Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Disciplinska komisija
+20
Mladen
nordfjord
neko69
PJER
pinco
Login
Koaksijalac
urbana_gorila
Ikarus
mariobab
Target
NAVIGATOR
Mraz
Igsy
hankok
Fratt
markonvs
goran.h
Migach
cutlass
24 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Disciplinska komisija
Mislin da je neugodnost i sram dan posli bija sasvin dovoljan, nema onoga kome nije dikod pobiglo pa popija malo više, i ujutro umra od srama kad je odvrtija film unazat...., Vidi se da je iz obraćanja poviše urbana_gorila savjestan momak, i za one koji ga neznaju, a kamoli za vas koji ste tu bili i poznaju ga dovoljno, pijanstvo je pijanstvo hebiga, tribalo je sve ostat u krugu vas tamo, nije lipo da se širu takve priće, i svi zajedno su tribali sanirat šta se dogodilo, zašto svi, pa ako se mogu dilit lipe stvari na druženjima red je da se kolegi pomogne, njemu je dovoljna kazna bila saznanje kasnije. A o pravilima tokom druženja svakako dobra i potribna stvar.
pinco- tipko
- Broj postova : 50
Datum registracije : 11.06.2010
Svi mi u biti jako dobro znamo kakve su norme ponašanja i pravila pa čemu onda pisati ekstra pravila. A manje više svatko ima nekakav takav trenutak u životu kojim se ne ponosi a sada da li je to bilo na ljetovanju, svatovima, dočeku Nove godine sporedna je stvar.Možemo o tome do beskonačnosti ali ja mislim da je ovdje prije mene već sve rečeno i napisano te da se prebacimo na bitnije stvari
PJER- mr.spika
-
Broj postova : 1838
Godine : 55
Datum registracije : 12.02.2011
@pinco - Od riječi do riječi se apsolutno slažem sa tobom.
Loše stvari se pamte dugo, dugo i jako teško ih je "isprati" dobrim djelima naknadno.
Priče oko vatre najčešće idu:
Sječate li se "onog" koji je "spalio grm"..., a rijetko se nakon toga netko nadoveže... i nakon toga posadio šumu
Loše stvari se pamte dugo, dugo i jako teško ih je "isprati" dobrim djelima naknadno.
Priče oko vatre najčešće idu:
Sječate li se "onog" koji je "spalio grm"..., a rijetko se nakon toga netko nadoveže... i nakon toga posadio šumu
Nebi se štel previše miješati ali znate kako se kaže posle jeba nema kajanja.Dok sam objašnjaval Aniti u vrijeme organiziranja prvog susreta na Vudelji kakvo govno je noja (a možda je ova bilo oktanski malo pojaćana) svi ste me otfikarili.Nije za svakog sve bez obzira po volji i želji istog ili po pedigreju koji ga možda prati.Nikakve disciplinske komisije i milicajske unutarnje kontrole nam netrebaju niti će nam trebati.Zna se da bi to pojedinci htijeli po principu Alija te kudi Alija te sudi.To će dovesti do sranja i problema kojeg niste trebali ovak prezentirati VEČ STE TO MOGLI SAMI MEĐU SOBOM KOJI STE BILI TADA TAMO RIJEŠITI.A da je neki problem nastal moglo se vidjeti iz jednog posta kad je bil report sa partya.Ako ja ikad budem imal priliku išta organizirati a nadam se da ču takva sitnica minorna ili ne nebi mene ni prisutne previše mućila,i na sili ima veće a dobra i pametna riječ i paklena vrata zatvara.Ja sam stari dragovoljac Hos-a i dok sam opterećen bilo kojim opijatom a u društvu sam istomišljenika ili pijevam da mi pucaju glasnice ili ako me previše preuzme pa poćmem biti težak drugima maknem se i odem u svoj duševni mir.Dali je taj puta tamo bila toliko razlićita ekipa da se niste mogli nikako uskladiti i okrenuti loše u dobro raspoloženje.Još nam samo treba da o nama poćnu i drugi pisati kritike.DA SE MENE PITA JA BI OVU TEMU ZATVORIL!A ostalo riješite preko PP.
nordfjord- lingua
-
Broj postova : 261
Godine : 57
Datum registracije : 28.06.2011
Da napišem nekoliko rečenica na ovu zanimljivu temu ...
Migach se vjerojatno sjeća dok smo razgovarali ..što je bila uvjek aktualna tema u sjeni ..
ponesen dobrim odazivom prijatelja u dobroj namjeri prekršio je jednu jako važnu stvar u organizaciji ...da se odmah nadovežem i na drugu ..ne da kritiziram previše ..ako nešto krene krivo odmah se treba intervenirati na licu mjesta ..prijateljski ukazati na grešku ..srećom ovo je najmanje što se može dogoditi u takvim situacijama ..jer sam svjedok puno gorih ..
a bilo ih je i na susretima na dravi ...samo što su bili na vrijeme riješeni ..
