FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Per testera ad astra - Page 4 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Per testera ad astra - Page 4 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Per testera ad astra - Page 4 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Per testera ad astra - Page 4 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Per testera ad astra - Page 4 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Per testera ad astra - Page 4 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Per testera ad astra - Page 4 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Per testera ad astra - Page 4 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Per testera ad astra - Page 4 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Per testera ad astra - Page 4 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Per testera ad astra - Page 4 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Per testera ad astra - Page 4 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Per testera ad astra - Page 4 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Per testera ad astra - Page 4 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Per testera ad astra - Page 4 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Per testera ad astra - Page 4 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Per testera ad astra - Page 4 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Per testera ad astra - Page 4 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Per testera ad astra - Page 4 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Per testera ad astra - Page 4 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Per testera ad astra - Page 4 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Per testera ad astra - Page 4 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Per testera ad astra - Page 4 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Per testera ad astra - Page 4 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Per testera ad astra - Page 4 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Per testera ad astra - Page 4 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Per testera ad astra - Page 4 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Per testera ad astra - Page 4 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Per testera ad astra - Page 4 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Per testera ad astra - Page 4 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Per testera ad astra

+24
Drvo
didapatak
Vilcambu
Medo Gradela
lololorenzo
Drobny
Knife_maniac
glock
Ikarus
zlatko1
Strider
Mraz
puls
urbana_gorila
shpaga
NAVIGATOR
Migach
PJER
goxxon
maxina
cutlass
Fratt
yasko
ivo
28 posters

Stranica 4 / 14. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down

Per testera ad astra - Page 4 Empty Re: Per testera ad astra

Postaj by Fratt 05.03.12 10:23

cutlass je napisao/la:fratt - neki su za rad ovakav ili onakav, bitno je da se ukljucimo u akcije SVI, ili cim VISE nas..
a ne da smo svi glasni od doma sa kompa , a kad treba dodu 4 forumasa..
to isto nije bas za pohvalu, salu na stranu..

Slažem se sa tobom profesore.

Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Broj postova : 4003
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 05.03.12 10:34

Vidim da vam je bilo super! Kapa dolje svima koji su se odazvali i pomogli u ovoj akciji.

Čim vidim da je Cutlass u ruci imao nešto osim biča a Navi nije uspoređivao GB sa motornim pilom siguran sam da će smak svijeta ipak biti otkazan za neku drugu priliku, da imaju vremena ponoviti ovu nevjerovatnu situaciju Per testera ad astra - Page 4 350615 Per testera ad astra - Page 4 350615

A slike sa klopom neću ni komentirati... dok su neki gladovali drugi su jeli kao kraljevi.

Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 05.03.12 11:45

Dobro jutro (ustao sam ja u 6, kao i svako jutro, ali tek sad počeh pisati), dragi moji forumaši !
Makar su kolege prisutni na Radionici ,manje-više sve opisali, pače i fotodokumentarno (hvala Navigatoru i Katlesu) te duhovito zabilježili, evo i od mene par riječi.
Meni je biilo je naprosto divno ! Prije svega zbog samopotvrde mojeg dosta čvrstog stava da dobrih ljudi ima, nisu izumrli (kao što mnogi u svojoj sebičnosti žele misliti), jedino se treba malo potruditi da bi se došlo do njihova srca. Počašćen sam ukoliko su kroz Radionicu, njeni sudionici i svi vi koji ovo virtualno pratite, prepoznali moju osnovnu zamisao, a ona bi bila otprilike nazvana "Podarimo jedni drugima osmjeh". Sretan sam ako sam sudionike pravim naslovom prevario. Sretan sam jer su se ljudi vrijedno radeći bez prestanka smijali. Sretan sam zbog tog što cijeli dan nitko nikome nije uputio ni mrk pogled, a kamoli ružnu riječ, zbog toga što su se svi uzajamno bodrili i pazili jedni na druge, nastojeći biti ugodni, a ne neugodni. Zamislite, vi nevjerni Tome i dežurni pesimisti i mizantropi, bilo nas je iz Bosne, Slavonije, Like, Zagorja, Prigorja i Dalmacije, nitko nikome nije smetao, naprotiv, meni se u mojem pjesničkom zanosu činilo da se svi vole. Sretan sam što me Yasko u jednom trenu spontano nazvao "stričekom Ivom", sretan sam što dostojanstveno starim okružen takvom mladošću. Sretan sam jer sam samu sebi potvrdio da Navigator nije nikakav fancy šminker, nego čovjek koji je vrlo vrijedno radio, jako vješto baratajući svojim alatom, a to, vjerujte mi, znam prepoznati. Sretan sam što je virtuozni najfmejker Katles uistinu podmetnuo grbaču, a onda i ispekao roštilj. Sretan sam što je nakon trećeg tanjura utvrdio da je moj juneći gulaš, s bobom, mljevenim vrganjima i Karmelinim noklicama, premalo šarf. Ponosan sam što imam takve prijatelje kao što su Shpaga i Mario "d motorka" Franović, što ću, ako mi dozvole i ostalim sudionicima Radionice postati prijateljem, što su stara prijateljstva učvršćena, a nova i lijepa možda ovim susretom začeta, što su nas pokojni pretci, a možda i sam Stvoritelj odozgor gledali, zadovoljno se smješkajući i misleći :"Samo tako, djeco naša, eto kako se ljudi druže i pomažu !"
Tomislave, koliko nas je bilo ? Malo, ali prije svega zbog ovog gore navedenog, žao mi je što više ljudi nije moglo podijeliti sreću sa mnom.
Koliko smo posla napravili ? Za mene puno, jako puno, opet u smislu prije spomenutog. Nije posal zec, pa da će uteć'.
Koliko je tko radio ? Koliko je mogao i htio, nisam mjerio, bio sam opijen milinom, svakako najmanje ja, onoliko koliko je moja trula kralježnica dozvolila, izmučena padovima s trešnje i s konja, izgnjiljena vlagom u rovu, bolna zbog protruzije diskusa...
Malo sam istovremeno i sjetan, žao mi je da neki dragi ljudi, za koje sam se osobno (Puls, Ikarus) ili virtualno (Fret, Pjer...) uvjerio da su od riječi, zbog bolesti i obaveza nisu bili s nama, ali sam osjećao oko sebe njihov duh, čak i duha iz boce puštenog ( Per testera ad astra - Page 4 304316 Fret).
Kratak osvrt na post kolege Freta. Ova je etapa Radionice (doduše, u tajnosti, zar drukčije treba biti, malo sam skeptičan prema humanitarnostima iza kojih se potpisujem ?) itekako
imala i humanitarni karakter. Naime, sva ona drva, kao i drva s posjeda desnog susjeda Marka Žica(hvala ti Marko, makar ovo ne čitaš), narezana na metrice i uredno složena, a bit će ih još, idu mojem dragom prijatelju Mariju "d motorki" Franoviću kojeg volim ko brata, čovjeku velika srca, a sticajem tragičnih ratnih okolnosti, teška života. Bez brige, Mario ne čita ovaj forum.
Tako da, kolega Fret, budem li živ i zdrav, te nedaj Bože spriječen, tu sam, što god da ste naumili, jedino nemam novaca.
Svima vam, dragi moji hvala, po godinama starosti ću, hvala Mario, hvala Shpaga (bez tebe bi u svakom smislu ovo bilo teže izvesti), hvala Katles, hvala Navigatore, hvala Goxxone i Yasko, te hvala svima koji su ovo prekrasno druženje popratili, na ovaj ili onaj način. Kad bude u planu ponovo kakav obimniji zahvat, javno ću vas pozvati, a do tada ostajte mi zdravi i veseli, Shpaga i ja smo gore svaki vikend (često i u tjednu, Buba, Maza i Garfild hoće piti i jesti), pa ako vas petkom teške misli pritisnu ili nemate pametnija posla, javite se, uvijek ste dobrodošli.
Vaš šjor Ivo Dujić
ivo
ivo
guru
guru

Male
Broj postova : 3335
Godine : 61
Datum registracije : 05.10.2011

[Vrh] Go down

Postaj by urbana_gorila 05.03.12 12:21

Krasno rečeno.
Sad mi je još više žao što nisam mogao sudjelovati, ali neka, ima u Boga dana i u cara dukata...
urbana_gorila
urbana_gorila
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1505
Godine : 41
Datum registracije : 09.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 05.03.12 12:46

što se tiče gulaš utakmice cutlass vs. goxxon - 4:1
čovjek je jednostavni prvak u obaranju tanjura gulaša Per testera ad astra - Page 4 747986
goxxon
goxxon
guru
guru

Male
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 05.03.12 12:54

Ivo svaka cast.. hvala Vama, velik ste covjek!

