FORUM PREŽIVLJAVANJA, BUSHCRAFTA, PUSTOLOVINE I PRIRODE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Latest topics
» Tradicionalni preklopni noževi
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty04.10.24 14:27 by Lawman

» Divlji kamp Drava 2024
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty31.08.24 7:16 by NAVIGATOR

» chris reeve sebenza folder
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty31.08.24 7:14 by NAVIGATOR

» 24 sata divljine
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty16.07.24 0:39 by Mladen

» Kožni strop
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty09.07.24 12:12 by oetzi

» Fallkniven noževi
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty28.06.24 12:22 by laredo

» Garmin GPSMAP 66S
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty22.04.24 11:59 by La vita e Bella

» Sretna 2024.godina
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty01.01.24 23:27 by Lawman

» ako nekome treba ideja za kuću..
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty18.12.23 9:19 by NecaPereca

» Ćao, ćao
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty14.12.23 10:00 by NecaPereca

» Nije bilo preživljavanje ali je bilo stresno :)
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty14.12.23 9:53 by Lawman

» Baterijske lampe
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty24.11.23 8:29 by neven

» Utsch & Gierse Tools / UG-Tools
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty23.11.23 19:08 by dux aeron

» Laser u survival kitu?
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty22.11.23 20:56 by dux aeron

» Dosta je bilo zajebancije, dogodine tko živ , tko mrtav...
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty21.11.23 12:20 by Lawman

» Stari novi hobi
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty25.10.23 22:29 by neven

» Gitara & planinarenje
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty24.09.23 11:48 by Strat04

» Izrada noza od turpije
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty21.09.23 22:04 by Hobi majstor

» sta je najvaznije za prezivljavanje?
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty20.09.23 11:34 by Strat04

» Mine na Papuku
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty20.09.23 11:32 by Strat04

» prsluk, torbica ili ranac?
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty20.09.23 11:10 by Strat04

» Prestavljanje
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty20.09.23 9:45 by neven

» P: Chris Reeve Small Sebenza MAGNACUT
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty30.08.23 9:03 by NAVIGATOR

» EDC- sitnice koje pojednostavljuju život
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty09.08.23 16:48 by NAVIGATOR

» Svega ima,ničeg nema.. [CHAT TEMA]
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty18.07.23 13:08 by Drvo

» Pozdrav svima
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty03.06.23 14:28 by Shaman95

» Nocna zima ljeti u Gorskom Kotaru
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty03.06.23 11:16 by DrAnte

» Koji nož kupiti?
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty29.05.23 15:41 by Lawman

» "patiranje"karbonskog čelika?
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty28.05.23 23:59 by ness

» SkeletoDon Alpha
Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty28.05.23 23:48 by ness

bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Forum Preživljavanja© Facebook Icon

Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu

+23
ag2307
Stribog
Nubilus
Fratt
ratomir6
ElPrezidente
xps
kengur32
Frenky
xabaras
Grubi
Ziga
zenomorf
DoomsdayST
st1700st
RubberDuck
Fallen
Guybrush
Migach
Login
Mraz
sgt bear
puls
27 posters

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty Re: Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu

Postaj by puls 21.03.12 16:50

DoomsdayST je napisao/la:Ima li ko iskustva sa ovim McKinley Beaver (recimo 35) ruksakom...?

http://www.mckinley.eu/products/beaver-3525_1090

Koliko je funkcionalan i kvalitetan...? Pitam jer mu je cijena prema katalogu trenutno 230 kn... Naravno, ako ga uopće ima za kupit...

=)

Ja ga imam već duže vrijeme...
Sad....nisam ga baš preopteretio pa ne mogu nešto reći o čvrstoći...
Čini se Ok kvaliteta za tu cijenu...
Dosta je velik,i sviđa mi se raspored s ova dva velika bočna džepa + jedan u kapi.
Onaj pojas oko struka je samo simboličan da ne lamata napunjen ruksak oko struka a mislim da nema neku nosivu funkciju...
Naramenice su dosta jake,leđa su solidno riješena s kanalima za zrak.