Na prvom susretu na vudelju ..znaju neki ljudi sa foruma ( panonsky , dravman ..) da se također upravo zbog alkohola zbivala malo ozbiljnija stvar ..ali je prisebnošču i pravovremeno
riješeno ..tak da netreba neka posebna disciplinska komisija i neka ekstra pravila ..ako nekoga ponese treba pravovremeno otkriti i angažirati se da se stvar riješi za dobrobit svih ljudi ..samo da napomenem makar je u pitanju i najbolji prijatelj..jer oko nas se dešavaju grozne stvari izazvane i uzrokovane sa previše popijenog alkohola ..
svakome se to može desiti ..zato treba uvijek neko odglumiti anđela čuvara , prvo radi sebe , prijatelja i ostalih sudionika ...shvačate ..svi dolazimo u dobroj namjeri tako se moramo i razići ..da bi napredovali i drugi put se sa još večom željom našli ..
prva stvar koju pamtim je ipak fratova veprovina ..majstore kad če opet .. =)
Migach se vjerojatno sjeća dok smo razgovarali ..što je bila uvjek aktualna tema u sjeni ..
ponesen dobrim odazivom prijatelja u dobroj namjeri prekršio je jednu jako važnu stvar u organizaciji ...da se odmah nadovežem i na drugu ..ne da kritiziram previše ..ako nešto krene krivo odmah se treba intervenirati na licu mjesta ..prijateljski ukazati na grešku ..srećom ovo je najmanje što se može dogoditi u takvim situacijama ..jer sam svjedok puno gorih ..
a bilo ih je i na susretima na dravi ...samo što su bili na vrijeme riješeni ..
Na prvom susretu na vudelju ..znaju neki ljudi sa foruma ( panonsky , dravman ..) da se također upravo zbog alkohola zbivala malo ozbiljnija stvar ..ali je prisebnošču i pravovremeno
riješeno ..tak da netreba neka posebna disciplinska komisija i neka ekstra pravila ..ako nekoga ponese treba pravovremeno otkriti i angažirati se da se stvar riješi za dobrobit svih ljudi ..samo da napomenem makar je u pitanju i najbolji prijatelj..jer oko nas se dešavaju grozne stvari izazvane i uzrokovane sa previše popijenog alkohola ..
svakome se to može desiti ..zato treba uvijek neko odglumiti anđela čuvara , prvo radi sebe , prijatelja i ostalih sudionika ...shvačate ..svi dolazimo u dobroj namjeri tako se moramo i razići ..da bi napredovali i drugi put se sa još večom željom našli ..
prva stvar koju pamtim je ipak fratova veprovina ..majstore kad če opet .. =)
Mladen- honoris
-
Broj postova : 2442
Godine : 56
Datum registracije : 15.02.2009
Hvala Vuče,bilo mi je uistinu zadovoljstvo!
Nema više veprovine za gulaš ali ne budite žalosni,ostatak je u simbiozi sa jelenjim mesom i upravo se dimi...bit će mesnih poslastica za podijeliti sa vama,bez brige.
Nema više veprovine za gulaš ali ne budite žalosni,ostatak je u simbiozi sa jelenjim mesom i upravo se dimi...bit će mesnih poslastica za podijeliti sa vama,bez brige.
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
ajme mogu ja sad priznati nakon par mjeseci.meni to meso puno velikih kostiju..ja to ne bih više jela..za ženu koja je donedavno bila vegetarijanka prejako mi je
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009
Urbana_gorilo,
ne treba se frustrirati zato što ti se to dogodilo.
Onaj koji nikad nije napravio glupost neka se prvi baci kamenom na tebe.
Uvik triba izvući pouku - čuvaj se ubuduće i svako dobro.
Franco G- spikač
-
Broj postova : 750
Godine : 78
Datum registracije : 29.08.2009
Franco G je napisao/la:Urbana_gorilo,
Lijepo napisano, ljudi dosta o tome kaj je bilo..osim o veprovini..o njoj možemo uvijek ajmo sad gledat za ubuduće, molim VAS =) Hvala
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
tako je , pozdravljam ovu Francovu poruku...
i kao sto sam vec nebrojeno puta rekao - ovdje se ne proziva nikog niti ne osuduje..
zelja mi je bila da nekako ovom temom doprinesem kvalitetnijem druzenju za ubuduce ..
Gorila je sve rekao svojom porukom i pokazao je isprikom Migachu da je covjek na mjestu...
svakome se moze desiti da pogrijesi i to nije za osudivanje, bitno je PONAVLJAM, da ova tema ima nekog ucinka za BUDUCA druzenja i susrete...
posto vidim da ima raznih komentara , ako nekome smeta moze se tema i izbrisati, vjerojatno smo ju dovoljno komentirali i valjda nesto naucili...
lijepi pozdrav svima i jos jednom moje isprika forumasu URBANA GORILA ako sam mu napravio neke neugodnosti, nikakvu namjeru nisam imao!
:bog:
i kao sto sam vec nebrojeno puta rekao - ovdje se ne proziva nikog niti ne osuduje..
zelja mi je bila da nekako ovom temom doprinesem kvalitetnijem druzenju za ubuduce ..
Gorila je sve rekao svojom porukom i pokazao je isprikom Migachu da je covjek na mjestu...
svakome se moze desiti da pogrijesi i to nije za osudivanje, bitno je PONAVLJAM, da ova tema ima nekog ucinka za BUDUCA druzenja i susrete...
posto vidim da ima raznih komentara , ako nekome smeta moze se tema i izbrisati, vjerojatno smo ju dovoljno komentirali i valjda nesto naucili...
lijepi pozdrav svima i jos jednom moje isprika forumasu URBANA GORILA ako sam mu napravio neke neugodnosti, nikakvu namjeru nisam imao!
:bog:
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011
ovoj temi nije mjesto da se raspravlja javno,i nekog blati.toliko frke oko malo pijanstva pa sta da je klupu rezucka nije ubija covika
Zadnja promjena: ante5555; 12.01.12 23:21; ukupno mijenjano 1 put.
ante5555- spikač
-
Broj postova : 654
Godine : 43
Datum registracije : 31.10.2011
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Stranica 2 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: LJUBITELJI PRIRODE I PUSTOLOVINE :: DRUŽENJA, PREDAVANJA, PUSTOLOVINE...
Stranica 2 / 2.