Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
Duhan za motanje
+14
mama jele
Bobo
urbana_gorila
LEGION66
nix1909
MIL-TEC
Target
neko69
mariobab
tonka
miles
Stribog
kengur32
Luftwaffe
18 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Duhan za motanje
pozdraff svim motačima!
1. da rjesimo...ovo je tema iz usluge...ja nepusim
ovako frend je odnedavno presao na duhan jer ne zeli vise bacat tolke pare na kupovne cigarete jer popusi i do 2 kutije dnevno
moje pitanje je da ga mogu informirati je koji je najbolji duhan za motanje sa omjerom cijene kvalitete i kolicine te rizle i filteri...bio bih vam zahvalan i na iskustvima sa kojim god duhanom...dobar mi je prijatelj pa nezelim da baca novce na experimentiranje
sa doticajem nekih forumasa znam da se mota golden virginija...ali meni samo ime nis ne znaci...kazu da je duhan onak ok...ima li ko jos iskustva sa tim duhanom?
1. da rjesimo...ovo je tema iz usluge...ja nepusim
ovako frend je odnedavno presao na duhan jer ne zeli vise bacat tolke pare na kupovne cigarete jer popusi i do 2 kutije dnevno
moje pitanje je da ga mogu informirati je koji je najbolji duhan za motanje sa omjerom cijene kvalitete i kolicine te rizle i filteri...bio bih vam zahvalan i na iskustvima sa kojim god duhanom...dobar mi je prijatelj pa nezelim da baca novce na experimentiranje
sa doticajem nekih forumasa znam da se mota golden virginija...ali meni samo ime nis ne znaci...kazu da je duhan onak ok...ima li ko jos iskustva sa tim duhanom?
Luftwaffe- spikač
-
Broj postova : 666
Godine : 30
Datum registracije : 30.03.2011
Re: Duhan za motanje
G. Virginia je naj(40kn).... ali postoji i Flandrija(30kn), ista vrsta duhana kao G.V. ali 10kn jeftinija. razlika je u vrećici... G.V. ima zip loock a Flandrija ne pa se i suši. ja uzmem G.V. zbog vrećice pa onda 3-4 Flandrije koju prebacim u vrećicu od G.V.
Filteri Swon 6mm u kutiji(10kn) i Gizeh(5kn) zbog vrećice pa prebacujem radi lakšeg transporta.
Rizle Party haus bjele (2kn) i njih nigdje ne prebacujem
Filteri Swon 6mm u kutiji(10kn) i Gizeh(5kn) zbog vrećice pa prebacujem radi lakšeg transporta.
Rizle Party haus bjele (2kn) i njih nigdje ne prebacujem
kengur32- MODERATOR
-
Broj postova : 2825
Godine : 50
Datum registracije : 06.08.2010
hahah...thanks dood
Luftwaffe- spikač
-
kengur32- MODERATOR
-
Ili ako mu nije do finog ukusa vec samo da se dimi neka kupuje na trznici onaj domaci. Osobno George Karelias mi najvise pase
Stribog- lingua
-
Broj postova : 468
Godine : 33
Datum registracije : 09.07.2010
Jednom mi je kompić smotal Domingovu virginiju,to je vjerojatno najbolja ciga koju sam pušil,a pušil sam i zlatnu virginiju,zlatni dukat itd...a inače pušim Luckiye tak da znam što je vrginija.
miles- lingua
-
Broj postova : 200
Datum registracije : 15.10.2011
hahaha. dečki jel znate je duhan droga koja je legalizirana...ne budite mali majmuni, država brani reklamiranje duhana, al ga subvencira uzgajačima, na svakom duhana piše da uzrokuje rak. Država ga brani prodavati maloljetnicima al i daje subvencira uzgajivače duhana..jel se nekad osjećate izmanipulirani??? ma dobro, svatko ima svoje gušte, neću više pričat:)
tonka- mr.spika
-
Broj postova : 1535
Godine : 49
Datum registracije : 08.06.2009
Daj Anita, otkrivaš toplu vodu. Duhan je droga, kao i mnogo toga na što se ljudi navuku, a mogli bi smo se upustiti i u dugu raspravu o koristima duhana baš što se tiče tematike foruma, ali pitanje je ne koristi li ili šteti i urote države, nego koji je najpovoljniji i najbolji.
