mogla dobiti lepinja sa lukom i senfom. Luk je bio na sniženju pa smo ga koristili kao chipi chips.
Venus je moj weapon of choice među vinima do 20 kn a iz plastične boce vreba rakija Bobovača ™ koja se proizvodi od parketa,hal gljiva i diesela.
Nismo jedini koji vole vikendom boraviti u prirodi...nisu rangeri nego dva tipa iz Svete Nedilje koji se druže s ovim plemenitim životinjama,radije nego s ljudima u birtijama.
Naš mali kamp i groteskne "građevine" ostavljene nakon techno partija.
Drva poslagana oko vatrice da se brže osuše i naš objed.
Noževi korišteni tog dana...iako nisam zoomirao,većina bi trebala prepoznati ovog gornjega...donji je moj Gerber.
...u svojim koricama na mojem 5.11 rush12 ruksaku koji odlično obavlja svoju ulogu za jednodnevne rute/bike/za po gradu.
Hobit Bobit i Matea
When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlocks watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the queen in crimson glory
...s dolaskom noći počinje i snježiti,vrijeme je za nastavak putovanja.
Nakon par sati bauljanja po snjegu,dolazimo i napokon do bolnice...drugi put bolje slike.
Pozdrav iz Pripyata!
Krenuli smo iz Prečkog oko podneva,opskrbljeni pogonskim sredstvima šta iz Dione,šta iz Bobotovih podruma™ u postavi Gorila,Bobo,Matea i moja malenkost...a cilj je bio napraviti dionicu po vanjskoj strani nasipa (onoj strani gdje je novi Zagreb) i pritom obići napuštenu sveučilišnu bolnicu koja već 20tak godina zjapi kao avet na kraju grada.
Fotka je s kraja Prečkoga,nedaleko od okretišta tramvaja gdje ima gro malih gruntova,kućica i sličnog...naš starting point.
Hodajući po nasipu prema mostu Jankomir srećemo usamljenog ribiča...neka mu je sa srećom.
Pola sata hoda nakon mosta,dolazimo do šumice Jankomir gdje se redovito održavaju techno partiji i imamo šta vidjeti. Iako se glupi trenseri furaju na "majku prirodu" to ih nije potaklo da za sobom pokupe smeće pa je po šumi desetak ovakvih "građevina" koje su vjerovatno prije bili šatori,drva izmasakrirana i izbušena čavlima od pola metra i slične gluposti koje bi se trebale kažnjavati. Nek si hebu mater.
Hobit Bobbit pali vatru u otežanim uvijetima nakon šta smo uklonili snijeg sa ašovom...jest da je made in China ali dobro obavlja svoju dužnost,pogotovo kada treba prenositi žar jer su gradele/rešetka moj najbitniji dio u EDCu.
...za to vrijeme Gorila sa svojim Laplanderom sređuje ogrijev,isprobali smo i Higlander Wolverine preklopnu pilu koja je također ok,pili drvo bolje nego EKA Viking.
...a ja radim ono šta najviše volim.
Pošto je bio visok datum u mjesecu tj. limitirani buđžet, primorani smo uzeti narodne kobasice....inače peremo po češnjovkama ali kada se nema i ovo je dobro. Gorila je pustio suze radosnice i prisjetio se svojih punk dana kada se za 3 kn mogla dobiti lepinja sa lukom i senfom. Luk je bio na sniženju pa smo ga koristili kao chipi chips.
Venus je moj weapon of choice među vinima do 20 kn a iz plastične boce vreba rakija Bobovača ™ koja se proizvodi od parketa,hal gljiva i diesela.
Nismo jedini koji vole vikendom boraviti u prirodi...nisu rangeri nego dva tipa iz Svete Nedilje koji se druže s ovim plemenitim životinjama,radije nego s ljudima u birtijama.
Naš mali kamp i groteskne "građevine" ostavljene nakon techno partija.
Drva poslagana oko vatrice da se brže osuše i naš objed.
Noževi korišteni tog dana...iako nisam zoomirao,većina bi trebala prepoznati ovog gornjega...donji je moj Gerber.
...u svojim koricama na mojem 5.11 rush12 ruksaku koji odlično obavlja svoju ulogu za jednodnevne rute/bike/za po gradu.
Hobit Bobit i Matea
When the priest killed a maiden in the metal church
Armored saints and warlocks watched the slaughter
Rage of the slayer forced the pretty maids
To kiss the queen in crimson glory
...s dolaskom noći počinje i snježiti,vrijeme je za nastavak putovanja.
