Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
poziv na "lega" dernek, hmm susret u Baranji...
+15
redbeard rum
goxxon
ivo
raptor257
Zile
Mad Max
flecktarn
dibidus
sljivi
NAVIGATOR
Login
TomislavOS
Knife_maniac
Stribog
didapatak
19 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: GALERIJA DRUŽENJA
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: poziv na "lega" dernek, hmm susret u Baranji...
flecktarn je napisao/la:Mad Max je napisao/la:Evo mi smo stigli sretno kuči prije jedno pola sata poslije 1200 km cesta ... poslije provoda u Karancu obišli smo još Vukovar i zaustavili se kod kolega na ručku u Slavonskom Brodu pa onda popodne laganini peglali prema domu ... danas sam malo trom od vožnje terencem ali sutra ču staviti koju sliku sa druženja i napisao po koju rječ o provodu s Didom i njegovim delikatesama , druženju s Dariom poslije i skitanjem po okolini ... danas ne stignem
LP MM
Gdje ste ručali u Sl. Brodu...nešto privatno ili restoran neki!!?? Dosta znam taj kraj pa pitam!!!??
Bio je to restoran kod Igorovog punca Ivana na njegovom prekrasnom vrtu - jedan od nas tri je rodom iz SB. - pa smo svratili kod njegovih na ručak i pivicu pa kavu i sladoled i na kraju kad smo se pribrali za put krenuli oko 14.00 prema domu ...
Mad Max- spikač
- Broj postova : 664
Datum registracije : 15.01.2011
Ajde, fala Bogu da nam je gospon Precednik živ i zdrav stigao doma. Iščekujemo fotoreportažu....
ivo- guru
-
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011
Zadnja promjena: flecktarn; 22.05.12 20:19; ukupno mijenjano 1 put.
flecktarn- lingua
-
Broj postova : 283
Godine : 49
Datum registracije : 14.03.2012
Mislim...ono..ovo shvatite kao pomoć
Ovo nije off topic..nimalo....
Ovo nije off topic..nimalo....
flecktarn- lingua
-
Tri kolega iz Kopra ( Edin , Igor i Max ) na poziv Dide i Daria iz Baranje odlučili smo iči na Dernek ... nesrečom nisam se setio slikati čobanac koji nam je dida pripremio a kasnije tu grešku sa pekom nisam ponovio ...
Put preko Solovenije pun krivina je brzo prošao iako je terenac u jednom satu napravio manje nego 100 km ...
Put se počeo vuči ko melasa kada smo napustili Zagreb i počeli ravan put do Slavonskog Broda.
https://2img.net/h/i1260.photobucket.com/albums/ii569/Modys67/2012-05-19-691.jpg
... brzina kretanja je malo malo veča od dobrog pedaliranja ...
Najzad smo malo bliže cilju ... još kojih 30 - 40 km i tu smo ...
Evo skoro smo na cilju ...
Priroda je nevjerovatno bogata krajolik ljep obrađen do zadnjeg detalja ... balzam za ljudsko oko ...
U glavnom u medjuvremenu smo stigli i ustanovili da osim Dide Patka Daria i još jednog didinog kolega suborca nije došlo na dernek puno ljudi još nas tri i cifra je tako šest participanta . Posle šljive pivičke i predstavljanja Dida nas je ugostio i pojeli smo jedan odličan čobanac i zbog samog uzbuđenja izgleda da sam zaboravio poslikati nas i čobanac .
Dida nas je uputio da idemo pogledat mjesto gdje bi trebali napraviti tabor - na njegovom imanju i usput smo se upoznavali zezali i pričali ...
Dida ...
Kutak gdje smo trebali napraviti logor ...
Didin izvor ...
Pogled na Didino parcelu ...
Odlučili smo iči kod Dide i tamo spremati jelo koje je Dario nabavio jer je bilo premalo ljudi za neki kvalitetni survival film a i kod Dide je dobro
Didina dica ...
Iščekivanje peke ...
Najzad ...
Tako se završila naša mala avantura kod Dide - dogovorili smo još jednu prema kraju prolječa ako če sve iči po planu ... Dida i Dario ... najljepša hvala za gostoprimstvo prijatelji ...