Imao sam priliku kupiti domaćeg iz Virovitice, cijena sitnica, malo je lakši, ali dobar. Od komercijalnih Virginia ili Flandrija- premještam u metalne kutije od bombona, tako da me vrećice ne diraju puno. Papiriće sam godinama koristio Columbus, ali više ih nema baš nešto, pa sam se prebacio na Smoking Green. Filtere ne koristim, ali zato trošim limune na čišćenje prstiju.
Imao sam priliku kupiti domaćeg iz Virovitice, cijena sitnica, malo je lakši, ali dobar. Od komercijalnih Virginia ili Flandrija- premještam u metalne kutije od bombona, tako da me vrećice ne diraju puno. Papiriće sam godinama koristio Columbus, ali više ih nema baš nešto, pa sam se prebacio na Smoking Green. Filtere ne koristim, ali zato trošim limune na čišćenje prstiju.
Golden Virginija je i moj favorit. Flandriju nisam probao, ali vjerujem kolegama
Za suhi duhan je najbolji lijek komadić opeke natopljen u toploj vodi (ne pod mlaz nego natopiti), staviti u kutijicu sa duhanom i ostaviti preko noći.
O štetnosti duhana...
Za suhi duhan je najbolji lijek komadić opeke natopljen u toploj vodi (ne pod mlaz nego natopiti), staviti u kutijicu sa duhanom i ostaviti preko noći.
O štetnosti duhana...
+1 Golden Virginia
Target- honoris
-
Broj postova : 1242
Godine : 38
Datum registracije : 05.09.2010
šta i Domingo ima Virginiju?
pušio sam i ja neko vrjeme bez filtera ali odoše pluća.... a i baci se dosta duhana.
Parti house papire volim jer nisu masni kao smoking green....
zaboravio sam spomenuti da u Lidlu imaju papire u pakiranju 4kom za 10kn i isto nisu masni.
Vrećica je ok jer se kako se smanjuje kolićina duhana tako se smanjuje i kvrga u đepu.
Flandrija je marka duhana Virginija tako da je to u biti isti duhan samo drugi proizvođać
pušio sam i ja neko vrjeme bez filtera ali odoše pluća.... a i baci se dosta duhana.
Parti house papire volim jer nisu masni kao smoking green....
zaboravio sam spomenuti da u Lidlu imaju papire u pakiranju 4kom za 10kn i isto nisu masni.
Vrećica je ok jer se kako se smanjuje kolićina duhana tako se smanjuje i kvrga u đepu.
Flandrija je marka duhana Virginija tako da je to u biti isti duhan samo drugi proizvođać
kengur32- MODERATOR
-
hvala na odgovorima svima...znaci izbor je uglavnom virginija
a o stetnosti duhana necu nista rec...svako ima svoju glavu pa nek misli...rak mozes dobiti da zivis i najzdravijim zivotom...po meni je opasnije sjediti 6h za televizorom nego biti vani i zapaliti 5 cigareta...ali necu vise o tome
nego...šuška se po narodu hercegovačka škija...da li je i to tvrtka koja proizvodi duhan ili sam ja nesto opet svojeglavio i kakvo je to?
a o stetnosti duhana necu nista rec...svako ima svoju glavu pa nek misli...rak mozes dobiti da zivis i najzdravijim zivotom...po meni je opasnije sjediti 6h za televizorom nego biti vani i zapaliti 5 cigareta...ali necu vise o tome
nego...šuška se po narodu hercegovačka škija...da li je i to tvrtka koja proizvodi duhan ili sam ja nesto opet svojeglavio i kakvo je to?