Nakon par sati bauljanja po snjegu,dolazimo i napokon do bolnice...drugi put bolje slike.
Pozdrav iz Pripyata!
Odin- spikač
-
Broj postova : 573
Godine : 42
Datum registracije : 09.07.2011
Re: Chernobyl diaries
sve je kul ali..... kakvo je ono loše grindanje kobasica?
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
super! je li ovo tvoja prva reportaža?
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
svaka čast dečki, hobit i cura
morate još malo to grindanje vježbati da bude to i na slikama kak spada hehe
i koja pili brže od pila ?
morate još malo to grindanje vježbati da bude to i na slikama kak spada hehe
i koja pili brže od pila ?
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Fotić ti je Sony Cybershot sa 7 megapixela...šta očekivati od toga. Doduše,ja sam ga tek nedavno nabavio pa mi je svijet digitalne fotografije jedna nepoznanica.
Bahco razara!
Bahco razara!
Odin- spikač
-
a kaj ti fali fotkama? mislim, nisu profi i za izložbu ali skroz ok za pokazat izlet! najviše se cjeni volja i želja za prikazom... zato samo tuci
kengur32- MODERATOR
-
Fotke OK, i digitalac isto OK... Još da je sat podešen...
DoomsdayST- mr.spika
-
Broj postova : 1227
Datum registracije : 06.01.2012
Kolega molit ću lijepo bez rijeći na J, editiro sa reportažu, odnosno samo tu rijeć...
Odlična reportaža i jako zanimljiva lokacija!
Odlična reportaža i jako zanimljiva lokacija!
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Datum registracije : 06.03.2010
Ove slike stvarno izgledaju kao iz Černobila, seting je valjda idealan za to.
A ove debile sa techno partija treba isto zakucati na drveće, samo bi mi onda bilo žao drveća.
A ove debile sa techno partija treba isto zakucati na drveće, samo bi mi onda bilo žao drveća.
ElPrezidente- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 31
Datum registracije : 05.12.2012
Dakle u tim krajevima obitavaju poražene južnjaćke snage....
Ovaj zadnji set fotki je baš pogodio ugođaj iz naslova. Sve u svemu fin izletić.
Ovaj zadnji set fotki je baš pogodio ugođaj iz naslova. Sve u svemu fin izletić.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
?
Oko nas je i previše onih koji ostavljaju smeće po prirodi, nadam se da ste bar vi pokupili te najlone dok ste provodili vrijeme tu, vidim da ste ih koristili za sjedenje ?
Oko nas je i previše onih koji ostavljaju smeće po prirodi, nadam se da ste bar vi pokupili te najlone dok ste provodili vrijeme tu, vidim da ste ih koristili za sjedenje ?
vjerovatno su to ostavili za metal party na proljeće
goxxon- guru
-
Da li je ovo kojim slučajem vaš pas?
Tnx na reportaži, svaka obogaćuje forum.
Tnx na reportaži, svaka obogaćuje forum.
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Salute Sir Dog!
ElPrezidente- lingua
-
Broj postova : 344
Godine : 31
Datum registracije : 05.12.2012
Isprva je bila ideja da se ide od Savskog mosta do bolnice (kraćim putem) tako da napravim bolje fotke i to po danu ali smo isli obrnuto,od Prečkoga preko Jankomira gdje smo i taborili.
Cerade je nemoguće ukloniti bez jednodnevne akcije gdje bi sudjelovalo 5-6 ljudi i jedan kamion koji bi bio prepun njih...ima ih barem stotinjak (po desetak komada na svakoj "građevini"/"gljivi"/whatever a njih ima prepun šumarak) a dimenije su cca 3 x 5 metara ako ne i više. Treba to sve detaljno pofotkati pa poslati Hrvatskim šumama ili nekome.
Gerber je mrcina,odlicno odrađuje svaki posao ali ću ga koristiti još par mjeseci prije nego nabacim neku recenziju...ima odličnu dršku koja svojom ergonomijom i izvedbom dopušta vađenje noža samo osobi koja ga koristi,mislim da bi u nekom close combatu bilo skoro nemoguce izvaditi nož i probosti vlasnika s njime.
PS: pošto sam veliki fan raznih postapokaliptičnih igara/filmova (naročito serijala stalker,igre za PC) bolnica je mjesto koje svakako morate posjetiti.
