Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
6.-7.1. Druženje Lepoglava
+13
Target
Ris
Login
Fratt
urbana_gorila
Marko
Mraz
Šimun
cutlass
NAVIGATOR
yasko
Mije
Migach
17 posters
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
6.-7.1. Druženje Lepoglava
Evo, da ljudi ne čekaju i da vide nešto fotki s druženja u Lepoglavi koje se odvilo ovaj petak i subotu i na koje se odazvalo dobar dio aktivnih članova foruma i mojih kolega.
Prvo moram napisati da sam ugodno iznenađen odazivom ljudi (makar znam da su samo zbog klipića došli) i time im zahvaljujem na istom.
Pa počnimo. Makar je plan bio da se samo na jedan dan družimo, 100% ekipe s foruma je došlo u petak, te tako ovo druženje pretvorilo u dvodnevno.
Ja sam sa svojim kolegama krenuo oko 12 h u petak, te smo pri dolasku odma maznuli pol kile banana. hehe
Kao i pravi bushcrafteri i mi smo "naručili" specijalnu dostavu parketa da si popločimo pod u kampu, ali na kraju odlučili ipak spaliti sve. Hvala PJER na ovom divnom kupu parketa.
Dok smo čekali ekipu da dođe, malo smo se primili posla, prvi je inače došao Panonsky i odma se latio posla, trebalo je polako spremiti drva.
Parket je odličan za potpalu, ako ko ima prilike koristiti ga, samo naprijed, boljeg nema =)
I tako se ekipa polako počela skupljati , stigli MRAZ, TARGET , CUTLASS, KAN, URBAN GORILA , IKARUS.
Krenula velika radna akcija pod kodnim nazivom : " Nađi suho drvo" .. I da, ova slika je jedna od rijetkih gdje Cutlass nije u svojoj kovačnici ( u kojoj rade i mali kinezi, napokon je priznal ) nego u prirodi i da radi nešto =)
Citiram ga : " Slikaj me sad da neke delam, kaj nebu poslije ispalo da samo jedem".
Momak je LEGENDA ! =)
Jedno od prenočišta, napravljeno od više šatorskih krila, sa drvenom konstrukcijom, a podloga je debeo sloj lišća i iglica.
Jedna reklamna, ali i da se zna ko smo i od kud smo =) hehe
Hvala Cutlass na majci, ako se previše ne stisne, bude mi i pasala.
"A JE TO" Tim polako počinje sa izradom svojih apartmana.
Cutlass provjerava da li će moći spavati zajedno..hm...
PANONSKY se isto primio posla oko skloništa.
Pošto se na forumu u zadnje vrijeme vuče tema o sebenzi odlučili smo ju isprobati iz prve ruke , da vidimo što može podnijeti i kako se ponaša u prirodi, da li puno troši benzina i tak to..
Batoniranje "izvršeno" i pokazala se kao savršeni alat za to. I da, molim bez svađanja o njoj u ovoj temi. Hvala. Al uistinu, lepi je nožek. Samo se 2 dana vukla rasprava, čiji je bolji i savršeniji..od Navigatora ili od Cutlassa.. hm...
Malo ugođaja..
U večernjim satima su nas posjetili VUK, DRAVMAN i NIĐO, taman dok smo počeli s laganom pripremom večere, lepo sjedenje oko vatre i pričanje s najboljom ekipom koju sam upoznao.
Šta reči ? xD
Pošto je mrak pao i imali smo previše energije, a mjesec je svijetlio ko reflektor, krenuli smo u jednu malu šetnju Ivanščicom , na kojoj su neki došli na sasvim "suludne" ideje..hehe (Target i Gorila)
Koliko se dalo da uslikam, pogled na Lepoglavu noću.
Dok smo se mi šetali, u kampu se ipak radilo, dečki su pripremali drvo za ogrijev.
(ipak, jedan dobar način da se ugrije)
Ko dabrovi su cijepali =)
Tad nam se pridružio i NAVIGATOR koji se odma bacio na postavljanje šatora i odma zatim na pečenje kobasica =)
Večer je protekla u pričanju zanimljivih anegdota, naravno sebenza je bila jedna od glavnijih tema ovog druženja, malo smo se morali ugrijati s nojom, što se više ne preporuča , inače, dokazano je sad i znanstvenim pokusima da na pojedine ljude čudno utječe, tako da...
