Latest topics
bebač 1-20
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
zelembara 20-50
tipko 50-100
bomber 100-200
lingua 200-500
spikač 500-1000
mr.spika 1000-2000
guru 2000-5000
master 5000-10000
alfa i omega 10000 +
E D C - svakodnevne sitnice
+70
Odin
zeljkoxt
iko123
laredo
ssverko13
enki_ck
Frans03
Okibex
Posa
Otto Rino
pirat
Inspektor
weedovec
Smeđi
Nubilus
woodking
Somi
Samael
ElPrezidente
JungleCity
Hiddion
El_Faruk
markonvs
puls
crotwar
Fratt
Hombre
remez
Frenky
3C2VX
zuzonja
Raptor
mnbvcxy
hydra
Fallen
marinko
Ikarus
Panonsky
Tandrax
vens
goxxon
JillValentine
lovro56
lorddragunov
yasko
NicPraskaton
Šimun
Knife_maniac
Mije
angel
Strider
DoomsdayST
Jurgen
Guybrush
mahapirot
robert
elvin
PJER
Migach
Stribog
Luftwaffe
Utvara
urbana_gorila
NAVIGATOR
Igsy
dkclaymore
Target
Login
Mraz
cutlass
74 posters
Stranica 5 / 10.
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: E D C - svakodnevne sitnice
Zvuči lomljivo dok nogom pokušavam odvidat zapeklu maticu... Rađe uzmem Knipex kombinirke od 200 ili Unior od 150 kn, pa sam miran... dimenzije i nisu toliko veće s obzirom na sigurnost (osobnu i u alat) koju mi pružaju. Jedan alatni čelik je šisto ok.. šta će mi jedan RWL-34 na alatu bez oštrice?!
Igsy- honoris
- Broj postova : 2412
Datum registracije : 12.03.2010
pa mastamo malo.. nee?
cutlass- guru
-
Broj postova : 3949
Godine : 49
Datum registracije : 16.04.2011
Sorry ali to je čisto preseravanje za ljude s normalnim potrebama... Ok za npr. Navija da uzme Atwooda kada se zaputi sa KTM-om... po Albanskoj strani Prokletija. Tu se glada da stane što više kvalitetne i lagane opreme u što manje mjesta. Ali ovako za imat u gepeku mjesto udobnijih i sigurnijih kombinirka, bezveze.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
@Igsy oprosti ja sam vozio KTM a navi vozi KLE
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
Ohh... onda tebi Atwood, Naviju Leatherman. BTW: ja vozim Tomos.
Igsy- honoris
-
Broj postova : 2412
Godine : 35
odmah mi je bilo sumljivo !
cutlass- guru
-
Onda tebi stari unior
Ikarus- ADMIN
-
Broj postova : 2149
Godine : 42
Datum registracije : 06.03.2010
hahah, odmah potpisujem, odlicna kvaliteta .. mada nema do Hazet-a
cutlass- guru
-
Evo, nakon što je došla torbica složio mali SDN.
Ništa posebno, ono što meni može zatrebati, a već pokazalo da je dobro složen i da su korisne stvari unutra
Naravno, s vremenom se bude SDN nadopunjavao i stvari će se mjenjati, ipak to nije proces za jedan dan nek za malo duže vrijeme =)
Nožić, mobitel, osobni dokumenti, upaljač, labelo, ključ od kuće (sad je napokon uvijek tu, a ne da moram vikati da mi netko vrata otvori) , zviždaljka, lampica , otvarač za boce , rezerna baterija , žilet, , tablete (neofen) , USB stik, grickalica, vlažne maramice, novčanik, lampa, flaster, blokić, penkala i vozačka.
Eto , za sad je to to =)
Ništa posebno, ono što meni može zatrebati, a već pokazalo da je dobro složen i da su korisne stvari unutra
Naravno, s vremenom se bude SDN nadopunjavao i stvari će se mjenjati, ipak to nije proces za jedan dan nek za malo duže vrijeme =)
Nožić, mobitel, osobni dokumenti, upaljač, labelo, ključ od kuće (sad je napokon uvijek tu, a ne da moram vikati da mi netko vrata otvori) , zviždaljka, lampica , otvarač za boce , rezerna baterija , žilet, , tablete (neofen) , USB stik, grickalica, vlažne maramice, novčanik, lampa, flaster, blokić, penkala i vozačka.