Cerade je nemoguće ukloniti bez jednodnevne akcije gdje bi sudjelovalo 5-6 ljudi i jedan kamion koji bi bio prepun njih...ima ih barem stotinjak (po desetak komada na svakoj "građevini"/"gljivi"/whatever a njih ima prepun šumarak) a dimenije su cca 3 x 5 metara ako ne i više. Treba to sve detaljno pofotkati pa poslati Hrvatskim šumama ili nekome.
Gerber je mrcina,odlicno odrađuje svaki posao ali ću ga koristiti još par mjeseci prije nego nabacim neku recenziju...ima odličnu dršku koja svojom ergonomijom i izvedbom dopušta vađenje noža samo osobi koja ga koristi,mislim da bi u nekom close combatu bilo skoro nemoguce izvaditi nož i probosti vlasnika s njime.
PS: pošto sam veliki fan raznih postapokaliptičnih igara/filmova (naročito serijala stalker,igre za PC) bolnica je mjesto koje svakako morate posjetiti.
Odin- spikač
-
Odin.
Malo pretjerujes sad sa ovim ceradama! Iapk ih nije bilo toliko a i vjerovatno ce ih opet iskoristit! Snijeg je napadao i zrusio cerade pa izgleda kao da su bacene tamo!
Ne dizimo bezveze sada toliku strku oko cerada!
Malo pretjerujes sad sa ovim ceradama! Iapk ih nije bilo toliko a i vjerovatno ce ih opet iskoristit! Snijeg je napadao i zrusio cerade pa izgleda kao da su bacene tamo!
Ne dizimo bezveze sada toliku strku oko cerada!
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Ne treba dizati strku nego trensere.
Na bandere.
Na bandere.
Odin- spikač
-
pretjerujes...
necemo dalje kvarit reportazu!
necemo dalje kvarit reportazu!
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Ovo na čemu vam je gablec je južnjačka zastava, ako se nevaram? A ovaj desni striček na konju ispod sedla ima slučajno istu zastavu ili krivo vidim?
Storo- lingua
-
Broj postova : 323
Godine : 40
Datum registracije : 16.11.2009
Iluminati!!
Opus dei!!!
Opus dei!!!
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Storo je napisao/la:Ovo na čemu vam je gablec je južnjačka zastava, ako se nevaram? A ovaj desni striček na konju ispod sedla ima slučajno istu zastavu ili krivo vidim?
dobro si primjetio... u sljedečoj reportaži pale križeve, ko zna šta nas dalje očekuje..!
kengur32- MODERATOR
-
Dobra reportaža, Bobo daj obavezno zovi kad idete u tak neki Urban Exploration, za tim sam lud!
Guybrush- lingua
-
Broj postova : 331
Datum registracije : 17.12.2010
Drago mi je da ti je moć opažanja na razini,mora da si snajperist u svojem airsoft teamu!Storo je napisao/la:Ovo na čemu vam je gablec je južnjačka zastava, ako se nevaram? A ovaj desni striček na konju ispod sedla ima slučajno istu zastavu ili krivo vidim?
Ovu nedilju idemo ponovo (možda ne ista lokacija ali će definitivno biti zujanja po prirodi) pa tko je za,neka se javi.
Odin- spikač
-
stvarno, da ove slike sveučilišne bolnice ubaciš negdje sa slikama černobila nitko ne bi primjetio
Storo sada još baci oko da se ne nalazi u snijegu netko obučen u bijelo na tematiku KKK
Storo sada još baci oko da se ne nalazi u snijegu netko obučen u bijelo na tematiku KKK
Nubilus- bomber
-
Broj postova : 188
Godine : 36
Datum registracije : 23.01.2013
Odin je napisao/la:Drago mi je da ti je moć opažanja na razini,mora da si snajperist u svojem airsoft teamu!Storo je napisao/la:Ovo na čemu vam je gablec je južnjačka zastava, ako se nevaram? A ovaj desni striček na konju ispod sedla ima slučajno istu zastavu ili krivo vidim?
Tu čast prepuštam našem penzioneru od Srde, ja sam više za čersoft ti mučko provo katorsko DŽubre!
Storo- lingua
-
Broj postova : 323
Datum registracije : 16.11.2009
Goksone, jesil' ti upozorio mladež na pogibelj ?
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
misliš na razne šahte i zamke koje si ostavio okolo?
goxxon- guru
-
...te ine zloćudi tog ukletog krajobraza. Nije za svakoga, da ne bi bilo, ne daj Bože...
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 1.