Luftwaffe- spikač
-
fin duhan, ali jak... meni se štuca od njega! mada sam ga pušio bez filtera.
kengur32- MODERATOR
-
hahahahah...a daj me nemoj zezat..štuca ti se od duhana
joooj...al si poseban
joooj...al si poseban
Luftwaffe- spikač
-
naravno..... takvog majka rađa jednom
kengur32- MODERATOR
-
Evo Dominga http://www.dutyfreemagazine.ca/Gulfenews/guenews_jun0110/guenews_company11_jun0110.html
Kako mi frend kaže to je nekih 17 kuna za pakovanje,jeftino je do bola a duhan...bokte,nema boljeg za mene...mislim nije ni zlatna virginija loša,al o ukusima se ne raspravlja.
A što se tiče filtera i papira tu nisam previše izbirljiv...što dođe pod ruku dobro je.
A jel netko probao sadit duhan?
Kako mi frend kaže to je nekih 17 kuna za pakovanje,jeftino je do bola a duhan...bokte,nema boljeg za mene...mislim nije ni zlatna virginija loša,al o ukusima se ne raspravlja.
A što se tiče filtera i papira tu nisam previše izbirljiv...što dođe pod ruku dobro je.
A jel netko probao sadit duhan?
miles- lingua
-
meni naj duhan je balli shag (naj manje korjena u njemu ) a što se tiče rizli ako je početnik u motanju naj bolje su rizla+ bijele malo deblji papir pa ih je teže pocepati
MIL-TEC- bebač
-
Broj postova : 14
Godine : 48
Datum registracije : 08.10.2011
hvala ekipa svima...i meni je korisno jer nece vise toliko dimiti jer sam se gusio u dimu
preporucit cu mu onda sutra Virginija bilo koja na koju naleti pomogucnosti zlatnu i domingo a ovo kako se snadje...sumnjam da moze jako zahebati
preporucit cu mu onda sutra Virginija bilo koja na koju naleti pomogucnosti zlatnu i domingo a ovo kako se snadje...sumnjam da moze jako zahebati
Luftwaffe- spikač
-
Pozdrav! Da se i ja nadovezem..probao sam "golden virginiju" i bijeli "bali shaq".. virginija mi je najbolja..i mnogi kazu najskuplja..ja placam 40 kn ali pakiranje je 50g.. a bali shaq je pakiranje 40g 27 kn..i da virginija ima bolju vrecicu zbog tog zipa pa ti se duhan ne susi toliko. Sto se tice duhana ljudi tvrde da sto je svijetlije pakiranje duhana..npr.bijelo,zuto, duhani su laksi..a kod npr..plave,crne,itd..da je duhan jaci. Nisam probao sve pa ne znam jer ne volim jake duhane. Sto se tice rizli i filtera..ja koristim manje rizle..i filtere obicne koje vjerovatno mozes kupiti isto di ima i duhana za motanje. Cijene filtera su kod mene oko 10~13 kn ovisi o proizvodjacu,pakiranju itd a rizle su 3 kn..crvene smoking rizle ja trenutno koristim.
nix1909- bomber
-
Broj postova : 114
Godine : 44
Datum registracije : 25.08.2011
Žuti Balli shag ili Sauvage. Prije nego je poskupio plavi Old Holborn.
LEGION66- spikač
-
Broj postova : 631
Godine : 47
Datum registracije : 21.03.2009
Zlatni dukat rulez!
"Duhani u našem asortimanu imaju učešće hrvatskog duhana veće od 60% te se smatraju originalnim hrvatskim proizvodom.
Porijeklom su iz Podravine i Slavonije, a miješanjem s ostalim najfinijim vrstama duhana (Virginia, Kentucky, orijentalni duhani...) tvore originalne brandove."
Tip virginia (flue-cured) duhan se najviše uzgaja u sjevernom dijelu Hrvatske (Virovitica i Pitomača) i u istočnom dijelu na području Požeške kotline (Kutjevo)
Tip duhana virginia odnosno flue-cured duhani se suše zagrijanim zrakom, gdje je početna temperatura sušenja nešto viša od vanjske temperature. Osušeni list duhana dobiva jednu nijansu žute boje.
Virginija u Hrvatskoj ima narančastožutu boju, nešto puniji list i spada u grupu poluaromatičnih duhana.
"Duhani u našem asortimanu imaju učešće hrvatskog duhana veće od 60% te se smatraju originalnim hrvatskim proizvodom.