@goxxon - hahahaha i to sam zabio auto gol, hahahaha
cutlass
cutlass
guru
guru

Male
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 05.03.12 13:00

Mraz je napisao/la:
A slike sa klopom neću ni komentirati... dok su neki gladovali drugi su jeli kao kraljevi.

@bravo Mrazo, tocno sam se prepoznao u ovih par rijeci...

eto vidite kako covjek vidi sto je na stvari , zna tko je gladovao i bivao izrabljivan..
hvala jos jednom Mraz! Per testera ad astra - Page 4 478256 Per testera ad astra - Page 4 478256
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Strider 05.03.12 13:39

Radna akcija? Aha, Cutlass širi prosperitet i na terenu radi make-shift radionicu noževa? A što, Kineze je potrošio? Ili ide nova generacija? Per testera ad astra - Page 4 478256

Željno iščekujem alatke.
Strider
Strider
honoris
honoris

Male
Broj postova : 2611
Godine : 31
Datum registracije : 18.06.2009

[Vrh] Go down

Postaj by shpaga 05.03.12 14:34

ivo je napisao/la:Dobro jutro (ustao sam ja u 6, kao i svako jutro, ali tek sad počeh pisati), dragi moji forumaši !
Makar su kolege prisutni na Radionici ,manje-više sve opisali, pače i fotodokumentarno (hvala Navigatoru i Katlesu) te duhovito zabilježili, evo i od mene par riječi.
Meni je biilo je naprosto divno ! Prije svega zbog samopotvrde mojeg dosta čvrstog stava da dobrih ljudi ima, nisu izumrli (kao što mnogi u svojoj sebičnosti žele misliti), jedino se treba malo potruditi da bi se došlo do njihova srca. Počašćen sam ukoliko su kroz Radionicu, njeni sudionici i svi vi koji ovo virtualno pratite, prepoznali moju osnovnu zamisao, a ona bi bila otprilike nazvana "Podarimo jedni drugima osmjeh". Sretan sam ako sam sudionike pravim naslovom prevario. Sretan sam jer su se ljudi vrijedno radeći bez prestanka smijali. Sretan sam zbog tog što cijeli dan nitko nikome nije uputio ni mrk pogled, a kamoli ružnu riječ, zbog toga što su se svi uzajamno bodrili i pazili jedni na druge, nastojeći biti ugodni, a ne neugodni. Zamislite, vi nevjerni Tome i dežurni pesimisti i mizantropi, bilo nas je iz Bosne, Slavonije, Like, Zagorja, Prigorja i Dalmacije, nitko nikome nije smetao, naprotiv, meni se u mojem pjesničkom zanosu činilo da se svi vole. Sretan sam što me Yasko u jednom trenu spontano nazvao "stričekom Ivom", sretan sam što dostojanstveno starim okružen takvom mladošću. Sretan sam jer sam samu sebi potvrdio da Navigator nije nikakav fancy šminker, nego čovjek koji je vrlo vrijedno radio, jako vješto baratajući svojim alatom, a to, vjerujte mi, znam prepoznati. Sretan sam što je virtuozni najfmejker Katles uistinu podmetnuo grbaču, a onda i ispekao roštilj. Sretan sam što je nakon trećeg tanjura utvrdio da je moj juneći gulaš, s bobom, mljevenim vrganjima i Karmelinim noklicama, premalo šarf. Ponosan sam što imam takve prijatelje kao što su Shpaga i Mario "d motorka" Franović, što ću, ako mi dozvole i ostalim sudionicima Radionice postati prijateljem, što su stara prijateljstva učvršćena, a nova i lijepa možda ovim susretom začeta, što su nas pokojni pretci, a možda i sam Stvoritelj odozgor gledali, zadovoljno se smješkajući i misleći :"Samo tako, djeco naša, eto kako se ljudi druže i pomažu !"
