Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Boker nozevi
+19
Mornar
Marduk
Igsy
NAVIGATOR
scout
marinko
Target
hankok
puls
Šimun
Mraz
Mije
Strider
Migach
sttomost
Stribog
cutlass
Fratt
crtica -
23 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Boker nozevi
ljudi stavite vashe nozeve na temu....molim vas....
crtica -- zelembara
- Broj postova : 24
Datum registracije : 18.12.2011
ima podforum u kojem forumaši predstavljaju svoje oštrice, ovo je sad tema o boker noževima
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
hankok je napisao/la:miho se klonira
nije miho! @crtica- to je pravedni raketni jež a kamuflira se tako da pise kratke tekstove
marinko- lingua
-
Broj postova : 252
Godine : 42
Datum registracije : 29.01.2011
target aj stavi svoj noz ako imas...molim te....i vi svi ostali stavite ako imate....hocu videti vashe
crtica -- zelembara
-
Broj postova : 24
Godine : 30
@crtica-,
ništa zlonamjerno ,ali otvorena tema je '' Boker noževi '' .Ovdje Ti mogu odgovoriti oni koji
koriste/nekoriste/posjeduju/posjedovali su / -Boker noževe , i/ili imaju određena saznanja o istim .
Ostali ,uglavnom imaju podforumima i temama obrađene osvrte i mišljenja .
Galerija je jako široka pa i nije problem pogledati s čim /kojim /kakvim noževima se kolege služe .
ništa zlonamjerno ,ali otvorena tema je '' Boker noževi '' .Ovdje Ti mogu odgovoriti oni koji
koriste/nekoriste/posjeduju/posjedovali su / -Boker noževe , i/ili imaju određena saznanja o istim .
Ostali ,uglavnom imaju podforumima i temama obrađene osvrte i mišljenja .
Galerija je jako široka pa i nije problem pogledati s čim /kojim /kakvim noževima se kolege služe .
scout- lingua
-
Broj postova : 480
Godine : 59
Datum registracije : 28.09.2010
bolje ikakav nož nego nikakav, pogledaj na netu službene bokerove stranice, to je dovoljno da se uvjeriš da ne rade ovakav identičan model. osobno mislim da imaš fejk s DX-a. nije ni to kraj svijeta u negativnom smislu ima i dobrih fejkova no ti si baš izabrao onaj koji je najneprimjereniji zadacima koje navodiš.
ima tu na forumu podosta iskusnih ljudi koji dosta koriste svoje noževe, mnogi od njih su ti se i u ovoj temi javili, pročitaj malo njihovih tema o noževima i uvjeravam te da će ti idući odabir noža biti "DRASTIČNO" drukčiji. nekako mi se čini apstraktno da ovaj primjerak doživi 5 godina pogotovo ako je i batonirao, možda jedino ako ga spremiš u vitrinu.
nije ovo napad na tebe ni kritika tvog odabira jer mi je jasno da si friški u ovim temama ali daj si truda pošto vidim da te takve stvari interesiraju, prošvrljaj malo forumom, ima tu dosta toga pametnog napisano i uštedjet će ti brdo love kod idućih kupnji. bolje je učiti na tuđim greškama nego na svojima, i to je jedan od razloga zašto ovaj forum postoji.
ima tu na forumu podosta iskusnih ljudi koji dosta koriste svoje noževe, mnogi od njih su ti se i u ovoj temi javili, pročitaj malo njihovih tema o noževima i uvjeravam te da će ti idući odabir noža biti "DRASTIČNO" drukčiji. nekako mi se čini apstraktno da ovaj primjerak doživi 5 godina pogotovo ako je i batonirao, možda jedino ako ga spremiš u vitrinu.
nije ovo napad na tebe ni kritika tvog odabira jer mi je jasno da si friški u ovim temama ali daj si truda pošto vidim da te takve stvari interesiraju, prošvrljaj malo forumom, ima tu dosta toga pametnog napisano i uštedjet će ti brdo love kod idućih kupnji. bolje je učiti na tuđim greškama nego na svojima, i to je jedan od razloga zašto ovaj forum postoji.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Godine : 49
Datum registracije : 05.04.2010
crtica - je napisao/la:target aj stavi svoj noz ako imas...
ako imaš-dobaaaar
puls- guru
-
Broj postova : 2791
Godine : 46
Datum registracije : 05.03.2010
scout...jel moram ponavljati stavi svoj ,,Boker'' noz ako imas boker noz...ako nemas boker noz onda nemoj nista ni stavljati....ljudi ljudi stavite svoje ,,Boker'' Nozeve,ako imate boker noz,lepo vam pishe na temi ,,Boker nozevi''' i ocigledno je da morate stavljati vashe boker nozeve...
crtica -- zelembara
-
Broj postova : 24
Godine : 30
Ali ja nemam Boker nož!!
Fratt- MODERATOR
-
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010
@crtica -,
ne nemam boker nož ,puno Ti hvala što si me ''prosvijetlio'' i pojasnio što trebam ''stavljati'' ,očito ništa.
