Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Dravantura 2013
+27
kan
Aye-aye
Zeljko
Dravman
antun
Panonsky
PJER
LUKSA
tonka
Urd
Ris
Migach
puls
franciscus
NAVIGATOR
Nubilus
Zubica
maxina
duke
hankok
Strider
Mraz
markonvs
kengur32
Draxor
cutlass
Mladen
31 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 5 / 6.
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dravantura 2013
Molim lijepo da se stanete u red!duke26 je napisao/la:Aye, daj se saberi, kam očeš prije mene???
Aye-aye- tipko
- Broj postova : 51
Datum registracije : 13.09.2011
evo stižem i ja
trebao sam raditi i vikend ali ipak neću
ima li netko jedno mjesto ko ide iz zagreba u petak popodne?
išao bi ja biciklom ali rađe bi da slobodno vrijeme i kalorije potrošim na dravi a ne na putu ovaj vikend
trebao sam raditi i vikend ali ipak neću
ima li netko jedno mjesto ko ide iz zagreba u petak popodne?
išao bi ja biciklom ali rađe bi da slobodno vrijeme i kalorije potrošim na dravi a ne na putu ovaj vikend
kan- tipko
-
Broj postova : 72
Godine : 49
Datum registracije : 20.06.2011
prema posljednjim informacijama naš dragi moderator kengur je promašio lokaciju dravanture i otišao prema sloveniji, kakvih 20 tak km, pa čemo sad organizirati spasilački tim da ga vratimo natrag
Dravman- lingua
-
Broj postova : 416
Godine : 53
Datum registracije : 19.01.2011
jooooj ko je mene vodil po velebitu....
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
ispašće lijepa zafrkancija od ovoga vidim...ahahha kartu čitaj seljaka pitaj..
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
ne vrijedi to za njegaPJER je napisao/la:kartu čitaj seljaka pitaj..
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
sutra ja i Max dolazimo..dionica puta je detaljno razrađena i koristimo novi ĐIPI sustav Goxxonator..trasa je detaljno obilježena ugostiteljskim objektima do lokacije
Eto krenuo je na Dravanturu i pogledajte gdje je završio ....hm....
mislim da je novi Kikijev Garmin u kvaru..predlažem gore narečeni Gooxxonator koristiti po dolasku
Eto krenuo je na Dravanturu i pogledajte gdje je završio ....hm....
mislim da je novi Kikijev Garmin u kvaru..predlažem gore narečeni Gooxxonator koristiti po dolasku
Zadnja promjena: PJER; 27.06.13 22:31; ukupno mijenjano 2 put/a.
PJER- mr.spika
-
Kiki je spašen, ovu noć čuva logor sam pošto ja idem ujutro na posao, kao i ostala ekipa
pjer nadam se da bude tvoj ĐIPI sustav odradio posao i sigurno vas doveo do cilja
pjer nadam se da bude tvoj ĐIPI sustav odradio posao i sigurno vas doveo do cilja
Dravman- lingua
-
Znam da ste se svi nadali da neću doći i žao mi je što vas moram razočarati ali eto... nemam pametnijeg posla pa dolazim i ja
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Mraz je napisao/la:Znam da ste se svi nadali da neću doći i žao mi je što vas moram razočarati ali eto... nemam pametnijeg posla pa dolazim i ja
e pa nadam se da ne dolaziš sam već i nevjesta sa tobom...
PJER- mr.spika
-
Vratio sam se sa Drave prije nekih pola sata ..imam neke slike od danas pa da to podjelim..
Kengur je u kampu , malo je hladnija noć ali zato nema ni jednog komarca ..
Kiki je u opuštenoj laganoj vožnji i zanesen prirodom , pored kampa po nasipu produžio prema Sloveniji ..
da malo objasnim o čemu se radi ..nasip je izgrađen po cijeloj dužini starog toka Drave ..
Bili kipi ili cirkovečka gdje se nalazi kamp drugo je raskršče sa nasipom znaći drugi je prijelaz puta preko nasipa prema obali ..da su bile oznake nebi bilo problema ..jer je kamp u šumi i teško ga je uočiti.
u petak budu več oznake i sve bude pojednostavljeno.
Atmosfera je mirna i čeka se petak navečer kad sve počne pa do nedelje ..
Kengur je u kampu , malo je hladnija noć ali zato nema ni jednog komarca ..
Kiki je u opuštenoj laganoj vožnji i zanesen prirodom , pored kampa po nasipu produžio prema Sloveniji ..
da malo objasnim o čemu se radi ..nasip je izgrađen po cijeloj dužini starog toka Drave ..