Eto , za sad je to to =)
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
jesi zadovoljan s torbicom?, napunio si je sa vrlo korisnim sitnicama.
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
http://opadventureteam.com/2012/03/22/crkt-eatn-tool-review/
stiglo danas za EDC
Poprilično zgodna stvarčica! Žlica nije bog zna kako velika tj. duboka tako da ako jedete juhu ili nešto tekuce,trebat ce vam malo duže da dovršite obrok,ali služi svrsi. Ne zauzima puno prostora,a i čvrsta je,tak oda nece puknuti prilikom transporta. Idealno ako odlučim pojesti tunu ili nešto iz konzerve dok sam u gradu/negdje vani. Ostali alati na njoj nije da mi nešto pretjerano trebaju pošto ih imam na kartici,ali pošto su tu,ne bunim se.
Cijena ovisno kako gdje nađete,od 5-7$ uglavnom.
Fallen- tipko
-
Broj postova : 50
Godine : 37
Datum registracije : 12.09.2011
NAVIGATOR je napisao/la:jesi zadovoljan s torbicom?, napunio si je sa vrlo korisnim sitnicama.
Ispunila je moja očekivanja, tako da vrijedi svake kune =)
Migach- ADMIN
-
Broj postova : 2566
Godine : 34
Datum registracije : 17.10.2010
@Fallen: tu CRKT žlicu/vilicu si imao za kupiti u American shopu cca 60kn. nemam pojma da li ih još imaju
goxxon- guru
-
Broj postova : 3594
Godine : 44
Datum registracije : 17.11.2010
ja sam ju platio 6kn sveukupno
Fallen- tipko
-
super! prodaš za 12kn?
goxxon- guru
-
hehe,nažalost ne :p
Imao sam kupon od 5$,tako da me ispalo samo 1$. Uglavnom,isplati se regat na airsoft parku,s vremena na vrijeme znaju dat tako neke kupone. Jednom prilikom su davali za svaku osobu koja se registrira i navede vas da je prek ovas doznala za njihov sajt 10$,doslovce sam dobio 40$ đabe...sad su davali svakom tko je regan kupon od 5$,ja sam još uzeo od 2 frenda kojima sam rekao da se regaju mail i logirao se ko oni pa si naručio 3 stvari,15$ đabe dobio u biti!
Imao sam kupon od 5$,tako da me ispalo samo 1$. Uglavnom,isplati se regat na airsoft parku,s vremena na vrijeme znaju dat tako neke kupone. Jednom prilikom su davali za svaku osobu koja se registrira i navede vas da je prek ovas doznala za njihov sajt 10$,doslovce sam dobio 40$ đabe...sad su davali svakom tko je regan kupon od 5$,ja sam još uzeo od 2 frenda kojima sam rekao da se regaju mail i logirao se ko oni pa si naručio 3 stvari,15$ đabe dobio u biti!
Fallen- tipko
-
eto, hvala na korisnoj informaciji.
goxxon- guru
-
Antiseptičke marmice
Gdje vi kupujete antiseptičke maramice koje služe za dezinfekciju rana i porezotina. Dakle one koje nisu natopljene benzalkonij kloridom nego smjesom propan-2-ola i vode (najčešće u omjeru 70:30), kao npr. ove na slici koje koristi Login. Ja takve ne mogu naći, tj. jednom sam kupio kutiju od 12 kom. nekih njemačkih, to potrošio i od tada ih nema. U mojoj ljekarni ih nema više, u Farmaciji me čudno gledaju...
Raptor- bebač
-
Broj postova : 11
Godine : 29
Datum registracije : 02.09.2012
Unaprid nemojte zamirit za losu kvalitetu, mob je jedino sta iman..
Stavit cu par kombincaija (noz+lampadina) koje nosin kao dio edc-a
Ultrafire mini 01 xml-t6 (rcr trustfire flames) -zvir u malome pakovanju. Savrsena za po parku s pason i za puno puno vise. Kako je nehrdajuci celik nema straja za ubacit u dzep sa kovanicama pa ne triba pazit jeli HA 2,3 bla bla.
sanrenmu 710-a sto reci..genijalno. Ako ko ima sta pitat tu san.