Tomislave, koliko nas je bilo ? Malo, ali prije svega zbog ovog gore navedenog, žao mi je što više ljudi nije moglo podijeliti sreću sa mnom.
Koliko smo posla napravili ? Za mene puno, jako puno, opet u smislu prije spomenutog. Nije posal zec, pa da će uteć'.
Koliko je tko radio ? Koliko je mogao i htio, nisam mjerio, bio sam opijen milinom, svakako najmanje ja, onoliko koliko je moja trula kralježnica dozvolila, izmučena padovima s trešnje i s konja, izgnjiljena vlagom u rovu, bolna zbog protruzije diskusa...
Malo sam istovremeno i sjetan, žao mi je da neki dragi ljudi, za koje sam se osobno (Puls, Ikarus) ili virtualno (Fret, Pjer...) uvjerio da su od riječi, zbog bolesti i obaveza nisu bili s nama, ali sam osjećao oko sebe njihov duh, čak i duha iz boce puštenog ( Per testera ad astra - Page 4 304316 Fret).
Kratak osvrt na post kolege Freta. Ova je etapa Radionice (doduše, u tajnosti, zar drukčije treba biti, malo sam skeptičan prema humanitarnostima iza kojih se potpisujem ?) itekako
imala i humanitarni karakter. Naime, sva ona drva, kao i drva s posjeda desnog susjeda Marka Žica(hvala ti Marko, makar ovo ne čitaš), narezana na metrice i uredno složena, a bit će ih još, idu mojem dragom prijatelju Mariju "d motorki" Franoviću kojeg volim ko brata, čovjeku velika srca, a sticajem tragičnih ratnih okolnosti, teška života. Bez brige, Mario ne čita ovaj forum.
Tako da, kolega Fret, budem li živ i zdrav, te nedaj Bože spriječen, tu sam, što god da ste naumili, jedino nemam novaca.
Svima vam, dragi moji hvala, po godinama starosti ću, hvala Mario, hvala Shpaga (bez tebe bi u svakom smislu ovo bilo teže izvesti), hvala Katles, hvala Navigatore, hvala Goxxone i Yasko, te hvala svima koji su ovo prekrasno druženje popratili, na ovaj ili onaj način. Kad bude u planu ponovo kakav obimniji zahvat, javno ću vas pozvati, a do tada ostajte mi zdravi i veseli, Shpaga i ja smo gore svaki vikend (često i u tjednu, Buba, Maza i Garfild hoće piti i jesti), pa ako vas petkom teške misli pritisnu ili nemate pametnija posla, javite se, uvijek ste dobrodošli.
Vaš šjor Ivo Dujić
Bravo Ivo! Računaj i dalje s nama!
shpaga
shpaga
bomber
bomber

Male
Broj postova : 176
Godine : 59
Datum registracije : 19.01.2012

[Vrh] Go down

Postaj by yasko 05.03.12 17:31

STRICEK IVO...hvala na ljepim rjecima pohvale.... Per testera ad astra - Page 4 393492
yasko
yasko
mr.spika
mr.spika