Ujutro oko 7h temperatura oko 1 stupanj, iz provjerenih izvora doznali da se kroz noć nije spuštala ispod -2, ali jak vjetar je bio prisutan i nije bilo pretjerano toplo.
Ekipa se lagano počela buditi i počli su se pripremati kulinarski specijaliteti u kojima u prednjačili Mraz i Gorila, koji su se fakat potrudili oko svojih jela.
Mraz je tako spremio rižu s mesom, a Gorila je napravio kajganu s kobasicama..svaka čast na trudu.
Jedna odlična stvarčica od Panonskog, home made alkoholno kuhalo.
Sad slijede lagano specijaliteti da se ljudi razbude =)
Ovo je bila prava prilika Cutlassu da isproba svoje noževe.
Kroz salamu prolazi ko da je nema =)
Lagano jutarnje prepričavanje događaja i razmišljanje o idućim susretima uz vatru.
Tad smo napravili nagradno izvlačenje u kojem je nagrada bila ovaj mali priručnik: Izviđač u prirodi , koju je osvojio kolega iz Lepoglave i nadam se da će se pridružiti forumu.
I tako smo došli na malo zabavniju temu. Navi je donio jedan zanimljiv komad svoje opreme, te smo s njima malo kratili vrijeme.
Nakon vježbe preciznosti stigla je poslastica ovog druženja, ako se ne varam zbog koje je i većina sudionika i došla, a riječ je o famoznim klipićima s jegerom. Komentare oko toga prepuštam vama koji ste ih probali. Meni su odlični =)
Hvala mojoj curi na trudu.
Tad smo odlučili da je vrijeme da pokažemo ono oko čega se najviše vrti ovaj forum i ono kaj najviše volimo, a to su rezni alati.
Prednjačili su naravno IKARUS I CUTLASS brojem uradaka, a odma iza njih je NAVIGATOR koji je svojim Thorom i sebenzom baš upotpunio ovu divnu fotku.
Noževi su da se samo stane i bulji i slini..hehe
Mislim da mi za sljedeće druženje bude trebala još jedna klupa ako ih bude =)
Najvrjedniji noževi na susretu.
Onda smo za kraj još malo upotpunili ovo druženje sa improviziranim načinima paljenja vatre. Mraz je pokazao kako upaliti pomoću bow drilla i vjerujte ljudi, nije jednostavno kak se čini..treba puno energije da se postigne, probao sam i još k tome treba prakse za to.
A ja sam pokušao upaliti pomoću pougljenjene tkanine, ali nisam uspio složiti dost suho "gnijezdo" te nisam uspio, ali je bilo vrijedno probati.
Mrazov EDC.
I da stavim još jednu fotku noža, koji mi baš zgodan, ali premali za moju ruku.
I za kraj slika svih prisutnih. Dečki, stvarno Vam od srca hvala kaj ste došli, totalno ste me iznenadili voljom da dođete dan prije. Super je bilo i srdačno se nadam sljedećem susretu. A i kak je Fratt rekel u onoj drugoj temi, Lepoglava postaje dobro odredište. Nadam se da bude još toga, ali na više dana i s dobrim programom ( i naravno s malo noje ).
Evo, tolko od mene, nisam puno pisao, slike dosta toga govore.
I samo jedna stvar, dogovor od gore, da svi koji će slagati reportažu da samo naprave u nastavku ove teme da se ne otvara sad brdo tema, nego da bude ova jedna fiksna.
Gornji red s lijeva na desno : WINTERWOLF, CUTLASS, IKARUS, URBAN GORILA, DRAVMAN, TARGET, KAN, PANONSKY
Donji red s lijeva na desno : MIGACH, PERO, NAVIGATOR, PJER, DADO.GAVRAN, MRAZ
Prvo moram napisati da sam ugodno iznenađen odazivom ljudi (makar znam da su samo zbog klipića došli) i time im zahvaljujem na istom.
Pa počnimo. Makar je plan bio da se samo na jedan dan družimo, 100% ekipe s foruma je došlo u petak, te tako ovo druženje pretvorilo u dvodnevno.
Ja sam sa svojim kolegama krenuo oko 12 h u petak, te smo pri dolasku odma maznuli pol kile banana. hehe
Kao i pravi bushcrafteri i mi smo "naručili" specijalnu dostavu parketa da si popločimo pod u kampu, ali na kraju odlučili ipak spaliti sve. Hvala PJER na ovom divnom kupu parketa.