Stavit cu par kombincaija (noz+lampadina) koje nosin kao dio edc-a
Ultrafire mini 01 xml-t6 (rcr trustfire flames) -zvir u malome pakovanju. Savrsena za po parku s pason i za puno puno vise. Kako je nehrdajuci celik nema straja za ubacit u dzep sa kovanicama pa ne triba pazit jeli HA 2,3 bla bla.
sanrenmu 710-a sto reci..genijalno. Ako ko ima sta pitat tu san.
zuzonja- spikač
-
Broj postova : 629
Godine : 38
Datum registracije : 06.11.2012
Quark AA tactical - odlicno
sanrenmu gb763 - obozavan ga. tesko je nadmasit korisnost ovoga britvolina i jos ne boli dzep
sanrenmu gb763 - obozavan ga. tesko je nadmasit korisnost ovoga britvolina i jos ne boli dzep
zuzonja- spikač
-
SOG flash1 - primjetia san da bas i ne volite SOG nozeve. Ja ih preferiran. Pa tako i ovoga. 30 grama, AUS8, duboka zakacka, jebiga ja ih obozavan
Jos u kombinaciji sa ovon lampon sad ce se antitakticki raspolozeni forumasi javit
zuzonja- spikač
-
Najozbiljnija kombinacija za ozbiljne situacije
SOG trident tanto
Fenix LD20
SOG trident tanto
Fenix LD20
zuzonja- spikač
-
dobro je imati bilo koju kvalitetnu lampicu i nož sa sobom. za EDC alate, po meni je najbitnije da su pouzdani. da u datom trenutku kada su nam neophodni da funkcioniraju.
fenix mi je jedna od najdražih brandova svjetiljki ali sogove noževe uopće ne volim.
jedini nož od sogovih koji mi se sviđa i koji bi rado imao je twitch II.
to što meni nisu omiljeni uopće ne znači da nisu dobri i funkcionalni samo meni osobno nemaju duše!
fenix mi je jedna od najdražih brandova svjetiljki ali sogove noževe uopće ne volim.
to što meni nisu omiljeni uopće ne znači da nisu dobri i funkcionalni samo meni osobno nemaju duše!
NAVIGATOR- master
-
Broj postova : 7021
Datum registracije : 05.04.2010
Ovo je oprema za svaki dan ?
Da ja ovo nosim sa sobom , svaki drugi dan bi nocio u P.P.
Da ja ovo nosim sa sobom , svaki drugi dan bi nocio u P.P.
robert- lingua
-
Broj postova : 454
Godine : 39
Datum registracije : 09.12.2010
@zuzonja
kako drži axis lock na sanrenmu GB-763, i gdje si nabavio flash1?
kombinacije ti malo jesu taktičke, ali sviđaju mi se i bitno da služe svrsi. Mene gledaju čudno kad forestera izvadim, mogu misliti kakvih si ti sve reakcija imao
kombinacije ti malo jesu taktičke, ali sviđaju mi se i bitno da služe svrsi. Mene gledaju čudno kad forestera izvadim, mogu misliti kakvih si ti sve reakcija imao
3C2VX- zelembara
-
Broj postova : 25
Godine : 31
Datum registracije : 20.07.2012
SDN kratica mi liči na onu mrsku SDO
ustvari imam desetak kojekakvih švicaraca, leathermana, opinela po svim ladicama auta, ruksacima i džepovima hlača i jakni.
tako mi je uvijek bar jedan pri ruci.
ustvari imam desetak kojekakvih švicaraca, leathermana, opinela po svim ladicama auta, ruksacima i džepovima hlača i jakni.
tako mi je uvijek bar jedan pri ruci.