Meni se čini ok entry ruksak mada nemam iskustva sa skupljim ruksacima...

puls
guru
guru

Broj postova : 2791
Datum registracije : 05.03.2010

[Vrh] Go down

Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 Empty Re: Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu

Postaj by Grubi 21.03.12 23:25

Za 455 kuna ima jako dobar ruksak na sniženju
http://www.checkpointarmyshop.com/torbe/ruksaci/view/108

Trenutno je na sniženju, ja ga kupio danas i zaista je najbolje izrađen ruksak koji sam ikada vidio. Napravljen je od cordune pa ne propušta vodu i otporan je na grebanje i sl, tako da će mi zasigurno dugo trajati.

Meni se čini kvalitetniji od Highlandera 33 iz american shopa, ali nema bočne đepove što mu je jedini nedostatak. Mislim da im je ostao još jedan, druge treba naručiti i neznam dali će ti biti na akciji.

također ima 2 metalne šipke na leđima koje se mogu izvaditi, dok je u naramenice metal utkan i ne može se vaditi.

Imaju još 2 ruksaka na sniženju, ali im je kvaliteta dosta lošija ali su zbilja ogromni (60+ litara)
http://www.checkpointarmyshop.com/torbe/ruksaci/view/44

http://www.checkpointarmyshop.com/torbe/ruksaci/view/105 (ovog nema trenutačno)

Imaju i još 2 vrste sa vojnog viška od britanske vojske od 100 i 80 litara ali ih trenutačno nema pa treba nazvati lika koji vodi dućan i napravit predbilježbu ako ih namjerava nabaviti.

http://www.checkpointarmyshop.com/army-surplus/torbe/view/246

http://www.checkpointarmyshop.com/army-surplus/torbe/view/60
Grubi
Grubi
bebač
bebač

Male
Broj postova : 14
Godine : 34
Datum registracije : 14.03.2012

[Vrh] Go down

Postaj by xabaras 23.02.13 16:23

Vidim da ova tema nije aktivna već neko vrijeme, ali čini mi se da odgovara mom pitanju pa ću ipak poslati. Iako priznajem da nije vezano za survival, ali na drugim forumima nisam dobio odgovor pa se nadam boljoj sreći ovdje.

Trebao bi mi višenamjenski ruksak koji bi se prvenstveno koristio kao ručna prtljaga u low-cost zrakoplovima, maksimalnih dimenzija 55x40x20, uz što optimalnije iskorišten navedeni volumen.
Ruksak bi se koristio i za dnevne izlete, ponekad i kratka kampiranja, a cjenovni limit bi bio negdje oko 450kn. Ne treba mi vrhunska marka, pa bi pokušao malo uštedjeti ako bude moguće.

Pronašao sam nekoliko varijanti, ali niti jedna nije idealna, pa zato ovdje molim pomoć i savjet, na čemu bi bio jako zahvalan jer je umjereno hitna situacija (kupovina treba biti obavljena kroz 10 dana).

Highlander Forces 33 - Za sada prvi izbor, dobre "službene" recenzije ali malo spomena po forumima, nije Molle, djeluje previše mekano.

Snugpak Xocet 35 - Odličan ruksak, ali ipak preskup obzirom da ne iskorištava dozvoljene dimenzije.

McKinley Black Burn 35 - Jako dobrih dimenzija, McKinley navodno nisu skupi, ali ne znam cijenu niti nudi li se uopće u HR (Intersport ih prodaje, ali njihov web je jako neiformativan).

Flyye Molle AIII 3Day - Mislim da bi ovaj ili neki slični Flyye za moje potrebe lijepo odgovarao, ali bojim se da je moguća jedino internet narudžba.

xabaras
bebač
bebač

Male
Broj postova : 4
Godine : 40
Datum registracije : 22.02.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Frenky 23.02.13 17:04

moj ti je savjet da pogledaš u hervisu (kilimanjaro) i u interšprtu (mckinly)

to su rzv. robne marke, ruksaci su relativno kvalitetni, dobar je izbor i cijenovno u rangu onog što tražiš.
Frenky
Frenky
spikač
spikač