Male
Broj postova : 1318
Godine : 34
Datum registracije : 24.05.2011

[Vrh] Go down

Postaj by puls 05.03.12 18:26

ganut sam do suza....al stvarno... Per testera ad astra - Page 4 166116

pripremih se za kritičan osvrt prožet humornim elementima ali ovo me uzelo...
Kolega Ivo,vaš post je maestralan,izrazito korektan prema svima(možda i previše),dirljiv,toliko topal da ne nalazim riječi bojeći se narušiti atmosferu...;
vaša čuvena smisao za pisanu i izgovorenu riječ ovdje je došla do punog izražaja;
bojim se da ni sam ne bih bolje... Per testera ad astra - Page 4 69343
Djelo svakako zaslužuje nagradu u kategoriji kratke proze
Per testera ad astra - Page 4 906151
Samu akciju,gastrokrčidbu kako je ja zovem,Radionicu po vašem(sviđa mi se) moguće je komentirati samo u superlativima....
Od početka je bila osuđena na uspjeh,pa i više od toga...
Od ideje,humano-humanitarnog karaktera do realizacije,sve odiše pozitivom.
Velike su zasluge nadahnutog nam domaćina ali i dobrih mu starih i novih prijatelja,cijenjenih forumaša,ljudi velikog srca...
Na svakoj fotografiji vide se ozarena lica(tu prednjači kolega Katles-uzrok bi mogao biti u onom gulašu),istinska dobrota i zadovoljstvo,ljudi koji nesebično pomažu i uživaju u tome...
Smatram vas na neki način privilegiranim jer ste u tome sudjelovali,ali neka-zaslužili ste biti dio toga-primili ste dozu Ivine pozitive,bojim se da ste se i zarazili! Per testera ad astra - Page 4 990630
puls
puls
guru
guru

Male
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 05.03.12 19:45

Nekako sam predosjećao da ova akcija nije napravljena iz nekog koristoljublja samog pokretača,kad sam mislio na neku humanitarku vidio sam nas forumaše kako pomažemo nekom manje sretnom.
U tome me preduhitrio kolega Ivo,ima sam dobar špurijus od prvog dana kad je ovaj gospon stigao na forum.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by yasko 05.03.12 19:52

stvarno ivo je bio pravi domacin i svakako ako ce trebat pomoc dolaim makar ne jeli i nepili i samo radili Per testera ad astra - Page 4 368870
yasko
yasko
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 06.03.12 9:32

Ljudi, molim vas, ne pretjerujte (makar sam ja svjetski prvak u pretjerivanju). Nisam ja nikakav velik čovjek, običan sam mali sivi činovnik, sa svim svojim strahovima i brojnim manama, s nešto malo veselja, topline i djetinjeg u sebi, koji nikako da se ugase, pače, kako starim sve jače griju. Pa nek gore, kad već hoće !
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by zlatko1 07.03.12 18:29

Nista lepse i mom srcu ugodnije nisam skorije video.Nalepsi po meni nacin druzenja koji su ljudi poceli vec da zaboravljaju.Ovde kod mene kada se pomene akcija sa radom svakom padne svasta napamet osim onog pravog,a to je druzenje,priroda,igranje.I zato je ovo melem i za oci a i za srce.Samo mi je za jedno zao.Sto nisam blizi.
Bravo prijatelju!!!
zlatko1
zlatko1
spikač
spikač

Male
Broj postova : 827
Godine : 43
Datum registracije : 28.10.2010

[Vrh] Go down

Postaj by shpaga 09.03.12 10:50

Akcija "per testera ad astra" se nastavlja u svim oblicima. Trajat će ko kubanska revolucija = nikad neće prestati!
shpaga
shpaga
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by cutlass 09.03.12 10:58

ajde super, bas se veselim gulasu.. ovaj i radu , naravno Per testera ad astra - Page 4 80159
cutlass
cutlass
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 09.03.12 11:47

@ U tom smislu Shpaga već danima piše govor gargantuovskih razmjera, Castro je njegov alter-ego !

@ Denisek, za slijedeći put sam kao marendu zamislio neki brujetić. Ili frigane inćune, ipak je za težake plava riba Per testera ad astra - Page 4 469245 . Gulaš je već isfuran
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 09.03.12 12:29

dok ne bude koliba tamo, nema prestanka. hoću vidit jaganjca božjeg na ražnju Per testera ad astra - Page 4 747986
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 09.03.12 12:38

ja bi to sve posekel da bude ko na mjesecu
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by urbana_gorila 09.03.12 12:39

I, kad je iduća akcija?
urbana_gorila
urbana_gorila
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by shpaga 09.03.12 17:32

Iz izvora bliskih Ivinom departmentu saznajem da se sutra u malo manjem opsegu akcija nastavlja! vopi i novi su već gore! kruh i mineralna stižeju. Od težaka kolko ja znam ; Ivo, Shpaga, Goxxon, Mario kom idu drijeve i tko još?????
shpaga
shpaga
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 09.03.12 17:34

evo i službeno potvrđujem.
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by urbana_gorila 09.03.12 17:37