Bili kipi ili cirkovečka gdje se nalazi kamp drugo je raskršče sa nasipom znaći drugi je prijelaz puta preko nasipa prema obali ..da su bile oznake nebi bilo problema ..jer je kamp u šumi i teško ga je uočiti.
u petak budu več oznake i sve bude pojednostavljeno.
Atmosfera je mirna i čeka se petak navečer kad sve počne pa do nedelje ..
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Kiki pri samom dolasku u kamp ..prvi pristigli ovogodišnji kamper na dravanturi .
Nakon kračeg odmora u kampu i postavljanja hamocka , šetnja uz obalu i razgledavanje Drave.
Poslije šetnje smo se svi skupa prihvatili posla oko postavljana šatora i centralnog ognjišta.
Panonsky ..pali vatru i isprobava se funkcionalnost ..
Vatra se diže iz ognjišta i navješta jedan pravi kvalitetni susret ..
Mene više ovih dana nebude na forumu pa ako bude trebala informacija ili uputstvo vezano za dolazak i boravak na dravanturi .
Ja sam u kampu i info stiže direkt sa Drave.
Nakon kračeg odmora u kampu i postavljanja hamocka , šetnja uz obalu i razgledavanje Drave.
Poslije šetnje smo se svi skupa prihvatili posla oko postavljana šatora i centralnog ognjišta.
Panonsky ..pali vatru i isprobava se funkcionalnost ..
Vatra se diže iz ognjišta i navješta jedan pravi kvalitetni susret ..
Mene više ovih dana nebude na forumu pa ako bude trebala informacija ili uputstvo vezano za dolazak i boravak na dravanturi .
Ja sam u kampu i info stiže direkt sa Drave.
Zadnja promjena: Mladen; 30.06.13 22:52; ukupno mijenjano 1 put.
Mladen- honoris
-
Još je jedna Dravantura iza nas ..nemam puno što reči ..ljudi koji su bili na Dravi nek sami ocjene susret ..stvarno smo dali sve od sebe da sve bude ok .
Treba nam odmor ..
Jedna od slika sa Dravanture ..
Treba nam odmor ..
Jedna od slika sa Dravanture ..
Mladen- honoris
-
Gorila i ovaj lik iza njega si bas nekak pasu ..
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
To je Gorila? Ja cijelo vrijeme uvjeren da je Tom Selleck. Opaki brk!
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
Hu hu ..bilo je svega na ovoj dravanturi ...ko i svako okupljanje više ljudi na jednom mjestu ..
niko se nije rodio da bi narodu ugodio ..
Falilo je nešto u zraku.. (samo sam iskren )...malo više opuštenosti ...možda tak mora biti jer uvjeti za jako dobar susret su postojali..tehnički su odrađene sve planirane radionice čak i više od planiranog i svako ko je htio mogao je doći do jako puno novih informacija .
Dok ja ne sredim svoje slike , ja bi zamolio ljude koji su slikali i snimali da se otvori tema i da se polako stavljaju slike i doživljaji ..
nek budu potpuno iskreni ....
Evo kak su susret doživjeli u hgss-u.
http://www.gss.hr/novosti/1/1673.htm
niko se nije rodio da bi narodu ugodio ..
Falilo je nešto u zraku.. (samo sam iskren )...malo više opuštenosti ...možda tak mora biti jer uvjeti za jako dobar susret su postojali..tehnički su odrađene sve planirane radionice čak i više od planiranog i svako ko je htio mogao je doći do jako puno novih informacija .
Dok ja ne sredim svoje slike , ja bi zamolio ljude koji su slikali i snimali da se otvori tema i da se polako stavljaju slike i doživljaji ..
nek budu potpuno iskreni ....
Evo kak su susret doživjeli u hgss-u.
http://www.gss.hr/novosti/1/1673.htm
Mladen- honoris
-
Haaaallllloooooo! Di su slikeeeee!!!
antun- spikač
-
Broj postova : 805
Godine : 83
Datum registracije : 01.05.2009
Evo prošla je i ova Dravantura.
Uz mnoštvo predavanja i radionica, nezaboravnih druženja s meni dragim forumašima i prijateljima vajla napomenuti da se broj novih ljudi koji dolaze na dravanturu konstantno povećava.
Posebno me razveselio dolazak ljudi koji se nisu najavili, mada sam bio siguran u njihov dolazak jer dobre stvari se ne propuštaju a ovaj događaj to i zaslužuje.