Male
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012

[Vrh] Go down

Postaj by xabaras 23.02.13 18:30

Frenky je napisao/la:moj ti je savjet da pogledaš u hervisu (kilimanjaro) i u interšprtu (mckinly)

to su rzv. robne marke, ruksaci su relativno kvalitetni, dobar je izbor i cijenovno u rangu onog što tražiš.
Hvala na savjetu, u Intersport ću svakako navratiti iako nemam velika očekivanja, a za Kilimanjaro sam čitao da je jedna od najnekvalitetnijih marki sportske opreme.

xabaras
bebač
bebač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Frenky 23.02.13 19:13

xabaras je napisao/la:
Frenky je napisao/la:moj ti je savjet da pogledaš u hervisu (kilimanjaro) i u interšprtu (mckinly)

Hvala na savjetu, u Intersport ću svakako navratiti iako nemam velika očekivanja, a za Kilimanjaro sam čitao da je jedna od najnekvalitetnijih marki sportske opreme.

vidi, većinu toga što pročitaš na netu, napisali su ljudi kojima je jedino iskustvo ono tuđe, koje su pročitali na nekom sajtu, a ne njihovo vlastito.

pa pišu kako im gojzerice promaču, ruksaci trgaju, kao da po cijele dane provode u divljini, prevljujući pritom ogrone udaljenosti.

masa tih napisa je obični bullshit.

mckinly, northland i kilimanjaro su ruksaci identične kvalitete, s time da je northland duplo skuplji od kilimanjara, a mckinly cjenovno između ta dva.

to što je kilimanjaro cjenovno najniže rangiran ne znači da su nekvalitetni.

naravno da je deuter, millet, mammuth ili karrimor kud i kamo bolji proizvod, ali koliko sam shvatio tebi nije potreban neki vrhunski ekspedicijski profi ruksak, nego neki upotrebljiv za 450kn.

a što se tiče tzv. assult ili taktičkih ruksaka, ti su namjenjeni za vojnike, koji osim toga nose opremu na pojasu, šrapnel ili taktički prsluk, oružje itd., a ne izletnicima i turistima, ukoliko ne ćeraš militari stil.

osim ti toga ti ruksaci su iz gore navedenih razloga loše ergonomski riješeni, a meni osobno izgledaju poput školskih torbi s maskirnim uzorkom i (za civilnu upotrebu) besmislenim mole sistemom.

Frenky
Frenky
spikač
spikač

Male
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012

[Vrh] Go down

Postaj by xabaras 23.02.13 20:24

Hvala ti još jednom na detaljnom obrazloženju.
Razumijem što govoriš, za turističke su svrhe dovoljne i slabije marke, što je i moje mišljenje. Kada netko kaže da mu se predmet raspao nakon godinu dana planinarenja nije baš usporedivo s upotrebom istog 15-ak puta godišnje.
Problem je u tome što meni trebaju specifične dimenzije koje je teško naći, zato mi se izbor sveo na uglavnom vojne ruksake. A Molle bi dobro došao ako mi zatreba veći volumen pa da umjesto kupovanja novog postojeći nadogradim.
Sve u svemu, jasno mi je da ću morati pročešljati sportske dućane poput Hervisa i Intersporta, šteta što sam taman zakasnio na zimske popuste. Ako to ne urodi plodom, Highlanderov Force 33 mi djeluje kao najoptimalniji od planinarskih modela obzirom na omjer veličine/cijene/kvalitete/dostupnosti.

xabaras
bebač
bebač

Male

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 23.02.13 21:17

imam ja kilimanjaro montanu... ranac nije loš ali nije ni dobar, no za te novce nema baš puno mjesta zamjerkama! nije pretjerano udoban za nošenje ali ide.. najveća zamjerka je matrijal i šavovi. matrijal mekan i nipošto pretjerano trajan, šavovi poprilično slabašni! ali ako ti treba samo 15-tak puta godišnje, i to djelom za civilnu upotrebu , sasvim je u redu!
s druge strane imam još jedan kilimanjaro od 25l... on je sasvim druga priča.. matrijal puno kvalitetniji, šavovi puno jači. ranac na razini puno jačih marki!
kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010

[Vrh] Go down

Postaj by xps 24.02.13 9:15

Imaju još 2 ruksaka na sniženju, ali im je kvaliteta dosta lošija ali su zbilja ogromni (60+ litara)
http://www.checkpointarmyshop.com/torbe/ruksaci/view/44

http://www.checkpointarmyshop.com/torbe/ruksaci/view/105 (ovog nema trenutačno)