Ljep pozdrav,
Max
Put preko Solovenije pun krivina je brzo prošao iako je terenac u jednom satu napravio manje nego 100 km ...
Put se počeo vuči ko melasa kada smo napustili Zagreb i počeli ravan put do Slavonskog Broda.
https://2img.net/h/i1260.photobucket.com/albums/ii569/Modys67/2012-05-19-691.jpg
... brzina kretanja je malo malo veča od dobrog pedaliranja ...
Najzad smo malo bliže cilju ... još kojih 30 - 40 km i tu smo ...
Evo skoro smo na cilju ...
Priroda je nevjerovatno bogata krajolik ljep obrađen do zadnjeg detalja ... balzam za ljudsko oko ...
U glavnom u medjuvremenu smo stigli i ustanovili da osim Dide Patka Daria i još jednog didinog kolega suborca nije došlo na dernek puno ljudi još nas tri i cifra je tako šest participanta . Posle šljive pivičke i predstavljanja Dida nas je ugostio i pojeli smo jedan odličan čobanac i zbog samog uzbuđenja izgleda da sam zaboravio poslikati nas i čobanac .
Dida nas je uputio da idemo pogledat mjesto gdje bi trebali napraviti tabor - na njegovom imanju i usput smo se upoznavali zezali i pričali ...
Dida ...
Kutak gdje smo trebali napraviti logor ...
Didin izvor ...
Pogled na Didino parcelu ...
Odlučili smo iči kod Dide i tamo spremati jelo koje je Dario nabavio jer je bilo premalo ljudi za neki kvalitetni survival film a i kod Dide je dobro
Didina dica ...
Iščekivanje peke ...
Najzad ...
Tako se završila naša mala avantura kod Dide - dogovorili smo još jednu prema kraju prolječa ako če sve iči po planu ... Dida i Dario ... najljepša hvala za gostoprimstvo prijatelji ...
Ljep pozdrav,
Max
Zadnja promjena: Mad Max; 21.05.12 21:57; ukupno mijenjano 1 put.
Mad Max- spikač
-
Broj postova : 664
Godine : 57
ima li još fotki max!!?? ja nisam mogao doći zbog obaveze jedne..pa barem u fotografijama da uživam!!!
flecktarn- lingua
-
flecktarn je napisao/la:ima li još fotki max!!?? ja nisam mogao doći zbog obaveze jedne..pa barem u fotografijama da uživam!!!
Imaš ih na Photobucket-u :
https://s1260.photobucket.com/albums/ii569/Modys67/
Tu sam dao samo neke .... Baš imaš pravo da ti je žao ... Dida je izvrsni kuhar !!! A i ostalo društvo nije štedilo sa pričama šalama - provod je bio dobar .
Ljep pozdrav,
Max
Mad Max- spikač
-
Mad Max je napisao/la:flecktarn je napisao/la:ima li još fotki max!!?? ja nisam mogao doći zbog obaveze jedne..pa barem u fotografijama da uživam!!!
Imaš ih na Photobucket-u :
https://s1260.photobucket.com/albums/ii569/Modys67/
Tu sam dao samo neke .... Baš imaš pravo da ti je žao ... Dida je izvrsni kuhar !!! A i ostalo društvo nije štedilo sa pričama šalama - provod je bio dobar .
Ljep pozdrav,
Max
Ne mogu vjerovat..vi ste bili u Vukovaru sutra dan...20. 05....a po sjenama stabala zaključujem da je bilo oko 14-15 sati..zar ne??
Mi smo se sigurno mimoišli jer sam taj dan dolazio u Vukovar poslijepodne..a fotografirao sam i terasu na kojoj ste bili sa mosta...i htio sam i probušene zelene cijevi slikati!!!
Pa ne mogu vjerovat i toranj si slikao kao ja!! Čak i na onom zavoju..haha!!
Idem si pregledati fotografije...da niste završili na mojim fotkama!!
Sa kojim autom ste vi bili..koje tablice!!!?? Imam neki bijeli kombi na fotografijama!!
flecktarn- lingua
-
A ja mislio da je didapatak stvarno deda neki...a unuk mu piše postove!!!
Stvarno ste se proveli..vidim da vas je ravnica udarila u glavu!!!
Peka mi izgleda brutalno....kakav je ono ogroman komad mesa..LOL!!??