Dravantura je po mojoj procijeni najveće okupljanje ljudi s foruma i ostalih koji vole boravak u prirodi, a sva naučena znanja i vještine primjenjivat če na manjim druženjima koja su i dogovorena
Posebno mi je drago kaj su došli Bajo i njegova cura, imače veliki bushcrafteri i konzumenti prirode.
Imam par slika fotkanih GPSom a neku reportažu če nabaciti oni koji su i više slikali:
[img][/img]
slike su bez komentara,ali mislim da i nisu potrebni.
Još jednom hvala svima koji su došli, a mi ko domačini nastojati čemo druge godine biti još bolji i smisliti nove sadržaje i aktivnosti
Uz mnoštvo predavanja i radionica, nezaboravnih druženja s meni dragim forumašima i prijateljima vajla napomenuti da se broj novih ljudi koji dolaze na dravanturu konstantno povećava.
Posebno me razveselio dolazak ljudi koji se nisu najavili, mada sam bio siguran u njihov dolazak jer dobre stvari se ne propuštaju a ovaj događaj to i zaslužuje.
Dravantura je po mojoj procijeni najveće okupljanje ljudi s foruma i ostalih koji vole boravak u prirodi, a sva naučena znanja i vještine primjenjivat če na manjim druženjima koja su i dogovorena
Posebno mi je drago kaj su došli Bajo i njegova cura, imače veliki bushcrafteri i konzumenti prirode.
Imam par slika fotkanih GPSom a neku reportažu če nabaciti oni koji su i više slikali:
[img][/img]
slike su bez komentara,ali mislim da i nisu potrebni.
Još jednom hvala svima koji su došli, a mi ko domačini nastojati čemo druge godine biti još bolji i smisliti nove sadržaje i aktivnosti
Dravman- lingua
-
Aaaa bio je i Bajo! I Petra jel?! Legendaa jedna! Nije valjda spominjao emancipaciju i ravnopravnost? :DD
Strider- honoris
-
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009
ovogodišnja Dravantura..nemam baš poprilično fotki ali i ove će vam dočarati ugođaj...
uvježbavanje prije nastupa..
svakojake je tu djece bilo na ljuljačkama..ČičaPuh i Dora Fora
Uz mališane kojih je ove godine bilo poprilično ukras i dragulj Dravanture bile su ove djevojke...
Slavni Ragnar pokazao je ne samo da vješto barata mačem već i lukom i strijelom ..i mali i veliki imali su ovoga puta priliku isprobati luk...
Mraz i kan ipak su se odlučili osvježiti...
Moja zahvala domaćinima koji su se nesebično trudili da se svi zajedno osjećamo ugodno i provedemo ovaj nezaboravan vikend..ujedno i isprika svim onim predavačima koji su održali radionice i predavanja a nisu spomenuti..vidimo se dogodine..
uvježbavanje prije nastupa..
svakojake je tu djece bilo na ljuljačkama..ČičaPuh i Dora Fora
Uz mališane kojih je ove godine bilo poprilično ukras i dragulj Dravanture bile su ove djevojke...
Slavni Ragnar pokazao je ne samo da vješto barata mačem već i lukom i strijelom ..i mali i veliki imali su ovoga puta priliku isprobati luk...
Mraz i kan ipak su se odlučili osvježiti...
Moja zahvala domaćinima koji su se nesebično trudili da se svi zajedno osjećamo ugodno i provedemo ovaj nezaboravan vikend..ujedno i isprika svim onim predavačima koji su održali radionice i predavanja a nisu spomenuti..vidimo se dogodine..
PJER- mr.spika
-
Meni osobno je ova Dravantura bila odlična, fenomenalna, ekipa savršena, atmosfera savršena. Sve pohvale organizatorima i Vuku kao odličnom domaćinu. Nova ekipa koju sam upoznao je isto fenomenalna (neznam svima nadimke na forumu, ali da spomenem Pjer, Kengur, Mladen streličar, Panonsky, Dravman, Baja... i ostale koje sam zaboravio) i drago mi je da Dravantura okuplja tako kvalitetne ljude. Meni je ova Dravantura susret bez mane. Evo napisano skroz iskreno
Svaka čast ekipa, vidi se da vam je bilo odlično. Opuštanje uz dobro društvo, radionice, i najmlađi se uče u startu boravku u prirodi i poštivanju prirode, bravo!
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Datum registracije : 02.01.2011
vidim bilo je lijepo, nego kako se Gorila ponašao?