Imaju i još 2 vrste sa vojnog viška od britanske vojske od 100 i 80 litara ali ih trenutačno nema pa treba nazvati lika koji vodi dućan i napravit predbilježbu ako ih namjerava nabaviti.

http://www.checkpointarmyshop.com/army-surplus/torbe/view/246

http://www.checkpointarmyshop.com/army-surplus/torbe/view/60[/quote]

ja imam slican tome ovaj tu http://www.military1st.co.uk/30343x-mfh-backpack-assault-ii-multicam.htm , moze se nabavit i jeftinije ( ebayu oko 300kn )
po meni izgleda cisto kvaliteno
xps
xps
bomber
bomber

Male
Broj postova : 109
Godine : 41
Datum registracije : 11.02.2013

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 24.02.13 13:35

malo je OT ali tražim neku "taktičku" pederušu da ide preko ramena. Treba mi dosta mjesta i pomogućnosti da ima molle sistem. Gledao sam neke maxpedition, 5.11, itd. Ako netko ima nešto slično zanimalo bi me.
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male
Broj postova : 344
Godine : 31
Datum registracije : 05.12.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Migach 24.02.13 13:38

Ciljaš na nekaj kvalitetno ili nekaj ili nešto jeftino ?
Migach
Migach
ADMIN
ADMIN

Male
Broj postova : 2566
Datum registracije : 17.10.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 24.02.13 13:43

Nešto kvalitetnije, naravno omjer uloženo/dobiveno je isto važan.
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ratomir6 24.02.13 14:05

i mene zanima neka taktička pederuša i neki ruksak do max 40 litara i toe puno za vožnju bajsom
ratomir6
ratomir6
lingua
lingua

Male
Broj postova : 351
Godine : 26
Datum registracije : 17.04.2012

[Vrh] Go down

Postaj by xps 24.02.13 15:14

ratomir6 je napisao/la:i mene zanima neka taktička pederuša i neki ruksak do max 40 litara i toe puno za vožnju bajsom

za bic definitivno deutar bike 1 20, je malo skuplji oko 450kn ali vrijedi svake lipe ja ga imam 3 godine i prezadovoljan sam
xps
xps
bomber
bomber

Male
Broj postova : 109
Godine : 41
Datum registracije : 11.02.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 24.02.13 15:19

Nedavno je isti model bio 200kn na popustu, taj tren nisam imao love a dok sam se drugi dan vratio već nije bilo nijednog Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 30210
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 24.02.13 15:51

Također tražim i ruksak neki jednodnevni također "taktički" s molle, ali ima toga dovoljno već pa mi je pederuša nekako prioritet.
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Migach 24.02.13 15:54

taktički s molle panelom i još k tome za urbano nošenje mogu preporučiti snugpack-a , koristim ga i mislim da ti može zadovoljiti sve potrebe. 35L ali ima puno to mjesta.

a za pederušu, ako kupuješ za nositi preko ramena, tu baš nemam iskustva , a za oko pojasa koristim dakine i super mi je .

al naravno, svatko ima svoje ukuse Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 393492
Migach
Migach
ADMIN
ADMIN

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 24.02.13 16:37

Znam za oko struka ali nisu mi baš nešto pogodne pogotovo po zimi, tako da bi mi preko ramena koju i imam samo mi je mala i nisam baš zadovoljan s njom.

Za snugpack znam, vidio sam u Repliku snugpackove i sviđaju mi se a i novac je ok.
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 24.02.13 17:39

Maxpedition Sitka,ima frend i prezadovoljan je za koristenje na bajku.
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 4003
Godine : 45
Datum registracije : 30.09.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Nubilus 24.02.13 17:43

Ima članak o Maxpedition Sitka torbi na Urban Gadgette stranici i jako zanimljiva moram priznat. Dali tko zna gdje je ima za kupiti kod nas i po kojoj cijeni?
Nubilus
Nubilus
bomber
bomber

Male
Broj postova : 188
Godine : 36
Datum registracije : 23.01.2013

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 24.02.13 17:55

Frend je narucivao izvana i bojim se da je cijena malo paprenija za ruksak od nepunih 20 litara...
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Mraz 24.02.13 17:58