A konjići...dedina ergela...deda jbt...moram doći to da vidim jednom!!!
Stvarno ste se proveli..vidim da vas je ravnica udarila u glavu!!!
Peka mi izgleda brutalno....kakav je ono ogroman komad mesa..LOL!!??
A konjići...dedina ergela...deda jbt...moram doći to da vidim jednom!!!
flecktarn- lingua
-
Ne ne ne bio je terenac Hyundai Galloper metalno tamno zelene boje ... Dida patak ima 6 godina više od mene ili ti koji imaš osam manje od mene sa njim si u 14 godina dugom razmaku ja sam negdje na pol puta ...
Zadnja promjena: Mad Max; 21.05.12 23:21; ukupno mijenjano 1 put.
Mad Max- spikač
-
Mad Max je napisao/la:Ne ne ne bio je terenac Hyundai Galloper metalno tamno zelene boje ...
daa..gledam dalje fotografije pa sam vidio....
flecktarn- lingua
-
..eto da se i ja malo javim, Maxove slike su sve pokazale a meni je samo(jako) žao što sam morao idući dan na posao...ako kažu da prvi put nikad ne valja onda jedva čekam idući put..
..eto, kapaciteti postoje..treba ih koristiti( i u većem broju)..
..
didapatak- lingua
-
Broj postova : 300
Godine : 63
Datum registracije : 29.03.2012
didapatak je napisao/la:
..eto da se i ja malo javim, Maxove slike su sve pokazale a meni je samo(jako) žao što sam morao idući dan na posao...ako kažu da prvi put nikad ne valja onda jedva čekam idući put..
..eto, kapaciteti postoje..treba ih koristiti( i u većem broju)..
..
Na jesen opet ...
Mad Max- spikač
-
..i...bliži se jesen...
..pa prema dogovoru...15.09.2012 Lega dernek u Baranji, preciznije na izvoru iznad Karanca, na privatnom posjedu, cjelodnevni s mogućnosti noćenja(kako se dogovorimo)...
..otvaram raspravu- sve dogovorimo osim termina(obaveze)..dakle jelovnik, zanimacije, radione......slušam
...
didapatak- lingua
-
Dakle Flectarn i ostali iz okoline ... vidimo se u septembru kod dide?
Mad Max- spikač
-
Mad Max je napisao/la:
Dakle Flectarn i ostali iz okoline ... vidimo se u septembru kod dide?
Hmmmm primamljivooo...subota..a nadam se da će i ove nesnosne vrućine popustiti!! zainteresiran sam ali da li ću ovaj puta moći da dođem...znat ću par dana prije!!
Deda jel to opet kod tebe..kod onih konjića!!??
flecktarn- lingua
-
..naravno..
..
didapatak- lingua
-
..eto ..primaklo se..a vrijeme će kažu biti lijepo, ekipa će znam biti odlična ...pa...
..prijave do Četvrtka naveče...
..
didapatak- lingua
-
didapatak je napisao/la:
..eto ..primaklo se..a vrijeme će kažu biti lijepo, ekipa će znam biti odlična ...pa...
..prijave do Četvrtka naveče...
..
Znači za sigurno dolazi :
1. Ja ,
2. Mile,
3. Igor,
4. Edin,
L.p. Max
Mad Max- spikač
-
Dida dolazimo ujutro u subotu 15.09. jer če se u petak raditi i nebi mogli inače svi u kompletu doči ...
Ljep pozdrav,
Max
Ljep pozdrav,
Max
Mad Max- spikač
-
fak, htio bi doći, ali idem na svadbu tada, naravno ne svoju. uživajte
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
..Max...pa onda fiš za doručak..
..
didapatak- lingua
-
didapatak je napisao/la:
..Max...pa onda fiš za doručak..
..
Ma hajde neka bude ručak jer vjerovatno neču krenuti u 2 ujutro več negdje u 5 pa čemo još skrenuti po Mileta, popiti jedan Paulaner u omiljenom kafiču i doči do tebe u Karanac oko jedan ...
Mad Max- spikač
-
Znači po dogovoru sa didom krenuli smo ujutro ja, kolega Igor i Mile-Bradonja, prema Karancu - etno selu u Baranji ... vreme odlično za put .