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
kao gorila!
kengur32- MODERATOR
-
gdje su druge slike..gdje vidim Luksu, Borisa, Gorana, Zubicu,? i gdje su slike aktivnosti u vodi??? jelste uopće bili u vodi o.g.???? gdje mi je Navi????
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Datum registracije : 08.06.2009
Zeljko je napisao/la:Meni osobno je ova Dravantura bila odlična, fenomenalna, ekipa savršena, atmosfera savršena. Sve pohvale organizatorima i Vuku kao odličnom domaćinu. Nova ekipa koju sam upoznao je isto fenomenalna (neznam svima nadimke na forumu, ali da spomenem Pjer, Kengur, Mladen streličar, Panonsky, Dravman, Baja... i ostale koje sam zaboravio) i drago mi je da Dravantura okuplja tako kvalitetne ljude. Meni je ova Dravantura susret bez mane. Evo napisano skroz iskreno
Željko to se zna ..samo smo malo ostavili prostora da se stvar još poboljša s naše strane ..ekipa koja je došla je bila više nego odlična , teško mi je izdvajati nekoga jer svi su mi prijatelji i svi su ljudi na mjestu...
Još uvijek me drži subotnje većer , zvuk gitare u kampu i ekipa oko vatre.
Jako dobar gitarist , balaševičeve pjesme ...povratak u mladost...
Mladen- honoris
-
Mladen je napisao/la:Zeljko je napisao/la:Meni osobno je ova Dravantura bila odlična, fenomenalna, ekipa savršena, atmosfera savršena. Sve pohvale organizatorima i Vuku kao odličnom domaćinu. Nova ekipa koju sam upoznao je isto fenomenalna (neznam svima nadimke na forumu, ali da spomenem Pjer, Kengur, Mladen streličar, Panonsky, Dravman, Baja... i ostale koje sam zaboravio) i drago mi je da Dravantura okuplja tako kvalitetne ljude. Meni je ova Dravantura susret bez mane. Evo napisano skroz iskreno
Željko to se zna ..samo smo malo ostavili prostora da se stvar još poboljša s naše strane ..ekipa koja je došla je bila više nego odlična , teško mi je izdvajati nekoga jer svi su mi prijatelji i svi su ljudi na mjestu...
Još uvijek me drži subotnje većer , zvuk gitare u kampu i ekipa oko vatre.
Jako dobar gitarist , balaševičeve pjesme ...povratak u mladost...
Vuče, pohvalno je to da ostavljaš mjesta za poboljšanja, ja sam samo napisao moj dojam koji je odličan. Mene isto drži subotnja večer, to je duh takvih susreta, tako to treba izgledati. Da se mene pita, ja bi najrađe da imamo i zimsku Dravanturu, pa nek bude 2x godišnje. Ali dobro, polako
Sve u cemu se pretjeruje gubi drazi, nek ostane samo ljetna drava... A na jesen dodji na kestenijadu, na zimu na bjelolasicu.. Sve su to kvalitetna okupljanja i svako je specificno po necem.
Zaboravih vudelje! Migi, isprika
Zaboravih vudelje! Migi, isprika
kengur32- MODERATOR
-
baš sam prije sat vremena kucao reportažu o dravanturi i stisnem pogledaj prije slanja tek da provjerim da nisam koju fotku duplu metnuo a stavio sam ih više od 100, kad ono piše da je forum u servisnom modu i da je sve što sam o dravanturi nakucao bespovratno izgubljeno.
nema mi gorega nego ponovno kucati istu stvar pogotovo onu za koju držim da je bila odlično napisana, možda jednom kad me uhvati nakucam ponovno.
nema mi gorega nego ponovno kucati istu stvar pogotovo onu za koju držim da je bila odlično napisana, možda jednom kad me uhvati nakucam ponovno.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
znam kako ti je, dogodilo mi se xx puta (ak ne i xxx puta).. zato više ni ne radim reportaže!
kengur32- MODERATOR
-
Uvijek kad napravim reportažu sve označim i stisnem copy!
Objavim, pregledam i ako nije uspjelo, stisnem paste!
Jer mi se desilo baš to nakon sati svega...
Ali tvrdoglava narav i naučene lekcije rade svoje
Objavim, pregledam i ako nije uspjelo, stisnem paste!
Jer mi se desilo baš to nakon sati svega...
Ali tvrdoglava narav i naučene lekcije rade svoje
Stranica 5 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 5 / 6.