Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Malko drukciji pogled na Bikovo :]
+25
siga
Okibex
zlatko1
FrankyRC
kengur32
ElPrezidente
Samael
PJER
vens
Bare
pirat
robert
goxxon
Mraz
divlji grab
Wilddude10
2,9,29
Igsy
gomar
ivo
DoomsdayST
maxina
puls
Migach
Apocalypso
29 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM
Stranica 2 / 8.
Stranica 2 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Malko drukciji pogled na Bikovo :]
Lampyridae (krijesnica), extrem low light hand hold.... by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Self portrait
Saint Ilija - 1642 m by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Saint Ilija - 1642 m by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Tiny little crying kitty :-/ (press 'L' pleaseee) by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Impresivna i veličanstvena kvaliteta slike!Odlične kompozicije...
7D je odličan aparat možda čak i bolji od 5D Mark II po meni...
...možda taj balans bijele boje pod umjetnim svjetlom je malo loš ali to se da riješit....
Na Flickr-u furka na Mačore i Portrete lijepe slike.
Svaka čast.
7D je odličan aparat možda čak i bolji od 5D Mark II po meni...
...možda taj balans bijele boje pod umjetnim svjetlom je malo loš ali to se da riješit....
Na Flickr-u furka na Mačore i Portrete lijepe slike.
Svaka čast.
2,9,29- lingua
-
Broj postova : 414
Godine : 240
Datum registracije : 16.03.2011
St. Elias Chapel (1642 m) - B&W - HDR - Self portrait - (c) All rights reserved by Teo Bartulovic Photography (AKA pocalypso)
10X, really nice 2 C that U like it2,9,29 je napisao/la:Impresivna i veličanstvena kvaliteta slike!Odlične kompozicije...
I po meni, cropped sensori imaju svoje prednosti, a i 7D sam po sebi kao najbolji medju nijima (po mom osobnom misljenju naravno) 5D Mark II je odlican komad hardvera ali nakon nesto vise od godine dana sa 7D mislim da se nebi mijenja aparat za aparat ma koliko to nekome smijesno zvucalo...2,9,29 je napisao/la:7D je odličan aparat možda čak i bolji od 5D Mark II po meni...
Istina, obozavam macore, da se primjetit, imam ih desetak, vise potrosim na njihovu hranu nego na svoju a i portrete volim radit al' ne one studijske vec one istinski spontane, trudim se uhvatit ljude kad se najmanje nadaju da ispadnu onakvi kakvi u biti jesu a ne onakvi kakvi zele da budu u onim smijesnim i uvujek istim pozama u kojima misle da najbolje izgledaju2,9,29 je napisao/la:Na Flickr-u furka na Mačore i Portrete lijepe slike.
Thanks again and have a nice and long weekend by the way...2,9,29 je napisao/la:Svaka čast.
Teo
Jos jedna iz zadnje Biokovske ture:
Symbiosis of Flowers & Insects by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Symbiosis of Flowers & Insects by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
slike su ti stvarno savršene =)
Daj mi reci molim te samo ova zadnja slika, s kojim objektivom poslikana ?
Daj mi reci molim te samo ova zadnja slika, s kojim objektivom poslikana ?
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Thanks Migach
Anyway, znas sta je problem kad ides na planinarenje? Kilaza! SLR-ovi i pripadajuci objektivi su relativno teska oprema i kad vec imas 30-ak kila opreme, hrane i tekucine potrebne da prezivis nekoliko dana u ovakvim uvjetima nesto se mora zrtvovat a to je obicno kolicina objektiva koje nosim sa sobom. Ono sta je obavezno je stativ, remote trigger, interval trigger, body low light objectiv i neki general purpouse sta laksi to bolji. telephoto i macro objectivi otpadaju jer su veliki i teski pa ako hoces puknut neki close up moras pribjec trikovima, ima ih nekoliko, extension tubes, reverse rings, magnifying glass al' da ne duljim i ne pametujem od svega spomenutog sam u torbici ima samo reverse ring za 50 mm objective i to je rezultat, mogu se napravit strasno dobre fotke al' mana je to sta se mora radit u full manual modu, ekspozicija, focus, etc a ove bestije imaju tendeciju da pobignu i skoce sa cvijeta na cvijet dok reknes keks tako da moras bit brz na focusu i na okidacu i molit boga da si sve dobro postela prije nego si stisnuo trigger
I baj the way, spominjali smo post processing u nekim postovima prije pa samo da dodam da ga tu prakticki nema, samo malko refrajmirano i korigiran white balance i to je to, zanemarivo u biti, slika je as is....