Dok smo čekali ekipu da dođe, malo smo se primili posla, prvi je inače došao Panonsky i odma se latio posla, trebalo je polako spremiti drva.
Parket je odličan za potpalu, ako ko ima prilike koristiti ga, samo naprijed, boljeg nema =)
I tako se ekipa polako počela skupljati , stigli MRAZ, TARGET , CUTLASS, KAN, URBAN GORILA , IKARUS.
Krenula velika radna akcija pod kodnim nazivom : " Nađi suho drvo" .. I da, ova slika je jedna od rijetkih gdje Cutlass nije u svojoj kovačnici ( u kojoj rade i mali kinezi, napokon je priznal ) nego u prirodi i da radi nešto =)
Citiram ga : " Slikaj me sad da neke delam, kaj nebu poslije ispalo da samo jedem".
Momak je LEGENDA ! =)
Jedno od prenočišta, napravljeno od više šatorskih krila, sa drvenom konstrukcijom, a podloga je debeo sloj lišća i iglica.
Jedna reklamna, ali i da se zna ko smo i od kud smo =) hehe
Hvala Cutlass na majci, ako se previše ne stisne, bude mi i pasala.
"A JE TO" Tim polako počinje sa izradom svojih apartmana.
Cutlass provjerava da li će moći spavati zajedno..hm...
PANONSKY se isto primio posla oko skloništa.
Pošto se na forumu u zadnje vrijeme vuče tema o sebenzi odlučili smo ju isprobati iz prve ruke , da vidimo što može podnijeti i kako se ponaša u prirodi, da li puno troši benzina i tak to..
Batoniranje "izvršeno" i pokazala se kao savršeni alat za to. I da, molim bez svađanja o njoj u ovoj temi. Hvala. Al uistinu, lepi je nožek. Samo se 2 dana vukla rasprava, čiji je bolji i savršeniji..od Navigatora ili od Cutlassa.. hm...
Malo ugođaja..
U večernjim satima su nas posjetili VUK, DRAVMAN i NIĐO, taman dok smo počeli s laganom pripremom večere, lepo sjedenje oko vatre i pričanje s najboljom ekipom koju sam upoznao.
Šta reči ? xD
Pošto je mrak pao i imali smo previše energije, a mjesec je svijetlio ko reflektor, krenuli smo u jednu malu šetnju Ivanščicom , na kojoj su neki došli na sasvim "suludne" ideje..hehe (Target i Gorila)
Koliko se dalo da uslikam, pogled na Lepoglavu noću.
Dok smo se mi šetali, u kampu se ipak radilo, dečki su pripremali drvo za ogrijev.
(ipak, jedan dobar način da se ugrije)
Ko dabrovi su cijepali =)
Tad nam se pridružio i NAVIGATOR koji se odma bacio na postavljanje šatora i odma zatim na pečenje kobasica =)
Večer je protekla u pričanju zanimljivih anegdota, naravno sebenza je bila jedna od glavnijih tema ovog druženja, malo smo se morali ugrijati s nojom, što se više ne preporuča , inače, dokazano je sad i znanstvenim pokusima da na pojedine ljude čudno utječe, tako da...
Ujutro oko 7h temperatura oko 1 stupanj, iz provjerenih izvora doznali da se kroz noć nije spuštala ispod -2, ali jak vjetar je bio prisutan i nije bilo pretjerano toplo.
Ekipa se lagano počela buditi i počli su se pripremati kulinarski specijaliteti u kojima u prednjačili Mraz i Gorila, koji su se fakat potrudili oko svojih jela.
Mraz je tako spremio rižu s mesom, a Gorila je napravio kajganu s kobasicama..svaka čast na trudu.
Jedna odlična stvarčica od Panonskog, home made alkoholno kuhalo.
Sad slijede lagano specijaliteti da se ljudi razbude =)
Ovo je bila prava prilika Cutlassu da isproba svoje noževe.
Kroz salamu prolazi ko da je nema =)
Lagano jutarnje prepričavanje događaja i razmišljanje o idućim susretima uz vatru.
Tad smo napravili nagradno izvlačenje u kojem je nagrada bila ovaj mali priručnik: Izviđač u prirodi , koju je osvojio kolega iz Lepoglave i nadam se da će se pridružiti forumu.