Porijeklom su iz Podravine i Slavonije, a miješanjem s ostalim najfinijim vrstama duhana (Virginia, Kentucky, orijentalni duhani...) tvore originalne brandove."
Tip virginia (flue-cured) duhan se najviše uzgaja u sjevernom dijelu Hrvatske (Virovitica i Pitomača) i u istočnom dijelu na području Požeške kotline (Kutjevo)
Tip duhana virginia odnosno flue-cured duhani se suše zagrijanim zrakom, gdje je početna temperatura sušenja nešto viša od vanjske temperature. Osušeni list duhana dobiva jednu nijansu žute boje.
Virginija u Hrvatskoj ima narančastožutu boju, nešto puniji list i spada u grupu poluaromatičnih duhana.
urbana_gorila- mr.spika
-
Broj postova : 1505
Godine : 41
Datum registracije : 09.02.2010
Evo ja jucer kupio i konzumirao zuti "Bali Shag" isto preporucujem..pakiranje od 40 g. 29kn.
nix1909- bomber
-
Pozdrav svima i pitanje,
Gdje ima za kupiti FLANDRIJA i BALI SHAG u Zagrebu i da li se prodaju pod tim imenima ?
Gdje ima za kupiti FLANDRIJA i BALI SHAG u Zagrebu i da li se prodaju pod tim imenima ?
Ja u kvartu nabavljam duhan na kioscima koji su u privatnom vlasnistvu (znaci ne tisak i inovine). Svaki od ta tri kioska koji su u blizini imaju veliki izbor duhana za motanje..tako da potrazi u okolici u kojoj zivis takav kiosk ili neki tobacco shop..trebali bi imati. Inovine i tisak drze isto duhan za motanje..no nemaju ove koje ja koristim (golden virginiju,zuti i bijeli bali shag). bar nisam jucer naisao na njih kada sam kupovao. Ja zivim u istocnom dijelu zg~a.
nix1909- bomber
-
Tnx, ja isto kupujem na "privatnim" kioscima u kvartu (MALEŠNICA) ali nisam naišao na BALI SHAG, a niti na FLANDRIJU.
Raspitati ću se malo bolje
Lp
Raspitati ću se malo bolje
Lp
evo kada frend iso kupiti kupio je na prvom kiosku flandrio G.V. i bijeli balishag...napravio si je zalihu jednu :bog:
kaze da je zadovoljan i zahvalan i mnei i vama
kaze da je zadovoljan i zahvalan i mnei i vama
Luftwaffe- spikač
-
Najjeftiniji duhan koji sam vidio i kupio zasad je u Lildlu!
13kn je cijena a mislim da je negdje 35g, zaboravio sam naziv tocno ali to je jedini ionak duhan za motanje koji prodaju na blagajni, ostalo su cigarete!
Meni nije los i 13 kn je tako da se isplati uzeti!
Jel tko probao taj duhan osim mene?
13kn je cijena a mislim da je negdje 35g, zaboravio sam naziv tocno ali to je jedini ionak duhan za motanje koji prodaju na blagajni, ostalo su cigarete!
Meni nije los i 13 kn je tako da se isplati uzeti!
Jel tko probao taj duhan osim mene?
Bobo- lingua
-
Broj postova : 305
Godine : 39
Datum registracije : 18.11.2010
Ima i pljuga za 13 kn u Lidlu,zovu se goldfield i ponekad ih kupim iz inata, kad moji kompići vide da imam lakija ili da nešto motam onda žicaju, a kad pušim te iz Lidla onda nebi to.
Al frajeri ne znaju da stavljam lakije u kutiju od goldfielda! :bog:
Al frajeri ne znaju da stavljam lakije u kutiju od goldfielda! :bog:
miles- lingua
-
george karelias je super
mama jele- tipko
-
Broj postova : 84
Datum registracije : 12.10.2011
neko69 je napisao/la:Pozdrav svima i pitanje,
prodaju se pod tim imenom, pokišaj obići još koju trafiku(tisak ne drži) i ak ti je usput vidi i na Tifon i OMV benziskim....
kengur32- MODERATOR
-
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.