Anyway, znas sta je problem kad ides na planinarenje? Kilaza! SLR-ovi i pripadajuci objektivi su relativno teska oprema i kad vec imas 30-ak kila opreme, hrane i tekucine potrebne da prezivis nekoliko dana u ovakvim uvjetima nesto se mora zrtvovat a to je obicno kolicina objektiva koje nosim sa sobom. Ono sta je obavezno je stativ, remote trigger, interval trigger, body low light objectiv i neki general purpouse sta laksi to bolji. telephoto i macro objectivi otpadaju jer su veliki i teski pa ako hoces puknut neki close up moras pribjec trikovima, ima ih nekoliko, extension tubes, reverse rings, magnifying glass al' da ne duljim i ne pametujem od svega spomenutog sam u torbici ima samo reverse ring za 50 mm objective i to je rezultat, mogu se napravit strasno dobre fotke al' mana je to sta se mora radit u full manual modu, ekspozicija, focus, etc a ove bestije imaju tendeciju da pobignu i skoce sa cvijeta na cvijet dok reknes keks tako da moras bit brz na focusu i na okidacu i molit boga da si sve dobro postela prije nego si stisnuo trigger
I baj the way, spominjali smo post processing u nekim postovima prije pa samo da dodam da ga tu prakticki nema, samo malko refrajmirano i korigiran white balance i to je to, zanemarivo u biti, slika je as is....
Evo jos jedne iz proslog vikenda, bia' sam 4 dana na planini i ima dosta vremena pa sam bio poprilicno produktivan
Unidentified flying object by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Unidentified flying object by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Kao sto vidite proslotjedni izlet na Biokovo je bio iznimno plodonosan
Colorful butterfly on a dried flower stalk by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Colorful butterfly on a dried flower stalk by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
The Colours of Summer.... by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Nestvarno...
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
Sorry ak' sam dosadan al' ove sta sam puknuo prosli vikend na Biokovu mi se tako svidjaju da ne mogu da ne podjelim sa Vama po neku tu i tamo...
Fasten Your Seatbelts; We're Ready for Takeoff! by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Fasten Your Seatbelts; We're Ready for Takeoff! by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Ti nisi s ove planete-majke mi!
Ne kuzim se u foto trikove i opremu ali kada gledam tvoje slike prebace me u neki drugi svijet!
Samo nastavi dijeliti fotke s nama plz!
pozz
Ne kuzim se u foto trikove i opremu ali kada gledam tvoje slike prebace me u neki drugi svijet!
Samo nastavi dijeliti fotke s nama plz!
pozz
maxina- MODERATOR
-
Broj postova : 2512
Godine : 55
Datum registracije : 19.11.2011
slažem se s maxinom, samo dijeli fotke, stvarno su odlične =)
I uhvati čim prije vremena i složi reportažu
I uhvati čim prije vremena i složi reportažu
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Ej ljudi hvala Vam na ovako lipim' komentarima, ne znam sta bi reka osim da me motivira da nastavim, ono, stvarno je lipo vidit da se to nekome svidja i da sav trud ulozen u to nije uzaludan
I kad eto vec govorimo o trikovima, evo jedne 'tricky' fotke, nije ispala ni blizu onako kako treba jer sam bio prelijen da skidam rusak i vadim tripod pa sam pokusa puknut HDR iz ruke i jos jednom se uvjerio da to nije to, efekt je tu ali na zalost slika nije onako ostra i dobra kako bi trebala biti, ma koliko se gopd trudio nemoguce je posve smirit ruku, niti je moguce posve poravnat pet fotki u PS-u...
Oldie But Goldie by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Hvala Vam jos jednom i sta se tice reportaze it is just a question of time
I kad eto vec govorimo o trikovima, evo jedne 'tricky' fotke, nije ispala ni blizu onako kako treba jer sam bio prelijen da skidam rusak i vadim tripod pa sam pokusa puknut HDR iz ruke i jos jednom se uvjerio da to nije to, efekt je tu ali na zalost slika nije onako ostra i dobra kako bi trebala biti, ma koliko se gopd trudio nemoguce je posve smirit ruku, niti je moguce posve poravnat pet fotki u PS-u...
Oldie But Goldie by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Hvala Vam jos jednom i sta se tice reportaze it is just a question of time
Stvarno prekrasne fotke
Wilddude10- lingua
-
Broj postova : 302
Godine : 28
Datum registracije : 19.11.2011
Thanks Wildy
Grasshopper by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Grasshopper by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Strange sort of an extremly small snail... on Flickr by HPD Sv. Jure
Zadnja promjena: Apocalypso; 14.11.12 7:38; ukupno mijenjano 1 put.
Abstract Colors of Autumn by Teo Bartulovic (Apocalypso), on Flickr
Imaš mota, šta drugo reć nakon ovih lipotica od slika. Samo tako nastavi, a meni je napamet pala ideja zašto ne bi u nekom planinarskom domu napravio mini galeriju?, došlo bi more planinara i prirodoljubaca to vidit.
divlji grab- lingua
-
Broj postova : 286
Godine : 49
Datum registracije : 02.01.2011
Stranica 2 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pogled sa 1528m
» Pogled na vanredne situacije
» Pogled kroz prozor
» 2 nova EDC dragulja - prvi pogled
» Pogled na vanredne situacije
» Pogled kroz prozor
» 2 nova EDC dragulja - prvi pogled
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO GALERIJA I PODFORUM
Stranica 2 / 8.