Kad smo došli do dide ( oko jedan kako smo i predvidili ) več nas je čekao kotliš sa dogovorenim paprikašem ... odličan Dida - hrana ti je mrak a ja sam taj koji ima nešto iskustva 135 kila iskustva ...
Dida, Darac i ja ...
Didi je sve pomogao pripremiti Darac ... moj izabrani vodič i pratitelj po Baranjskim putevima i omiljeni knajfmejker
Mile je kao i Dario moj omiljeni knife-maker ... bez njega ovaj put nije išlo
Kasnije smo popili par pivica i založili vatricu - upalio sam ja sa firesteelom iako ga se ne vidi u mojim ručicama
Dok sam ja i Dida čavrljali i ložili vatricu za peku - Mile Igor i Darac su bili aktivni u pripremanju idučeg obroka ... gulili su sastoj za peku i izrezali, začinili te pacali meso ...
Kako prostoru priliči imali smo i sastojke koje ne mogu zaboraviti
Reakcija Dide kao odgovor na moje susrete sa domačom ljutom ...
Dida ko i svaki vjerni dida svojoj dici uhvatio se štorija koje je pričao dok smo čekali peku da se ispeče ...
Ima ljepo imanje koje je počeo sređivati i priprema se za nuditi seoski turizam kao dodatnu djelatnost ( radi kao medicinac u bolnici ) ...
Drži i tri konja od kojih jedan je kako sam skužio dok sam mu krao vodu ( ima slavinu u ambaru) pitom a druga dva nisu za približavanje
Konačno se nakupilo dovoljno žgaravice pa smo stavili peke na mjesto i ložili te čavrljali dalje ....
Prisutni su se brojno počeli vremenom večati - stigla su dva marija ( didin sin Mario i kolega Mario) i čerkica dide - tako da smo bili na brojnom stanju od 8 ljudi ...
Polako se spuštao mrak ... i na oči ...
Pridružila nam se i žabica ...
Didin pas Đuro - penzionisani policijski pas za otkrivanje droge koji je dobio kod dide doživotni prostor i društvo ...
Stavili smo i gljive - malo pred kraj peke ...
Evo peke servirane na stol ...
Kasnije smo se još malo družili i dogovorili kako čemo provesti naredni dan ... peke su nestale
Uz pivicu smo se dogovorili za aktivnosti drugi dan i polako otišli spavati ...
Ujutro su nas čekali za stolom prvo odlična kava i domača šljiva i malo kasnije je krenulo i sa kulenom kiselim vrhnjem i ostalim domačim delikatesama ... ima slika
Darac je svojim lovelessom iseckao i pripremio doručak ...
Čak je i kruh bio domač
Kasnije smo otišli na Dunav i ogledali si krajolik rijeke i neke od ljepih djelova oko nje ...
Jestive štorovke ...
Kasnije smo se vratili u Karanac gdje nam je Dida pripremio još jedan ukusan zalogaj na vatri poslije toga smo krenuli polako kuči puni novih osječaja i novih kila
Na kraju smo se pozdravili i zahvalili za gostoprimstvo te svi skupa otišli još na jedan drink kod Darija u obližnji Kozarac ... gdje nas je pogostio i gdje smo se rastali i vratili se nazad doma ... u medjuvremenu je Mile razfgledap Darijev arsenal izgotovljenih oštrica
Darijev prekrasan kamin ....
Mile bradonja pod utiskom
Tako je prošao lega dernek kod dide u Karancu ... zahvaljujem kolegama koji su se zaista potrudili da nam je bilo ugodno ... HVALA Dida Mario Darac Mile ....
Ljep pozdrav,
Max
Kad smo došli do dide ( oko jedan kako smo i predvidili ) več nas je čekao kotliš sa dogovorenim paprikašem ... odličan Dida - hrana ti je mrak a ja sam taj koji ima nešto iskustva 135 kila iskustva ...
Dida, Darac i ja ...
Didi je sve pomogao pripremiti Darac ... moj izabrani vodič i pratitelj po Baranjskim putevima i omiljeni knajfmejker
Mile je kao i Dario moj omiljeni knife-maker ... bez njega ovaj put nije išlo
Kasnije smo popili par pivica i založili vatricu - upalio sam ja sa firesteelom iako ga se ne vidi u mojim ručicama
Dok sam ja i Dida čavrljali i ložili vatricu za peku - Mile Igor i Darac su bili aktivni u pripremanju idučeg obroka ... gulili su sastoj za peku i izrezali, začinili te pacali meso ...