I tako smo došli na malo zabavniju temu. Navi je donio jedan zanimljiv komad svoje opreme, te smo s njima malo kratili vrijeme.
Nakon vježbe preciznosti stigla je poslastica ovog druženja, ako se ne varam zbog koje je i većina sudionika i došla, a riječ je o famoznim klipićima s jegerom. Komentare oko toga prepuštam vama koji ste ih probali. Meni su odlični =)
Hvala mojoj curi na trudu.
Tad smo odlučili da je vrijeme da pokažemo ono oko čega se najviše vrti ovaj forum i ono kaj najviše volimo, a to su rezni alati.
Prednjačili su naravno IKARUS I CUTLASS brojem uradaka, a odma iza njih je NAVIGATOR koji je svojim Thorom i sebenzom baš upotpunio ovu divnu fotku.
Noževi su da se samo stane i bulji i slini..hehe
Mislim da mi za sljedeće druženje bude trebala još jedna klupa ako ih bude =)
Najvrjedniji noževi na susretu.
Onda smo za kraj još malo upotpunili ovo druženje sa improviziranim načinima paljenja vatre. Mraz je pokazao kako upaliti pomoću bow drilla i vjerujte ljudi, nije jednostavno kak se čini..treba puno energije da se postigne, probao sam i još k tome treba prakse za to.
A ja sam pokušao upaliti pomoću pougljenjene tkanine, ali nisam uspio složiti dost suho "gnijezdo" te nisam uspio, ali je bilo vrijedno probati.
Mrazov EDC.
I da stavim još jednu fotku noža, koji mi baš zgodan, ali premali za moju ruku.
I za kraj slika svih prisutnih. Dečki, stvarno Vam od srca hvala kaj ste došli, totalno ste me iznenadili voljom da dođete dan prije. Super je bilo i srdačno se nadam sljedećem susretu. A i kak je Fratt rekel u onoj drugoj temi, Lepoglava postaje dobro odredište. Nadam se da bude još toga, ali na više dana i s dobrim programom ( i naravno s malo noje ).
Evo, tolko od mene, nisam puno pisao, slike dosta toga govore.
I samo jedna stvar, dogovor od gore, da svi koji će slagati reportažu da samo naprave u nastavku ove teme da se ne otvara sad brdo tema, nego da bude ova jedna fiksna.
Gornji red s lijeva na desno : WINTERWOLF, CUTLASS, IKARUS, URBAN GORILA, DRAVMAN, TARGET, KAN, PANONSKY
Donji red s lijeva na desno : MIGACH, PERO, NAVIGATOR, PJER, DADO.GAVRAN, MRAZ
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
Re: 6.-7.1. Druženje Lepoglava
Svaka cast, nema se sta reci..pogledao sam temu u jednom dahu!!
Mije- spikač
-
Broj postova : 694
Godine : 33
Datum registracije : 30.09.2011
svi mi koji nismo bili smo ljubomorni..ali zato iduci put cemo valjda moc doc..impresivna kolekcija nozeva sto se i ocekivalo.....
cutlas svaka cast na sebenzinom testu...xD
koji je ono noz cija je drska zamotana zelenim parakordom??
cutlas svaka cast na sebenzinom testu...xD
koji je ono noz cija je drska zamotana zelenim parakordom??
yasko- mr.spika
-
Broj postova : 1318
Datum registracije : 24.05.2011
je tak je bile!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
ovo je jedna od lepsih grupnih fotografija koje sam ja vidio i bio akter
stvarno krasna fotka..
svaka cast onome (onoj) ko ju je slikao i ispeko klipice... :bog:
sutra cu ja staviti nekoliko svojih fotki... pojedinacno od svakog aktera(nek se ne ljute oni koje nisam "uhvatio") ovog divnog (prekratkog) druzenja... :bog:
stvarno krasna fotka..
svaka cast onome (onoj) ko ju je slikao i ispeko klipice... :bog:
sutra cu ja staviti nekoliko svojih fotki... pojedinacno od svakog aktera(nek se ne ljute oni koje nisam "uhvatio") ovog divnog (prekratkog) druzenja... :bog:
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011
@yasko, to je od cutlassa nož..to ti on nek odgovori dok bu opet čital.