Želim Ti puno uspjeha u poredbi Tvog primjerka s ostalim forumskim ''Boker''ima .
ne nemam boker nož ,puno Ti hvala što si me ''prosvijetlio'' i pojasnio što trebam ''stavljati'' ,očito ništa.
Želim Ti puno uspjeha u poredbi Tvog primjerka s ostalim forumskim ''Boker''ima .
scout- lingua
-
Broj postova : 480
Godine : 59
Datum registracije : 28.09.2010
Ludi Rus je napisao/la:crtica - je napisao/la:Fratt jesam ja mozda rekao da je posekao 5 hektara...vi ljudi kupujete nozeve samo zbog lepote i zabave sa njim.....volio bih videti vase nozeve...ja sam ovaj kupio i necu kupovati narednih 5 godina...molim vas postavite vase
btw,to kaj si kupio je kopija..xD
AHAHAHA...
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
Datum registracije : 12.03.2010
otvorimo klub boker nožina
hankok- lingua
-
Broj postova : 452
Datum registracije : 12.12.2010
Može pitanje ili savjet.. Mislio sam pitati na temu 'kineske kopije' ali pošto se ardi o nožiću Bokera, piatnje je postavljeno ovdje. Namjeravam kupiti mali kiridashi (neck knife) ili u koju već svrhu spada. Rdi se o tome da je taj isti nož rađen u Germany dođe oko 60 ili 70dolara, a može se naći isti takav za 12 dolara. Vjerovatno je to kopija Boker plus i izrađuje se u kini. U čemu je kvaka? osim što kinezi rade jeftinije, da li je jeftinoća samo oko izvedbe ili se tu radi o boljem ili lošijem materijalu i oštrini ili nečemu trećemu..? pošto je nož u jednom komadu, zašto bi bio toliko loš od onog skupljeg (originala)?
Marduk- bomber
-
Broj postova : 149
Godine : 44
Datum registracije : 13.02.2011
prvo stavi koju sliku psa pa cemo pricat dalje =)
vjerovatno da je i celik neki drugi losiji sta ti znaci da ce se brze tupit,mozda zavrsna obrada losija... stavi link na jednog i drugog
uglavnom stavi sliku psa
vjerovatno da je i celik neki drugi losiji sta ti znaci da ce se brze tupit,mozda zavrsna obrada losija... stavi link na jednog i drugog
uglavnom stavi sliku psa
Mornar- lingua
-
Broj postova : 342
Godine : 39
Datum registracije : 02.10.2010
Mornar je napisao/la:prvo stavi koju sliku psa pa cemo pricat dalje =)
uglavnom stavi sliku psa
ako ima koja rubrika gdje su kućni ljubimci ću ju staviti.. u međuvremenu mogu staviti svoje slike, imam neke i gdje sam u maminim haljinama i našminkan
Marduk- bomber
-
Lošiji čelik i slabija TO, no i to više nije pravilo jer sve više "kineza" radi proizvode koji su po kvaliteti u rangu dvostruko (i više) skupljih renomiranih proizvođača kao što radi npr. SRM (Sanremu)
Mraz- master
-
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010
slazem se sa gore navedenim...boker je kung fu noz vecinom. i da se nac puno boljih nozeva za iste novce..jedino par original modela imaju koji bi mogli valjat ali tu je zato i veca cijena...
yasko- mr.spika
-
Broj postova : 1318
Godine : 34
Datum registracije : 24.05.2011
Da li se onda isplati kupiti takav nož za 100- injak kuna tu u hrv. ako vani dože 12 dolara? i kakav je to nož spyderco spot koji isto ima dvije različite cijene .. negdje je 90 dolar, a negdje 20-ak?
Marduk- bomber
-
gledaj sve tii ovisi oces li dat vise para i dobit kvalitetan noz ili ako ti nije bitna kvaliteta kupis najjeftinije sto mozes..te smijesne cijene su vecinom kung fu kopije..tako da...
yasko- mr.spika
-
Broj postova : 1318
Godine : 34
Datum registracije : 24.05.2011
yasko je napisao/la:gledaj sve tii ovisi oces li dat vise para i dobit kvalitetan noz ili ako ti nije bitna kvaliteta kupis najjeftinije sto mozes..te smijesne cijene su vecinom kung fu kopije..tako da...
dobro, daj mi molim te nekoliko neck knife-a (jer sam malo sad zapeo za njih) po tebi koji imaju nižu cijenu i relativno su dobri.. da se malo orijentiram jer sve što pogledam je ili 100 dolara ili 11
Marduk- bomber
-
prilikom kupnje bokerovih nozeva dobro pripazi jel ima jako puno kopija. najbolje ti je otic na www.boker.de/us i tamo izabrat noz koji hoces i dobro ga usporedit sa nozem koji kupujes. na ebayu uglavnom pod vecu cijenu ne prodaju kopije. ja osobno imam 2 orididi bokera, jednu kopiju i jedan sto sam kupio tastu za poklon =). ova kopija odlicno izgleda ali se je brzo raspala , a jedan trenutno nosim sa sobom (Boker Plus KAL74) i zadovoljan sam s njim. meni se osobno bokerovi nozevi svidaju i zadovoljan sam sa ovima sto sam do sad kupio, jos mi je zelja boker orca ali puno brate para
hussar0203- zelembara
-
Broj postova : 47
Godine : 36
Datum registracije : 12.01.2012
uh, orca je odlicna... dobar odabir... ja ga gleduckam vec par puta..
mislim , nis to ne znaci, ali eto, kazem...
ja lajkam..
mislim , nis to ne znaci, ali eto, kazem...
ja lajkam..