Frenky- spikač
-
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012
3C2VX je napisao/la:@zuzonja
Da reakcije su podvojene. Ipak izbjegavan neka mista i neke situacije za nosenje i malih nozica tipa najmanji svicarac. Utjecaj na meni blizi i siri krug ljudi je opca zaraza lampama i nozevima i jos nekin stvarima. Ukljucujuci zenski rod i penzionere
GB 763 drzi odlicno! kocnica bez greske. Istina nije tu bilo batoniranja (to bi radia jedino kad bi mi zivot ovisia o tome inace mi je totalna glupost) nije bilo ni bacanja, zabivanja u vertikalnu povrsinu pa penjanja po njemu i sl. Za to se obrati cold steelu Ali je bilo rizanja trstike, slame, plastenickih najlona, rezbarenja drva, salame na metre i sira i pastete, deranja divljaci, konopa u kombinaciji s morskon vodon (priznajen posli mocenja u moru operen i ocistin balistolon ka i svaki drugi komad celika i inih stvari). Ostria ga dva puta i jednostavno san odusevljen s njin. Ostrica je ajme funkcionalna a njegova lakoca ga cini najcescin nozen u edc-u. Mozda takva kocnica na mome SOG Vulcanu izgleda sigurnije i uvjerljivije, ali iskustvo mi govori da je ova bez greske. Apsolutna preporuka!
zuzonja- spikač
-
i laganiNAVIGATOR je napisao/la:dobro je imati bilo koju kvalitetnu lampicu i nož sa sobom. za EDC alate, po meni je najbitnije da su pouzdani. da u datom trenutku kada su nam neophodni da funkcioniraju.
remez- tipko
-
Broj postova : 61
Godine : 40
Datum registracije : 28.09.2012
upravo toremez je napisao/la:i laganiNAVIGATOR je napisao/la:dobro je imati bilo koju kvalitetnu lampicu i nož sa sobom. za EDC alate, po meni je najbitnije da su pouzdani. da u datom trenutku kada su nam neophodni da funkcioniraju.
zuzonja- spikač
-
Da se i ja prijavim. Ono što baš uvijek nosim sa sobom su ključevi na kojima je lampa, mobitel i nož kojeg nema na slikama pošto sam ga prije par dana poslao Mrazu da mu skine tragove brušenja, kulturno ispolira, naoštri... i sredi kako to već dolikuje nožu takve kvalitete. Ide i mali BIC upaljač kojeg nisam ufotkao jer mi je vezan za opasač pa sam ga zaboravio skinuti.
Pošto ne vozim automobil niti bike kad negdje idem gdje nisam u samome mjestu onda uz gore naveseno ide i spray, multi tool i bodež zlu ne trebalo.
Sam bodež je priča za sebe i predstavlja inox cijev s nekog stroja koja ima prigodan oblik s tim da sam ja odrezao vrh pod kutem i naoštrio ga tako da izgleda kao injekcija. Obzirom da ovo pravi takve rupe koje nije moguće tek tako zakrpiti, a pogotovo u velikim krvnim sudovima ovo je zadnja linija obrane ako bi bilo život ili upotreba njega.
Lijepo se vidi rupa
Sa strane kako je odrezan pod optimalnim kutem za prodiranje.
Pošto ne vozim automobil niti bike kad negdje idem gdje nisam u samome mjestu onda uz gore naveseno ide i spray, multi tool i bodež zlu ne trebalo.
Sam bodež je priča za sebe i predstavlja inox cijev s nekog stroja koja ima prigodan oblik s tim da sam ja odrezao vrh pod kutem i naoštrio ga tako da izgleda kao injekcija. Obzirom da ovo pravi takve rupe koje nije moguće tek tako zakrpiti, a pogotovo u velikim krvnim sudovima ovo je zadnja linija obrane ako bi bilo život ili upotreba njega.
Lijepo se vidi rupa
Sa strane kako je odrezan pod optimalnim kutem za prodiranje.
Hombre- guru
-
Broj postova : 2624
Godine : 70
Datum registracije : 05.06.2011
@hombre, izgleda da živiš opasnim životom, čim koristiš ovakve špijunske priručne rekvizite.
možda bi bilo bolje da nabaviš kakvu kompaktnu dugu devetku ili 038 i to lijepo nosiš, kako bi i priličilo ozbiljnom gospodinu tvojih godina.
možda bi bilo bolje da nabaviš kakvu kompaktnu dugu devetku ili 038 i to lijepo nosiš, kako bi i priličilo ozbiljnom gospodinu tvojih godina.
Frenky- spikač
-
Broj postova : 905
Godine : 69
Datum registracije : 18.10.2012
Stranica 5 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» TRUE ULTILITY- jeftine, korisne sitnice
» DX sitnice za kampiranje
» Nepotrebne piz...ovaj, sitnice.
» DX sitnice za kampiranje
» Nepotrebne piz...ovaj, sitnice.