@cutlass, kaj ja morem kaj je tvoj fotić najsavršeniji ..nemrem si tu pomoći..hehe..čekamo fotke..nek ujutro kinezi rade, a ti slike uplodaj =)
@cutlass, kaj ja morem kaj je tvoj fotić najsavršeniji ..nemrem si tu pomoći..hehe..čekamo fotke..nek ujutro kinezi rade, a ti slike uplodaj =)
Migach- ADMIN
-
fotografkina i kuharica klipića je bila super, hvala i na jednome i drugome, fotka je stvarno dobra a klipići odlični i mojoj kćeri i suprugi su bili jako ukusni, podjelile su onaj koji sam ponio.
cutlass jedva čekam fotke!
cutlass jedva čekam fotke!
NAVIGATOR- master
-
Migach je napisao/la:@yasko, to je od cutlassa nož..to ti on nek odgovori dok bu opet čital.
hahhahahahaahah, migach pa to je tvoja fotk?!! tbe jos drzi noja
yasko- to je moj noz za bacanje, na njemu sam trenirao gravure, kao sto se vidi..
to je jedan od prvh nozeva koje sam napravio... nije ni kaljen, posto je za bacanje i bolje, jer je materijal izuzetno zilav a 44hrc itekako dovoljna za tu funkciju... a sad
navi- sutra ih stavljam.. danas sam se vec nasmirglao i strgao jedan noz, frisko zakaljen...
pozz
cutlass- guru
-
cutlass je napisao/la:
navi- sutra ih stavljam.. danas sam se vec nasmirglao i strgao jedan noz, frisko zakaljen...
pozz
Pa ova koju si ti stavio sad je slikana s tvojeg fotića ne? xD
I da.. koga još drži noja? xD kad trgaš noževe..hehe
Migach- ADMIN
-
NAVIGATOR- master
-
ne, sad sam pogledo u onoj temi, to je s gorilinog fotica,,,
samo sam si ju sejval.. a za moj najsavrseniji fotic znam, pa sve mi je takvo...
navi kaj se ti smijes, naci cu ja tvoju fotku di grindas kobasu
samo sam si ju sejval.. a za moj najsavrseniji fotic znam, pa sve mi je takvo...
navi kaj se ti smijes, naci cu ja tvoju fotku di grindas kobasu
cutlass- guru
-
Super!
@Mraz,jel ono u tebe feniksica ili si prešao na olight?
@Mraz,jel ono u tebe feniksica ili si prešao na olight?
Šimun- guru
-
Broj postova : 2747
Godine : 29
Datum registracije : 26.06.2010
Hahaha zadnja fotka... valjda sam upravo saznao da nema više noje, nekak sam ozbiljan
@Rus: Fenix za pasom, Fenix u torbici, Fenix u torbi, Fenix u džepu, Olight na glavi, Fenix zakopan pored vatre... nikad nije previše
@Rus: Fenix za pasom, Fenix u torbici, Fenix u torbi, Fenix u džepu, Olight na glavi, Fenix zakopan pored vatre... nikad nije previše
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
vidiš jedini ja na ovoj zadnjoj fotki držim lepoglavski klipić s jegerom u ruci
NAVIGATOR- master
-
izgleda da se isplatilo doc samo radi klipica... jel ponio cutlas svojim kinezima po jedan bar...xD
yasko- mr.spika
-
Nije, ali je dobio na poklon novi bič jer se stari već raspao od lupanja po leđima jadnih kineza
Mraz- master
-
je, čuo sam da lepoglavska koža na biču najviše peče!
NAVIGATOR- master
-
haha,,sad ceproizvodnja krenut..danas ilisutra ce osvanut novi uradci.....svee u svemu decki vidi se bilo vam je odlicno...steta sto nisam mogo doc...
yasko- mr.spika
-
NAVIGATOR je napisao/la:vidiš jedini ja na ovoj zadnjoj fotki držim lepoglavski klipić s jegerom u ruci
Pa kad ih ti najviše hvališ, pa ono, to si namjerno imal u ruci da se sad drugi zapitaju pa kaj je to za klipiće? hehe
@ yasko, onda dođeš drugi put =)
Migach- ADMIN
-
Izgleda da ste se lijepo družili, opet cestitam Bojanu na organizaciji i svemu, napravil budeš nekaj od Lepoglave po tom pitanju imam dojam, svaka cast.
Jedina zamjerka, alkohol... jednostavno ne, i to svima zamjeram, vec je bilo problema na forumu zbog toga. Izuzev toga, samo naprijed ekipa, super ste, nožeki ko u priči.