Kako prostoru priliči imali smo i sastojke koje ne mogu zaboraviti
Reakcija Dide kao odgovor na moje susrete sa domačom ljutom ...
Dida ko i svaki vjerni dida svojoj dici uhvatio se štorija koje je pričao dok smo čekali peku da se ispeče ...
Ima ljepo imanje koje je počeo sređivati i priprema se za nuditi seoski turizam kao dodatnu djelatnost ( radi kao medicinac u bolnici ) ...
Drži i tri konja od kojih jedan je kako sam skužio dok sam mu krao vodu ( ima slavinu u ambaru) pitom a druga dva nisu za približavanje
Konačno se nakupilo dovoljno žgaravice pa smo stavili peke na mjesto i ložili te čavrljali dalje ....
Prisutni su se brojno počeli vremenom večati - stigla su dva marija ( didin sin Mario i kolega Mario) i čerkica dide - tako da smo bili na brojnom stanju od 8 ljudi ...
Polako se spuštao mrak ... i na oči ...
Pridružila nam se i žabica ...
Didin pas Đuro - penzionisani policijski pas za otkrivanje droge koji je dobio kod dide doživotni prostor i društvo ...
Stavili smo i gljive - malo pred kraj peke ...
Evo peke servirane na stol ...
Kasnije smo se još malo družili i dogovorili kako čemo provesti naredni dan ... peke su nestale
Uz pivicu smo se dogovorili za aktivnosti drugi dan i polako otišli spavati ...
Ujutro su nas čekali za stolom prvo odlična kava i domača šljiva i malo kasnije je krenulo i sa kulenom kiselim vrhnjem i ostalim domačim delikatesama ... ima slika
Darac je svojim lovelessom iseckao i pripremio doručak ...
Čak je i kruh bio domač
Kasnije smo otišli na Dunav i ogledali si krajolik rijeke i neke od ljepih djelova oko nje ...
Jestive štorovke ...
Kasnije smo se vratili u Karanac gdje nam je Dida pripremio još jedan ukusan zalogaj na vatri poslije toga smo krenuli polako kuči puni novih osječaja i novih kila
Na kraju smo se pozdravili i zahvalili za gostoprimstvo te svi skupa otišli još na jedan drink kod Darija u obližnji Kozarac ... gdje nas je pogostio i gdje smo se rastali i vratili se nazad doma ... u medjuvremenu je Mile razfgledap Darijev arsenal izgotovljenih oštrica
Darijev prekrasan kamin ....
Mile bradonja pod utiskom
Tako je prošao lega dernek kod dide u Karancu ... zahvaljujem kolegama koji su se zaista potrudili da nam je bilo ugodno ... HVALA Dida Mario Darac Mile ....
Ljep pozdrav,
Max
Zadnja promjena: Mad Max; 18.09.12 15:58; ukupno mijenjano 1 put.
Mad Max- spikač
-
kako je to maks lijepo sročio, dobro da nisam ništa fotkao
bilo je to pravo survival okupljanje - mislim da ne bih preživio još jedan dan u takvim uvjetima.
sredio bi me srčani
fala dida, bilo je odlično!!
maks je jedino zaboravio spomenuti udruženu vježbu sudionika iz slovenije i hrvatske protiv izrabljivača, kapitalista i ekonomsko-moralnih parazita svijeta;
bilo je to pravo survival okupljanje - mislim da ne bih preživio još jedan dan u takvim uvjetima.
sredio bi me srčani
fala dida, bilo je odlično!!
maks je jedino zaboravio spomenuti udruženu vježbu sudionika iz slovenije i hrvatske protiv izrabljivača, kapitalista i ekonomsko-moralnih parazita svijeta;
redbeard rum- spikač
-
Broj postova : 848
Godine : 40
Datum registracije : 06.12.2009
Pssst Mile ... odaješ naše tajne
Dario u elementu ...
Dario u elementu ...