Neki čoporativni polazak iz Zg-a?
urbana_gorila
urbana_gorila
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by shpaga 09.03.12 17:38

goxxon je napisao/la:evo i službeno potvrđujem.
Bravo majstore! U predahu biatka prozborit ćemo koju o dosegnutim vrhuncima našijeh planina!!!
shpaga
shpaga
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by puls 09.03.12 17:40

NAVIGATOR je napisao/la:

od gužvare i šikare osta ovo

Per testera ad astra - Page 4 IMG_9579Small

vidim da ste pripremili pozornicu za recitacije,vjerujem da je tu negdje i najveći panj(tzv Gazda) za govornika

NAVIGATOR je napisao/la:
ovako je bilo kada smo došli

Per testera ad astra - Page 4 IMG_9585Small

a ovako kada smo završili s poslom

Per testera ad astra - Page 4 IMG_9586Small

uvijek se rado vraćam na ovu temu...

još jednom moram se zadiviti,od mandžurijske prašume napraviste tratinu iz Telletubbisa
puls
puls
guru
guru

Male
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010

[Vrh] Go down

Postaj by goxxon 09.03.12 17:42

@Shpaga: naravno. nadam se i kojoj litrici gemištacije Per testera ad astra - Page 4 747986
@Gorila: mislim da je najbolje da sačekaš da se gazda Ivo službeno oglasi
goxxon
goxxon
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ivo 09.03.12 18:12

Evo me, oglašavam se, mimo navike, od doma. Kod kuće imam bijesnu zvjerku koja ne da ni blizu tastaturi. Shpaga mi javio da se nešto kuha na forumu, pa ovako; sutra je opet (kao i skoro svake subote ubuduće) malo čeprkanja, ovaj put više po Shpaginu gruntu nego po mojem. Improviziramo na brzinu (nisam očekivao tako brz ponovni interes, pa se nisam na vrijeme logistički pripremio). Dakle, gro namirnica za roštilj je nabavljena, trči se po meso za marendu žlicom, napoj manje-više pod kontrolom. Za sad, koliko sam razumio, idu Goxxon, Gorila (valjda, ovaj put), Mario "d motorka", Shpaga i ja. Ostali također pozvani i dobrodošli. Javljajte se mobitelom, sms-om, ili ovdje (a ja ću virnut koliko prijespomenuto derle dozvoli).
Ako nas bude više od očekivanog broja, lako skoknem do mesara Cerovskog, koji je gore u blizini.
Oprostite na površnom stilu, naglavce se bacam u organizaciju.
Ivo
p.s. promjena utoliko što ću sutra kuhat na licu mjesta, pa je par ionako slabašnih ruku manje
ivo
ivo
guru
guru

Male

[Vrh] Go down

Postaj by yasko 09.03.12 18:29

trebali ste prije javit...jbga ne stignem nikako sad
yasko
yasko
mr.spika
mr.spika

Male

[Vrh] Go down

Postaj by NAVIGATOR 09.03.12 18:31

ekipo ja sam na moru iduća dva dana tak da se zacajhnam za neki drugi puta!
dobar vam tek i nadam se bute i koju granu odrezali.
NAVIGATOR
NAVIGATOR
master
master

Male
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010

[Vrh] Go down

Postaj by shpaga 09.03.12 19:17

Mala replikica; i dalje se "čeprka" po Ivinom gruntu, a malo ili koliko se stigne po Shpaginom! Kod Shpage su potrebni samo piromani za preostale hrpe granja! Meni je logistički nikakav napor pomoći Ivi, ne zbog lakoće u nabavi, vengo iz velikog životnog iskustva; - naime puno puta sam ljude zvao na krčidbene akcije, međutim odazivali bi se uglavnom na kotliće, peke i ražnjeve. Stoga mi je velika radost bila vidjeti
4 forumovca koji su se odazvali njegovu pozivu prošle subote. Klopa i cuga su u svemu najmanji problem. Pače , već su osigurani.
shpaga
shpaga
bomber
bomber

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content