Jedina zamjerka, alkohol... jednostavno ne, i to svima zamjeram, vec je bilo problema na forumu zbog toga. Izuzev toga, samo naprijed ekipa, super ste, nožeki ko u priči.
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Datum registracije : 03.08.2009
Marko je napisao/la:Izgleda da ste se lijepo družili, opet cestitam Bojanu na organizaciji i svemu, napravil budeš nekaj od Lepoglave po tom pitanju imam dojam, svaka cast.
Hvala Marko, bude nekaj s vremenom.
Inače, nije se tak puno alkohola konzumiralo u Lepoglavi, kaj ljudi sad ne budu mislili da smo se gore svi opijali do besvijesti. Naprotiv, na broj ljudi i koliko se popilo, to je zanemarivo . Samo neke radnje su dovele do nekih misli ali nečemo o tome =)
Inače, tu se u potpunosti slažem s tobom, uvjerio sam se iz prve ruke da alkohol u nekim većim količinama nije dobar u prirodi. Nadam se da ubuduće ljudi neće gledati toliko na to koliko će se popiti , nego da će ipak druženje biti na prvom mjestu, naravno, nisam da se sad zabrani alkohol i takvi exstremi, nego ono..samo lagano da je , a ne pretjerivanja =)
Ali sve u svemu, Marko ima pravo.
Migach- ADMIN
-
Ma dajte pobogu, to je interna zezancija za Noju... nit se puno popilo niti se radilo neke gluposti.
Mraz- master
-
dajte definiciju noje molim...ili ako netko ima sastav da znam sta gostima ponudit kad dodju xD
mraz malo me podsjecas na nekoga ali nemogu se sjetit.....
aha da sjetio sam se
mraz malo me podsjecas na nekoga ali nemogu se sjetit.....
aha da sjetio sam se
yasko- mr.spika
-
urbana_gorila- mr.spika
-
Broj postova : 1505
Godine : 41
Datum registracije : 09.02.2010
Nebi se mješal uglavnom, samo velim kaj ja mislim oko toga i kaj znam(u krajnjem slucaju, nisam sudjelovao u organizaciji ni u druženju pa nit nemam pravo na ovo kaj pišem, tak da nemojte zamjeriti). Bitno da je vama bilo dobro, još jednom pohvale svima i cestitke na uspješno održanom druženju, nek bude toga cim više :migg:
Marko- guru
-
Broj postova : 2015
Datum registracije : 03.08.2009
Cutlass, di su fotke??? xD
Nemoj sad kineze bičevati nek stavi svoje fotke..idemo =) hehe
Nemoj sad kineze bičevati nek stavi svoje fotke..idemo =) hehe
Migach- ADMIN
-
Polako,prvo bič a onda riža...
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
Super si složio reportažu Migach i svaka ti čast na organizaciji svega! Drago mi je da ste se dobro proveli. Neznam samo jel nije popračeno fotkama ili ovaj puta nije bilo baš nekakvih prezentacija i radionica osim ovoga na kraju sa bowdrillom.. ovakva okupljanja su puna ljudi sa dosta znanja oko tematike foruma, pa bi svakako trebalo jedan dio susreta popratiti sa nekakvim radionicama vjezbama i prezentacijama, makar i ponavljati vec neke stvari. Sorry kazem nisam bio pa mozda sam krivo stekao dojam da je toga manjkalo jer nije sve na slikama...
Login- mr.spika
-
Broj postova : 1136
Datum registracije : 17.07.2010
lepo lepo cutlass...samo nastavi..nadam se da si se super proveo i baš se veselim tvojim reportažama =) hehe
a i nakon dugoo dugoo vremena tvoje nekaj , a da nije o noževima
čekam drugi dan..hehe
a i nakon dugoo dugoo vremena tvoje nekaj , a da nije o noževima
čekam drugi dan..hehe
Migach- ADMIN
-
Super napisano Cutlass...jedino me malo zbunjuju Navijeve suncane naocale usred noci, mora da je bila jaka mjesecina...
Mije- spikač
-
Broj postova : 694
Godine : 33
Datum registracije : 30.09.2011
Stranica 1 / 2. • 1, 2
FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE :: FOTO I VIDEO GALERIJE :: MOJA FOTO I VIDEO REPORTAŽA
Stranica 1 / 2.