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Datum registracije : 16.04.2011
hussar0203 je napisao/la:prilikom kupnje bokerovih nozeva dobro pripazi jel ima jako puno kopija. najbolje ti je otic na www.boker.de/us i tamo izabrat noz koji hoces i dobro ga usporedit sa nozem koji kupujes. na ebayu uglavnom pod vecu cijenu ne prodaju kopije. ja osobno imam 2 orididi bokera, jednu kopiju i jedan sto sam kupio tastu za poklon =). ova kopija odlicno izgleda ali se je brzo raspala , a jedan trenutno nosim sa sobom (Boker Plus KAL74) i zadovoljan sam s njim. meni se osobno bokerovi nozevi svidaju i zadovoljan sam sa ovima sto sam do sad kupio, jos mi je zelja boker orca ali puno brate para
slušaj, ja sam naručio si si boker kiridashi, vjerovatno je kopija, mislim sigurno jer dođe oko 120-ak kuna.. inače originali je oko 90 dolara ili slično.. zanima me koliko je taj nož može biti lošiji ako je rađen recimo u kini, jer je nož u jednom komadu i dosat je malen.. pogledaj ga, znači nema preklop da bi se lako potrgo ili raspo
Marduk- bomber
-
marduk, neznam di si iscupo onog divljaka maloprije ali ovo je "moja" ORCA .. nju gledam..
http://www.bronzemoonoutdoors.com.au/online-shop/boker-orca-outdoor-gen-2
cutlass- guru
-
cutlass je napisao/la:marduk, neznam di si iscupo onog divljaka maloprije ali ovo je "moja" ORCA .. nju gledam..
u jbt.. ovaj je malo skuplji ,, ne znam kako sam naišo na tog divljaka hehee... nego daj nek mi netko odgovori na onaj post iznad. hvala
Marduk- bomber
-
kiridashi na sluzbenim stranicam kosta ovosno o modelu 140-190 dolara tako da je ovo tvoje sigurno kopija. original je raden u njemackoj od 440c celika (vecina njihovih nozeva je od tog celika) a ovaj tvoj je vjerovatno od nekog losijeg celika i sama zavrsna obrada je losija. posto nisi poslao sliku noza kojeg si kupio ne mogu usporedit sa originalom
a orca kosta 370 dolara
a orca kosta 370 dolara
hussar0203- zelembara
-
da u americi, u europi je skuplja, pa ipak je boker njemacki ??!! hahaha,
osim toga , ovo je II generacija, mada i I je ok, skoro ista , al ipak...
osim toga , ovo je II generacija, mada i I je ok, skoro ista , al ipak...
cutlass- guru
-
hussar0203 je napisao/la:kiridashi na sluzbenim stranicam kosta ovosno o modelu 140-190 dolara tako da je ovo tvoje sigurno kopija. original je raden u njemackoj od 440c celika (vecina njihovih nozeva je od tog celika) a ovaj tvoj je vjerovatno od nekog losijeg celika i sama zavrsna obrada je losija. posto nisi poslao sliku noza kojeg si kupio ne mogu usporedit sa originalom
a orca kosta 370 dolara
znam , vidio sam , skupa je ko pas.. a ovo je kiridashi koji sam uzeo.. isti je ko original samo je vjerovatno metal drugi i drugačija izvedba,, ali doista ne znam.. a pošto nemam novaca uzeo sam taj jer mi se sviđa kao neka vrsta neck nife-a. Evo pa vidi:
http://www.njuskalo.hr/ribolov/boker-takticki-noz-model-oglas-4221610
Marduk- bomber
-
trziste je preplavljeno raznoraznim divljacima , vise covjek nezna kaj da kupi kaj ne koliko su kopije dobre... (ne ulazim u kvalitetu)... bokera jako kopiraju i zato nisam nikad ni gledao ni jedan njihov noz.. al ova orca mi je zapela za oko jer je bila na testiranju kod Navy Seal-sa i jos nekuh ronilackih komančerosa...
cutlass- guru
-
je, i prva generacija je isto prekrasna. u ovome je vjerovatno Dietmar Pohl imao prste
hussar0203- zelembara
-
vidi njih. Oni se sprijateljili oko Orce, a mene i moja pitanja ko j..
Marduk- bomber
-
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.