Jedan od AS shopova je neko vrijeme imao nekoliko Max-P modela al ne sjećam se više koji. Kako god, Sitka mi izgleda zanimljivo za "svaki dan" ali nikako za bajk.
Mraz
Mraz
master
master

Male
Broj postova : 5658
Godine : 38
Datum registracije : 26.02.2010

[Vrh] Go down

Postaj by kengur32 24.02.13 18:09

mislim da je bio onaj na okretištu u dubravi, nemrem se sjetit kak se zove! pitaj odina, on tamo radi..
kengur32
kengur32
MODERATOR
MODERATOR

Male
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Stribog 24.02.13 18:10

Imao sam snugpak i to je najgori ruksak koji sam imao, nakon prvog nosenia pukla je guma sto drzi bocu sastrane, nakon drugog puta molle trake su se pocele odsivati, najgora investicija koju sam imao i jedino sto mi je drago sto sam se uspio rjesiti tog smeca
Stribog
Stribog
lingua
lingua

Male
Broj postova : 468
Godine : 33
Datum registracije : 09.07.2010

[Vrh] Go down

Postaj by Nubilus 24.02.13 18:15

Po meni i je njena namjena za svakodnevno nošenje ne prevelikog rukska kakav je Sitka. Nisam neki biciklist ali mi ne djeluje kao najsretnije rješenje za tu svrhu jer znam kakve je uvjete moj frend postavljao za ruksak koji će koristiti kada je na biciklu.
Nisam znao da bi Snugpack mogao biti tako loš... Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 150683
Nubilus
Nubilus
bomber
bomber

Male
Broj postova : 188
Godine : 36
Datum registracije : 23.01.2013

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 24.02.13 18:40

Ako ne snugpak što onda? 5.11? Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 368870
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ag2307 25.02.13 17:27

Imam ja snugpak endurance 40, ali mi ništa ne puca niti se raspada, dapače prilično je jak ruksak. Možda ovisi kak naletiš jer su proizvodnju prebacili u Kinu...
Ali opet kažem, nikakvih problema sa Snugpakom.
ag2307
ag2307
tipko
tipko

Male
Broj postova : 90
Godine : 42
Datum registracije : 07.12.2012

[Vrh] Go down

Postaj by Fratt 25.02.13 17:41

Ja sam nabavio ovakvog za 200 kuna,raubao ga frend 2 godine a vec godinu dana i ja i nema greske,savovi kao novi,zipovi rade besprijekorno,preporuka definitivno...

http://www.airsoftpark.com/600d-mesh-molle-utility-hydration-system-backpack-olive-drab-p-9394.html
Fratt
Fratt
MODERATOR
MODERATOR

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Odin 25.02.13 19:06

Mraz je napisao/la:Jedan od AS shopova je neko vrijeme imao nekoliko Max-P modela al ne sjećam se više koji. Kako god, Sitka mi izgleda zanimljivo za "svaki dan" ali nikako za bajk.
Mislim (99% sam siguran) da Maxpedition nije drzao nijedan od domacih shopova,barem sta se ruksaka tice.
Ako ces neki od low end/cca 250-300kn s molle đinđama po sebi,onda si uzmi miltec/max fucks/china (uzmi s ebaya i pomoli se da prođe carinu) assault rucksack.
http://www.asmc.de/en/Travel/Back-packs/Back-packs/Back-packs/Backpack-US-Assault-Pack-black-p.html
Odin
Odin
spikač
spikač

Male
Broj postova : 573
Godine : 42
Datum registracije : 09.07.2011

[Vrh] Go down

Postaj by Migach 25.02.13 19:09

hmm..pa i meni ovaj snugpack još uvijek drži bez problema i ništ nije popustili ili slično, al dobro je čuti i drugu stranu, nadam se da se meni nebu desila Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 478256
Migach
Migach
ADMIN
ADMIN

Male

[Vrh] Go down

Postaj by ElPrezidente 25.02.13 23:30

Pitanje moje je bilo za "taktičku" pederušu o ruksacima ima već dovoljno. Izbor ruksaka u nižem/srednjem cjenovnom razredu - Page 2 478256
ElPrezidente
ElPrezidente
lingua
lingua

Male

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

[Vrh]

- Similar topics