Mad Max- spikač
-
Lijepo druženje....njam, njam....
flecktarn- lingua
-
..eto, kažu pametni da jedna slika govori više od tisuću riječi...ali ja moram rič-dvi...
..nakon ,za mene, teškog ljeta dogodi se susret opuštanja, upoznavanja....jednostavno dobrog druženja( što većini ljudi fali)..
..hvala prijatelji..
..poseban osvrt:...Mile...Darac..u vrijeme kuknjave i opće izgubljenosti, biti u društvu dva mlada čovjeka koji toliko vole, poštuju, guštaju u svom poslu je nadahnuće..
..želim vam puno zdravlja i dobrog posla....i da uvijek uživate u svojim radovima( to ,na kraju, i spadne i najveća dobit)..
..Igore, Max..
..
..nakon ,za mene, teškog ljeta dogodi se susret opuštanja, upoznavanja....jednostavno dobrog druženja( što većini ljudi fali)..
..hvala prijatelji..
..poseban osvrt:...Mile...Darac..u vrijeme kuknjave i opće izgubljenosti, biti u društvu dva mlada čovjeka koji toliko vole, poštuju, guštaju u svom poslu je nadahnuće..
..želim vam puno zdravlja i dobrog posla....i da uvijek uživate u svojim radovima( to ,na kraju, i spadne i najveća dobit)..
..Igore, Max..
..
didapatak- lingua
-
Evo da i ja napisem koju...
Veliko HVALA Didi sto nas je ugostio, sto je imao zivaca, zelje i volje sve to izdurati do kraja, pobrinuti se za dobru domacinsku i ugodnu atmosferu.
Veliko HVALA Maxu i Igoru koji su cak iz Kopra potegnuli i dosli u nasu malu Baranju i to vec 2. puta ! (ma da je Max ovdje vec i domorodac hhahahaha ) i ucinili dernek pravim dernekom
Hvala Miletu sto je dosao s njima, samo mi nije jasno kako je ponio samo VIC-a Aloxa hahahahahahahaha
Bila mi je cast upoznati tog velikog covjeka i jos veceg majstora !
Nadam se da ce biti jos druzenja, na nekoj novoj (staroj) lokaciji
a sada idem na dijetu
Veliko HVALA Didi sto nas je ugostio, sto je imao zivaca, zelje i volje sve to izdurati do kraja, pobrinuti se za dobru domacinsku i ugodnu atmosferu.
Veliko HVALA Maxu i Igoru koji su cak iz Kopra potegnuli i dosli u nasu malu Baranju i to vec 2. puta ! (ma da je Max ovdje vec i domorodac hhahahaha ) i ucinili dernek pravim dernekom
Hvala Miletu sto je dosao s njima, samo mi nije jasno kako je ponio samo VIC-a Aloxa hahahahahahahaha
Bila mi je cast upoznati tog velikog covjeka i jos veceg majstora !
Nadam se da ce biti jos druzenja, na nekoj novoj (staroj) lokaciji
a sada idem na dijetu
Knife_maniac- mr.spika
-
Broj postova : 1193
Godine : 35
Datum registracije : 12.05.2009
sad sam ogladnio....
duke- mr.spika
-
Broj postova : 1239
Godine : 39
Datum registracije : 04.04.2012
...zapjevala ševa pa i mi stariji i osjetljivijih leđa možemo van, he,he...došlo vrijeme za proljetni lega dernek...17,18 i 19 05. 2013...
..ovaj put na novoj lokaciji..vidjevši oduševljenje dragih prijatelja moćnim Dunavom ovaj susret organiziramo na mjestu susreta velikih rijeka..na ušću Drave i Dunava..kod Žileta
..program..otvoren za sve prijedloge..za sad..
..petak okupljanje, uređivanje logorske prostorije, upoznavanje sudionika, riblji meni..
..subota..izlet u Kopački rit..čamcima..
..nedjelja..sređivanje utisaka,opreme i log. prostorije i razlaz..
..org. ekipa..Žile,Knajf i malo ja..
..posebno se radujem demonstraciji radova ove dvojice meštara...a.još ako dođe Mile sa svojima..ludilo..
..molim ideje,želje,epp i pozdrave..
..
didapatak- lingua
-
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: GALERIJA DRUŽENJA
Stranica 4 / 5.